[quote=מאסטר ליאון;1321202]סיימתי קאלין דק מחודש ויצרתי בלאקביסט מחודש,כשאחזור אנחנו נילחם כשאני עם הבלאקביסט,בסדר?[/quote]
נשמע מצויין, מה דעתך על היום?
זאת תיהיה הזמדנות מצויינת לנסות עוד דק חדשה ולא מוכרת שלי
Printable View
[quote=מאסטר ליאון;1321202]סיימתי קאלין דק מחודש ויצרתי בלאקביסט מחודש,כשאחזור אנחנו נילחם כשאני עם הבלאקביסט,בסדר?[/quote]
נשמע מצויין, מה דעתך על היום?
זאת תיהיה הזמדנות מצויינת לנסות עוד דק חדשה ולא מוכרת שלי
[QUOTE=NivX10;1321426]נשמע מצויין, מה דעתך על היום?
זאת תיהיה הזמדנות מצויינת לנסות עוד דק חדשה ולא מוכרת שלי[/QUOTE]
עכשו? אני אוכל אבל אז לא אהיה הכי מרוכז ונראה לי שאלחם נגדך במורפטווניק,אני רציתי לשתמש בדק הזאת שוב
דואל מישהו?
עומר קרב ענק, ראית? היית טור אחד מלנצח והפכתי הכל!!! איך אני אוהב את הסוג הזה של המהלכים....
נקית לעצמך ת'זירה ולי הוספת את 4 המפלצות שיחד כולם זה 8000 התקפה (אם שמת לב)
1600 + 2500 + 900 + 3000 = 8000
עשית טעות עשיתי!אם לא הייתי מפעיל טורניטאל...
מישו רוצה דואל?
איתי,אתה חייב לי דואל נגד ההופלס דרגון
סבבה
היה קרב נחמד,אם לא היית מזמן את בריאוניק היה לי סיכוי לשרוד עוד כמה תורות
מי רוצה דואל?
רן ועומר אתם שתי מעצבנים... מה יש לי לרמות אתכם ריבונו של עולם מה אני בן 4? אנחנו אפילו לא משחקים על ניקוד -__-
אני מסביר לך שהקלף הזה כן עובד ככה. השתמשתי בטרנפורמייטשן והראתי לכם שהוא אחד מהשתי הקלפים שיכולים לזמן אותו... למה אתם מציקים.
שאלו גם את אביב אם באלכם, מה אתם משחקים איתי בקקה?! כולה משחק.
עריכה:
הנה הקישור שוב... תקרא:
[url]http://yugioh.wikia.com/wiki/Card_Tips:White_Dragon_Ninja[/url]
בקלף כתוב שהוא יכול להיות מזומן ב-ss רק בעזרת יכולת של קלף מלכודת
לא שקלף מלכודת מופעל אתה יכול לזמן אותו ב-ss
יואו אני גרוע רצח בדואלינג נטוורק :p
מישהו רוצה דואל משהו לנצח אותי ישר?
[QUOTE=NivX10;1323452]רן ועומר אתם שתי מעצבנים... מה יש לי לרמות אתכם ריבונו של עולם מה אני בן 4? אנחנו אפילו לא משחקים על ניקוד -__-
אני מסביר לך שהקלף הזה כן עובד ככה. השתמשתי בטרנפורמייטשן והראתי לכם שהוא אחד מהשתי הקלפים שיכולים לזמן אותו... למה אתם מציקים.
שאלו גם את אביב אם באלכם, מה אתם משחקים איתי בקקה?! כולה משחק.[/QUOTE]
ניב, תראה, השתמשת בטרנספורמיישן, הרסת את שלך ואת שלי והבאת ג'וראק. יכלת לזמן את הנינג'ה הזה, אבל זימנת ג'וראק, זה הכל. לא מבין למה זימנת גם את השני (ועוד מהיד).
ולהבא שזה לא יקרה יותר, תביא ציטוט של הרולינג או הטיפ, או שתסביר יותר לאט שנבין. לא צריך להתעצבן
איזה מאטץ' עם מור היום ם:
הביא בדיוק תדברים שהורגים אותי, הרואץ' בא כשיש לי 3 מזמני סינכרואים ביד Xd
המון טעויות שלנו, ככה זה כשלא משחקים הרבה זמן אה?
בכל אופן היה כיף, ואחלה פיינל טארן חחח דפקתי בסוף סורסרר שהחזרתי ליד לזמן זפיירוס+ קטסטור עם ג'אנק. אה והקרב הראשון עם 3 סינכרואי ג'אנק זה היה חזק!