-
[QUOTE=roi857;641713][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
הרגע הגדול הגיע, אתה נכנס למכון, שם אתה רואה את [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/bd/Negisprite.png[/IMG] והוא אומר: "אותך עדיין לא ראיתי, אוקי תתכונן לקרב ותוציא שתי פוקימונים", הוא שולף פוקדור וקורא: "מטאגרוס בוא נראה לו מהו כוח!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/376.png[/IMG] זוהר יצא מהפוקדור
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מוציא את פאנפי ופרינפלאפ ואומר להם" פרינפלאפ קפוץ לאוויר ותשתמש בטופר מתכת על מטאגרוס ופאנפי גם אתה תקפוץ לאוויר ותסתתר מאחורי פרינפלאפ ובזמן שהוא מתקיף תשתמש במגן גלגול על מטאגרוס"
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
הטופר מתכת לא ממש השפיע על מטאגרוס שגם מסוג מתכת, פאנפי עלה עליו והשתמש במגן גלגול, לבון אמר: "מהלך נחמד", הוא אמר בחיוך: "מטאגרוס על חושי!", מטאגרוס תקף במתקפה על חושית על פאנפי והעיף אותו על פרינפלאפ, פרינפלאפ ופאנפי נפגעו
[COLOR=Teal]סם:
לפני שהלכת לישון פוניטה יצאה מהפוקדור, הלהבות שעל גופה התחזקו
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;641736][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
לפני שהלכת לישון פוניטה יצאה מהפוקדור, הלהבות שעל גופה התחזקו
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"כן פוניטה מה קרה?" אשאל אותה במן אדישות על היום הגרוע שהיה לי
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
פוניטה מסמנת לך שהיא רוצה לצאת בחוץ
[/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;641747][CENTER][COLOR=Teal]סם:
פוניטה מסמנת לך שהיא רוצה לצאת בחוץ
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"קדימה פוניטה" אומר לה ואצא איתה מחוץ למרכז הפוקימונים,אקח את המפתח,אנעל את החדר ואקח את הפוכדור של טוטודייל איתי
-
[QUOTE=roi857;641736][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
הטופר מתכת לא ממש השפיע על מטאגרוס שגם מסוג מתכת, פאנפי עלה עליו והשתמש במגן גלגול, לבון אמר: "מהלך נחמד", הוא אמר בחיוך: "מטאגרוס על חושי!", מטאגרוס תקף במתקפה על חושית על פאנפי והעיף אותו על פרינפלאפ, פרינפלאפ ופאנפי נפגעו
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר להם" פרינפלאפ תקפוץ ותשתמש בניקור ובזמן ניקור תסתובב ופאנפי תקפוץ גם ותיסתתר שוב מאחורי פרינפלאפ ותשתמש בהפלה על מטאגרוס"
-
[quote=roi857;641624][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Navy]אדם:
אתה רואה חבר צוות רוקט מחזיק את הפוקדורים של סינדאקוויל וטרטוויג, הוא פותח אותם והם ריקים
[COLOR=Sienna][COLOR=Teal]
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"אוווי לא מה הם עשו להם " אומר לעצמי ואחפש את הפוכדור של וינזאור..
-
הניקור עם הסיבוב לא פעל על מטאגרוס,פאנפי קפץ לשם ומטאגרוס תקף אותו בזרוע פטיש חזקה במיוחד, פאנפי עף אחורה והובס
[COLOR=Navy]אדם:
הפוקדור של וינוזאור היה אצלך, חבר צוות רוקט הפנה את ידו, שם ראו את סינדאקוויל וטרטוויג במכשירים חשמליים מתחשמלים קשות
[COLOR=Teal]סם:
פוניטה עשתה סיחרור אש מדהים ונכנסה דרכו בגלגל להבה
-
[quote=roi857;641875]
[CENTER][COLOR=Sienna] [COLOR=Navy]אדם:
הפוקדור של וינוזאור היה אצלך, חבר צוות רוקט הפנה את ידו, שם ראו את סינדאקוויל וטרטוויג במכשירים חשמליים מתחשמלים קשות[COLOR=Teal]
[/quote]
"צא וינזאור תיתקוף בצמח מישתולל כדי לשבור תסורגים ולאחר מכן באבקת שינה כדי להרדים את חברי צווות רוקט" אומר בלחש ובכעס בעודי מוציא את וינזאור מהפוכדור..
-
[QUOTE=roi857;641875][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
פוניטה עשתה סיחרור אש מדהים ונכנסה דרכו בגלגל להבה
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"וואו פוניטה זה מדהים!איך למדת את זה כל כך מהר?" אתפלא לעצמי ואחבק אותה אך במקומות שלא אשרף "טוב פוניטה כל הכבוד לך אבל אנחנו צריכים ללכת לישון אבל המהלכים האלה יעזרו לנו בתחרות וגם בקרב המכון הראשון שלנו" אומר לה אחזיר אותה לפוכדור ואחזור לחדר כדי לישון
-
[QUOTE=roi857;641875][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
הניקור עם הסיבוב לא פעל על מטאגרוס,פאנפי קפץ לשם ומטאגרוס תקף אותו בזרוע פטיש חזקה במיוחד, פאנפי עף אחורה והובס
אני מחזיר את פאנפי ואומר ללבון" אני יכול להוציא עוד פוקימון לקרב"
-
[quote=roi857;641690][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]האינפרנייפ שניסה לעזור לכם תפס את המנהיג וקפץ לאוויר, הוא סימן לשתי הבלסטויס לתקוף, האינפרנייפ הזוהר התחיל לתקוע בו אגרופים חשמלייים אבל הוא המשיך לאחוז בו[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
"אנפרנייפ אני רואה שיש לך תושיה לזה בהצלחה..."אני אומר ומקווה שהוא יצליח.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
הבלסטויס פגעו בשתי האינפרנייפ, האינפרנייפ שעזר לכם נפגע מאוד, גם טורטרה, האינפרייפ הזוהר וחבר שלו רצו וברחו אל תוך מעמקי היער
[COLOR=Sienna]ליאור:
לבון אמר: "רק אם פרינפלאפ יפסיד", הוא אמר למטאגרוס: "תותח הבזק!"
[COLOR=Teal]סם:
הבוקר עלה, כשירדתם למטה האחות ג'וי אמרה שבקרוב תהיה תחרות פוקימונים בעיר ג'נג'ה
[COLOR=Navy]אדם:
הפוקדור של וינוזאור היה מוקף בקרינה כחולה שמנעה ממנו לצאת
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;642234][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=Teal]
[COLOR=Navy]אדם:
הפוקדור של וינוזאור היה מוקף בקרינה כחולה שמנעה ממנו לצאת
[/quote]
אשב ואחכה. שמישו כמו סופרמן יציל אותי..*אין לי עודמ מה עלשות חוץ מזה..*
-
[QUOTE=roi857;642234][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
לבון אמר: "רק אם פרינפלאפ יפסיד", הוא אמר למטאגרוס: "תותח הבזק!"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לפרינפלאפ" תנסה להתחמק מן תותח הבזק ואז תקפוץ תסתובב ותשתמש בקרן בועות על מטאגרוס אם מטאגרוס יתקוף אותך תשתמש בספיגה"
-
[quote=roi857;642234][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]הבלסטויס פגעו בשתי האינפרנייפ, האינפרנייפ שעזר לכם נפגע מאוד, גם טורטרה, האינפרייפ הזוהר וחבר שלו רצו וברחו אל תוך מעמקי היער[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"כול הכבוד בלוטיויסים,טורטה ואיינפרייפ דרך צלחה!"אני אומר ובודק עם מתקיפ בסדר אחרי הקרב.
-
[QUOTE=roi857;642234][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
הבוקר עלה, כשירדתם למטה האחות ג'וי אמרה שבקרוב תהיה תחרות פוקימונים בעיר ג'נג'ה
[COLOR=Navy]
אני שואל את האחות ג'וי "איפה נמצא המכון הראשון? והתחרות היא הופעה של קרבות כפולים או של פוקימון אחד רק?" ואחרי שהיא עונה לי אני אצא לבחוץ ואוציא את טוטודייל ופוניטה
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
האחות ג'וי אמרה: "אין מכון ראשון, אבל המכון הקרוב הוא מכון ג'ורמידו, כמעט כל התחרויות הם של פוקימון אחד, חוץ מהפסטיבל הגדול וכמה מעטים"
[COLOR=Blue]סמיט:
מאדקיפ מסמן לך להסתובב, אינפרנייפ וטורטרה פצועים מאוד ולא ישרדו במצבם
[COLOR=Sienna]ליאור:
פרינפלאפ קפץ וירה קרן בועות, הבועות שנורו הסתובב סביב מטאגרוס ופגעו בו, לפתע פרינפלאפ נפגע, תותח ההבזק שעבר אותו שינה כיוון, פרינפלאפ מאסף כוחות כדי לקום נראה נחוש מאוד
[COLOR=Navy]אדם:
חבר צוות רוקט קשר את ידיך לכיסא הרים את הכיסא שאתה קשור אליו וזרק אותו מהחלון, הגעת לאיוזשהי זירת דשא, הוא ירד ושיחרר את וינוזאור בעזרת לייזר, הוא חייך ואמר: "צא צ'אריזארד" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/6.png[/IMG] זוהר יצא משם
[/COLOR]
-
[QUOTE=roi857;642362][CENTER][COLOR=Teal]סם:
האחות ג'וי אמרה: "אין מכון ראשון, אבל המכון הקרוב הוא מכון ג'ורמידו, כמעט כל התחרויות הם של פוקימון אחד, חוץ מהפסטיבל הגדול וכמה מעטים"
[COLOR=Blue]
[/COLOR]
"טוב תודה" אומר לה ואלך לעיר ג'נג'ה ואני אוציא את פוניטה מהפוכדור "אוקי יש לנו עוד תחרות עכשיו אנחנו נפגיז את השופטים! תשתמשי בסיחרור אש ואחר כך תשתמשי בגלגל להבה בשביל לעבור דרך סיחרור האש ותנסי שסיחרור האש יסתובב במעגלים" אומר לה
-
[quote=roi857;642362][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]מאדקיפ מסמן לך להסתובב, אינפרנייפ וטורטרה פצועים מאוד ולא ישרדו במצבם[/COLOR][COLOR=teal][COLOR=teal][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני מסתובב ומחפש באזור מקום לרפאות אותם.
-
[quote=roi857;642362][CENTER][COLOR=Teal][COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]אדם:
חבר צוות רוקט קשר את ידיך לכיסא הרים את הכיסא שאתה קשור אליו וזרק אותו מהחלון, הגעת לאיוזשהי זירת דשא, הוא ירד ושיחרר את וינוזאור בעזרת לייזר, הוא חייך ואמר: "צא צ'אריזארד" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/6.png[/IMG] זוהר יצא משם
[/COLOR]
[/quote]
"צא וינזאור שוט גפן ואז תעיף עליו אבקת שינה" אומר לוינזאור..
-
[QUOTE=roi857;642362][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
פרינפלאפ קפץ וירה קרן בועות, הבועות שנורו הסתובב סביב מטאגרוס ופגעו בו, לפתע פרינפלאפ נפגע, תותח ההבזק שעבר אותו שינה כיוון, פרינפלאפ מאסף כוחות כדי לקום נראה נחוש מאוד
אני אומר לפרינפלאפ"תשתמש בספיגה וספוג את המתקפה ולאחר מכן תרוץ אל מטאגרוס ותהיה מטחת לבטנו ואז תשתמש בקרן בועות על הבטן של מטאגרוס"
-
|הספיגה רק מרקחת את הפגיעה|
פרינפלאפ קפץ לעבר מטאגרוס וירה קרן בועות, מטאגרוס פגע בפרינפלאפ בעזרת אגרוף חשמלי וחיסל אותו
[COLOR=Navy]אדם:
צ'אריזארד שרף את כל שוטי הגפן שוינוזאור שלח והעיף את האבקת שינה בעזרת נפנוף הכנפיים חבר צוות רוקט קרא: "התפרצות לבה!", צ'אריזארד שאג שאגה אדירה, לבה אדירה יצאה מהאדמה ונוטזה לעבר וינוזאור
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה מסיים את דרך 20 ומגיע לנמל אג'ר, יש שם מרכז פוקימונים וחנות
[COLOR=MediumTurquoise]סם:
האחות ג'וי עצרה אותך ואמרה שכדי להגיע לעיר ג'נג'ה צריך לחזור לדרך סלביון לגמור את דרך 15
-
[QUOTE=roi857;642505][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=MediumTurquoise]סם:
האחות ג'וי עצרה אותך ואמרה שכדי להגיע לעיר ג'נג'ה צריך לחזור לדרך סלביון לגמור את דרך 15
אתה יכולת בנתיים לרשום מה פוניטה עשתה...
"תודה" אומר לה ואלך עם פוניטה לדרך 15 ואומר לה "תעשי בדיוק מה שאמרתי לך מקודם"
-
[quote=roi857;642505][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]אדם:
צ'אריזארד שרף את כל שוטי הגפן שוינוזאור שלח והעיף את האבקת שינה בעזרת נפנוף הכנפיים חבר צוות רוקט קרא: "התפרצות לבה!", צ'אריזארד שאג שאגה אדירה, לבה אדירה יצאה מהאדמה ונוטזה לעבר וינוזאור
[COLOR=Blue][COLOR=MediumTurquoise]
[/quote]
"וינזאור תיתקוף בצמח מישתולל הרבה פעמים כדי ליצור מין חומה שתגן עלייך מין הלבה " אומר לוינזאור..
-
[QUOTE=roi857;642505][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
|הספיגה רק מרקחת את הפגיעה|
פרינפלאפ קפץ לעבר מטאגרוס וירה קרן בועות, מטאגרוס פגע בפרינפלאפ בעזרת אגרוף חשמלי וחיסל אותו
אני מחזיר את פרינפלאפ ומוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו" תשתמש בחפירה ותצא כאשר תהיה בידיוק מתחת לבטנו של מטאגרוס ואז גלגל להבה לבטן של מטאגרוס"
-
צ'ימצ'אר התחיל לחפור במרץ ולבון קרא: "התרוממות מגנטית!", מטאגרוס העלה את עצמו לאוויר וכשצ'ימצ'אר יצא הוא ראה את מטאגרוס מעליו, לבון חייך ואמר: "עכשיו!", מטאגרוס הפיל את עצמו על צ'ימצ'אר שלא יכל לזוז בגלל הכובד
[COLOR=Navy]אדם:
הלבה פגעה בצמח המשתולל ושרפה אותה, כשהצמח המשתולל נפגע כך גם וינוזאור, לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/257.png[/IMG] רץ לעברך, לאחר מכן קמת וראית את התקרה של מרכז הפוקימונים
[/COLOR][/COLOR][INDENT][COLOR=Teal]סם:
פוניטה עשתה סחרור אש אבל לא חזק כמו פעם שעברה כך גם הגלגל להבה, הלהבות לא היו חזקות כמו פעם שעברה מכיוון שהיכולת להט הופעלה אצלה בפעם שעברה, היא גרמה לה להתחזק אבל עברה
[/COLOR][/INDENT][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;642601][CENTER][COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][INDENT][COLOR=Teal]סם:
פוניטה עשתה סחרור אש אבל לא חזק כמו פעם שעברה כך גם הגלגל להבה, הלהבות לא היו חזקות כמו פעם שעברה מכיוון שהיכולת להט הופעלה אצלה בפעם שעברה, היא גרמה לה להתחזק אבל עברה
[/COLOR][/INDENT][/CENTER][/QUOTE]
'נו באמת' אחשוב לעצמי "ממ אולי קרב ילהיט אותך בוא נחפש קרב!" אומר ואחפש בשבילה קרב
-
[quote=roi857;642601][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]אדם:
הלבה פגעה בצמח המשתולל ושרפה אותה, כשהצמח המשתולל נפגע כך גם וינוזאור, לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/257.png[/IMG] רץ לעברך, לאחר מכן קמת וראית את התקרה של מרכז הפוקימונים
[/COLOR][/COLOR][INDENT][COLOR=Teal]
[/COLOR][/INDENT][/CENTER]
[/quote]
*וינזאור כבר לא אצלי? נכון..*
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר:"איך הגעתי לפה".
-
[quote=roi857;642505]
[COLOR=sienna][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה מסיים את דרך 20 ומגיע לנמל אג'ר, יש שם מרכז פוקימונים וחנות[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=sienna][CENTER][COLOR=sienna][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"איינפרפ טורטה אתם הולכים להתרפאות ולהתשחרר אז אני אומר לכם ביי אבל בואו נלך לרפאות אתכם..."אני אומר.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
אחרי שעה ארוכה של טיפולים אינפרנייפ וטורטרה יצאו, הם חייכו אליך ולא עזבו אותך, כתודה למה שעשית בשבילם הם רצו להצטרף אליך
[COLOR=Navy]אדם:
האחות ג'וי אמרה: "צוות הקומדו של פוקימון ריינג'ר הציל אותך"
[COLOR=Teal]סם:
אתה מוצאים בשיחים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/8.png[/IMG] משחק בשלולית
-
[quote=roi857;642745][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Navy]אדם:
האחות ג'וי אמרה: "צוות הקומדו של פוקימון ריינג'ר הציל אותך"
[COLOR=Teal]
[/quote]
*רגע הוינזאור אצלי או לא?*
~~~~~~~~~~
"ומה אם הפוקימונים שלי?" אשאל אותה..
-
[quote=roi857;642745][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אחרי שעה ארוכה של טיפולים אינפרנייפ וטורטרה יצאו, הם חייכו אליך ולא עזבו אותך, כתודה למה שעשית בשבילם הם רצו להצטרף אליך[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מצטער אני לא יכול או שזה לפחות מה שאמורו לי...אתם רוצים שאחפש כאן מישהו מוסמך לדאוג לכם או שתלכו לבע חופשיים?"אני אומר ושואל אותם.
-
[QUOTE=roi857;642745][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
אתה מוצאים בשיחים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/8.png[/IMG] משחק בשלולית
"וואו הייתי תופס אותו אבל כבר יש לי פוקימון מים" אגיד באכזבה אוציא את טוטודייל ואומר "קדימה נשיכה ואז סילון אקווה" אומר
-
[QUOTE=roi857;642601][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר התחיל לחפור במרץ ולבון קרא: "התרוממות מגנטית!", מטאגרוס העלה את עצמו לאוויר וכשצ'ימצ'אר יצא הוא ראה את מטאגרוס מעליו, לבון חייך ואמר: "עכשיו!", מטאגרוס הפיל את עצמו על צ'ימצ'אר שלא יכל לזוז בגלל הכובד
[/COLOR][/INDENT][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" צ'ימצ'אר תנסה להשתמש בחפירה אם לא תצליח נסה ללמוד התחממות יתר"
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
טוטודייל קפץ לעבר וורטורטל עם נשיכה, וורטורטל הסתובב בסיחרור שוטף וטוטודייל עף על עץ ונפל לקרקע, הוא התחיל להסתחרר ונכנס לתוך הפוקדור
[COLOR=Blue]סמיט:
האחות ג'וי ראתה זאת ואמרה: "אני ממליצה לך לקחת אותם, סליחה שאני מתערבת אבל הם חזקים ובתור פוקימון ריינג'ר אתה צריך זאת, לא תמיד יהיה לך פוקימונים בסביבה באותו רגע בשעת סכנה"
[COLOR=Navy]אדם:
האחות ג'וי אמרה: "טרטוויג וסינדאקוויל כאן, הוינוזאור זה הפוקימון הראשון של ג'ובאני מנהיג צוות רוקט, הוא נתן לחייליו רק למשימה, הפוקדור שלו נפל בבית הריבוי בגלל זה הוא נהרס, אבל הם לא מצאו את הפוקדור שהיה בעטיפה, אתה מצאת והם חטפו אותך, בוינוזאור הם נלחמו כדי שירגע"
[COLOR=Sienna]ליאור:
מטאגרוס לא שיחרר את צ'ימצ'אר והחפירה לא פעלה, לפתע הלהבה שעל זנבו של צ'ימצ'אר בערה באופן מפחיד, אש התפזר בכל הזירה מהזנב, צ'ימצ'אר דחף את מטאגרוס לאויר וקפץ, לבון אמר בפלא: "לצ'ימצ'אר שלך יש גן נדיר של להט, כשהיכולת להט מופעלת היא מחזקת את הפוקימון, אבל כשיש את הגן הכוח גדל פי 50, וקשה מאוד לשלוט על זה", לפתע אתה קולט שעיניו של צ'ימצ'אר נעלמו, רק עור לבן יש שם, הוא הכין אגרוף לעבר מטאגרוס, לבון קרא: "כתישת מטאור", ידו הימנית של מטאגרוס הוקפה להבות, צ'ימצ'אר ומטאגרוס נאבקו קשות
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;642764][CENTER][COLOR=Teal]סם:
טוטודייל קפץ לעבר וורטורטל עם נשיכה, וורטורטל הסתובב בסיחרור שוטף וטוטודייל עף על עץ ונפל לקרקע, הוא התחיל להסתחרר ונכנס לתוך הפוקדור
[COLOR=Blue]
"כבר?" אומר "טוב פוניטה התקיפי אותו בסחרור אש!" אומר לה
-
[QUOTE=roi857;642764][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
מטאגרוס לא שיחרר את צ'ימצ'אר והחפירה לא פעלה, לפתע הלהבה שעל זנבו של צ'ימצ'אר בערה באופן מפחיד, אש התפזר בכל הזירה מהזנב, צ'ימצ'אר דחף את מטאגרוס לאויר וקפץ, לבון אמר בפלא: "לצ'ימצ'אר שלך יש גן נדיר של להט, כשהיכולת להט מופעלת היא מחזקת את הפוקימון, אבל כשיש את הגן הכוח גדל פי 50, וקשה מאוד לשלוט על זה", לפתע אתה קולט שעיניו של צ'ימצ'אר נעלמו, רק עור לבן יש שם, הוא הכין אגרוף לעבר מטאגרוס, לבון קרא: "כתישת מטאור", ידו הימנית של מטאגרוס הוקפה להבות, צ'ימצ'אר ומטאגרוס נאבקו קשות
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" תקפוץ לאוויר ואז תנסה ללמוד להביור אם לא תצליח אז גלגל להבה אל עבר מטאגרוס ואז תחפור בור ענק מתחת למטאגרוס בכך שהוא יפול לתך הבור"
-
[quote=roi857;642764][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]האחות ג'וי ראתה זאת ואמרה: "אני ממליצה לך לקחת אותם, סליחה שאני מתערבת אבל הם חזקים ובתור פוקימון ריינג'ר אתה צריך זאת, לא תמיד יהיה לך פוקימונים בסביבה באותו רגע בשעת סכנה"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=teal][COLOR=teal][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"צודקת, זה מה שהייתי רוצה לעשות.. מישהו הדריך אותי לא לעשות כך, אותו הבחור ניסה להתקבל ונחשל במבחן האחרון...אולי המבחן הדומה לזה או שהוא טועה...בכל אופן כדי לי לשקול את זה...אני חושב שאקח אותם עד הודעה חדשה...או שלא..."אני אומר בבילבול.
-
[CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Teal]סם:
וורטורטל כיבה את האש עם אקדח מים
[/COLOR]
סמיט:
אינפרנייפ וטורטרה שמחו מאוד
*אני כבר אעדכן לך את המתקפות שלהם*
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר לא שמע אותך, הוא היה מרוכז בקרב, מטאגרוס הקשה עליך גם שצ'ימצ'אר הגביר את כוחו פי 50, לבון אמר בקול רם: "מטאגרוס קרן על!", צ'ימצ'אר נפגע ואז ירה גיצים ענקיים שאין לתאר בכלל, מטאגרוס שרגיש מאוד לאש עף למטה וצ'ימצ'אר התעופף אליו עם שיריון אש והפיל אותו חזק בהטלה ססמית, מטאגרוס קם לאט לאט ונפל, צ'ימצ'אר ישב על התוסיק וידיים מאחורה סובל מאוד מכל האש שמסחררת אותו, אחרי כמה דקות ארוכות שלא היה אפשר להתקרב צ'ימצ'אר נרדם
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]