פרוגים זה דק כל כך רצחני אצלי..
Printable View
פרוגים זה דק כל כך רצחני אצלי..
הלכתי
עומר? אתה יודע מה יפה?
אתה כל הזמן מציק לליאון ואומר לו ומספר לאחרים שהוא ספאמר נוב. אבל, לעומתך, לו יש חיים- הוא לא רואה אנימות כל יום כל היום והדבר היחיד שהוא מנסה לעשות זה להציק לילדים חלשים ממנו ולראות אנימות בלי שיהיה לו חיים. אתה עושה את זה, ורק מדבר על זה בנו"ד בכל היום. לפי דעתי, אתה יותר תת רמה ממנו, ויותר גרוע. לפחות לו, יותר מלך, יש חיים והוא גם הרבה פחות אגרסיבי. אז חלאס, אף אחד לא שם עליך זין ועל מה שאתה עושה לליאון, נכון, יש פעמים שאתה צודק- אבל חלאס לנסות לרדת על אנשים שהם חלשים יותר, אבל שהם בעצם חזקים יותר. אתה סתם מערער אותם וזה דבר דפוק לגמרי לעשות.
[quote=דור רמאי;1322096]עומר? אתה יודע מה יפה?
אתה כל הזמן מציק לליאון ואומר לו ומספר לאחרים שהוא ספאמר נוב. אבל, לעומתך, לו יש חיים- הוא לא רואה אנימות כל יום כל היום והדבר היחיד שהוא מנסה לעשות זה להציק לילדים חלשים ממנו ולראות אנימות בלי שיהיה לו חיים. אתה עושה את זה, ורק מדבר על זה בנו"ד בכל היום. לפי דעתי, אתה יותר תת רמה ממנו, ויותר גרוע. לפחות לו, יותר מלך, יש חיים והוא גם הרבה פחות אגרסיבי. אז חלאס, אף אחד לא שם עליך זין ועל מה שאתה עושה לליאון, נכון, יש פעמים שאתה צודק- אבל חלאס לנסות לרדת על אנשים שהם חלשים יותר, אבל שהם בעצם חזקים יותר. אתה סתם מערער אותם וזה דבר דפוק לגמרי לעשות.[/quote]
אמר זה עם החתימה
"ליאון, תהיה החלטי ותפסיק לאמץ מת"ים."
"הצתרפו לאגודה להצלת חייו של אביזי דיי דיי ליאון דיי"
לא אמרתי שחלק מדבריו של עומר לא נכונים (חוץ מזה שאמירות אלו היו שלך), אמרתי שהוא מתנהג כמו ילד בן 9 ומנסה לחוש על אחרים.
[quote=דור רמאי;1322098]לא אמרתי שחלק מדבריו של עומר לא נכונים [b](חוץ מזה שאמירות אלו היו שלך)[/b], אמרתי שהוא מתנהג כמו ילד בן 9 ומנסה לחוש על אחרים.[/quote]
מודגש=wtf?
מאסטר ליאון פשוט ילד מעצבן לפעמיים
כן. אתה הראשון שטען שמאסטר ליאון הורס לאביזי את החיים.
בכל מקרה, נגיד והוא מעצבן. זה הסיבה כל הזמן לנסות לרדת עליו, לקרוא לו ספאמר או לנסות לחוש עליו? אנשים שעושים את המעשים האלה דרך רצון בערך 95% מהם זה אנשים שהם חנונים אחושרמוטה בבית ספר וזה מה שהם עושים לשעות הפנאי שלהם, להציק לילדים חלשים מהם.
[quote=דור רמאי;1322100]כן. אתה הראשון שטען שמאסטר ליאון הורס לאביזי את החיים.
בכל מקרה, נגיד והוא מעצבן. זה הסיבה כל הזמן לנסות לרדת עליו, לקרוא לו ספאמר או לנסות לחוש עליו? אנשים שעושים את המעשים האלה דרך רצון בערך 95% מהם זה אנשים שהם חנונים אחושרמוטה בבית ספר וזה מה שהם עושים לשעות הפנאי שלהם, להציק לילדים חלשים מהם.[/quote]
לא אתה מר.מקובל בטח מרוב שאתה כל כך מקובל אנשים משתחווים כשהם עוברים לידך.....
ואני אמרתי את זה פעם אחת ולא הייתי הראשון..
כן, כל מי שאני עובר לידו סוגד לי ומשתחווה. אפילו יש אנשים שמביאים עלים במיוחד כדי לנופף שהם רואים אותי.
אני לא אומר שאני מקובל, אבל אני מכיר אנשים כאלה. לשאלתך העתידית, אחד היום עובד בתור מנקה זבל בגיל 19 ולא לומד לא כלום, אחד הפך להיות מעצב גראפי של חברת שניצלים.
[quote=דור רמאי;1322102]כן, כל מי שאני עובר לידו סוגד לי ומשתחווה. אפילו יש אנשים שמביאים עלים במיוחד כדי לנופף שהם רואים אותי.
אני לא אומר שאני מקובל, אבל אני מכיר אנשים כאלה. [b][b]לשאלתך העתידית, אחד היום עובד בתור מנקה זבל בגיל 19 ולא לומד לא כלום, אחד הפך להיות מעצב גראפי של חברת שניצלים.[/b][/b][/quote]
Wtf תגיד מה אתה רוצה ממני?
יואו אתה מכיר מקובלים? אתה יכול להכיר לי גם? אני צריך חברים ואתה נראה לי מה זה קול? אני יכול להצתרף לקבוצת הסגידה שלך?
[QUOTE=ACMilaneZi;1322103]Wtf תגיד מה אתה רוצה ממני?
יואו אתה מכיר מקובלים? אתה יכול להכיר לי גם? אני צריך חברים ואתה נראה לי מה זה קול? אני יכול להצתרף לקבוצת הסגידה שלך?[/QUOTE]
אם אתה רציני המצב שלך.............. רע
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322104]אם אתה רציני המצב שלך.............. רע[/QUOTE]
XD
אני אכיר לך בכיף. התקשר לחברה שלי, שמה "לסגוד לי". היא מוכרת עלים מאפריקה כדי לנפנף עליי. מחיר לפיסת עלה: 12,000$.
[quote=דור רמאי;1322107]xd
אני אכיר לך בכיף. התקשר לחברה שלי, שמה "לסגוד לי". היא מוכרת עלים מאפריקה כדי לנפנף עליי. מחיר לפיסת עלה: 12,000$.[/quote]
ולפיסת עלה שהוא נגע בה זה 36,000$
ולפיכסת עלה 14,000$
ולילה שרשום עליו וואן פיס 999,999,999,999,999,999,999,999,999,999,999$ בדיוק
עריכה:
כרטיס מועדון עולה 300 ₪ לחודש ומזכה בהנחה של 1$ על כל פריט
מי עוד תקף עם גנסלוט 29k ו2 קריטיקל וזה מבלי קריטיקל טריגר מי...
[QUOTE=Blackbeard;1322109]מי עוד תקף עם גנסלוט 29k ו2 קריטיקל וזה מבלי קריטיקל טריגר מי...[/QUOTE]
29000? לא ממש הגיוני -.-
אני חיסלתי היום היירטיק ואינזקור עם הפרוגים (=
צודק מפגר אני שמתי גרייד 3 מאחוריו, לא נורא הייתי שם גרייד 2 במקום אבל צודק Xd
---
כל הכבוד ם: למה לא מגיב לי על סרטונים?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322104]אם אתה רציני המצב שלך.............. רע[/QUOTE]
תודה גם אני אוהב אותך
[QUOTE=דור רמאי;1322107]XD
אני אכיר לך בכיף. התקשר לחברה שלי, שמה "לסגוד לי". היא מוכרת עלים מאפריקה כדי לנפנף עליי. מחיר לפיסת עלה: 12,000$.[/QUOTE]
יואו נו פליז תהיה חבר שלי פליז ני מתחנן אתה כזה קול
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322108]ולפיסת עלה שהוא נגע בה זה 36,000$
ולפיכסת עלה 14,000$
ולילה שרשום עליו וואן פיס 999,999,999,999,999,999,999,999,999,999,999$ בדיוק
עריכה:
כרטיס מועדון עולה 300 ₪ לחודש ומזכה בהנחה של 1$ על כל פריט[/QUOTE]
יואו איזה צחוקים איתך אתה גם יכול להיות חבר שלי?
[QUOTE=Blackbeard;1322111]צודק מפגר אני שמתי גרייד 3 מאחוריו, לא נורא הייתי שם גרייד 2 במקום אבל צודק Xd
---
כל הכבוד ם: למה לא מגיב לי על סרטונים?[/QUOTE]
לא ראיתי אותם עדיין..
טוב..
אני אומר אם יש פה מריבה\וויכוח, תסדרו את זה כמו שצריך.
קרב ראפ עד הסוף, שניים מביאים קטע ראפ מקורי לפי החוקים ואני שופט מי מנצח.
היי אביב.
אני לא נרדם כי... כי... אני לא נרדם.
רואה נארוטו, ביי.
ככה מיישבים סכסכוך, זיו הקורבן:
לא יכול להירדם? בגלל נדודי שינה?
נשמע כאילו ביקרת אצל מרינה ועכשיו יש לך כינים במפשעה.
זה בסדר זיו, הכתם במכנסיים מסגיר, ואתה לא צריך להסתיר,
לכל מי שלא הולך עם בנות יש מכון בדרום העיר.
מה כבר היה לך לעשות בתחנה מרכזית, כרטיסייה לקנות?
כולם יודעים שהלכת לפגוש רוסיות.
פאו.
אם אין תגובה זה 1-0 לStrawhat(אביב).
מה אתה מעתיק מחבר של טובי ששכחתי איך קוראים לו?!
סליחה? תנגב את החלב מעל השפה ותסתכל בראפ שלמעלה, מילים כאלה לא ייצאו לך מהפה גם אם תעבור להאמין באללה.
תמצא חרוז, תאכל תפוז, ואין לי חרוזים בשיט Xd
אני לא מחשיב את זה כ2-0 אפילו זה לא היה קרב ם:
ל"ט
כיף להשתין על מדורה.. אני עדיין בחוץ ואין לי כוח ללכת לבית.. הוא רחוק..
[quote=מאסטר ליאון;1322084]יש לי זמן בעצם,אני שיכור אז לא מומלץ לשאול אותי דברים,תשאלו וזה יהיה תשובה ל ק צפן'וה_אני לא בות בט_[COLOR=white]לא לתת באן כי אני לא כזה מרןכז[/COLOR][/quote]
[quote=דור רמאי;1322096]עומר? אתה יודע מה יפה?
אתה כל הזמן מציק לליאון ואומר לו ומספר לאחרים שהוא ספאמר נוב. אבל, לעומתך, לו יש חיים- הוא לא רואה אנימות כל יום כל היום והדבר היחיד שהוא מנסה לעשות זה להציק לילדים חלשים ממנו ולראות אנימות בלי שיהיה לו חיים. אתה עושה את זה, ורק מדבר על זה בנו"ד בכל היום. לפי דעתי, אתה יותר תת רמה ממנו, ויותר גרוע. לפחות לו, יותר מלך, יש חיים והוא גם הרבה פחות אגרסיבי. אז חלאס, אף אחד לא שם עליך זין ועל מה שאתה עושה לליאון, נכון, יש פעמים שאתה צודק- אבל חלאס לנסות לרדת על אנשים שהם חלשים יותר, אבל שהם בעצם חזקים יותר. אתה סתם מערער אותם וזה דבר דפוק לגמרי לעשות.[/quote]
תסתכל על הציטוט שמעל הציטוט שלך,זה לא מוכיח שהוא ספאמר\נוב\שניהם?
וזה שאני רואה אנימות כל היום או מגיב פה,זה לא אומר שאין לי חיים,אני [B]בוחר [/B]לחיות ככה,זה לא שאין לי ברירה אחרת
בוקר
[b]סיימתי לראות נארוטו!!!!![/b]
היי.
מה קורה?
בוקר..
היי איתי מה קורה?
פתחתי נושא בפורום ספורט שאני סבור שלא יעניין אף אחד מכם.
בסדר, שלחתי לך את הדק שוב
[QUOTE=LordAbizi;1322139]פתחתי נושא בפורום ספורט שאני סבור שלא יעניין אף אחד מכם.[/QUOTE]
מעניין קצת.
[QUOTE=Death The Kid;1322127][b]סיימתי לראות נארוטו!!!!![/b][/QUOTE]
בדיוק על זה אני מדבר.
נכון, אתה צודק ויש דברים שאתה צודק בהם. אבל, זה לא נותן לך את האופציה לרדת עליו. תתנהג כמו בוגר וותתעלם. ולגבי זה "שבחרת" את זה, זה רק אומר שזה יותר גרוע. שהיית יכול להיות היום ילד מוכשר, אבל סתם נשארת תמיד על המחשב בבית וראית אנימות.
[quote=דור רמאי;1322145]בדיוק על זה אני מדבר.
נכון, אתה צודק ויש דברים שאתה צודק בהם. אבל, זה לא נותן לך את האופציה לרדת עליו. תתנהג כמו בוגר וותתעלם. ולגבי זה "שבחרת" את זה, זה רק אומר שזה יותר גרוע. שהיית יכול להיות היום ילד מוכשר, אבל סתם נשארת תמיד על המחשב בבית וראית אנימות.[/quote]
באמת שאתה מכליל, גם אם הוא רואה אנימות כל היום לא אומר שאין לו חיים או שהוא לא מוכשר וחכם או כל שאר הבלבולים..
אני גם רואה הרבה אנימות או קורא, אבל יש לי חיי חברה מצוינים והלימודים שלי טובים יותר מכל שנה קודמת..
עומר איך הדקים?
וואי הגוסטו בשילוב עם סקראפ דרגון זה פשוט גאוני!
מי אמר לך שאני לא מוכשר?
ביג דיל אז אני לא ספורטאי מצטיין,גם ככה אני שונא ספורט
אני לא עם חברים,יש לי אותם מספיק בבית ספר,מקסימום אם אני צריך אותם יש לי את המספר שלהם
איתי,נראה לי פאני דק זה לא משהו שנוגע לך
[quote=ワンピース;1322147]באמת שאתה מכליל, גם אם הוא רואה אנימות כל היום לא אומר שאין לו חיים או שהוא לא מוכשר וחכם או כל שאר הבלבולים..
אני גם רואה הרבה אנימות או קורא, אבל יש לי חיי חברה מצוינים והלימודים שלי טובים יותר מכל שנה קודמת..[/quote]
יש הבדל בינו לבינך. אתה קורא ורואה אנימות, אבל משקיע זמן בלימודים ובחברה, והוא- משקיע כל היום בלפרסם בנו"ד על פרקים שהוא רואה באנימות..
אנידגכ שיכור בטבשדג אזךשלדגח אניךחדכג צריךדףגךכחד ללכתשגדףךשדג... לאםדלגכ מומלץשדךכחש לדברלשחדגשדג איתידגשכלחדיכ