-
תומאס-אתה מוציא את איווי שמשתמש בכדור צל חזק מאוד על צ'ימצ'אר אשר
אינו מצליח להתחמק, ''צימ'צאר להביור'' נשמע קולו של מאמנו של צ'ימצ'אר, צ'מצ'אר משתמש להביור אימתני אשר מתקרב יותר ויותר אל איווי אדר מחכה לפקודתך
דרייק-''אתה לא רציני!'' אומרת שרלין, אך מאוחר מידי ואיווי כבר מעולף ואתה זורק עליו פוקדור תוך נידנוד או שניים הוא נתפס, שרלין מביטה בך בזעם ואומרת ''תודה באמת..''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271925]תומאס-אתה מוציא את איווי שמשתמש בכדור צל חזק מאוד על צ'ימצ'אר אשר
אינו מצליח להתחמק, ''צימ'צאר להביור'' נשמע קולו של מאמנו של צ'ימצ'אר, צ'מצ'אר משתמש להביור אימתני אשר מתקרב יותר ויותר אל איווי אדר מחכה לפקודתך
[/QUOTE]
"אוקיי איוווי קפוץ מעל הלהביור ושחרר כדור צל בשיא הכח שלך" אני אומר ברצינות
-
תומאס-איווי קופץ לגובה מרשים מאוד מעל ללהביור ומשחרר כדור צל ענקי אל ער צ'מצ'אר שמתעלף במקום, המאמן מחליף את צ'מצ'אר בטורצ'יק, והמאמן אומר ''טורצ'י גלגל להבה'' טורצ'יק מתקרב בגלגל להבה מהיר ופוגע באיווי שמתאושש אך הוא פצוע
-
[QUOTE=ttrrtte;1271931]תומאס-איווי קופץ לגובה מרשים מאוד מעל ללהביור ומשחרר כדור צל ענקי אל ער צ'מצ'אר שמתעלף במקום, המאמן מחליף את צ'מצ'אר בטורצ'יק, והמאמן אומר ''טורצ'י גלגל להבה'' טורצ'יק מתקרב בגלגל להבה מהיר ופוגע באיווי שמתאושש אך הוא פצוע[/QUOTE]
"איווי אל תיכנע אתה חזק חשוב שזה בשבילך בשבילך שחרר את כדור הצל הכי מרשים שהעולם ידע עכשיו"
-
תומאס-איווי צורח צריחה חזקה ומתחיל לזהור (!!!) הוא גדל ומפני שכעט כבר די מאוחר עומד לפנייך אמבריאון צעיר, אמבריאון משתמש ב[b]דופק אפל[/b]
על טורצ'יק דבר החוסם את מתקפתו ומעלף אותו
-
[QUOTE=ttrrtte;1271949]תומאס-איווי צורח צריחה חזקה ומתחיל לזהור (!!!) הוא גדל ומפני שכעט כבר די מאוחר עומד לפנייך אמבריאון צעיר, אמבריאון משתמש ב[b]דופק אפל[/b]
על טורצ'יק דבר החוסם את מתקפתו ומעלף אותו[/QUOTE]
"איווי או בעצם אמביריון אני גאה בו נחכה למתמודד הבא שיפסיד לך"
-
תומאס-המאמן מוציא את הפוניטה שלו
ולילך מביטה בך במבט מתחנן שתשתמש בא, מצד שני גם אמביראון עושה זאת ולילך אומרת' 'ביקשתי ראשונה'' בקול מתחנן
-
[QUOTE=ttrrtte;1271955]תומאס-המאמן מוציא את הפוניטה שלו
ולילך מביטה בך במבט מתחנן שתשתמש בא, מצד שני גם אמביראון עושה זאת ולילך אומרת' 'ביקשתי ראשונה'' בקול מתחנן[/QUOTE]
"אמביריון אחרי זה אחזיר אותך צאי לילך להביור עוצמתי כמו מקודם"
-
תומאס-לילך יוצרת לקרב ומשתמשת בלהביור ענקי על פוניטה, פוניטה לא ניזוק כל כך מביותו סוג אש גם כן, ''אתה מכרעי אותי לעשות את זה..'' מסננת לילך ומשתמשת בלהביור משולב בגחלת פוניטה, כנראהחכם מאוד מתכופף למטה ומחמק ומשתמש בלהביור בפקודת מאמנו, מאיה ללא פקודתך מתחמקת ומתמשת בדחיפה פוניטה נהדף לאחור וגם משתמש בדחיפה וכעט פוניטה ומטיה ראש אל ראש מנסים לדחוף אחד את השני, לפתע מאיה מצליחה להדוף את פוניטה אשר נופל מאולף על הקרקע והיא מדלגת מאושרת אל מקומה לידך
-
[QUOTE=ttrrtte;1271968]תומאס-לילך יוצרת לקרב ומשתמשת בלהביור ענקי על פוניטה, פוניטה לא ניזוק כל כך מביותו סוג אש גם כן, ''אתה מכרעי אותי לעשות את זה..'' מסננת לילך ומשתמשת בלהביור משולב בגחלת פוניטה, כנראהחכם מאוד מתכופף למטה ומחמק ומשתמש בלהביור בפקודת מאמנו, מאיה ללא פקודתך מתחמקת ומתמשת בדחיפה פוניטה נהדף לאחור וגם משתמש בדחיפה וכעט פוניטה ומטיה ראש אל ראש מנסים לדחוף אחד את השני, לפתע מאיה מצליחה להדוף את פוניטה אשר נופל מאולף על הקרקע והיא מדלגת מאושרת אל מקומה לידך[/QUOTE]
"יש"
-
תומאס-איזו תגובה מושקעת..0_0
לפתע כאשר הקרב הבא עומד להתחיל [b]נתלשת[/b] התקרה על ידי מסוק שחור שאתה מזהה מיד, ''צוות טיי אר חשמל'' ממלמלת לילך, המאמן וכל הפוקימונים שלו בורחים ורק אתה ולילך נותרים שם דוממים נועצים מבטים במסוק, קול נשמע מהמסוק ''הבאנו לך הפתעה זואי'', מן המסוק ירד איש בעל שיער אדום קוצני בעל חליפה שחורה-אדומה וגלימה ''רון..'' מלמלה לילך, רון מנהיג צצות טי אר חשמל פסק את ידיו בתנועת ברכה, לילך מיד נרתעה כמי ש''טעמה'' את חוזק היד הזאת, ''למה את לא חוזרת זואי? אני באמת הייתי צריך לבוא עד לפה?'' לילך מסתתרת מאחורייך ורון אומר ''אני רואה שמצאת חבר חדש..'' ואז מוציא שלט שחור מכיסו אשר גורם ללילך להיכנס לפאניקה ולומר ''לא, בבקשה לא'', ''זה מה שקורה שבורחים'' עונה רון ברשעות ולוחץ על כפתור כלשהוא בשלט, לילך מיד נופלת לרצפה ומתפתלת מכאב, רון רואה את המבט המבוהל שלך ואומר ''כשמונה מאות וולט עוברים בגופה עכשיו, בוא רק נקווה שהיא תשרוד'' והוא מחייך אלייך ברשעות
-
[QUOTE=ttrrtte;1271973]תומאס-איזו תגובה מושקעת..0_0
לפתע כאשר הקרב הבא עומד להתחיל [b]נתלשת[/b] התקרה על ידי מסוק שחור שאתה מזהה מיד, ''צוות טיי אר חשמל'' ממלמלת לילך, המאמן וכל הפוקימונים שלו בורחים ורק אתה ולילך נותרים שם דוממים נועצים מבטים במסוק, קול נשמע מהמסוק ''הבאנו לך הפתעה זואי'', מן המסוק ירד איש בעל שיער אדום קוצני בעל חליפה שחורה-אדומה וגלימה ''רון..'' מלמלה לילך, רון מנהיג צצות טי אר חשמל פסק את ידיו בתנועת ברכה, לילך מיד נרתעה כמי ש''טעמה'' את חוזק היד הזאת, ''למה את לא חוזרת זואי? אני באמת הייתי צריך לבוא עד לפה?'' לילך מסתתרת מאחורייך ורון אומר ''אני רואה שמצאת חבר חדש..'' ואז מוציא שלט שחור מכיסו אשר גורם ללילך להיכנס לפאניקה ולומר ''לא, בבקשה לא'', ''זה מה שקורה שבורחים'' עונה רון ברשעות ולוחץ על כפתור כלשהוא בשלט, לילך מיד נופלת לרצפה ומתפתלת מכאב, רון רואה את המבט המבוהל שלך ואומר ''כשמונה מאות וולט עוברים בגופה עכשיו, בוא רק נקווה שהיא תשרוד'' והוא מחייך אלייך ברשעות[/QUOTE]
"בוא נקווה שאתה תשרוד" מעיף לכיוונו אגרוף
-
תומאס-אתה מניף את ידך בכדי להעיף לרון אגרוף אך רון חזק מאוד וחוסם אותך בקלות, בינתיים הזרמים בגופה של לילך נפסקים והיא שוכבת המומה על הקרקע, אמבריאון משתמש בכדור צל על רון ללא הוראותך אבל אינפריימפ שגם יורד מן המסוק חוסם אותו, ''תן לנו את זואי'' אומר רון''ואשקול לתת לך לחיות''הוא מוסיף ברשעות
-
[QUOTE=ttrrtte;1271976]תומאס-אתה מניף את ידך בכדי להעיף לרון אגרוף אך רון חזק מאוד וחוסם אותך בקלות, בינתיים הזרמים בגופה של לילך נפסקים והיא שוכבת המומה על הקרקע, אמבריאון משתמש בכדור צל על רון ללא הוראותך אבל אינפריימפ שגם יורד מן המסוק חוסם אותו, ''תן לנו את זואי'' אומר רון''ואשקול לתת לך לחיות''הוא מוסיף ברשעות[/QUOTE]
"אני מעדיף למות"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271925]
דרייק-''אתה לא רציני!'' אומרת שרלין, אך מאוחר מידי ואיווי כבר מעולף ואתה זורק עליו פוקדור תוך נידנוד או שניים הוא נתפס, שרלין מביטה בך בזעם ואומרת ''תודה באמת..''[/QUOTE]
אני מחייך אליה ואומר "אל תדאגי, הוא לא יציק לך יותר... כדאי שנלך לישון, כי מחר זה יום גדול!" אני מתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים ולבקש מהאחות ג'וי חדר.