-
[B][U]YellowFlash[/U][/B]
ג'יאו גריימון משתמש בשאגת דרקון LV3 שמצליח להדוף את הלהבה הזהובה של דורוגמון,דורוגמון הופך להיות מידע דיגיטלי ומתפוגג באוויר,ג'יאו גריימון חוזר להיות אגומון,אתה מרגיש שאיבדת כוח רב,דיאנה שוב עוזרת לך לקום,היא אומרת לך:"כמו מצב בוהק,צריך אימונים,אם ממש בא לך למות תפתח את אגומון מצב בוהק לג'יאו גריימון מצב בוהק,זה ממש יגמור אותך".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282636][B][U]YellowFlash[/U][/B]
ג'יאו גריימון משתמש בשאגת דרקון LV3 שמצליח להדוף את הלהבה הזהובה של דורוגמון,דורוגמון הופך להיות מידע דיגיטלי ומתפוגג באוויר,ג'יאו גריימון חוזר להיות אגומון,אתה מרגיש שאיבדת כוח רב,דיאנה שוב עוזרת לך לקום,היא אומרת לך:"כמו מצב בוהק,צריך אימונים,אם ממש בא לך למות תפתח את אגומון מצב בוהק לג'יאו גריימון מצב בוהק,זה ממש יגמור אותך".[/QUOTE]
"אחרי שאני אפתח את אגומון לגיאו גריימון בלי להישפך,אני אשנה את גיאו גריימון לגיאו גריימון בוהק.." אומר לדיאנה "קדימה,בואי נלך חזרה למפקדה,אני צריך להוריד את הדורומון לדיג'יכלי שלי." ואלך עם דיאנה חזרה למפקדה.
-
דיאנה מחייכת ואומרת:"ואל תשכח את הטורניר,החצי גמר בינך ולבין דיוויס וביני לבין דאון,נלחמתי נגד דיוויס הרבה פעמים,נקודות התורפה שלו זה האגו שלו,ברגע שתגיד לו מילה טובה אחת,הוא מאבד ריכוז,אבל הקרמון שלו הוא באמת יריב קשוח,הוא לא מאבד ריכוז אף פעם,מכונת תקיפה מושלמת,אם תצליח לעלות לשלב הבא ואני לא,האח של דאון,דאסק זה נקודת התורפה שלו,תגיד לו שדאסק היה נלחם יותר טוב והוא מאבד שליטה,אם אני אנצח וגם אתה,טוב אני לא אספר לך מה נקודות התורפה שלי".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282760][B][U]YellowFlash[/U][/B]
דיאנה מחייכת ואומרת:"ואל תשכח את הטורניר,החצי גמר בינך ולבין דיוויס וביני לבין דאון,נלחמתי נגד דיוויס הרבה פעמים,נקודות התורפה שלו זה האגו שלו,ברגע שתגיד לו מילה טובה אחת,הוא מאבד ריכוז,אבל הקרמון שלו הוא באמת יריב קשוח,הוא לא מאבד ריכוז אף פעם,מכונת תקיפה מושלמת,אם תצליח לעלות לשלב הבא ואני לא,האח של דאון,דאסק זה נקודת התורפה שלו,תגיד לו שדאסק היה נלחם יותר טוב והוא מאבד שליטה,אם אני אנצח וגם אתה,טוב אני לא אספר לך מה נקודות התורפה שלי".[/QUOTE]
"שאלה-מותר להשתמש בהתפתחות בטורניר?" אשאל את דיאנה בזמן שאלך איתה למחשב.
-
אתה ודיאנה חוזרים ל-DATS ומגיעים למתחם המחשבים,בזמן שאתה מוריד את קובץ הדאטא של דורומון דיאנה אומרת לך:"אסור,טורנירי DATS הם של דיג'ימוני טריון בלבד,חוץ מטורנירים מיוחדים,אבל זה טורניר רגיל אז רק אגומון יכול,אבל אתה יכול להשתמש במצב בוהק".
חצי דקה אחרי שדיאנה מסיימת דבריה המחשב מצפצף ואומר:"שגיאה!אין אפשרות להשלים את הדאטא של דורומון".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1283068][B][U]YellowFlash[/U][/B]
אתה ודיאנה חוזרים ל-DATS ומגיעים למתחם המחשבים,בזמן שאתה מוריד את קובץ הדאטא של דורומון דיאנה אומרת לך:"אסור,טורנירי DATS הם של דיג'ימוני טריון בלבד,חוץ מטורנירים מיוחדים,אבל זה טורניר רגיל אז רק אגומון יכול,אבל אתה יכול להשתמש במצב בוהק".
חצי דקה אחרי שדיאנה מסיימת דבריה המחשב מצפצף ואומר:"שגיאה!אין אפשרות להשלים את הדאטא של דורומון".[/QUOTE]
"מה?!למה אי אפשר להשלים את הסריקה?" אשאל את דיאנה.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282632][B][U]Son Goku[/U][/B]
צ'ריסלימון משתמש בזרועות שלו בשביל ללכוד את ריידרמון,הוא חונק אותו בחוזקה ואז הוא חוזר להיות מידע דיגיטלי ומגיע לדיג'יכלי שלך,צ'ריסלימון אומר לך:"קודם הנקמה של צ'ריסלימון!" אמפמון יוצא ואומר:"לי,תהפוך אותו לאייס דוימון,זה היה הקרב שלי מההתחלה" פלאוויזרדמון הולך שני צעדים אחורה,מסמן לאמפמון שהבמה שלו.[/QUOTE]
סורי שלא הגבתי , התכונתי למתמטיקה
---------------------------------------
אני אומר לאמפמון " אין בעיה " .אני מפתח את אמפמון לאייס דוימון ואז אומר לו " קדימה שתמש סציפורן תער על צ'ריסזלימון. תראה לו עד כמה אתה התחזקת מהפעם האחרונה שנפגשתם ".
אני אומר לצ'ריזלימון" אתה לא תשיג נקמה!".
-
דיאנה אומרת לך:"לא יודעת,כנראה משהו בדאטא היה פגום או שההורדה נתקעה באמצע",אתה שומע את קול רובוטי שמגיע מין הרמקולים שאומר:"הסוכנים ריו,דיאנה,מלקום ודיוויס נא להגיע לזירה,ריו ודיוויס לזירה מספר אחת,דיאנה ומלקום לזירה מספר שתיים,כול מי שרוצה לצפות בקרב,זה הזמן",דיאנה מחייכת ואומרת:"בהצלחה".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
*בסדר
צ'ריסלימון משתמש בשתיים משש מזרועות הציד שלו בשביל ללכוד את אייס דוימון,אייס דוימון מצליח להתחמק מהראשונה אך השנייה פוגעת בו,אך גם צ'ריסלימון לא יוצא בלי פגע,ציפורניו החדות של אייס דוימון מצליחות לפגוע בו,צ'ריסלימון שואג:"הנקמה שלי היא לא בך!אלא בו!" הוא מצביע על קאלין,הוא מסתכל ואומר:"רצית לגלות מי אני" הוא לוחץ על הדיג'יכלי שלו והוא מוציא דמי דוימון,קאלין הוא הטמר מהצללים.
-
[QUOTE]YellowFlash
דיאנה אומרת לך:"לא יודעת,כנראה משהו בדאטא היה פגום או שההורדה נתקעה באמצע",אתה שומע את קול רובוטי שמגיע מין הרמקולים שאומר:"הסוכנים ריו,דיאנה,מלקום ודיוויס נא להגיע לזירה,ריו ודיוויס לזירה מספר אחת,דיאנה ומלקום לזירה מספר שתיים,כול מי שרוצה לצפות בקרב,זה הזמן",דיאנה מחייכת ואומרת:"בהצלחה".[/QUOTE]
"תודה.אני אזכור את הטיפים שלך.." אומר לדיאנה ואלך לזירה מספר אחת,לעבר הקרב נגד האלוף הנוכחי,דיוויס,נגד האלוף הבא-אני.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1283387][ואומרת:"בהצלחה".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
*בסדר
צ'ריסלימון משתמש בשתיים משש מזרועות הציד שלו בשביל ללכוד את אייס דוימון,אייס דוימון מצליח להתחמק מהראשונה אך השנייה פוגעת בו,אך גם צ'ריסלימון לא יוצא בלי פגע,ציפורניו החדות של אייס דוימון מצליחות לפגוע בו,צ'ריסלימון שואג:"הנקמה שלי היא לא בך!אלא בו!" הוא מצביע על קאלין,הוא מסתכל ואומר:"רצית לגלות מי אני" הוא לוחץ על הדיג'יכלי שלו והוא מוציא דמי דוימון,קאלין הוא הטמר מהצללים.[/QUOTE]
אני אומר לקאלין" או מגניב א תה הטמר מהצללים שפגשתי במשימה ה1 שלי"
אני אומר לצ'ריסלימון" הוא כולו שלך. אין לי שום טעם להילחם בך אם אתה רוצה נקמה על קאלין"
-
אתה מגיע לזירה מספר אחת,דיאנה מגיעה למספר שתיים,דיוויס מסתכל עליך במבט משועשע ומרושע,הדיג'יכלי שלו מוחזק בידו,אתה שומע את הקריין צועק:"הקרב בזירה מספר אחת-ריו ואגומון נגד דיוויס קרמון,בזירה מספר שתיים דיאנה ופלאמון נגד דאון וקרונומון",ארבעתכם משחררים מהדיג'יכלים שלכם את הדיג'ימונים שלכם,אגומון נראה חזק יותר מתמיד אחרי הפיתוח לגריימון,מולו עומד קרמון,דיוויס אומר:"המהלך הראשון שלך".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
קאלין מחייך ואומר:"אמרתי לך שבסוף תדע,דיג'יסול!" מסביבו של דמי דוימון נוצרת ספרה אדומה ואז הוא הופך להיות דוימון,קאלין מוציא גם את ויימון שלו ומשתמש בדיג'יביצה של חברות,ספרה כחולה-שחורה נוצרת סביבו והוא הופך להיות ריידרמון,שני הדיג'ימונים נלחמים מול צ'ריסלימון אך לא מצליחים,אייס דוימון אומר לך:"אני לא יכול לעמוד בשקט בלי לעשות כלום,זה הקרב שלי!" הוא יוצא להתקפה ישירה על צ'ריסלימון,פלאוויזרדמון מסתכל עליך,מחכה לפקודה שלך.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1283856]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
קאלין מחייך ואומר:"אמרתי לך שבסוף תדע,דיג'יסול!" מסביבו של דמי דוימון נוצרת ספרה אדומה ואז הוא הופך להיות דוימון,קאלין מוציא גם את ויימון שלו ומשתמש בדיג'יביצה של חברות,ספרה כחולה-שחורה נוצרת סביבו והוא הופך להיות ריידרמון,שני הדיג'ימונים נלחמים מול צ'ריסלימון אך לא מצליחים,אייס דוימון אומר לך:"אני לא יכול לעמוד בשקט בלי לעשות כלום,זה הקרב שלי!" הוא יוצא להתקפה ישירה על צ'ריסלימון,פלאוויזרדמון מסתכל עליך,מחכה לפקודה שלך.[/QUOTE]
אני אומר לפלאוויזארדמון" אם אתה רוצה להילחם ולהיכנס לקרב הזה,אתה מוזמן.לא היה אכפת לי שתלחם גם בקרב הזה העיקר שלא תפצע קשה ולא תמות " .אני אצפה בקרב שהולך לי נגד מול עיני
-
[QUOTE]YellowFlash
אתה מגיע לזירה מספר אחת,דיאנה מגיעה למספר שתיים,דיוויס מסתכל עליך במבט משועשע ומרושע,הדיג'יכלי שלו מוחזק בידו,אתה שומע את הקריין צועק:"הקרב בזירה מספר אחת-ריו ואגומון נגד דיוויס קרמון,בזירה מספר שתיים דיאנה ופלאמון נגד דאון וקרונומון",ארבעתכם משחררים מהדיג'יכלים שלכם את הדיג'ימונים שלכם,אגומון נראה חזק יותר מתמיד אחרי הפיתוח לגריימון,מולו עומד קרמון,דיוויס אומר:"המהלך הראשון שלך".[/QUOTE]
"אוקיי,דיוויס." אומר לדיוויס ולאחר מכן אומר לאגומון:"אגומון-השתמש בשאגת דרקון!"
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
פלאווזירדמון מחייך ומוציא את השרביט שלו,הוא מכוון את ההתקפה שלו לפניו של צ'ריסלימון,הוא יורה צרור של להבות אדומות,ואחרי כמה יריות הוא יורה בצרור של להבות כחולות,שני הצרורות פוגעים ישירות בפנים של צ'ריסלימון שלא מצליח להתגונן,הפנים הכחולות של צ'ריסלימון הופכות להיות אדומות,כנראה מזעם או מכיווה,שש זרועות הציד מנסות להגן על הפנים מעוד התקפה,וזה הזמן של ריידרמון,הוא משתמש במתקפת ברק שחור על בטנו של צ'ריסלימון,אייס דוימון ודוימון משלבים את הכוחות שלהם ויורים שד חצי שחור חצי כחול-תכלת שפוגע בצ'ריסלימון בפנים ומביס אותו,ריידרמון חוזר לויימון,דוימון לדמי דוימון,אייס דוימון לאמפמון ופלאוויזרדמון לוורמון,כול הארבעה שוכבים מעולפים על האדמה,חלשים אחרי הקרב,אתה רואה במקוםן שבו עמד צ'ריסלימון,שוכב קרמון,עדיין ער,מנסה לקום אך לא מצליח.
אגומון משתמש בשאגת דרקון LV2 [רק לגריימון יש אפשרות ל-LV3] הלהבה האדומה הבוהקת מקיפה את קרמון של דיוויס,אך לא פוגעת בו,אתה לא מבין למה,אתה רואה את שתי ידיו של קרמון פרוסות לצדדים,כנראה הוא משתמש במגן כולשהו,אחרי כמה דקות של מאמצים רבים,אגומון לא מצליח לעבור את המגן והלהבה נפסקת,קרמון פותח את פיו ויורה שלושה כדורים שחורים-סגולים מסוכנים לעברו של אגומון.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284143][B][U]Son Goku[/U][/B]
פלאווזירדמון מחייך ומוציא את השרביט שלו,הוא מכוון את ההתקפה שלו לפניו של צ'ריסלימון,הוא יורה צרור של להבות אדומות,ואחרי כמה יריות הוא יורה בצרור של להבות כחולות,שני הצרורות פוגעים ישירות בפנים של צ'ריסלימון שלא מצליח להתגונן,הפנים הכחולות של צ'ריסלימון הופכות להיות אדומות,כנראה מזעם או מכיווה,שש זרועות הציד מנסות להגן על הפנים מעוד התקפה,וזה הזמן של ריידרמון,הוא משתמש במתקפת ברק שחור על בטנו של צ'ריסלימון,אייס דוימון ודוימון משלבים את הכוחות שלהם ויורים שד חצי שחור חצי כחול-תכלת שפוגע בצ'ריסלימון בפנים ומביס אותו,ריידרמון חוזר לויימון,דוימון לדמי דוימון,אייס דוימון לאמפמון ופלאוויזרדמון לוורמון,כול הארבעה שוכבים מעולפים על האדמה,חלשים אחרי הקרב,אתה רואה במקוםן שבו עמד צ'ריסלימון,שוכב קרמון,עדיין ער,מנסה לקום אך לא מצליח.
[B][U]YellowFlash[/U][/[/QUOTE]
אני ניגש אל קרמון ומלטף את ראשו שלא ירגיש מאוים ואז אומר לו" קרמון מה דעתך להצטרף לצוות שלי?.אני רוצה דיג'ימון חזק כמוך שהיה לי בצוות ". אני אסרוק את קרמון עם הדיג'סייב שלי