[QUOTE=Amitlv;1419312]מרתון המסור...
הדבר הכי טוב שעשיתי השנה![/QUOTE]
אתה בטוח? השנה רק התחילה..
Printable View
[QUOTE=Amitlv;1419312]מרתון המסור...
הדבר הכי טוב שעשיתי השנה![/QUOTE]
אתה בטוח? השנה רק התחילה..
תגידו ראיתי פעם אנימה ורציתי לקרא את המנגה שלי אבל ברח לי השם שלה
זה היה על נער בשם לולוש או משו כזה שחי בבריטניה שהשתלטה על יפן והוא מקבל כח לצוות פעולה אחת על כל אדם ויש לו אחות עם שיתוק, עיוורת בשם נאנאלי
מצלצל מוכר?
פאק מה זו האנימה הזאת?!!!
בכל מקרה תגיבי במת. פליזזזזזזזזז!
[quote=asuna;1419338]תגידו ראיתי פעם אנימה ורציתי לקרא את המנגה שלי אבל ברח לי השם שלה
זה היה על נער בשם לולוש או משו כזה שחי בבריטניה שהשתלטה על יפן והוא מקבל כח לצוות פעולה אחת על כל אדם ויש לו אחות עם שיתוק, עיוורת בשם נאנאלי
מצלצל מוכר?[/quote]
זו קוד גיאס.
תראי את האנימה. אך ורק את האנימה.
אמנם לא קראתי את המנגה, אבל הבנתי שהיא מזעזעת.
תראי את האנימה.
תראי את האנימה.
אל תעשי שום דבר אחר.
תראי את האנימה.
אין שום דבר פרט לאנימה.
תראי את האנימה.
תגיעי לפרק 21 של R2.
תגיעי לפרק 21 של R2.
תסיימי לראות את האנימה.
תראי את האנימה.
בבקשה.
וואו, זה היה די נוירוטי מה שעבר עליי עכשיו.... לא הייתי כל כך אובססיבי כבר הרבה זמן...
אביזי גם אתה בבקשה תגיב במשחק
[QUOTE=LordAbizi;1419341]זו קוד גיאס.
תראי את האנימה.
תראי את האנימה.
אל תעשי שום דבר אחר.
תראי את האנימה.
אין שום דבר פרט לאנימה.
תראי את האנימה.
תגיעי לפרק 21 של R2.
תגיעי לפרק 21 של R2.
תסיימי לראות את האנימה.
תראי את האנימה.
וואו, זה היה די נוירוטי מה שעבר עליי עכשיו.... לא הייתי כל כך אובססיבי כבר הרבה זמן...[/QUOTE]
חח LOL סיימתי את כל האנימה מזמןןןןןןןןןןןןןןןן אבל אמרו לי שבמנגה יש הוכחה לזה ש[COLOR="Yellow"]לולוש חי[/COLOR]
[quote=asuna;1419343]חח LOL סיימתי את כל האנימה מזמןןןןןןןןןןןןןןןן אבל אמרו לי שבמנגה יש הוכחה לזה ש[COLOR=yellow]לולוש חי[/COLOR][/quote]
[SPOILER]
לפי מה שהבנתי אין קשר בין המנגה לבין האנימה, ושמתוארים שם דברים די שונים.
וללוש לא אמור לחיות. חלק מהיופי של הסדרה זה שללוש מת. אם ללוש חי זה הורס את היופי של זה.[/SPOILER]
אז איפה היית כל הזמן!!?! שנים אני מדבר על קוד גיאס. כל דיון על אנימות אני בא ואומר קוד גיאס. ואף אחד לא מצדד בי. אני לבדי אומר קוד גיאס בזמן שאנשים ממליצים לכולם לראות כל מיני אנימות עם דמויות בדיוניות בלבוש מינמאלי. ואני היחידי שמדבר פה על איכות. ואיפה את היית?!
וואו, אני נהיה ממש נוירוטי כשמדובר בקוד גיאס...
[QUOTE=LordAbizi;1419341]זו קוד גיאס.
תראי את האנימה.
תראי את האנימה.
אל תעשי שום דבר אחר.
תראי את האנימה.
אין שום דבר פרט לאנימה.
תראי את האנימה.
תגיעי לפרק 21 של R2.
תגיעי לפרק 21 של R2.
תסיימי לראות את האנימה.
תראי את האנימה.
בבקשה.
וואו, זה היה די נוירוטי מה שעבר עליי עכשיו.... לא הייתי כל כך אובססיבי כבר הרבה זמן...[/QUOTE]
מחר אגיע הזמן שאראה את פרק 21 בעונה השניה.:D
ל מה עמית(מנהל אנימה)ירד מניהול?
[quote=monster;1419345]מחר אגיע הזמן שאראה את פרק 21 בעונה השניה.:D
ל מה עמית(מנהל אנימה)ירד מניהול?[/quote]
זה ופרק 25 (ואחרון) הם הטובים ביותר לדעתי בכל האנימה. את הדיאלוג של פרק 21 בין ללוש וצ'ארלס יקירי אפילו כתבתי על דף ואפילו תרגמתי לצרפתית.
צ'ארלס זי בריטניה הוא מבחינתי מודל לחיקוי.
אולי אני אוריד את המנגינה THE SIGFRIED, כי אחרי הכל זה מה שמתנגן כשללוש אומר "Still! I want tomorrow!" וספוילר ספוילר ספוילר.
[QUOTE=LordAbizi;1419346]זה ופרק 25 (ואחרון) הם הטובים ביותר לדעתי בכל האנימה. את הדיאלוג של פרק 21 בין ללוש וצ'ארלס יקירי אפילו כתבתי על דף ואפילו תרגמתי לצרפתית.
צ'ארלס זי בריטניה הוא מבחינתי מודל לחיקוי.
אולי אני אוריד את המנגינה THE SIGFRIED, כי אחרי הכל זה מה שמתנגן כשללוש אומר "Still! I want tomorrow!" וספוילר ספוילר ספוילר.[/QUOTE]
צ'ארלס?! צ'ארלס?! שונאת אותו ()&_(&_(&_&() איך אתה אוהב אותו הוא כזה מרושעT^T אני הכי אוהבת את לולוש, נאנאלי והחבר של לולוש ברח לי השם
הסוף היה כזה עצוב ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; למה?!למה?!
[quote=asuna;1419347]צ'ארלס?! צ'ארלס?! שונאת אותו ()&_(&_(&_&() איך אתה אוהב אותו הוא כזה מרושעT^T אני הכי אוהבת את לולוש, נאנאלי והחבר של לולוש ברח לי השם
הסוף היה כזה עצוב ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; למה?!למה?![/quote]
הוא לא מרושע! הוא רק רצה
[spoiler]
ליצור עולם בו כל בני האדם יהיו לאחד, כדי שלא יהיה צורך לשקר. הוא רצה ליצור עולם שיהיה נחמד. אלא שהעולם הזה היה נחמד רק עבורו ועבור מריאן, וללוש רצה ליצור עולם נחמד לכולם, ולכן בדרוויניזם הוא ניצח.
בקיצור, נכון שהוא אמר שצריך להקריב את כולם במלחמות, אבל כל זה כי הוא קיווה שבאמצעות המלחמות הוא יוכל לגרום לכל בני האדם, כולל המתים, להתאחד ביחד ולמעשה האובדן יהיה זמני בלבד.
[/spoiler]
ולמעשה צ'ארלס הכי מעשי. הוא תומך במלחמות השרדות כי כמובן זו הדרך הכי טובה. במקביל, הוא פועל כנגד שקרים והמטרה שלו היא לגרום לכולם להוריד את המסכות שלהם. יחד עם זאת! הוא בעצמו משקר ולמעשה מלחמות ההשרדות שהוא מעודד הן בעצמן מסכה! ולבסוף, הוא מעודד קרב מפואר, ולא סתם באמצעות אקדחים ורובים. (משהו מפרק 15R2 אם אני לא טועה, שהוא אומר לללוש משהו בסגנון "אתה רוצה להלחם בי?! אז הלחם בי כדרכם של מלכים! רובים וחרבות אינם דרכם של מלכים!")
בקיצור, יש לו את אחת הדמויות הכי עמוקות באנימה הזו, ואני בהחלט יכול להזדהות איתו.
צ'ארלס זי בריטניה עמד מול עיני רוחי כשניהלתי את חת"ם.
היי ליאור פה
שנים שלא ראיתי אותך
[QUOTE=LordAbizi;1419348]הוא לא מרושע! הוא רק רצה
[spoiler]
ליצור עולם בו כל בני האדם יהיו לאחד, כדי שלא יהיה צורך לשקר. הוא רצה ליצור עולם שיהיה נחמד. אלא שהעולם הזה היה נחמד רק עבורו ועבור מריאן, וללוש רצה ליצור עולם נחמד לכולם, ולכן בדרוויניזם הוא ניצח.
בקיצור, נכון שהוא אמר שצריך להקריב את כולם במלחמות, אבל כל זה כי הוא קיווה שבאמצעות המלחמות הוא יוכל לגרום לכל בני האדם, כולל המתים, להתאחד ביחד ולמעשה האובדן יהיה זמני בלבד.
[/spoiler]
ולמעשה צ'ארלס הכי מעשי. הוא תומך במלחמות השרדות כי כמובן זו הדרך הכי טובה. במקביל, הוא פועל כנגד שקרים והמטרה שלו היא לגרום לכולם להוריד את המסכות שלהם. יחד עם זאת! הוא בעצמו משקר ולמעשה מלחמות ההשרדות שהוא מעודד הן בעצמן מסכה! ולבסוף, הוא מעודד קרב מפואר, ולא סתם באמצעות אקדחים ורובים. (משהו מפרק 15R2 אם אני לא טועה, שהוא אומר לללוש משהו בסגנון "אתה רוצה להלחם בי?! אז הלחם בי כדרכם של מלכים! רובים וחרבות אינם דרכם של מלכים!")
בקיצור, יש לו את אחת הדמויות הכי עמוקות באנימה הזו, ואני בהחלט יכול להזדהות איתו.
צ'ארלס זי בריטניה עמד מול עיני רוחי כשניהלתי את חת"ם.[/QUOTE]
א..א...א..בל הוא [COLOR="Yellow"]מחק ללוש את הזיכרון אפילו את נאנאלי הוא גרם לו לשכוח![/COLOR]
[QUOTE=monster;1419345]מחר אגיע הזמן שאראה את פרק 21 בעונה השניה.:D
ל מה עמית(מנהל אנימה)ירד מניהול?[/QUOTE]
אני ירדתי כי לא נעים לי להיות מנהל כשאני כמעט לא בפורום.
חוצמזה שבפורום הזה לא צריך מנהל, הוא יבש גם ככה..
טל סיננת את ההודעה שלי.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2gfkKlkKMuc[/YOUTUBE]
F.L.E.I.J.A.
[QUOTE=geostri;1419355][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2gfkKlkKMuc[/YOUTUBE]
F.L.E.I.J.A.[/QUOTE]
לא רואים..
[QUOTE=chopper;1419340]פאק מה זו האנימה הזאת?!!!
בכל מקרה תגיבי במת. פליזזזזזזזזז![/QUOTE]
האנימה הכי טובה שקיימת:love::love::love::love::love::love:
ואני די עסוקה אני באמצע הסריגה
[QUOTE=asuna;1419338]תגידו ראיתי פעם אנימה ורציתי לקרא את המנגה שלי אבל ברח לי השם שלה
מצלצל מוכר?[/QUOTE]
תגידי, איזה ז'אנר את קוראת/רואה בכלל?!
מה זאת הטרגדיה הזאת?!
יא-אללה אנטיגונה יותר שמח מזה!
יש אני לא מסוננן.
סליחה שהפרעתי.
ואני מודיע שמחר לא אוכל להגיב הרבה כי אני יוצא לתחרות ריקודי. סלוניים בתל אביב.
האם תוכלי להגיב מחר פחות כדי שאוכל לעמוד בקצב של כולם?
[QUOTE=KingKon;1419359]תגידי, איזה ז'אנר את קוראת/רואה בכלל?!
מה זאת הטרגדיה הזאת?!
יא-אללה אנטיגונה יותר שמח מזה![/QUOTE]
אני מודה שבכיתי בזה
אבל זה לא מדכאXD פשוט אני זכרתי את הפרטים הכי טרגדיים אבל זו ה-אנימה הכי מנצחת שיש
[QUOTE=asuna;1419361]אני מודה שבכיתי בזה
אבל זה לא מדכאXD פשוט אני זכרתי את הפרטים הכי טרגדיים אבל זו ה-אנימה הכי מנצחת שיש[/QUOTE]
אנימה בלי משהו על טבעי ו/או איברים נשיים זה לא אנימה.
[QUOTE=KingKon;1419362]אנימה בלי משהו על טבעי ו/או איברים נשיים זה לא אנימה.[/QUOTE]
א. יש שם מלאאא על טבעי0-ם
ב.איכסאיכסאיכסאיכסאיכס
[QUOTE=asuna;1419363]א. יש שם מלאאא על טבעי0-ם
ב.איכסאיכסאיכסאיכסאיכס[/QUOTE]
LOL, חוץ מזה קשה למצוא בלי אחד מהם
בכל מקרה תשרשרייי
[quote=asuna;1419350]א..א...א..בל הוא [COLOR=yellow]מחק ללוש את הזיכרון אפילו את נאנאלי הוא גרם לו לשכוח![/COLOR][/quote]
אבל אם התכנית שלו הייתה מצליחה לא הייתה לכך חשיבות! ללוש הפריע לתכניות שלו, ולכן הוא זמנית פגע בו, אבל ברגע שהוא היה מצליח אז שום דבר לא היה משנה.
[quote=KingKon;1419359]תגידי, איזה ז'אנר את קוראת/רואה בכלל?!
מה זאת הטרגדיה הזאת?!
יא-אללה אנטיגונה יותר שמח מזה![/quote]
נכון, הסוף אולי טראגי/דרמטי, אבל זה מה שהופך את זה לנפלא כל כך.
יאלה, עפתי לתחרות.
תאחלו לי בהצלחה.
בהצלחה!
מה שזה לא יהיה
[QUOTE=LordAbizi;1419370]אבל אם התכנית שלו הייתה מצליחה לא הייתה לכך חשיבות! ללוש הפריע לתכניות שלו, ולכן הוא זמנית פגע בו, אבל ברגע שהוא היה מצליח אז שום דבר לא היה משנה.
נכון, הסוף אולי טראגי/דרמטי, אבל זה מה שהופך את זה לנפלא כל כך.[/QUOTE]
אני חייב להגיד שהייתי צריך לשמור את האנימה הזאת לעכשיו, ראיתי כל כך הרבה סופים גרועים אחריה חוץ מblack cat שזה יגרום לי למות יום אחד
[QUOTE=LordAbizi;1419370]אבל אם התכנית שלו הייתה מצליחה לא הייתה לכך חשיבות! ללוש הפריע לתכניות שלו, ולכן הוא זמנית פגע בו, אבל ברגע שהוא היה מצליח אז שום דבר לא היה משנה.
נכון, הסוף אולי טראגי/דרמטי, אבל זה מה שהופך את זה לנפלא כל כך.[/QUOTE]
זה טרגי מדי, אני שונא את זה.
[quote=KingKon;1419386]זה טרגי מדי, אני שונא את זה.[/quote]
אבל זה לא טרגי שבא לך להתאבד, זה טרגי במובן של קטרזיס. אתה מרגיש שכל הסבל שנגרם היה מוצדק, ושבסופו של דבר הסדר שב על כנו, חרף כל האבדות. (קריאון, אנטיגונה, אמא של קריאון באינטיגונה, ו- [spoiler] שארי, איפמיה, רולו, צ'ארלס, מאו, ופחות או יותר כל הדמויות שרואים בקטע הזה שבו ללוש נותן מט לשנייזל עם ההודעה המוקלטת.[/spoiler] בקוד גיאס)
רוצים משהו טראגי?
Fate. זה טראגי.
תגידו התחלתי את העונה השנייה של דארקר דן בלאק אני לא בטוחה שהבנתי [COLOR="Yellow"]זה כאילו כמה שנים אחרי העלילה בעונה הראשונה?[/COLOR]
אחד הדברים שאני אוהב לעשות במזג אוויר כזה זה לספור את השניות מברק לרעם, לכפול פי 340 מטר לשנייה, ולקבל את מרחק מוקד הסערה ממני (ניתן להזניח את הזמן שלוקח לאור להגיע אליי מכיוון שמדובר לכל היותר בקילומטרים בודדים. השגיאה שנוצרת מכך שאני לא סופר זמן בצורה מדוייקת ממילא גדולה יותר).
זה היה כ-2.3 ק"מ, אחר כך 1.7 ק"מ, עכשיו זה התרחק ל-2 ק"מ.
[QUOTE=LordAbizi;1419399]אחד הדברים שאני אוהב לעשות במזג אוויר כזה זה לספור את השניות מברק לרעם, לכפול פי 340 מטר לשנייה, ולקבל את מרחק מוקד הסערה ממני (ניתן להזניח את הזמן שלוקח לאור להגיע אליי מכיוון שמדובר לכל היותר בקילומטרים בודדים. השגיאה שנוצרת מכך שאני לא סופר זמן בצורה מדוייקת ממילא גדולה יותר).
זה היה כ-2.3 ק"מ, אחר כך 1.7 ק"מ, עכשיו זה התרחק ל-2 ק"מ.[/QUOTE]
גם אני אוהב לעשות את זה!
[QUOTE=LordAbizi;1419399]אחד הדברים שאני אוהב לעשות במזג אוויר כזה זה לספור את השניות מברק לרעם, לכפול פי 340 מטר לשנייה, ולקבל את מרחק מוקד הסערה ממני (ניתן להזניח את הזמן שלוקח לאור להגיע אליי מכיוון שמדובר לכל היותר בקילומטרים בודדים. השגיאה שנוצרת מכך שאני לא סופר זמן בצורה מדוייקת ממילא גדולה יותר).
זה היה כ-2.3 ק"מ, אחר כך 1.7 ק"מ, עכשיו זה התרחק ל-2 ק"מ.[/QUOTE]
[QUOTE=סת' קינגלר;1419402]גם אני אוהב לעשות את זה![/QUOTE]
אתם אנשים מטרידים
ראיתי בחדשות הודעה שבעוד שנתיים יאסר ייצוא קופים מישראל.
תמיכה נדירה של בית המשפט בחלק מחברי הממשלה.
תפח רוחי, היו עכשיו הרבה ברקים ללא רעמים, כך שקשה לי להתאים את הרעם לברק שממנו הוא יצא, אז אני לא יכול לדעת באיזה מרחק מכאן נמצא מוקד הסערה. יש לי הרגשה של משהו בסגנון 2.5 ק"מ, אבל אין לי מושג.
אצלי הסערה היא עכשיו.
הי
שש לי הכי קשה החלון שלי בחדר אמבטיה מטפטף וזה שתי מטר מהאוזן שלי איך אני ארדם!? *צריכה לקום ב3*
עריכה:שיטטטט זה הגיע אליי עכשיו יש מלא רעמים *&*^_)^_)