הופה גמבה סטייל :[
Printable View
הופה גמבה סטייל :[
הופה במבה סטייל ):
טל איך המשחק לבינתיים לפי המשחק הראשון? דרך אגב אני מכיר אנשים שמתו 20 פעמים פעם ראשונה אז את טובה יחסית חח אלון חזרת לזיירה ואתה עשית חתימה חרא שלה
חרא בשבילך מושלמת בשבילי, סקראב ):<
אתה קורא למישו פי שמונה ממך בעיצוב סקראב? אמריקאיות זה ההתמיות שלי, חרא קרדיט, ניק גדול מיד, תת ניק לא בולט בשיט אם לא הייתי מכיר אותך לא הייתי יודע מה רשום. אור סביר, והחושך בצד חרא
[QUOTE=scrapi;1402072]טל איך המשחק לבינתיים לפי המשחק הראשון? דרך אגב אני מכיר אנשים שמתו 20 פעמים פעם ראשונה אז את טובה יחסית חח אלון חזרת לזיירה ואתה עשית חתימה חרא שלה[/QUOTE]
אמ המשחק סבבה אני גורעXD
אני חייבת את אש קשתים אחרים לא עוזרים ליXD אני חוסכת כסף בשבילה כמעט הגעתי לסכום
[QUOTE=nymph;1402077]אמ המשחק סבבה אני גורעXD
אני חייבת את אש קשתים אחרים לא עוזרים ליXD אני חוסכת כסף בשבילה כמעט הגעתי לסכום[/QUOTE]
אם תהיהי שאני אחזור אני אעשה snowball עם אקאלי (אם את רוצה לראות מה זה הפצלתי מדריך בפורום LOL) ואעזור לך לנצח
טל הוספתי אותך תשארי [yami6]
[quote=Ziggs;1402071]הופה במבה סטייל ):[/quote]
גמבה יותר קרוב לבוטנים מאשר במבה :[
בואו נשנה את שם הפורום ל Lol Israel
טל תאשרי אותי
בא לך משחק אני עלייך?
[quote=Ilan;1402085]בואו נשנה את שם הפורום ל Lol Israel[/quote]
לא, נחכה עוד 10 שנים שהמשחק הזה כבר לא יהיה פופולרי, [B]ואז [/B]נשנה את שם הפורום ל lol-israel, ואז כולם יגידו "איחח מה אתם משחקים LOL? זה משחק מעפן של ילדים קטנים.." וידרשו לשנות את הפורום לכללי.
[QUOTE=LordAbizi;1402087]לא, נחכה עוד 10 שנים שהמשחק הזה כבר לא יהיה פופולרי, [B]ואז [/B]נשנה את שם הפורום ל lol-israel, ואז כולם יגידו "איחח מה אתם משחקים LOL? זה משחק מעפן של ילדים קטנים.." וידרשו לשנות את הפורום לכללי.[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחח
מילה שאני אוהב אותך
אבל פוקימון תמיד היה ויהיה פופולארי ):
[quote=Ilan;1402090]אבל פוקימון תמיד היה ויהיה פופולארי ):[/quote]
אל תהיה מגוחך. פוקימון כבר רחוק מן השיא.