[QUOTE=LordAbizi;1440164]שלום רב, מישהו שטוען שהוא מכיר אותי, אף על פי שאין לי שום זכרון מהמפגש בינינו.[/QUOTE]
אני D:
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1440164]שלום רב, מישהו שטוען שהוא מכיר אותי, אף על פי שאין לי שום זכרון מהמפגש בינינו.[/QUOTE]
אני D:
[quote=divilon~;1440169]אבי ישך סקייפ?[/quote]
ראיתי את ה.פ שלך, אין לי בינתיים, עדיין לא שיניתי מסמן לסקייפ.
[QUOTE=monster;1440163]רותם לא מכיר תשם האמיתי שלי:o איזה הפתעה. לא להכיר את המשתמש ששבר שיאי פורום.[/QUOTE]היי זה לא נכון... :sorry:
אני יודע שקוראים לך ליאור אבל יותר נוח לקרוא לך monster בדיוק מאותה סיבה שנוח לי לקרוא להיטמן היטמן או ג'וני בוי ג'וני בוי, אפילו שאני יודע תשמות האמיתיים שלהם.
[quote=joltik;1440156]סתם[/quote]
ברגע שיהיה לי וורד הסיקורים שלי יצאו לכם מכל החורים!!
[quote=yort3m;1440173]היי זה לא נכון... :sorry:
אני יודע שקוראים לך ליאור אבל יותר נוח לקרוא לך monster בדיוק מאותה סיבה שנוח לי לקרוא להיטמן היטמן או ג'וני בוי ג'וני בוי, אפילו שאני יודע תשמות האמיתיים שלהם.[/quote]
אה אז מצטער רותם. לא ידעתי זאת.
[QUOTE=monster;1440177]אה אז מצטער רותם. לא ידעתי זאת.[/QUOTE]זה בדרך כלל לאנשים שלא משנים כינוי כל יום, מלבד כמה קישורים יפנים היית הרבה זמן monster.
יש פה משתמשים שאני לא יודע מה הגלגולים של הכינויים שלהם..
סביר להניח שאני זוכר את לוקאס בכינויו הקודמים אבל יותר מדי שינויים...
[quote=yort3m;1440178]זה בדרך כלל לאנשים שלא משנים כינוי כל יום, מלבד כמה קישורים יפנים היית הרבה זמן monster.
יש פה משתמשים שאני לא יודע מה הגלגולים של הכינויים שלהם..
סביר להניח שאני זוכר את לוקאס בכינויו הקודמים אבל יותר מדי שינויים...[/quote]
אח הכינוי היפני שלי שהרס את הפורוםxd ומשתמשים דיחו על הכיוני שלי.
נראה לי אני היחיד שהיה לו כינוי שדווח עליו והוא לא עבר על חוק בפורוםxd.
יפה שאתה זוכר!.
אותי מאוד קל לזהות כי אני חתול בכל גלגול חחחח
יפה שרותם אמר ללוקאס מזל טוב אחרי שהוא נתן לו באן xddd
[quote=hellknighti;1440187]אותי מאוד קל לזהות כי אני חתול בכל גלגול חחחח
יפה שרותם אמר ללוקאס מזל טוב אחרי שהוא נתן לו באן xddd[/quote]אמרתי מזל טוב ללוקאס? :|
אני מקווה שאותי אתה זוכר לא שיניתי כינוי מאז הפעם הראשונה שהיה אפשר לשנות כינויים xd.. הייתי משנה אבל צריך לרשום אותו בהתחברות ולא בא לי לשנות את שם ההתחברות.
צריך להחזיר את לוקאס
עכשיו ומיד
ועכשיו
האמת שאני לא זוכר את רשימת הכינויים שלי.. יש אפשרות לבדוק איפשהו?
סביר להניח שלא.
[quote=ventriloquist;1440192]האמת שאני לא זוכר את רשימת הכינויים שלי.. יש אפשרות לבדוק איפשהו?[/quote]
תעביר את העכבר על השם שלך ותראה את כינויך
או שתחפור תחפור בהודעתיך וסתכל מי שציטט אותך רשום כיוני אחר שלך.
חחחח
אחלה סרטון
[url]http://flix.tapuz.co.il/v/watch-1284091-.html[/url]