היום הזה עייף אותי אחושרמוטה..
אחד הימים היותר מעייפים שהיו לי החודש..
Printable View
היום הזה עייף אותי אחושרמוטה..
אחד הימים היותר מעייפים שהיו לי החודש..
[QUOTE=★StarMan★;1426889]באן ליום. לא צחקו לך בפים הראשונה שנסית להצחיק... אין שום סיבה שיתחילו לצחוק עכשיו.[/QUOTE]
אני פשוט אמרתי את דעתי בנושא. לא רציתי להצחיק אף אחד. זאת פשוט הה שלי ותאמת על כזה דבר לא נותנים באן. אני אמרתי את דבריי, לא אכפת לי מדעה של אחרים.
אבל שתדעו שאם שקד או פלופי היו עושים את זה לא היה אכפת לכם בכלל.
ואין חוק על איסור הבעת דעה
בו-בו-בו-בוקר טוב!
זה לא בוקר זה לא טוב וזה לא מעניין אותי
[QUOTE=Saber;1427060]זה לא בוקר זה לא טוב וזה לא מעניין אותי[/QUOTE]
זה בוקר טוב בשבילי.
[QUOTE=chopper;1427042]אני פשוט אמרתי את דעתי בנושא. לא רציתי להצחיק אף אחד. זאת פשוט הה שלי ותאמת על כזה דבר לא נותנים באן. אני אמרתי את דבריי, לא אכפת לי מדעה של אחרים.
ואין חוק על איסור הבעת דעה[/QUOTE]
למה ששקד או פלאפי יכתבו משהו כזה?
מגעיל מצדך
יששששששששששש הפריצה של ה3 די אס שלי הגיעההההה
משחקי דור 5 אני באהההההההההה
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1427067#post1427067[/url]
אוי ואבוי
אברוך
איזה מן צלצול ארוך
איך חוסמים משתמשים.?
אני לא חושב שזה לגיטימי שמנהל יחסום משתמש.
בדקתי את זה
ומותר לי
שתביני שאם את חוסמת משתמש (שאני מניח שהוא אני) את בערך חוסמת לו את כל הגישה לחת"מ כי המנהלת השנייה בכלל לא פעילה.
אז... כן, לא נראה לי שזה לגיטימי.
אני בטוח שזה אתה ):
כן גם אני
כי אני המשתמש היחיד בערך שאשכרה טורח להעביר ביקורות על מנהלים כאן.
[QUOTE=chopper;1427042]אני פשוט אמרתי את דעתי בנושא. לא רציתי להצחיק אף אחד. זאת פשוט הה שלי ותאמת על כזה דבר לא נותנים באן. אני אמרתי את דבריי, לא אכפת לי מדעה של אחרים.
ואין חוק על איסור הבעת דעה[/QUOTE]
מה אני קשור לזה ?
[QUOTE=Saber;1427088]כן גם אני
כי אני המשתמש היחיד בערך שאשכרה טורח להעביר ביקורות על מנהלים כאן.[/QUOTE]
אני נורא אהבתי את הביקורת שלך על הכתבה שלי היא עזרה לי מעוד
[QUOTE=Amitlv;1427091]אני נורא אהבתי את הביקורת שלך על הכתבה שלי היא עזרה לי מעוד[/QUOTE]
כן הא
אבל לפעמים אנשים שוכחים שהמטרה של הביקורות הן בסה"כ להראות להם איפה הם צריכים להשתפר ואז הם נעלבים מזה חח
לא נורא, יהיה טוב
[QUOTE=Saber;1427092]כן הא
אבל לפעמים אנשים שוכחים שהמטרה של הביקורות הן בסה"כ להראות להם איפה הם צריכים להשתפר ואז הם נעלבים מזה חח
לא נורא, יהיה טוב[/QUOTE]
הם נעלבים כי רוב הפעמים אתה משתמש בשפה שפוגעת בהם.....
[QUOTE=Amitlv;1427093]הם נעלבים כי רוב הפעמים אתה משתמש בשפה שפוגעת בהם.....[/QUOTE]
זה לא כזה רלוונטי לביקורת עצמה. אם אני צריך לחזור על אותה ביקורת שוב ושוב מן הסתם שהשפה שלי תהיה בהתאם אם לא לומדים ממנה שום דבר ובוחרים להתעלם ממנה.
קח לדוגמא את הביקורת שלי על הממ"ת פסח הזה, לא כתבתי שם שום דבר ממש פוגעני ואמרתי איפה האתגר הזה פשוט עשוי בצורה רעה ואפילו גרועה, וטל בחרה להתעלם ממנה לחלוטין בלי להגיב עליה אפילו (עזוב לנסות להקשיב לה).
אפילו אדם אמר שהביקורות שלי לגיטימיות לחלוטין אז... כן.
[QUOTE=Saber;1427094]זה לא כזה רלוונטי לביקורת עצמה. אם אני צריך לחזור על אותה ביקורת שוב ושוב מן הסתם שהשפה שלי תהיה בהתאם אם לא לומדים ממנה שום דבר ובוחרים להתעלם ממנה.
קח לדוגמא את הביקורת שלי על הממ"ת פסח הזה, לא כתבתי שם שום דבר ממש פוגעני ואמרתי איפה האתגר הזה פשוט עשוי בצורה רעה ואפילו גרועה, וטל בחרה להתעלם ממנה לחלוטין בלי להגיב עליה אפילו (עזוב לנסות להקשיב לה).
אפילו אדם אמר שהביקורות שלי לגיטימיות לחלוטין אז... כן.[/QUOTE]
הרוב מתעלמים ישר כי הם כבר רגילים לתגובות פוגעניות מצדך לכן ברגע שהם רואים תגובה שלך הם בקושי מסתכלים אליה כי הם מתארים כבר את השפה שתהיה ועם הם כן קוראים הם מנסים ישר לתרגם את זה לכיאילו כתבתה משהוא שפגע בהם
[QUOTE=Amitlv;1427095]הרוב מתעלמים ישר כי הם כבר רגילים לתגובות פוגעניות מצדך לכן ברגע שהם רואים תגובה שלך הם בקושי מסתכלים אליה כי הם מתארים כבר את השפה שתהיה ועם הם כן קוראים הם מנסים ישר לתרגם את זה לכיאילו כתבתה משהוא שפגע בהם[/QUOTE]
שמע, ברור שמה שאני הולך עכשיו להשוות זה ממש לא באותה הרמה אבל קח את זה בתור דוגמא:
כמה אנשים מעבירים ביקורת על שרים, ממשלות, פוליטיקאים, ארגונים וכו'?
עכשיו אני מבטיח לך שאם תלך לחפש ביקורות בעיתונות או ברשת או אפילו בחדשות אתה תראה שהמון מהביקורות נאמרות בצורה עוקצנית, אחרת הביקורת לא ממש עוברת. זאת ביקורתיות, ככה זה עובד.
[QUOTE=Saber;1427097]שמע, ברור שמה שאני הולך עכשיו להשוות זה ממש לא באותה הרמה אבל קח את זה בתור דוגמא:
כמה אנשים מעבירים ביקורת על שרים, ממשלות, פוליטיקאים, ארגונים וכו'?
עכשיו אני מבטיח לך שאם תלך לחפש ביקורות בעיתונות או ברשת או אפילו בחדשות אתה תראה שהמון מהביקורות נאמרות בצורה עוקצנית, אחרת הביקורת לא ממש עוברת. זאת ביקורתיות, ככה זה עובד.[/QUOTE]
נכון אתה צודק
אבל יש הבדל בין אדם מבוגר שזו הקרירה שלו שעוקץ ולא משנה באיזה שפה אדם מבוגר אחר ששחלק מהעבודה שלו זה לקבל עוקצים
לבין זה שילד (פחות מ20) מהרשת עוקץ ילד אחר (פחות מ20) מהרשת על משהו שהוא הכין לבד
[QUOTE=Amitlv;1427098]נכון אתה צודק
אבל יש הבדל בין אדם מבוגר שזו הקרירה שלו שעוקץ ולא משנה באיזה שפה אדם מבוגר אחר ששחלק מהעבודה שלו זה לקבל עוקצים
לבין זה שילד (פחות מ20) מהרשת עוקץ ילד אחר (פחות מ20) מהרשת על משהו שהוא הכין לבד[/QUOTE]
לא כל כך, בסופו של דבר שתי הביקורות האלה הן לגיטימיות.
קרא את הביקורת שלי כאן אם יש לך זמן, היא די ארוכה
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=53375[/url]
זאת אשכרה ביקורת בונה
עזוב את זה שה"עקיצות" המעטות גם ככה שיש כאן מכוונות לעשייה הגרועה של הרקעים ולא אל הבנאדם, זאת נטו ביקורת של "מה רע במה שעשית ואיפה את חייבת לשפר את זה לטובת הפורום", כי זה לא הגיוני שמישהי עם תפקיד של הנהלת פורום תביא רקעים שאפילו לא מתקרבים לרמה בינונית. מצטער, אבל פשוט לא.
[QUOTE=Saber;1427100]לא כל כך, בסופו של דבר שתי הביקורות האלה הן לגיטימיות.
קרא את הביקורת שלי כאן אם יש לך זמן, היא די ארוכה
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=53375[/url]
זאת אשכרה ביקורת בונה
עזוב את זה שה"עקיצות" המעטות גם ככה שיש כאן מכוונות לעשייה הגרועה של הרקעים ולא אל הבנאדם, זאת נטו ביקורת של "מה רע במה שעשית ואיפה את חייבת לשפר את זה לטובת הפורום", כי זה לא הגיוני שמישהי עם תפקיד של הנהלת פורום תביא רקעים שאפילו לא מתקרבים לרמה בינונית. מצטער, אבל פשוט לא.[/QUOTE]
טוב
קראתי את הביקורת שלך
ותאמת זו היתה ביקורת נורמאלית בונה ובלי יותר מידי עקיצות היו כמה אבל בקושי
היא לא אמורה להתעצבן מזה במיוחד מהביקורת על הרקע האחרון
אבל זה עדיין עבודה שהיא לתענתה ישבה אליה 3 שעות ושמישהו שהיא בכלל לא מכירה בא ונותן ביקורת כיאילו הוא איזה בן אדם חשוב שיותר טוב ממנה (זה הרושם שמקבלים שקוראים את הביקורות) זה פוגע...
אבל הביקורת הייתה הגיונית לגמרי
[QUOTE=Amitlv;1427101]טוב
קראתי את הביקורת שלך
אבל זה עדיין עבודה שהיא לתענתה ישבה אליה 3 שעות ושמישהו שהיא בכלל לא מכירה בא ונותן ביקורת כיאילו הוא איזה בן אדם חשוב שיותר טוב ממנה (זה הרושם שמקבלים שקוראים את הביקורות) זה פוגע...
אבל הביקורת הייתה הגיונית לגמרי[/QUOTE]
לא אמרת שאתה פורש ולא חוזר יותר לפורום?
[QUOTE=Amitlv;1427101]טוב
קראתי את הביקורת שלך
אבל הביקורת הייתה הגיונית לגמרי[/QUOTE]
זה שהיא ישבה על זה 3 שעות רק מחזק יותר את הביקורת שלי - להבא אם היא תפעל בצורה יותר חכמה היא לא תצטרך לבזבז 3 שעות על דבר כזה, או שב3 שעות היא תוכל לכתוב דברים ברמה גבוהה יותר.
שמע, כשהיא קוראת לי מטומטם בנו"ד (והיא עשתה את זה) אז אני חושב שמי שמתנהג כאילו הוא יותר טוב כאן זאת היא ולא אני
אז הביקורת עדיין רלוונטית
בסה"כ אבל זה בא לטובת הפורום כולו, שידעו מה נחשב לרמה במשחקי תפקידים. גם מנהלים לשעבר של חת"מ וגם אדם אמרו שהרמה שם ירדה בצורה משמעותית.
[QUOTE=Saber;1427104]זה שהיא ישבה על זה 3 שעות רק מחזק יותר את הביקורת שלי - להבא אם היא תפעל בצורה יותר חכמה היא לא תצטרך לבזבז 3 שעות על דבר כזה, או שב3 שעות היא תוכל לכתוב דברים ברמה גבוהה יותר.
שמע, כשהיא קוראת לי מטומטם בנו"ד (והיא עשתה את זה) אז אני חושב שמי שמתנהג כאילו הוא יותר טוב כאן זאת היא ולא אני
אז הביקורת עדיין רלוונטית
בסה"כ אבל זה בא לטובת הפורום כולו, שידעו מה נחשב לרמה במשחקי תפקידים. גם מנהלים לשעבר של חת"מ וגם אדם אמרו שהרמה שם ירדה בצורה משמעותית.[/QUOTE]
תראה אני אומר ששניכם צודקים
אתה צודק בזה שהתגובות אלו רק ביקורות אין מה להיפגע כי אתה רוצה לעזור (אני מכווה)
והיא צודקת בזה שאולי היא רגישה והיוא רק נפגע מזה כי היא חושבת שאתה מזלזל בה (מה שנראה ככה)
ועדיין, זה שהיא נפגעה לא נותן לה את הזכות להגביל את הפעילות שלי בחת"מ בצורה כזאת
המנהלת השנייה לא פעילה בכלל, והמנהלת הראשונה חסמה אותי ואת התגובות שלי. זה מונע ממני להיות מעורב בחת"מ בכל צורה שיש.
וואוו החסימה הזאת לא עובדת אם אתם מצוטטים אותו
לסאבר-אתה כן כותב את הביקורות שלך כעקיצות ועוקץ אותי בכל דבר! בכל פעם שאני פותחחת משהו אתה חייב להגיב כמו ששמת קישור לזה שיהיה בקרוב מאגזין וכתבת ''אוי לא'' אתה מצפה שאני לא יעלב??
[QUOTE=Saber;1427107]ועדיין, זה שהיא נפגעה לא נותן לה את הזכות להגביל את הפעילות שלי בחת"מ בצורה כזאת
המנהלת השנייה לא פעילה בכלל, והמנהלת הראשונה חסמה אותי ואת התגובות שלי. זה מונע ממני להיות מעורב בחת"מ בכל צורה שיש.[/QUOTE]
אתה יכול גם לשלוח למנהל הראשי אם אין מנהל בחתם לא?
[QUOTE=Alice;1427108]וואוו החסימה הזאת לא עובדת אם אתם מצוטטים אותו
לסאבר-אתה כן כותב את הביקורות שלך כעקיצות ועוקץ אותי בכל דבר! בכל פעם שאני פותחחת משהו אתה חייב להגיב כמו ששמת קישור לזה שיהיה בקרוב מאגזין וכתבת ''אוי לא'' אתה מצפה שאני לא יעלב??[/QUOTE]
מצטטים*
סייבר*
טרחת לקרוא את הביקורת? היא ביקורת לכל דבר, תתמודדי עם זה.
כתבתי אוי ואבוי כי הרעיון עצמו לא רעיון טוב, מה את רוצה שאני אגיד?
[QUOTE=Saber;1427112]מצטטים*
סייבר*
טרחת לקרוא את הביקורת? היא ביקורת לכל דבר, תתמודדי עם זה.
כתבתי אוי ואבוי כי הרעיון עצמו לא רעיון טוב, מה את רוצה שאני אגיד?[/QUOTE]
לא נראלי היא רואה את התגובות שלך
[QUOTE=Amitlv;1427113]לא נראלי היא רואה את התגובות שלך[/QUOTE]
היא לא, כי היא חסמה אותי. אבל ברגע שציטטת אותי זה אומר שהיא כאן יכולה לראות את זה, אז זה סבבה.
יאי
אמא שלך יאי
[QUOTE=Saber;1427118]אמא שלך יאי[/QUOTE]
מה פתאום
מרשים פרה לאכול צינטור תרוויח מטוס נגיע טווס ונוצות ססגוניות..
הסתפרתי והלכתי על משהו חדש, אני אוהב את זה.. D:
היא הכי יאי שיש.