-
[QUOTE=Spamer Girl;846521][size="6"]מעכשיו לא אומרים לורד אביזי או ארכימדס ,אומרים דניאל![/size][/QUOTE]
ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,[SIZE="7"]ארכימדס[/SIZE]
עכשיו חלק ב':
לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,[SIZE="7"]לורד אביזי[/SIZE]
-
[quote=SysTem;846537]עדיין החתימה הורגת אותי XD
ש-ל-ו-ם
ד-נ-י-ס[/quote]
ה-י-י
ש-ח-ר
-
[quote=Bronzong;846539]ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,ארכימדס,[SIZE=7]ארכימדס[/SIZE]
עכשיו חלק ב':
לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,לורד אביזי,[SIZE=7]לורד אביזי[/SIZE][/quote]
ח-ו-פ-ר
דניס , אנא לא לעשות כמוני XD
-
[QUOTE=monster;846536]לופי[/QUOTE]
עדיף להיות סייף עם שתי חרבות
-
-
[quote=monster;846529]
לורד אביזי מישהו שנרצח וחוזר לחיים זה מצאויתי[/quote]
באיזה עולם את חי...?
[quote=Bronzong;846539]
בלה בלה בלה
[SIZE=7]ארכימדס[/SIZE]
[SIZE=7]בלה בלה בלה[/SIZE]
[SIZE=7]לורד אביזי[/SIZE][/quote]
הנה מישהו שמבין משהו מהחיים שלו.
-
-
[QUOTE=Spamer Girl;846544]עדיף להיות סייף עם שתי חרבות[/QUOTE]
זורו יש לו 3
-
[QUOTE=LordAbizi;846546]באיזה עולם את חי...?
הנה מישהו שמבין משהו מהחיים שלו.[/QUOTE]
הוא חיי בעולם פרי השטן
-
-
[QUOTE=monster;846549]זורו יש לו 3[/QUOTE]
אופס
-
[QUOTE=LordAbizi;846546]באיזה עולם את חי...?
הנה מישהו שמבין משהו מהחיים שלו.[/QUOTE]
עולם האנימות
-
-
אם פותחים משחק על וואן פיס אני זורו ! :@
-
-
[QUOTE=Bronzong;846317]היי ניר,מישהו רוצה להירשם למשחק שלי?:
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=30137&page=3[/url][/QUOTE]
פתחת משחק אה......
יפה
-
יש לי את מספר ההודעות ...
[SIZE="7"][FONT="System"]3,600[/FONT][/SIZE]
-
-
-
[QUOTE=David Villa;846557]אם פותחים משחק על וואן פיס אני זורו ! :@[/QUOTE]
תומר פותח משחק
-
-
-
[QUOTE=DarkTiger;846572]~13100!~ P=[/QUOTE]
מזל טוב
-
מזל טוב
אין לי 300 עוד.
.........
)=
-
-
-
לא עושים ככה ,עושים ככה-
[SIZE="7"][FONT="System"]~13100!~ [/FONT][/SIZE]
-
ליאור אני לא פותח משחק אין לי הרבה שאלות וגם אני לא אוהב משחקים ששואלים שאלות(כאילו אני)
-
[quote=David Villa;846577]צריך רעיון לכינוי ![/quote]
אבל התדמית שלך זה זה דוויד וייה
-
[quote=monster;846555]עולם האנימות[/quote]
אה זה טוב.
אני הדמות מTales of the Gutsy Ninja.
-
[quote=אני בובי בוטן כן;846579]ליאור אני לא פותח משחק אין לי הרבה שאלות וגם אני לא אוהב משחקים ששואלים שאלות(כאילו אני)[/quote]
לא הבנתי
-
יש!,עוד פחות מרבע שעה יש בערוץ ההיסטוריה תוכנית שנקראת "חייזרים מין העבר" כבר הרבה זמן שאני רוצה לראות את התוכנית הזאת אבל אני כל הזמן פספסתי.
-
-
[QUOTE=SysTem;846580]אבל התדמית שלך זה זה דוויד וייה[/QUOTE]
אבל זו תדמית בוגדת בולנסיה \:
-
[QUOTE=LordAbizi;846583]אה זה טוב.
אני הדמות מTales of the Gutsy Ninja.[/QUOTE]
כן זה טוב
-
[QUOTE=SysTem;846576]ל-ו-ק-א-ס
מ-ה-
ק-ו-ר-ה-?[/QUOTE]
אחלה
david Villa
תשנה לQuick זה אחלה כינוי
-
[QUOTE=David Villa;846590]אבל זו תדמית בוגדת בולנסיה \:[/QUOTE]
אז פשוט תכתוב ואלנסיה לובר באנגלית
-
-
[QUOTE=Bronzong;846585]יש!,עוד פחות מרבע שעה יש בערוץ ההיסטוריה תוכנית שנקראת "חייזרים מין העבר" כבר הרבה זמן שאני רוצה לראות את התוכנית הזאת אבל אני כל הזמן פספסתי.[/QUOTE]
מרגש......
אני חסר מילים חחח..... סתם ראיתי פתחת משחק
-
דודי, אתה היעד הבא שלי ><"