-
[QUOTE=HyperNoob;1279758]נניח, לא בטוח שבחלום הבנת שזה דמבלדור כי זיהית את הקול שלו או כי הוא הזדהה, אלא כי פשוט ידעת שזה דמבלדור.
יש לפעמים תחושות כאלו שאתה פשוט יודע משהו לגבי החלום אפילו שזה לא צויין בפירוש. איך אתה מציין את זה?
כן... :([/QUOTE]
עצוב... =D
-
-
[quote=HyperNoob;1279758]נניח, לא בטוח שבחלום הבנת שזה דמבלדור כי זיהית את הקול שלו או כי הוא הזדהה, אלא כי פשוט ידעת שזה דמבלדור.
יש לפעמים תחושות כאלו שאתה פשוט יודע משהו לגבי החלום אפילו שזה לא צויין בפירוש. איך אתה מציין את זה?
כן... :([/quote]
אה, איך אני יודע דברים... בדרך כלל אני פשוט יודע... אין לי כל כך תיעוד לדרך שבא גיליתי. יש מקום אחד שבו כתבתי שהחלום אמר לי משהו, אז כי מישהו קריין את זה. שראיתי איזשהי תמונה, ואז היה איזשהו משפט שמתקשר לזה. (שני אנשים עומדים באיזשהו מקום נראה לי בצרפת, ואז נעלמים, והחלום מסביר שהכל מסביבם התפרק והם נשאבו לגלקסיה.)
-
[QUOTE=LordAbizi;1279766]אה, איך אני יודע דברים... בדרך כלל אני פשוט יודע... אין לי כל כך תיעוד לדרך שבא גיליתי. יש מקום אחד שבו כתבתי שהחלום אמר לי משהו, אז כי מישהו קריין את זה. שראיתי איזשהי תמונה, ואז היה איזשהו משפט שמתקשר לזה. (שני אנשים עומדים באיזשהו מקום נראה לי בצרפת, ואז נעלמים, והחלום מסביר שהכל מסביבם התפרק והם נשאבו לגלקסיה.)[/QUOTE]
נניח כשאני חולם ובחלום יש דמות מוזרה של כלב דלמתי מצוייר בצורה גרועה ודו מימדית, אבל משום מה, כלל פעם שאני מביט על הכלב יש לי תחושה שהכלב קשור לדמות של ילדה שאין לי מושג איך היא נראת, ובכל זאת רק מזה אני מבין שהכלב זה בעצם הילדה ההיא למרות שאין לי מושג איך ידעתי את זה או למה הכלב הוא הילדה, למרות שלפעמים כשאני מתעורר אני מוצא הסבר שאולי חשבתי עליו כשעוד ישנתי ואולי לא שהילדה מסוגלת להפוך לבעלי חיים. למה דו מימדי וגרוע? אין לי מושג.
-
[quote=HyperNoob;1279767]נניח כשאני חולם ובחלום יש דמות מוזרה של כלב דלמתי מצוייר בצורה גרועה ודו מימדית, אבל משום מה, כלל פעם שאני מביט על הכלב יש לי תחושה שהכלב קשור לדמות של ילדה שאין לי מושג איך היא נראת, ובכל זאת רק מזה אני מבין שהכלב זה בעצם הילדה ההיא למרות שאין לי מושג איך ידעתי את זה או למה הכלב הוא הילדה, למרות שלפעמים כשאני מתעורר אני מוצא הסבר שאולי חשבתי עליו כשעוד ישנתי ואולי לא שהילדה מסוגלת להפוך לבעלי חיים. למה דו מימדי וגרוע? אין לי מושג.[/quote]
כן... פעם חבר שלי דמיין את אלוף העולם בשחמט בדמות של אריק זאבי. אני לא כל כך מוצא דוגמא אצלי, אבל יש איזשהו קטע באחד החלומות אצלי, שמישהו אחד מהכיתה שלי הופך למישהו אחר מהכיתה שלי, והוא בתורו הופך להיות גוקו סופר סאייה, והוא הופך להיות המורה ללשון.
-
אצלי זה חבר שלי הופך לאגומון
-
[QUOTE=LordAbizi;1279768]כן... פעם חבר שלי דמיין את אלוף העולם בשחמט בדמות של אריק זאבי. אני לא כל כך מוצא דוגמא אצלי, אבל יש איזשהו קטע באחד החלומות אצלי, שמישהו אחד מהכיתה שלי הופך למישהו אחר מהכיתה שלי, והוא בתורו הופך להיות גוקו סופר סאייה, והוא הופך להיות המורה ללשון.[/QUOTE]
כנראה חלומות לא מופיעים דומים בדרך כלל בין אחד לשני, והחלומות שלך בעיקר מבוססים על מחשבות עובדתיות לגבי החלומות. קרה לך פעם שחשבת שמשהו הגיוני בחלום, אפילו אם הרהרת לגבי זה בחלום כי לא היית בטוח שזה הגיוני, אבל בסוף השתכנעת שזה הגיוני. ואז כשהתעוררת הבנת שזה לא היה הגיוני או ששכחת איך זה חשבת שזה הגיוני בחלום?
-
[quote=HyperNoob;1279770]כנראה חלומות לא מופיעים דומים בדרך כלל בין אחד לשני, והחלומות שלך בעיקר מבוססים על מחשבות עובדתיות לגבי החלומות. קרה לך פעם שחשבת שמשהו הגיוני בחלום, אפילו אם הרהרת לגבי זה בחלום כי לא היית בטוח שזה הגיוני, אבל בסוף השתכנעת שזה הגיוני. ואז כשהתעוררת הבנת שזה לא היה הגיוני או ששכחת איך זה חשבת שזה הגיוני בחלום?[/quote]
בוודאי. יש לי דוגמא שבדיוק עונה על מה שאמרת.
יש חלום בו יש שיעור היסטוריה, והנושא זה היסטוריה על הכיתה שלנו. יש איזשהי מצגת שמוקרנת בכיתה, והכותרת זה "תלמיד השנה", ומישהו שואל את המורה לאיזו שנה זה. המורה עונה שזו שנת תשע"כ. אני חושב בחלום ומגיע למסקנה שזה הגיוני. (אפילו הוספתי את העובדה שהרהרתי בכך בתיעוד במחברת) מן הסתם זה לא הגיוני, כי אין שנה כזו, ואם יש, היא קורית בעתיד, ואי אפשר ללמוד עליה בהיסטוריה...
-
[quote=מאסטר ליאון;1279769]אצלי זה חבר שלי הופך לאגומון[/quote]
מוזר...
-
[QUOTE=LordAbizi;1279771]בוודאי. יש לי דוגמא שבדיוק עונה על מה שאמרת.
יש חלום בו יש שיעור היסטוריה, והנושא זה היסטוריה על הכיתה שלנו. יש איזשהי מצגת שמוקרנת בכיתה, והכותרת זה "תלמיד השנה", ומישהו שואל את המורה לאיזו שנה זה. המורה עונה שזו שנת תשע"כ. אני חושב בחלום ומגיע למסקנה שזה הגיוני. (אפילו הוספתי את העובדה שהרהרתי בכך בתיעוד במחברת) מן הסתם זה לא הגיוני, כי אין שנה כזו, ואם יש, היא קורית בעתיד, ואי אפשר ללמוד עליה בהיסטוריה...[/QUOTE]
היא גם לא תקרה בעתיד בגלל שהאות כ' היא מבטאת 20 ולכן היא תצטרף אל הע' (70) שבשנה ולכן זאת תהיה שנת תש"צ. דרך אגב, אם היא רק אמרה את זה וזה לא היה כתוב, אם הבנת שזה עם כ' תוך כדי החלום אז זאת סוג של תחושה כזאת שידעת שזה כ' אפילו שזה יכל להיות ק'. עם אחרי שהתעוררת הבנת שזה כ' ולא ק' בגלל שק' יצטרף למאות שבתחילת השנה וזה יהיה תת"ע במקום תשע"ק, אז זה לא. ואם הבנת את זה תוך כדי החלום זה לא אומר כלום לצערי...
-
[QUOTE=HyperNoob;1279767]נניח כשאני חולם ובחלום יש דמות מוזרה של כלב דלמתי מצוייר בצורה גרועה ודו מימדית, אבל משום מה, כלל פעם שאני מביט על הכלב יש לי תחושה שהכלב קשור לדמות של ילדה שאין לי מושג איך היא נראת, ובכל זאת רק מזה אני מבין שהכלב זה בעצם הילדה ההיא למרות שאין לי מושג איך ידעתי את זה או למה הכלב הוא הילדה, למרות שלפעמים כשאני מתעורר אני מוצא הסבר שאולי חשבתי עליו כשעוד ישנתי ואולי לא שהילדה מסוגלת להפוך לבעלי חיים. למה דו מימדי וגרוע? אין לי מושג.[/QUOTE]
אולי היא ציירה אותו..?
-
[quote=מאסטר ליאון;1279772]מוזר...[/quote]
אתה עונה לעצמך!!! זו דרגת הספאם הכי גדולה שיש!!! (אחרי ליאור כמובן). תפסיק להספים!!!
-
[QUOTE=Cool Nick;1279774]אולי היא ציירה אותו..?[/QUOTE]
אבל ידעתי שהכלב זאת היא.
-
[quote=HyperNoob;1279773]היא גם לא תקרה בעתיד בגלל שהאות כ' היא מבטאת 20 ולכן היא תצטרף אל הע' (70) שבשנה ולכן זאת תהיה שנת תש"צ. דרך אגב, אם היא רק אמרה את זה וזה לא היה כתוב, אם הבנת שזה עם כ' תוך כדי החלום אז זאת סוג של תחושה כזאת שידעת שזה כ' אפילו שזה יכל להיות ק'. עם אחרי שהתעוררת הבנת שזה כ' ולא ק' בגלל שק' יצטרף למאות שבתחילת השנה וזה יהיה תת"ע במקום תשע"ק, אז זה לא. ואם הבנת את זה תוך כדי החלום זה לא אומר כלום לצערי...[/quote]
היא אמרה "תו שין עין כף". במהלך החלום הגעתי למסקנה שזה הגיוני. כשהתעוררתי זה היה די ברור שזה לא הגיוני כי אין שנה כזו. (אני יודע את רזי הגימטריה) וגם אם הייתה שנה כזו באופן פורמלי (פשוט מחברים את הערכים המספריים של ת ש ע ו-כ, אז השנה הזו היא יותר מתשעא/ב (מתי שהחלום נלחם), ולכן בטח שלא יהיה אפשר ללמוד על זה בהיסטוריה (גם זו מסקנה שהגעתי אליה כשהתעוררתי. בחלום הגעתי למסקנה שזה הגיוני והשלמתי עם זה)
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1279776]אתה עונה לעצמך!!! זו דרגת הספאם הכי גדולה שיש!!! (אחרי ליאור כמובן). תפסיק להספים!!![/QUOTE]
ואחריך..
גלעד אולי היא נראתה לך הכלב כי אתה מכיר אותה דרכו? אולי זה חפץ או פריט או יצור או משהו שמבטא את הנפש של הילדה דרכו