[quote=ワンピース;1331461]לא נכון, כל בית ספר בוחר איך הוא מלמד ובאיזו שנה ניגשים..[/quote]
וואלה? פשש אז יש לי אחלה בית ספר :D
Printable View
[quote=ワンピース;1331461]לא נכון, כל בית ספר בוחר איך הוא מלמד ובאיזו שנה ניגשים..[/quote]
וואלה? פשש אז יש לי אחלה בית ספר :D
[QUOTE=Tobi...;1331463]חוזר ומקבל באן...[/QUOTE]
ראית מה הוא אמר ל-the flupy והוא גם הספים במ״ת של ritsuka kun .
[QUOTE=Psychic;1331464]וואלה? פשש אז יש לי אחלה בית ספר :D[/QUOTE]
ולי יש חרא בית ספר.. O:
כל בית ספר עושה בגרויות בזמנים שונים לא? לא אותה בגרות..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1331467]כל בית ספר עושה בגרויות בזמנים שונים לא? לא אותה בגרות..[/QUOTE]
אותה בגרות (תלוי במיקוד), רק כל בית ספר מחליט מתי הוא מגיש..
[quote=ワンピース;1331466]ולי יש חרא בית ספר.. O:[/quote]
גם לי!
[quote=Uzumaki Naruto;1331467]כל בית ספר עושה בגרויות בזמנים שונים לא? לא אותה בגרות..[/quote]
אפשרי אבל יש גבול,
מחלקים בגרויות בין 3 שנים י' , יא' יב' שבי"א זה המסה הכי קשה .
בתנ"ך זה מחולק אחרת , כל בית ספר בוחר 3 נושאים שהוא רוצה ללמד
[quote=ワンピース;1331466]ולי יש חרא בית ספר.. O:[/quote]
יענו מפזרים לכם שנה אחת לשנתיים?
[QUOTE=עולה אושאוט;1331465]ראית מה הוא אמר ל-the flupy והוא גם הספים במ״ת של ritsuka kun .[/QUOTE]
אני יודע איזה מניאק הוא פגע בי.
טוב עכשיו ברצינות.
אפשר לדעת למה אתם מחליטים בשבילי אם אני נפגע או לא ?
[QUOTE=Tobi...;1331357]ליאור! אני לא טוב? חוץ מזה,ש מכת הותיקים
חח....
למה מעניין לדעת שחזרתי למשתמש שלי!!???
אתה באנגליה?
תשמעו,היום במסגרת פרויקט שמסכם ציון אחרי שסיימנו כמעט את כל המבחנים,פרויקט של א'-ז',צוותתי עם אח שלי ועם חבר שלו לעבודות של הפרויקט,חפר לי פקה-פקה. הפואנטה,בבית היה צריך לשתוק לגמרי כי לא היה לו כוח.[/QUOTE]
היית שמח אם החלק של הפרויקט שכתבתי,היה קורה לך?
[quote=The Flupy;1331471]אני יודע איזה מניאק הוא פגע בי.
טוב עכשיו ברצינות.
אפשר לדעת למה אתם מחליטים בשבילי אם אני נפגע או לא ?[/quote]
לא החלטתי בשבילך , פשוט לא נעים וזה לא מכובד לראות את זה
[QUOTE=Psychic;1331473]לא החלטתי בשבילך , פשוט לא נעים וזה לא מכובד לראות את זה[/QUOTE]
מה אתה ילד קטן ?
לא נעים לך מה אתה קורא את ההודעות שלו ?
[quote=The Flupy;1331474]מה אתה ילד קטן ?
לא נעים לך מה אתה קורא את ההודעות שלו ?[/quote]
אם אני לא הייתי קורא , אז מישהו אחר היה קורא ולא היה נהנה מזה , חוץ מזה שאם אלכס היה רואה את זה הוא היה חוטף באן גם ככה.
היה נעים לך אם עכשיו אני יציף את הנו"ד בשטויות ותמונות ענקיות?
[QUOTE=Psychic;1331470]אפשרי אבל יש גבול,
מחלקים בגרויות בין 3 שנים י' , יא' יב' שבי"א זה המסה הכי קשה .
בתנ"ך זה מחולק אחרת , כל בית ספר בוחר 3 נושאים שהוא רוצה ללמד
יענו מפזרים לכם שנה אחת לשנתיים?[/QUOTE]
אתה מתכוון כמה זמן אנחנו לומדים תנ"ך?
התחלנו השנה, שנה הבאה ממשיכים (אני יא' כרגע)..
אני לא מבין איך אפשר ללמוד את הכל בשנה אחת, זה מלא..
[quote=ワンピース;1331476]אתה מתכוון כמה זמן אנחנו לומדים תנ"ך?
התחלנו השנה, שנה הבאה ממשיכים (אני יא' כרגע)..
אני לא מבין איך אפשר ללמוד את הכל בשנה אחת, זה מלא..[/quote]
אנחנו למדנו הרוב כבר שנה שעברה...
בגלל זה הספקנו
[QUOTE=Psychic;1331475]אם אני לא הייתי קורא , אז מישהו אחר היה קורא ולא היה נהנה מזה , חוץ מזה שאם אלכס היה רואה את זה הוא היה חוטף באן גם ככה.
היה נעים לך אם עכשיו אני יציף את הנו"ד בשטויות ותמונות ענקיות?[/QUOTE]
תאמת שאני הייתי עושה את זה .
וזה לא כאילו הוא הספים הוא הגיב במשחק של עומר בוהו , ברגע שעומר יקרא את ההודעות האלה הוא יתפקע מצחוק, נדב היה משתתף קבוע במשחקים שלו(והם היו נשואים).
אתם באמת חארות של ילדים מתערבים בעניינם של אנשים שאתם לא באמת מכירים.
[QUOTE=Psychic;1331477]אנחנו למדנו הרוב כבר שנה שעברה...
בגלל זה הספקנו[/QUOTE]
חשבתי שאתה מתכוון שהתחלת השנה ומסיים השנה..
[quote=The Flupy;1331478]תאמת שאני הייתי עושה את זה .
וזה לא כאילו הוא הספים הוא הגיב במשחק של עומר בוהו , ברגע שעומר יקרא את ההודעות האלה הוא יתפקע מצחוק, נדב היה משתתף קבוע במשחקים שלו(והם היו נשואים).
אתם באמת חארות של ילדים מתערבים בעניינם של אנשים שאתם לא באמת מכירים.[/quote]
אני אפילו לא ראיתי שהוא הגיב לו במשחק , הפריע לי מה שהוא רושם פה
ולא רק לי זה הפריע לעוד כמה
אבל עזוב אני לא אכנס לזה , אני מצטער אם זה פגע בך אישית לא התכוונתי יש לי תנ"ך על הראש ביי
משעמם.
[QUOTE=Psychic;1331480]אני אפילו לא ראיתי שהוא הגיב לו במשחק , הפריע לי מה שהוא רושם פה
ולא רק לי זה הפריע לעוד כמה
אבל עזוב אני לא אכנס לזה , אני מצטער אם זה פגע בך אישית לא התכוונתי יש לי תנ"ך על הראש ביי[/QUOTE]
מה לא אכנס לזה? אתה כבר נכנסת לזה, אתה כבר טובע.
זה לא כאילו נדב פרסם כאן פורנו וילדים קטנים לא ידעו מה זה סדו מזו ככה שזאת לא הבעיה.
אתה הומופוב שזה מפריע לך שהוא אמר את זה לגבר ?
שקד אתה כיתה י״א?? תמיד חשבתי שאתה י״ב..
[quote=The Flupy;1331482]מה לא אכנס לזה? אתה כבר נכנסת לזה, אתה כבר טובע.
זה לא כאילו נדב פרסם כאן פורנו וילדים קטנים לא ידעו מה זה סדו מזו ככה שזאת לא הבעיה.
אתה הומופוב שזה מפריע לך שהוא אמר את זה לגבר ?[/quote]
אני לא הומופוב , אני גם עושה צחוקים כאלה אבל בסקייפ בפרטיות שלי עם ילדים אחרים מהפורום , אני לא מפרסם א תזה כאן כי אני יודע שזה לא לעניין בכלל וזה בכלל לא חשוב עם ילדים קטנים יודעים או לא זה עניין של טקט וכבוד ומה שהוא עשה לא מכבד , ולא ממש אכפת לי אם אתה חושב שאני "הומופוב" , "חננה" או ואטאבר , ברגע שהוא עשה את זה כאן זה כבר לא דבר אישי בינך לבינו
[quote=Uzumaki Naruto;1331429]זה יהיה ממש מגניב.. יש לך כבר רעיון?[/quote]
יש לי רעיון שארצה לכתוב עליו ספר במציאות, אבל אפשר סתם להמציא משחק נחמד שפשוט יהיה כיף לקרוא עליו עם יצורים ואסטרטגיות והכל ם:
אנשים -
1. מה הכינוי הקודם של נדב הזה?
2.חחח מצחיק שמנסים לזלזל בי
[QUOTE=Kurohige;1331486]יש לי רעיון שארצה לכתוב עליו ספר במציאות, אבל אפשר סתם להמציא משחק נחמד שפשוט יהיה כיף לקרוא עליו עם יצורים ואסטרטגיות והכל ם:
אנשים -
2.חחח מצחיק שמנסים לזלזל בי[/QUOTE]
נדב הוא יאיר לפיד המלך הראשון ואז פיל נאנס,אז תכתוב!
אוו מגניב, ספר אמיתי?? ומתי אתה חושב שתוציא אותו לאור?
[quote=Kurohige;1331486]יש לי רעיון שארצה לכתוב עליו ספר במציאות, אבל אפשר סתם להמציא משחק נחמד שפשוט יהיה כיף לקרוא עליו עם יצורים ואסטרטגיות והכל ם:
אנשים -
2.חחח מצחיק שמנסים לזלזל בי[/quote]
פשש... בהצלחה בכתיבה גבר!
[QUOTE=Kurohige;1331486]יש לי רעיון שארצה לכתוב עליו ספר במציאות, אבל אפשר סתם להמציא משחק נחמד שפשוט יהיה כיף לקרוא עליו עם יצורים ואסטרטגיות והכל ם:
אנשים -
2.חחח מצחיק שמנסים לזלזל בי[/QUOTE]
נאמממ היה לו כמה כינויים: יאיר לפיד זאב על מקל איש האבטיח ברווז(נראהלי) ועוד משהו.
[QUOTE]אני לא הומופוב , אני גם עושה צחוקים כאלה אבל בסקייפ בפרטיות שלי עם ילדים אחרים מהפורום , אני לא מפרסם א תזה כאן כי אני יודע שזה לא לעניין בכלל וזה בכלל לא חשוב עם ילדים קטנים יודעים או לא זה עניין של טקט וכבוד ומה שהוא עשה לא מכבד , ולא ממש אכפת לי אם אתה חושב שאני "הומופוב" , "חננה" או ואטאבר , ברגע שהוא עשה את זה כאן זה כבר לא דבר אישי בינך לבינו[/QUOTE]
זהו שזה כן ביני לבינו הוא פנה אליך ? לא.
טקט ? חוסר טקט זה ללכת לקלל בנאדם שאתה לא מכיר ולהרביץ לו זה לעשות דברים מפגרים.
להגיד סזו מזו זה לא בניהם, מי אתה שתחליט מה זה כבוד ?
רק אם הרעיון יהיה ממש טוב, ובטח שאחרי מה שאני מתכוון להוציא לאור שאני כותב עכשיו ם: אני בעמוד 25x אגב(x משמע 1-9]. אחרי שהבנתי ששולחים וירוסים לסופרים בינלאומיים לגנוב תמסמכי Word, אז אני קצת פחות נוהג לדבר על זה ם:
ואייל זה לא כזה פשוט בכל זאת, גם קשה לי לכתוב הרבה עקב בעיות פרקים. התגובבות שלי כאן כרגע נדירות Xd
תודה שחר דיברת על הרעיון ההוא אבל אקח את זה למה שאני אוציא כרגע ם:
לא הבנתי מה יש לך נגד פוקימון...
[QUOTE=Kurohige;1331495]רק אם הרעיון יהיה ממש טוב, ובטח שאחרי מה שאני מתכוון להוציא לאור שאני כותב עכשיו ם: אני בעמוד 25x אגב(x משמע 1-9]. אחרי שהבנתי ששולחים וירוסים לסופרים בינלאומיים לגנוב תמסמכי Word, אז אני קצת פחות נוהג לדבר על זה ם:
ואייל זה לא כזה פשוט בכל זאת, גם קשה לי לכתוב הרבה עקב בעיות פרקים. התגובבות שלי כאן כרגע נדירות Xd
תודה שחר דיברת על הרעיון ההוא אבל אקח את זה למה שאני אוציא כרגע ם:[/QUOTE]
אני כתבתי את הסיפור הכי טוב שלי בוורד כי ככה קל יותר,אבל לוקח שנה למצוא.
[quote=עולה אושאוט;1331496]לא הבנתי מה יש לך נגד פוקימון...[/quote]
האנימה חרא
[quote=The Flupy;1331494]נאמממ היה לו כמה כינויים: יאיר לפיד זאב על מקל איש האבטיח ברווז(נראהלי) ועוד משהו.
זהו שזה כן ביני לבינו הוא פנה אליך ? לא.
טקט ? חוסר טקט זה ללכת לקלל בנאדם שאתה לא מכיר ולהרביץ לו זה לעשות דברים מפגרים.
להגיד סזו מזו זה לא בניהם, מי אתה שתחליט מה זה כבוד ?[/quote]
המציאות , החוקים של הפורום , אם תרצה אני אוכל להביא לך עוד דוגמאות לדברים שמחליטים על כבוד , וכן כשהוא רושם לך את זה פה זה עניין ציבורי , אם הוא היה רוצה שרק אתה תדע את זה הוא היה רושם לך את זה בפרטי , בסקייפ או במקום אחר שתרצו כל עוד הוא רושם את זה בנו"ד כוונתו שכולם יוכלו לראות , וחוץ מזה רק הודעה אחת הייתה בכוונה אליך , היו עוד 2 או 3 הודעות שנכתבו כדי שאחרים יראו , אני ראית בהתחלה התעלמתי לא הגבתי ישר , אבל הוא המשיך בזה ועל לא יכלתי לעבור בשתיקה
[QUOTE=The Flupy;1331498]האנימה חרא[/QUOTE]
אני חושב שזו אחלה אנימה וכל אחד עם דעתו.
שחר, לך ללמוד! חח.. אתה סתם מבזבז זמן..
אביב, מה זה דלקת פרקים? אם קשה לך לכתוב ממש אז אל תענה חח.. ותגבה הכל.. (אני מאמין שכבר גיבית)..
[quote=Kurohige;1331495]רק אם הרעיון יהיה ממש טוב, ובטח שאחרי מה שאני מתכוון להוציא לאור שאני כותב עכשיו ם: אני בעמוד 25x אגב(x משמע 1-9]. אחרי שהבנתי ששולחים וירוסים לסופרים בינלאומיים לגנוב תמסמכי Word, אז אני קצת פחות נוהג לדבר על זה ם:
תודה שחר דיברת על הרעיון ההוא אבל אקח את זה למה שאני אוציא כרגע ם:[/quote]
אני איחלתי בהצלחה , אתה חופשי לבחור לאיפה לקחת את זה :wink:
עידן , אתה מאוד צודק אני באמת מבזבז פה את הזמן
למה נדב, שוב, בבאן? Xdd
משעמם לי, ולאבא שלי יש יום הולדת.
הם ביקשו שאני אכין את העוגה. טעות חייהם. מואהאהאהאה.
הלכתי לשרוף כמה עוגות.
[QUOTE=Psychic;1331499]המציאות , החוקים של הפורום , אם תרצה אני אוכל להביא לך עוד דוגמאות לדברים שמחליטים על כבוד , וכן כשהוא רושם לך את זה פה זה עניין ציבורי , אם הוא היה רוצה שרק אתה תדע את זה הוא היה רושם לך את זה בפרטי , בסקייפ או במקום אחר שתרצו כל עוד הוא רושם את זה בנו"ד כוונתו שכולם יוכלו לראות , וחוץ מזה רק הודעה אחת הייתה בכוונה אליך , היו עוד 2 או 3 הודעות שנכתבו כדי שאחרים יראו , אני ראית בהתחלה התעלמתי לא הגבתי ישר , אבל הוא המשיך בזה ועל לא יכלתי לעבור בשתיקה[/QUOTE]
מה הקשר בין כבוד לחוקים של הפורום ?לכל אחד יש את הכבוד שלו. ואתה לא תחליט בשביל מישהו אחר מה זה כמו שאני לא מעיר לך על זה שאתה מטריד את כולנו בעניינים שלך.
אסור לך להגיד בקניון לחבר שלך יא ****( אני אצנזר בשביל שחס וחלילה לא תדווח עליי)
זה אותו הדבר מי שלא מעניין אותו שלא יקשיב.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1331484]שקד אתה כיתה י״א?? תמיד חשבתי שאתה י״ב..[/QUOTE]
נשארתי שנה נוספת בגן ):
יאללה עפתי מפה ..
אתם כל הזמן רביים תראו מה זה !
אתם לא יכולים להסתדר ?! מה אתם ילדות קטנות ?
וגם ככה לא הייתי משהו חשוב פה אז יאללה להתראות .
שיהיו לכם חיים טובים ומהנים.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331507]למה נדב, שוב, בבאן? Xdd[/QUOTE]
כי הוא אמר כוס וסדו מזו הא וקונדומים.