-
תקשיבו יש לי רעיון,רוצים לעשות קרבות כמו בסידרה בנו"ד? זאת אומרת כל אחד בוחר פוקימון שריאשון בסולם האבולוציה שלו (אם יש לו) והוא לא אגדי,ואז אומרים נגיד :"צימצאר אגרוף אש בצורה מסובבת ואז תתחמק" ואני יגיד אם הצלחתם והכל כמו שאתם רואים קרב בסידרה,מה אתם אומרים?,מי הזוג שרוצה להישתתף ועם איזה פוקימונים?
-
[QUOTE=Food fighter;991493]כדי לי אותו ליאור?[/QUOTE]
ליחסית לפוקימונים שנותרו לך כן
-
על מה אתם מדברים?,ומה אתם אומרים על ההצעה שלי
-
[QUOTE=~pika food~;991498]על מה אתם מדברים?,ומה אתם אומרים על ההצעה שלי[/QUOTE]
על בהמשחק שלי
-
[QUOTE=Tsubasa;991497]ליחסית לפוקימונים שנותרו לך כן[/QUOTE]
צראמליון לא כדי נכון?
-
[quote=~pika food~;991496]תקשיבו יש לי רעיון,רוצים לעשות קרבות כמו בסידרה בנו"ד? זאת אומרת כל אחד בוחר פוקימון שריאשון בסולם האבולוציה שלו (אם יש לו) והוא לא אגדי,ואז אומרים נגיד :"צימצאר אגרוף אש בצורה מסובבת ואז תתחמק" ואני יגיד אם הצלחתם והכל כמו שאתם רואים קרב בסידרה,מה אתם אומרים?,מי הזוג שרוצה להישתתף ועם איזה פוקימונים?[/quote]
תומר וליאור רוצי םלהישתתף?
-
[QUOTE=Food fighter;991500]צראמליון לא כדי נכון?[/QUOTE]
לפוקימון מסוג אש היה קשה להביס פוקימון אש
-
-
[QUOTE=Tsubasa;991504]לפוקימון מסוג אש היה קשה להביס פוקימון אש[/QUOTE]
אני יכול להפוך את זה לקרב זוגות שמגמרטור והחרק אש של טריס
נגד הקיבאגו והצראמליון שלי?
-
-
[quote=~pika food~;991496]תקשיבו יש לי רעיון,רוצים לעשות קרבות כמו בסידרה בנו"ד? זאת אומרת כל אחד בוחר פוקימון שריאשון בסולם האבולוציה שלו (אם יש לו) והוא לא אגדי,ואז אומרים נגיד :"צימצאר אגרוף אש בצורה מסובבת ואז תתחמק" ואני יגיד אם הצלחתם והכל כמו שאתם רואים קרב בסידרה,מה אתם אומרים?,מי הזוג שרוצה להישתתף ועם איזה פוקימונים?[/quote]
נו אתם רוצים?!
-
ביי ליאור
היי לוקאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[QUOTE=Food fighter;991508]אני יכול להפוך את זה לקרב זוגות שמגמרטור והחרק אש של טריס
נגד הקיבאגו והצראמליון שלי?[/QUOTE]
שאל את טאריס
-
[QUOTE=Tsubasa;991513]שאל את טאריס[/QUOTE]
אני אשאל אותו אם תגיב...
-
[QUOTE=Food fighter;991512]ביי ליאור
היי לוקאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
אתה מגיב?
-
אני לא מדבר עם תומר וליאור ועכשיו שנייכם על הכוונת שלי ועל ליאור אני עם Sniper!!
-
-
[QUOTE=~pika food~;991520]אני לא מדבר עם תומר וליאור ועכשיו שנייכם על הכוונת שלי ועל ליאור אני עם Sniper!![/QUOTE]
יש לך קפצונים?
-
-
-
חזרתי,זה השינוים שאמרו לי שציך לדעתי זה עוד יותר גרוע [URL="http://www.fastup.co.il/v.php?file=8929324.bmp"][IMG]http://www.fastup.co.il/thumbs/8929324.bmp[/IMG][/URL]
-
-
-
[quote=Food fighter;991533]זה דווקא יותר מקורי...[/quote]
אבל זה ממש דומה לצביעה.
והיי איתי,מה קורה?
-
-
מי רוצה? בבקשה נו T~T ,אלמוג,אלכסיי וכל מי "ד פליזשבנו
-
סינדקוויל!
מסך עשן שאוכל לברוח!
-
-
-
[QUOTE=~pika food~;991520]אני לא מדבר עם תומר וליאור ועכשיו שנייכם על הכוונת שלי ועל ליאור אני עם Sniper!![/QUOTE]
למה אני על הכונת שלך?
-
-
היי ליאור,ובגלל שלא ענית לי בכלל ואתה לא שם עליי *טוען את הרובה.* אז תענה!,ואלכסיי בבקשה
-
[QUOTE=~pika food~;991545]היי ליאור,ובגלל שלא ענית לי בכלל ואתה לא שם עליי *טוען את הרובה.* אז תענה!,ואלכסיי בבקשה[/QUOTE
לא מתחשק לי לשחק
-
עומר הרעיון נחמד אבגכל צירך הסכמה,ושזה יהי מסדר עם תצליח/נצליח לעשות את זה אז העריון יכול להיות נחמד.
-
-
אני רוצה לאכול.. הולך להביא חטיף
-
מוריד את הכוונת אבל משאיר את הרובה עדיין. אלמוג מחר או היום מה אתה רוצה
-
היום מוציא את מדקיפ ומתכונן לקרב
-
-
בא,רק צריך את אלמוג או מישהו אחר,ולמה אתם לוקחים התחלתיים? הם לא כל כך טובים. Killerbee אתה מתחיל עם חבטה וצעקה אם אתה בוחר במאדקיפ (במהלך הקרב תלמד מתקפות חדשות)