[QUOTE=Cho'gath;1471029]המשחק הזה מבלבל אותי. כמה כוח יש לערי מדינה שהן יכלו לבחור אותך לשליט העולם?[/QUOTE]
תלוי באיזה עידן טכנולוגי אתה.
בבחירת מנהיג העולם כל עיר מדינה שאתה אליי שלה מביאה לך קולות לפי העידן שאתה בו
Printable View
[QUOTE=Cho'gath;1471029]המשחק הזה מבלבל אותי. כמה כוח יש לערי מדינה שהן יכלו לבחור אותך לשליט העולם?[/QUOTE]
תלוי באיזה עידן טכנולוגי אתה.
בבחירת מנהיג העולם כל עיר מדינה שאתה אליי שלה מביאה לך קולות לפי העידן שאתה בו
משחק מאכזב של מילאן 2-2.
אבל צריך לחשוב על הצד החיובי שמילאן חזרה מ2-0 ל2-2.
[quote=cho'gath;1471029]המשחק הזה מבלבל אותי. כמה כוח יש לערי מדינה שהן יכלו לבחור אותך לשליט העולם?[/quote]
כשנוצר הקונגרס העולמי ברנסנס, אז למארח יש 2 קולות ולכל שאר המדינות הגדולות יש 1.
בעת התעשייתית כבר לכל עיר מדינה יש קול אחד, ולכל השאר יש יותר קולות.
בסוף, כשזה הופך לאו"ם, לכל מעצמה יש 4 קולות, למארח 2 בונוס (שזה אני כי תמיד יש לי רוב קולות כדי לבחור בעצמי), וכל עיר מדינה מספקת 2.
לכן מתוך 46 קולות שהייתי צריך כדי להיבחר, לי לבדי היו 48, וזה גם בלי שבניתי את הforbidden palace, או שלמדתי globalization. רק אני, בונוס האירוח שלי, וה-20 ומשהו בעלות ברית שלי.
מקום שני היו יפן, ולהן היה 6 שזה 4 שלהם + 2 מFORBIDDEN PALACE.
פשוט לא השארתי לאף אחד בעלי ברית... אבל כולם ניסו להשמיד אותי כשהם הבינו איזה כוח יש לי. אבל אז היה מאוחר מדי. לכן גם השושוני וההונים הכריזו מלחמה. הם רצו רק לבזוז את דרכי המסחר שלי, כדי לנסות למנוע ממני כסף כדי שאני לא אוכל לשחד ערי מדינה. אבל אני לא צריך כסף כדי לשחד ערי מדינה. יש לי GREAT PERSON בשביל זה...
[quote=lordabizi;1471035]כשנוצר הקונגרס העולמי ברנסנס, אז למארח יש 2 קולות ולכל שאר המדינות הגדולות יש 1.
בעת התעשייתית כבר לכל עיר מדינה יש קול אחד, ולכל השאר יש יותר קולות.
בסוף, כשזה הופך לאו"ם, לכל מעצמה יש 4 קולות, למארח 2 בונוס (שזה אני כי תמיד יש לי רוב קולות כדי לבחור בעצמי), וכל עיר מדינה מספקת 2.
לכן מתוך 46 קולות שהייתי צריך כדי להיבחר, לי לבדי היו 48, וזה גם בלי שבניתי את הforbidden palace, או שלמדתי globalization. רק אני, בונוס האירוח שלי, וה-20 ומשהו בעלות ברית שלי.
מקום שני היו יפן, ולהן היה 6 שזה 4 שלהם + 2 מforbidden palace.
פשוט לא השארתי לאף אחד בעלי ברית... אבל כולם ניסו להשמיד אותי כשהם הבינו איזה כוח יש לי. אבל אז היה מאוחר מדי. לכן גם השושוני וההונים הכריזו מלחמה. הם רצו רק לבזוז את דרכי המסחר שלי, כדי לנסות למנוע ממני כסף כדי שאני לא אוכל לשחד ערי מדינה. אבל אני לא צריך כסף כדי לשחד ערי מדינה. יש לי great person בשביל זה...[/quote]
אני לא יודע איזה ניצחון לעשות עכשיו...
ניצחתי כבר את כולם ברמה 3 ורמה 4 זה ממש קשה לי כי הai גונב לי כל הזמן את הפלאים שאני מנסה לבנות
אז אתה צריך לתכנן יותר טוב את הפתיחה שלך, גם אני סובל מבעיה כזאת. תנסה לקרוא מדריכי אסטרטגיה. תהיה יותר מוכוון מטרה.
לא יודע האמת אם עכשיו להתחיל משחק רמה 6 או לנסות לנצח שוב ברמה 5 כדי להרגיש יותר טוב עם עצמי. אחרי הכול, אם אני הייתי מפסיד ל-ai במקום שתיים לפני אחרון במשהו כזה, הייתי מתאבד מרוב שזה לא הגיוני...
אז... מה המצב של הנו"ד נוסטלגי המקום הזה..
תגידו מה דעתכם על סידור אחר לפורומים? זאת אומרת עכשיו צריך לגלול הרבה למטה בשביל לראות את כל הפורומים.
אולי נחזיר למה שהיה? שזה כמו רשימה?
נראה לי שזה עדיף להחזיר לכמו הקודם.
שלום (:
יש פה קהילה פעילה למשחקי תפקידים?
או שאם אנסח אחרת, יש פה מישהו שהיה מעוניין להירשם למשחק תפקידים (בנושא ספציפי, או אחד שפתוח לז'אנרים שונים)?
[QUOTE=YoRt3m;1471073]תגידו מה דעתכם על סידור אחר לפורומים? זאת אומרת עכשיו צריך לגלול הרבה למטה בשביל לראות את כל הפורומים.
אולי נחזיר למה שהיה? שזה כמו רשימה?[/QUOTE]
נגד, זה בין הדברים שמייחדים את הפורום..
[quote=smoker;1471079]שלום (:
או שאם אנסח אחרת, יש פה מישהו שהיה מעוניין להירשם למשחק תפקידים (בנושא ספציפי, או אחד שפתוח לז'אנרים שונים)?[/quote]
כן! P:
אני יכול לאמר שאני ארשם לא ממש משנה מה הנושא יהיה, כבר הרבה זמן אין אף מ"ת פעיל בפורום. (הייתי שמח להפעיל אחד, כרגע אין לי זמן (אולי אחרי הפסיכומטרי :))
[QUOTE=Smoker;1471079]שלום (:
או שאם אנסח אחרת, יש פה מישהו שהיה מעוניין להירשם למשחק תפקידים (בנושא ספציפי, או אחד שפתוח לז'אנרים שונים)?[/QUOTE]
גם לי לא אכפת להרשם ולהשתתף :)
או שאם אנסח אחרת, יש פה מישהו שהיה מעוניין להירשם למשחק תפקידים (בנושא ספציפי, או אחד שפתוח לז'אנרים שונים)?[/QUOTE]
גם לי לא אכפת, הכל תלוי ברמת הידע שלי באותו נושא.
[QUOTE=YoRt3m;1471073]תגידו מה דעתכם על סידור אחר לפורומים? זאת אומרת עכשיו צריך לגלול הרבה למטה בשביל לראות את כל הפורומים.
אולי נחזיר למה שהיה? שזה כמו רשימה?[/QUOTE]
אנלא באמת זוכר מה זה "כמו רשימה"
אבל אם אפשר להחזיר לאותו עיצוב כמו בתקופת פוקימונס זה יהיה מעולה ונוסטלגי
לא תנושא רק תעיצוב
כן!!