-
פלייגון יוצא מהפוקדור, מעופף לו באוויר לכמה שניות עד שרואה את הנטיפים שכמעט משסעים אותו. הוא מתחיל לנופף בכנפיו עד אשר מתחילה ברעידת אדמה, סנורלאקס באותו רגע מפעיל מטורונום. הוא מתחיל לרחף באוויר, ונעלם (fly).
לאחר כמה שניות שפלייגון עוד בשוק, סנוקלאקס מופיע בתאומיות מעל גבו של פלייגון, יד אחת אוחזת בקיר ויד שנייה בפלייגון. פלייגון מסתובב מיידית ומשתמש בזעם דרקון, באותו הרגע סנורלאקס משתמש בידו כדי להפעיל אגרוף קרח על פיו של פלייגון. פלייגון נקפא, ומתחיל ליפול ארצה. סנורלאקס אוחז באחד הנטיפים, אך לאחר שנייה הוא מפעיל שבירת לבנים על התקרה ונטיפים מתחילים ליפול. סנורלאקס נופל יחד עם הנטיף אחז בו, מתרסק על פלייגון ופלייגון לא יכול עוד להלחם.
-
[QUOTE=מה קורה איתי?;1256709]פלייגון יוצא מהפוקדור, מעופף לו באוויר לכמה שניות עד שרואה את הנטיפים שכמעט משסעים אותו. הוא מתחיל לנופף בכנפיו עד אשר מתחילה ברעידת אדמה, סנורלאקס באותו רגע מפעיל מטורונום. הוא מתחיל לרחף באוויר, ונעלם (fly).
לאחר כמה שניות שפלייגון עוד בשוק, סנוקלאקס מופיע בתאומיות מעל גבו של פלייגון, יד אחת אוחזת בקיר ויד שנייה בפלייגון. פלייגון מסתובב מיידית ומשתמש בזעם דרקון, באותו הרגע סנורלאקס משתמש בידו כדי להפעיל אגרוף קרח על פיו של פלייגון. פלייגון נקפא, ומתחיל ליפול ארצה. סנורלאקס אוחז באחד הנטיפים, אך לאחר שנייה הוא מפעיל שבירת לבנים על התקרה ונטיפים מתחילים ליפול. סנורלאקס נופל יחד עם הנטיף אחז בו, מתרסק על פלייגון ופלייגון לא יכול עוד להלחם.[/QUOTE]
פליגון "נקפא"?
מה קורא כולם? הלכתי.
-
[QUOTE=RabbiKingler;1256716]פליגון "נקפא"?
מה קורא כולם? הלכתי.[/QUOTE]
כן, שאגרוף קרח פוגע בך אתה יכול להקפא.
-
-
[quote=מה קורה איתי?;1256717]כן, שאגרוף קרח פוגע בך אתה יכול להקפא.[/quote]
או הוקפא או קפא, הוא לא נקפא...
-
-
-
איפה אלונסירו הזה? O.o
שייתחבר כבר -.-"
-
[QUOTE=Tigraro;1256735]איפה אלונסירו הזה? O.o
שייתחבר כבר -.-"[/QUOTE]
למה?
-
ככה
זה לא בדיוק עניינך :nose_pick:
-
[QUOTE=Tigraro;1256737]ככה
זה לא בדיוק עניינך :nose_pick:[/QUOTE]
שיהיה....
-
וואי
לנהל את המ"ת שלי זה כמו לנהל טלנובלה קטנה וקומית Xd
זה חברה שלו הפכה לרעה והוא לא יודע מה איתה או שהיא הפכה לרעה, זה רוצה לנקום באיזו אוייבת לא מוכרת, זה נהרג מנפילה מבניין Xd
טלנובלה קטנה Xd
-
[QUOTE=Tigraro;1256740]וואי
לנהל את המ"ת שלי זה כמו לנהל טלנובלה קטנה וקומית Xd
זה חברה שלו הפכה לרעה והוא לא יודע מה איתה או שהיא הפכה לרעה, זה רוצה לנקום באיזו אוייבת לא מוכרת, זה נהרג מנפילה מבניין Xd
טלנובלה קטנה Xd[/QUOTE]
באיזה ערוץ היא? אולי אני אצפה בה...... זה בערוץ חת"ם?
-
לא, "ערוץ המ"תים המדהימים 3> של דניס" Xd
אבל זו טלנובלת דב"שים, על הטלנובלת שחקנים אין לי כוח לפרט Xdddddd
-
-
ער''ט
וואי יבש כאן, זזתי לישון
-
-
-
בוקר...
יכולתי להיות ראשון, אבל אבא שלי היה צריך לתקן את הרמקולים...
מישהו פה מכיר את התוכנה סקראץ'?
איך אני יכול להעלות קבצים שלה לפה? (יש לי גם קובץ ווינראר של הקבצים שאני רוצה להעלות)
-
-
-
מפרסם משו בטיזרים ומגיב במ"ת..
-
[QUOTE=Tigraro;1256765]מפרסם משו בטיזרים ומגיב במ"ת..[/QUOTE]
אילו טיזרים? יש בספרות ויש בחת"ם
-
אני עצוב; Houston Dynamo הפסידה 1-0 ל Los Angeles Galaxy בגמר ה-MLS מגול של Landon Donovan.
-
אין זמן להגיב במ"ת...
הלכתי
-
-
-
אני לא מאמין, יומיים אני לא בפורום והתקדמתם שש עמודים!
-
-
-
-
איך הולך? [COLOR="White"]אני סיאנס[/COLOR]
-
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1256768]אני עצוב; Houston Dynamo הפסידה 1-0 ל Los Angeles Galaxy בגמר ה-MLS מגול של Landon Donovan.[/QUOTE]
[QUOTE=Cool Nick;1256788]אני לא מאמין, יומיים אני לא בפורום והתקדמתם שש עמודים![/QUOTE]
שישה.
אביזי תתעלם מהציטוט..
-
-
חזרתי ואני צריך ללכת לאכול ולמשהו אישי D=
אחזור עוד שעה וחצי~שעתיים ככה
-
-
-
[QUOTE=NapTime;1256813]האלן[/QUOTE]
אהלן וסהלן