-
[QUOTE] נאזליף ממהר לירות בוץ אל עבר סימיסייג', אך הקוף קופץ לו גבוה ומתחמק מהמתקפה. נאזליף מנצל את הקפיצה וקופץ לעברו כשהוא מניף את ידו אחורנית, ומקשיח את גופו. הוא עוצם את עיניו ומנסה לבצע את אשר ביקשת, ולרגע נראה אפילו כי ידיו זוהרות באור ירוק- אך הוא מפסיק, גורם לו להתבלבל וליפול למטה באמצע הניתור. סימיסייג' מצחקק מעט, ולא מפסיד דקה. "אקרובטיקה!" מורה המאמן, וסימיסייג' מצליח במהירות עצומה לפגוע בנאזליף מאחור, מטיח אותו על הרצפה בחזקה. נאזליף נראה תשוש, וקם על שתי רגליו בקושי.[/QUOTE]
"נאזליף, אתה מסוגל לעשות את זה, אל תוותר!" אקרא בקול נחוש, "אני מאמין בך! עברת דרך ארוכה ביותר עד כה ותמיד תרמת את חלקך במסע הזה, אני ממש זקוק שתתרכז ותתן את כל כולך, השתמש במבנה גופך הקטן והזריז להתקדם לעברו עד כמה שאתה יכול, אל תתקוף עד שתקבל זווית טובה ואז מהר תסתחרר ותירה ירי בוץ לעבר פניו בעוצמה! אתה מסוגל לעשות את זה!" אעודד אותו בלחץ רב. אנתח את המצב, נאזליף מותש והוא חייב למצוא דרך לגמור את הקרב הזה!
-
[COLOR=#000000][B]מייק @the^charmander ;
[/B][/COLOR]נאזליף מתחיל לרוץ במהרה, ואז קופץ, די בחולשה ביחס למצבו הגופני כרגע, ומסתובב סחור סחור- מאין ממטרת בוץ פוקימונית שכזו.
סימיסייג' נפגע ונדחף מעט אחורנית, אך נראה כי הדבר לא הזיק לו יותר מידי.
"סופת עלים!" מורה המאמן, והצמח על פניו של סימיסייג' זוהר באור ירוק.
[COLOR=#000000][B]
אייס @totodile ;
[/B]יופי. שיישאר כך p=
----
אתה מחליט להתקלח ולישון, מחזיר את פוקימוניך לפוכדורים.
אתם הולך להתקלח כמובן ואז נרדם במהרה, כשלפתע שומע את תום. "נו תתעורר כבר!" הוא אומר, ואתה שם לב שאתה במקלחת, למזלך עם בוקסר, כנראה שנרדמת שם מרוב עייפות. "יאללה, תתארגן ונעוף מפה, השעה כבר 8 וחצי בבוקר."
[B]מליפאן;
[/B]אתם מסתובבים סביב המערה, כשלפתע זואי מבחינה בחבל כרוך לאחת מהאבנים הקרובות, כנראה של אדם שוויתר על העלייה למערה. "חוץ מזה.. יש לנו את מאסקריין!" היא אומרת, ואתה נזכר בצ'ינגלינג שיכולה לרחף.
"ומכיוון שמאסקריין יודע ירי חוט.." היא אומרת ונותנת לך את החבל בעודה מוציאה את מסקריין מהפוכדור שלו. אתה אוחז בחוט, ומביט בזואי.
-"ירי חוט!" היא מורה לו, ומאסקריין שולח חוט שאוחז בחזקה באחת האבנים במעלה ההר. "קדימה!" היא מחייכת, ועולה על מספר אבנים, מתחילה להתקדם אל עבר הפסגה תוך כדי שהיא נעזרת ותופסת בחוט שמאסקריין יצר עבורה.
[B]דניס;[/B]
פאנפי מתעשת על עצמו ומשתמש במקהלה, גורם לפאנסייג' המופתע למעוד, וליפול על פניו.
אתה רואה שפאנסייג' מתקשה לקום, וכי לא יכול להילחם יותר.
[B]רון @THEHELIOLISK ;[/B]
אתה מוציא את ארון, שיוצא באותה רוח לחימה מטורפת שזורמת בורידיו. {או מה שלא זורם לו}
מיאו מתחיל לרוץ על ארבע אל עבר ארון שמתקשח, ועומד בפני כל השריטות שצפית. בתגובה ארון משתמש בטופר מתכת, ומטיח את מיאו אחורנית. מיאו נפגע אך קם על רגליו במהרה. "אההא.. אני מבין, חושב שמיאו הוא רק שריטות?" שואל המאמן למראה הארון שהתקשח. "מיאו, השתמש בפעימת מים!" מורה המאמן ומיאו שולח כדור מים אל עבר ארון, בערך בגודל של ארון עצמו.
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B]
נראה כי צפית את ההתקפה בהחלט.
אקנס משכפלת את עצמה ויוצרת כפילים המקיפים את קריקטוט, שמיד משחרר אור לבן סביבו ופוגע מעט באקאנס (אחרי הכל.. הוא נפגע מעוקץ הרעל*), מה גם שהוא מפוצץ את הכפילים שנעלמים במגע עם האור הלבן. אקאנס חוטפת מעט נזק, ונראת די לחוצה, חוזרת אחורנית ומביטה מאחורי הרגל שלך על הקריקטוט בחשש, אף על פי שלא נפגעה בחומרה.
[B]דור @EDGAR ;[/B]
אתה לוקח את הג'קט הנהדר, והאחות ג'ואי מרפאת לך את הפוכדורים. אתה מודה לה מאוד
"אע#!$^ למה%@חא@ שלא ^#@%!!!" קוראת הילדה, דמעות בעיניה, ואתה לא מבין דבר.
"אה כן.. זאתי.." אומרת האחות ג'ואי מהצד, ואתה מביט לכיוונה. "היא כאן כל היום כבר. היא ניסתה לגרום לי לבוא איתה לבחוץ, יצאתי ולא ראיתי דבר, אך היא התעקשה שיש שם משהו."
[/COLOR]
-
[QUOTE=SKULL KID;1490557][COLOR=#000000]
[B]דור @EDGAR ;[/B]
"אה כן.. זאתי.." אומרת האחות ג'ואי מהצד, ואתה מביט לכיוונה. "היא כאן כל היום כבר. היא ניסתה לגרום לי לבוא איתה לבחוץ, יצאתי ולא ראיתי דבר, אך היא התעקשה שיש שם משהו."
[/COLOR][/QUOTE]
"נו טוב"
"אני עולה לישון לילה טוב" אני אומר והולך לחדרי
אבל אני לא מצליח להירדם, הסקרנות הורגת אותו אז באמצע הלילה אני בא לילדה הזאת ששוכבת על הרצפה ושואל אותה מה יש בחוץ
-
[B]מליפאן;
[/B]אתם מסתובבים סביב המערה, כשלפתע זואי מבחינה בחבל כרוך לאחת מהאבנים הקרובות, כנראה של אדם שוויתר על העלייה למערה. "חוץ מזה.. יש לנו את מאסקריין!" היא אומרת, ואתה נזכר בצ'ינגלינג שיכולה לרחף.
"ומכיוון שמאסקריין יודע ירי חוט.." היא אומרת ונותנת לך את החבל בעודה מוציאה את מסקריין מהפוכדור שלו. אתה אוחז בחוט, ומביט בזואי.
-"ירי חוט!" היא מורה לו, ומאסקריין שולח חוט שאוחז בחזקה באחת האבנים במעלה ההר. "קדימה!" היא מחייכת, ועולה על מספר אבנים, מתחילה להתקדם אל עבר הפסגה תוך כדי שהיא נעזרת ותופסת בחוט שמאסקריין יצר עבורה.
[/COLOR][/QUOTE]
אני אוציא את צ'ינגלינג.
"היי צ'ינגלינג. המצב הוא כזה. אני צריך לעלות למעלה. אני צריך שאת תרחפי קלות ליד ההר. אני אנסה להיעזר בחבל הזה שם כדי לעלות. אם משהו יקשה עליי, אז תבואי לידי ו... אני אנסה לחשוב על פתרון שמערב אותך. אני סומך עליך." אסביר לה. "כדאי לך שהנוף הזה יהיה שווה את זה." אומר לה, ואתחיל לנסות להיעזר בחבל כדי להתקדם למעלה.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490557][COLOR=#000000][B]אייס @totodile ;
[/B]יופי. שיישאר כך p=
----
אתם הולך להתקלח כמובן ואז נרדם במהרה, כשלפתע שומע את תום. "נו תתעורר כבר!" הוא אומר, ואתה שם לב שאתה במקלחת, למזלך עם בוקסר, כנראה שנרדמת שם מרוב עייפות. "יאללה, תתארגן ונעוף מפה, השעה כבר 8 וחצי בבוקר."
[B]מליפאן;
[B]דניס;[/B]
[B] ;[/B]
אתה מוציא את ארון, שיוצא באותה רוח לחימה מטורפת שזורמת בורידיו. {או מה שלא זורם לו}
מיאו מתחיל לרוץ על ארבע אל עבר ארון שמתקשח, ועומד בפני כל השריטות שצפית. בתגובה ארון משתמש בטופר מתכת, ומטיח את מיאו אחורנית. מיאו נפגע אך קם על רגליו במהרה. "אההא.. אני מבין, חושב שמיאו הוא רק שריטות?" שואל המאמן למראה הארון שהתקשח. "מיאו, השתמש בפעימת מים!" מורה המאמן ומיאו שולח כדור מים אל עבר ארון, בערך בגודל של ארון עצמו.
[B] ;[/B]
אקנס משכפלת את עצמה ויוצרת כפילים המקיפים את קריקטוט, שמיד משחרר אור לבן סביבו ופוגע מעט באקאנס (אחרי הכל.. הוא נפגע מעוקץ הרעל*), מה גם שהוא מפוצץ את הכפילים שנעלמים במגע עם האור הלבן. אקאנס חוטפת מעט נזק, ונראת די לחוצה, חוזרת אחורנית ומביטה מאחורי הרגל שלך על הקריקטוט בחשש, אף על פי שלא נפגעה בחומרה.
[B] ;[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
"וואי איזה מזל שהערת אותי, אני אתארגן ונצא, שלא נאחר! גם צריך להפגש עם אליסון ותמי מחוץ למכון, ואולי גם ספנסר יבוא לצפות, איזו התרגשות." אדבר בזמן שאתארגן
"יאללה בוא כבר. תמיד מחכים לך!" אצעק על תום בציניות ואגחך. "בוא נלך לשער הכניסה למכון, קדימה!" אומר וארוץ מבלי לחכות לו לאחר שנצא מהחדר.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490557][COLOR=#000000][B]
[/COLOR][/QUOTE]
אין בעיה, פעם הבאה אני פשוט לא יוסיף את הרובד של המחשבה לתגובה.
Your Welcome
~~~~~~~~~~~~~
"ארון, תשתמש בהתקשחות, אבל תקשיח את כל גופך! שיהיה ממש כמו ברזל יצוק! לאחר מכן תשעוט קדימה לעבר מיאו, תוך כדי שאתה מקשיח עצמך" אומר לארון ואצפה בו.
~~~~~~~~~~~~~~
נתתי לך אחלה תיאור בשביל שדרוגון קטן לנגיחה -> נגיחה מתכתית מסוימת שכולנו מכירים
-
[QUOTE] מייק The Charmander ;
נאזליף מתחיל לרוץ במהרה, ואז קופץ, די בחולשה ביחס למצבו הגופני כרגע, ומסתובב סחור סחור- מאין ממטרת בוץ פוקימונית שכזו.
"סופת עלים!" מורה המאמן, והצמח על פניו של סימיסייג' זוהר באור ירוק.[/QUOTE]
"תתקשח!" אקרא בקול. זאת כבר ההתקשחות השנייה. "זנק היישר לעבר הסופה והשתמש בזה כתנופה לחבוט בו בפגיעה ישירה ואז, כשאתה קרוב מספיק, השתמש במתקפה הסודית שלך כדי לגמור את זה! קדימה!"
-
[B]
לילי @ALICE ;[/B]
את מציגה את עצמך וחברייך, כולכם מתרגשים ומתלהבים, להוטים לקרב המכון המיוחל.
את מספרת לרוקסן כי את זו שבאה לאתגר אותה לקרב, ומביטה בקאיטו, הוא קורץ לך ואת יכולה להישבע כי שמעת אותו אומר /את יכולה לעשות את זה/. "נהדר!" אומרת רוקסן בחיוך, ואוחזת בידיך. "אם כך, מדוע איננו מתחילות?" היא שואלת ועיניה נוצצות, ואת מהנהנת. רוקסן הולכת לכיוון צידה השני של הזירה, ומוציאה פוכדור מכיסה.
"הקרב בין המאתגרת במכון לילי, לבין מנהיגת המכון רוקסן, יתחיל עכשיו. כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים. כאשר שני פוקימונים של אחד מהצדדים לא יכולים להילחם עוד, ייקבע מנצח. רק למאתגרת במכון מותר להחליף פוקימונים בעת הקרב. התחילו בקרב!" אומר מרטין, ורוקסן מיד שולחת את הפוכדור שלה לזירה. "צא!" היא קוראת, ומהפוכדור יוצא פוקימון חמוד שנושף קצת באפו, מחכה ליריבו.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/231.gif[/IMG]
"ספיל" אומר בחיוך ואוציא את ספיל מהפוקדור שלו. "ספל, תשתמש באקדח מים ואז ישר באבקת שלג" אומר לו בהתלהבות מהקרב.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490557][COLOR=#000000][B]מייק @the^charmander ;
[/B][/COLOR]נאזליף מתחיל לרוץ במהרה, ואז קופץ, די בחולשה ביחס למצבו הגופני כרגע, ומסתובב סחור סחור- מאין ממטרת בוץ פוקימונית שכזו.
"סופת עלים!" מורה המאמן, והצמח על פניו של סימיסייג' זוהר באור ירוק.
[COLOR=#000000][B]
אייס @totodile ;
[/B]יופי. שיישאר כך p=
----
[B]מליפאן;
[B]דניס;[/B]
[B]דור @EDGAR ;[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
יעני התעלף? הקרב נגמר או לא?
---
אם הוא התעלף, אחזיר את פנפי לפוקדור ואכנס למרכז פוקימונים הקרוב (הרי רק נכנסתי ליער, אני רק צריך כמה צעדים אחורה והופס אני בחוץ) וארפא אותו בלי לבזבז יותר מדי זמן, ואז אחזור ליער ואתחיל להתקדם בשביל
אם לא, אורה לפנפי ״סיים אותו עם גלגול!״, ואז ההמשך כמו שכתבתי במשפט הקודם אלא אם הקרב ימשיך מה שסביר להניח שלא יקרה כי הוא דיי גמור
-
[/COLOR][/QUOTE]
"אל תדאגי קטן עלייך" אומר לה בחיוך "עכשיו תעברי להתכרכות(?) ואז עוקץ רעל מטווח אפס" אורה לה בהתלהבות, בתקווה שהיא תכנס למוד
-
כה כה, קל ככה למצוא את מה שאני צריך להגיב חחח
--------
"מצוין פנקין! עבודה מדהימה ומרהיבה!" אני מציין בהתלהבות לפנקין "עכשיו בואי תנוחי בצד, אני וטימבור נסיים את זה מפה!" אני אומר לה וחיוך מלא ביטחון עולה על פניי.
"טימבור בוא נראה להם שאיתנו לא מתעסקים, תשתמש במיקוד אנרגיה!" אני מתחיל לפקוד עליו "ומיד אחר כך בעיטה נמוכה ואגרוף זריז על קדברה!" אני מסיים לתת לו את הפקודות
-
[CENTER][COLOR=#800000][SIZE=4][B]שלום שחקנים יקרים שלי (ושחקנית[/B]:embarrassed:)[/SIZE]
רציתי לשתף אתכם במשהו קטן, שניסיתי מבעוד מועד לרמוז עליו למספר משתמשים, ואותם משתמשים ישימו לב לזה כרגע בתגובה שלכם ככל הנראה.
כאשר אתם משתמשים במתקפות כמו: HARDEN, FOCUS ENERGY, RECOVER, LEER, DEFENSE CURL וכד'
הרבה פעמים אתם אומרים 'תעשה את זה בזמן שאתה רץ', או 'תעשה את זה תוך שימוש בX!'
--
אז לא.
בעקרון זה אפשרי והגיוני, ואני מסכים איתכם שהטקטיקות האלו נהדרות.
אבל קודם כל, צריך לזכור שגם זו מתקפה.
בין אם אתה לומברה, סנורלקס או ארקניין- כשתשתמש בGROWL תצטרך לעצור, תצטרך להשתמש במתקפה, ואם אתה רוצה איזושהיא השפעה של ההתקפה הזו על הקרב - זה לא יקרה אם אותו פוקימון יעשה את זה תוך כדי שחייה, תעופה או השד יודע מה, [B][U]זה יוריד מהביצועים שלה ובעצם יעשה אותה USELESS[/U],[/B] הרי הפוקימון שלכם אמנם רץ טוב ואמנם גם צורח טוב, אבל להשתמש באותו הזמן.. בהחלט יוריד מהביצועים, וזה שיקול שלכם. לפעמים אפילו לא ישנה דבר במהלך הקרב, מלבד לעצור באמצע הריצה- דבר שאתם לא רוצים.
אבל אמרתי שאני חושב שהטקטיקות האלה נהדרות, אז מה כן אפשר לעשות?
לעבוד עם הפוקימון על זה.
כמו שכל דבר אחר עלול לקחת לנו, בני האדם, אימונים- גם לפוקימונים שלכם.
אז אני לא אומר תפסיקו עם זה.. כי כמובן, זה מעולה. אבל תחשבו טיפה'לה, אמנם אני חורג מגבולות המשחקים הרשמיים ויותר זורם לכיוון האנימה והREAL LIFE, אבל גם שם צריך לעבוד D:
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
אייס @TOTODILE ;[/B]
אתה מתארגן לקראת יציאה, ויוצא עם תום מהאכסנייה.
אתם מתהלכים במשך כרבע שעה, כשלפתע אתה מבחין במכון ודופק ריצה מהירה.
[/COLOR][COLOR=#000000][IMG]http://i.imgur.com/iQ4yjpl.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#000000]הבניין עצמו נראה כמו כאילו קבור מתחת לאבנים. 'מעניין מה סוג המכון' אתה חושב ומתרשם, כשלפתע אתה שומע את אליסון. "מה נשמע?" היא שואלת ומנופפת לכם לשלום, מהצד השני, לצידה סילבר וגולד.
שלושתכם מתהלכים אל תוך המכון, נכנסים אל לובי ענק ואתה שואל את אחד האנשים בתוכו היכן ניתן למצוא את מנהיג המכון. "בהמשך המסדרון" הוא אומר, מצביע הלאה. אתה מוביל את חבריך ואתם מתקדמים
יש כ3 דלתות במסדרון שחלונות זכוכית גדולים משקיפים עליהם. אתה רואה מאמנים צעירים נלחמים זה בזה, כשלכולם פוקימוני אבן. הזירות קטנות ומכוסות קרקע יבשה ואבנים לבסוף אתם מגיעים אל החדר האחרון, ונכנסים אליו. מיד הטמפרטורה צונחת, ומולכם נשקפת זירה גדולה פי שניים מהשאר.
האבנים חלקן קטנות, חלקן בגודל אדם, והקרקע יבשה וקשה לגמרי. במרכז כל צד של הזירה, מדרגה קטנה עשויה מסלע, עם הכיוון לזירה. אלו העמדות עליהן עומדים המאמנים הנלחמים.
בצד עומדים ספסלים המשקיפים גם כן אל הזירה, על אחד מהם יושבת בחורה בסביבות ה20 לחייה, לבושת תלבושת כחולה-ורדרדה, עם עוד אדם. הבחורה מבחינה בכם. "הנה מרטין, המאתגרים הראשונים של היום!" היא אומרת לאדם לצידה בחיוך, וניגשת לעברכם.
"שלום לכם, אני רוקסן, מנהיגת מכון העיר רסטבורו." היא מציגה את עצמה, גם מרטין מתקרב.
מרטין מציג את עצמו, "נעים להכיר, אני מרטין ואני הוא השופט בקרבות המכון של העיר רסטבורו."
[B]דור @EDGAR ;[/B]
אתה הולך לכיוון החדר, ובהחלט לא מצליח להירדם, לכן אתה מחליט לצאת בחזרה אל מרכז הפוקימונים.
אתה מתקדם, די לחוץ, באכסנייה החשוכה, ומגיע אל חדר הלובי של המרכז. האור החשוך מודלק לרגע, ואז נכבה שוב.
האחות ג'ואי לא נמצאת בחדר, וזה מוזר. אתה מחפש אחר הילדה, והיא לא שם.
אתה כבר מחליט שלחזור למיטה, כשלפתע צעקה נשמעת מבחוץ..
[/COLOR][B]מליפאן;[/B]
אתה מסביר לצ'ינגלינג, והיא עוזרת ותומכת בך.
אתה עולה צעד אחר צעד, ומגיע כמעט אל פסגת ההר, כשלפתע האבן עליה דרכת נשברת, ואתה עוזב את החבל בשוגג- מועד למטה. צ'ינגלינג הלחוצה עוצמת את עיניה, וברגע אחד אתה מאופף בהילה כחולה ומרגיש כיצד אתה מרחף באוויר, אוחז בחבל מחדש ועולה עד לפסגה. אתה מביט בצ'ינגלינג, שפוקחת את עיניה. נראה כי למדה בלבול, או לפחות את הבסיס.
ארון מקשיב לך ועוצר במקום, גורם למתכת המכסה את גופו להבריק בצורה מרהיבה.
מכיוון והורית לו דבר מנוגד לגמרי מחמיקה, הוא עומד אל מול פעימת המים שמתפוצצת בו ישירות.
ארון נפגע ומועף אחורה, סופג נזק רציני. אתה מופתע מעט, והמאמן אומר "באמת חשבת שהתקשחות תעזור? נגד התקפות פיזיות.. אולי", ומצחקק לו בעילאיות מסוימת.
---
שמע, זה נהדר. אבל מוקדם מידי מכדי שארון ילמד מתקפה כזו.
במיוחד הוא, שפינקתי אותו באחלה מתקפות בסיס
[B]מייק @THE^CHARMANDER ;[/B]
נאזליף עוצר במקום, מתקשח לגמרי. נראה כי עורו הקשה עמיד בפני כל התקפה שעתידה לבוא
הוא מתחיל לרוץ אל עבר סימיסייג', בכוונה לחטוף את סופת העלים.
המאמן מולך מחייך חיוך קטן, ואתה שואל מדוע. "ובכן, צפה ותראה" הוא אומר.
הסופה פוגעת בנאזליף, וחוץ מהנזק שהוא חוטף הוא גם מועף אחורנית, בלי דרך לפגוע או להתקרב אל סימיסייג'.
"קליע זרעים!" מורה המאמן, בעוד נאזליף שולח ירי בוץ, אך כמובן שקליע הזרעים חודר את הבוץ וגורם לעלפונו של נאזליף, שנוחת על האדמה על גבו. "מתקפות כמו התקשחות לא יועילו לך אל מול מתקפות שאינהן פיזיות", מעיר לך המאמן.
[B]לילי @ALICE ;[/B]
תזכרי, זה 2 על 2.
--
את מוציאה את ספיל. "הקרב בין ספיל לפאנפי יתחיל כעת, לילי רשאית להתחיל בקרב!"
את מתלהבת לגמרי, ומתלהטת מעצם קיום הקרב- מורה לספיל לתקוף באקדח מים מלווה באבקת שלג.
ספיל פותח את פיו ושולח אקדח מים מהיר אל עבר פאנפי, שמצליח לנוע במהירות ולהתחמק מהמתקפה.
המקום שבו היה פאנפי נרטב, ומוקפא קצת בעקבות אבקת השלג. את מביטה הצידה, ורואה שפאנפי מתגלגל לו.
"עכשיו!" מורה רוקסן, ופאנפי חובט את גופו בספיל בעוצמה, מגלגל אותו אחורנית.
פאנפי חוזר אחורה- עדיין מגולגל, ומתגלגל לו מחכה לפעם הבאה בה יוכל להנחית התקפה. נראה כי המהירות שלו בעת הגלגול טובה בצורה מוגזמת. (כנראה השה''מ אוהב אותו או משהו כי אחרת אין לזה הסבר הגיוני)
[B]דניס;
[/B]אמרתי לך בסקייפ, ובכל זאת לא שינית. תודה
--
אתה מבין כי הפאנסייג' עולף ופאנפי עומד מולו וקורא בהתלהבות עם פיו הקטן, מושיט את אפו אל על.
הוא מתקדם אל עבר התיק שלך ומחטט בו. אתה מביט ורואה שהוא מוציא קצת אוכל לפוקימונים.
הוא ניגש אל עבר פאנסייג', שקם לו ומתהלך באיטיות הצידה- ומגיש לו מעט אוכל.
פאנסייג' מחייך ואוכל בתיאבון רב, מיד לאחר מכן הוא לוחץ את אפיו של פאנפי ורץ לו הצידה.
נראה כי לפאנפי חשוב לשמור על כבוד, גם לאחר הקרב.
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;
[/B][URL="http://i.imgur.com/xgLhgFv.png"]התכרכות, WRAP.[/URL]
האמת שכרגע עלה בראש שלי לקרוא לזה חנק, מה דעתך?
--
אקנס מביטה בך במבט לא בטוח, לא סגורה האם להיכנס או לא לקרב.
אתה מעודד אותה עוד קצת, והיא זוחלת באיטיות אל מול קריקטוט, מחכה להוראות.
אתה מורה לה להשתמש בהתכרכות, והיא מתחילה להתקדם אל עבר קריקטוט שמנסה לברוח לשווא.
היא כורכת את גופה סביבו, ומונעת ממנו לעזוב. הוא זוהר באור לבן ומשתמש בסיבולת, אך אקנס משתמשת בעוקץ רעל מטווח אפס, שבהחלט עושה נזק רב, ומונע מקריקטוט להמשיך להילחם.
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
[/B]סבבי, מה עם לצטט? מהפון או משהו?
--
אתה קורא אל טימבור, שמהנהן ותוקף במיקוד אנרגיה- זוהר בהילה כחלחלה.
קדברה מנצל את עצם השימוש בהתקפה בכך שהוא מעיף אותו אחורנית, ממש אל עבר פנקין שמספיקה לקפוץ הצידה.
"בוא נסתלק מכאן!" מורה הגנב ברוגז, ומתחיל לברוח עם קדברה.
/לא אתם לא!/, נשמע קול מוכר, ואתה מבחין באמה ופיקאצ'ו על כתפה, לצידה פוקימון ירקרק.
עיניה של הפוקימון זוהרות, והיא ממלמלת בשקט: "קירליה..", בעודה מונעת מהגנב ומהקדברה שלו לעזוב את המקום, בעזרת כוחות על חושיים. "אתם בסדר???" שואלת אמה ורצה אליכם, "אתם לא מבינים כמה דאגתי.. השוטרת ג'ני בדרך!" היא מוסיפה בדאגה, ומבחינה בפנקין הקטנה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/281.gif[/IMG]
-
[QUOTE=SKULL KID;1490707][B]מליפאן;[/B]
אתה עולה צעד אחר צעד, ומגיע כמעט אל פסגת ההר, כשלפתע האבן עליה דרכת נשברת, ואתה עוזב את החבל בשוגג- מועד למטה. צ'ינגלינג הלחוצה עוצמת את עיניה, וברגע אחד אתה מאופף בהילה כחולה ומרגיש כיצד אתה מרחף באוויר, אוחז בחבל מחדש ועולה עד לפסגה. אתה מביט בצ'ינגלינג, שפוקחת את עיניה. נראה כי למדה בלבול, או לפחות את הבסיס.
[/QUOTE]
אני מסיק מהתגובה שאני כבר למעלה.
--
"היי, זה היה טוב מאוד מה שעשית עכשיו. תזכרי איך הייתה התחושה כשעשית את מה שעשית - עוד נחזור לזה בהמשך. כרגע תוכלי לחזור לפוכדור." אני אשבח את צ'ינגלינג. ואחזיר אותה לפוכדור. אז אני אקח איזה שנייה להרגע מזה שכמעט מתתי הרגע, ואז אפנה להביט סביב על הנוף, כשאני חושב על איזו הערה סרקסטית אני יכול לאמר לזואי שקשורה לעובדה שכמעט מתתי הרגע בגלל נוף מטומטם.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490707]
[B]דניס;
--
אתה מבין כי הפאנסייג' עולף ופאנפי עומד מולו וקורא בהתלהבות עם פיו הקטן, מושיט את אפו אל על.
הוא מתקדם אל עבר התיק שלך ומחטט בו. אתה מביט ורואה שהוא מוציא קצת אוכל לפוקימונים.
פאנסייג' מחייך ואוכל בתיאבון רב, מיד לאחר מכן הוא לוחץ את אפיו של פאנפי ורץ לו הצידה.
[/QUOTE]
אוי סליחה
לקחתי בדיוק אחרי זה סטרפסילז (אני חולה) ושכחתי מזה
---
׳כל הכבוד׳ אחשוב ואלטף את פנפי ״אתה ממש אצילי״
״להתראות פנסייג'!״ אקרא אחריו, מושפע מעט מהמעשה של פנפי
״קדימה פנפי, בוא נתקדם ביער לעבר העיר הבאה. קרב מעולה!״ אנופף בפוקדור שלו- כדי לסמן לו את השאלה אם הוא רוצה להכנס או להשאר בחוץ.
אעשה כרצונו ואמשיך להתקדם בשביל של היער.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490707][CENTER][COLOR=#800000][SIZE=4][B]שלום שחקנים יקרים שלי (ושחקנית[/B]:embarrassed:)[/SIZE]
רציתי לשתף אתכם במשהו קטן, שניסיתי מבעוד מועד לרמוז עליו למספר משתמשים, ואותם משתמשים ישימו לב לזה כרגע בתגובה שלכם ככל הנראה.
כאשר אתם משתמשים במתקפות כמו: HARDEN, FOCUS ENERGY, RECOVER, LEER, DEFENSE CURL וכד'
--
אז לא.
בין אם אתה לומברה, סנורלקס או ארקניין- כשתשתמש בGROWL תצטרך לעצור, תצטרך להשתמש במתקפה, ואם אתה רוצה איזושהיא השפעה של ההתקפה הזו על הקרב - זה לא יקרה אם אותו פוקימון יעשה את זה תוך כדי שחייה, תעופה או השד יודע מה, [B][U]זה יוריד מהביצועים שלה ובעצם יעשה אותה USELESS[/U],[/B] הרי הפוקימון שלכם אמנם רץ טוב ואמנם גם צורח טוב, אבל להשתמש באותו הזמן.. בהחלט יוריד מהביצועים, וזה שיקול שלכם. לפעמים אפילו לא ישנה דבר במהלך הקרב, מלבד לעצור באמצע הריצה- דבר שאתם לא רוצים.
לעבוד עם הפוקימון על זה.
אז אני לא אומר תפסיקו עם זה.. כי כמובן, זה מעולה. אבל תחשבו טיפה'לה, אמנם אני חורג מגבולות המשחקים הרשמיים ויותר זורם לכיוון האנימה והREAL LIFE, אבל גם שם צריך לעבוד D:
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
אייס @TOTODILE ;[/B]
אתה מתארגן לקראת יציאה, ויוצא עם תום מהאכסנייה.
אתם מתהלכים במשך כרבע שעה, כשלפתע אתה מבחין במכון ודופק ריצה מהירה.
[/COLOR][COLOR=#000000][IMG]http://i.imgur.com/iQ4yjpl.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#000000]הבניין עצמו נראה כמו כאילו קבור מתחת לאבנים. 'מעניין מה סוג המכון' אתה חושב ומתרשם, כשלפתע אתה שומע את אליסון. "מה נשמע?" היא שואלת ומנופפת לכם לשלום, מהצד השני, לצידה סילבר וגולד.
שלושתכם מתהלכים אל תוך המכון, נכנסים אל לובי ענק ואתה שואל את אחד האנשים בתוכו היכן ניתן למצוא את מנהיג המכון. "בהמשך המסדרון" הוא אומר, מצביע הלאה. אתה מוביל את חבריך ואתם מתקדמים
יש כ3 דלתות במסדרון שחלונות זכוכית גדולים משקיפים עליהם. אתה רואה מאמנים צעירים נלחמים זה בזה, כשלכולם פוקימוני אבן. הזירות קטנות ומכוסות קרקע יבשה ואבנים לבסוף אתם מגיעים אל החדר האחרון, ונכנסים אליו. מיד הטמפרטורה צונחת, ומולכם נשקפת זירה גדולה פי שניים מהשאר.
האבנים חלקן קטנות, חלקן בגודל אדם, והקרקע יבשה וקשה לגמרי. במרכז כל צד של הזירה, מדרגה קטנה עשויה מסלע, עם הכיוון לזירה. אלו העמדות עליהן עומדים המאמנים הנלחמים.
בצד עומדים ספסלים המשקיפים גם כן אל הזירה, על אחד מהם יושבת בחורה בסביבות ה20 לחייה, לבושת תלבושת כחולה-ורדרדה, עם עוד אדם. הבחורה מבחינה בכם. "הנה מרטין, המאתגרים הראשונים של היום!" היא אומרת לאדם לצידה בחיוך, וניגשת לעברכם.
"שלום לכם, אני רוקסן, מנהיגת מכון העיר רסטבורו." היא מציגה את עצמה, גם מרטין מתקרב.
מרטין מציג את עצמו, "נעים להכיר, אני מרטין ואני הוא השופט בקרבות המכון של העיר רסטבורו."
[B ;[/B]
אתה הולך לכיוון החדר, ובהחלט לא מצליח להירדם, לכן אתה מחליט לצאת בחזרה אל מרכז הפוקימונים.
אתה מתקדם, די לחוץ, באכסנייה החשוכה, ומגיע אל חדר הלובי של המרכז. האור החשוך מודלק לרגע, ואז נכבה שוב.
[/COLOR][B]מליפאן;[/B]
[B] ;[/B]
מכיוון והורית לו דבר מנוגד לגמרי מחמיקה, הוא עומד אל מול פעימת המים שמתפוצצת בו ישירות.
ארון נפגע ומועף אחורה, סופג נזק רציני. אתה מופתע מעט, והמאמן אומר "באמת חשבת שהתקשחות תעזור? נגד התקפות פיזיות.. אולי", ומצחקק לו בעילאיות מסוימת.
---
[B] ;[/B]
נאזליף עוצר במקום, מתקשח לגמרי. נראה כי עורו הקשה עמיד בפני כל התקפה שעתידה לבוא
הסופה פוגעת בנאזליף, וחוץ מהנזק שהוא חוטף הוא גם מועף אחורנית, בלי דרך לפגוע או להתקרב אל סימיסייג'.
"קליע זרעים!" מורה המאמן, בעוד נאזליף שולח ירי בוץ, אך כמובן שקליע הזרעים חודר את הבוץ וגורם לעלפונו של נאזליף, שנוחת על האדמה על גבו. "מתקפות כמו התקשחות לא יועילו לך אל מול מתקפות שאינהן פיזיות", מעיר לך המאמן.
[B] ;[/B]
תזכרי, זה 2 על 2.
--
את מתלהבת לגמרי, ומתלהטת מעצם קיום הקרב- מורה לספיל לתקוף באקדח מים מלווה באבקת שלג.
ספיל פותח את פיו ושולח אקדח מים מהיר אל עבר פאנפי, שמצליח לנוע במהירות ולהתחמק מהמתקפה.
המקום שבו היה פאנפי נרטב, ומוקפא קצת בעקבות אבקת השלג. את מביטה הצידה, ורואה שפאנפי מתגלגל לו.
פאנפי חוזר אחורה- עדיין מגולגל, ומתגלגל לו מחכה לפעם הבאה בה יוכל להנחית התקפה. נראה כי המהירות שלו בעת הגלגול טובה בצורה מוגזמת. (כנראה השה''מ אוהב אותו או משהו כי אחרת אין לזה הסבר הגיוני)
[B]דניס;
--
[B] ;
--
אתה מורה לה להשתמש בהתכרכות, והיא מתחילה להתקדם אל עבר קריקטוט שמנסה לברוח לשווא.
היא כורכת את גופה סביבו, ומונעת ממנו לעזוב. הוא זוהר באור לבן ומשתמש בסיבולת, אך אקנס משתמשת בעוקץ רעל מטווח אפס, שבהחלט עושה נזק רב, ומונע מקריקטוט להמשיך להילחם.
--
קדברה מנצל את עצם השימוש בהתקפה בכך שהוא מעיף אותו אחורנית, ממש אל עבר פנקין שמספיקה לקפוץ הצידה.
/לא אתם לא!/, נשמע קול מוכר, ואתה מבחין באמה ופיקאצ'ו על כתפה, לצידה פוקימון ירקרק.
עיניה של הפוקימון זוהרות, והיא ממלמלת בשקט: "קירליה..", בעודה מונעת מהגנב ומהקדברה שלו לעזוב את המקום, בעזרת כוחות על חושיים. "אתם בסדר???" שואלת אמה ורצה אליכם, "אתם לא מבינים כמה דאגתי.. השוטרת ג'ני בדרך!" היא מוסיפה בדאגה, ומבחינה בפנקין הקטנה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/281.gif[/IMG][/QUOTE]
'מקווה מאוד שהם יסתדרו בזירה מסורבלת כזו' אחשוב. "נעים להכיר רוקסן ומרטין, אני הוא אייס ובאתי לאתגר אותך, רוקסן. שנתחיל?" אשאל ואחזיק את הפוקדור של טוטודייל כשרוקסן מציגה את הפוקימון שלה בזירה.
-
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;
--
היא כורכת את גופה סביבו, ומונעת ממנו לעזוב. הוא זוהר באור לבן ומשתמש בסיבולת, אך אקנס משתמשת בעוקץ רעל מטווח אפס, שבהחלט עושה נזק רב, ומונע מקריקטוט להמשיך להילחם.[/QUOTE]
"אקנס ניצחת!" אקרא בהתלהבות ואלטף את ראשה בחום "בואי נמשיך מפה" אוסיף לה בחיוך ואמשיך ללכת בדרכי, מקווה למצוא משהו מעניין בשבילה.
-
[/QUOTE]
"וואו תודה!" אקרא בהתפעלות. "למדתי המון מהקרב בנינו. יש לי המון מה ללמוד על מתקפות מיוחדות ופיזיות ומה משפיע על מה."
-
[RIGHT][COLOR=#333333][B]אייס @TOTODILE ;[/B]
"כמובן!" עונה רוקסן ועיניה נוצצות. רוקסן הולכת לכיוון צידה השני של הזירה, ומוציאה פוכדור מכיסה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"הקרב בין המאתגר אייס, לבין מנהיגת המכון רוקסן, יתחיל עכשיו. כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים. כאשר שני פוקימונים של אחד מהצדדים לא יכולים להילחם עוד, ייקבע מנצח. רק למאתגר במכון מותר להחליף פוקימונים בעת הקרב. התחילו בקרב!" אומר מרטין, ורוקסן מיד שולחת את הפוכדור שלה לזירה. "שאקל, צא החוצה!" היא קוראת, ומהפוכדור יוצא פוקימון, "אתה רשאי לבצע התקפה ראשון" אומרת רוקסן בחיוך.[/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/213.gif[/IMG]
[B]
מליפאן;[/B]
אתה מודה לצ'ינגלינג ומשבח אותה, והיא מחייכת ומשמיעה צלצולים נעימים, אתה מביט בשעונך ורואה כי השעה כעת היא 17:00 אחר הצהריים, מתחיל מעט להחשיך.
אתה מחליט להחזיר אותה לפוכדור, ומתקדם אל עבר זואי שמביטה אל עבר הים, ואתה מביט גם כן.
להקת פוקימונים דמויי ברבור מעופפים להם בשמי הערב ונוחתים ממש בחוף לצידכם, מתקלחים ומתרעננים.
לצידם מספר פוקימונים גדולים שאתה מזהה כווילורד נחים, כשלצידם ווילמר קטן עליו הם שומרים.
"נכון שזה יפה?", שואלת זואי ומביטה אל עבר הפוקימונים הרבים. אתה מהנהן בראשך ואתם מביטים בים הגדול.
**מליפאן, מה נשמע? אני ואבא בדקנו לך.. המכון הכי קרוב הוא לצד העיר ורדאנטרוף. בדרך כלל מקובל ללכת אל המכון באי דיופורד, אבל כרגע משום מה הרבה ספינות מושבתות.. ואין דרך להגיע לשם**, אתה מקבל הודעה מאמך, עם נקודת ציון של העיר ורדנטרוף, ולאחר בדיקה מהירה אתה מגלה כי העיירה צמודה אליכם- ממש בקצה השני של המערה.
לפתע אתה מזהה פוקימון נוסף, ה'נכנס' אל אותו אזור ומרחף לו בין הפוקימונים הרבים.
הוא מביט על כולם בהנאה, כשלבסוף נעלם לו בשמיים בעודו מרחף, כאילו שלא היה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/482.gif[/IMG]
אתה מחייך ומלטף את ראשה של אקנס, הנראת מעט נבוכה ומחייכת לעברך.
היא ניגשת אל קריקטוט ועוזרת לו לקום, מחייכת אליו גם כן. הוא מודה לה ומתהלך הצידה, חוזר אל תוך אחד השיחים.
היא מחייכת לכיוונך, ואתם ממשיכים להתקדם- נכנסים אל תוך יער פטאלבורג.
היער גדול ועצים גדולים נמצאים מכל עבר, בלי טיפה אחת של אור- רק צל.
כמו כן היער מלא ברעשים וצקצוקים של כל מיני חרקים ופוקימונים. אתה ממשיך להביט סביב, כשלפתע אתה נבהל לגמרי כשפוקימון קטן מגיח מול פניך. אתה רואה שהוא תלוי מאחד העצים, ופשוט החליט להבהיל אותך.
הפוקימון מצחקק לו למראה אקנס הנבוכה, שנבהלה כהוגן גם כן.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/167.gif[/IMG]
[B]דניס;[/B]
פאנפי מסמן לך שהוא מעדיף להישאר בחוץ, ואתם עוזבים את המקום ואת פנסייג' בשלווה.
אתם ממשיכים ללכת בדרככם ביער הגדול, ואתה לפתע מבחין כי אתם אבודים בתוך היער.
אתם ממשיכים ללכת במשך דקות רצופות, ותמיד מגיעים אל אותה נקודה.
אתה מסתכל סביבה, ומבחין בלהקת פוקימונים מביטה עליכם מלמעלה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/627.gif[/IMG]
[B]מייק @THE^CHARMANDER ;
[/B]אתה מחזיר את נאזליף לפוכדור ומודה למאמן, ואז נפרד ממנו לשלום.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490720][B]
מליפאן;[/B]
אתה מודה לצ'ינגלינג ומשבח אותה, והיא מחייכת ומשמיעה צלצולים נעימים, אתה מביט בשעונך ורואה כי השעה כעת היא 17:00 אחר הצהריים, מתחיל מעט להחשיך.
אתה מחליט להחזיר אותה לפוכדור, ומתקדם אל עבר זואי שמביטה אל עבר הים, ואתה מביט גם כן.
להקת פוקימונים דמויי ברבור מעופפים להם בשמי הערב ונוחתים ממש בחוף לצידכם, מתקלחים ומתרעננים.
לצידם מספר פוקימונים גדולים שאתה מזהה כווילורד נחים, כשלצידם ווילמר קטן עליו הם שומרים.
"נכון שזה יפה?", שואלת זואי ומביטה אל עבר הפוקימונים הרבים. אתה מהנהן בראשך ואתם מביטים בים הגדול.
**מליפאן, מה נשמע? אני ואבא בדקנו לך.. המכון הכי קרוב הוא לצד העיר ורדאנטרוף. בדרך כלל מקובל ללכת אל המכון באי דיופורד, אבל כרגע משום מה הרבה ספינות מושבתות.. ואין דרך להגיע לשם**, אתה מקבל הודעה מאמך, עם נקודת ציון של העיר ורדנטרוף, ולאחר בדיקה מהירה אתה מגלה כי העיירה צמודה אליכם- ממש בקצה השני של המערה.
[/QUOTE]
מכון בונדרטרוף? what kind of sorcery is this?
--
"הולי קראפ... אני חושב שאני מזהה את הפוקימון הזה מפלאטינום... זה לא איזה פוקימון סופר נדיר? טוב הוא נעלם אז אי אפשר לבדוק בפוקדע. חבל." אני אקרא בהתפעלות נוכח הפוקימון. שחלף כרגע.
"טוב, תראי, אמא שלי הודיעה לי שהמכון הקרוב הוא בונדרטרוף שמסתבר שזה ממש פה ליד. אין עוד הרבה שעות אור - אבל במילא צריך לעבור מערה.. אז זה לא משנה? אני חושב שאני יכול להספיק להגיע לונדרטרוף. זה נשמע לך פיזיבילי להגיע לשם היום? או שאין טעם למהר, וממילא יש את הפסטיבל הזה או whatever ברסטברו?" אבקש את דעתה.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490720][RIGHT]
[/RIGHT]
[B]דניס;[/B]
[/QUOTE]
לפחות אם אתה שם לי פוקימונים מהדורות האלו תרשום לי איך קוראים להם כי אני לא מכיר אותם..
---
לא אסתכל עליהם כדי לא למשוך תשומת ואמשיך ללכת, אלחש לפנפי ״אנחנו לא רוצים להסתבך עם להקה, במיוחד לא של פוקימון מעופף שיהיה קשה להלחם מולו״
׳פנפי גם ככה עייף מהקרב׳ אחשוב ׳אנחנו לא יכולים להלחם עכשיו, במיוחד לא מול מספר כזה גדול של אויבים׳
׳איזה מין פוקימון זה בכלל?׳ אהרהר ו״אצלם״ אותם עם הפוקדע כדי לקבל מידע עליהם (אם אני זוכר זה עובד ככה אבל שנים לא ראיתי את האנימה אז תקן אותי אם אני טועה)
-
[QUOTE=SKULL KID;1490720]
היא ניגשת אל קריקטוט ועוזרת לו לקום, מחייכת אליו גם כן. הוא מודה לה ומתהלך הצידה, חוזר אל תוך אחד השיחים.
כמו כן היער מלא ברעשים וצקצוקים של כל מיני חרקים ופוקימונים. אתה ממשיך להביט סביב, כשלפתע אתה נבהל לגמרי כשפוקימון קטן מגיח מול פניך. אתה רואה שהוא תלוי מאחד העצים, ופשוט החליט להבהיל אותך.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/167.gif[/IMG].[/QUOTE]
'כל מה שחסר לי עכשיו..' אחשוב לעצמי 'עוד משהו שיפחיד אותה'.
"זה מאוד לא יפה מצידך" אומר לו ברצינות ואמשיך ללכת בדרכי יחד עם אקנס.
-
[QUOTE]
מייק The Charmander ;
אתה מחזיר את נאזליף לפוכדור ומודה למאמן, ואז נפרד ממנו לשלום. [/QUOTE]
אני מחליט ללכת למרכז הפוקימונים כדי לרפא את נאזליף. אני צריך למצוא אסטרטגיה טובה כדי להתחזק איתו ולעבוד על שיווי משקל בין מתקפות מיוחדות ופיזיות. אחרי שארפא אותו אני אחזור לחפש עוד פוקימונים או יריבים.
-
[b]לילי @alice ;[/b]
תזכרי, זה 2 על 2.
--
2 על 2? את מי שחכתי? 0: זה לא רק פנאפי על ספל?
שיאו אני חשה איזה כח אלוהי חל על הפנאפי הזה
~~~~~
"ספל, תשתמש ברוח קפואה לכל הכיוונים, תנצל את הקור כדי להשתמש באקדח מים על פנאפי תוך כדי שאתה מסתובב סביב עצמך כדי לכות כמה שיותר כיוונים!" אורה לספל. 'אני יכולה לעשות את זה. גם אם יש כח ש"המי מסתורי שעובד על הפנאפי הזה' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=SKULL KID;1490720][RIGHT][COLOR=#333333][B]אייס @TOTODILE ;[/B]
"כמובן!" עונה רוקסן ועיניה נוצצות. רוקסן הולכת לכיוון צידה השני של הזירה, ומוציאה פוכדור מכיסה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"הקרב בין המאתגר אייס, לבין מנהיגת המכון רוקסן, יתחיל עכשיו. כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים. כאשר שני פוקימונים של אחד מהצדדים לא יכולים להילחם עוד, ייקבע מנצח. רק למאתגר במכון מותר להחליף פוקימונים בעת הקרב. התחילו בקרב!" אומר מרטין, ורוקסן מיד שולחת את הפוכדור שלה לזירה. "שאקל, צא החוצה!" היא קוראת, ומהפוכדור יוצא פוקימון, "אתה רשאי לבצע התקפה ראשון" אומרת רוקסן בחיוך.[/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/213.gif[/IMG]
[B]
מליפאן;[/B]
[B] ;[/B]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/167.gif[/IMG]
[B]דניס;[/B]
[B] ;
[/B]אתה מחזיר את נאזליף לפוכדור ומודה למאמן, ואז נפרד ממנו לשלום.[/QUOTE]
"הממ שאקל... פוקימון מסוג אבן וחרק אם אני לא טועה, טוטודייל יהיה אפקטיבי מולו, צא טוטודייל, השתמש בריקוד גשם ואז בסילון אקווה!" אורה עליו ואחשוב 'ריקוד הגשם יחזק את ההתקפות של טוטודייל, מה שמגביר את הסיכוי שלו בקרב, מקווה שאני לא טועה'.
-
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
--
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/281.gif[/IMG][/QUOTE]
הרבה פעמים אני מהפלאפון לכן אני לא מצטט כדי לא לשלוח התראות לכל מי שמתוייג חחחח
-----------------------------------------------
"פיוו, מזל שהגעת אמה!" אני אומר לאמה בהנחת רווחה "נראה היה שהפעם הסתבכתי טיפה מעבר לראש שלי" אני אומר לה ומחייך חיוך דבילי.
"טימבור, פנקין, אתם בסדר?" אני שואל את שני הפוקימונים "מצטער שלא הייתי שימושי בכלל במהלך הקרב, באמת יש לי עוד הרבה מה ללמוד" אני אומר להם בקול חלש וחסר ביטחון.
"אמה מי זו הפוקימון שלידך, בחיים לא ראיתי כזו!" אני מציין בפני אמה בסקרנות "ושוב תודה על הכל, חבל שפיספסתי את התחרות ואת ההזדמנות לפגוש מישהו מהאליט פור" אני מציין בעצב "עכשיו נחכה שהשוטרת ג'ני תגיע לתפוס את הגנב ואז נלך חזרה לעיר רוסטבורו למרכז הפוקימונים, אני צריך לטפל בפוקימונים שלי ולברר לגביי המאמן של פנקין" אני אומר לאמה
-
[QUOTE=SKULL KID;1490707][CENTER][COLOR=#800000][SIZE=4][B]שלום שחקנים יקרים שלי (ושחקנית[/B]:embarrassed:)[/SIZE]
--
אז לא.
לעבוד עם הפוקימון על זה.
---
[/QUOTE]
מתחיל לעצבן הדושון הזה
בכל מקרה היה שווה לנסות
~~~~~~~~~~~~
"בסדר ארון! כוח עתיק! אם הוא מתקיף אותך ממתקפה ישירה, התקשחות! אם ממתקפה מרחוק, תנסה להתחמק!" אומר לו, בזעם קטן ולא מופגן על המאמן.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490707][COLOR=#000000]
[B]דור @EDGAR ;[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
לא עדכנת לי את בארון ): וגם לא את התג מברוק )):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נווו נווו מה יהיה מה זה הטיזינג הזה"
אני אומר ומתחבט בתוך עצמי, מה נעלה יותר? ללכת לישון כי אני עייף או להיות הגיבור הקלישאתי הסקרן שיוצא בעקבות צרחה מסתורית באמצע הלילה?
טוב יאללה ניצא החוצה בעקבות הצרחה
-
[QUOTE]לוקאס AIis ;
יכול להיות יותר טוב
--
אתה מלטף את טורצ'יק, ומרגיש את חמימות ראשו הקטן. הוא נראה כי מרגיש יותר טוב ובטוח יותר
אתה מפעיל את המטרות פעם נוספת, והפעם טורצ'יק מצליח לשרוף במטרה אחת יותר מכפי שהצליח קודם, סך הכל חמש.
הוא מקפצץ לו בשמחה, ומחכה לתגובתך.[/QUOTE]
"מה אתה חושב טורצ'יק אתה מוכן למכון?" אשאל אותו, אם לא נתאמן עוד קצת, אם כן נלך למכון למה כבר נמאס לי ממנו
-
[B]רובי @ritsuka^kun ;[/B]
אתה מתעלם מהספינראק, ואקנס נצמדת אליך בחשש, זוחלת על גבך ונאחזת על תיקך בחזקה, נראה כי נוח לה ככה ואתה מסכים.
אתה ממשיך ללכת בתוך ביער הגדול, ומתלהב ממות פוקימוני החרק שנמצאים בתוכו. בכל רגע נתון לדיבה עוברת לה בחיוך, או ווארמפל אוכלים להם בצידי הדרך. אתה ממשיך להתקדם, ומבחין במספר פוקימונים שאוחזים בעץ בעזרת ראשם. אחד מהם מתנתק מהעץ בשוגג, ונופל ממש לצידכם.
[B]מייק @the^charmander ;[/B]
אתה מתחיל להתהלך אל עבר מרכז הפוקימונים, קורה לצדך. ״מיק?״ היא שואלת, ואתה עונה. ״אולי נלך אחרכך אל מועדון הקרב?״ היר שואלת ואתה לא מבין, בעודכם מגישים את פוכדורכם אל האחות ג׳ואי.
״ובכן, ניתן להתאמן שם.. ולהזמין מאמנים לקרב״ היא אומרת, בחיוך. ״תודה רבה!״ קוטעת אותה האחות ג׳ואי ומגישה לכם את הפוכדורים.
[B]לילי @alice ;[/B]
התכוונתי שני פוקימונים על שניים, אבל הקרבות כיחידים.
--
ספיל תוקף ברוח קפואה בעודו מסתובב, גורם לשכבה קטנה של קרח לכסות את הזירה. באותו זמן פאנפי מתחיל להתגלגל אל עבר ספיל
נראה כי הגלגול פחות מדויק בעקבות שכבת הקרח, אך בהחלט עוצמתי יותר! פאנפי מכסה את עצמו במהלך הגלגול בשכבת סלע וקרח שמחזקת את ההתקפה.
ספיל משתמש באקדח מים, ונראה כי כעת אין דרך שיפספס. הוא פוגע ישירות בפאנפי, שנפגע אך ממשיך להתגלגל- ולאט לאט מצליח ״לחדור״ תוך המים ולפגוע בספיל בחזקה, מעיף אותו אחורה בעצמה אדירה על אחת האבנים על הזירה. אמנם גם פאנפי חטף נזק רב בעקבות אקדח המים.
שני הפוקימונים נופלים מעולפים על הזירה, ״שני הפוקימונים לא יכולים להילחם יותר!״ מורה מרטין, ״אנא החזירו אותם, ואז המשיכו בקרב!״
רוקסן מהנהנת ומחזירה את פאנפי. "היית נהדר, תודה" היא אומרת לו, ומוציאה את הפוכדור השני שלה.
"ריידון, החוצה!" היא צועקת וזורקת פוכדור, ממנו יוצא פוקימון גדול ומאיים.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/112.gif[/IMG]
[B]אייס @totodile ;[/B]
אתה מוציא את טוטודייל העליז, שמיד מתחיל לרקוד.
מיד עננה שחורה נוצרת מעל הזירה, וגשם מתחיל לרדת ולטפטף, מרטיב את האדמה וגורם לה להפוך לבוצית יותר. ״שאקל, השתמש בכדור ג׳יירו!״ מורה רוקסן בעוד טוטודייל לובש את סילון האקווה ומועך אל עבר שאקל. שאקל מתחיל להסתובב בעוצמה, וחובט את סילון האקווה וטוטודייל הצידה, בלי לחטוף נזק רב.
״זהירות אייס, שאקל פוקימון מאוד טנקי. הוא כמו בונקר״ מזהיר אותך תום.
[B]דור @edgar ;[/B]
אתה מחליט להתקדם אל עבר מקור הצעקה, ונראה כי היא באה מכיוון מזרח. אתה מתחיל להתקדם, ומביט במערה.. אתה שוקל האם להיכנס או לא, ולבסוף מחליט שלהיכנס לאחר הישמע צרחה נוספת.
אתה נכנס אל המערה החשוכה, ומתחיל להתקדם.. כשלפתע אתה מבחין בגופתה המרוטשת של מאדי מונחת על הקרקע, בגדיה מלאים ומוכתמים בדם. אתה מביט בה בחשש, נסער, כשלפתע אתה שומע סכינים מושחזות.. והקול הולך ומתגבר.
[B]מליפאן;[/B]
זואי ממשיכה להביט אל עבר הים, כשאתה שואל אותה על דעתה. "הא?" היא שואלת, "ורדאנטרוף?", היא חוזרת על מה שאמרת, וחיוך עולה על פניה. "כןכן, כמובן!" היא אומרת בחיוך, "אני אראה לך את הבית שלי, והפוקימונים בחווה.. ואת כל החברים כמובן!" היא אומרת בחיוך, ואתה קצת מתבלבל. "אה.. כן, אני גרה קרוב לורדאנטרוף! כאילו, גרתי לפני שיצאתי למסע.."
דניס;
אתה סורק את הפוקימונים הרבים בפוקדקס, והנורה זוהרת בירוק. כשלפתע קול מתכתי יוצא ממנו:[CENTER][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/627.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/627.gif[/IMG]
"ראפלט, פוקימון גוזל הנשר.
[SIZE=1]אופייהם של ראפלט הוא אמיץ וקשוח. הם מאתגרים כל דבר, אפילו יריבים החזקים מהם- ללא פחד. הקרבות התכופים שלהם עוזרים להם להפוך לחזקים יותר"[/SIZE][/CENTER]
אתה מתקדם בחשש מסוים בשביל, וגוזלי הראפלט נותרים מאחור, כשלפתע אתה שומע ציוצים.
לצד הדרך שוכב לו ראפלט, ונראה כי הכנף שלו פצועה.
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;[/B]
אתה מסביר לאמה על מה שקרה, ועל פנקין, והיא מהנהנת בדאגה. "העיקר שכולכם בסדר!" היא אומרת בחיוך, ומביטה בפוקימון שלה. "זאתי קירליה. תפסתי אותה כשהגעתי למחוז, יש לה מתקפות על חושיות מדהימות" היא משבחת אותה, וקירליה רוקדת לה בגאווה.
אתם מחכים כחמש דקות, ואז השוטרת ג'ני נראת מגיעה עם רכב גדול, היא ניגשת אליכם.
"תודה רבה שעזרתם לנו לתפוס את הגנב הזה, בהחלט עשיתם עבודה נהדרת." היא משבחת אתכם, "זה הכל הוא" מחייכת לעברך אמה. "תודה רבה!" מודה לך שוב השוטרת ג'ני, שממהרת לעצור את הגנב ולהכניסו לרכב.
לאחר מספר דקות, היא נוסעת מהמקום- ואיתה הגנב, כך שאתה ואמה נותרים לבדכם, והפוקימונים שלכם גם כן.
[B]לוקאס @AIIS ;[/B]
אוי נו אני לא אבחר לך את זה.
--
'מעניין מה עם ניקי' אתה מזכיר לעצמך, בעודך שואל אותו.
בינתיים טורצ'יק מביט בך, לא בטוח בעצמו- אך גם לא מפחד כמו קודם לכן.
ארון משתמש בכוח עתיק, ומשחרר מגופו אנרגייה כסופה שמתגבשת לכדור.
הוא שולח את הכדור אל עבר מיאו, "תתחמק!" מורה הדוש אך מיאו לא מספיק ונפגע מהמתקפה.
"מיאו!" צועק הדוש, ולאחר הפיצוץ מיאו מצליח עדיין לעמוד. "קדימה, פעימת מים!" מורה לו הדוש.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490809]
דניס;
אתה סורק את הפוקימונים הרבים בפוקדקס, והנורה זוהרת בירוק. כשלפתע קול מתכתי יוצא ממנו:[CENTER][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/627.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/627.gif[/IMG]
[SIZE=1]אופייהם של ראפלט הוא אמיץ וקשוח. הם מאתגרים כל דבר, אפילו יריבים החזקים מהם- ללא פחד. הקרבות התכופים שלהם עוזרים להם להפוך לחזקים יותר"[/SIZE][/CENTER]
[/QUOTE]
אם אתה יכול לרשום את ההמשך שלי ראשון/אחרון זה יעזור, אני מגיב מהאייפון והמחיקה ממש קשה אז אני מפספס תגובות ככה אם אתה מגיב פעמיים ברצף לאנשים וזה לוקח הרבה יותר זמן מאשר למחוק פשוט פעם אחת את שאר ההמשכים ולא למחוק פעמיים את אלו שלמעלה ואלו שלמטה
אז אם אתה יכול זה יעזור
אה כן ואני מרגיש מקופח שלא הדגשת את שמי
--
״אוי״ אגיד ואתקרב אליו באיטיות ״אני אעזור לך, לא באתי לפגוע״ אגיד בטון רגוע
אפתח את התיק ואוציא קצת אוכל לפוקימונים, אניח לידו ואביא מעט גם לפנפי אם ירצה.
לאחר מכן אתקרב אליו עוד ואנסה להרים אותו ״אני אקח אותך למקום שיטפלו בך בו״
ואז אמשיך להתקדם ביער..
-
[QUOTE]לוקאס AIis ;
--
בינתיים טורצ'יק מביט בך, לא בטוח בעצמו- אך גם לא מפחד כמו קודם לכן.[/QUOTE]
נו תפתח אותו כבר סעמק
~~
"טוב בוא נלך למכון לראות מה קורה" אומר לו ואלך למכון קורא לו לבוא אחריי
-
אתה מתחיל להתהלך אל עבר מרכז הפוקימונים, קורה לצדך. ״מיק?״ היא שואלת, ואתה עונה. ״אולי נלך אחרכך אל מועדון הקרב?״ היר שואלת ואתה לא מבין, בעודכם מגישים את פוכדורכם אל האחות ג׳ואי.
״ובכן, ניתן להתאמן שם.. ולהזמין מאמנים לקרב״ היא אומרת, בחיוך. ״תודה רבה!״ קוטעת אותה האחות ג׳ואי ומגישה לכם את הפוכדורים. [/QUOTE]
"אחלה רעיון!" אומר לקורה בחיוך, אברר כיצד להגיע לשם ואראה נכונות להתקדם לכיוון. בונה אסטרטגיות בראש שמיועדות לסייע לנאזליף.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490809][B] ;[/B]
אתה מתעלם מהספינראק, ואקנס נצמדת אליך בחשש, זוחלת על גבך ונאחזת על תיקך בחזקה, נראה כי נוח לה ככה ואתה מסכים.
אתה ממשיך ללכת בתוך ביער הגדול, ומתלהב ממות פוקימוני החרק שנמצאים בתוכו. בכל רגע נתון לדיבה עוברת לה בחיוך, או ווארמפל אוכלים להם בצידי הדרך. אתה ממשיך להתקדם, ומבחין במספר פוקימונים שאוחזים בעץ בעזרת ראשם. אחד מהם מתנתק מהעץ בשוגג, ונופל ממש לצידכם.
[B] ;[/B]
״ובכן, ניתן להתאמן שם.. ולהזמין מאמנים לקרב״ היא אומרת, בחיוך. ״תודה רבה!״ קוטעת אותה האחות ג׳ואי ומגישה לכם את הפוכדורים.
[B] ;[/B]
--
ספיל תוקף ברוח קפואה בעודו מסתובב, גורם לשכבה קטנה של קרח לכסות את הזירה. באותו זמן פאנפי מתחיל להתגלגל אל עבר ספיל
נראה כי הגלגול פחות מדויק בעקבות שכבת הקרח, אך בהחלט עוצמתי יותר! פאנפי מכסה את עצמו במהלך הגלגול בשכבת סלע וקרח שמחזקת את ההתקפה.
ספיל משתמש באקדח מים, ונראה כי כעת אין דרך שיפספס. הוא פוגע ישירות בפאנפי, שנפגע אך ממשיך להתגלגל- ולאט לאט מצליח ״לחדור״ תוך המים ולפגוע בספיל בחזקה, מעיף אותו אחורה בעצמה אדירה על אחת האבנים על הזירה. אמנם גם פאנפי חטף נזק רב בעקבות אקדח המים.
שני הפוקימונים נופלים מעולפים על הזירה, ״שני הפוקימונים לא יכולים להילחם יותר!״ מורה מרטין, ״אנא החזירו אותם, ואז המשיכו בקרב!״
רוקסן מהנהנת ומחזירה את פאנפי. "היית נהדר, תודה" היא אומרת לו, ומוציאה את הפוכדור השני שלה.
[B]אייס @totodile ;[/B]
אתה מוציא את טוטודייל העליז, שמיד מתחיל לרקוד.
מיד עננה שחורה נוצרת מעל הזירה, וגשם מתחיל לרדת ולטפטף, מרטיב את האדמה וגורם לה להפוך לבוצית יותר. ״שאקל, השתמש בכדור ג׳יירו!״ מורה רוקסן בעוד טוטודייל לובש את סילון האקווה ומועך אל עבר שאקל. שאקל מתחיל להסתובב בעוצמה, וחובט את סילון האקווה וטוטודייל הצידה, בלי לחטוף נזק רב.
״זהירות אייס, שאקל פוקימון מאוד טנקי. הוא כמו בונקר״ מזהיר אותך תום.
[B] ;[/B]
אתה מחליט להתקדם אל עבר מקור הצעקה, ונראה כי היא באה מכיוון מזרח. אתה מתחיל להתקדם, ומביט במערה.. אתה שוקל האם להיכנס או לא, ולבסוף מחליט שלהיכנס לאחר הישמע צרחה נוספת.
אתה נכנס אל המערה החשוכה, ומתחיל להתקדם.. כשלפתע אתה מבחין בגופתה המרוטשת של מאדי מונחת על הקרקע, בגדיה מלאים ומוכתמים בדם. אתה מביט בה בחשש, נסער, כשלפתע אתה שומע סכינים מושחזות.. והקול הולך ומתגבר.
[B]מליפאן;[/B]
זואי ממשיכה להביט אל עבר הים, כשאתה שואל אותה על דעתה. "הא?" היא שואלת, "ורדאנטרוף?", היא חוזרת על מה שאמרת, וחיוך עולה על פניה. "כןכן, כמובן!" היא אומרת בחיוך, "אני אראה לך את הבית שלי, והפוקימונים בחווה.. ואת כל החברים כמובן!" היא אומרת בחיוך, ואתה קצת מתבלבל. "אה.. כן, אני גרה קרוב לורדאנטרוף! כאילו, גרתי לפני שיצאתי למסע.."
דניס;
[B] ;[/B]
אתה מסביר לאמה על מה שקרה, ועל פנקין, והיא מהנהנת בדאגה. "העיקר שכולכם בסדר!" היא אומרת בחיוך, ומביטה בפוקימון שלה. "זאתי קירליה. תפסתי אותה כשהגעתי למחוז, יש לה מתקפות על חושיות מדהימות" היא משבחת אותה, וקירליה רוקדת לה בגאווה.
"תודה רבה שעזרתם לנו לתפוס את הגנב הזה, בהחלט עשיתם עבודה נהדרת." היא משבחת אתכם, "זה הכל הוא" מחייכת לעברך אמה. "תודה רבה!" מודה לך שוב השוטרת ג'ני, שממהרת לעצור את הגנב ולהכניסו לרכב.
לאחר מספר דקות, היא נוסעת מהמקום- ואיתה הגנב, כך שאתה ואמה נותרים לבדכם, והפוקימונים שלכם גם כן.
[B] ;[/B]
--
בינתיים טורצ'יק מביט בך, לא בטוח בעצמו- אך גם לא מפחד כמו קודם לכן.
[B] ;[/B]
הוא שולח את הכדור אל עבר מיאו, "תתחמק!" מורה הדוש אך מיאו לא מספיק ונפגע מהמתקפה.
"מיאו!" צועק הדוש, ולאחר הפיצוץ מיאו מצליח עדיין לעמוד. "קדימה, פעימת מים!" מורה לו הדוש.[/QUOTE]
'אוקיי אז לפי מה שתום אומר, שאקל הוא פוקימון סטטי מאוד, לא זז הרבה.' "טוטודייל השתמש בסילון אקווה מעל שאקל תנחת מהעבר השני ותשתמש משם באקדח מים, תנסה להטיח אותו על אחד הסלעים בזירה, המהירות שלך לעומתו אמורה לעזור לך עד שהוא יעשה פעולה."
-
[QUOTE=SKULL KID;1490809][B]רובי @ritsuka^kun ;[/B]
[/QUOTE]
אסתכל מקרוב לראות מה הוא הפוקימון השלומיאל!
-
[QUOTE=SKULL KID;1490809][B]מליפאן;[/B]
[/QUOTE]
"טוב אז בואי נרד מפה ונלך לשם." אני אומר לה, ואוציא שוב את צ'ינגלינג. "כמו מקודם, תהיי בכוננות לידי." אורה לה ואתכונן ללכת. בהנחה שכל זה יעבור חלק ואז נלך למערה אני אשאל משהו בסגנון "אגב, אולי תספרי לי עצמך? ניצחת את מכון ראסטברו, זה אומר שאת מאמנת? את גם מנסה להגיע לליגה?"
-
[QUOTE=SKULL KID;1490809]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;[/B]
[/QUOTE]
"טוב, לפחות סיימנו עם העיניין הזה!" אני מציין בפני אמה בשמחה 'עכשיו עליי לברר מה קרה עם פנקין, מה יכול לגרום לה להירתע כל כך מחברה?' אני חושב לעצמי במבט רציני ומודאג.
"פנקין" אני קורא לשועלה הקטנה "אני רוצה שתצטרפי אליי ואל אמה לבנתיים, אנחנו נדאג לך עד שנברר מי המאמן שלך!" אני אומר לה במבט נחוש.
'אם היא תסכים אז נזוז מפה למרכז הפוקימונים בעיר רוסטבורו, בטוח האחות ג'וי תדע לתת לנו מענה יותר טוב מאשר סתם להסתובב פה ביער' אני חושב לעצמי
-
[QUOTE=SKULL KID;1490809][B]
"מיאו!" צועק הדוש, ולאחר הפיצוץ מיאו מצליח עדיין לעמוד. "קדימה, פעימת מים!" מורה לו הדוש.[/QUOTE]
"תתחמק!" אורה בנחישות אל ארון. "כוח עתיק, שוב!" אומר בנחישות. 'נו כבר, שהילד המטופש הזה יפסיד!' אחשוב בקוצר רוח.
-
[B]לילי @alice ;[/B]
--
אומאגד שראיתי שזה ריידון הייתי כזה פאקק הייתי צריכה לשמור את ספל
ואז קלטתי שעשב זה 4* עליו
האושר
~~~~~~~~
"צ'ירובי! אני בוחרת בך. תשתמשי במשיכה ואז בעלים קסומים!" אומר לצ'ירובי בשמחה. תוך כדי אסרוק את הפוקימון בפוקידע
-
[COLOR=#000000][B]דניס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה ופאנפי ניגשים במהרה אל עבר הראפלט הפצוע, ואתה מושיט לו במהרה מעט אוכל בעוד פאנפי מנסה לעזור לו להתקדם. [/COLOR]
[COLOR=#000000]רלט מתחיל לאכול מן האוכל, ומחייך בסיפוק- אך עדיין חלש מכדי לעוף. אתה מציע כי תלכו ביחד, והוא שוב מחייך, ואתה עוזר לו לעלות על כתפך. אתה מתחיל להתקדם בדרכך אל עבר היציאה מהיער, כשלפתע אתה שומע רעשים מהצד. אתה מביט לצדדים ורואה פוקימון פראי המחפש אחר מטרה, ונראה כי כרגע מצא אותה. (אתם)[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]דור @edgar ;[/B]
[B]לוקאס @AIIS ;[/B]
חומת ברלין לא נבנתה ביום אחד
~~~~~~~
אתה מתקדם אל עבר המכון, כשטורצ'יק רץ מאחוריך על רגליו הזעירות.
מרחוק אתה מבחין בדמות יוצאת מהמכון, מחויכת- אתה מזהה אותה כניקי.
אתה רץ אליה, והיא באושר אומרת לך "זכיתי בתג!", מניפה את התג בצורת האבן באוויר.
"לכל צד שני פוקימונים, זה היה קשה!" היא מתלוננת.
[B]מייק;[/B]
[RIGHT]שניכם מתקדמים חזרה אל העיר רסטבורו, עוברים על פני מספר מאמנים שנלחמים ואף פנלופי.
אתם נכנסים אל העיר ומובלים בעקבות מספר שלטים המובילים אותכם אל סוג של חדר כושר גדול, מעל הדלת יש כיתוב: "מועדון הקרב". אתה נכנס אל הלובי של המבנה ורואה שבתוכו יש די הרבה מאמנים, ומחליט לגשת לידם.
המאמנים משתמשים במאין מסך קטן שעליו מוצגים מאמנים אחרים. "המסך הזה מציג מאמנים אחרים שמגיעים או הגיעו אל מועדון הקרב, ונמצאים קרוב. כאן מי שרוצה להילחם יכול לחפש מאמן ברמה שלו בעזרת המסכים הללו, ובכך לבקש ממנו להגיע ולהילחם בו, אם הוא יכול. כמו כן במועדון הקרב יש תרגילים ואימונים מיוחדים על מנת לחזק ולשפר ביצועים של פוקימונים" מסביר לך אדם מבוגר, שנראה כי הבין שאתה חדש. "אני הוא דון ג'ורג', המנהל של מועדון הקרב בעיר רסטבורו" הוא מציג את עצמו.[/RIGHT]
[B]אייס @TOTODILE ;[/B]
טוטודייל מהנהן, ומים מתחילים לזרום מסביבו.
טוטודייל מתחיל לרוץ ומתחיל לשאוט באוויר, כשלפתע רוקסן מורה לשאקל. -"הבזק!"
שאקל מתכנס בתוך גופו, ומהחורים בשיריונו יוצאים אורות חזקים שמהממים לשנייה את המכון, גורמים לכולכם להסתנוור ולעצום מעט את העיניים, כנ"ל לגבי טוטודייל. טוטודייל שלא מצליח להבחין היכן הוא עתיד לנחות, מתרסק על אחד מקירות המכון ונופל מטה, חוטף מעט נזק. [/COLOR][COLOR=#000000]'בהחלט פוקימון קשוח' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"השתמש בקלקול קיבה!" מורה רוקסן, שאקל פולט מאחד חוריו נוזל סמיך וחומצתי אל עבר טוטודייל, מנצל את כך שהוא נפל.
אתה מתקדם אל עבר הפוקימון, "סיד סידוט!" הוא קורא ברוגז ומביט אל מעלה, אל חבריו.
אתה מחליט לבדוק את הפוקימון הלא מזוהה בפוקידע שלך, ומכוון אותה לעברו. הנורה האדומה של הפוקידע זוהרת באור ירוק בהיר ומנצנץ, וקול אישה מתכתי בוקע ממנה:[/COLOR][CENTER][COLOR=#000000][/COLOR][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen4/dp/273.png[/IMG][COLOR=#000000]
"סידוט, פוקימון האצטרובל.
סידוט נצמדים אל העצים בעזרת קצה ראשם, ובכך שואבים מהם אנרגיה וניזנים, ככל שהם שותים יותר כך גופם הקשוח נוצץ יותר. סידוט נהנים להבהיל פוקימונים אחרים."
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000]"סיד סידוט!" הוא קורא בשנית, ומתחיל לרוץ עם רגליו הזהירות אל עבר אחד העצים, אך נופל עוד לפני שבכלל מצליח לקפוץ.
'ממילא הוא לא יכול לטפס..' אתה חושב לעצמך בצער, ומביט בסידוט מנסה שוב ושוב לטפס.
שאר הסידוטים יושבים דוממים למעלה, דבוקים לעץ.
[B]מליפאן; [/B]
אתה וזואי יורדים במהירות, כששניכם נעזרים בפוקימוניכם.
"תחזור מסקריין!" אומרת זואי, ומחזירה אותו אל תוך הכדור שלו. אתה מתכוון להוציא את הפוכדור של צ'ינגלינג, אך נראה כי היא מעדיפה להישאר בחוץ- קצת להסתובב היכן שהיא נתפסה, בבית הקודם שלה.
אתם מתחילים להתקדם אל עבר המערה, "הממ.. האמת שאני לא יודעת" מודה זואי ומושכת בכתפיה.
"אתה מבין.. הלכתי לאתגר את מכון האבן, של רוקסן, וזה הלך לי נהדר- סרביין ומאריל ניצחו את הקרב ללא בעיות. אבל אז נחשפתי לתחרויות התיאום בבית הספר, וזה שהסתובבנו עם בנדוד שלך היה מדהים! במהלך המכון, הוא הסביר לי על הפוקימונים שנלחמו ועל המתקפת שהשתמשתם. נשמע שלהיות מגדל פוקימונים זה גם מעולה.." היא מספרת, בעודכם מתחילים להיכנס אל המערה החשוכה. "אני לא בטוחה מה אני אעשה, אני מקווה שבמהלך המסע זה יתבהר לי", היא מסכמת בחיוך. לפתע מאחוריכם נשמעת צעקה, ופוקימון פראי וגדול שואג בחזקה לעברכם.
[/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/294.gif[/IMG][COLOR=#000000]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
[/B]"אנחנו נדאג לך" אתה אומר, "עד שנברר מי המאמן שלך!" אתה מוסיף ופנקין מסובבת את ראשה באדישות.
אתה קורא לטימבור, שמביט שוב על פנקין, נראה כי הוא משכנע אותה לבוא איתכם. קירליה מחייכת גם כן, ופנקין מתיישבת לה על הרצפה. "רק רגע.." אומרת אמה, והולכת רגע הצידה. 'מה היא עושה?' אתה חושב לעצמך
אמה מביאה ענף קטן, ונותנת לך. "קח, תזרוק לה אותו" אומרת אמה, ומחכה שתיקח את הענף.
אתה אוחז בו, וזורק אותו לעבר פנקין שמיד קופצת ותופסת אותו בפיה, מחייכת קצת ומתחילה ללעוס אותו.
"עכשיו נסה לדבר אליה" אומרת לך אמה בחיוך, "פי פיקאצ'ו!" מוסיפה פיקאצ'ו.
[B]
רון @THEHELIOLISK ;
[/B]מיאו יוצר כדור אנרגיה מימית, ושולח אותו אל עבר ארון.
ארון מביט בך ומתחיל לרוץ אל תוך פעימת המים, כשאתה עומד מופתע ומאוכזב מכך שלא הקשיב לך.
'נראה כי הפוקימון overagressive' אתה חושב לעצמך, ומביט בארון מגדיל את טפריו ומנפץ את פעימת המים, גורם לרסיסי מים רבים להתפוצץ ברחבי הזירה. מיאו והמאמן מופתעים, וארון שולח כוח עתיק שפוגע ישירות במיאו, ומרסק אותו על הקיר.
מיאו מתעלף.
[B]לילי @ALICE ;[/B]
את בוחרת בצ'רובי, ומהצד את מבחינה בתדהמתו של קאיטו, נראה כי הוא לא מבין מדוע בחרת בה.
צ'רובי יוצאת אל עבר הזירה, כולה מחוייכת ומסתובבת בהנאה. "משיכה!" את מורה לה, וצ'רובי ממשיכה להסתובב סביב עצמה, יוצרת לבבות ושולחת אותם לכל עבר. במהרה נראה כי ריידון נפל לקסמיה. "ריידון, בולדוזר!" מורה רוקסן, אך ריידון לא נע ממקומו, רק בוהה ומחייך אל עבר הצ'רובי. את מורה לצ'רובי לתקוף בעלים קסומים
צ'רובי מסתכלת עלייך ומחייכת, מתחילה לרקוד על הזירה, תוך כדי שימוש בעלים קסומים סביב עצמה- גורמת למחזה נהדר של ריקוד קסום, שבהחלט מהפנט את כולכם. נראה כי צ'רובי מבלה, אך לא באמת נלחמת. "ריידון, צא מזה, בולדוזר!"
ריידון מצליח לצאת מהשפעת המשיכה, ותוקף בבולדוזר- הוא רוקע ברגליו ומרעיד את האדמה, גורם לצ'רובי ליפול פעם אחר פעם ולהוטח באדמה.
[/COLOR]
-
[QUOTE=SKULL KID;1490925][COLOR=#000000][B]דניס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה ופאנפי ניגשים במהרה אל עבר הראפלט הפצוע, ואתה מושיט לו במהרה מעט אוכל בעוד פאנפי מנסה לעזור לו להתקדם. [/COLOR]
[COLOR=#000000]רלט מתחיל לאכול מן האוכל, ומחייך בסיפוק- אך עדיין חלש מכדי לעוף. אתה מציע כי תלכו ביחד, והוא שוב מחייך, ואתה עוזר לו לעלות על כתפך. אתה מתחיל להתקדם בדרכך אל עבר היציאה מהיער, כשלפתע אתה שומע רעשים מהצד. אתה מביט לצדדים ורואה פוקימון פראי המחפש אחר מטרה, ונראה כי כרגע מצא אותה. (אתם)[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]דור @edgar ;[/B]
[B]לוקאס @AIIS ;[/B]
חומת ברלין לא נבנתה ביום אחד
~~~~~~~
אתה מתקדם אל עבר המכון, כשטורצ'יק רץ מאחוריך על רגליו הזעירות.
מרחוק אתה מבחין בדמות יוצאת מהמכון, מחויכת- אתה מזהה אותה כניקי.
אתה רץ אליה, והיא באושר אומרת לך "זכיתי בתג!", מניפה את התג בצורת האבן באוויר.
"לכל צד שני פוקימונים, זה היה קשה!" היא מתלוננת.
[B]מייק;[/B]
[RIGHT]שניכם מתקדמים חזרה אל העיר רסטבורו, עוברים על פני מספר מאמנים שנלחמים ואף פנלופי.
אתם נכנסים אל העיר ומובלים בעקבות מספר שלטים המובילים אותכם אל סוג של חדר כושר גדול, מעל הדלת יש כיתוב: "מועדון הקרב". אתה נכנס אל הלובי של המבנה ורואה שבתוכו יש די הרבה מאמנים, ומחליט לגשת לידם.
המאמנים משתמשים במאין מסך קטן שעליו מוצגים מאמנים אחרים. "המסך הזה מציג מאמנים אחרים שמגיעים או הגיעו אל מועדון הקרב, ונמצאים קרוב. כאן מי שרוצה להילחם יכול לחפש מאמן ברמה שלו בעזרת המסכים הללו, ובכך לבקש ממנו להגיע ולהילחם בו, אם הוא יכול. כמו כן במועדון הקרב יש תרגילים ואימונים מיוחדים על מנת לחזק ולשפר ביצועים של פוקימונים" מסביר לך אדם מבוגר, שנראה כי הבין שאתה חדש. "אני הוא דון ג'ורג', המנהל של מועדון הקרב בעיר רסטבורו" הוא מציג את עצמו.[/RIGHT]
[B]אייס @TOTODILE ;[/B]
טוטודייל מהנהן, ומים מתחילים לזרום מסביבו.
טוטודייל מתחיל לרוץ ומתחיל לשאוט באוויר, כשלפתע רוקסן מורה לשאקל. -"הבזק!"
שאקל מתכנס בתוך גופו, ומהחורים בשיריונו יוצאים אורות חזקים שמהממים לשנייה את המכון, גורמים לכולכם להסתנוור ולעצום מעט את העיניים, כנ"ל לגבי טוטודייל. טוטודייל שלא מצליח להבחין היכן הוא עתיד לנחות, מתרסק על אחד מקירות המכון ונופל מטה, חוטף מעט נזק. [/COLOR][COLOR=#000000]'בהחלט פוקימון קשוח' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"השתמש בקלקול קיבה!" מורה רוקסן, שאקל פולט מאחד חוריו נוזל סמיך וחומצתי אל עבר טוטודייל, מנצל את כך שהוא נפל.
אתה מתקדם אל עבר הפוקימון, "סיד סידוט!" הוא קורא ברוגז ומביט אל מעלה, אל חבריו.
אתה מחליט לבדוק את הפוקימון הלא מזוהה בפוקידע שלך, ומכוון אותה לעברו. הנורה האדומה של הפוקידע זוהרת באור ירוק בהיר ומנצנץ, וקול אישה מתכתי בוקע ממנה:[/COLOR][CENTER][COLOR=#000000][/COLOR][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen4/dp/273.png[/IMG][COLOR=#000000]
"סידוט, פוקימון האצטרובל.
סידוט נצמדים אל העצים בעזרת קצה ראשם, ובכך שואבים מהם אנרגיה וניזנים, ככל שהם שותים יותר כך גופם הקשוח נוצץ יותר. סידוט נהנים להבהיל פוקימונים אחרים."
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000]"סיד סידוט!" הוא קורא בשנית, ומתחיל לרוץ עם רגליו הזהירות אל עבר אחד העצים, אך נופל עוד לפני שבכלל מצליח לקפוץ.
'ממילא הוא לא יכול לטפס..' אתה חושב לעצמך בצער, ומביט בסידוט מנסה שוב ושוב לטפס.
שאר הסידוטים יושבים דוממים למעלה, דבוקים לעץ.
[B]מליפאן; [/B]
אתה וזואי יורדים במהירות, כששניכם נעזרים בפוקימוניכם.
"תחזור מסקריין!" אומרת זואי, ומחזירה אותו אל תוך הכדור שלו. אתה מתכוון להוציא את הפוכדור של צ'ינגלינג, אך נראה כי היא מעדיפה להישאר בחוץ- קצת להסתובב היכן שהיא נתפסה, בבית הקודם שלה.
אתם מתחילים להתקדם אל עבר המערה, "הממ.. האמת שאני לא יודעת" מודה זואי ומושכת בכתפיה.
"אתה מבין.. הלכתי לאתגר את מכון האבן, של רוקסן, וזה הלך לי נהדר- סרביין ומאריל ניצחו את הקרב ללא בעיות. אבל אז נחשפתי לתחרויות התיאום בבית הספר, וזה שהסתובבנו עם בנדוד שלך היה מדהים! במהלך המכון, הוא הסביר לי על הפוקימונים שנלחמו ועל המתקפת שהשתמשתם. נשמע שלהיות מגדל פוקימונים זה גם מעולה.." היא מספרת, בעודכם מתחילים להיכנס אל המערה החשוכה. "אני לא בטוחה מה אני אעשה, אני מקווה שבמהלך המסע זה יתבהר לי", היא מסכמת בחיוך. לפתע מאחוריכם נשמעת צעקה, ופוקימון פראי וגדול שואג בחזקה לעברכם.
[/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/294.gif[/IMG][COLOR=#000000]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
[/B]"אנחנו נדאג לך" אתה אומר, "עד שנברר מי המאמן שלך!" אתה מוסיף ופנקין מסובבת את ראשה באדישות.
אתה קורא לטימבור, שמביט שוב על פנקין, נראה כי הוא משכנע אותה לבוא איתכם. קירליה מחייכת גם כן, ופנקין מתיישבת לה על הרצפה. "רק רגע.." אומרת אמה, והולכת רגע הצידה. 'מה היא עושה?' אתה חושב לעצמך
אמה מביאה ענף קטן, ונותנת לך. "קח, תזרוק לה אותו" אומרת אמה, ומחכה שתיקח את הענף.
אתה אוחז בו, וזורק אותו לעבר פנקין שמיד קופצת ותופסת אותו בפיה, מחייכת קצת ומתחילה ללעוס אותו.
"עכשיו נסה לדבר אליה" אומרת לך אמה בחיוך, "פי פיקאצ'ו!" מוסיפה פיקאצ'ו.
[B]
רון @THEHELIOLISK ;
[/B]מיאו יוצר כדור אנרגיה מימית, ושולח אותו אל עבר ארון.
ארון מביט בך ומתחיל לרוץ אל תוך פעימת המים, כשאתה עומד מופתע ומאוכזב מכך שלא הקשיב לך.
'נראה כי הפוקימון overagressive' אתה חושב לעצמך, ומביט בארון מגדיל את טפריו ומנפץ את פעימת המים, גורם לרסיסי מים רבים להתפוצץ ברחבי הזירה. מיאו והמאמן מופתעים, וארון שולח כוח עתיק שפוגע ישירות במיאו, ומרסק אותו על הקיר.
מיאו מתעלף.
[B]לילי @ALICE ;[/B]
את בוחרת בצ'רובי, ומהצד את מבחינה בתדהמתו של קאיטו, נראה כי הוא לא מבין מדוע בחרת בה.
צ'רובי יוצאת אל עבר הזירה, כולה מחוייכת ומסתובבת בהנאה. "משיכה!" את מורה לה, וצ'רובי ממשיכה להסתובב סביב עצמה, יוצרת לבבות ושולחת אותם לכל עבר. במהרה נראה כי ריידון נפל לקסמיה. "ריידון, בולדוזר!" מורה רוקסן, אך ריידון לא נע ממקומו, רק בוהה ומחייך אל עבר הצ'רובי. את מורה לצ'רובי לתקוף בעלים קסומים
צ'רובי מסתכלת עלייך ומחייכת, מתחילה לרקוד על הזירה, תוך כדי שימוש בעלים קסומים סביב עצמה- גורמת למחזה נהדר של ריקוד קסום, שבהחלט מהפנט את כולכם. נראה כי צ'רובי מבלה, אך לא באמת נלחמת. "ריידון, צא מזה, בולדוזר!"
ריידון מצליח לצאת מהשפעת המשיכה, ותוקף בבולדוזר- הוא רוקע ברגליו ומרעיד את האדמה, גורם לצ'רובי ליפול פעם אחר פעם ולהוטח באדמה.
[/COLOR][/QUOTE]
סורי אני מהטלפון
~):))~~~~~~~~~~~~
"מסכן" אומר לו בחיוך ואציא לו להגיע בחזרה לעץ, משם אמשיך בדרכי.