פיזה D:
Printable View
פיזה D:
[quote=Flupy;1345900]פיזה D:[/quote]
פלופי? :S
[QUOTE=Mr.Pizza;1345902]פלופי? :S[/QUOTE]
האחד והיחיד
[quote=Flupy;1345904]האחד והיחיד[/quote]
לא, אה?
לא הסברתי את עצמי טוב, אודה אכן בין השאר משתמש בבאונטי להראות הבדלים בין דמיות[לא בקטע של צריך זה גם אחד הדברים היפים והעשויים מאוד טוב על ידי אודה], אבל לא להראות עוצמה ובטח שלא בין כל פרט ופרט, אלא דברים כלליים. הסכמנו?
[QUOTE=X-Drake;1345914]לא הסברתי את עצמי טוב, אודה אכן בין השאר משתמש בבאונטי להראות הבדלים בין דמיות[לא בקטע של צריך זה גם אחד הדברים היפים והעשויים מאוד טוב על ידי אודה], אבל לא להראות עוצמה ובטח שלא בין כל פרט ופרט, אלא דברים כלליים. הסכמנו?[/QUOTE]
פעם הבאה תסביר את עצמך יותר טוב.
וזה לא שבדרגון בול יש יותר מידי פרטים XD
[QUOTE=X-Drake;1345914]לא הסברתי את עצמי טוב, אודה אכן בין השאר משתמש בבאונטי להראות הבדלים בין דמיות[לא בקטע של צריך זה גם אחד הדברים היפים והעשויים מאוד טוב על ידי אודה], אבל לא להראות עוצמה ובטח שלא בין כל פרט ופרט, אלא דברים כלליים. הסכמנו?[/QUOTE]
אביב
[QUOTE=Mr.Pizza;1345898]כותרת אישית חדשה :)[/QUOTE]
תתחדש.
[QUOTE=Tobi...;1345920]אביב[/QUOTE]
מה איתו?
מה קורה כולם?
[QUOTE=Legend;1345923]מה קורה כולם?[/QUOTE]
יוסי?!
וואי אתה כ"כ ישן!לא הייתי בתקופה שלך[נראלי..]
[QUOTE=Reborn;1345925]יוסי?!
וואי אתה כ"כ ישן!לא הייתי בתקופה שלך[נראלי..][/QUOTE]
[QUOTE=Reborn;1345921]תתחדש.
מה איתו?[/QUOTE]
זה כמו בטלנובלות האלה:"אביב,אייל, עמית,אביב וכ'ו" אז עמית!
[QUOTE=Tobi...;1345927]זה כמו בטלנובלות האלה:"אביב,אייל, עמית,אביב וכ'ו" אז עמית![/QUOTE]
אני מסרב לשתף פעולה.
יוסי אחלה חתימה
עמית קרעת אותי Xd
תומר נו יופי, היה דיון כל אחד נתן דעתו והייתה הסכמה. רואה שאני לא ה'שחצן האטום' שמנסים להדביק לי?...
[QUOTE=X-Drake;1345933]יוסי אחלה חתימה
עמית קרעת אותי Xd
תומר נו יופי, היה דיון כל אחד נתן דעתו והייתה הסכמה. רואה שאני לא ה'שחצן האטום' שמנסים להדביק לי?...[/QUOTE]
תודה תודה :P
[QUOTE=Reborn;1345925]יוסי?!
וואי אתה כ"כ ישן!לא הייתי בתקופה שלך[נראלי..][/QUOTE]
חחחחחחחחח מי היית?
[QUOTE=Flupy;1345904]האחד והיחיד[/QUOTE]
YEAH RIGHT