היי כולם, סיימתי להכין חלק קטן מהמ"ת, הכנתי את הרקע ההיסטורי ואת ההווה של המשחק ואת הצוות הרשע במשחק, נשאר עוד אבל את זה נעשה מחר.
Printable View
היי כולם, סיימתי להכין חלק קטן מהמ"ת, הכנתי את הרקע ההיסטורי ואת ההווה של המשחק ואת הצוות הרשע במשחק, נשאר עוד אבל את זה נעשה מחר.
[QUOTE=Avi;818269]היי כולם, סיימתי להכין חלק קטן מהמ"ת, הכנתי את הרקע ההיסטורי ואת ההווה של המשחק ואת הצוות הרשע במשחק, נשאר עוד אבל את זה נעשה מחר.[/QUOTE]
בהצלחה.
היום בלילה אני יעדכן את התמונות במדריך שלי עד העיר החמישית הגעתי אני מבטיח שעד סוף סוכות אני גומר את המדריך
[quote=hgss1234;818271]בהצלחה.[/quote]
תודה,
נקווה שהוא מספיק מקורי.
מחר בערב אולי אני יסיים את זה אבל לא בטוח, תלוי אם אני יהיה על זה הרבה זמן.
[QUOTE=Guille;818279]היום בלילה אני יעדכן את התמונות במדריך שלי עד העיר החמישית הגעתי אני מבטיח שעד סוף סוכות אני גומר את המדריך[/QUOTE]
בהצלחה!
אם אתה צריך עזרה בלעבור מקום מסוים אני כבר במערה לפני הליגה.
[quote=Avi;818282]תודה,
נקווה שהוא מספיק מקורי.
מחר בערב אולי אני יסיים את זה אבל לא בטוח, תלוי אם אני יהיה על זה הרבה זמן.[/quote]
אני מתערב שתקבל אישור לפניי (ואני מחכה שבוע לאות חיים ממנהל חת"ם)
[QUOTE=LordAbizi;818286]אני מתערב שתקבל אישור לפניי (ואני מחכה שבוע לאות חיים ממנהל חת"ם)[/QUOTE]
הוא החליט להתחבר רק פעם ב עד ה-24...
[quote=LordAbizi;818286]אני מתערב שתקבל אישור לפניי (ואני מחכה שבוע לאות חיים ממנהל חת"ם)[/quote]
תזכיר לו, אני מאמין שאולי הוא הסתכל על זה, אמר שהוא יטפל אחר כך אבל אז שכח את זה, עומר הפקח (מנהל חת"מ) כותב מהר, כבר ביקשתי ממנו משהו (שקשור לדבר אחר) והוא ראה את זה מתי שהוא התחבר וענה לי.
אגב אני מתערב, קודם שיהיה לי משחק תפקידים מלא חחח.
אני באמת מצטער על העיכוב אני רוצה להמשיך במדריך אבל עד סוף השבוע אין לי זמן פוצצו אותנו בשיעורים באנגלית
[quote=Avi;818288]תזכיר לו, אני מאמין שאולי הוא הסתכל על זה, אמר שהוא יטפל אחר כך אבל אז שכח את זה, עומר הפקח (מנהל חת"מ) כותב מהר, כבר ביקשתי ממנו משהו (שקשור לדבר אחר) והוא ראה את זה מתי שהוא התחבר וענה לי.
אגב אני מתערב, קודם שיהיה לי משחק תפקידים מלא חחח.[/quote]
אני מחר מזכיר לו, כי שלחתי את זה בערב יום חמישי הקודם. ככה שזה בערך שבוע.
[quote=LordAbizi;818290]אני מחר מזכיר לו, כי שלחתי את זה בערב יום חמישי הקודם. ככה שזה בערך שבוע.[/quote]
אני לא מתערב, שכחתי לכתוב לא,
האמת יהיה משחק, יש לי 11 ימים חופש אז אם אני יעשה כל יום הרבה דברים אני יסיים, אם אני יצליח לעמוד בקצב, אני יסיים מחר בערב/שישי בבוקר.
[quote=Avi;818291]אני לא מתערב, שכחתי לכתוב לא,
האמת יהיה משחק, יש לי 11 ימים חופש אז אם אני יעשה כל יום הרבה דברים אני יסיים, אם אני יצליח לעמוד בקצב, אני יסיים מחר בערב/שישי בבוקר.[/quote]
הרעיון למשחק שלי היה קיים עוד ב2007 נראה לי, בפורום פוקימון - אדוונס אם מישהו מכיר (נראה לי שהוא לא קיים היום).
אז פתחתי אותו שם, ואני לא זוכר ממש מה קרה איתו. בטח לא הרבה.
בערך באפריל החלטתי שאני אכתוב את המשחק הזה ליתר ביטחון, ומאפריל המשחק הזה כמעט בלי שינויים ישב לי על המחשב וחיכה. החודש החלטתי שאני אפתח אותו סוף סוף.
שלום לכולם אנשים!
שלום!
[quote=LordAbizi;818292]הרעיון למשחק שלי היה קיים עוד ב2007 נראה לי, בפורום פוקימון - אדוונס אם מישהו מכיר (נראה לי שהוא לא קיים היום).
אז פתחתי אותו שם, ואני לא זוכר ממש מה קרה איתו. בטח לא הרבה.
בערך באפריל החלטתי שאני אכתוב את המשחק הזה ליתר ביטחון, ומאפריל המשחק הזה כמעט בלי שינויים ישב לי על המחשב וחיכה. החודש החלטתי שאני אפתח אותו סוף סוף.[/quote]
בהצלחה, הנושא שלי הוא גם פוקימון הדור החמישי, רציתי לעשות משהוא שהוא לא פוקימון אבל לא היה לי אז החלטתי לעשות פוקימון אבל משהו מקורי.
[quote=Avi;818299]בהצלחה, הנושא שלי הוא גם פוקימון הדור החמישי, רציתי לעשות משהוא שהוא לא פוקימון אבל לא היה לי אז החלטתי לעשות פוקימון אבל משהו מקורי.[/quote]
ארר... רק למה אתה כותב "הנושא שלי הוא [B]גם[/B] ..." ?
ובהצלחה גם לך.
ועכשיו הזכרת לי שאני צריך להוסיף הערה במשחק שהוא לא תומך לגמרי בדור חמש.
[quote=LordAbizi;818300]ארר... רק למה אתה כותב "הנושא שלי הוא [B]גם[/B] ..." ?
ובהצלחה גם לך.
ועכשיו הזכרת לי שאני צריך להוסיף הערה במשחק שהוא לא תומך לגמרי בדור חמש.[/quote]
קודם כתבתי רק פוקימון אז התכוונתי "גם פוקימון" ואז הוספתי דור 5, שכחתי למחוק אז זה "הנושא הוא פוקימון דור חמישי".
תג רביעי!
מזל טוב גיא,
אני במכון השביעי,
עד לפני 20 דקות הכנתי את החלק הראשון במ"ת שלי.
[QUOTE=guylamed;818305]תג רביעי![/QUOTE]
מזל טוב!
זה פעם שנייה
כי נמחקה לי השמירה
[QUOTE=guylamed;818312]זה פעם שנייה
כי נמחקה לי השמירה[/QUOTE]
אה...
אתה יודע לאן להמשיך או שאתה רוצה הסבר?
אני יודע לאיזה כיוון בשמירה הקודמת הגעתי לאמצע של המקרר הזה עם הקרח והמאמנים משם אני צריך הסבר
[QUOTE=guylamed;818314]אני יודע לאיזה כיוון בשמירה הקודמת הגעתי לאמצע של המקרר הזה עם הקרח והמאמנים משם אני צריך הסבר[/QUOTE]
בסוף המקרר יש את צוות פלסמה (מופתע? אני לא...) ואתה צריך להילחם נגדם.
אחרי שאתה נלחם נגדם מגיע שריף (מאמן המכון) ועוצר אותם, לאחר מכן אתה הולך למכון (למעלה מצד ימין של אותה עיר) והוא ידבר איתך ועם cheren (היריב שלך), הוא יכנס למכון ואז תוכל להיכנס ולהילחם נגדו.
אם התחלת עם העשב יהיה לך קל מאוד לנצח אותו המכון הוא מסוג אדמה.
גם מים יהיה קל
בחרתי במים והיו לי זמנים קשים במכונים עד עכשיו
עריכה: אני אלך לאסוף את Hm04
עריכה2: הוא לא נותן לי למה?
[QUOTE=guylamed;818316]גם מים יהיה קל
בחרתי במים והיו לי זמנים קשים במכונים עד עכשיו[/QUOTE]
אני הסתכלתי מראש על המכונים ובחרתי בעקבות כך את העשב.
והוא אכן לא איכזב.
לא הייתי צריך לאמן אפילו רמה אחת בדשא את הפוקימונים שלי לפני שהבסתי את מאמני המכון בלי שום בעיה...
תסתכל על העריכות
אבל העשב חלש נגד המכון השלישי (חרק)
[QUOTE=guylamed;818321]תסתכל על העריכות[/QUOTE]
שיניתי את המדריך (התבלבלתי בבניינים) תנסה את הבניין משמאל לבניין שמעל מרכז הפוקימונים.
עכשיו חזרתי את כל הגשר
לפחות זה ייתן רמה או 2 לנאגקי שב Daycare
עריכה: כן טעות במדריך
עריכה2: העבד שלי לא יכול ללמוד את זה מי כן?
[QUOTE=guylamed;818329]עכשיו חזרתי את כל הגשר
לפחות זה ייתן רמה או 2 לנאגקי שב Daycare
עריכה: כן טעות במדריך[/QUOTE]
כן אבל תיקנתי אם תסתכל שוב...
עריכה2...
התחלתי רמה 33!!
[QUOTE=guylamed;818338]עריכה2...
התחלתי רמה 33!![/QUOTE]
עוד 3 רמות מתפתח...
@Guille
תיכננתי לקחת את המעופף/רגיל שקרע את המכון השלישי...
אני צריך להילחם בכווולם במקרר הזה?
עשיתי מדריך להכנת מאובנים נפרד למדריך המלא שלי
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=815667[/url]
ראיתי אחלה מדריך!
תגיד הגעת לחלק שאני נמצא בו? במקרר של הקרח?
זה בעיר המכון החמישי נכון? נראה לי הגעתי אבל אני לא שיחקתי כל היום
ביי.
כן
הולך להיות קל במכון החמישי כי מים סופר אפקטיבי על אדמה
כן אה? ההתחלתי מים שלי כבר רמה 37 (מפותח) ויש לי את הציפור אבן רמה 26 עם Exp Share הוא לא מהיר מספיק לקרבת עד רמה 40 אני לא ישתמש בו מהירות זה דבר מאוד חשוב