הקטע שבפיפא המוד של הלג'נד שלהם שווה לזין ואתה יודע את זה ם:
Printable View
הקטע שבפיפא המוד של הלג'נד שלהם שווה לזין ואתה יודע את זה ם:
מישהו יודע אם ההורדות של שחור 2 ולבן 2 עובדות ל-r4?
בטוח שלא עמית... נתקענו עם דיאס שלא שווה כלום
פיפא זה קקה של משחק ):
איזה Ds יש לכם?
[QUOTE=מלך השטיחים;1344390]פיפא זה קקה של משחק ):
איזה Ds יש לכם?[/QUOTE]
רגיל.
אביב-אני דווקא חושב שיש לנו שלהם אין.נוכל להוריד את הפיפלאפ שיש לווייפי :-)
[QUOTE=Reborn;1344392]רגיל.
אביב-אני דווקא חושב שיש לנו שלהם אין.נוכל להוריד את הפיפלאפ שיש לווייפי :-)[/QUOTE]
יש תוכנות שמאפשרות עריכה של השמירה, אפשר להשיג איזה פוקימון שרוצים ):
[quote=Reborn;1344392]רגיל.
אביב-אני דווקא חושב שיש לנו שלהם אין.נוכל להוריד את הפיפלאפ שיש לווייפי :-)[/quote]
אבל בR4 אי אפשר לשחק בכלום יותר, היו מיליון משחקים כמו ממיפלסטורי פוקימון BW אממ...משהו נארוטו או דיביזי ויוגיהו בקיצור שום דבר מ2010 בערך לאפ ועל לי
[QUOTE=X-Drake;1344397]אבל בR4 אי אפשר לשחק בכלום יותר, היו מיליון משחקים כמו ממיפלסטורי פוקימון BW אממ...משהו נארוטו או דיביזי ויוגיהו בקיצור שום דבר מ2010 בערך לאפ ועל לי[/QUOTE]
תעדכן.. O:
אני כל כך משועמם.. אני מגיע למצב שאני משחק את הסנייק הזה שיש ביוטיוב..
טוב, אז אם אין ברירה נגיע לרמת השיעמום המקסימלית, להיות לפורום /=
כנראה שאני בנוי להיות עסוק אחרי הכל, יום שבת לא בשבילי..
[QUOTE=X-Drake;1344397]אבל בR4 אי אפשר לשחק בכלום יותר, היו מיליון משחקים כמו ממיפלסטורי פוקימון BW אממ...משהו נארוטו או דיביזי ויוגיהו בקיצור שום דבר מ2010 בערך לאפ ועל לי[/QUOTE]
שחור ולבן דווקא עבד לי.
ואני חושב שאולי כדאי שנחכה.
אני עכשיו עושה גיבוי, ואח"כ מעביר את המשחק.
הורדתי את שתי ההורדות לשחור 2 שיש בנעוץ, ככה שיש לי ליתר ביטחון.
אם שתי אלה לא עובדות, אני מחפש בגוגל.
[QUOTE=Reborn;1344400]שחור ולבן דווקא עבד לי.
ואני חושב שאולי כדאי שנחכה.
אני עכשיו עושה גיבוי, ואח"כ מעביר את המשחק.
הורדתי את שתי ההורדות לשחור 2 שיש בנעוץ, ככה שיש לי ליתר ביטחון.
אם שתי אלה לא עובדות, אני מחפש בגוגל.[/QUOTE]
2 הלא מתורגמים זה אותו דבר XD פשוט העלאות שונות
[quote=מלך השטיחים;1344398]תעדכן.. O:[/quote]
לפי מה שהבנתי אין כבר עדכונים וזה מסובך רצחחחח לעדכן וצריך לעשות 50 פעולות, לא מאמין שלמישהו עובד הWB בR4
היי ם:
אהלן ם:
בתכלס זה מגניב שכולם משחקים באותו המשחק יכולים לשתף אחד תשני, רק אני אפילו בbw לא שיחקתי בגלל הr4
[QUOTE=X-Drake;1344415]אהלן ם:
בתכלס זה מגניב שכולם משחקים באותו המשחק יכולים לשתף אחד תשני, רק אני אפילו בbw לא שיחקתי בגלל הr4[/QUOTE]
[url]http://emulator-zone.com/doc.php/nds/[/url]
אני אוהב באטמן-ברייב אנד בולד(באטמן הנועזים והאמיצים באנגלית)2
איזה מבאס שאין עדיין פריצה לttds
ממש באסה אין כוח לחכות
ומה R4 זה חרא?
לא רוצה אימולטור רוצה בדיאס שלי! אין דרך קלה לעדכן R4 למי שמבין?
הלכתי להילחם עוד פעם בשביל הכיף נגד E4 בפלטי' בלי להתכונן, הצלחתי לנצח עם גרצ'ומפ טוטרה מצ'מפ מגנזון ופלואטזאל ם:
אם אי פעם אשחק בbw אעשה שלנצח כל E4 בלי כמעט אף ריפוי, ואז תאלוף עם שישייה מלאה\כמעט מלאה
בbw אין אלוף Just Sayng
יש רק 4? פתאום אני בבלקאאוט, תמיד במשחקי פוקימון יש רק אלליט פור?
[QUOTE=X-Drake;1344442]יש רק 4? פתאום אני בבלקאאוט, תמיד במשחקי פוקימון יש רק אלליט פור?[/QUOTE]
אליט פור ואז את האלוף של הליגה / יריב
[QUOTE=X-Drake;1344442]יש רק 4? פתאום אני בבלקאאוט, תמיד במשחקי פוקימון יש רק אלליט פור?[/QUOTE]
לא רק בBW אין אלוף יש אליט פור אבל האלוף בא אחרי העלילה
[QUOTE=X-Drake;1344440]לא רוצה אימולטור רוצה בדיאס שלי! אין דרך קלה לעדכן R4 למי שמבין?
הלכתי להילחם עוד פעם בשביל הכיף נגד E4 בפלטי' בלי להתכונן, הצלחתי לנצח עם גרצ'ומפ טוטרה מצ'מפ מגנזון ופלואטזאל ם:
אם אי פעם אשחק בbw אעשה שלנצח כל E4 בלי כמעט אף ריפוי, ואז תאלוף עם שישייה מלאה\כמעט מלאה[/QUOTE]
גם אני מחכה לעדכון פריצה.. כשיהיה עדכון אני אעדכן אותך ;)
[quote=Uzumaki Naruto;1344464]גם אני מחכה לעדכון פריצה.. כשיהיה עדכון אני אעדכן אותך ;)[/quote]
אתה תהיה מלך אבל בכלל יהיה עדכון איפעם?
--
הבנתי איך הקושי שלהם אגב לעומת פלטי' נגיד?
כן ברור.. הם מעדכנים כל כמה זמן.. אני בצ'פטר 8 בדדמן וונדרלנד..
אה ברצינות, ואין עדכון עוד לbw?
היי
עדיין לא..
הבאסה שאת האתר של הפריצה שינו לגמרי ועשו משהו מוזר... אבל מצאתי אתר אחר שעדיין לא ניסיתי.. העדכוןו האחרון שהם עשו שם זה ב12.6.2012..
עם סמל חלופי עד שאני ימצא משהו טוב.. ~
ערב טוב :)
היי משה. תגידו גם ביאקם לג'נד 10 חרא כמו 11 או שווה להוריד פרו בשבילו?
ולחשוב שאני אעדר מכאן 10 ימים- מה תעשו בלעדיי?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1344506]ולחשוב שאני אעדר מכאן 10 ימים- מה תעשו בלעדיי?[/QUOTE]
גם אני!!
אתה במשצי"ם?
[QUOTE=X-Drake;1344505]היי משה. תגידו גם ביאקם לג'נד 10 חרא כמו 11 או שווה להוריד פרו בשבילו?[/QUOTE]
אתה מתכוון ל-pc?!
[QUOTE=Monkey D Luffy;1344506]ולחשוב שאני אעדר מכאן 10 ימים- מה תעשו בלעדיי?[/QUOTE]
אוכל,אשן,אנשום,אשתין.
כנראה זה מה שכולם יעשו...
[QUOTE=X-Drake;1344505]היי משה. תגידו גם ביאקם לג'נד 10 חרא כמו 11 או שווה להוריד פרו בשבילו?[/QUOTE]
אביב-לצערי הרב לא עבד לי ההורדה של שחור 2..
אני אחכה לפאץ' טוב יותר/לגרסא באנגלית ואוריד..
[QUOTE=Reborn;1344513]אוכל,אשן,אנשום,אשתין.
כנראה זה מה שכולם יעשו...
אביב-לצערי הרב לא עבד לי ההורדה של שחור 2..
אני אחכה לפאץ' טוב יותר/לגרסא באנגלית ואוריד..[/QUOTE]
שכחת שכולם גם יצפו בסדרות ויקראו מנגות
כן לפיסי
--
עמית לי לא עובד בכלל BW הרגיל!
--
ציטוט כתבה ספורט5:
מערכת אתר ערוץ הספורט | 23/06/2012 | 21:45
[URL="http://matchcenter.sport5.co.il/Templates/GameCenter/GameCenter.aspx?GameID=54948&FLNum=91"][COLOR=#0066cc]19 דקות בתוך רבע הגמר לקח לאלופת אירופה להוכיח שגם עם 6 קשרים אפשר לייצר כדורגל קטלני. פריצה סוחפת של אלבה הסתיימה עם הגבהה לראש של אלונסו, שנגח עם כל הלב פנימה. כעת ההרכב ההגנתי של בלאן חייב להגיב[/COLOR][/URL]
מישהו יכול להגיד שכדורגל זה לא משחק חרא כשמהלך שמסתיים בהבקעת נגיחה מוגדר כ"כדורגל קטלני?"
אם זה קטלני אז מה זה גרוע? לכו לראות כדורסל ששחקן עושה 42 נק' ו7 ריב' ועוד מפסיד, ותדעו מה זה קטלני
[QUOTE=X-Drake;1344517]כן לפיסי
--
עמית לי לא עובד בכלל BW הרגיל!
--
ציטוט כתבה ספורט5:
מערכת אתר ערוץ הספורט | 23/06/2012 | 21:45
[URL="http://matchcenter.sport5.co.il/Templates/GameCenter/GameCenter.aspx?GameID=54948&FLNum=91"][COLOR=#0066cc]19 דקות בתוך רבע הגמר לקח לאלופת אירופה להוכיח שגם עם 6 קשרים אפשר לייצר כדורגל קטלני. פריצה סוחפת של אלבה הסתיימה עם הגבהה לראש של אלונסו, שנגח עם כל הלב פנימה. כעת ההרכב ההגנתי של בלאן חייב להגיב[/COLOR][/URL]
מישהו יכול להגיד שכדורגל זה לא משחק חרא כשמהלך שמסתיים בהבקעת נגיחה מוגדר כ"כדורגל קטלני?"
אם זה קטלני אז מה זה גרוע? לכו לראות כדורסל ששחקן עושה 42 נק' ו7 ריב' ועוד מפסיד, ותדעו מה זה קטלני[/QUOTE]
באסה לך..
אז אין לי עדכון טוב, מישהו יכול להדריך קצת למציאת העדכון ואיך מעדכנים?
מה קורה חברים? הסתיו פה 8)