-
[QUOTE=Balenciaga;1318578][U]Meganium[/U]
בוקוט משקשיב לך בהבנה, ונכנס לצפות אל תוך השיחים.
אתה ופטר ממתינים בדממה, מחכים לראות אם בוקוט יחזור או שישלח פתיל לאוויר. ההמתנה מורטת את עצביכם.
לפתע, אתה רואה פתיל שנשלח לאוויר במרק של עשרה מטרים ממכם לערך.
פטר מוציא אוויר בהקלה.[/QUOTE]
"בואו נראה במי מדובר" אומר לפטר ונאודיל ונלך למיקומו של בוקוט
-
[QUOTE=Balenciaga;1317967][U]ttrrtte[/U]
את ומארק נפרדים מהאיש המשופם, וממשיכים ללכת בין השדות. אתם עוברים את שני האגמים הגדולים, והרוח מלטפת את פניכם. בדיוק כשהשמש החלה לשקוע ושעת הערב הגיעה, אתם נעצרים על פסגתה של גבעה קטנטנה וירוקה, ומשקיפים למרחק. כפר קטן ופסטורלי ניצב מולכם. בבתי העץ הקטנטנים דלקו האורות, ועשן היתמר מהארובות.
"סוף סוף הגענו לכפר רוג'ין." אמר מארק בחיוך.
אתם מתקרבים אל הכפר, ותוך דקות בודדות מוצאים את מרכז הפוקימונים הקטן שלו.
אכנס יחד עם מארק אל מרכז הפוקימונים של הכבר רוג'ין, אגש אל האחות ג'וי ואומר ''שלום האחות ג'וי תוכלי בבקשה לטפל בפוקימונים שלי?'' לאחר שתענה לי אשאיר אצלה את הפוקימונים שלי ואצא לסייר בכפר עם מארק ''מארק, יש כאן מקומות מיוחדים בהם אפשר לבקר?'' אשאת
-
[quote=Balenciaga;1318560]
[U]NivX10[/U]
אתה וגליברט מוצעים הר סילעי קטן, ומחליטים לחנות במקום. אתם פותחים את האוהלים ואת שקי השינה, ונכנסים לתוכם.
"יש לנו לפחות יומיים של הליכה באיזור הזה. אני מקווה שלא ייקח יותר מזה כדי להגיע לרכס הרי השלג, עליהם נמצאת העיר רימאיה." הוא אומר לך.
אתם נשכבים, והולכים לישון.
הבוקר מגיע במהירות. אתם יוצאים מהאוהל, ותוך שאתם מקפלים את החפצים שלכם, אתם שומעים רעשים מוזרים מאחורי הגבעה הסלעית עליה חניתם. הרעשים נשמעו כמו צעדים לא סדירים. לא היה לך ספק - היו הרבה מאוד צעדים, של הרבה יותר מיצור אחד.[/quote]
אקשיב לרחשים ומיד אזנק משק השינה, אצא מהאוהל ומיד בלי התברברות מיותרת אוציא את פלוטובר שיהיה לצידי.
"בוא חבר" אומר לו ונציץ אל מאחורי הגבעה כאשר רק עייננו עוברים את הגעבה בכדי להסתכל במתרחש...
-
[U]Meganium[/U]
אתה מתקרב אל המקום בוא נימצא בוקוט, נכנס עוד ועוד בין השיחים העבותים. לפתע, נגלה מולך פוקימון התולעת שלך. מולו, נערה שמנמנה וממושקפת, בעלת שיער חום ארוך במיוחד.
"גועל נפש!" קרא הנערה. "אני שונאת פוקימוני חרק. קח אותו מכאן!" היא צרחה עליך.
פטר הביט בנערה באדישות, וגיחך לעצמו.
[U]ttrrtte[/U]
את מחפשת עם מארק את מרכז הפוקימונים, ומוצאת אותו תוך דקות בודדות של חיפוש. מרכז הפוקימונים היה קטן וצנוע, והיה עשוי עץ ביוק כמו כל שאר הבתים בכפר. נכנסת אליו, והשאר את הפוקימונים שלך אצל האחות התורנית.
"אני לא בטוח לגבי מקומות שאפשר לבקר בהם." אמר מארק. "בכפר רוג'ין הוא כפר קטן מאוד, ורוב האנשים עוסקים כאן בחקלאות. אני יכול להראות לך את השדות החקלאיים אם את רוצה, אבל את בטוחה שאת לא רוצה לחכות שהפוקימונים שלך יבואו איתנו?" הוא שואל אותך.
[U]NivX10[/U]
אתה מציץ מאחורי אחד הסלעים, כשרק ראשך מגיח. גילברט נמצא מאחוריך, מנסה להציץ גם הוא.
אתה מתבונן על הסביבה הצחיחה, ולפתע אתה רואה ממולך מחזה מוזר ביותר. שיירה של אנשים עטויי לבוש מסורתי וחם עברו בטור. הם נראו כמו שיירת בדואים מארץ רחוקה ונסתרת. השיירה נמשכה עוד ועוד, והיו בה עשרות אנשים. חלקף אף רכבו באיטיות על פוקימון אש גדול במיוחד, שנראה כצב כתום ומשוריין. הם עטו על הפוקימון כדים ושקים, ומיני בדים שונים. בעיניך ראית לפחות ארבעה פוקימונים כאלה, דבר שהחסיר פעימה מליבך.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/g3ytztyzim51.png[/IMG]
"מעניין מי אלה," אמר גילברט. "מה אתה חושב שצריך לעשות?" הוא שאל אותך.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318673][U]Meganium[/U]
אתה מתקרב אל המקום בוא נימצא בוקוט, נכנס עוד ועוד בין השיחים העבותים. לפתע, נגלה מולך פוקימון התולעת שלך. מולו, נערה שמנמנה וממושקפת, בעלת שיער חום ארוך במיוחד.
"גועל נפש!" קרא הנערה. "אני שונאת פוקימוני חרק. קח אותו מכאן!" היא צרחה עליך.
פטר הביט בנערה באדישות, וגיחך לעצמו.
[/QUOTE]
אמרתי לו שישלח פתיל לאוויר רק אם הוא רואה פוקימון,אם הוא רואה בן אדם שיחזור אליי.
"תירגעי בבקשה!" אומר לנערה, "את צריכה להכיר אותם קודם" אומר לה ואצחק עליה מעט ואסמן לבוקוט להגיע אלי, "אני בטוח שפוקימון החרק הזה יוכל לנצח אותך בקרב" אומר לה בחיוך, "כמה פוקימונים יש לך? כי אפשר לעשות את זה יותר מעניין בקרב כפול אם את מעוניינת" אנסה להלהיב אותה להסכים
-
[U]Meganium[/U]
כן, אבל אמרת שרק אם זה כמו הבנאדם שנפגשת איתו.
לא משנה חח
------
הנערה מביטה בך בפיקפוק. "האמת שיש לי שני פוקימונים בדיוק, כמו שיש לך." היא אומרת תוך שהיא מביטה על החגורה שלך, עליה תלויים שני פוקדורים. "אבל אין לי שום ספק שהבקוט הדוחה הזה יפסיד. הוא תולעת דוחה, לא פוקימון ללחימה." היא אמרה בזילזול, ושלפה שני פוקדורים מכיסה. היא זרקה אותם אוויר, ושני האות האדומים נחתו על הרצפה.
"צא קיטקין!" היא אמרה, ופוקימון חתלתול קטנטן הופיע על הרצפה. הוא נראה תמים למראה, אך מוכן לקרב.
"צא פבלוק!" היא קרה שוב, ופוקימון סלעי קטן הופיע ליד החתלתול, כשקרן בולטת מראשו.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/zgzdaylrjnnv.png[/IMG][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/nw1mg1etoyuo.png[/IMG]
-
[QUOTE=Balenciaga;1318677][U]Meganium[/U]
כן, אבל אמרת שרק אם זה כמו הבנאדם שנפגשת איתו.
לא משנה חח
------
הנערה מביטה בך בפיקפוק. "האמת שיש לי שני פוקימונים בדיוק, כמו שיש לך." היא אומרת תוך שהיא מביטה על החגורה שלך, עליה תלויים שני פוקדורים. "אבל אין לי שום ספק שהבקוט הדוחה הזה יפסיד. הוא תולעת דוחה, לא פוקימון ללחימה." היא אמרה בזילזול, ושלפה שני פוקדורים מכיסה. היא זרקה אותם אוויר, ושני האות האדומים נחתו על הרצפה.
"צא קיטקין!" היא אמרה, ופוקימון חתלתול קטנטן הופיע על הרצפה. הוא נראה תמים למראה, אך מוכן לקרב.
"צא פבלוק!" היא קרה שוב, ופוקימון סלעי קטן הופיע ליד החתלתול, כשקרן בולטת מראשו.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/zgzdaylrjnnv.png[/IMG][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/nw1mg1etoyuo.png[/IMG][/QUOTE]
חחחחחח לא משנה.
אקרא לבוקוט שיתקרב אליי,אתכופף אליו ואסתכל לו בעיניים, "בוקוט אני רוצה שתראה לה שהיא טועה,היא טועה יש בך הרבה יותר ממה שהיא חושבת" אומר לו בחיוך רחב ואמלא אותו במוטיבציה.
אוציא את הפוקידע ואברר את סוגי שני הפוקימונים שלה.
"אוקיי סאנדייל תזחל במהירות לקיטקין ותשתמש בנשיכה! כשאתה תופס את קיטקין תעיף אותו על פבלוק כדי ששניהם ייפלו! אחר כך תשתמש במבט חודר במי שעיניך ייפגשו! בוקוט תשתמש ביריית פתיל על פבלוק! אחר כך דחיפה במלוא הכוח!" אדריך את שניהם ואראה איך הקרב ימשיך
-
[U]Meganium[/U]
בעקבות מילות העידוד שלך, בוקוט נראה חדור מוטיבציה. הוא מהנהן אליך בהבנה, ומסתובב לקרב.
אתה מוציא את הפוקידע מכיסך ומכוון אותו לשני הפוקימונים שעומדים מול. אתה מתחיל מפוקימון החתלתול.
"קיטקין - פוקימון החתול. קיטקין ידוע כפוקימון מפונק ביותר, עם חולשה מובקת לדברים עגולים. קיטקין מתחבר בקלות בעיקר לילדים קטנים. פוקימון זה הוא מסוג רגיל." אומר הפוקידע, ועובר לפוקימון השני. "פבלוק - פוקימון האבן המשוננת. בפלוק הוא פוקימון קשוח ביותר, ומכוסה בשכבת אבן קשיחה המגנה עליו מפני תקיפות. פבלוק משתמש בקרן שעל ראשו על מנת לתקוף את יריביו. פוקימון זה הוא מסוג סלע בלבד." אומר הפוקידע, וכבה.
נאודיל יוצא מיד לפי פקודותיך. הוא מתקרב אל קיטקין, ומנסה לתפוס אותו בשיניו. אך קיטקין זריז ביותר, ומצליח להתחמק מהמתקפה של פוקימון התנין שלך.
"מצויין קיטקין, עכשיו תשתמש בדחיפה!" קוראת הנעה.
פוקימון החתול דוחף את נאודיל בעמצעות ראשו, ונאודיל נהדף.
בו זמנית, בוקוט יורה על בפלוק קור שפוגע בו במדוייק. הקוך מסתבך בין רגליו של פוקימון האבן, ומונע ממנו לזוז. פוקימון החרק שלך מנצל את ההזדמנות, ותוקף בדחיפה את פוקימון האבן. פבלוק מתגלגל מספר מטרים, ומנסה במאמץ להשתחרר מהקורים שתפסו אותו.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318684][U]Meganium[/U]
בעקבות מילות העידוד שלך, בוקוט נראה חדור מוטיבציה. הוא מהנהן אליך בהבנה, ומסתובב לקרב.
אתה מוציא את הפוקידע מכיסך ומכוון אותו לשני הפוקימונים שעומדים מול. אתה מתחיל מפוקימון החתלתול.
"קיטקין - פוקימון החתול. קיטקין ידוע כפוקימון מפונק ביותר, עם חולשה מובקת לדברים עגולים. קיטקין מתחבר בקלות בעיקר לילדים קטנים. פוקימון זה הוא מסוג רגיל." אומר הפוקידע, ועובר לפוקימון השני. "פבלוק - פוקימון האבן המשוננת. בפלוק הוא פוקימון קשוח ביותר, ומכוסה בשכבת אבן קשיחה המגנה עליו מפני תקיפות. פבלוק משתמש בקרן שעל ראשו על מנת לתקוף את יריביו. פוקימון זה הוא מסוג סלע בלבד." אומר הפוקידע, וכבה.
נאודיל יוצא מיד לפי פקודותיך. הוא מתקרב אל קיטקין, ומנסה לתפוס אותו בשיניו. אך קיטקין זריז ביותר, ומצליח להתחמק מהמתקפה של פוקימון התנין שלך.
"מצויין קיטקין, עכשיו תשתמש בדחיפה!" קוראת הנעה.
פוקימון החתול דוחף את נאודיל בעמצעות ראשו, ונאודיל נהדף.
בו זמנית, בוקוט יורה על בפלוק קור שפוגע בו במדוייק. הקוך מסתבך בין רגליו של פוקימון האבן, ומונע ממנו לזוז. פוקימון החרק שלך מנצל את ההזדמנות, ותוקף בדחיפה את פוקימון האבן. פבלוק מתגלגל מספר מטרים, ומנסה במאמץ להשתחרר מהקורים שתפסו אותו.[/QUOTE]
"נהדר בוקוט! קדימה המשך כך!" אומר לו ואנסה לחשוב על אסטרטגיה, "נאודיל תנצל את זה שפבלוק קשור ותשתמש בשאיבה עליו!" אומר לנאודיל ואחייך כי רעיון עלה למוחי, 'על פי מה שהפוקידע אמר..יש לקיטקין חולשה לדברים עגולים,אין בעיה' אחשוב ואפנה לבוקוט, "בוקוט תיצור מהפתיל שלך כדור חוטים ותשליך אותו במרחק קרוב אליך,כשקיטקין יתחיל להתעסק בו תדחף אותו! ותעטוף אותו בפתיל קשיח! נאודיל אחרי השאיבה אני רוצה שתנסה לדחוף את פבלוק!" אדריך אותם ואצפה בסקרנות בקרב
-
[U]Meganium[/U]
נאודיל מתייצב על ארבעת רגליו, נראה מרכז למשך מספר שניות, ומתחיל להשתמש בשאיבה. כדורי אור קטנטנים וירוקים מתחילים לצאת מכיוונו של פוקימון האבן הקשור, ונכנסים אל גופו של נאודיל.
"פבלוק, נסה להשתחרר מהקורים!" קראה המאמנת שלו.
בפלוק עשה מאמצים להשתחרר, ונאבק בקורים תוך שהוא קורע אותם ממנו. אולם ככל שיצאו יותר כדורים, כך פבלוק נראה תשוש יותר ויותר. מתקפת השאיבה נפסקה, ופבלוק הצליח להשתחרר מהקורים כשהוא תשוש ומתנשם.
נאודיל יצא מבתקפת דחיפה על פוקימון האבן.
"תגיב מבתקפת קרן!" קראה הנערה לפוקימון האבן שלה.
שני הפוקימונים רצו זה לזה, והתנגשו חזיתית. פאבלוק הצליח לפקוע ביעילות רבה יותר, הצלחת להבחין, ופוקימון העשב שלך הועף באוויר, ונחת על גבא. הוא עשה מאמצים כדי להתאושש מהמכה, והתיישר חזרה על ארבעת רגליו.
בו זמניו, פוקימון החרק שלך שקד על הכנת כדור החוטים, דבר שלקח לו שניות ארוכות.
קיטקין ניסה למנוע מבוקוט לפעול, והחל לדהור לכיוונו במטרה ברורה לדחוף אותו.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318700][U]Meganium[/U]
נאודיל מתייצב על ארבעת רגליו, נראה מרכז למשך מספר שניות, ומתחיל להשתמש בשאיבה. כדורי אור קטנטנים וירוקים מתחילים לצאת מכיוונו של פוקימון האבן הקשור, ונכנסים אל גופו של נאודיל.
"פבלוק, נסה להשתחרר מהקורים!" קראה המאמנת שלו.
בפלוק עשה מאמצים להשתחרר, ונאבק בקורים תוך שהוא קורע אותם ממנו. אולם ככל שיצאו יותר כדורים, כך פבלוק נראה תשוש יותר ויותר. מתקפת השאיבה נפסקה, ופבלוק הצליח להשתחרר מהקורים כשהוא תשוש ומתנשם.
נאודיל יצא מבתקפת דחיפה על פוקימון האבן.
"תגיב מבתקפת קרן!" קראה הנערה לפוקימון האבן שלה.
שני הפוקימונים רצו זה לזה, והתנגשו חזיתית. פאבלוק הצליח לפקוע ביעילות רבה יותר, הצלחת להבחין, ופוקימון העשב שלך הועף באוויר, ונחת על גבא. הוא עשה מאמצים כדי להתאושש מהמכה, והתיישר חזרה על ארבעת רגליו.
בו זמניו, פוקימון החרק שלך שקד על הכנת כדור החוטים, דבר שלקח לו שניות ארוכות.
קיטקין ניסה למנוע מבוקוט לפעול, והחל לדהור לכיוונו במטרה ברורה לדחוף אותו.[/QUOTE]
"נאודיל תנשך במהירות את קיטקין! שלא יגיע לבוקוט! בוקוט שתסיים עם כדור החוטים תשליך איתו קרוב אליך ודחוף את קיטקין ברגע הנכון! במלוא הכוח! נאודיל אחר כך תנסה להשתמש במבט חודר על פבלוק!" אדריך אותם
-
[U]Meganium[/U]
נאודיל מנסה לנשוך את קיטקין, אך לא מצליח. הנשיכה מפספס אותו בסנטימטר בודד, וקיטקין מתחמק ממנה. למזלך, הנשיכה אמנם לא פגעה, אך עיכבה את פוקימון החתול, ובוקוט הצליח בינתיים ליצור את כדור החוטים שלו.
בוקוט גילגל את הכדור קרוב אליו, וקיטקין המבין בכדור בעיניים נוצצות. הוא החל להתקרב לכדור, מהופנט ממנו לחלוטין. בוקוט ניצל את ההזדמנות ותקף את פוקימון החתול בדחיפה חזקה. פוקימון החתול נהדף ונפל על גבו מעולף.
"פבלוק, תשתמש במתקפס זריקת אבנים על נאודיל!" קראה המאמנת בתגובה.
נאודיל ניסה להשתמש במתקפת המבט שלו, אך זה היה מאוחר מדי. פבלוק יצר אבן גדולה בין ידיו, ושיגר אותה כלפי פוקימון העשב שלך. האבן פגעה בעוצמה בנאודיל, והוא עף לאחור. נאודיל נחת על הרצפה, ונראה מעולף.
"לעזאזל," אמר פטר. "נאודיל היה עסוק קודם בלנסות לנשוך את קיטקין, כך שדעתו הייתה מוסחת מדי. עכשיו רק בוקוט ופבלוק נשארו. זה קרב אחד על אחד!" הוא קרא.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318709][U]Meganium[/U]
נאודיל מנסה לנשוך את קיטקין, אך לא מצליח. הנשיכה מפספס אותו בסנטימטר בודד, וקיטקין מתחמק ממנה. למזלך, הנשיכה אמנם לא פגעה, אך עיכבה את פוקימון החתול, ובוקוט הצליח בינתיים ליצור את כדור החוטים שלו.
בוקוט גילגל את הכדור קרוב אליו, וקיטקין המבין בכדור בעיניים נוצצות. הוא החל להתקרב לכדור, מהופנט ממנו לחלוטין. בוקוט ניצל את ההזדמנות ותקף את פוקימון החתול בדחיפה חזקה. פוקימון החתול נהדף ונפל על גבו מעולף.
"פבלוק, תשתמש במתקפס זריקת אבנים על נאודיל!" קראה המאמנת בתגובה.
נאודיל ניסה להשתמש במתקפת המבט שלו, אך זה היה מאוחר מדי. פבלוק יצר אבן גדולה בין ידיו, ושיגר אותה כלפי פוקימון העשב שלך. האבן פגעה בעוצמה בנאודיל, והוא עף לאחור. נאודיל נחת על הרצפה, ונראה מעולף.
"לעזאזל," אמר פטר. "נאודיל היה עסוק קודם בלנסות לנשוך את קיטקין, כך שדעתו הייתה מוסחת מדי. עכשיו רק בוקוט ופבלוק נשארו. זה קרב אחד על אחד!" הוא קרא.[/QUOTE]
"בוקוט אני מאמין בך אתה יכול להצליח!" אעודד אותו, 'אני חייב לחשוב על משהו' אחשוב לעצמי ואנסה לגבש רעיון.
בוקוט תנוע מצד לצד,שפבלוק לא יהיה ממקוד עליך,תוך כדי שאתה זז תשלח מפיך חוט ותעטוף את פבלוק חזק חזק! כשפבלוק מספיק קשור תדחף אותו בכל כוחך!" אומר לבוקוט בחיוך
-
[U]Meganium[/U]
בוקוט ניסה לנוע מצד לצד, אך היה איטי מידי בשביל להצליח לבלבל את פבלוק. הוא נעצר במקומו בייאוש, והחל לירות קורים דקיקים מפיו במטרה למנוע מפוקימון האבן להתקרב אליו. החוטים פגעו בפבלוק, והדביקו אותו לאדמה.
"עוד פעם זה!" קראה הנערה. "פבלק, נסה לתקוף אותו בכל זאת במתקפת זקירת אבן!" היא קראה.
פוקימון האבן החל ליצור לאט לאט סלע קטן בין ידיו.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318719][U]Meganium[/U]
בוקוט ניסה לנוע מצד לצד, אך היה איטי מידי בשביל להצליח לבלבל את פבלוק. הוא נעצר במקומו בייאוש, והחל לירות קורים דקיקים מפיו במטרה למנוע מפוקימון האבן להתקרב אליו. החוטים פגעו בפבלוק, והדביקו אותו לאדמה.
"עוד פעם זה!" קראה הנערה. "פבלק, נסה לתקוף אותו בכל זאת במתקפת זקירת אבן!" היא קראה.
פוקימון האבן החל ליצור לאט לאט סלע קטן בין ידיו.[/QUOTE]
"בוקוט זה הצ'אנס!" אקרא, "תנוע הכי מהר שתוכל לכיוון פבלוק ותירה את החוט הכי עבה שאתה יכול! על האבן שפבלוק מנסה ליצור! שתהיה כבדה יותר ורכה ולא תגרום הרבה נזק אם תפגע,עכשיו תיתן את כל כולך ותדחף את פבלוק!!! תאמין בעצמיך!" אקרא ואחכה בקוצר רוח לראות מה יקרה