Hola
Printable View
Hola
נפל לך ה-qt.
[QUOTE=LordAbizi;1512661]נפל לך ה-qt.[/QUOTE]
מצחיק! [COLOR="#FFFFFF"]לא נו אני גאון שמישהו יעצור אותי[/COLOR]
@מונקי היית בזמן הסקילה???
[QUOTE=Pakuki;1512662]מצחיק! [COLOR="#FFFFFF"]לא נו אני גאון שמישהו יעצור אותי[/COLOR]
@מונקי היית בזמן הסקילה???[/QUOTE]
כן הייתי פעיל כמעט רק בפורום מ"ת אז פחות זוכרים אותי אבל אני זוכר שהייתם איזה ארבעה והחלפתם את הכינוי לסקילה זה אח ואז רצחתם כמה נו"דים.
[QUOTE=מונקי;1512663]כן הייתי פעיל כמעט רק בפורום מ"ת אז פחות זוכרים אותי אבל אני זוכר שהייתם איזה ארבעה והחלפתם את הכינוי לסקילה זה אח ואז רצחתם כמה נו"דים.[/QUOTE]
*666*
הממ יותר נכון לומר שרצחנו כמה אנשים. טל @alice כעסה עלינו ממש כי פשוט השתוללנו וסקלנו כל מה שזז באיזה אתגר שהיא פתחה.
ואולי גם עמיתלב היה קורבן לסקילה? אוף כן אבל היינו רשעים, בני ארבע עשרה (מגל היה בכלל בן 10 נראה לי) חסרי מוח בשיחת סקייפ אחת.
[quote=pakuki;1512664]*666*
הממ יותר נכון לומר שרצחנו כמה אנשים. טל @alice כעסה עלינו ממש כי פשוט השתוללנו וסקלנו כל מה שזז באיזה אתגר שהיא פתחה.
ואולי גם עמיתלב היה קורבן לסקילה? אוף כן אבל היינו רשעים, בני ארבע עשרה (מגל היה בכלל בן 10 נראה לי) חסרי מוח בשיחת סקייפ אחת.[/quote]
xd לא ידעתי על הצד הזה של הסיפור פשוט הנחתי שהחלטתם רנדומלית לשנות שם.
כמה פעילות ביום אחד אני מתעלפת פה.
אה זה רעיון שלי אביזי.
בעיקרון אני מנסה להחזיר את אלון לגיל 14 ופשוט לטחון את הנו"ד, אבל מכיוון שהוא כבר חייל גדול ורציני אנחנו כבר לא יכולים לשחק ):
[QUOTE=LordAbizi;1512666]כמה פעילות ביום אחד אני מתעלפת פה.[/QUOTE]
זה מה שקורה שמישהו מובטל נכנס לפורום.
מה אני קשור.
תן לי לתקן את עצמי שני מובטלים.
מה, אני קשור?
רגע אז יש שלושה מובטלים בפורום ולא רוצחים פה את הנו"ד או פותחים מ"ת? זה ממש תחייאת המתים של המקום הזה!
תחיית המ"תים אם כבר
או תחימ"ת המ"תים?
אה ואני שונא מת"ים מאז שליאון כעס עלי
נראה לי שזה נשאר תחייאת המ"ת */(;_;)_\*
(. .)
וז"ל הרעיון שלי (ן-ן) (לא ברור לי מה ניסיתי ליצור פה...)