-
[QUOTE=The Charmander;1312980]נו באמת ליאור... זה המשחק הכי מדהים שאי פעם היה בפוקימונס או ברשת כולהה'
על מ. אתה מדבר בכלל?
ואני אפילו לא שיחקתי.
ברור שכולם זוכרים![/QUOTE]
תודה,דווקא אני חושב שהמשחקים האחרים שפתחתי יותר טובים מזה. כן זה היה משחק מקורי.
רק החדשים שנרשמו לפורום לא יודעים מה זה.
יפה שלא שיחקת בזה אבל עדיין אתה אומר מדהים.
-
-
כי לא היה לי מקום, לכן לא שיחקתי :-)
בכל אופן, זה היה.תותח.
-
[QUOTE=Chopper;1312955]מי שמדבר
עוד נראה מי יצחק אחרון
הלכתי לבצפר[/QUOTE]
אתה תצחק אחרון..
כי אתה זה שהפך את כולם ותמרן אותם כדי שלא יחשבו שאתה קירא...
אבל אני קלטתי את זה, ואני לא ייתן לזה לקרות. אם אני מת, והם כמו מטומטמים עדיין לא יחשדו בך, אז אין לאזרחים סיכוי..
[QUOTE=~prinny;1312963]למה אתם לא מבינים??? כל הערה שיש לכם בקשר למשחק, לכתוב במשחק!.[/QUOTE]
טוב, זאת הערה אחרונה S:
גמרתי לדבר פה.. מה אכפת לי איפה לראות את דניס מתאמץ למצוא תירוצים..
-
-
[QUOTE=Kaiser;1313003]מי בסוף מת?[/QUOTE]
מגל
-
צה"ט
לא היה לי אינטרנט מרביעי עד אתמול איזה דיכאון היה ככה להעביר את הימים האחרונים של החופש..
-
Lol אני כל החופש הייתי בצפון חחח
אף אחד עדיין לא מת, אולי התכוונת למגל שמת אתמול..
-
אהלן, מה קורה?
אני מפחתת פעילות אז אני אמשיך את החידון בשישי בעזרת ה'.
-
ימים יגידו מי זה קירא, אבל אני אף פעם לא אבין מה זה היה הטריק הזה של מאסטר ליאון עם המסרים מקירא...
-
גם אני.. Lol
אביזי, אתה מאמין בה'..? או במה שמו מרומח הדרקון?
-
[quote=LordAbizi;1313056]ימים יגידו מי זה קירא, אבל אני אף פעם לא אבין מה זה היה הטריק הזה של מאסטר ליאון עם המסרים מקירא...[/quote]
תענה על הה"פ הפרטית בבקשה אני כבר לא יכול להשמיך לחכות אני רוצה כבר לפתוח תמשחק O:
-
Lol עכשיו גילתי שיש לי חבר בפיסבוק ממרוקו-זה מסביר למה הוא יודע ערבית. אין לי מושג למה הוא שלך בקשת חברות.
אתם חושבים שכדי לי למחוק אותו מהפייס?
-
[quote=הנואש לווינר;1313057]גם אני.. Lol
אביזי, אתה מאמין בה'..? או במה שמו מרומח הדרקון?[/quote]
אין לי תשובה קבועה לשאלה הזו. אני מאמין באיזה אל שבא לי (אם בכלל) בהתאם למצב הרוח שלי. זאת פשוט כי השאלה בדבר אלוהים עד כדי כך לא מעניינת אותי, שאין לי כח לגבש דעה בנוגע אליה.
[quote=The Sir;1313058]תענה על הה"פ הפרטית בבקשה אני כבר לא יכול להשמיך לחכות אני רוצה כבר לפתוח תמשחק O:[/quote]
זו אחת הבעיות העיקריות שלי...
אבל אני אסביר לך בעיה מסויימת: כשאני לא מוצא מה לשנות במשחק, זה גורם לי לחשוב שמשהו בי לא בסדר, ואז במקום לחשוב על המשחק, אני מתחיל ללכת ולהרהר לעצמי דברים, שבדרך כלל הקשר שלהם למשחק קלוש ביותר. אבל אל תדאג, אני בסופו של דבר אתגבר על עצמי ואענה לך.
-
כן.. גם לי שלחו אנשים הצעת חברות שאני לא מכיר Lol
חח פדופילים קטנים Xd
עד היום יש כאלה שאין לי מושג אם הם פדופילים, או שאני לא זוכר אותם חחח..