מישהו רוצה נגדי קרב ב-pokemon online?
Printable View
מישהו רוצה נגדי קרב ב-pokemon online?
הלכתי לאכול ארוחת בוקר
[QUOTE=עולה אושאוט;1337075]מישהו רוצה נגדי קרב ב-pokemon online?[/QUOTE]
לא נלחם נגד נובים
איזה קטע, אתמול זכיתי בטורניר של LF*, אחרי שניצחתי איזה ראשאר אחד ברבע, אילן בחצי ופלופי בגמר
D:
[QUOTE=Igarashi Ganta;1337077]לא נלחם נגד נובים
איזה קטע, אתמול זכיתי בטורניר של LF*, אחרי שניצחתי איזה ראשאר אחד ברבע, אילן בחצי ופלופי בגמר
D:[/QUOTE]
אתה לא... אולי מישהו אחר ירצה.
בואו נארגן גם פה טורניר שאני אזכה גם פה D:
[QUOTE=Igarashi Ganta;1337079]בואו נארגן גם פה טורניר שאני אזכה גם פה D:[/QUOTE]
אז אני משתתף.
[QUOTE=Ilan;1337061]גיל: התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"[/QUOTE]
זה גם מזכיר לי מאוד כמה אתה מצחיק....
לא הבנתי למה אתה עדיין ורוד דניס.
[quote=הנואש לווינר;1337082]לא הבנתי למה אתה עדיין ורוד דניס.[/quote]
הוא היה ראשי,פקח ומנהל רגיל..
הוא בהיכל התהילה..
מה אתם מתלהבים מהקרבות אונליין, כן המשחקים שמג'יקארפ מנצח[מי יאמן אחד לרמה 100?] זה הכיף האמיתי.
לשחק בקרב של מיליון תורים, לשלב מלא מתקפות מגעילות כמו טוקסיק ולקבל מיליון חיים מהברי שלך, אתם משתמשים בפוקימונים כמו 'כלים' ושוכחים שזה לא שחמט, זה משהו הרבה יותר כיפי ויצירתי מזה.
אז אני אשחק ואהנה מbw וגם אהנה שאנצח. וזה לא יהיה כשאסתכל על Ev ושמיבי.
חזרתי [=
מסיים את הסעיף "מחירים" ואז אכתוב טיפה על האקי וגזעים~
מציע להשקיע את כל הזמן הזה בעלילה ובצוותים וברעיונות באמת טובים וטוויסטים
ההאקי באמת לא כזה חשוב, אבל המחירים, הגזעים וכל זה זה כן חשוב.
גם יש לי עלילה, חסר לי רקע [הוא בעצם מספר על התקופה, ומה אתם במשחק וכל זה]
העלילה זה כמו הוואן פיס הרגיל: [אבל עם סרטון D=]
[SPOILER]
תהילה, עושר, כוח.
האיש אשר רכש כל דבר בעולם הזה, מלך הפיראטים, גול D רוג'ר.
הדברים שאמר בהוצאה להורג שלו, גרמו לאנשים לצאת אל הים.
"העושר שלי, אוצרותיי?
קחו אותם אם אתם רוצים, חפשו אותם.
השארתי שם את הכל!"
אנשים עכשיו, רודפים את חלומותיהם, נכנסו לגראנד ליין.
עם מילים אלו, העולם נכנס לתור הזהב של הפיראטים!
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=_NokxznEqHk"][COLOR=#800080]http://www.youtube.com/watch?v=_NokxznEqHk[/COLOR][/URL]
[/SPOILER]
צוותים אני אכין כשאסיים את המשחק [ויש לי כבר לפחות 4 מוכנים..]
טוויסטים לא כזה קשה ויש לי רעיונות
החלק הכי קשה אני אתחיל להכין מחר, שזה את העולם.
[QUOTE=Kurohige;1337087]מה אתם מתלהבים מהקרבות אונליין, כן המשחקים שמג'יקארפ מנצח[מי יאמן אחד לרמה 100?] זה הכיף האמיתי.
לשחק בקרב של מיליון תורים, לשלב מלא מתקפות מגעילות כמו טוקסיק ולקבל מיליון חיים מהברי שלך, אתם משתמשים בפוקימונים כמו 'כלים' ושוכחים שזה לא שחמט, זה משהו הרבה יותר כיפי ויצירתי מזה.
אז אני אשחק ואהנה מbw וגם אהנה שאנצח. וזה לא יהיה כשאסתכל על Ev ושמיבי.[/QUOTE]
[QUOTE=Tobi...;1337070]בוקר
זאת אומרת שכשחיפשתי יריב בסיפור שלי, אז השתמשתי בטים בריליאנט סטארס ושמתי בהם:חכם שצופה כל מהלך,חזק שמרסק את הזירה אפילו במו ידיו ועוד בן אדם שמחבר בין שניהם,הבן אדם הזה מחבר את הצוות והופך אותו לצוות מדהים.
האמת היא שהפורום במצב נהדר.[/QUOTE]
אז אביב,אתה מסכים?
[QUOTE=Kurohige;1337087]מה אתם מתלהבים מהקרבות אונליין, כן המשחקים שמג'יקארפ מנצח[מי יאמן אחד לרמה 100?] זה הכיף האמיתי.
[QUOTE=Tobi...;1337070]בוקר
זאת אומרת שכשחיפשתי יריב בסיפור שלי, אז השתמשתי בטים בריליאנט סטארס ושמתי בהם:חכם שצופה כל מהלך,חזק שמרסק את הזירה אפילו במו ידיו ועוד בן אדם שמחבר בין שניהם,הבן אדם הזה מחבר את הצוות והופך אותו לצוות מדהים.
האמת היא שהפורום במצב נהדר.[/QUOTE]
אז אביב,אתה מסכים?
זה לא השם שלי זה מואנגארד ם:
מי רוצה נגדי קרב בפוקימון אונליין?
סיימתי רקע, עכשיו במחירים חסר לי כמה ספינות וסיימתי גם עם מחירים~
[QUOTE=Kurohige;1337093]זה לא השם שלי זה מואנגארד ם:[/QUOTE]
אבל שתדע:עומר:חזק,מור:גאון,אביב:מחבר ביניהם. אני מקווה שביה"ס לכתיבה ייגמר בקרוב כדי שאפתח את הסיפור.
מה הקטע שאלה השמות ששלנו?
[QUOTE=Kurohige;1337097]מה הקטע שאלה השמות ששלנו?[/QUOTE]
לא.... זה הדמות שהפכתי אתכם,השמות יפנים ושונים לגמרי!
חחחחחחח
במקום "בחזיתה" רשמתי בטעות "בחזירתה"
דניס יאח יקר חולה עליך נסיך שלי
בוא למסן.
[QUOTE=SexStyle;1337066]לך לישוןןן אומרים לךךך
לוך! :nose_pick:[/QUOTE]
הלכתי יא חרא הלכתיייייייייייי
[QUOTE=Igarashi Ganta;1337077]לא נלחם נגד נובים
D:[/QUOTE]
כולה ראשר מה 'תה מתלהב
אם היו נותנים לאריאל להירשם היית מפסיד חח
קרבות אונליין ולשחק לפי העלילה אלה שני דברים שונים. אנשים לא בונים שישיות לקרבות אונליין ומשתמשים בהם לעלילה כי זה בד"כ סתם טיפשי וחסר משמעות.
שמע, אני נהנה מלשחק פוקימון ולתפוס את האהובים עלי ואלה שנראים מגניב ולא סתם אלה שהכי חזקים או עם היכולת הכי טובה, וכל זה טוב ויפה, אבל מצד שני אני אוהב גם לשחק בצורה מתוחכמת ויותר מאתגר, שזה היופי בקרבות אונליין. אשכרה לחשוב מה צריך לעשות ואיך לכסות כל חור בשישיה. זה באמת אחלה של דבר.
[quote=הקדוש ברוך הוא;1337102]הלכתי יא חרא הלכתיייייייייייי
כולה ראשר מה 'תה מתלהב
אם היו נותנים לאריאל להירשם היית מפסיד חח
קרבות אונליין ולשחק לפי העלילה אלה שני דברים שונים. אנשים לא בונים שישיות לקרבות אונליין ומשתמשים בהם לעלילה כי זה בד"כ סתם טיפשי וחסר משמעות.
שמע, אני נהנה מלשחק פוקימון ולתפוס את האהובים עלי ואלה שנראים מגניב ולא סתם אלה שהכי חזקים או עם היכולת הכי טובה, וכל זה טוב ויפה, אבל מצד שני אני אוהב גם לשחק בצורה מתוחכמת ויותר מאתגר, שזה היופי בקרבות אונליין. אשכרה לחשוב מה צריך לעשות ואיך לכסות כל חור בשישיה. זה באמת אחלה של דבר.[/quote]
אתה אוהב לשחק בצורה מתוחכמת ובגלל זה אתה יוצר שישיית טרוריסטים?
[QUOTE=Igarashi Ganta;1337103]אתה אוהב לשחק בצורה מתוחכמת ובגלל זה אתה יוצר שישיית טרוריסטים?[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחח
תפסת אותי $:
אופיר אני בא!
נשארו לי רק הדברים הקצת יותר מאתגרים [;
אבל אני אשרוד אותם
פלופי פלופ!
[QUOTE=FIupy;1337107]פלופי פלופ![/QUOTE]
3>
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עבדתי עליך! אני לא פלופי בכלל! אני נדב! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נדבבב D:
פלופי D:
פלופי פלופx2 !
אתם מזלזלים Over במשחקים. זה נשמע כאילו כל שישייה יכולה לבוא לאליט פור ולנצח אותם ללא שימוש בשום מרפא[מה שאני תמיד עושה, החוכמה זה לנצח את כולם ללא ריפוי או בדיוק על פי הכמות שהם השתמשו] וממש לא נכון. המג'יראקפ היה מת עד שפוגע בדרגו או נגיד נשאר טיפה חיים וזה שנגיד והגיוני שמישהו יביא לרמה 100. איך ישרוד ליגה שלמה? זה הקטע...
פלופי אני בוחר בך
פלופי פראי הופיע !
פלופי תקף את פלופי במתקפת פלופ!
and its lame
[QUOTE=Kurohige;1337115]אתם מזלזלים Over במשחקים. זה נשמע כאילו כל שישייה יכולה לבוא לאליט פור ולנצח אותם ללא שימוש בשום מרפא[מה שאני תמיד עושה, החוכמה זה לנצח את כולם ללא ריפוי או בדיוק על פי הכמות שהם השתמשו] וממש לא נכון. המג'יראקפ היה מת עד שפוגע בדרגו או נגיד נשאר טיפה חיים וזה שנגיד והגיוני שמישהו יביא לרמה 100. איך ישרוד ליגה שלמה? זה הקטע...[/QUOTE]
לא מזלזלים. אני נהנה מהמשחקים עצמם ורמת הקרב תמיד משתפרת וגם הקושי שלהם, וזה טוב, אבל ההבדל בין לשחק נגד מחשב לבין בנאדם שחושב ויכול לעשות מהלכים לא צפויים זה הבדל ענק.
אביב אני סיימתי עם צאריזרד את כל הליגה :s
איזו ואיזה משחק?
וברור רק אילן קצת עצבן אותי שזלזל יותר מדי עם המג'יקארפ... רובי וספיר במקרהה היו קלים רצח, לא רואה בפלטינה צוות של רמות 50-60 של משהו כמו מייטיאנה שורד הכל ובלי מרפאים
[QUOTE=Kurohige;1337120]איזו ואיזה משחק?
וברור רק אילן קצת עצבן אותי שזלזל יותר מדי עם המג'יקארפ... רובי וספיר במקרהה היו קלים רצח, לא רואה בפלטינה צוות של רמות 50-60 של משהו כמו מייטיאנה שורד הכל ובלי מרפאים[/QUOTE]
את המשחקים הישנים כן
שמע, עשיתי סתם RUN בקריסטל בשביל הכיף, לראות כמה זמן לוקח לי לסיים אותו
תוך 3 שעות בערך כבר ניצחתי את רד
לא צוחק
פוקימון לבן ושחור למשל היו הרבה יותר מאתגרים, ועכשיו יצאה עריכה בשם פוקימון WHITE DELUXE שזה פוקימון לבן פשוט עם פוקימונים מכל הדורות במקום רק דור 5
אז אתה חושב שזה יהיה יותר קל כי הגיוון יותר רחב, אבל לא. אני לפני וויקטורי רואוד (כי זה מה שיצא עד עכשיו. פאץ' הבא שיוצא עוד מעט יוציאו כבר את כל הליגה) וכבר ליריבים שלי יש שישיות של רמות 75, זה אומר שבליגה הם יהיו רמות 80~90
וזה באמת קשה ומאתגר, הפסדתי מיליון פעם שם
אבל אולי זה כי אני עושה N RUN
וואי חפרתי