-
[QUOTE=ttrrtte;1232011]ג'ון-תאליה תגיד ''אני יודעת'' אתם תסלכלו על הזריחה אתם רואים כ5 חיילים של טינה וריק הולכים ולידם כלוב ובוא-
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLxnDS26Uei49l0l4Z2gz8gXPu1fx5TE1PQO5-pdFbOWa6fMJw3A[/IMG]
[/QUOTE]
זו בטח חצויית אספיון אומר ואז אצא ממרכז הפוקימונים ואלחם נגדם.
-
הרשמה:
שם: dude
שם יותר יפה: דוד
פוקימון: לאבדיסק
למה?: כי הוא הכי מורכב
רקע: מצאתי לאבדיסק והתאהבתי בו
מראה: נחמד
אופי: מתרומם, נחמד ועליז
הערות: דירגתי את המשחק, כוכב אחד זה הכי טוב נכון?
-
דוד- ההרשמה סגורה כבר מזמן.............
אנדי-כה הוא שלך אני יעדכן אחר כך
אתה רץ לראות מה קרה ואתתה רואה 3 ילדים נלחמים
נ.ב עבר מלא זמן מאז שהגבתה אז ני לא זוכרת אתה חצוי?
ג'ון-אתה יורד למטה ועומד מול החיילים שאומרים ''זוז מפה ילד!''
-
[QUOTE=ttrrtte;1232102]דוד- ההרשמה סגורה כבר מזמן.............
ג'ון-אתה יורד למטה ועומד מול החיילים שאומרים ''זוז מפה ילד!''[/QUOTE]
אני אומר לא תודה ואז רץ ודוחף את כולם.
-
ג'ון-אתה עובר דרך כולם בזמו שתאליה נעמדתהיא רואה דרגונייט מרחוק ולוכדת אותו וואמרת לו קרן על,כל החיילים נופלים
-
[QUOTE=ttrrtte;1232124]ג'ון-אתה עובר דרך כולם בזמו שתאליה נעמדתהיא רואה דרגונייט מרחוק ולוכדת אותו וואמרת לו קרן על,כל החיילים נופלים[/QUOTE]
תודה רבה תאליה אומר לה.
-
ג'ון-''אין בעיה'' אומרת תאליה בזמן שהיא משחררת את דרגונייט ואומרת ''קדימה לך אל הילדה''
-
[QUOTE=ttrrtte;1232172]ג'ון-''אין בעיה'' אומרת תאליה בזמן שהיא משחררת את דרגונייט ואומרת ''קדימה לך אל הילדה''[/QUOTE]
אני הולך אל הילדה ואומר לה: "שלום אני ג'ון ואני חיביר טרטוויג וחצוי איווי".
-
ג'ון-הילדה מנסה לדבר אבל היידים שלה קשורות באזיקים כחולים לכלוב והפה שלה חסום במטפחת
-
[QUOTE=ttrrtte;1232102]דוד- ההרשמה סגורה כבר מזמן.............
ג'ון-אתה יורד למטה ועומד מול החיילים שאומרים ''זוז מפה ילד!''[/QUOTE]
אני יורה להביור וצועק להם שיפסיקו
אני לא חצוי!!
-
אנדי- אתה יורה עליהם להביור שגורם להם להפסיק,הם מתעצבנים ורואים את פיצ'ו ומתחילילם להרביץ לו,אתה ממש מודאג מפיצ'ו ומתחיל להרגיש מוזר אתה שם יד על הראש ומרגיש אוזני פיצ'ו
-
נו באמת עכשיו גם פיצ'ו
לא מספיק הייתי כמו בלייז אני חושב
תפסיקו להכות אותו אני יורה להביור נוסף כדי שיפסיקו
-
אנדי-כמו בלייז... ידעתי אתה כה חצוי זה שיש לך להבה על הגב אז אתה [b]חצוי[/b] תשכח מאוזני הפיצ'ו חשבתי שאתה לא חצוי.... אתה יורה עוד להביור והילדים מתפזרים
-
[QUOTE=ttrrtte;1232192]אנדי-כמו בלייז... ידעתי אתה כה חצוי זה שיש לך להבה על הגב אז אתה [b]חצוי[/b] תשכח מאוזני הפיצ'ו חשבתי שאתה לא חצוי.... אתה יורה עוד להביור והילדים מתפזרים[/QUOTE]
אני מתקרב לפיצ'ו ושואל אותו אם הוא בסדר
-
"טוב טורציק" אומר "לא הספקנו לסיים את הקרב"
-
[QUOTE=ttrrtte;1232179]ג'ון-הילדה מנסה לדבר אבל היידים שלה קשורות באזיקים כחולים לכלוב והפה שלה חסום במטפחת[/QUOTE]
שוב האזיקים האלה אומר ואז אוריד את האזיקים ואת המטפחת ממנה.
-
אנדי-פיצ'ו מנהנהן ומחבק אותך
אופק- אני גם לא רוצה לסיים.. אומר טורצ'יק
ג'ון-אתה מוריד את המטפחת והאזיקי הילדה אומרת ''תודה רבה אני פייפר''
-
-
אופק-טורצ'יק אומר ''אני שומר היער אני חייב ללכת ''
נ.ב לאחותי יש חברה והם משגעות אותי אני כבר באה
-
[QUOTE=ttrrtte;1232224]אנדי-פיצ'ו מנהנהן ומחבק אותך
ג'ון-אתה מוריד את המטפחת והאזיקי הילדה אומרת ''תודה רבה אני פייפר''[/QUOTE]
פייפר מה שם יפה.
-
-
ג'ון-''תודה'' אומרת פייפר ויוצאת מהכלוב יחד עם האספיון שלה
אופק- ''להיתראות'' אומר טורצ'יק ומתחיל ללכת אבל 3 סקווירטלים מקיפים אותו ושואלים אותו ''איפה זה?!'' ונראה שטורצ'יק ממש פוחד
-
"איפה מה?" אשאל את הסקווירטלים
-
אופק-במקום לענות הסקווירטל האמצעי ירה עלייך אקדח מים,הם יקיפו את טורצ'יק ויתחילו להוליך אותו כיוון מרכז היער תוך כדי שימוש בבועות עליו
-
-
[QUOTE=ttrrtte;1232240]ג'ון-''תודה'' אומרת פייפר ויוצאת מהכלוב יחד עם האספיון שלה
[/QUOTE]
היי תגידי איך הפכת לחצוייה.
-
אופק-הם 4...
אתה עוקב אחריי הסקווירטלים וטורצ'יק ומגיע לקרחת יער קטנה אתה שומע את טורצ'יק אומר ''זה כאן'' והוא מתחיל לחפור באדמה,לבסוף הוא מוציא שקית קטנה ובא 3 אבנים כחולות עם סוג של מיני סערות בפנים
ג'ון-פייפר אומרת שזה קרא אתמול,היא טיילה עם אספיאון שלה ואז האנשים האלו תקפו את אספיון ו.... זה מה שקרה....
-
אני יהפוך לסקיטי ואלך להסתכל שם
-
אופק-אתה נהפך לסקיטי ואחד הסקווירטלים אומר לך ''או... הגיע הזמן שתבוא,הפעם הגזמתה ארתור!!! פעם שעברה הגעתה באיחור של 2 דקות שזה בסדר אבל איחרתה ב10 דקות!!! מעצבן.. טוב בוא נתחיל'' הוא יאמר ויסמן לך להתקרב
-
"מה על מה אתה מדבר לא קוראים לי ארתור אני בת וקוראים לי מיי" ואומר לי מילים למי שאיתי לזרום
-
[QUOTE=ttrrtte;1232258]אופק-הם 4...
אתה עוקב אחריי הסקווירטלים וטורצ'יק ומגיע לקרחת יער קטנה אתה שומע את טורצ'יק אומר ''זה כאן'' והוא מתחיל לחפור באדמה,לבסוף הוא מוציא שקית קטנה ובא 3 אבנים כחולות עם סוג של מיני סערות בפנים
ג'ון-פייפר אומרת שזה קרא אתמול,היא טיילה עם אספיאון שלה ואז האנשים האלו תקפו את אספיון ו.... זה מה שקרה....[/QUOTE]
וואו איזה סיפור אומר בציניות.
-
אופק- ''מה?!'' אוייש נו אז איפה ארתור...... יאמר הסקווירטל ואז יאמר לך ''טוב מיי חומד אנה סורי מדרכי''
ג'ון-''קורע לב לא?'' תאמר פייפר בחיוך ואז תוסיף ''אתה יודע מי הם היו? ולמה הם הזריקו לי מן חומר כחול ?''
-
"לא רוצה אני נשארת כאן" אומר
-
[QUOTE=ttrrtte;1232224]אנדי-פיצ'ו מנהנהן ומחבק אותך
ג'ון-אתה מוריד את המטפחת והאזיקי הילדה אומרת ''תודה רבה אני פייפר''[/QUOTE]
בוא קטן נלך למרכז הפוקמונים
כנס לכדור שלך
-
אנדי-אתה הולך אל המרכז ורואה שכבר ממש מאוחר
אופק- הסקווירטלים מגלגלים עיינים וממשיכים בעיסוקים, לאחר כמה זמן מופיע סקיטי שכנראה שמו ארתור הסקווירטל הגדול ביותר חוש מאחורי שיחים עמדת אבן ואומר לטורצ'יק לשכב,טורצ'יק נשכב וממלמל תפילה,הוא פונה אלייך ואומר ''חומד בטוח את רוצה לראות את זה?'' הוא יאמר תוך כדי השחזת סכין
-
-
אופק-הסקווירטל לא יענה ויתחיל להתקרב אל טורצ'ק בזמן ששאר הסקווירטלים קשרו אותו בחבלים,הם התחילו לזמזם משהוו בזמן שארתור היתקרב אל טורצ'יק ואמר משהו על מזבח לאחר מכן הסקווירטל הגדול ביותר התקרב אל טורצ'ק שם את הסכין מעל לצוואר שלו והתכונן לחתוך
-
"למה אתה עושה את זה" אצעק "למה אתה הורג אותו" ואסמן לטורציק שזה אני ושהיה בשקט
-
אופק- הסקווירטל לא אמר כלום אלה רק הושיט לך ספר,אתה פותח אותו וקורא
''בלילה השביעי של החודש השביעי,מגן היער ימות,מי שיהרוג,מי שימית את חגורת האש יקבל.
חגורת האש היא חגורה שעם פוקימון חוגר אותה הוא מתחזק פי 2,בנוסף כל פוקימון שיראה את החגורה יתאבן,עם נושא החגורה ירצה,אומרים שמי שיקבל את החגורה יוכל לשלוט בעולם ולכן נולד גזע חדש,גזע טורה,הם נראים כמו טורצ'יק אב הרבה יותר חזקים ומהירים והים יהרגו אותם על מזבח אבן בלילה השביעי של החודש השביעי החגורה תיחסף''
-
"טורציק" אומר לעצמי אלך הצידה אבדוק שאף אחד לא רואה אהפוך לבן אדם ואז יחזור ואשאל מה אתם עושים לו