-
[quote=Ritsuka kun;1349145][B]סטיק~[/B]
סטיק, סטיל, ראש כרוב~ הכל אותו דבר 3:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס קופצת על סנטרט ופותחת את פיה. פיה מתחיל לזהור באור תכול וכפור מתחיל לפרוח מפיה, והיא נושכת את סטנרט הקטן בצד גופו, ומפילה אותו על האדמה. סנטרט מתמתח על זנבו וקופץ, כמו קפיץ, על שינקס, וציפורניו מתחילות לזהור באור לבן, והוא שורט אותה בפניה.
[/quote]
' סנטרט קשוח אה? ' , אוקיי שינקס תתחילי לטעון אנרגיה ואם סנטרט תנסה לקפוץ עליך תתחמקי ובסוף תני את כל מה שטענת !
-
[quote]3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סנדשרו מהנהן ומנסה לחקות את את נאמל, והוא קופץ באוויר וצולל לאדמה, אבל הדבר הכי הזוי קורא, סנדשרו נתקע כשישבנו תקוע מחוץ לאדמה. סנדשרו מזיז את רגליו בפראיותומייק עוזר לך לשלוף אותו החוצה.
"שוב" אומר מייקל וסנדשרו מנסה שוב ונתקע קצת יותר מאחורי ישבנו ורץ זנבו מבצבץ החוצה.
"האממ מעניין מה הבעיה שלו" אומר מייקל ומשפשף את סנטרו."יכול להיות שהוא עוד לא מוכן ללמוד מתקפה נוספת?" שואל מייקל אותך.[/quote]
''אני יודע מה יכול להועיל לו ללמוד את המתקפה, בוא נילחם נגד נאמל, מה אתה עומר סנדשרו?'' אשאל אותו, אחר כך אביט במייקל ואשאל אותו ''לא אכפת לך נכון?.'
-
[B]פלינט~[/B]
"ת'אמת עכשיו שאני רואה אותך, את באמת מוכרת לי" אומרת מרתה לעברה של תמי "את הפסדת מול אן באלתז'ר מהאליט פור לא?" היא שואלת את תמי, שפרצופה הופך בשנייה לגוון של עגבנייה והיא מלמלת משהו בשקט לעצמה ומשפילה את מבטה ומשחקת עם אצבעותיה בפראות "כ.. כן" היא ממשיכה למלמל. אתה בינתיים עוזר למרתה לסדר את השולחן בחיוך והיא מוזגת לכולכם נזיד בשר חם ומבהיל ופורסת לחם חם ושחור.
"טוב,, בעקרון אני הייתי עיתונאית מקולמביה היום" מתחילה וטובלת פרוסת לחם שמנמנה בנזיד ודוחפת אותה לפיה וממשיכה כשפיה מלא "נשלחתי לכאן, לסקר שמועה שישנו ביער פוקימון אגדי. ובוכן, אני עדיין כאן. כבר שש שנים אני מחפשת ומלקטת כל מידע שיש על היער הזה!" היא אומרת "אפשר להגיד שאני עכשי חוקרת את היער הענק הזה! שש שנים אני פה, ועדיין אני מתבלבלת פה. כל יום אני מוצאת אזור חדר שטרם ראיתי!" היא אומרת ובולעת את האוכל מפיה "פעם לקח לי כמעט שבוע חצי לחזור לכאן!" היא אומרת בצחוק פראי. "אני ב'אמת רוצה כבר לגלות מה הפוקימון הזה!" היא אומרת בהתלהבות ועינייה בוהקות באש.
[B]ניל~[/B]
"מהר התמדה!" קורא קרט במהירות והפוקימון שלו זוהר באור לבן ובהיר, כנוזלאף משסף אותו עם עלים חדים כסכינים. מדיצ'אם נופל על רגליו, אבל זוהר באור לבן ובהיר. נוזלאף לא ממען ומתחיל לזהור באור שחור וכהה והוא משחרר אנרגיה שחורה המעיפה את את מדיצ'אם על האדמה, חצי מעולף. בכוחותיו האחרונים הוא מרים את ידיו ואנרגיה אדומה מתפרצת בכוח ופוגעים בנוזלאף בחוזקה.
שני הפוקימונים מתעלפים.
קרט מעות את פני בזעם ומחזיר את מדיצ'אם שלו לפוקדור ושולח במהירות פוקדור חדש. מתוכו יוצא פוקימון דמוי ציפור, אבל משהו בן מזכיר לך יותר טוטאם אינדיאני [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a6/Spr_5b_178_m.png[/IMG].
לפני שאתה מספיק לזוז, קסטו, נעלם באוויר, ולפתע דקירה חזקה בגבך, אתה מרגיש משהו חם זולג במורד גבך. אתה נופל על ברכיך, מדמם.
"צל עלוב שכמותך, בקרוב כולכם תיעלמו ואז הנהורים נשלוט בכל!" הוא צועק ועיניו משתגעות בחוריהן.
הוא מסתכל עליך ומלקק את שפתו העליונה. "אבל, אני מוכן לתת לך צ'אנס, אם אתה מעוניין" הוא אומר בחיוך זדוני ויורד לקומתך ממש צמוד אליך "רוצה לשמוע?"
[B]אוסטין~[/B]
אני לא התעלמתי מכלום~ פיבי התעלמה D:
ויאללה טוס להגיב אצלך! :@
פיבי מרימה את ראשך וחיוך קלוש נמתח על פיה "אתה חושב?" היא אומרת בין יבבה ליבבה ומנגבת את דמעותיה.
"סבי, הוא מנהיג מכון הרעל בקנטו. הוא למד את האומנות הזאת, מסבו שלמד מסבו. זאת שרשרת ארוכה מאוד של מאמני רעל. האומנות הזאת משלבת בה מספר אומניות לחימה ולימודים סודיים של תורת הנינג'ות. סבי, סרב לתת לי ללמוד את התורה של הנינג'ות והוא שלח אותי למסע כדי להוכיח את עצמי כמאמנת רעל. הוא גם אמר לי לא לחזור עד שהוא יקרא לי" היא מוסיפה ונראית מעט ממורמרת "לא הייתי בבית בקרוב לשנה וחצי. הסתובבתי בכל המחוזות, וניצחתי כל מאמן, מנהיג וחבר באליט פור! אבל סבי עדיין לא תקשר איתי. גם כנלחמתי מולו וניצחתי, הוא אמר לי שעליי להמשיך קדימה" היא מוסיפה ומנערת את שיער הזהוב. "אבל אני באמת מעריכה את זה שאתה ככה מעודד אותי! אשמח לעזור לך" היא מוסיפה חיוך וקדה קידה עמוקה "מה אתה רוצה שאעזור לך?" היא שואלת בחיוך כנה.
[B]סטיק~[/B]
טעינה זה מעלה את המתקפה שלה רק אם היא משתמשת במתקפה חשמלית אח"כ שכרגע אין לה~
ומעלה לה את ההגנה המיוחדת~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס קופצת באוויר, וניצוצות צהובים מתחילים לזהור סביבה ואז הם נספגים בתוכה. סנטרט מנסה שוב לרוט אותה, אבל היא מתחמקת הצידה בקלות ואז מסתערת בדחיפה חזקה לעברו ומפילה את סנטרט על האדמה הקשה. סנטרט מתכדרר ככדור ואז מותח את זנבו ומנתר בדיוק מולו של שינקס ושורט את צד גופה שוב.
[B]אדם~[/B]
"לא, זה בסדר!" אומר מייקל בחיוך ומסמן לנאמל להתקרב אל סנדשרו. "בוא נחיל עם משהו קל השתמש בגחלת!" קורא מייקל ונאמל פותח את פיו ועשרות כדוריות אש זעירות מסתובבות ביופי מושלם באוויר, עד שהן פוגעות בבטנו של סנדשרו, ומגלגלות אותו אחורה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1349224][B]פלינט~[/B]
"ת'אמת עכשיו שאני רואה אותך, את באמת מוכרת לי" אומרת מרתה לעברה של תמי "את הפסדת מול אן באלתז'ר מהאליט פור לא?" היא שואלת את תמי, שפרצופה הופך בשנייה לגוון של עגבנייה והיא מלמלת משהו בשקט לעצמה ומשפילה את מבטה ומשחקת עם אצבעותיה בפראות "כ.. כן" היא ממשיכה למלמל. אתה בינתיים עוזר למרתה לסדר את השולחן בחיוך והיא מוזגת לכולכם נזיד בשר חם ומבהיל ופורסת לחם חם ושחור.
"טוב,, בעקרון אני הייתי עיתונאית מקולמביה היום" מתחילה וטובלת פרוסת לחם שמנמנה בנזיד ודוחפת אותה לפיה וממשיכה כשפיה מלא "נשלחתי לכאן, לסקר שמועה שישנו ביער פוקימון אגדי. ובוכן, אני עדיין כאן. כבר שש שנים אני מחפשת ומלקטת כל מידע שיש על היער הזה!" היא אומרת "אפשר להגיד שאני עכשי חוקרת את היער הענק הזה! שש שנים אני פה, ועדיין אני מתבלבלת פה. כל יום אני מוצאת אזור חדר שטרם ראיתי!" היא אומרת ובולעת את האוכל מפיה "פעם לקח לי כמעט שבוע חצי לחזור לכאן!" היא אומרת בצחוק פראי. "אני ב'אמת רוצה כבר לגלות מה הפוקימון הזה!" היא אומרת בהתלהבות ועינייה בוהקות באש.
[/QUOTE]
"מעניין מאוד!" אומר לה בקול מתעניין, "מה את יודעת על היער הזה? או על ההמשך שלנו מכאן? יש מקומות מעניינים או פוקימונים שנוכל למצוא מחר בבוקר?" אשאל אותה בהתעניינות בעודי אוכל מהנזיד, "אכפת לך אם גם הפוקימונים שלי יאכלו איתנו? יש לי אוכל בשבילם אני פשוט צריך למזוג להם" אשאל אותה בחיוך בעודי מאכיל את אזוריל באוכל פוקימונים מהתיק שלי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1349224]
[B]ניל~[/B]
"מהר התמדה!" קורא קרט במהירות והפוקימון שלו זוהר באור לבן ובהיר, כנוזלאף משסף אותו עם עלים חדים כסכינים. מדיצ'אם נופל על רגליו, אבל זוהר באור לבן ובהיר. נוזלאף לא ממען ומתחיל לזהור באור שחור וכהה והוא משחרר אנרגיה שחורה המעיפה את את מדיצ'אם על האדמה, חצי מעולף. בכוחותיו האחרונים הוא מרים את ידיו ואנרגיה אדומה מתפרצת בכוח ופוגעים בנוזלאף בחוזקה.
שני הפוקימונים מתעלפים.
קרט מעות את פני בזעם ומחזיר את מדיצ'אם שלו לפוקדור ושולח במהירות פוקדור חדש. מתוכו יוצא פוקימון דמוי ציפור, אבל משהו בן מזכיר לך יותר טוטאם אינדיאני [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a6/Spr_5b_178_m.png[/IMG].
לפני שאתה מספיק לזוז, קסטו, נעלם באוויר, ולפתע דקירה חזקה בגבך, אתה מרגיש משהו חם זולג במורד גבך. אתה נופל על ברכיך, מדמם.
"צל עלוב שכמותך, בקרוב כולכם תיעלמו ואז הנהורים נשלוט בכל!" הוא צועק ועיניו משתגעות בחוריהן.
הוא מסתכל עליך ומלקק את שפתו העליונה. "אבל, אני מוכן לתת לך צ'אנס, אם אתה מעוניין" הוא אומר בחיוך זדוני ויורד לקומתך ממש צמוד אליך "רוצה לשמוע?"
[/QUOTE]
"דבר"אומר ואנסה מבלי שהוא שם לב להגיע לאחד מהפוכדורים שבחגורה, "צא"אומר בשקט ואזרוק את הפוכדור.
-
[b]פלינט~[/b]
"טוב, אני יודעת בוודאות שהפוקימון האגדי, סלבי קשור לשתילת היער." היא אומרת בזמן שאתה מוציא את הפוקימונים שלך ומביא להם לאכול. "ישנה אגדה עתיקה מאוד במחוז, ששורשיה מחלחלים ממחוז ג'וטו, הואן, קנטו וסינו!" היא אומרת בהתלהבות בזמן שאתה ותמי מקשיבים מרותקים.
"נאמר, שלפני שלבי היה מקדש, היה לו עץ יחודי, ממה שאומרים זה שילוב של ערבה בוכייה, אלון ותפוח. העץ הזה היה עצום! הוא נגע ממש בכיפת השמיים. באותה תקופה, לא היה ידע מודרני על אגדיים ועל הקמת העולם, כפי שאנחנו יודעים כיום. בכל אופן, העץ הענקי הזה היה מוקד לעלייה לרגל מכל העולם. בשלב מסויים כשהתפתחה מלחמה בין הפוקימונים האגדיים, הם התחלקו לשתי קבוצות" היא מוסיפה כדרך אגב וממשיכה "הקרב עצמו התרחש בג'וטו ממש מתחת לעץ הקסום של סלבי, שאז לפי האגדה היה עדיין ביצה שטרם בקעה. בפיצוץ אדיר, אחד מהפוקימונים הרס את העץ, ועצמת הפגיעה, סלבי בקע. עצוב ממה שקרה, החזיר את הפוקימונים בעזרת כוחותיו לזמנים שונים בתולדות ההיסטוריה. עצוב ועייף מבזבוז הכוחות שלו, הוא בכה בכי מר על העץ שלו, עד שהחליט להציל את העץ. הוא קטף פרח קטן וטס איתו למקום בלתי ידוע ושם שתל את הפרח, כדי שיצמח להיות בנו של עצו שלו. את הפרח, כפי שנאמר הוא שתל ביער איליין. ממש כאן!" היא מסיימת בהתלהבות "זה מה שאני רוצה למצוא! אם באמת יש כאן עץ המתאים לתיאור ששמעתי. זה יפתור המון תעלומות על כל הריבים של הפוקימונים האגדיים בעולם שלנו!" היא מוסיפה אחרי שהיא נותנת ביס עצום בלחם שלה.
תמי מסתכלת מרושמת במיוחד מהסיפור "ואו זה מרתק!" היא אומרת בחיוך חולמני. "בכל מקרה, יש ביער אגם יחסית גדול, הוא נמצא קצת דרומי לכן, אז תהיו צריכים לחזור בעקבותיכם. ויש מערת הרעל המפורסמת, שבאופן מצחיק נמצאת ממש בכניסה ליער מהעיר ג'נטה! וזהו פחות או יותר. ראיתי פה עשרות פוקימונים מסוגים שונים. בעיקר עשב וחרק. ממש מידי פעם אני רואה מעופף או שניים ופוקימונים רגילים. האמת פעם אחת גם נתקלתי במגמר! ולא כדאי לכם לבקש לשמוע על זה, כי עד עכשיו יש לי כוויות מהכולרה הקטן!" היא מוסיפה וצוחקת צחוק מתגלגל ועמוק.
[B]ניל~[/B]
"אני אומר לך את זה בתור ידיד, אשר נכנס מאותן סיבות כמו שלך, ברח! כל עוד תוכל" הוא אומר ואתה קולט את הכנות בעיניו. למרות זאת, אתה מצליח במהירות לשלוף פוקדור ומשחרר אותו במהירות. מתוך הפוקדור יוצאת סניזל, במבטה הזועף כרגיל.
"מנוול!" הוא צועק ומסמן לקסטו שלו לתקוף אותך שוב, ואתה מרגיש את עצמת הניקור שלו בזמן שקסטו מנקר את גבך, מחדיר את מקורו לעומק בשרך, פוצע אותך אנושות.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1349273]
[B]ניל~[/B]
"אני אומר לך את זה בתור ידיד, אשר נכנס מאותן סיבות כמו שלך, ברח! כל עוד תוכל" הוא אומר ואתה קולט את הכנות בעיניו. למרות זאת, אתה מצליח במהירות לשלוף פוקדור ומשחרר אותו במהירות. מתוך הפוקדור יוצאת סניזל, במבטה הזועף כרגיל.
"מנוול!" הוא צועק ומסמן לקסטו שלו לתקוף אותך שוב, ואתה מרגיש את עצמת הניקור שלו בזמן שקסטו מנקר את גבך, מחדיר את מקורו לעומק בשרך, פוצע אותך אנושות.[/QUOTE]
"יכול להיות שאתה באמת צודק, אבל יש לי מטרה, ואני לא הולך לוותר עליה"
"סניזל, תקשיבי אני צריך את עזרתך, זה נכון שאני זה שהרגתי את התאומות, אבל אני לא זה שלכד אותם וגרם לכל זה לקרות, תשאילי את כוחך ותעזרי לי להרוג את כולם, ובסוף שאני אגשים את המטרה שלי לא תהיה משמעות לחיי, עד אז אני אשמור על חיי בשביל שרק את תוכלי להרוג אותי."
-
[quote=Ritsuka kun;1349224]
[B]אוסטין~[/B]
אני לא התעלמתי מכלום~ פיבי התעלמה D:
ויאללה טוס להגיב אצלך! :@
פיבי מרימה את ראשך וחיוך קלוש נמתח על פיה "אתה חושב?" היא אומרת בין יבבה ליבבה ומנגבת את דמעותיה.
"סבי, הוא מנהיג מכון הרעל בקנטו. הוא למד את האומנות הזאת, מסבו שלמד מסבו. זאת שרשרת ארוכה מאוד של מאמני רעל. האומנות הזאת משלבת בה מספר אומניות לחימה ולימודים סודיים של תורת הנינג'ות. סבי, סרב לתת לי ללמוד את התורה של הנינג'ות והוא שלח אותי למסע כדי להוכיח את עצמי כמאמנת רעל. הוא גם אמר לי לא לחזור עד שהוא יקרא לי" היא מוסיפה ונראית מעט ממורמרת "לא הייתי בבית בקרוב לשנה וחצי. הסתובבתי בכל המחוזות, וניצחתי כל מאמן, מנהיג וחבר באליט פור! אבל סבי עדיין לא תקשר איתי. גם כנלחמתי מולו וניצחתי, הוא אמר לי שעליי להמשיך קדימה" היא מוסיפה ומנערת את שיער הזהוב. "אבל אני באמת מעריכה את זה שאתה ככה מעודד אותי! אשמח לעזור לך" היא מוסיפה חיוך וקדה קידה עמוקה "מה אתה רוצה שאעזור לך?" היא שואלת בחיוך כנה.
[/quote]
ארים את ספינראק בעדינות, אתפוס אותו ואושיט אותו בחיוך לעבר פיבי ואשאל "מכירה כמה מהלכים או טקטיקות שיוכלו לעזור לי במכון?"
-
[B]ניל~[/B]
אתה פונה לסניזל בתחינה לעזרה, ואז מאבד את ההכרה. אתה מתעורר בשעת ליל מאוחרת, ומדורה דולקת. למרות זאת אתה מרגיש קור מקפיא. "שששש" אתה שומע לפתע ורואה אור ירוק ובוהק מול עינייך ואז אתה מאבד את ההכרה שוב. אתה מתעורר שוב אחרי מה שנראה לך כמה ימים. פיך יבש, ואתה מורעב. אתה מרים את ראשך ורואה את הפוקימונים שלך מקיפים אותך, ועל פניהם בשמחה שקופה. הם מחייכים מאושר למראה התאוששותך. אתה נעמד, ומרגיש כאב חד בבטנך. אתה מסתכל ואתה רואה שאתה חבוש בתחבושת בד אלסטית. אתה מסתכל סביב, ורואה שאתה בגינה קסומה למראה. אתה מסתכל שוב ומבחין באישה גבוהה בעלת שיער ירוק, והיא לובשת שמלה תואמת לשיערה [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg687/scaled.php?server=687&filename=fairywithoutwingsbymiss.gif&res=crop[/IMG] "התעוררת" היא אומרת בחיוך וקולה נשמע לך כפעמונים מצלצלים ברוח. אתה מרגיש חום ואהבה מהאישה.
"אתה שוכב פה כבר מספר ימים. מצאתי אותך ממש בקרבת ביתי" היא אומרת ופורסת את ידיה לעבר הגן ואז מסתובבת במקום, כאילו מרקדת. אתה מבחין בעץ ממש במרכז הגן, הוא מזכיר לך שילוב של כמה עצים ביחד, ונראה לך מסתורי ומרתק.
"איך אתה מרגיש?" היא שואלת בחיוך ומתכופפת אליך ואתה מרגיש את הבל פיה המתוק כדבש.
[B]אוסטין~[/B]
"ובכן" היא אומרת ומוחה דמעה נוספת מצד עינייה "הטקטיקה שהשתמשת נגדי, בטוח לא תעבוד נגד דני, הוא מעבר לטקטיקות רעל פשוטות" היא אומרת ונראית קצת מתעודדת "הייתי ממליצה לך לעבוד עם ספינראק על מתקפת רעל יותר חזקה מעוקץ רעל, ואולי מתקפת חרק קצת יותר טובה. בעקרון, השיטה שלו היא לערער את היריב עם מתקפות לא צפויות ושיטות קרב, שאינן מתקפות ממש" היא מוסיפה "אני חושבת שפינראק לא הכי יועיל לך בקרב נגדו. הוא עוד חלש מידי בשביל להלחם מול דני" היא מוסיפה ומנסה לחייך בעידוד. "אבל, אתה תמיד יכול לקוות שתצליח עם פוקימון אחר את שני הפוקימונים שלו" היא אומרת אחרי שהיא קולטת את הבעת פרצופך.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1349302][B]ניל~[/B]
אתה פונה לסניזל בתחינה לעזרה, ואז מאבד את ההכרה. אתה מתעורר בשעת ליל מאוחרת, ומדורה דולקת. למרות זאת אתה מרגיש קור מקפיא. "שששש" אתה שומע לפתע ורואה אור ירוק ובוהק מול עינייך ואז אתה מאבד את ההכרה שוב. אתה מתעורר שוב אחרי מה שנראה לך כמה ימים. פיך יבש, ואתה מורעב. אתה מרים את ראשך ורואה את הפוקימונים שלך מקיפים אותך, ועל פניהם בשמחה שקופה. הם מחייכים מאושר למראה התאוששותך. אתה נעמד, ומרגיש כאב חד בבטנך. אתה מסתכל ואתה רואה שאתה חבוש בתחבושת בד אלסטית. אתה מסתכל סביב, ורואה שאתה בגינה קסומה למראה. אתה מסתכל שוב ומבחין באישה גבוהה בעלת שיער ירוק, והיא לובשת שמלה תואמת לשיערה [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg687/scaled.php?server=687&filename=fairywithoutwingsbymiss.gif&res=crop[/IMG] "התעוררת" היא אומרת בחיוך וקולה נשמע לך כפעמונים מצלצלים ברוח. אתה מרגיש חום ואהבה מהאישה.
"אתה שוכב פה כבר מספר ימים. מצאתי אותך ממש בקרבת ביתי" היא אומרת ופורסת את ידיה לעבר הגן ואז מסתובבת במקום, כאילו מרקדת. אתה מבחין בעץ ממש במרכז הגן, הוא מזכיר לך שילוב של כמה עצים ביחד, ונראה לך מסתורי ומרתק.
"איך אתה מרגיש?" היא שואלת בחיוך ומתכופפת אליך ואתה מרגיש את הבל פיה המתוק כדבש.
[/QUOTE]
"איפה אני?מי את? מה זה המקום הזה ?"אומר בבלבול, ואחזיק את בטני.
-
[quote=Ritsuka kun;1349302]
[B]אוסטין~[/B]
"ובכן" היא אומרת ומוחה דמעה נוספת מצד עינייה "הטקטיקה שהשתמשת נגדי, בטוח לא תעבוד נגד דני, הוא מעבר לטקטיקות רעל פשוטות" היא אומרת ונראית קצת מתעודדת "הייתי ממליצה לך לעבוד עם ספינראק על מתקפת רעל יותר חזקה מעוקץ רעל, ואולי מתקפת חרק קצת יותר טובה. בעקרון, השיטה שלו היא לערער את היריב עם מתקפות לא צפויות ושיטות קרב, שאינן מתקפות ממש" היא מוסיפה "אני חושבת שפינראק לא הכי יועיל לך בקרב נגדו. הוא עוד חלש מידי בשביל להלחם מול דני" היא מוסיפה ומנסה לחייך בעידוד. "אבל, אתה תמיד יכול לקוות שתצליח עם פוקימון אחר את שני הפוקימונים שלו" היא אומרת אחרי שהיא קולטת את הבעת פרצופך.[/quote]
"אני לא מסכים איתך..." אומר "השתמשנו בכמה מהלכים טובים מסובכים במיוחד וספינראק ביצע אותם מעולה.. אני בטוח בקטנצ'יק הזה!" ואחייך אליו.
לאחר מחשבה קצרה אומר "אוקיי, נדחה את המכון, ביום אחד נוסף... נעבוד ונלמד אותך מתקפה חדשה ואולי נעבוד על כמה טקטיקות!"
ואז אשלוף את הפוקדע ואכוון אל ספינראק 'נראה אם יש אפשרויות שיתנו לי מידע על איזה מתקפות הוא יוכל ללמוד..' אהרהר לי ואבדוק.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1349273][b]פלינט~[/b]
"טוב, אני יודעת בוודאות שהפוקימון האגדי, סלבי קשור לשתילת היער." היא אומרת בזמן שאתה מוציא את הפוקימונים שלך ומביא להם לאכול. "ישנה אגדה עתיקה מאוד במחוז, ששורשיה מחלחלים ממחוז ג'וטו, הואן, קנטו וסינו!" היא אומרת בהתלהבות בזמן שאתה ותמי מקשיבים מרותקים.
"נאמר, שלפני שלבי היה מקדש, היה לו עץ יחודי, ממה שאומרים זה שילוב של ערבה בוכייה, אלון ותפוח. העץ הזה היה עצום! הוא נגע ממש בכיפת השמיים. באותה תקופה, לא היה ידע מודרני על אגדיים ועל הקמת העולם, כפי שאנחנו יודעים כיום. בכל אופן, העץ הענקי הזה היה מוקד לעלייה לרגל מכל העולם. בשלב מסויים כשהתפתחה מלחמה בין הפוקימונים האגדיים, הם התחלקו לשתי קבוצות" היא מוסיפה כדרך אגב וממשיכה "הקרב עצמו התרחש בג'וטו ממש מתחת לעץ הקסום של סלבי, שאז לפי האגדה היה עדיין ביצה שטרם בקעה. בפיצוץ אדיר, אחד מהפוקימונים הרס את העץ, ועצמת הפגיעה, סלבי בקע. עצוב ממה שקרה, החזיר את הפוקימונים בעזרת כוחותיו לזמנים שונים בתולדות ההיסטוריה. עצוב ועייף מבזבוז הכוחות שלו, הוא בכה בכי מר על העץ שלו, עד שהחליט להציל את העץ. הוא קטף פרח קטן וטס איתו למקום בלתי ידוע ושם שתל את הפרח, כדי שיצמח להיות בנו של עצו שלו. את הפרח, כפי שנאמר הוא שתל ביער איליין. ממש כאן!" היא מסיימת בהתלהבות "זה מה שאני רוצה למצוא! אם באמת יש כאן עץ המתאים לתיאור ששמעתי. זה יפתור המון תעלומות על כל הריבים של הפוקימונים האגדיים בעולם שלנו!" היא מוסיפה אחרי שהיא נותנת ביס עצום בלחם שלה.
תמי מסתכלת מרושמת במיוחד מהסיפור "ואו זה מרתק!" היא אומרת בחיוך חולמני. "בכל מקרה, יש ביער אגם יחסית גדול, הוא נמצא קצת דרומי לכן, אז תהיו צריכים לחזור בעקבותיכם. ויש מערת הרעל המפורסמת, שבאופן מצחיק נמצאת ממש בכניסה ליער מהעיר ג'נטה! וזהו פחות או יותר. ראיתי פה עשרות פוקימונים מסוגים שונים. בעיקר עשב וחרק. ממש מידי פעם אני רואה מעופף או שניים ופוקימונים רגילים. האמת פעם אחת גם נתקלתי במגמר! ולא כדאי לכם לבקש לשמוע על זה, כי עד עכשיו יש לי כוויות מהכולרה הקטן!" היא מוסיפה וצוחקת צחוק מתגלגל ועמוק.[/QUOTE]
"מרתק!" אומר לה בקול סקרן מאוד ואחייך אליה, "הייתי רוצה ללכת למערת הרעל אבל אנחנו כבר רחוקים ממנה אני מניח,אבל לפחות אנחנו יודעים איפה היא" אומר ואחייך למרתה, "ומה את יודעת על התנועות? הם בטח עושים פה לא מעט צרות.." אשאל את מרתה בקול רציני ואחכה לשמוע את תגובתה
-
[quote=Ritsuka kun;1349224]
[B]סטיק~[/B]
טעינה זה מעלה את המתקפה שלה רק אם היא משתמשת במתקפה חשמלית אח"כ שכרגע אין לה~
ומעלה לה את ההגנה המיוחדת~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס קופצת באוויר, וניצוצות צהובים מתחילים לזהור סביבה ואז הם נספגים בתוכה. סנטרט מנסה שוב לרוט אותה, אבל היא מתחמקת הצידה בקלות ואז מסתערת בדחיפה חזקה לעברו ומפילה את סנטרט על האדמה הקשה. סנטרט מתכדרר ככדור ואז מותח את זנבו ומנתר בדיוק מולו של שינקס ושורט את צד גופה שוב.
[/quote]
חכם מצידך להביא לי מתקפה לא שימושית
~~~~~~
" שינקס את בסדר? " אני אשאל בתמימות.
' אוקיי הגיעה הזמן לסיים את זה ' אני נחוש בדעתי , " שינקס תתחילי לרוץ לכיוונו של סנטרט וכשהוא בא לתקוף אותך תקפצי מעליו ותשמשי בניב קרח על צווארו! "
-
[quote]אדם~
"לא, זה בסדר!" אומר מייקל בחיוך ומסמן לנאמל להתקרב אל סנדשרו. "בוא נחיל עם משהו קל השתמש בגחלת!" קורא מייקל ונאמל פותח את פיו ועשרות כדוריות אש זעירות מסתובבות ביופי מושלם באוויר, עד שהן פוגעות בבטנו של סנדשרו, ומגלגלות אותו אחורה.[/quote]
"סנדשרו! עוקץ רעל!" אפקוד על סנדשרו. להבא, אשתדל להגן עליו. כמעט שכחתי שיש לו התקפה שנקראת גלגול הגנה.
-
[B]ניל~[/B]
"פה, שם" אומרת האישה ומניפה את ידה במהירות ליד פרח נובל, ומיד הוא חוזר לתחייה "זה כזה משנה? אתה מוגן עכשיו" היא מוסיפה בחיוך אימהי. "תוכל להשאר פה כמה זמן שאתה רוצה" היא מוסיפה ומתחילה לרקוד במעגלים סביב הגינה "זמן..." אתה שומע את קולה כאילו היא לוחשת לאוזנך "כזאת מילה מצחיקה, אתה לא חושב? אם היית מכיר את זמן, לא הייתי לוקח אותו בכזאת קלות" היא ממשיכה בלי שום היגיון.
[B]אוסטין~[/B]
"איך שאתה רוצה" אומרת פיבי ומושכת בכתפיה. אתה מתחיל לחטט בפוקידע של על מתקפות שספינראק יכול ללמוד, ומוצא לינק באחד מהאפשרויות בפוקידע. אתה לוחץ עליו ונכנס לאתר המראה לך עשרות פרטים מועילים על ספינראק
[url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Spinarak_(Pok%C3%A9mon)[/url]). כשאתה קורא, אתה מבחין בטבלה גדולה, עם מתקפות שספינראק לומד בטבעיות, ושם מופיעים לך כמה ספרות רומיות, המציגות לך את המתקפות מכל המחוזות שהוא נפוץ בהם.
ממש מתחת לטבלה, אתה מבחין במתקפות שהוא יכול ללמוד בקניית דיסק מתקפות מתאים.
[B]פלינט~[/B]
"תנועות?" שואלת מרתה בקול מבולבל "אני מצטערת, אבל לא יצאתי מהיער הזה כבר כמה שנים טובות!" היא אומרת בצחקוק "מה הן התנועות האלה? אולי אני יודעת משהו, אבל איני מצליחה לקשר" היא מוסיפה ברצינות.
[B]סטיק~[/B]
היא תהיה שימושית שתהיה לך מתקפה חשמלית P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס מהנהנת בראשה, ורצה במהירות לעברו של סנטרט, ובאותו זמן מקפיאה את פיה. כמה מטרים לפני סנטרט שינקס, קופצת באוויר ומתבייתת על צווארו של סנטרט ומנחיתה שם מכה מנצחת.
היא נושכת אותו בחוזקה, וגורמת לו להתעלף במקום.
[B]אדם~[/B]
סנדשרו פותח את פיו, ועשרות מחטים סגולים וזעירים נשלחים מפיו לעברו של נאמל, המגיב שוב עם גחלת, ושתי המתקפות מבטלות אחת את השנייה.
"נאמל חפירה!" קורא מייקל, ונאמל שלו קופץ באוויר במהירות, ורגליו הקידמיות זוהרות באור בהיר והוא נעלם מתחת לאדמה.
-
[quote]אדם~
סנדשרו פותח את פיו, ועשרות מחטים סגולים וזעירים נשלחים מפיו לעברו של נאמל, המגיב שוב עם גחלת, ושתי המתקפות מבטלות אחת את השנייה.
"נאמל חפירה!" קורא מייקל, ונאמל שלו קופץ באוויר במהירות, ורגליו הקידמיות זוהרות באור בהיר והוא נעלם מתחת לאדמה.[/quote]
"סנדשרו. שים לב. הוא נכנס מתחת לאדמה, ראית כמה מהר הוא עשה זאת?" אמרתי לסנדשרו. "לא ניתן לברוח מהמתקפה הזאת! קפוץ באוויר בסיבוב ותתחיל לירות עוקץ רעל!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1350131]
[B]פלינט~[/B]
"תנועות?" שואלת מרתה בקול מבולבל "אני מצטערת, אבל לא יצאתי מהיער הזה כבר כמה שנים טובות!" היא אומרת בצחקוק "מה הן התנועות האלה? אולי אני יודעת משהו, אבל איני מצליחה לקשר" היא מוסיפה ברצינות.
[/QUOTE]
"התנועות השתלטו על המחוז שלנו" אומר לה בעצב, "יש שלוש תנועות,תנועת הנהורים שלבושים בבגדים לבנים,הם משחקים אותה הטובים אבל הם רוצחים את מי שלא מסכים עם הדרכים שלהם,התנועה השניה היא תנועת הצללים,התנועה המרושעת ביותר במחוז,הם גונבים,אונסים,רוצחים את כל מה שניכר בדרכם,והתנועה האחרונה היא אחוות הבנים,לא ידוע עליהם הרבה,אני אפילו לא יודע אם הם רעים.." אסביר לה בקצינות ואביט בעיניה, "אני ותמי נחושים לעצור אותם,פגשנו בדרך את אחד המורים של הנהורים והצלחנו להתחמק ממנו,אני מציע לך להיזהר כי אני בטוח שהם ביער,ואם תסתבכי איתם זה יכול להיגמר רע" אומר לה ברצינות,אביט בפוקימונים שלי ואז בתמי,לבסוף אביט במרתה לראות איך תגיב
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1350131][B]ניל~[/B]
"פה, שם" אומרת האישה ומניפה את ידה במהירות ליד פרח נובל, ומיד הוא חוזר לתחייה "זה כזה משנה? אתה מוגן עכשיו" היא מוסיפה בחיוך אימהי. "תוכל להשאר פה כמה זמן שאתה רוצה" היא מוסיפה ומתחילה לרקוד במעגלים סביב הגינה "זמן..." אתה שומע את קולה כאילו היא לוחשת לאוזנך "כזאת מילה מצחיקה, אתה לא חושב? אם היית מכיר את זמן, לא הייתי לוקח אותו בכזאת קלות" היא ממשיכה בלי שום היגיון.
[/QUOTE]
"ומי את ?" אשאל בחשד.
"ואיך בדיוק החייאת את הפרח הזה ?"
-
[b]אדם~[/b]
באמא ש'ך תחזיר תכינוי Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
סנדשרו קופץ באוויר במהירות ומסתובב, בתוך עצמו כמו כדור ומתחיל לשלח עשרות חצים סגולים קטנים לכל עבר, ובדיוק כשהוא מתחיל לנחות, נאמל עולה מבור אחר ומתנגש חזיתית בבטנו של סנדשרו, המועף גבוהה באוויר. סנדשרו, אינו מוותר ופותח שוב את פיו ועשרות מחטים זעירים וסגולים נשלחים מפיו ופוגעים בראשו של נאמל.
[b]פלינט~[/b]
"או עכשיו שאני חושבת על זה" אומרת מרתה ומניחה את אצבעה המורה על סנטרה ומרימה את עינייה למעל, כמנסה לחשוב "ראיתי כמה אנשים מסתוריים מסתובבים ביער כבר זמן מה. אבל הם לא לבשו לא שחור, או לבן." ממשיכה ברצינות "אלה לא היו מאמנים מתחילים בכלל, הם נראו כאילו מחפשים משהו, אז פשוט הסתתרתי בשיח גדול. שמעתי אותם אומרים משהו על גינה ביער" מרתה מסיימת ומושכת בכפתיה. "יכול להיות שהיו אלה מאחוות הבנים" זורקת לאוויר תמי ומסתכלת על האוכל "אבל, מעניין על מה הם דיברו. מה דעתך פלינט?" שואלת תמי.
[b]ניל~[/b]
"שאלות, שאלות, רק שאלות יש לך בפה" היא מצחקקת וממשיכה בריקודיה, מפריחה עוד ועוד פרחים. "אני מניחה שאתה צריך לדעת לבד" היא מוסיפה בצחקוק וממשיכה בשלך.
"והיא הלכה לשם" אומרת האישה ומצביעה בחולמניות לכיוון מסיים קצת יותר צפונה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1350300]
[b]ניל~[/b]
"שאלות, שאלות, רק שאלות יש לך בפה" היא מצחקקת וממשיכה בריקודיה, מפריחה עוד ועוד פרחים. "אני מניחה שאתה צריך לדעת לבד" היא מוסיפה בצחקוק וממשיכה בשלך.
"והיא הלכה לשם" אומרת האישה ומצביעה בחולמניות לכיוון מסיים קצת יותר צפונה.[/QUOTE]
"מה מי הלכה ?"אשאל בבלבול.
"וברור שיש לי כל כך הרבה שאלות, את לא מסבירה לי כלום "אומר ביאוש
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1350300]
[b]פלינט~[/b]
"או עכשיו שאני חושבת על זה" אומרת מרתה ומניחה את אצבעה המורה על סנטרה ומרימה את עינייה למעל, כמנסה לחשוב "ראיתי כמה אנשים מסתוריים מסתובבים ביער כבר זמן מה. אבל הם לא לבשו לא שחור, או לבן." ממשיכה ברצינות "אלה לא היו מאמנים מתחילים בכלל, הם נראו כאילו מחפשים משהו, אז פשוט הסתתרתי בשיח גדול. שמעתי אותם אומרים משהו על גינה ביער" מרתה מסיימת ומושכת בכפתיה. "יכול להיות שהיו אלה מאחוות הבנים" זורקת לאוויר תמי ומסתכלת על האוכל "אבל, מעניין על מה הם דיברו. מה דעתך פלינט?" שואלת תמי.[/QUOTE]
"אין לי שמץ.." אענה לה, "מעניין מי היו האנשים האלה,אבל הם יכולים להיות גם מהנהורים או מהצללים,ישנם חיילים שמתלבשים כאזרחים רגילים,אז קשה להבחין בהם" אומר לשתיהן, "ומה יש בגינה הזאת שהם כל כך רוצים" אמלמל ואביט במרתה, " את מכירה את היער הזה יותר טוב מכל אחד אחר,מצאת גינה כלשהיא? משהו שממנו נוכל להסיק מה הם מחפשים?" אשאל את מרתה,ואביט באזוריל, "אזוריל חמוד,אתה צריך לישון ולאגור כוחות למחר" אומר לו בחיוך ואחפש כמה בדים נעימים שיוכלו לספק לו מיטה, אניח אותו ואכסה אותו בבדים נוספים, "ליחה טוב חמוד,חלומות נעימים" אומר לו בחיול ואנשק אותו בלחי
-
[b]ניל~[/b]
"הנערה" היא אומרת בהיסח דעת "אבל לא נראה לי שהיא תשרוד, מחכה לה הרפתקה קשה במיוחד. העצים לוחשים לי שהיא לא תשרוד" היא אומרת ולשנייה נראה שבריר של עצב על פניה, שעוברת בשניות. "מי החליט שאני צריכה להסביר את עצמי? אני שאני ותו לא. אני מעבר לשאלות ותשובות של אנשים הנכנסים לגני" היא מוסיפה ופתע באור ירוק בהיר נעלמת באוויר, משאירה אותך בגינה ירוקה מלאת פרחים ועצים.
[b]פלינט~[/b]
"אהה אלו לבשו חליפות ירוקות עם סימנים של עלים עליהם" אומרת מרתה. "לא מצאתי שום גינה, אבל שמעתי שהיא לא נמצאת באותו מקום אף פעם, והכניסה שלה יכולה להיות כל דבר, בול עץ חלול, שיחר ענק, דלת. אני מניחה שאולי בגינה שם, צומח עצו של סלבי. אבל, אני לא מאמינה לשמועות של עוברי אורח" היא אומרת ומתחילה לפנות את הצלחות שלכם, בזמן שאתה משכיב את אזוריל לישון, והוא נרדם מיד. "יש לי חדר נוסף, אם אתם מעוניינים," אומרת מרתה ומצביעה על החדר הפנוי "יש שם מיטה אחת, אז תצטרכו לחלוק, או שאחד מכם ישן בסלון" היא מוסיפה ומפהקת.
"בכל מקרה, במידה ותרצו לדעת עוד כמה דברים, אני אשמח לענות לכם בבוקר" היא אומרת בהיסח דעת ונראה שהיא חושבת על משהו חשוב ואז נכנסת לחדרה, משאירה אותך ואת תמי לבדכם בסלון.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1350511]
[b]פלינט~[/b]
"אהה אלו לבשו חליפות ירוקות עם סימנים של עלים עליהם" אומרת מרתה. "לא מצאתי שום גינה, אבל שמעתי שהיא לא נמצאת באותו מקום אף פעם, והכניסה שלה יכולה להיות כל דבר, בול עץ חלול, שיחר ענק, דלת. אני מניחה שאולי בגינה שם, צומח עצו של סלבי. אבל, אני לא מאמינה לשמועות של עוברי אורח" היא אומרת ומתחילה לפנות את הצלחות שלכם, בזמן שאתה משכיב את אזוריל לישון, והוא נרדם מיד. "יש לי חדר נוסף, אם אתם מעוניינים," אומרת מרתה ומצביעה על החדר הפנוי "יש שם מיטה אחת, אז תצטרכו לחלוק, או שאחד מכם ישן בסלון" היא מוסיפה ומפהקת.
"בכל מקרה, במידה ותרצו לדעת עוד כמה דברים, אני אשמח לענות לכם בבוקר" היא אומרת בהיסח דעת ונראה שהיא חושבת על משהו חשוב ואז נכנסת לחדרה, משאירה אותך ואת תמי לבדכם בסלון.[/QUOTE]
"אם את מרגישה לא בנוח עם לישון ביחד באותה מיטה אני יישן בסלון" אומר לה בג'נטלמניות, אם תענה שלא אכפת לה נישן ביחד,אם לא אעי ישכב על הספה לישון,במקום שאשן אחשוב לעצמי על התלבושות שמרתה סיפרה לי,על התנועות ועל הגינה המסתורית עד שארדם
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1350511][b]ניל~[/b]
"הנערה" היא אומרת בהיסח דעת "אבל לא נראה לי שהיא תשרוד, מחכה לה הרפתקה קשה במיוחד. העצים לוחשים לי שהיא לא תשרוד" היא אומרת ולשנייה נראה שבריר של עצב על פניה, שעוברת בשניות. "מי החליט שאני צריכה להסביר את עצמי? אני שאני ותו לא. אני מעבר לשאלות ותשובות של אנשים הנכנסים לגני" היא מוסיפה ופתע באור ירוק בהיר נעלמת באוויר, משאירה אותך בגינה ירוקה מלאת פרחים ועצים.
[/QUOTE]
אשפשף את עיניי על מנת לבדוק שראיתי נכון.'זה מתחיל לעניין, ולמה היא התכוונה בנערה ?' אחשוב לעצמי בזמן שאני מחזיר את הפוקימונים לפוכדורים, אחר כך אעשה כמה פעולות בסיסיות כגון לצעוד לרוץ מעט ולקפוץ במקום בשביל לבדוק את חומרת הפציעה ולבסוף אפנה לכיוון שאליו הצביע הנערה "תודה" אומר בשקט ואתקדם קדימה
-
[quote=Ritsuka kun;1350131]
[B]אוסטין~[/B]
"איך שאתה רוצה" אומרת פיבי ומושכת בכתפיה. אתה מתחיל לחטט בפוקידע של על מתקפות שספינראק יכול ללמוד, ומוצא לינק באחד מהאפשרויות בפוקידע. אתה לוחץ עליו ונכנס לאתר המראה לך עשרות פרטים מועילים על ספינראק
[URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Spinarak_%28Pok%C3%A9mon%29"]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Spinarak_(Pok%C3%A9mon)[/URL]). כשאתה קורא, אתה מבחין בטבלה גדולה, עם מתקפות שספינראק לומד בטבעיות, ושם מופיעים לך כמה ספרות רומיות, המציגות לך את המתקפות מכל המחוזות שהוא נפוץ בהם.
ממש מתחת לטבלה, אתה מבחין במתקפות שהוא יכול ללמוד בקניית דיסק מתקפות מתאים.
[/quote]
לאחר שאתבונן במתקפות המוצעות לי אחשוב "אוקיי אני צריך מתקפה שלא תיהיה קשה מידי לישום שנספיק ללמוד עד קרב המכון!"
ואלחץ על הפוקדע על הסבר על שתי מתקפות:
- צל לילה | Night Shade.
- מהירות | Agility.
-
[B]פלינט~[/B]
תמי מהנהנת בראשה ונכנסת לחדר הפנוי, וסוגרת אחרייה את הדלת. אתה נשכב על הספה, שלמרבה הפלא נוחה במיוחד, ותוך כמה דקות נרדם שינה עמוקה.
רעש חזק מעיר אותך. אתה קם ורואה שעדיין אמצע הלילה. תמי פותחת את הדלת ומסתכלת עליך "גם אתה שמעת את זה?" היא שואלת ואז נופל לכם האסימון. שניכם רצים לחדרה של מרתה ורואים דמות גבוהה וכהה, המכוסה בגלימה ארוכה הגוערת מעל מרתה, הנאבקת.
"רד ממנה!" צורחת תמי, והדמות מסתובבת אליכם, את פרצופו אתה לא מצליח לראות, בגלל החושך, אבל מה שאתה כן רואה, מזעזע אותך. מרתה שוכבת שם, עינייה פתוחות באימה טהורה, מסתכלת על נקודה בקיר, אינה זזה.
"ילדים טיפשים!" צוחק הדמות ומשחרר פוקימון כלשהו, שאינו נראה בעיניכם, ותוך שנייה שניכם מועפים לאחור בעצמה.
אתה מתרסק על השולחן שרק אתה אכלתם ואילו תמי מועפת על קיר העץ, חובטת את ראשה ונופלת חסרת הכרה על רצפת הבית.
הדמות קמה מגופתה של מרתה ומתחילה לנוע לעברך, ואתה מרגיש את צחוקו המרושע בזמן שהוא מתקרב אליך.
[B]ניל~[/B]
אתה נעמד, בקושי רב ומנסה ללכת, מה שקשה במיוחד ואתה מרגיש דקירה חדה בבטנך. אתה מחזיר את פוקימוניך לפוקדור, אבל קלפרי יוצאת בחזרה החוצה, מסרבת לתת לך ללכת לבד, והיא עוזרת לך ללכת. אחרי כמה דקות של הליכה בגינה הקסומה, אתם מגיעים לשער זהב ענקי. קלפרי עוזרת לך לפתוח את השאר, ולפתע אור בהיר בוהק סביבך, ואתה מוצא את עצמך זוחל החוצה מתוך בול עץ חלול, ואתה וקלפרי עומדים מול אגם ענקי, באמצע היער.
[B]אוסטין~[/B]
אתה לוחץ על קישור נוסף על כל מתקפה, ונפתחים לך שתי חלונות חדשים.
[I]מהירות~ Agility.
מתקפה מסוג על חושי. מתקפה זו אינה פוגעת, והיא מעלה את מהירותו של הפוקימון.
צל לילה~ Night Shade
מתקפה מסוג רוח. מתקפה זו פוגעת וכוחה משתווה לרמת הפוקימון.[/I]
מהקישוריות אתה רואה גם מספר תמונות המתארות לך איך נראית המתקפה, ואיזה פוקימונים יכולים ללמוד את אותה המתקפה.
"אז מה אתה רוצה שאעזור לך?" שואלת בחיוך פיבי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351281][B]פלינט~[/B]
תמי מהנהנת בראשה ונכנסת לחדר הפנוי, וסוגרת אחרייה את הדלת. אתה נשכב על הספה, שלמרבה הפלא נוחה במיוחד, ותוך כמה דקות נרדם שינה עמוקה.
רעש חזק מעיר אותך. אתה קם ורואה שעדיין אמצע הלילה. תמי פותחת את הדלת ומסתכלת עליך "גם אתה שמעת את זה?" היא שואלת ואז נופל לכם האסימון. שניכם רצים לחדרה של מרתה ורואים דמות גבוהה וכהה, המכוסה בגלימה ארוכה הגוערת מעל מרתה, הנאבקת.
"רד ממנה!" צורחת תמי, והדמות מסתובבת אליכם, את פרצופו אתה לא מצליח לראות, בגלל החושך, אבל מה שאתה כן רואה, מזעזע אותך. מרתה שוכבת שם, עינייה פתוחות באימה טהורה, מסתכלת על נקודה בקיר, אינה זזה.
"ילדים טיפשים!" צוחק הדמות ומשחרר פוקימון כלשהו, שאינו נראה בעיניכם, ותוך שנייה שניכם מועפים לאחור בעצמה.
אתה מתרסק על השולחן שרק אתה אכלתם ואילו תמי מועפת על קיר העץ, חובטת את ראשה ונופלת חסרת הכרה על רצפת הבית.
הדמות קמה מגופתה של מרתה ומתחילה לנוע לעברך, ואתה מרגיש את צחוקו המרושע בזמן שהוא מתקרב אליך.
[B]ניל~[/B]
אתה נעמד, בקושי רב ומנסה ללכת, מה שקשה במיוחד ואתה מרגיש דקירה חדה בבטנך. אתה מחזיר את פוקימוניך לפוקדור, אבל קלפרי יוצאת בחזרה החוצה, מסרבת לתת לך ללכת לבד, והיא עוזרת לך ללכת. אחרי כמה דקות של הליכה בגינה הקסומה, אתם מגיעים לשער זהב ענקי. קלפרי עוזרת לך לפתוח את השאר, ולפתע אור בהיר בוהק סביבך, ואתה מוצא את עצמך זוחל החוצה מתוך בול עץ חלול, ואתה וקלפרי עומדים מול אגם ענקי, באמצע היער.
[/QUOTE]
זה דבר נחמד זה?!
"תתרחק מטורף!" אצעק לעברו ואשחרר הכי מהר שאני יכול את מונרפנו, "מונפרנו תשלח להביור על משהו! שנוכל לראות! ובכדי להרתיע את האיש לאחור!" אקרא במהירות,כשיהיה אור אשחרר את סנובול וטיילו, "שניכם תישארו בפיקוד! אלו האויבים שדיברנו עליהם! תהיו מוכנים להמלחם על החיים שלכם!" אומר לשלושת הפוקימונים שלי, אנצל את הזמן בכדי לרוץ מהר לתמי לנסות להעיר אותה, "תמי,תמי!" אומר במהירות ובלחץ,אם לא תענה אחפש על הגוף שלה את הפוכדורים ואשחרר את מיני שתעזור לנו ואתפלל לטוב,אם הבן אדם מגיע אליי אתן לו אגרוף לפנים והאיבק בו בכל כוחותיי והורה לפוקימונים שלי לעזור
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351281]
[B]ניל~[/B]
[/QUOTE]
'היום הזה רק הולך ונהיה יותר הזוי' אחשוב לעצמי בזמן שאני אסמן בפוקידע את המקום.
"עכשיו לאיזה כיוון הצביע הנערה ?"אומר לקלפרי ואלך לאותו הכיוון.
-
[B]פלינט~[/B]
אקשן זה נחמד D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את הפוקימונים שלך במהירות, ומבלי צורך בלהביור, מונופרו מאיר את החדר עם זנבו, אבל בכל זאת שולח להביור עצום מפיו ויוצר מחסום אש בינך, ולאיש בגלימה הארוכה הנרתע לאחור מגן עם ידו על פניו. אתה מבחין בפוקימון שלו מבחין בקלות שזה מייטנה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e1/Spr_5b_262.png[/IMG] גדול נורא, ונראה חזק בטירוף.
האיש מוריד את הברדס מראשו, וחושף פרצוף יפה וקר [IMG]http://i47.tinypic.com/n4azbr.gif[/IMG].
"מייטנה כבה את הלהבות עם ריקוד גשם ותעבור לפוקימונים ותקוף את שלושתם בניב רעם!" קורא האיש.
אתה בינתיים יוצא לעברה של תמי ומנער אותה במהירות, אבל היא נשארת מחוסרת הכרה. אתה מחפש לידה את הפוקדורים שלה, אבל היא לובשת כותנת לילה, והפוקדורים לא עליה.
בינתיים גשם זלעפות מתחיל לרדת מענן גדול ושחור הנוצר בתקרת החדר, ואט לאט הלהבות נכבות, ואתם נשארים בחושך, חוץ מהלהבה שעל זנבו של מונפרו.
אתה מסיט את ראשך, ורואה ניצוצות צהובים בוהקים בחשכה ואז את זעקתם של טיילו וסנובול. מייטנה מתקרב על מונפרו, המשחרר מפיו להביור ועודף את פוקימון היריב שלך לאחור.
"חבורה עצובה של פטאתיים! אינכם בכלל ברמתו של מפקד בצללים! ובהחלט לא הייתם צריכים לפטפט בהסך דעת על דברים שלא עניינכם!" הוא קורא וצחוק צחוק מרושע ומתגלגל.
[B]ניל~[/B]
אתה שולף את הפוקידע מכיסף האחורי ופותח את פונקציית המפה, ומחפש את האגם, ורואה שאתה כבר ממש בלב היער. ועברת מחצית מהדרך, בעודך מעולף.
אתה פונה אל קלפרי, אבל היא מנידה בראשה.
עברתם דרך פתח, השונה מהכיוון שאליו נכנסתם. אינך, או קלפרי יודעים היכן הכיוון שאליו הצביעה האישה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351296][B]
[B]ניל~[/B]
אתה שולף את הפוקידע מכיסף האחורי ופותח את פונקציית המפה, ומחפש את האגם, ורואה שאתה כבר ממש בלב היער. ועברת מחצית מהדרך, בעודך מעולף.
אתה פונה אל קלפרי, אבל היא מנידה בראשה.
עברתם דרך פתח, השונה מהכיוון שאליו נכנסתם. אינך, או קלפרי יודעים היכן הכיוון שאליו הצביעה האישה.[/QUOTE]
"לאן זה היה"אומר ואנסה לחשוב חזק יותר,"צפונה!"אומר בקול ואבקש מקלפרי לעזור לי ללכת לכיוון צפון.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351296][B]פלינט~[/B]
אקשן זה נחמד D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את הפוקימונים שלך במהירות, ומבלי צורך בלהביור, מונופרו מאיר את החדר עם זנבו, אבל בכל זאת שולח להביור עצום מפיו ויוצר מחסום אש בינך, ולאיש בגלימה הארוכה הנרתע לאחור מגן עם ידו על פניו. אתה מבחין בפוקימון שלו מבחין בקלות שזה מייטנה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e1/Spr_5b_262.png[/IMG] גדול נורא, ונראה חזק בטירוף.
האיש מוריד את הברדס מראשו, וחושף פרצוף יפה וקר [IMG]http://i47.tinypic.com/n4azbr.gif[/IMG].
"מייטנה כבה את הלהבות עם ריקוד גשם ותעבור לפוקימונים ותקוף את שלושתם בניב רעם!" קורא האיש.
אתה בינתיים יוצא לעברה של תמי ומנער אותה במהירות, אבל היא נשארת מחוסרת הכרה. אתה מחפש לידה את הפוקדורים שלה, אבל היא לובשת כותנת לילה, והפוקדורים לא עליה.
בינתיים גשם זלעפות מתחיל לרדת מענן גדול ושחור הנוצר בתקרת החדר, ואט לאט הלהבות נכבות, ואתם נשארים בחושך, חוץ מהלהבה שעל זנבו של מונפרו.
אתה מסיט את ראשך, ורואה ניצוצות צהובים בוהקים בחשכה ואז את זעקתם של טיילו וסנובול. מייטנה מתקרב על מונפרו, המשחרר מפיו להביור ועודף את פוקימון היריב שלך לאחור.
"חבורה עצובה של פטאתיים! אינכם בכלל ברמתו של מפקד בצללים! ובהחלט לא הייתם צריכים לפטפט בהסך דעת על דברים שלא עניינכם!" הוא קורא וצחוק צחוק מרושע ומתגלגל.
[/QUOTE]
היכולת של סנובול משפיעה אז היא מחלישה את מנטיאנה
"לא יכול להיות,מה אתה עושה כאן? למה אתה עושה לה את זה היא בסך הכל עיתונאית! אין פה שום שלל או כסף או כל דבר אחר!" אומר לו ברצינות, אנער את תמי בחוזקה, "קומי בבקשה! תמי!" אקרא ואקווה שתקום,לפתע יעלה רעיון בראשי, "טיילו! בוא אליי!" אומר לו ואסמן לו להגיע אליי במהירות, "תצא מהבית דרך אחד החלונות ותזעיק עזרה! כמה שיותר מהר! בבקשה החיים שלנו תלויים בזה! כולנו סומכים עליך! הכי מהר שתוכל! תפנה למשטרה או לכל בן אדם שיוכל לעזור לנו!" אומר לו ואתן לו לצאת במהירות, "מונפרנו וסנובול תעבדו בשיתוף פעולה! מונפרנו אם מנטיאנה מתכוון לתקוף אותך או את סנובול תתקוף אותו במהירות באגרוף מאך ותהלום אותו הצידה! סנובול תתחמקי במהירות מהמתקפות של מנטיאנה בעזרת מתקפת היעלפות! מונפרנו תגן על סנובול באמצעות להביור עוצמתי! אני סומך עליכם תנו את כולכם! תשתדלו להתחמק מכל מתקפה של מנטיאנה!" אדריך את שניהם ואביט על האיש, "יש משהו שאתה מחפש?" אומר לו ברצינות
-
[QUOTE]אדם~
באמא ש'ך תחזיר תכינוי Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
סנדשרו קופץ באוויר במהירות ומסתובב, בתוך עצמו כמו כדור ומתחיל לשלח עשרות חצים סגולים קטנים לכל עבר, ובדיוק כשהוא מתחיל לנחות, נאמל עולה מבור אחר ומתנגש חזיתית בבטנו של סנדשרו, המועף גבוהה באוויר. סנדשרו, אינו מוותר ופותח שוב את פיו ועשרות מחטים זעירים וסגולים נשלחים מפיו ופוגעים בראשו של נאמל.[/QUOTE]
"אתה רואה סנדשרו?" אמרתי לסנדשרו. "מאוד קשה להתחמק מההתקפה הזאת, שווה ללמוד אותה. עוקץ רעל!"
-
[B]ניל~[/B]
אתה מתחיל ללכת, נעזר בקלפרי, כשלפתע, אתה שומע צווחה חלושה ואתה מריח ריח של אש בוערת בקרבת מקום. קלפרי מסתכלת עליך, ותוהה מה לעשות. כלפתע, פוקימון טס לעברך במהירות, והוא נראה פרוע ותשוש. אתה מזהה את הפוקימון כטיילו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/4/44/Spr_5b_276.png[/IMG] והוא מנקר את ראשך בחוזקה, נראה שהוא רוצה שתעקוב אחריו.
[B]פלינט~[/B]
טיילו טס מהחלון ונעלם בצללי הלילה. "מי אמר שאנחנו רודפים אחרי כסף? ומישהי, שכבר לא נמצאת עמנו," מתחיל לומר ועל פניו עולה רשת של עצב מזוייפת "התחילה לחטט בדברים וגילתה כמה דברים שלא מצאו חן בעינינו, אז סגרנו את הברז" הוא אומר ומסתכל בלגלוג על ניסיונותיך להעיר את תמי."אז שניים על שניים?" מדבר אל עצמו קול וזורק פוקדור נוסף לאוויר ומתוכו יוצא פוקימון, גבוה ואדום המזכיר סרטן [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/4/47/Spr_5b_342.png[/IMG].
"מייטנה בוא השתעשע קצת עם סנובול התרברבות (Swagger) ואז קפוץ עליה עם ניב רעם!" קורא האיש והמייטנה שלו מתחיל לזהור באדום בהיר ועם מבטו, מסתכל ישירות על סנובול, המנסה להעלם עם מתקפת העלפות, אבל הוא מסתובב במהירות על גבו ומשתק אותו מבמבטו, ומצליח להרגיז את סנובול, והיא יוצאת עם זעם רב עם ניב אש, אבל מפספסת ונפגעת מהניב רעם שלו.
מהצד השני קרודאנוט, חוסם את דרכו של מונפרו, ומכוון את אחת מצבתותיו ושולח משם עשרות בועות קטנות וכתומות המתפוצצות על גופו.
"אני לא חיפשתי כלום. זאת הייתה המשימה שלי, וביצעתי אותה" אומר האיש "אם אני אוכל גם להשתעשע בכם, כי טוב!" הוא צוחק בקולו הקר.
[B]אדם~[/B]
אז תגרום לו להשתמש בה OO
ויאללה תנסה לפתח אסטרטגייה :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנדרו מהנהן בראשו ושולח שוב מפיו עשרות מחטים סגולים ודקים, אשר נשרפים, שוב, בעזרת הגחלת של נאמל, אשר מסתכל על הקרב באדישות יוצאת מהכלל.
"קדימה נאמל, בוא נראה להם מזה! השתמש בגחלת על סנדשרו!" קורא ונאמל פותח את פיו ועשרות כדוריות אש קטנות יוצאות מפיו לעברו של סנדשרו.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351302][B]ניל~[/B]
אתה מתחיל ללכת, נעזר בקלפרי, כשלפתע, אתה שומע צווחה חלושה ואתה מריח ריח של אש בוערת בקרבת מקום. קלפרי מסתכלת עליך, ותוהה מה לעשות. כלפתע, פוקימון טס לעברך במהירות, והוא נראה פרוע ותשוש. אתה מזהה את הפוקימון כטיילו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/4/44/Spr_5b_276.png[/IMG] והוא מנקר את ראשך בחוזקה, נראה שהוא רוצה שתעקוב אחריו.
[/QUOTE]
"אווץ מה עכשיו ?"אומר ואעקוב אחריי הפוקימון.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351302]
[B]פלינט~[/B]
טיילו טס מהחלון ונעלם בצללי הלילה. "מי אמר שאנחנו רודפים אחרי כסף? ומישהי, שכבר לא נמצאת עמנו," מתחיל לומר ועל פניו עולה רשת של עצב מזוייפת "התחילה לחטט בדברים וגילתה כמה דברים שלא מצאו חן בעינינו, אז סגרנו את הברז" הוא אומר ומסתכל בלגלוג על ניסיונותיך להעיר את תמי."אז שניים על שניים?" מדבר אל עצמו קול וזורק פוקדור נוסף לאוויר ומתוכו יוצא פוקימון, גבוה ואדום המזכיר סרטן [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/4/47/Spr_5b_342.png[/IMG].
"מייטנה בוא השתעשע קצת עם סנובול התרברבות (Swagger) ואז קפוץ עליה עם ניב רעם!" קורא האיש והמייטנה שלו מתחיל לזהור באדום בהיר ועם מבטו, מסתכל ישירות על סנובול, המנסה להעלם עם מתקפת העלפות, אבל הוא מסתובב במהירות על גבו ומשתק אותו מבמבטו, ומצליח להרגיז את סנובול, והיא יוצאת עם זעם רב עם ניב אש, אבל מפספסת ונפגעת מהניב רעם שלו.
מהצד השני קרודאנוט, חוסם את דרכו של מונפרו, ומכוון את אחת מצבתותיו ושולח משם עשרות בועות קטנות וכתומות המתפוצצות על גופו.
"אני לא חיפשתי כלום. זאת הייתה המשימה שלי, וביצעתי אותה" אומר האיש "אם אני אוכל גם להשתעשע בכם, כי טוב!" הוא צוחק בקולו הקר.
[/QUOTE]
"מונפרנו וסנובול החזיקו מעמד!" אומר להם, 'כשסנובול תאבס את הבילבל היא תתחזק,אז זה טוב' אחשוב לעצמי, "תעבדו כצוות! מונפרנו תשתמש במיקוד אנרגיה בשביל להתמקד במנטיאנה ולהשתמש בבעיטה כפולה! תטיח אותו על הרצפה! תזנק מצד לצד ותשתמש באגרוף מאך בשביל לפגוע בקאורדנט,סנובול תנסי לצאת מהבילבול! את יכולה! תנסו להתחמק מכל המתקפות! סנובול אם את מצליחה תשתמשי במתקפת היעלפות על קאורדנט ואז בניב חשמל עליו!" אדריך את שניהם, "אני רוצה להבין,למה לך לרצוח אנשים פשוטים? הם לא עשו לך כלום,מה כיף בזה,אתה גוזל מהם את החיים" אומר לו ברתינות ואנסה למשוך כמה שיותר זמן,אביט בתמי, "יש לי רעיון איך לנסות להעיר אותה.." אמלמל ואתקרב אליה,ארים את ראשה ואנשק אותה בפה,אולי כך היא תתעורר
-
[b]ניל~[/b]
אתה מעיף את טיילו מראשך ומתחיל ללכת אחריו, נעזר בקלפרי ואחרי עשר דקות, של גרירה עצמית, אתה מבחין בבקתת עץ גדולה באמצע היער. אתה מבחין שהבקתה חצי שרופה וקולות ואורות בוקעים מתוכה.
'מתנהל שם קרב' אתה חושב לעצמך ונכנס פנימה, בעקבות טיילו.
אתה נכנס פנימה ורואה ארבעה פוקימונים נלחמים אחד בשני, שם עומד קול במבטו הרגיל והשנוא, שנראה קצת בהלם.
מהצד השני, קרוב אליך, אתה מבחין בבחור גבוה המנשק את תמי. הבחורה שהסתובבת איתה, לפני שהצטרפת לצללים.
"מה אתה עושה פה?!" צווח עליך קול "כבר חשבנו שאתה מת! עכשיו חסל אותם!" צורח קול ומסתכל עליך בזעם.
הנער מתנתק בתמי ומסתכל עליך, ונראה מעט מפוחד.
[b]פלינט~[/b]
סנובול מבולבלת אינה מקשיבה לך ומסתערת על הרצפה ותוקעת את פיה עם ניב אש וגורמת לשריפה קטנה, והיא תקועה ברצפה הקשה, לא יכולה לזוז.
בינתיים מונפרו זוהר בכתום ואז מסתער על מייטנה ובועט בו פעמים, מעיף אותו אחורה.
"בוא נגיד, היא גלתה משהו שהיא לא צריכה לדעת" אומר האיש בקול צלול ומסתכל עליך ועיניו רושפות אש מזעם.
אתה מנער את תמי ומנשק את פיה והיא מזיזה את הראש הצידה ומתחילה להתעורר.
לפתע, אתה שומע את קולו של טיילו, ואחריו נכנס נער, בן גילך, שהוא נשען על קלפרי ועם ידו השנייה מחזיק את בטנו.
"מה אתה עושה פה?!" קורא לפתע האיש "כבר חשבנו שאתה מת! עכשיו חסל אותם!" קורא קול בזמן שקרודאנוט שלו שולח עשרות בועות לעברו של מונפרו, והן מתפוצצות עליו בחוזקה. באותו זמן, מייטנה מתאפש וטס לעברה של סנובול עם נשיכה.
המצב לא טוב, והנער שהגיע לפה, כל הנראה, גם מצללים. טיילו טס ישירות לאויב וקרא לו.
-
[quote=Ritsuka kun;1351281]
[B]אוסטין~[/B]
אתה לוחץ על קישור נוסף על כל מתקפה, ונפתחים לך שתי חלונות חדשים.
[I]מהירות~ Agility.
מתקפה מסוג על חושי. מתקפה זו אינה פוגעת, והיא מעלה את מהירותו של הפוקימון.
צל לילה~ Night Shade
מתקפה מסוג רוח. מתקפה זו פוגעת וכוחה משתווה לרמת הפוקימון.[/I]
מהקישוריות אתה רואה גם מספר תמונות המתארות לך איך נראית המתקפה, ואיזה פוקימונים יכולים ללמוד את אותה המתקפה.
"אז מה אתה רוצה שאעזור לך?" שואלת בחיוך פיבי.[/quote]
מה הכוונה ברמה? יש רמות לפוקימונים?
--------
"אני חושב שאנסה ללמוד את צל לילה!" אומר לה בחיוך ואוסיף "אז תעזרי לי?"
במידה ותסכים אשאל אותה בהתלהבות "נו, קדימה מה עושים?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351513]
[b]פלינט~[/b]
סנובול מבולבלת אינה מקשיבה לך ומסתערת על הרצפה ותוקעת את פיה עם ניב אש וגורמת לשריפה קטנה, והיא תקועה ברצפה הקשה, לא יכולה לזוז.
בינתיים מונפרו זוהר בכתום ואז מסתער על מייטנה ובועט בו פעמים, מעיף אותו אחורה.
"בוא נגיד, היא גלתה משהו שהיא לא צריכה לדעת" אומר האיש בקול צלול ומסתכל עליך ועיניו רושפות אש מזעם.
אתה מנער את תמי ומנשק את פיה והיא מזיזה את הראש הצידה ומתחילה להתעורר.
לפתע, אתה שומע את קולו של טיילו, ואחריו נכנס נער, בן גילך, שהוא נשען על קלפרי ועם ידו השנייה מחזיק את בטנו.
"מה אתה עושה פה?!" קורא לפתע האיש "כבר חשבנו שאתה מת! עכשיו חסל אותם!" קורא קול בזמן שקרודאנוט שלו שולח עשרות בועות לעברו של מונפרו, והן מתפוצצות עליו בחוזקה. באותו זמן, מייטנה מתאפש וטס לעברה של סנובול עם נשיכה.
המצב לא טוב, והנער שהגיע לפה, כל הנראה, גם מצללים. טיילו טס ישירות לאויב וקרא לו.[/QUOTE]
"טיילו!" אקרא, "העיקר שניסית לעזור" אומר לו בחיוך, "תעוך מהר לכיוונה של סנובול ותחזיק אותה ותעשה איתה סיבוב באוויר! אולי האוויר יעזור לה לצאת מהבילבול" אדריך את טיילו, "אחר כך תתקוף את קרודאנט במתקפה מהירה בשביללהסיח את דעתו בזמן שמונפרנו יתקוף באגרוף מאך! אחר כך תשתמש בדגירה!" אדריך את טיילו, "מונפרנו תשתמש בסיוע! נקווה שייצא לך משהו טוב!" אומר לו, "סנובול קדימה תתעשתי! את חייבת! תתחמקי ממנטיאנה ותשתמשי בניב אש ואחר כך בניש חשמל ביחד מהכוח שקיבלת מההתרברבות!" אומר לה, "מונפרנו תתקוף בלהביור בשביל להפריד בינך וסנובול בין מנטיאנה וקראודנט! אחר כך תשתמש בלהביור על כל מתקפות הנגד שהם מנסים לתקוף! גם אם הם מתקרבים!" אומר להם בביטחון ואנסה לנער בחוזקנ את תמי כדי שתתעורר, "נער,אני יודע שאתה מהצללים אבל קדימה! הבן אדם הזה מרושע!" אומר לנער שנכנס
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351513][b]ניל~[/b]
אתה מעיף את טיילו מראשך ומתחיל ללכת אחריו, נעזר בקלפרי ואחרי עשר דקות, של גרירה עצמית, אתה מבחין בבקתת עץ גדולה באמצע היער. אתה מבחין שהבקתה חצי שרופה וקולות ואורות בוקעים מתוכה.
'מתנהל שם קרב' אתה חושב לעצמך ונכנס פנימה, בעקבות טיילו.
אתה נכנס פנימה ורואה ארבעה פוקימונים נלחמים אחד בשני, שם עומד קול במבטו הרגיל והשנוא, שנראה קצת בהלם.
מהצד השני, קרוב אליך, אתה מבחין בבחור גבוה המנשק את תמי. הבחורה שהסתובבת איתה, לפני שהצטרפת לצללים.
"מה אתה עושה פה?!" צווח עליך קול "כבר חשבנו שאתה מת! עכשיו חסל אותם!" צורח קול ומסתכל עליך בזעם.
הנער מתנתק בתמי ומסתכל עליך, ונראה מעט מפוחד.
[/QUOTE]
"כבר חושבים שאני מת ?"אשאל ואחייך מין חיוך גדול ומרושע,(PAYBACK TIME)
"קלפרי תודה על העזרה אבל אני יכול לעמוד לבד"אומר בקול נעים לקלפרי.
"תשתמשי בשירה תרדימי את קול"אומר לה בשקט.
-
[b]אוסטין~[/b]
הכוונה כאילו לחוזק שלו Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"ברור!" אומרת פיבי בחיוך "זה ממש פשוט, ספינראק, צריך להתרכז בצללים סביבו ולקבל מהם כוח ושלח את הצללים בתור מתקפה חזקה! לרוב הם משגרים את זה מהעיניים שלהם! זאת מתקפה מאוד שימושית!" אומרת פיבי בחיוך.
"תנסה לגרום לו לשחרר את המתקפה בתוך קרן של צללים" היא מוסיפה.
[b]ניל ופלינט~[/b]
טיילו של פלינט תופס עם רגליו, את גבה של סנובול, ומושך אותה בכוח ומצליח להרים אותה באוויר, והוא מתחיל להסתובב איתה במהירות באוויר, עד שהיא מתאפסת והיא קופצת ממנו במהירות על מייטנה ונושכת את צווארו בעזרת ניב אש ומפילה אותו על האדמה. הלהבות שבפיה מתחילות להעלות ניצוצות והיא מוסיפה ניב חשמלי על צווארו ומשתקת את מייטנה שלא מסוגל לזוז.
מהצד השני מונפרו מסתער על קרודאנט עם אגרוף מאך ומעיף אותו על מייטנה. באותה שנייה, קולה של קלפרי של ניל נשמע בבקתה, וקולה יוצר שירה נעימה לאוזניים והיא מרדימה את קול, מפקד הצללים, ואת הפוקימונים שלו. מה שנותן למונפרו הזדמנות לשלוח להביור ענקי על שלושתם, ולהבות לאט לאט מתחילות לשרוף אותם.
תמי לפתע מתעוררת וקמה על רגליה "ניל?" היא קוראת, מתעלמת מפלינט "אתה בצללים?" היא שואלת באכזבה למראה המדים של ניל.
קול נאנק מכאבים, ומתעורר מהלהבות "אתה מעז ככה לבגוד בנו?" הוא שואל בזעם ומכבה להבות אשר התחילו לקלות את בגדיו "שלושתכם תשלמו על זה!" הוא אומר זועק בזעם.