-
[quote=monster;1151474]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אוניקס משתמש בזנב ברזל על האבנים שגרבלר זורק.זנב הברזל מנפץ את האבנים שגרבלר זורק.לאחר מכן אוניקס משתמש בצווחה על גרבלר.הצווחה פוגעת בגרבלר ומרתיעה אותו.לאחר זאת אוניקס משתמש שוב פעם בזנב ברזל.הוא משתמש בזנב ברזל על גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל ונפגע די קשה.גרבלר עוד לא הובס בקרב.גרבלר משתמש בפעעם נוספת בגלגול.הוא מתגלגל במהירות אל אוניקס.[/COLOR][/B][/quote]
תשתמש בצווחה ומיד בזמן שאתה צווח גם תאט אותו וגם תעיף אותו בזנב ברזל הכי חזק והכי טוב שלך!" אורה לו.
-
[quote]סטיב
אתה ניגש אל הגלגל ורואה שיש עליו 4 זירות. מס' 1 זירת אש,מס' 2זירת אדמה,מס' 3 זירת עשב,מס' 4 זירת מים.אתה מסובב את הגלגל ומקוה שיצא סוג חלש נגד הפוקימונים שלך.הגלגל נעצר על מס' 3 זירת עשב. הקול ברמקול אומר לך " אוקי בהצלחה בקרב אתה נלחם נגד פוקימון עשב בזירת עשב . הקרב היה 1 על 1. מותר לך להשתמש ביכולת של הפוקימון שלך ". הגלגל נעלם ובמקומו מופיעה זירת עשב.מולך גם מופיע הפוקימון היריב שלך. אתה נלחם נגד ביליף.
[/quote]
"וואוו, מי זה הפוקימון הזה?" אומר לעצמי ואחפש על הבייליף היריב מידע בפוקידע.לאחר מכן אוציא את נייטיילס ואומר לה:"אוקיי נייטיילס, השתמשי ביכולת סינוור האש שלך ולאחר מכן בלהביור חזק במיוחד!"
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
קרבי זז במהירות ומתחמק בקלות מן הגלגול של פאנפי. לאחר מכן קרבי משתמש במכת צבת על פאנפי. הוא שולח ת הצבת שלו לעבר פאנהפי. הצבת של קרבי תופסת את פאנפי וזה פוגע וכואב לו.קרבי לא משחחר את האחיזה שלו בפאנפי.בעזרת הצבת השניה של קרבי הוא תוקף באקדח מים את פאנפי.אקדח המים של פאנפי פוגע די קשה.פאנפי מצליח להשתחר מהאחיזה של קרבי.פאנפי משתמש בזנב ברזל על קרבי.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תתחמק," אומר לו בהיסוס "ותשתמש ביכולת שלך צבת גדולה! אז תוסיף בועות!" אומר לו.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
אתה מרפא את ראלסט בזרת הפוקידע שלך ומחזיר אותו לקלף שלך. אתה קרל ופרלסאס ניגשים לדלת.אתם נכנסים אליהם ומגיעים לחדר די גדול.מולך מופיע לטיאוס. לטיאוס אומר לך " כול הכבוד שהצלחת לנצח את 2 האתגרים.עכשיו עליך להביס אותי.הקרב היה 2 על 1. כלומר 2 פוקימונים שלך עלי.מותר לך להשתמש ביכולת המיוחדת שלהם.מותר לך לרפא כול פוקימון פעם אחת במהלך הקרב.אתה תפסיד כאשר שני הפוקימונים שלך הובסו ואתה לא יכול לרפא אותם כבר.אז אם אתה מוכן תוציא את הפוקימונים שלך לקרב". קרל אומר לך" ג'ון אני יודע שתצליח לנצח אותו"[/quote]
"זוראה וזורזארק צאו!" אצעק ואז אוציא אותם במהירות, "זוראה תהפוך וויבל ותתקוף באגרוף קרח וזוראה תהפוך לפוקימון קרח או אופל ותתקוף את לטיאוס במתקפת קרח או אופל!" אפקוד אליהם.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את זוראה וזורארק לקרב. שניהם נכנסים לקרב ומוכנים להביס את לטיאוס.זוראה משתמש ביכולת שלו אשליה ומשנה את צורתו לויבל.כשהוא ויבל הוא תוקף באגרוף קרח את לטיאוס.לטיאוס מתחמק בקלות מן אגרוף הקרח של ויבל.זורארק משתמש ביכולת שלו ומשנה את צורתו לפוצ'יאנה. פוצ'יאנה תוקף בכדור צל את לטיאוס.לטיאוס מתחמק גם מזה בקלות רבה.לטיאוס תוקף בנשימת דרקון את זוראה וזורארק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
קרבי זז במהירות ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של פאנפי.לאחר מכן קרבי משתמש בצבת גדולה.הצבת שלו נהית גדולה וגדולה עד שנעצרת לגדול.קרבי תופס את פאנפי עם הצבת הגדולה שלו ופוגע בו די קשה.קרבי מעיף את פאנפי מחוץ לזירה למרחק די גדול.גסיקה מעצבת מזה ויצאת מהזירה. השופט אומר לך " אתה המנצח של הקרב הזה. הקרב הבא שלך בעוד 10 דקות "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה בודק מידע על ביליף בפןקידע שלך." ביליףף הוא הצורה המפותחת של צ'יקוריטה.סוגו עשב.היכולת המיוחדת שלו נקראת להב מסובב.העלים שעל גופו יכולים להסתובב במהירות גבוה וכך הם יכולים לחתוך תיריב או לפגוע בו.".אתה מוציא את נייטלס לקרב.ניטלס יוצאת לקרב.היא מיד משתמשת בסינור אש.סינור האש מסנוור את ביליף.לאחר כן נייטלס שולחת להביור חזק שפוגע די קשה ביליף.ביליף משתמש בעלי טער.הוא מעיף מלא עלי טער אל ניטלס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אוניקס משתמש בצווחהה חזקה מאוד על גרבלר.הצצוחה פוגעת בגרבלר ומנעת מימנו להמשיך להתגלגל לעבר אוניקס.אוניקס מנצל זאת שגרבלר איטי ולא יכול להיע אליו.הוא תוקף את גרבלר בזנב ברזל.אוניקס שולח זנב ברזל לעבר גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל ונהדף אל הקיר. הקול אומר לך "ניצחת בקרב כנס לדלת שמולך ". אלריק אומר לך " יפה הצלחת לנצח ". הזירה וגרבלר נעלמים ודלת נפתחת מולך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אתה יוצא החוצה מהמבנה. בחוץ אתה כבר רואה שדי חשוך בחוץ כבר. אתה מחליט להתחיל בחיפושים אחר פוקימון מתכת חזק לצוות שלך.אתתה מוציא את אלקיד החוצה ואומר לו ולסנדרשו לחפש פוקימוני מתכת. שלושתכם מתצלים ומתחילים לחפש פוקימון מתכת בכול פינה.כעבור כמה דקת סנדרשו בא אליך וקורא לך.אתה עוקב אחריו וגם אלקיד עוקב אחריו ואתם רואים מולכם [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/374.png[/IMG] בלדום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
ראש העיר אומר לך " טוב אז כך 300$ ". ראש העיר מגיש לך 300$ ואתה לוקח אותם. ואז מוסיף ראש העיר " כן יש דרך לצאת מפה.פשוט תצא מהעיר ותעבור את שביל האבנים וטפס על החור שנוצר פה.אני חושב שנכנסת דרך החור לפה אז תצא דרכו.אם תרצה אי פעם להגיע לעולם הזה תצטרך למצוא עוד חורק שמובביל לפה.אחרי שתצאא מהחור החור יסגר."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי ניגש אליך.אתה שואל אותו"תה רוצה להתפתח? למי? פלריאון אולי?. לאחר כמה שניות של מחשבה איוי אומר לך " איו,איו". הפוקידע מתרגם לך את זה "כן אני רוצה ". אורקי אומר לך " טוב ראיתי שאיוי שלך רוצה להתפח לפורליאון. אז אני אביא לך אבן אש ". אורקי מביא לך אבן אש[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
אתה יוצא החוצה מהמבנה. בחוץ אתה כבר רואה שדי חשוך בחוץ כבר. אתה מחליט להתחיל בחיפושים אחר פוקימון מתכת חזק לצוות שלך.אתתה מוציא את אלקיד החוצה ואומר לו ולסנדרשו לחפש פוקימוני מתכת. שלושתכם מתצלים ומתחילים לחפש פוקימון מתכת בכול פינה.כעבור כמה דקת סנדרשו בא אליך וקורא לך.אתה עוקב אחריו וגם אלקיד עוקב אחריו ואתם רואים מולכם בלדום[/quote]
"סנדשרו אתה תהיה חלש בקרב הזה אבל פוקימון חשמל יהיה חזק!" אומר לסנדשרו "אלקיד תשתמש בטעינה בלי שהוא שם לב אליך ואז תצא עם רעם קטלני בכוח של הטעינה!" אומר לאלקיד
-
[quote=monster;1152161][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי ניגש אליך.אתה שואל אותו"תה רוצה להתפתח? למי? פלריאון אולי?. לאחר כמה שניות של מחשבה איוי אומר לך " איו,איו". הפוקידע מתרגם לך את זה "כן אני רוצה ". אורקי אומר לך " טוב ראיתי שאיוי שלך רוצה להתפח לפורליאון. אז אני אביא לך אבן אש ". אורקי מביא לך אבן אש[/COLOR][/B][/quote]
"קח איווי" אחייך ואביא לו את האבן
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחייך ומביא לאיוי תאבן אש שאורקי נתן לך.איוי לוקח את אבן האש ושם אותה על הראש שלו.אור לבן עוטף את איווי.איוי מתחיל לשנות את הצורה שלו.כעבור דקה איוי נעלם ובמקומו מופיע [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/136.png[/IMG] פלארון. פלארון פותח את הפה שלו והוא בוער לו.הוא רץ לאיזה עץ ופוגע בו עם המתקפה החדשה שלמד. פלארון למד ניב אש.[/COLOR][/B]
אתה בוחר שאלקיד ילחם נגד בלדום.סנדרשו מאוכזב שאתה לא נותן לו להילחם נגד בלדום.אלקיד מיד משתמש בטעינה היכולת המיוחדת שלו.הטעינה טוענת לו את הכוח החשמלי. לאחר מכן אלקיד משתמש במכת רעם על בלדום. רעם נוצר בשמיים. הרעם עף ישירות אל בלדום. בלדום לא מצליח לההתחמק מן מכת הרעם וסופג מכה קשה מימנו. לאחר מכן בלדום משתמש בראשית זן על אלקיד[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
אתה מוציא את זוראה וזורארק לקרב. שניהם נכנסים לקרב ומוכנים להביס את לטיאוס.זוראה משתמש ביכולת שלו אשליה ומשנה את צורתו לויבל.כשהוא ויבל הוא תוקף באגרוף קרח את לטיאוס.לטיאוס מתחמק בקלות מן אגרוף הקרח של ויבל.זורארק משתמש ביכולת שלו ומשנה את צורתו לפוצ'יאנה. פוצ'יאנה תוקף בכדור צל את לטיאוס.לטיאוס מתחמק גם מזה בקלות רבה.לטיאוס תוקף בנשימת דרקון את זוראה וזורארק.[/quote]
"תתחמקו ותשלחו כדורי צל עם שיסוע לילה!" אצעק להם, "זורזארק תשתנה לשיפטי ואז תשלח את המתקפות!" אוסיף.
-
[QUOTE=monster;1152179][B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחייך ומביא לאיוי תאבן אש שאורקי נתן לך.איוי לוקח את אבן האש ושם אותה על הראש שלו.אור לבן עוטף את איווי.איוי מתחיל לשנות את הצורה שלו.כעבור דקה איוי נעלם ובמקומו מופיע [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/136.png[/IMG] פלארון. פלארון פותח את הפה שלו והוא בוער לו.הוא רץ לאיזה עץ ופוגע בו עם המתקפה החדשה שלמד. פלארון למד ניב אש.[/COLOR][/B]
אתה בוחר שאלקיד ילחם נגד בלדום.סנדרשו מאוכזב שאתה לא נותן לו להילחם נגד בלדום.אלקיד מיד משתמש בטעינה היכולת המיוחדת שלו.הטעינה טוענת לו את הכוח החשמלי. לאחר מכן אלקיד משתמש במכת רעם על בלדום. רעם נוצר בשמיים. הרעם עף ישירות אל בלדום. בלדום לא מצליח לההתחמק מן מכת הרעם וסופג מכה קשה מימנו. לאחר מכן בלדום משתמש בראשית זן על אלקיד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי סנדשרו תחפור ואז תתפוס את בלדום ממתחת לאדמה ותצמד אליו כדי שלא יוכל לזוז ואז אלקיד תשתמש ברעם על סנדשרו ובלדום כי סנדשרו לא מושפע ממתקפות חשמל ממילא תעשה את זה עד שהוא לא יוכל להילחם יותר" אומר לפוקימונים שלי ואצפה איך הם מיישמים את התוכנית שלי ואז אוציא את הקלף שלי וברגע הנכון שהוא מתעלף אזרוק אותו על בלדום
-
סהדרשו משתמש בחפירה ואז הוא תופס את בלדום מתחת לאדמה.אלקיד משתמש במכת רעם על סנדרשו ובלדום.רעם נוצר בשמיים.הרעם פוגע בסנדרשו ובלדום.מכיון שחשמל לא משפיע על סנדרשו אז לא מפריע לו הברק.בלדום נופל מהאחיזה של סנדרשו מעולף. אתה שולף את קלף התפיסה שלך וזורק אותו על בלדום.קלף התפיסה נעצר מעליו ולכוד אותו בכלא חשמלי.הקלף שואב את בלדום.הקלף חוזר אליך.תפסת בלדום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
ויבל ופוצ'יאנה זזים ומתחמקים מן נשימת הדרקון של לטיאוס.ויבל משתמש בשיסוע לילה על לטיאוס.פוצ'יאנה משתמש בכדורי צל.הוא מכין מס' כדורי צל ומעיף אותם הישר אל לטיאוס.זורארק לא משנה את צורתו לשיפטרי כמו שאמרת לו.לטיאוס מתחמק בקלות רבה מן כדורי הצל ומן שיסוע הלילה שנשלח לעברו.לטיאוס אומר לך " נראה שהזורארק שלך לא ממש מציית לך.". לטיאוס בשולח קרן בלבול אל פוצ'יאנה ויבל.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=#4b0082]דרוד
קרבי זז במהירות ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של פאנפי.לאחר מכן קרבי משתמש בצבת גדולה.הצבת שלו נהית גדולה וגדולה עד שנעצרת לגדול.קרבי תופס את פאנפי עם הצבת הגדולה שלו ופוגע בו די קשה.קרבי מעיף את פאנפי מחוץ לזירה למרחק די גדול.גסיקה מעצבת מזה ויצאת מהזירה. השופט אומר לך " אתה המנצח של הקרב הזה. הקרב הבא שלך בעוד 10 דקות "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש!" אומר בשמחה "הצלחנו! היית מעולה, קרבי!" אשבח אותו ואחזיר אותו לפוכדור.
אז ארד מהזירה ואגש לחדר המתנה, אחכה עד לתור הבא שלי..
-
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מחזיר את קרבי לקלף שלך ואז יורד מהזירה עם שינקס.אתה מוצא לך מקום שתוכל לשבת בו ולצפות בקרבות עד שיגיע תורך. השופט אומר " הקרב הבא הוא לי נגד סאי ". לי מוציא את ארבוק שלו לקרב.סאי מוציא פיג'יוטו שלו לקרב.לאר כמה דקות של לחימה הקרב נגמר בניצחון של לי. השופט אומר " הקרב הבא הוא לי נגד דרוד.אז דרוד תעלה לזירה כדי שתוכל להילחם נגד לי "[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;1152215][B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
סהדרשו משתמש בחפירה ואז הוא תופס את בלדום מתחת לאדמה.אלקיד משתמש במכת רעם על סנדרשו ובלדום.רעם נוצר בשמיים.הרעם פוגע בסנדרשו ובלדום.מכיון שחשמל לא משפיע על סנדרשו אז לא מפריע לו הברק.בלדום נופל מהאחיזה של סנדרשו מעולף. אתה שולף את קלף התפיסה שלך וזורק אותו על בלדום.קלף התפיסה נעצר מעליו ולכוד אותו בכלא חשמלי.הקלף שואב את בלדום.הקלף חוזר אליך.תפסת בלדום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
ויבל ופוצ'יאנה זזים ומתחמקים מן נשימת הדרקון של לטיאוס.ויבל משתמש בשיסוע לילה על לטיאוס.פוצ'יאנה משתמש בכדורי צל.הוא מכין מס' כדורי צל ומעיף אותם הישר אל לטיאוס.זורארק לא משנה את צורתו לשיפטרי כמו שאמרת לו.לטיאוס מתחמק בקלות רבה מן כדורי הצל ומן שיסוע הלילה שנשלח לעברו.לטיאוס אומר לך " נראה שהזורארק שלך לא ממש מציית לך.". לטיאוס בשולח קרן בלבול אל פוצ'יאנה ויבל.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי בלדום זה טוב!" אומר להם "עבודת צוות מצוינת חברה!" אומר להם שנית
"מה דעתכם לחפש עצי פרי ולעשות סעודת ניצחון קטנה?" אומר ואסתכל סביב לראות אם יש עצים באזור
-
[QUOTE=monster;1152229][B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מחזיר את קרבי לקלף שלך ואז יורד מהזירה עם שינקס.אתה מוצא לך מקום שתוכל לשבת בו ולצפות בקרבות עד שיגיע תורך. השופט אומר " הקרב הבא הוא לי נגד סאי ". לי מוציא את ארבוק שלו לקרב.סאי מוציא פיג'יוטו שלו לקרב.לאר כמה דקות של לחימה הקרב נגמר בניצחון של לי. השופט אומר " הקרב הבא הוא לי נגד דרוד.אז דרוד תעלה לזירה כדי שתוכל להילחם נגד לי "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וואו, לפי מה שראיתי הוא יריב רציני.." אמלמל ואגש לזירה "סטיליקס, צא!" אוציא את סטיליקס לקרב.
"תשתמש בזנב ברזל! כל מתקפה גופנית שלו תחסום בהתקשחות!" אפקוד עליו..
-
[quote]סטיב
אתה בודק מידע על ביליף בפןקידע שלך." ביליףף הוא הצורה המפותחת של צ'יקוריטה.סוגו עשב.היכולת המיוחדת שלו נקראת להב מסובב.העלים שעל גופו יכולים להסתובב במהירות גבוה וכך הם יכולים לחתוך תיריב או לפגוע בו.".אתה מוציא את נייטלס לקרב.ניטלס יוצאת לקרב.היא מיד משתמשת בסינור אש.סינור האש מסנוור את ביליף.לאחר כן נייטלס שולחת להביור חזק שפוגע די קשה ביליף.ביליף משתמש בעלי טער.הוא מעיף מלא עלי טער אל ניטלס.[/quote]
"תתחמקי בהתקפה מהירה נייטילס ולאחר מכן תתקפי את ביליף במתקפה החדשה שלך פיצוץ אש!" אומר לנייטיילס בתקווה שזה יעבוד.
-
[quote=monster;1152161][B][COLOR=Black]בלייק
ראש העיר אומר לך " טוב אז כך 300$ ". ראש העיר מגיש לך 300$ ואתה לוקח אותם. ואז מוסיף ראש העיר " כן יש דרך לצאת מפה.פשוט תצא מהעיר ותעבור את שביל האבנים וטפס על החור שנוצר פה.אני חושב שנכנסת דרך החור לפה אז תצא דרכו.אם תרצה אי פעם להגיע לעולם הזה תצטרך למצוא עוד חורק שמובביל לפה.אחרי שתצאא מהחור החור יסגר."[/COLOR][/B][/quote]
"תודה על הכל..." אני אומר לראש העיר.
"אני עוד אחזור לפה לטפל סקלטון הזה.." אני אומר לו אחרי כמה שניות ומתכונן לעזוב.
אני עוזב את המקום ועובר שוב את הגשר שעשוי מאבנים, כשאני מגיע לחור אני מטפס ועולה למעלה דרכו.
-
[I][B][COLOR="Navy"]סטיב
ניטטלס משתמשת בהתקפה מהירה וכך היא זזה מהר ומתחמקת מן עלי הטער שביליף משליך לעברה.לאחר זאת ניטלס משתמשת בפיצוץ אש המתקפה חדשה שלמדה לא מזזמן.ניטלס שולחת גושי אש קטנים לעבר ביליף.כשגושי האש הקטנים פוגעים ביליף הם מתפוצצים בעוצמה רבה.ביליף נפגע מאוד קשה מן המהלך הזה.ביליף מצליח לאגור כוחות ולעמוד בקרב.ביליף קופץ ומשתמש בחבטת גוף על ניטלס.[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מודה לראש העיר הנחמד ומדיע לו שאתה תחזור עוד לפה.אתה וטוטודיל יוצאים מן הקולסאום וממשיכים לעבר היציאה מן העיר. לאחר כמה דקות אתם כבר יוצאים מהעיר. אתם עולים על השביל שעשוי מאבנים ונזהרים שלא ליפול.אתם עוברים אותו בטחה ומגיעים לחור.אתה מתחיל לטפס אך זה קשה מידי.טוטודיל משתמש בקרן מים על הרצפה.קרן המים פוגעת ברצפה ומהדף מעיפה אותך ואת טוטודיל מן החור.לאחר כמה שניות אתם מוצאים את עצמם בכפר ליד שאר הפוקימונים שלך.אתה רואה שחושך בכפר כרגע.הפוקימונים שלך טיפלו בפצועים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה עולה לזירה ביחד עם שינקס שלך.לי נמצא כבר בזירה אך הוא החזיר כבר את ארבוק שלו לקלף.השופט אומר " טוב הקרב היה 1 על 1.מותר להשתמש ביכול של הפוקימון שלך.הפוקימון שיוצא מהזירה או מתעלף או המפסיד בקרב.המנצח עולה לחצי גמר ". לי מוציא לקרב את [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/093.png[/IMG] אנטר. אתה מוציא לקרב את סטיליקיס שלך.סטיליקיס שולח זנב ברזל אל אנטר. אנטר מתחמק מן זנב הברזל בקלות רבה. לאחר מכן אנטר משתמש בכדור צל. הוא מעיף כדור צל אל סטיליקיס[/COLOR][/B]
לכבוד זה שתסת בלדום אתה מחליט לערוך ארוחת ניצחון אתה ועם הפוקימונים שלך.אתה והופוקימונים שלך מתחילים לחפש עצים בסביבה שיש להם פרי. לאחר חיפושש קל אתה מוצא עץ גדול מאוד שיש עליו תפוחים.,קלמטינות,תפוזים -עץ יחיד במינו שאף פעם לא ראית עץ כזה.הפוקימונים שלך באים להסתכל על העץ המוזר הזה והם נדהמים כנראה שגם הם לא ראו אף פעם עץ כזה בחייהם. מתחת לעץ יש דשא ירוק שאפשר לשבת עליו בהנאה רבה.[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;1152251][I][B][COLOR=Navy][/COLOR][/B][/I][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מודה לראש העיר הנחמד ומדיע לו שאתה תחזור עוד לפה.אתה וטוטודיל יוצאים מן הקולסאום וממשיכים לעבר היציאה מן העיר. לאחר כמה דקות אתם כבר יוצאים מהעיר. אתם עולים על השביל שעשוי מאבנים ונזהרים שלא ליפול.אתם עוברים אותו בטחה ומגיעים לחור.אתה מתחיל לטפס אך זה קשה מידי.טוטודיל משתמש בקרן מים על הרצפה.קרן המים פוגעת ברצפה ומהדף מעיפה אותך ואת טוטודיל מן החור.לאחר כמה שניות אתם מוצאים את עצמם בכפר ליד שאר הפוקימונים שלך.אתה רואה שחושך בכפר כרגע.הפוקימונים שלך טיפלו בפצועים.[/COLOR][/B][/quote]
"תודה שעזרתם, עכשיו תחזרו לקלף.." אני אומר להם ומחזיר אותם לתוכו.
"בוא טוטודייל, שינה לא תזיק ברגע זה" אני אומר לו ומתחיל לחפש מקום שאפשר להעביר בו את הלילה.
-
[quote]
לוקאס
לכבוד זה שתסת בלדום אתה מחליט לערוך ארוחת ניצחון אתה ועם הפוקימונים שלך.אתה והופוקימונים שלך מתחילים לחפש עצים בסביבה שיש להם פרי. לאחר חיפושש קל אתה מוצא עץ גדול מאוד שיש עליו תפוחים.,קלמטינות,תפוזים -עץ יחיד במינו שאף פעם לא ראית עץ כזה.הפוקימונים שלך באים להסתכל על העץ המוזר הזה והם נדהמים כנראה שגם הם לא ראו אף פעם עץ כזה בחייהם. מתחת לעץ יש דשא ירוק שאפשר לשבת עליו בהנאה רבה.
[/quote]
"בלדום! תשתמש בראשייה על העץ!" אומר לבלדום ואז אקח את הפרות שנפלו מהעץ ואחלק לכולם "קדימה תאכלו כולם תאכלו!" אומר ואקח קלמנטינה
"מעניין איך יש לעץ הזה כלכך הרבה פירות, לא היו כאלה בארץ, אולי כדאי שאני אשמור כמה זרעים של הפרות שלו!" אומר לעצמי ואקח כמה מהזרעים של הקלמנטינה
-
[quote]סטיב
ניטטלס משתמשת בהתקפה מהירה וכך היא זזה מהר ומתחמקת מן עלי הטער שביליף משליך לעברה.לאחר זאת ניטלס משתמשת בפיצוץ אש המתקפה חדשה שלמדה לא מזזמן.ניטלס שולחת גושי אש קטנים לעבר ביליף.כשגושי האש הקטנים פוגעים ביליף הם מתפוצצים בעוצמה רבה.ביליף נפגע מאוד קשה מן המהלך הזה.ביליף מצליח לאגור כוחות ולעמוד בקרב.ביליף קופץ ומשתמש בחבטת גוף על ניטלס.
[/quote]
"נייטילס-תשתמשי במהירות בלהביור!" אומר לנייטילס בבטחון כיוון שאני עומד לסיים את הקרב.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
ניטלס משתמשת במהירות בלהביור.היא שולחת להביור די חזק לעבר ביליף.ביליף לא מצליח להתחמק מן הלהביור שנשלח לעברו.הלהביור פוגע בו ומנע מינו להשתמש בחבטת גוף על ניטלס.בילף נוחת על הזירה אך נפגע די קשה מן הלהביור של ניטלס.ביליף משתמש ביכולת המיוחדת שלו עלה מסתובב. העלים שעל הצוואר שלו מתחילים להסתובב. ביליף רץ במהירות רבה לעבר נייטלס במטרה לפגוע בה עם עליו[/COLOR][/B]
בלדום משתמש בראשיה על העץ.מלא פירות של העץ נופלים על הדשא.קלמנטיות תפוזים ותפוחים נופלים על הדשא.את הקלמנטינות אתה נותן לאלקיד.תפוחים לבלדום.תפוזים לאלקיד.ולעצמך מה שנשאר אתה לוקח לעצמך ואוכל.כול הפוקימונים שלך נהנים לאכול את פירות העץ הזה.אתה לוקח כמה זרעים מהקלמניטות לעצמך.באופק אתה שומע " גנב תעצור ברגע זה " .אתה רואה גנב ברוח עם שק כבד ואחריו 3 שוטרים שרודפים אחריו.[/COLOR]
[/B][B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לקלף שלך ומודה להם על העזרה שעשו לכפר.אתה מחליט למצוא לך מקום שתוכל לישון בו.אתה וטוטודיל מטילים בכפר ומחפשים מקום שתוכלו לישון בו.לאחר חיפוש של 5 דקות אתם מוצאים אכסניה קטנה בדרום הכפר.אתם נכנסים אל האכסניה ואתה מבקש חדר מהפקידה.הפקידה מביא לך את חדר1 ותמפתח שלו.אתה וטודיל עולים במדרגות ומיעים לחדר.בחדר יש מיטה לך ולטוטדיל,טלויזיה,מיני מקרר,מקלחת,שעון מעורר,שירותים[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;1152314][B][COLOR=Navy][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לקלף שלך ומודה להם על העזרה שעשו לכפר.אתה מחליט למצוא לך מקום שתוכל לישון בו.אתה וטוטודיל מטילים בכפר ומחפשים מקום שתוכלו לישון בו.לאחר חיפוש של 5 דקות אתם מוצאים אכסניה קטנה בדרום הכפר.אתם נכנסים אל האכסניה ואתה מבקש חדר מהפקידה.הפקידה מביא לך את חדר1 ותמפתח שלו.אתה וטודיל עולים במדרגות ומיעים לחדר.בחדר יש מיטה לך ולטוטדיל,טלויזיה,מיני מקרר,מקלחת,שעון מעורר,שירותים[/COLOR][/B][/quote]
אני מתחיל להתארגן קצת, מתקלח ומתלבש.
אני נשכב על המיטה עם טוטודייל וצופה בטלוויזיה עד שאני נרדם.
-
[quote=monster;1152161]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אוניקס משתמש בצווחהה חזקה מאוד על גרבלר.הצצוחה פוגעת בגרבלר ומנעת מימנו להמשיך להתגלגל לעבר אוניקס.אוניקס מנצל זאת שגרבלר איטי ולא יכול להיע אליו.הוא תוקף את גרבלר בזנב ברזל.אוניקס שולח זנב ברזל לעבר גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל ונהדף אל הקיר. הקול אומר לך "ניצחת בקרב כנס לדלת שמולך ". אלריק אומר לך " יפה הצלחת לנצח ". הזירה וגרבלר נעלמים ודלת נפתחת מולך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"יפה אוניקס, כשנחזור אני אביא לך מעיל מתכת" אומר לו.
"אלריק? תוכל ללכת רגע לחנות ולקנות מעיל מתכת ואבן אופל לפוקימונים שלי? אני אחזיר לך על זה" אומר לו.
לאחר מכן אמשיך בדרכי לדלת השנייה.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
אלריק אמר לך" סבבה אבל תזכור שאתה חייב לי ". אלריק יוצא מבנה והולך לחנות של העיר. בינתים אתה מחזיר את אוניקס לקלף שלך.ביחד עם למפרט אתה נכנס דרך הדלת שמולך.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו זירת קרב. הקול ברמקול אומר לך " האתגר השני הוא לנצח בקרב כפול את היריבים שלך.לך אסור להשתמש ביכולת המיוחדת של שני הפוקימונים שלך ואילו ליריבים שלך מותר ". מולך מופיעים [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/154.png[/IMG] מגניום,[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/634.png[/IMG] זוילוס היריבים שלך לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מתאגרן ואז הולך למקלחת להתקלח.בזמן שאתה במקלחת טוטודיל רואה מה יש במיני מקרר.הוא אוכל את האוכל של הפוקימונים שיש שם עד שהוא נהיה סבע מאוד.לאחר כמה דקות אתה מסיים להתקלח וניגש למיטה שלך.טוטודיל נשכב במיטה שלו.תה מדליק תטלויזיה על אחד הערוצים.אתה מדליק את ערוץ רצח בע''מ.מגיש החדשות אומר" היום במחוז האש נרצחו 1000 אנשים בקרוב.אנחנו עדין לא יודעים מי עה זאת אך זה מצוין ".אתה מרגיש עיף ונרדם.לאחר מלא זמן אתה קם ורואהה שהטלויזיה מכובת,טוטודיל יושן והשעה 8בבוקר.[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
בלדום משתמש בראשיה על העץ.מלא פירות של העץ נופלים על הדשא.קלמנטיות תפוזים ותפוחים נופלים על הדשא.את הקלמנטינות אתה נותן לאלקיד.תפוחים לבלדום.תפוזים לאלקיד.ולעצמך מה שנשאר אתה לוקח לעצמך ואוכל.כול הפוקימונים שלך נהנים לאכול את פירות העץ הזה.אתה לוקח כמה זרעים מהקלמניטות לעצמך.באופק אתה שומע " גנב תעצור ברגע זה " .אתה רואה גנב ברוח עם שק כבד ואחריו 3 שוטרים שרודפים אחריו.[/quote]
'הממפ, אני צריך מתקפה שתעצור אותו...' אומר לעצמי "אלקיד תשתמש בגל הלם חלש שישתק את האיש הזה צא צא צא!" אומר ואז ארוץ אל הגנב "סנדשרו תעצור אותו בכך שתחפור מתחתיו בורות שהוא ייפול לתוכם!" ואמשיך לרוץ אליו
-
אלקיד משמש בגל הלם על הגנב.הגנב לא מצליח להתחמק מן גל הלם.אתה מתחיל לרוץ לעבר הגנב.גל הלם משתק לגמרי את הגנב.סנדרשו חופר במהירות בור והגנב נופל לבור שסנדרשו חפר.אתה קופץ לבור ולקח את השק שהגנב החזיק.השוטרים באים ואחד השוטרים אומר לך" כול הכבוד ילד תודה שעזרת לנו לתפטס את הגנב הזה.עכשיו תקבל פרס". השוטר פותח תשק ומימנו מוציא [IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/electirizer.png[/IMG]אלקטריזר.שני השוטרים האחרים לוקחים תגנב איתם.השוטרים הולכים לדרכם ולך יש אלקטריזר.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;1152354][B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אלקיד משמש בגל הלם על הגנב.הגנב לא מצליח להתחמק מן גל הלם.אתה מתחיל לרוץ לעבר הגנב.גל הלם משתק לגמרי את הגנב.סנדרשו חופר במהירות בור והגנב נופל לבור שסנדרשו חפר.אתה קופץ לבור ולקח את השק שהגנב החזיק.השוטרים באים ואחד השוטרים אומר לך" כול הכבוד ילד תודה שעזרת לנו לתפטס את הגנב הזה.עכשיו תקבל פרס". השוטר פותח תשק ומימנו מוציא [IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/electirizer.png[/IMG]אלקטריזר.שני השוטרים האחרים לוקחים תגנב איתם.השוטרים הולכים לדרכם ולך יש אלקטריזר.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וואו תודה שוטרים!" אומר להם ואקח את האלקטריזר "תראה אלקיד זה יכול לפתח אותך לאלקטיווייאר בעתיד!" אומר לו
"אוקיי סאנדשרו אני רוצה להתאמן איתך ולפתח אותך!" אומר לסנדשרו "או לפחות ללמד אותך כמה מתקפות!" אומר ל שנית ואחפש פוקימונים לאימון
-
[quote]סטיב
ניטלס משתמשת במהירות בלהביור.היא שולחת להביור די חזק לעבר ביליף.ביליף לא מצליח להתחמק מן הלהביור שנשלח לעברו.הלהביור פוגע בו ומנע מינו להשתמש בחבטת גוף על ניטלס.בילף נוחת על הזירה אך נפגע די קשה מן הלהביור של ניטלס.ביליף משתמש ביכולת המיוחדת שלו עלה מסתובב. העלים שעל הצוואר שלו מתחילים להסתובב. ביליף רץ במהירות רבה לעבר נייטלס במטרה לפגוע בה עם עליו[/quote]
"תשתמשי בסינוור אש ואז בסיבוב אש נייטליס!" אומר לנייטיילס.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
נייטלס משתמש בפעם נוספת ביכולת המיוחדת שלה סינור אש.בעזרת סינור אש היא מסנוורת את ביליף.ביליף מסונור ולכן הוא מפספס בלפגוע בניטלס עם היכולת שלו.לאחר מכן ניטלס משתמשת בסיבוב אש.היא תוקפת בגוש אש שמתחיל להסתובב אל ביליף.ביליף משתמש שוב ביכולת שלו כמעין מגן.העלים המסתובבים שלו חותכים את האש המסתובת של ניטלס.ביליף תוקף בגפן מצליפה.הוא שולח גפנים אל ניטלס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה שם את אלקטריזר אצלך בכיס.אלקיד שמח שיש לך אלקטריזר כך הוא בעתיד יכול להיות אלקטויר.אתה מחליט לאמן את סנדרשו שילמד מתקפות חדשות או לפחות יתפח.אתה מחזיר את שאר הפוקימונים שלך לקלף שלך.אתה וסנדרשו מסתובבים ברחבות האפלים של העיר אחר חיפוש פוקימונים שסנדרשו ילחם בהם.אתם פוגשים [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/228.png[/IMG] בהנדאור די מוזר. יש לו הילה שחורה שמקיפה אותו.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
נייטלס משתמש בפעם נוספת ביכולת המיוחדת שלה סינור אש.בעזרת סינור אש היא מסנוורת את ביליף.ביליף מסונור ולכן הוא מפספס בלפגוע בניטלס עם היכולת שלו.לאחר מכן ניטלס משתמשת בסיבוב אש.היא תוקפת בגוש אש שמתחיל להסתובב אל ביליף.ביליף משתמש שוב ביכולת שלו כמעין מגן.העלים המסתובבים שלו חותכים את האש המסתובת של ניטלס.ביליף תוקף בגפן מצליפה.הוא שולח גפנים אל ניטלס.[/quote]
"תשתמשי בפיצוץ אש נייטילס!" אומר לנייטילס.
-
[QUOTE=monster;1152179][B][COLOR="Green"]אייס
אתה בוחר שאלקיד ילחם נגד בלדום.סנדרשו מאוכזב שאתה לא נותן לו להילחם נגד בלדום.אלקיד מיד משתמש בטעינה היכולת המיוחדת שלו.הטעינה טוענת לו את הכוח החשמלי. לאחר מכן אלקיד משתמש במכת רעם על בלדום. רעם נוצר בשמיים. הרעם עף ישירות אל בלדום. בלדום לא מצליח לההתחמק מן מכת הרעם וסופג מכה קשה מימנו. לאחר מכן בלדום משתמש בראשית זן על אלקיד[/COLOR][/B][/QUOTE]
''כל הכבוד'' אחייך ואלטף אותו 'מה אני אמור לעשות עכשיו? להמשיך לעיר הבאה?' אחשוב ואתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה
-
[quote]לוקאס
אתה שם את אלקטריזר אצלך בכיס.אלקיד שמח שיש לך אלקטריזר כך הוא בעתיד יכול להיות אלקטויר.אתה מחליט לאמן את סנדרשו שילמד מתקפות חדשות או לפחות יתפח.אתה מחזיר את שאר הפוקימונים שלך לקלף שלך.אתה וסנדרשו מסתובבים ברחבות האפלים של העיר אחר חיפוש פוקימונים שסנדרשו ילחם בהם.אתם פוגשים בהנדאור די מוזר. יש לו הילה שחורה שמקיפה אותו.[/quote]
"סנדשרו אני רוצה לבדוק אותו!" אומר לסנדשרו "תפוס אותו מלמטה בעזרת שליטה בחול!" אומר לו "אם הוא עושה משהו לא במקום, תקוף!" אומר ואתקרב בזהירות, אקח אחד מהפירות שנשארו מהעץ ואתן להאונדור
"היי האונדור חמוד, אתה בסדר הינה קח לך פרי טעים ותאכל" אומר לו ואתן לו את הפרי
-
נוספו משימות למשחק
[B][COLOR="DarkRed"]
לוקאס
משר שקראתי
---------------------------
סנדרשו משתמש במהירות ביכולת המיוחדת שלו שליטה חולית.חול מתחיל להיוצר והוא כולא את האנדור.החול לא נותן להאנדור לעשות כלום וגם לא לזוז.אתה לוקח את אחד הפירות מהעץ ומגיש אותו להאנדור.ברגע שהפרי נכנס לעבר הילה השחורה שסביב אנדור התפוח נרקב ומתפוור לחתיכות קטנות.אתה לא מבין מה זה האנדור הזה.אנדור מנסה לתקוף אתך בגחלת אך סנדרשו מונע זאת מימנו.[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR="Green"]אייס
אתה חושב על מה לעשות עכשיו ואתה מוצא לנכון שהגיע הזמן לצאת מן העיר ולהמשיך במסע שלך בעולם החדש.אתה פולראון מתקדמים לעבר היציאה מן העיר הזאת.לאחר כמה דקות אתם מגיעים ליציאה.היציאה חסומה על ידי שער ענק.ליד השער שני שומרים בחלפית שריון שכול אחד מחזיק רומח בידו.השומר הימני אומר לך " אם תרצה לצאת תצטרך להראות לנו את סמל הקרב שהוכחה שניצחת את ג'יראצ'י בקרב "[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
נילס משתמשת בפיצוץ אש.היא שולחת גושי אש קטנים לעבר הגפנים של ביליף.גושי האש הקטנים פוגעים בגפנים שלה.כאשר גושי האש פוגעים בגפנים שלו הם מתפוצים בעוצמה רבה.הדף מן הפיצוץ פוגע גם בניטלס ובגם ביליף.ניטלס נפגעת קצת. ביליף לא יכול לספוג עוד ומתמוט על הזירה מחוסר כוח. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת כנס בדלת שמולך ". מולך נפתחת דלת.הזירה ביחד עם ביליף נעלמת.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
נילס משתמשת בפיצוץ אש.היא שולחת גושי אש קטנים לעבר הגפנים של ביליף.גושי האש הקטנים פוגעים בגפנים שלה.כאשר גושי האש פוגעים בגפנים שלו הם מתפוצים בעוצמה רבה.הדף מן הפיצוץ פוגע גם בניטלס ובגם ביליף.ניטלס נפגעת קצת. ביליף לא יכול לספוג עוד ומתמוט על הזירה מחוסר כוח. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת כנס בדלת שמולך ". מולך נפתחת דלת.הזירה ביחד עם ביליף נעלמת.[/quote]
"אני יכול לרפאות את הפוקימונים שלי?" אשאל את הקול שברמקול.
-
[quote]לוקאס
משר שקראתי
סנדרשו משתמש במהירות ביכולת המיוחדת שלו שליטה חולית.חול מתחיל להיוצר והוא כולא את האנדור.החול לא נותן להאנדור לעשות כלום וגם לא לזוז.אתה לוקח את אחד הפירות מהעץ ומגיש אותו להאנדור.ברגע שהפרי נכנס לעבר הילה השחורה שסביב אנדור התפוח נרקב ומתפוור לחתיכות קטנות.אתה לא מבין מה זה האנדור הזה.אנדור מנסה לתקוף אתך בגחלת אך סנדרשו מונע זאת מימנו.[/quote]
"אוקיי תחפשו איזה מכשיר עליו או משהו סנדשרו תמשיך להחזיק אותו אני יודע שזה קשה אבל זה אימון טוב!" אומר ואחפש בסביבה אדם שנראה חשוד אם אראה אחד אתחיל להתקרב אליו בחשאיות ואז אורה על אלקיד לתקוף אותו ברעם שטעון על ידי טעינה
-
[QUOTE=monster;1152572]נוספו משימות למשחק
[B][COLOR="DarkRed"]
לוקאס
משר שקראתי
סנדרשו משתמש במהירות ביכולת המיוחדת שלו שליטה חולית.חול מתחיל להיוצר והוא כולא את האנדור.החול לא נותן להאנדור לעשות כלום וגם לא לזוז.אתה לוקח את אחד הפירות מהעץ ומגיש אותו להאנדור.ברגע שהפרי נכנס לעבר הילה השחורה שסביב אנדור התפוח נרקב ומתפוור לחתיכות קטנות.אתה לא מבין מה זה האנדור הזה.אנדור מנסה לתקוף אתך בגחלת אך סנדרשו מונע זאת מימנו.[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR="Green"]אייס
אתה חושב על מה לעשות עכשיו ואתה מוצא לנכון שהגיע הזמן לצאת מן העיר ולהמשיך במסע שלך בעולם החדש.אתה פולראון מתקדמים לעבר היציאה מן העיר הזאת.לאחר כמה דקות אתם מגיעים ליציאה.היציאה חסומה על ידי שער ענק.ליד השער שני שומרים בחלפית שריון שכול אחד מחזיק רומח בידו.השומר הימני אומר לך " אם תרצה לצאת תצטרך להראות לנו את סמל הקרב שהוכחה שניצחת את ג'יראצ'י בקרב "[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
נילס משתמשת בפיצוץ אש.היא שולחת גושי אש קטנים לעבר הגפנים של ביליף.גושי האש הקטנים פוגעים בגפנים שלה.כאשר גושי האש פוגעים בגפנים שלו הם מתפוצים בעוצמה רבה.הדף מן הפיצוץ פוגע גם בניטלס ובגם ביליף.ניטלס נפגעת קצת. ביליף לא יכול לספוג עוד ומתמוט על הזירה מחוסר כוח. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת כנס בדלת שמולך ". מולך נפתחת דלת.הזירה ביחד עם ביליף נעלמת.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אוציא את הסמל מכיסי ואושיט לשומרים אותו
-
[QUOTE][B][COLOR=#4b0082]דרוד
אתה עולה לזירה ביחד עם שינקס שלך.לי נמצא כבר בזירה אך הוא החזיר כבר את ארבוק שלו לקלף.השופט אומר " טוב הקרב היה 1 על 1.מותר להשתמש ביכול של הפוקימון שלך.הפוקימון שיוצא מהזירה או מתעלף או המפסיד בקרב.המנצח עולה לחצי גמר ". לי מוציא לקרב את [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/093.png[/IMG] אנטר. אתה מוציא לקרב את סטיליקיס שלך.סטיליקיס שולח זנב ברזל אל אנטר. אנטר מתחמק מן זנב הברזל בקלות רבה. לאחר מכן אנטר משתמש בכדור צל. הוא מעיף כדור צל אל סטיליקיס[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תתחמק ותשתמש בחפירה! אז תשתמש בזנב שלך להעיף אותו מהזירה!" אפקוד על סטיליקס..
-
[quote]ג'ון
ויבל ופוצ'יאנה זזים ומתחמקים מן נשימת הדרקון של לטיאוס.ויבל משתמש בשיסוע לילה על לטיאוס.פוצ'יאנה משתמש בכדורי צל.הוא מכין מס' כדורי צל ומעיף אותם הישר אל לטיאוס.זורארק לא משנה את צורתו לשיפטרי כמו שאמרת לו.לטיאוס מתחמק בקלות רבה מן כדורי הצל ומן שיסוע הלילה שנשלח לעברו.לטיאוס אומר לך " נראה שהזורארק שלך לא ממש מציית לך.". לטיאוס בשולח קרן בלבול אל פוצ'יאנה ויבל. [/quote]
"זורזארק תשלח להביור עם ציפורן צל! זוראה תשלח כדור צל עם אגרוף קרח! אך קודם תתחמקו מהמתקפה!" אומר לזורזארק ולפוצ'יאנה.
-
[B][COLOR="Green"]יש משימות אתם מוזמנים להסתכל בהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פוצ'יאנה ויבל זזים במהירות ומצליחים להתחמק מן רן הבלבול של לטיאוס.לאחר מכן פוצ'יאנה תוקף בציפורן צל ובלהביור את לטיאוס.ויבל תוקף בכדור צל עם אגרוף הקרח שלו את לטיאוס.לטיאוס משתמש במסך מראה.מסך נוצר מלפני לטיאוס.מסך המראה סופג את כול המתקפות שפוצ'יאנה ויבל שולחים אליו.מסך המראה נשבר ולטיאוס יוצא מזה ללא כול פגע.לטיאוס תוקף בנשימת דרקון את ויבל ואת פוצ'יאנה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
סטיליקיס זז במהירות ומתחמק מן כדור הצל של אנטר.לאחר מכן סטיליקיס משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.לאחר דקה אוניקס יוצא מהבור שלו ותוקף מיד בזנב ברזל את אנטר. אנטר מתחמק בקלות רבה מן זנב הברזל של סטיליקיס . לי אומר לאנטר שלו " אנטר תשמש בליקוק על סטילקיס הזה.נראה איך הוא יגיב " .אנטר עף לעבר סטיליקיס ומוציא את הלשון שלו כדי לקק את סטיליקיס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מוציא את הסמל מכיסך ומראה אותו לשמורים. השומר הימני אומר לך" אוקי אתה רשאי לצאת מפה.בהצלחה במסע שלך ". השומרים פותחים לך ולפרוליאון את שער היציאה של העיר.אתה ביחד עם פרולאון יוצאים דרך השער.אחרי זה אתם ממשיכים ללכת בשביל.לאחר כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט" כפר דרייק פנה ימינה,כפר אוקרסרוב פנה שמאלה "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]]לוקאס
סנדרשו משיך לאחוז באנדור אך אנדור מתמוגג לו ומת.ברחובבות של העיר אתה רואה איש עם כובע שחור והוא סוחב מזודה שחורה.אתה חושד שזה האיש מהשימה שעליך לבצע.אתה מתחיל לעקוב אחרי האיש ולאחר דקה אתה מורה לאלקיד לתקוף אותו.אלקיד טוען את עצמו ותוקף במכת רעם את האיש.הרעם פוגע באיש אך לא מפריע לו..האיש מסתובב ואומר לך" אני מבין שתרצה לקחת את המזודה אליך.לא תצליח צא לירון תקוף בציפורו ברזל." [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/305.png[/IMG] לירון יוצא ותוקף בציפורן ברזל את אלקיד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
האיש ברמקול אומר לך" כן בודאי שתוכל לרפא את הפוקימונים שלך.אחרי כול קרב אתה רשאי לרפא את הפוקיימונים שלך.אם לא תרפא זה בעיה לך כי היה לך כבר קשה להביס פוקימון עם פצעים והיריב לא פצוע כלל.אז תרפא את מי שאתה רוצה וכנס לדלת שמולך כדי שתוכל להתחיל באתגר הבא"[/COLOR][/B]