-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510202][FONT=times new roman]
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
תגובה יותר ארוכה ומפוזרת להבא בבקשה פפפ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיקאצ'ו מנסה להחזיר לכם את ההיתרון ושולח באוויר נשיקה לעברה של צ'אנסי- כשאר לפתע סימני שפתיים אדומות נדבקות ללחיה הגדולה והורודה, אשר מלחיצה אותה ומונעת ממנה לתקוף, ובמקום זאת היא מנסה לנקות אותה מפרצופה. פיקאצ'ו מנצל את ההזדמנות ורץ לעברה במהירות, משאיר אחריו שובל של אור לבן ומתנגח בה ישירות- מעיף אותה על האדמה. מהצד השני נייט שלך נכנסת לצרה, כי שוב בשנייה שהיא מנסה לשלוח אובך לזירה- מאוויל משתמשת ברוח פיות כסופה וקסומה- אשר מפזרת לגמרי את האובך של נייט, ונראה שהרוח פיות- אפילו פוגעת בנייט עצמה.
ךמרות זאת נייט לוכדת ברגליה הקטנות את פיקאצ'ו והם עפים באוויר, אבל בגלל משקלו- היא אינה מצליחה יותר מידי לתמרן בין המתקפות ושניהם מותקפים בעזרת פצצת הביצים של צ'אנסי. נייט מנסה שוב פעם את האובך שלה, ואכן נראה שהיא מצליחה לפזר אותו מספיק ושולחת את פיקאצ'ו בחזרה לאדמה- כשהוא טעון לגמרי בחשמל והוא פוגע בשתי הפוקימוניות בגל חשמלי חזק, אך לא מספיק. נייט מנסה שוב לתקוף את צ'אנסי, אבל שניות לפני הפגיעה, שצאנסי מתכווצת שוב, ואף פוגעת בנייט בעזרת חבטה היישר בפרצופה.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
חחחחח סורי
"פיקאצו ונייט יפה מאוד!" אחמיא לפוקימונים שלי, "עכשיו בואו נפעל בצורה כזאת, מורקרו תשתמשי באובך בזירה ותשגרי מטח של כדורי צל לתוך האובך, תנסי שמאוויל וצאנסי עם כמה שהיא קטנה שיהיו בטווח האובך, בזמן שנייט יורה כדורי צל פיקאצ'ו, אתה תשלח מלא נשיקות מתוקות, תנסה ללכוד את שתיהן או אחת מהן!" אסביר להן על הרעיון שלי 'ככה למרות שצאנסי קטנה, אולי יהיה לי סיכוי לפגוע בה' אחשוב לעצמי, "תשתדלו להתחמק מהמתקפות שלהם!" אוסיף ואסמוך על הפוקימונים שלי שיעשו את המיטב
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510202]
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
ידייה של ויספקווין זוהרות באור לבן, והאבן הקטנה על מצחה זוהרת באור אדום, ובתנועת פתיחה, קרן של אנרגיה צהובה כתומה נשלחת לעברו של גרובייל, אשר מגיב בחזרה בנשימת דרקון- ולהבות סגולות נשלחות בחזרה אליה. המתקפות נפגשות באמצע- ופיצוץ מתפוצץ כאשר שתיהן נפגשות- יוצרות עשן סמיך וכבד בזירה- ואדמה חרוכה. גרובייל, אשר התכונן כבר לפיצוץ מנצל את המהומה וזוהר באור ירוק ועשרות כדוריות של אור ירקרק נשלחות ממנו וכובלות את ויספקוייון המבולבלת- ונראה שהיא אינה מושפעת יותר מידי מהמתקפה. גרובייל מסתער לעברו בזמן שאגרופו נטען בברק אדום, אבל הוא נחסם באמצע דרכו עם מתקפת שיסוף משלה- וככה שניהם נלחים אחד בשנייה כמו סיפור אגדות על טיטאנים הנאבקים.
"נו אז איך הקרב?" אתה שואל את אלכסיס בהפתעה "ובכן מהמם כמו היריב שלי" אומרת לך בטון מתחנף וקורצת לך בחיוך "אבל לצערי המראה שלך לא יעזור מולי. ויספקווין מספרי איקס!" קוראת במהירות לעבר הפוקימונית שלה.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
בזיו פנים רציני ומצח מעט מיוזע ׳מספרי איקס?! גרובייל חייב לסיים ללמוד את ההתקפה הזאת אחרת נהיה בצרות׳ אחשוב לעצמי בחרדה קלה.
אדריך בתעוזה רבה את הפוקימון שלי ״גרובייל, הקשב אלוף, נסה שוב להשתמש במהירות. השתמש במתקפה מהירה והתרכז במהירות בלבד, אל תחשוב כלל על להכות בווספיקויין״ אתחיל.
״רוץ חזיתית אל מספרי האיקס, בסימן שלי גלוש תחתים במרכז הרווח ונסה לחמוק! רוץ סביב, הקפד לשמור על מהירות ונסה לתעתע בה...״ אמשיך ואתמקד בווספיקויין ואלכסיס בריכוז וחדות, אחכה לסימן של מתיחות, בלבול או חוסר בטחון ואפקוד על גרובייל ״עכשיו, צא עם חבטות זעם ולסיום עלה להב!״ בקול רם ונלהב ואשלח אגרוף לאוויר מעודף התרגשות.
[FONT=times new roman][COLOR=#9999cc][B]רובי:[/B]
אתה חושב על זה שמזל מתחיל להיות לצידך, כשנינג׳אסק מתרומם חזרה בלי הרבה מאמץ.
שוב נינגאסק׳ משתמש במהירות ומזגזג מצד לצד תוך התקדמות ליריב ומותיר אחריו שובל של צבעי גופו.
הוא עולה בבת-אחת מעלה לאוויר מבצע היפוך וטס אל אגזקיוט עם ידיים צלובות קדימה, אתם בקושי רואים אותו כולכם כשלפתע ממש מטר בודד מליפני אגזקיוט הוא נעלם באוויר.
מתפוגג, ומותיר אותך ואת יריביך בתדהמה, כשהוא תוך רגע מופיע ומתנגח בקומץ הביצים הללו עם הדף אוויר גדול מאחוריו בעצמה.
אגזקיוט טס לאחור מתנגש בפח ורועד מכאב...
מורגש היטב שכבר קשה לו לעמוד מול פוקימון כמו שלך. והנה שוב היריב הפסיכי שלך ממלמל משהו והסמל שעל מצחו של אגזקיוט שוב זורח!
סובל או לא, אגזקיוט מתעלם מכל אלו ומשתמש במתקפה על-חושי. היא חזקה באופן מוזר הוא לוכד באוויר את נינג׳אסק לרחף כששלל דברים סביבכם כמו. פח, פסולת של הרצפה, חלקי מתכת, פלאסטיק, עץ וכו׳ מרחפים גם הם.
צליל מאיים ומשמר שיער יוצא מפיו של יריבך ונינג׳אסק נדפק בעצמה בקירות הבניינים שמקיפים אתכם.
והפסולת כמו מסך מחשב הרוס, פחיות, שברי מראה, רפסודה וכל מיני... משתגרים אליו ומתנגחין בו בעצמה אדירה כשהוא קפוא וסופג הכל!!!
׳מתקפת על-חושי ברמה של מגה אלאקזאם לפחות׳ אתה חושב המום והפוקימון שלך מעולף ופצוע קשה. נזרק הצידה.
בעוד ג׳ני צועדת מהופנטת להביא את הנשק בחזרה למי שרוצה להרוג אותה.
״אני מציג בפנייך הזדמנות אחת אחרונה, אתה עוד צעיר, ויכול לתקן. ברח מכאן עכשיו, תחשוב על מה שהיה פה. קלף מעצמך את כל הזבל הגשמי, כל הרגשות הנלוזים והרוע האנושי, הצטרף אלינו בעתיד וחווה טהרה ושלבת עד! טוהר או מוות! תבחר עכשיו״ הוא נואם והכל סביבכם כבר מרחף, גם עצמים גדולים.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1510339]
אתה חושב על זה שמזל מתחיל להיות לצידך, כשנינג׳אסק מתרומם חזרה בלי הרבה מאמץ.
שוב נינגאסק׳ משתמש במהירות ומזגזג מצד לצד תוך התקדמות ליריב ומותיר אחריו שובל של צבעי גופו.
הוא עולה בבת-אחת מעלה לאוויר מבצע היפוך וטס אל אגזקיוט עם ידיים צלובות קדימה, אתם בקושי רואים אותו כולכם כשלפתע ממש מטר בודד מליפני אגזקיוט הוא נעלם באוויר.
מתפוגג, ומותיר אותך ואת יריביך בתדהמה, כשהוא תוך רגע מופיע ומתנגח בקומץ הביצים הללו עם הדף אוויר גדול מאחוריו בעצמה.
אגזקיוט טס לאחור מתנגש בפח ורועד מכאב...
מורגש היטב שכבר קשה לו לעמוד מול פוקימון כמו שלך. והנה שוב היריב הפסיכי שלך ממלמל משהו והסמל שעל מצחו של אגזקיוט שוב זורח!
סובל או לא, אגזקיוט מתעלם מכל אלו ומשתמש במתקפה על-חושי. היא חזקה באופן מוזר הוא לוכד באוויר את נינג׳אסק לרחף כששלל דברים סביבכם כמו. פח, פסולת של הרצפה, חלקי מתכת, פלאסטיק, עץ וכו׳ מרחפים גם הם.
צליל מאיים ומשמר שיער יוצא מפיו של יריבך ונינג׳אסק נדפק בעצמה בקירות הבניינים שמקיפים אתכם.
והפסולת כמו מסך מחשב הרוס, פחיות, שברי מראה, רפסודה וכל מיני... משתגרים אליו ומתנגחין בו בעצמה אדירה כשהוא קפוא וסופג הכל!!!
׳מתקפת על-חושי ברמה של מגה אלאקזאם לפחות׳ אתה חושב המום והפוקימון שלך מעולף ופצוע קשה. נזרק הצידה.
בעוד ג׳ני צועדת מהופנטת להביא את הנשק בחזרה למי שרוצה להרוג אותה.
״אני מציג בפנייך הזדמנות אחת אחרונה, אתה עוד צעיר, ויכול לתקן. ברח מכאן עכשיו, תחשוב על מה שהיה פה. קלף מעצמך את כל הזבל הגשמי, כל הרגשות הנלוזים והרוע האנושי, הצטרף אלינו בעתיד וחווה טהרה ושלבת עד! טוהר או מוות! תבחר עכשיו״ הוא נואם והכל סביבכם כבר מרחף, גם עצמים גדולים.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'פאק פאק פאק!!!' אחשוב לעצמי בלחץ ואחשוב על משהו 'נינג'קס מעולף ולא יוכל לעזור לי יותר! אני חייב לחסל את האגסקיוט הזה דחוף!' אמשיך לחשוב ואז אזכר בשדינינג'ה שלי 'הוא חסין למתקפות שלו! הוא לא יכול להיפגע מערמות של זבל ועל חושי!' אחשוב באושר ואחזיר במהירות את נינג'אקס שלי לכדור שלו ואכין בידי את הכדור של שדינינג'ה.
"אתה צודק! העולם הזה חסר תקווה רק בעזרת טוהר יהיה אפשר לרפא את העולם!" אקרא לעבר הבחור- מקווה שזה יסיח את דעתו אפילו לשבריר שנייה- וכשהוא לא שם לב אשחרר בחטף את הפוקימון שלי מאחור "מציצת חיים" אומר לו בלחש ואמשיך לדבר עם הבחור, בתקווה שהוא לא ישים לב לפוקימון שלי בזמן שהוא תוקף את האגסקיוט שלו. "רק הנהורים יכולים לטפל בעולם הטמא הזה! איך אפשר לעזור לכם לטהר את העולם הזה?!" אמשיך לדבר אל הבחור- בתקווה שהוא באמת יתמקד בי בלבד.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
ממורמר מעט מהליכתו של קאי, אתה שולח הודעה לתמי 'את עדיין במרכז?' שואל אותה והיא עונה בשניות 'כן, אבל תמהר הם סוגרים בקרוב' והודעה לאחר מכן ':)'
אתה מחזיר את הטלפון שלך לכיס האחורי וצועד במהירות לעבר המרכז. לאחר חמש דקות אתה מגיע למבנה המרכז.
בניין גדול בעל קומה אחת, אבל אתה מבחין מאחור בגינה גדולה ורחבה. אתה נכנס פנימה, ומוצא את תמי יושבת על אחת מהספות בכניסה ומאכילה בעזרת בקבוק קלפה קטנה וחמודה, אשר שותה ברעבתנות.
"נו הגעת!" היא אומרת לך בחיוך וממשיכה להאכיל את הפוקימונית הקטנה.[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
לא בעיה למצוא לה מתקפה שהיא יכול ללמוד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לאחר עוד מספר ניסיונות קלים, ואחרי שאתה רואה שמפה, נכון לכרגע הם לא ישתפרו במיוחד, אתה מרגיש שאולי בהמשך הם יתחזקו יותר. אתה מחזיר אותם לכדורים שלך וחוזר למכרז, לתת להם לנוח מעט.
אתה מסתכל סביב ומחפש בעינייך את אמרלד, אבל לא נראה שהוא בכלל בסביבה. אתה מושך בכתפייך, והולך לארוחת צהריים יחד עם הפוקימונים שלך. הם נהנים מהאווירה השמחה, ואוכלים בתאבון ונראה שהם מסתדרים מעולה.
בידיוק שאתה מחזיר את המגש שלך למקום, הדלת של החדר נפתחת בחוזקה ואמרלד צועד קדימה מבסוט על החיים. מאמנים מסתובבים סביבו וצוהלים "הנה לכם! התג הרשמי של המכון! תג בראשית!" הוא קורא בהתלהבות ומראה לכולם את התג הנוצץ והחדש שלו, והם מתלהבים בשמחה.
"היי לוקאס!" קורא לך, מתנתק מההמולה ורץ אליך "הקדמתי אותך!" קורא בהתלהבות ומראה לך את התג שלו [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/mzmzngkxjgzz.png[/IMG], "זה היה קרב קשוחחחחחחחח" אומר לך "לא חשבתי שאתאמץ ככה בקרב מכון התחלתי!" ממשיך בהתלהבות. אתה מברך אותו ומספר לו שאתה רוצה להמשיך להתאמן, הוא מבטל אותך "עזוב אותך, אין יותר מוכן מאשר עכשיו! בוא נלך!!!" קורא ואוחז בידך ומושך אותך קדימה.[/COLOR]
במהפך אדיר במה שהלך עד עכשיו, המהלך שלך עובד. נייט מפזרת בזירה, אובך סמיך ושחור, כמו ערפל כבד, לכל עבר, מה שמפתיע את הפוקימונית של ג'וליה, כולל אותה. שני הפוקימונים שלך יוצאים לדרך ונייט שולחת מפיה עשרות כדורי צל לעבר הערפל, כמו נשק אוטומטי היא מרססת את אפלת האובך- בזמן שפיקאצ'ו שולח נשיקות לתוך העננה הסמיכה.
לאחר כמה רגעים, שאתה רואה שאין תגובה, העננה מתפזרת, צ'אנסי מבולבלת לגמרי ואילו מאוויל פצועה מאוד מעצמת המתקפות.
"אוי לא!" קוראת ג'וליה וקולה מאוכזב אבל מיד לאחר מכן מתאפסת לגמרי "מאוויל קדימה! תתאפסי במהירות ואז השתמשי בניחוח מתוק ואז משחק קשוח! צ'אנסי פעמון ריפוי ואז פעימת ריפוי על מאוויל!" קוראת בנחישות, ונראה שהיא לא מתכוונת לוותר בקלות ג'וליה. משהו בה נראה לך מעט שונה, ואפילו אתה מרגיש קצת אשם אשר מעט זילזלת בה על זה שהיא אינה מאתגרת מכונים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]אשטון-[/B]
גרובייל מתחיל לרוץ במהירות בזירה, מנצל את היער הסבוך כדי לברוח מהענקית המעופפת אחריו, אשר קורעת לחצי גזעים שלמים, מבלי להניד עפעף. "האממ" נוהמת בעליזות אלכסיס "קדימה בלי שטויות חסלי אותו כבר!" קוראת לעבר וויספקווין שלה. גרובייל, ממשיך להתחמק מספר פעמים נוספת, ואפילו פעם אחת בזכות זה שהוא מנתר ישירות על ראשה אל צמרת עץ גבוה, ומפיל אותה על פרצופה, לבסוף, לאחר כמה רגעים- שני הפוקימונים עומדים אחד כנגד השנייה, עייפים ומותשים, מתנשמים בכבדות- ושניכם רואים את העייפות עליהם "וויספקווין קדימה!" קוראת אלכסיס, כמעט בלי רגש, והפוקימונית שלה מטעינה את ידייה הצרות, ומשלבת אותן בצורת איקס, והיא עפה במהירות לעברו של גרובייל שלך, אשר מתחיל לרוץ לעברה בחזרה. ואז בתנועה מהירה, מחליק מתחתיה- ומשף בעצמה את גבה, בעזרת העלה החד הצומח על ידו הקטנה.
וויספקווין נופלת על האדמה, ואינה מסוגלת יותר להלחם.
"המנצח בקרב המכון הרשמי הוא אשטון!" קורא השופט, וג'ניפר צווחת בהתלהבות מהיציע, בזמן שאלכסיס מחייכת באלגנטיות, כאילו ראתה עד עכשיו מופע אופרה והיא מחזירה את הפוקימונית שלה לכדור.
"אין ספק שמגיע לך" אומרת בחיות וצועדת אליך, ומכיס מעילה הלבן מושיטה לך תג [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/mmfkimmm2mfy.png[/IMG]
"עשית עבודה נהדרת והפוקימונים שלך נלחמו מעולה" מוסיפה בחיוך "ועכשיו שאנחנו כבר לא יריבים, אין ספק שדף חדש נפתח ונוכל להיות חברים" מוסיפה בחיוך מפתה.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510497]'פאק פאק פאק!!!' אחשוב לעצמי בלחץ ואחשוב על משהו 'נינג'קס מעולף ולא יוכל לעזור לי יותר! אני חייב לחסל את האגסקיוט הזה דחוף!' אמשיך לחשוב ואז אזכר בשדינינג'ה שלי 'הוא חסין למתקפות שלו! הוא לא יכול להיפגע מערמות של זבל ועל חושי!' אחשוב באושר ואחזיר במהירות את נינג'אקס שלי לכדור שלו ואכין בידי את הכדור של שדינינג'ה.
"אתה צודק! העולם הזה חסר תקווה רק בעזרת טוהר יהיה אפשר לרפא את העולם!" אקרא לעבר הבחור- מקווה שזה יסיח את דעתו אפילו לשבריר שנייה- וכשהוא לא שם לב אשחרר בחטף את הפוקימון שלי מאחור "מציצת חיים" אומר לו בלחש ואמשיך לדבר עם הבחור, בתקווה שהוא לא ישים לב לפוקימון שלי בזמן שהוא תוקף את האגסקיוט שלו. "רק הנהורים יכולים לטפל בעולם הטמא הזה! איך אפשר לעזור לכם לטהר את העולם הזה?!" אמשיך לדבר אל הבחור- בתקווה שהוא באמת יתמקד בי בלבד.
ממורמר מעט מהליכתו של קאי, אתה שולח הודעה לתמי 'את עדיין במרכז?' שואל אותה והיא עונה בשניות 'כן, אבל תמהר הם סוגרים בקרוב' והודעה לאחר מכן ':)'
אתה מחזיר את הטלפון שלך לכיס
במהפך אדיר במה שהלך עד עכשיו, המהלך שלך עובד. נייט מפזרת בזירה, אובך סמיך ושחור, כמו ערפל כבד, לכל עבר, מה שמפתיע את הפוקימונית של ג'וליה, כולל אותה. שני הפוקימונים שלך יוצאים לדרך ונייט שולחת מפיה עשרות כדורי צל לעבר הערפל, כמו נשק אוטומטי היא מרססת את אפלת האובך- בזמן שפיקאצ'ו שולח נשיקות לתוך העננה הסמיכה.
לאחר כמה רגעים, שאתה רואה שאין תגובה, העננה מתפזרת, צ'אנסי מבולבלת לגמרי ואילו מאוויל פצועה מאוד מעצמת המתקפות.
"אוי לא!" קוראת ג'וליה וקולה מאוכזב אבל מיד לאחר מכן מתאפסת לגמרי "מאוויל קדימה! תתאפסי במהירות ואז השתמשי בניחוח מתוק ואז משחק קשוח! צ'אנסי פעמון ריפוי ואז פעימת ריפוי על מאוויל!" קוראת בנחישות, ונראה שהיא לא מתכוונת לוותר בקלות ג'וליה. משהו בה נראה לך מעט שונה, ואפילו אתה מרגיש קצת אשם אשר מעט זילזלת בה על זה שהיא אינה מאתגרת מכונים.[/COLOR]
[COLOR=#.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
בהחלט אצטער שככה זלזלתי בג'וליה, 'נו טוב, כל יום לומדים משהו חדש' אחשוב לעצמי בשיקול, לא אתן לעצמי להיכנס למחשבות כי אנחנו בעיצומו של קרב. בגאווה רבה אנחה את פיקאצו ונייט את המהלכים הבאים "נייט פיקאצו זה היה מצוין! השגנו בדיוק את מה שרצינו!" אצעק לעברם בקול חזק. "ועכשיו חברים, הגיע הזמן לסיים את הקרב הזה!" אומר להם בקול החלטי (סטייל אש קאטצם חחח) "נייט! תנצלי את זה שצאנסי עדיין מבולבלת, תרחפי אליה במהירות תשתמשי במתקפת כנף חזקה במיוחד עליה, שלא ניתן לה לרפא את מאוויל!", "פיקאצו באשר אליך, תרוץ במהירות מצד לצד לכיוונה של מאוויל,תתחמק מהרוח, ותוך כדי שאתה רץ תטעין את עצמיך, וכשאתה במרחק סביר ממאוויל תקפוץ למעלה לאוויר, תייצר כדור חשמל ותנחית אותו על מאוויל בעוצמה!" אדריך את הפוקימונים שלי 'מאוויל וצאנסי מאוד תשושות, הן יהיו הרבה יותר איטיות עכשיו' אחשוב לעצמי ואצפה במה שיתרחש
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510497][FONT=times new roman][COLOR=#000000]
[B]אשטון-[/B]
גרובייל מתחיל לרוץ במהירות בזירה, מנצל את היער הסבוך כדי לברוח מהענקית המעופפת אחריו, אשר קורעת לחצי גזעים שלמים, מבלי להניד עפעף. "האממ" נוהמת בעליזות אלכסיס "קדימה בלי שטויות חסלי אותו כבר!" קוראת לעבר וויספקווין שלה. גרובייל, ממשיך להתחמק מספר פעמים נוספת, ואפילו פעם אחת בזכות זה שהוא מנתר ישירות על ראשה אל צמרת עץ גבוה, ומפיל אותה על פרצופה, לבסוף, לאחר כמה רגעים- שני הפוקימונים עומדים אחד כנגד השנייה, עייפים ומותשים, מתנשמים בכבדות- ושניכם רואים את העייפות עליהם "וויספקווין קדימה!" קוראת אלכסיס, כמעט בלי רגש, והפוקימונית שלה מטעינה את ידייה הצרות, ומשלבת אותן בצורת איקס, והיא עפה במהירות לעברו של גרובייל שלך, אשר מתחיל לרוץ לעברה בחזרה. ואז בתנועה מהירה, מחליק מתחתיה- ומשף בעצמה את גבה, בעזרת העלה החד הצומח על ידו הקטנה.
וויספקווין נופלת על האדמה, ואינה מסוגלת יותר להלחם.
"המנצח בקרב המכון הרשמי הוא אשטון!" קורא השופט, וג'ניפר צווחת בהתלהבות מהיציע, בזמן שאלכסיס מחייכת באלגנטיות, כאילו ראתה עד עכשיו מופע אופרה והיא מחזירה את הפוקימונית שלה לכדור.
"אין ספק שמגיע לך" אומרת בחיות וצועדת אליך, ומכיס מעילה הלבן מושיטה לך תג [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/mmfkimmm2mfy.png[/IMG]
"עשית עבודה נהדרת והפוקימונים שלך נלחמו מעולה" מוסיפה בחיוך "ועכשיו שאנחנו כבר לא יריבים, אין ספק שדף חדש נפתח ונוכל להיות חברים" מוסיפה בחיוך מפתה.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"הווו כן!!!" אקרא בצהלה רבה, אתרגש עד קצה שערות-ראשי וארוץ אל תוך הזירה ואחבק את גרובייל חזק. "אלוף, אין לי מילים. אתה פשוט הג'וקר שלי גרובייל! מדהים!" אשבח אותו בשמחה רבה, מלא סיפוק.
"בוודאי שאפשר, היה קרב מעולה. את בהחלט מאמנת מכון מרשימה ומעולה" אחמיא בחזרה גם לאלכסיס ואחבק אותה בידידות.
אקח את התג, אשים אותו במחסנית התגים באיטיות תוך שאני בוהה בו בתעווה. אנשום עמוק ואצא עם ג'ניפר מהמקום. בדרך החוצה אתן לה מרפק עדין באיזור המותן ואלחש "בינינו? הקרב איתך היה הרבה יותר קשה ומוסבך" ארים לה בקריצה חברית, אנסה להתבדח איתה כשאני דוחף אותה קלות עגן בעגן.
ואפנה אל מרכז הפוקימונים
'פאק פאק פאק!!!' ראשך מתחרפן מכל מה שקורה, סף הלחץ כלכך גבוה ואתה חייב לחשוב על משהו בזה הרגע, אחרת ג'ני תמות. כך אתה מבין כשאתה רואה שהיא ממשיכה לצעוד בניגוד לרצונה באיטיות, כשנשמתה צורחת מתנגדת ובועטת וודאי מבפנים.
אתה מנסה להעיר את המוח ולגרד רעיון מבריק תוך כמה דפיקות קלות על ראשך ואז זה קורה. אתה מחזיר פנימה את נינג'אסק ומוציא את אחיו שאדינג'ה!
אתה נזכר בעובדה שהוא חסין למתקפות של אגזקיוט ולכל פגיעה פיזית שלא תיהיה, 'הוא הפתרון המושלם' אתה מרגיש בעוד אתה מחליף בין השניים. אתה מנסה למשוך זמן וקורא על הבחור, צועק לו כמה אתה מסכים עם דעותיו, שחשבת עלזה ואתה מתחיל להבין כמה דבריו צודקים ונכונים. בעודך לוחש בחלקים לשאדינג'ה בין משפט למשפט שאתה מדבר אליו.
אתה ממשיך ומפאר אותו, את רעיונותיו ואת הכת הזאת. ג'ני מתחילה כבר לקרב את האקדח לראשה, גופה מנסה להתנגד בתוקף אך היא לא באמת מצליחה ודמעות זולגות מעינייה החלולות שאינם יכולו להראות באמת מה היא מרגשיה כעת.
אתה מתקרב אל הבחור בעוד שאדינג'ה מתגנב ומרחף בשקט אל אגזקיוט שמרכז את כל מרצו במתקפת העל-חושי!
הבחור שולט בה כמו בובה, אתה מתקרב, היא דורכת את האקדח המוצמד לראשה בעצמה...
אתה מזיע וכמעט "מתפוצץ" בתוך עצמך כששאדינג'ה מצליח! להגיע קרוב מספיק ומתנפל עם מציצת-חיים פראית, נקמנית ואכזית על הביציים שצועקות בכאב ומאבדות שליטה. כמו טורנדו של חפצים הכל מתחיל לשתולל סביבכם ואתה שוב מנתר על הנהור עם אגרוף!
"זבל, אשפה, שטית בי!!!" הוא מקלל בצווחות, מכסה של פח אך אל ג'ני ונשמעת שוב יריה!!!
המכסה הסית ממנה בסנטימטרים ספורים את האקדח והציל אותו מפגיעה, והיא כמובן מתעלפת. כמו אגזקיוט, שלא עומד במציצת החיים של שאדינג'ה שהתמיד וינק כל טיפת אנרגיה מיריבו.
אתה משתלט על הבחור שמתשתגע, מפרקס ומשתולל כשאתה חונק ולופט אותו.
לא עוברות כמה דק' ושל סירנות, צ'קלאקות וניידות חוסמות את הסימטה...
שוטרות ג'ני אחרות, המומות וזועומות מכוונות אקדחים לכל עבר, גם אלייך. בליווי[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2367542.png[/IMG]שלהביורים מוכנים מבצבצים מפיהם וכולם מוכנים לתקיפה מבקשים מכם להרים ידיים עכשיו!!![/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1510501]
'פאק פאק פאק!!!' ראשך מתחרפן מכל מה שקורה, סף הלחץ כלכך גבוה ואתה חייב לחשוב על משהו בזה הרגע, אחרת ג'ני תמות. כך אתה מבין כשאתה רואה שהיא ממשיכה לצעוד בניגוד לרצונה באיטיות, כשנשמתה צורחת מתנגדת ובועטת וודאי מבפנים.
אתה מנסה להעיר את המוח ולגרד רעיון מבריק תוך כמה דפיקות קלות על ראשך ואז זה קורה. אתה מחזיר פנימה את נינג'אסק ומוציא את אחיו שאדינג'ה!
אתה נזכר בעובדה שהוא חסין למתקפות של אגזקיוט ולכל פגיעה פיזית שלא תיהיה, 'הוא הפתרון המושלם' אתה מרגיש בעוד אתה מחליף בין השניים. אתה מנסה למשוך זמן וקורא על הבחור, צועק לו כמה אתה מסכים עם דעותיו, שחשבת עלזה ואתה מתחיל להבין כמה דבריו צודקים ונכונים. בעודך לוחש בחלקים לשאדינג'ה בין משפט למשפט שאתה מדבר אליו.
אתה ממשיך ומפאר אותו, את רעיונותיו ואת הכת הזאת. ג'ני מתחילה כבר לקרב את האקדח לראשה, גופה מנסה להתנגד בתוקף אך היא לא באמת מצליחה ודמעות זולגות מעינייה החלולות שאינם יכולו להראות באמת מה היא מרגשיה כעת.
אתה מתקרב אל הבחור בעוד שאדינג'ה מתגנב ומרחף בשקט אל אגזקיוט שמרכז את כל מרצו במתקפת העל-חושי!
הבחור שולט בה כמו בובה, אתה מתקרב, היא דורכת את האקדח המוצמד לראשה בעצמה...
אתה מזיע וכמעט "מתפוצץ" בתוך עצמך כששאדינג'ה מצליח! להגיע קרוב מספיק ומתנפל עם מציצת-חיים פראית, נקמנית ואכזית על הביציים שצועקות בכאב ומאבדות שליטה. כמו טורנדו של חפצים הכל מתחיל לשתולל סביבכם ואתה שוב מנתר על הנהור עם אגרוף!
"זבל, אשפה, שטית בי!!!" הוא מקלל בצווחות, מכסה של פח אך אל ג'ני ונשמעת שוב יריה!!!
המכסה הסית ממנה בסנטימטרים ספורים את האקדח והציל אותו מפגיעה, והיא כמובן מתעלפת. כמו אגזקיוט, שלא עומד במציצת החיים של שאדינג'ה שהתמיד וינק כל טיפת אנרגיה מיריבו.
אתה משתלט על הבחור שמתשתגע, מפרקס ומשתולל כשאתה חונק ולופט אותו.
לא עוברות כמה דק' ושל סירנות, צ'קלאקות וניידות חוסמות את הסימטה...
שוטרות ג'ני אחרות, המומות וזועומות מכוונות אקדחים לכל עבר, גם אלייך. בליווי[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2367542.png[/IMG]שלהביורים מוכנים מבצבצים מפיהם וכולם מוכנים לתקיפה מבקשים מכם להרים ידיים עכשיו!!![/COLOR][/FONT][/QUOTE]
ארים ידיים במהירות במעט מובך "זה היה הוא!" אומר במהירות ואצביע לעבר הבחור בלבן מקבוצת הנהורים "הוא ניסה לגרום לשוטרת ג'ני להתאבד בעזרת כישוף!" אקרא במהירות.
[COLOR=#66cc66]
[/COLOR][FONT=times new roman][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
המתקפות המשולבות שלך מצליחו. נייט טסה במהירות לצ'אנסי, אשר עדיין יושבת, מבולבלת לגמרי, על האדמה, כשראשה מסתחרר וכל גופה מכוסה בנשיקות אדומות קטנות, ופוגעת בה ישירות עם מתקפת כנף קטלנית, אשר מעיפה אותה לאחור- מעולפת.
מהצד השני פיקאצ'ו שלך מצליח אף הוא לפגוע עם כדור חשמלי ענקי במאוויל- וכך יצא ששני הפוקימונים שלה מעולפים.
"אוי לא שוב" אומרת ג'וליה באכזבה ומציאת אנחת תסכול בזמן שהיא מחזירה את הפוקימוניות שלה לכדורים שלהם.
"פשש אני רואה שהתקדמת יפה!" אומר לך מורגן בחיו גאה, ואתה מבחין בחטף את ג'וליה מציצה אליו, מנסה לקבל ממנו נחמה- אבל לא נראה שהוא בכלל מתייחס "המהלך הזה עם האובך והנשיקות! נהדר! רק חבל שכל הכדורי צל לא השפיעו כלל על צ'אנסי ופגעו רק במאוויל! אם היית משתמש במתקפה אחרת יכולת לחסל אותן עוד לפני זה" מוסיף בחיוך לבבי ומניח את ידו החסונה על כתפך בחום.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
"אתה צודק" אומרת ג'ניפר בחיוך וקורצת לך "איך שאני שונאת אותה" אומרת בקרירות בזמן שאתם הולכים למרכז, ושם אתה מרפא את הצוות שלך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לא כך כך הוספת מה עוד אתה רוצה לעשות...[/COLOR][/FONT]
-
[color=#66cc66]
[/color][font=times new roman][color=#66cc66][b]ג'סטין-[/b]
המתקפות המשולבות שלך מצליחו. נייט טסה במהירות לצ'אנסי, אשר עדיין יושבת, מבולבלת לגמרי, על האדמה, כשראשה מסתחרר וכל גופה מכוסה בנשיקות אדומות קטנות, ופוגעת בה ישירות עם מתקפת כנף קטלנית, אשר מעיפה אותה לאחור- מעולפת.
מהצד השני פיקאצ'ו שלך מצליח אף הוא לפגוע עם כדור חשמלי ענקי במאוויל- וכך יצא ששני הפוקימונים שלה מעולפים.
"אוי לא שוב" אומרת ג'וליה באכזבה ומציאת אנחת תסכול בזמן שהיא מחזירה את הפוקימוניות שלה לכדורים שלהם.
"פשש אני רואה שהתקדמת יפה!" אומר לך מורגן בחיו גאה, ואתה מבחין בחטף את ג'וליה מציצה אליו, מנסה לקבל ממנו נחמה- אבל לא נראה שהוא בכלל מתייחס "המהלך הזה עם האובך והנשיקות! נהדר! רק חבל שכל הכדורי צל לא השפיעו כלל על צ'אנסי ופגעו רק במאוויל! אם היית משתמש במתקפה אחרת יכולת לחסל אותן עוד לפני זה" מוסיף בחיוך לבבי ומניח את ידו החסונה על[/color][/font][/quote]
אחייך חיוך גדול, שמח ומאושר, ארוץ לפוקימונים שלי ואחבק אותם, "פיקאצ'ו, נייט, אני גאה בכן כל כך!" אומר להם בשמחה ואחבק אותם, "האימונים שלנו בהחלט משתלמים, מגיעה לכם עכשיו הרבה מנוחה" אומר ואשיב אותם לפוכדורים שלהם. אפנה למורגן ואענה על מה שאמר "כן אתה צודק, אני פשוט לא רציתי לקחת את הסיכון שמאוויל וצאנסי היו תופסות את נייט וקולעות אותה באובך, אחרת זה היה מאבד מהאפקט, אבל כן, המהלך שלי היה בהחלט מוצלח, ואני מאמץ אותו להמשך" אומר בחיוך על כך שיש לי טקטיקה ראשונה של נייט ופיקאצו, יתרון שיוכל להקנות לי גורם הפתעה בקרבות זוגות שיבואו. לאחר מכן, אפנה לגוליה, אלחץ לה את היד ואגיד לה בקול בטוח "אני חייב להגיד שקצת זילזלתי בפוקימונים שלך,אבל הם בהחלט נתנו פייט רציני, ועל זה רציתי להגיד לך תודה על האימון המצוין, הפוקימונים שלך בהחלט חזקים" אביט בה בחיוך ואתן לה הזדמנות לדבר אם תרצה. לאחר מכן אשיב גם את סוואדלון וריהורן לפוכדורים, "מה בא לכם לעשות חברים? אם אתם מכירים מקום שאפשר להחליף בו פוקימונים, אשמח לעבור בו, או שאולי אתה מורגן, עם הניסיון שלך תוכל ללמד אותי טקטיקה או שתיים נגד המכון הקרוב שלי" אומר לו בחיוך, אהיה מוכן לשתי האופציות, אחכה לתשובה ממנו
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510497]
אתה מחזיר את הטלפון שלך לכיס האחורי וצועד במהירות לעבר המרכז. לאחר חמש דקות אתה מגיע למבנה המרכז.
בניין גדול בעל קומה אחת, אבל אתה מבחין מאחור בגינה גדולה ורחבה. אתה נכנס פנימה, ומוצא את תמי יושבת על אחת מהספות בכניסה ומאכילה בעזרת בקבוק קלפה קטנה וחמודה, אשר שותה ברעבתנות.
"נו הגעת!" היא אומרת לך בחיוך וממשיכה להאכיל את הפוקימונית הקטנה.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"holla." אומר ואסקור את הסביבה. "זה נראה ממש נחמד כאן. אז איך זה בדיוק עובד? מאמנים באים ומשאירים את הפוקימונים שלהם כאן לכמה ימים, או מה?" אשאל אותה בזמן שאני מסתובב קלות במקום ובוחן את סביבתי.
-
[QUOTE]לוקאס-
לא בעיה למצוא לה מתקפה שהיא יכול ללמוד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לאחר עוד מספר ניסיונות קלים, ואחרי שאתה רואה שמפה, נכון לכרגע הם לא ישתפרו במיוחד, אתה מרגיש שאולי בהמשך הם יתחזקו יותר. אתה מחזיר אותם לכדורים שלך וחוזר למכרז, לתת להם לנוח מעט.
אתה מסתכל סביב ומחפש בעינייך את אמרלד, אבל לא נראה שהוא בכלל בסביבה. אתה מושך בכתפייך, והולך לארוחת צהריים יחד עם הפוקימונים שלך. הם נהנים מהאווירה השמחה, ואוכלים בתאבון ונראה שהם מסתדרים מעולה.
בידיוק שאתה מחזיר את המגש שלך למקום, הדלת של החדר נפתחת בחוזקה ואמרלד צועד קדימה מבסוט על החיים. מאמנים מסתובבים סביבו וצוהלים "הנה לכם! התג הרשמי של המכון! תג בראשית!" הוא קורא בהתלהבות ומראה לכולם את התג הנוצץ והחדש שלו, והם מתלהבים בשמחה.
"היי לוקאס!" קורא לך, מתנתק מההמולה ורץ אליך "הקדמתי אותך!" קורא בהתלהבות ומראה לך את התג שלו , "זה היה קרב קשוחחחחחחחח" אומר לך "לא חשבתי שאתאמץ ככה בקרב מכון התחלתי!" ממשיך בהתלהבות. אתה מברך אותו ומספר לו שאתה רוצה להמשיך להתאמן, הוא מבטל אותך "עזוב אותך, אין יותר מוכן מאשר עכשיו! בוא נלך!!!" קורא ואוחז בידך ומושך אותך קדימה.[/QUOTE]
אלך אחריו בחוסר רצון למכון, לחוץ מהקרב 'אני מקווה שהאימונים יספיקו' אחשוב לעצמי ואסתכל על בניין המכון המפואר, אפתח את הדלת ואחפש את המנהיג "היי, מישהו פה? באתי לאתגר את מנהיג המכון" אומר
-
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-
[/B]אתה רץ במהירות לגרובייל ואתם מתחבקים דקה ארוכה. איזו תחושת גאווה עילאית את מרגיש כלפי היצור הירוק הזה. "אכן קרב נהדר ואין ספק ששניכם עובדים בתיאום מושלם כל הכבוד!" אומרת לך אלכסיס בחיוך חמים, ואתה בתגובה מחבק אותה בחוזקה כשהיא מביאה לך את התג הנחשק.
אתה נפרד ממנה בחיוך ומנופף בידך לשלום, אבל אתה רואה שהיא כבר נעלמה בתוך המכון, כשצוות ניקוי נכנס לפעולה.
"איך אני שונאת את הסנובית הזאת" מלמלת ג'ניפר, ואתה רק מחייך אליה בזמן שאתם הולכים למרכז הפוקימונים לרפא את הצוות שלך. "אבל זה היה קרב מעולה! כל כך התגאיתי לראות אותך נלחם ככה" אומרת לך בחיוך ומניחה את ידה על גבך בחום.
אתה נכנס למרכז ואחות ג'וי חייכנית לוקחת את הפוקימונים שלך ולאחר כמה דקות, כל שלושת הפוקימונים שלך אצלך. בריאים ושלמים.
"מוכן להמשיך בדרך?" שואלת אותך בחיוך ג'ניפר ואתה מהנהן במהירות- מוכן ומזומן להמשיך במסעך. אתם יוצאים ביחד לכיוון היציאה מהעיר, ואתה מבחין בשלט גדול [U]'פרדס התפוחים'[/U] ואחריו כמה פרטים על המקום. גודלו כמעט 600 קמ"ר והוא מכיל בתוכו שטח גדול שהוא בית לעשרות סוגים של פוקימונים אשר מגיעים לאכול מהתפוחים המיוחדים שגדלים במרכז הפרדס. אתה גם מבחין במפות קטנות וכמה אטרקציות מובילות בפרדס, כולל תחנת עצירה ללילה, אומגה, ואפילו אגם לצלילה! ועוד נקודת ציון של המטע תפוחים, אשר לא ממולץ להתקרב אליו עקב הגנתו של פוקימון ענקי שטרם זוהה.
"מוכן?" שואלת ג'ניפר בחיוך ואתה מהנהן בהסכמה וככה שניכם יוצאים ביחד לעבר הפרדס. המקום ענקי, מלא בעצי פרי, ומדשאות ענקיות הנפרשות עד האופק. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה שומע רשרוש קטן בין העצים. אתה מבחין בפוקימון קטן בעל מראה של סנאי אשר גבו שחור ובטנו לבנה [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/587.png[/IMG]מנשנש בנעימים תפוח גדול ואדום.[/COLOR]
ג'וליה מסמיקה קלות כשאתה לוחץ את ידה "תודה ג'סטין זה ממש מחמם את הלב לשמוע אותך אומר את זה" אומרת בחיוך ומנערת את שיערה הכסוף אחורנית. "פעם הבאה אני מבטיחה לך שהתוצאה תיהיה אחרת! וזה שאני לא הנלחמת במכונים, לא אומר שאין לי מטרה אחרת" מוסיפה בחיוך וקורצת לך כיודעת סוד. אתה מחייך אליה בחיבה ופונה למורגן "יש לך טקטיקה או משהו ללמד אותי?" אתה שואל בחיוך, אבל הוא מניד בראשו לשלילה "אני לא חושב שאני המאמן הכי טוב שיכול לתת לך טיפים... אני בכלל בקטע של לגלוש ולהנות מהאווירה ומהחברה שלי" אומר לך בחיוך חמים כשהוא מסתכל לך ישירות בעיניים.
"אז מה בא לכם לעשות? יש אולי מקום שאפשר להחליף בו פוקימונים או משהו?" אתה שואל, ונראה שלשניהם אין תשובה בשבילך, וגם להם אין רעיונות מיוחדים.[/COLOR]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
אתה מסתכל סביב ומתחיל לתחקר את תמי "ובכן, אני יודעת שלרוב אתה צריך צריך לשלם על להשאיר את הפוקימונים שלך כאן. המרכז רבייה גם בנוסף לכל התחום של הרבייה.." אומרת ונראה שהיא מעט מסמיקה מהנושא, "גם עוזר לפוקימונים שלך להתפתח ולהתחזק. אבל המרכז פה יקר בטירוף! לא הייתי ממליצה לך להשאיר פה את אחד מהפוקימונים שלך" אומרת, כשלפתע אישה זקנה יוצאת מחדר אחורי ומשתעלת קלות ומרימה גבה בדיוק כשתמי מסיימת את דבריה, ומשתתקת במבוכה לראות את הסבתא.
"טוב אם סיימת פה להיום" מקרקרת הזקנה "את יכולה להתחפף מכאן! אני לא צריכה טובות של אף אחד! כבר אמרתי לנהורים שיפסיקו לשלוח לי לכאן מתנדבים! אני מסתדרת לבד! את יכולה למסור את זה גם למרתה הזאת שלא משחררת ממני!" נובחת הזקנה על תמי, אשר מסמיקה עוד יותר במבוכה. "וכן, אתה צריך משהו?" נוחרת לעברך במבט סקרן.[/COLOR]
אתה פותח את דלת הטירה ענקית, שאמרלד דוחף אותך מאחור במן מחווה חברית. אתה נכנס למה שנראה כמו עולמה הקסום של ילדה בת חמש החולמת להיות נסיכה של דיסני. הכל פרוותי ונעים, ונראה כאילו יעטוף אותך בחיבוק חם ונעים. אתה מסתכל על אוסף הבובות הגדול והנפוחות, כשבחור שחום וגובה, בעל שיער שחור משחור יוצא מהחדר אחורי, כשבידו ביצת פוקימונים. "אתה מנהיג המכון?" אתה שואל בקול רם מידי לטעמך, והוא מהנהן בשקט ואז עושה לך "שקט" עם אצבעו- ולאחר מספר רגעים הולך לחדר אחרי, וחוזר מיד אחר כך בלי הביצה "כן אני דני מנהיג המכון" אומר בחום לבבי ואז מסתכל על אמרלד וחיוכו יורד במהירות "שוב אתה?" שואל בנחרה "כבר הרסת לי את הזירה, מה עכשיו אתה רוצה?" אומר ביאוש, מה שמעט משעשע אותך. "האמת רציתי לבוא לאתגר את מנהיג המכון" אתה פולט במהירות, ודני חוזר עם מבטו אליך ומחייך פעם נוספת, חושף את שיניו הלבנות.
"אם כך בוא מפה" אומר ומכוון אותך בידיו אחריו.
הזירה שאליה אתה נכנס, דומה מאוד לחדר הקודם. שטיח ורוד פרוש על כל סנטימטר ברצפה, ואילו את הקירות, מעטרות עשרות בובות ענקיות וצמריריות המכסות הכל. הזירה עצמה עשויה מחומר סופגי וירוק, שנראה רך להפליא- כמו מיטת החלומות במלון מפואר
אתה נעמד מול דני כאשר שופט צץ משום מקום ומכחכח בגרונו. "זהו קרב המכון הרשמי מול דני מאק מל יריבו. הקרב יהיה שניים על שניים, אף אחד לא יכול להחליף פוקימונים!" מכריז ברישמיות יתר.
"האם המתמודדים מוכנים?" שואל ברצינות ושניכם מהנהנים בראשכם להסכמה "אם כך התחילו!" קורא ומרים את דגליו לאוויר.
"בהצלחה!" מוסר דני בחיוך ומשחרר מפוקדור מנצנץ פוקימונית ורודה וכדורית, המזכירה לך בלון קטן [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/174.png[/IMG].
"תכיר את איגליבאף שלי!" אומר דני בחיוך ומחכה לראות מה תעשה.[/COLOR][/FONT]
-
[color=#66cc66][b]ג'סטין-[/b]
ג'וליה מסמיקה קלות כשאתה לוחץ את ידה "תודה ג'סטין זה ממש מחמם את הלב לשמוע אותך אומר את זה" אומרת בחיוך ומנערת את שיערה הכסוף אחורנית. "פעם הבאה אני מבטיחה לך שהתוצאה תיהיה אחרת! וזה שאני לא הנלחמת במכונים, לא אומר שאין לי מטרה אחרת" מוסיפה בחיוך וקורצת לך כיודעת סוד. אתה מחייך אליה בחיבה ופונה למורגן "יש לך טקטיקה או משהו ללמד אותי?" אתה שואל בחיוך, אבל הוא מניד בראשו לשלילה "אני לא חושב שאני המאמן הכי טוב שיכול לתת לך טיפים... אני בכלל בקטע של לגלוש ולהנות מהאווירה ומהחברה שלי" אומר לך בחיוך חמים כשהוא מסתכל לך ישירות בעיניים.
"אז מה בא לכם לעשות? יש אולי מקום שאפשר להחליף בו פוקימונים או משהו?" אתה שואל, ונראה שלשניהם אין תשובה בשבילך, וגם להם אין רעיונות מיוחדים.[/color][/font][/quote]
אם אין עוד למה לאמן אותם נראה לי שהצעד הבא ברור חחח
"טוב" אומר לחברים שלי "אני חושב שאני מוכן לאתגר את המכון בעיר הזאת" אומר להם בחיוך, אשאל אם ירצו להתלוות אליי, בכל מקרה אלך למרכז הפוקימונים וארפא את הפוקימונים שלי, ואצעד לכיוון המכון
-
[COLOR=#66cc66][FONT=times new roman]ג'סטין-
בפה אחד, שלושתכם הולכים למרכז הפוקימונים, ושם אתה ניגש לאחות חייכנית ונעימה ומבקש ריפוי. ''בשמחה" אומרת לך ולוקחת ממך את הפוקדורים. לאחר כמה דקות המתנה, שבהן אתה מקשקש עם מורגן וג'וליה, האחות מחזירה לך את הפוקימונים שלך. בריאים ושלמים. אתה מודה לה בחיוך, ויוצא מהמכון כשזוג חבריך צועדים מאחור.
לאחר הליכה קצרה ונעימה, אתם מגיעים לבנה המכון- ממש בפאתי יער איליין, ונראה שאחורי המכון מתחבר לחלוטין ביער. אתה נכנס בצעד בטוח פנימה, וחדר הכניסה נראה כמו מעבדה קטנה, ועשרות תמונות של פוקימוני חרק, ואפילו פוחלץ של סייטר עומד בכניסה. אתה מבחין גם בכמה תעודות ממוסגרות על הקירות.
"הלו?" אתה שומע את ג'וליה קוראת לאוויר, בדיוק כשאישה צעירה נכנסת לחדר. האישה לבושה שמלה ירוקה ועליה מעיל מעבדה, ושיערה החום גולש על גבה [IMG]http://up415.siz.co.il/up3/zm2tmu2yyjyo.gif[/IMG].
"הו.. שלום!" אומרת בחביבות ומניחה קלסר עב בשר על שולחן כתיבה "אני אלכסיס מנהיגת מכון הזחילה. ואתם?" שואלת בזמן שאתם מציגים את עצמכם. "טוב אני לא בטוחה שאני אוכל להתמודד עם שלושתכם היום אבל שניים דווקא אפשרי" אומרת בחיוך מעט מהוסס, אבל אז מורגן וג'וליה מרגיעים אותה "אנחנו לא באנו לאתגר אותך!" אומרת ג'וליה בהתרגשות "רק ג'סטין שלנו בא לעשות את זה" מוסיף מורגן בחיוך וטופח על כתפך.
"אהה אם כך, בוא נתחיל" אומרת בחיוך שובב אלכסיס ומובילה אתכם לזירה שלה. הזירה, אם ככה ניתן לקורא לה, נראית כאילו היא חצבה את חלק מהיער ובנתה סביבה חממה ענקית אשר אור השמש הטבעית נכנסת דרך קירות הזכוכית. כל המקום, מלא בעצים צפופים ודחוסים, אשר נראה שצמחו בטבעיות מוחלטת ללא שליטה.
"אם כך, בוא נתחיל!" אומרת כאשר היא תופסת פינה מרוחקת, ואילו מורגן וג'ניפר מתיישבים על ספסל עץ קטן שנמצא ממש צמוד לאחד הקירות.
שופט צץ משום מקום ומרים את דגליו. "זהו קרב מכון רשמי בין מנהיגת המכון אלכסיס מיהו וג'סטין הילפינגר!" מכריז ברישמיות "זה יהיה קרב שלוש על שלוש! למנהיגת המכון אסור להחליף פוקימונים. המנצח יקבע כאשר שני הפוקימונים של יריבו אינם מסוגלים להלחם!" מכריז ואז מוריד את הדגלים שלו ברישמיות.
"אני אתחיל" אומרת בנועם אלכסיס וזורקת פוקדור ירוק, בעל הדפס של רשת עכביש, לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון כתום מעופף, המזכיר לך פרפר [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/414.png[/IMG]. "בוא נתחיל מות'ים!" קוראת בהתלהבות.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510513][COLOR=#66cc66][FONT=times new roman]ג'סטין-
בפה אחד, שלושתכם הולכים למרכז הפוקימונים, ושם אתה ניגש לאחות חייכנית ונעימה ומבקש ריפוי. ''בשמחה" אומרת לך ולוקחת ממך את הפוקדורים. לאחר כמה דקות המתנה, שבהן אתה מקשקש עם מורגן וג'וליה, האחות מחזירה לך את הפוקימונים שלך. בריאים ושלמים. אתה מודה לה בחיוך, ויוצא מהמכון כשזוג חבריך צועדים מאחור.
לאחר הליכה קצרה ונעימה, אתם מגיעים לבנה המכון- ממש בפאתי יער איליין, ונראה שאחורי המכון מתחבר לחלוטין ביער. אתה נכנס בצעד בטוח פנימה, וחדר הכניסה נראה כמו מעבדה קטנה, ועשרות תמונות של פוקימוני חרק, ואפילו פוחלץ של סייטר עומד בכניסה. אתה מבחין גם בכמה תעודות ממוסגרות על הקירות.
"הלו?" אתה שומע את ג'וליה קוראת לאוויר, בדיוק כשאישה צעירה נכנסת לחדר. האישה לבושה שמלה ירוקה ועליה מעיל מעבדה, ושיערה החום גולש על גבה [IMG]http://up415.siz.co.il/up3/zm2tmu2yyjyo.gif[/IMG].
"הו.. שלום!" אומרת בחביבות ומניחה קלסר עב בשר על שולחן כתיבה "אני אלכסיס מנהיגת מכון הזחילה. ואתם?" שואלת בזמן שאתם מציגים את עצמכם. "טוב אני לא בטוחה שאני אוכל להתמודד עם שלושתכם היום אבל שניים דווקא אפשרי" אומרת בחיוך מעט מהוסס, אבל אז מורגן וג'וליה מרגיעים אותה "אנחנו לא באנו לאתגר אותך!" אומרת ג'וליה בהתרגשות "רק ג'סטין שלנו בא לעשות את זה" מוסיף מורגן בחיוך וטופח על כתפך.
"אהה אם כך, בוא נתחיל" אומרת בחיוך שובב אלכסיס ומובילה אתכם לזירה שלה. הזירה, אם ככה ניתן לקורא לה, נראית כאילו היא חצבה את חלק מהיער ובנתה סביבה חממה ענקית אשר אור השמש הטבעית נכנסת דרך קירות הזכוכית. כל המקום, מלא בעצים צפופים ודחוסים, אשר נראה שצמחו בטבעיות מוחלטת ללא שליטה.
"אם כך, בוא נתחיל!" אומרת כאשר היא תופסת פינה מרוחקת, ואילו מורגן וג'ניפר מתיישבים על ספסל עץ קטן שנמצא ממש צמוד לאחד הקירות.
שופט צץ משום מקום ומרים את דגליו. "זהו קרב מכון רשמי בין מנהיגת המכון אלכסיס מיהו וג'סטין הילפינגר!" מכריז ברישמיות "זה יהיה קרב שלוש על שלוש! למנהיגת המכון אסור להחליף פוקימונים. המנצח יקבע כאשר שני הפוקימונים של יריבו אינם מסוגלים להלחם!" מכריז ואז מוריד את הדגלים שלו ברישמיות.
"אני אתחיל" אומרת בנועם אלכסיס וזורקת פוקדור ירוק, בעל הדפס של רשת עכביש, לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון כתום מעופף, המזכיר לך פרפר [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/414.png[/IMG]. "בוא נתחיל מות'ים!" קוראת בהתלהבות.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
תגיד הזירה דחוסה או שיש בה מרווח?
'מצוין' אחשוב לעצמי, 'את מורקרו תפסתי ביער, ופיקאצו יוכל לנצל את העצים כדי לתפוס מסתור במהירות' אחשוב לעצמי על היתרון הבסיסי שלי, אך כמובן שלא אתן לזה להוריד אותי מפיקוס ואהיה בטוח שיהיו הפתעות בקרב הזה "נעים מאוד ג'וליה, אני אתחיל עם נייט!" אקרא ואזחרר את נייט מהפוכדור "נייט אנחנו בקרב מכון , תהיי מפוקסת,אני מאמין בך!" אומר לה, 'בוא נבחן את יכולותיו של מותים' אחשוב לעצמי, "נייט, תתפסי מיקום בטוח באוויר ומשם תשגרי כמה כדורי צל, ומיד לאחר מכן תעברי למתקפת הדהמה!" אפקוד על נייט ואחכה בהתלהבות לראות את המשך הקרב
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510511][FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-
[/B]אתה רץ במהירות לגרובייל ואתם מתחבקים דקה ארוכה. איזו תחושת גאווה עילאית את מרגיש כלפי היצור הירוק הזה. "אכן קרב נהדר ואין ספק ששניכם עובדים בתיאום מושלם כל הכבוד!" אומרת לך אלכסיס בחיוך חמים, ואתה בתגובה מחבק אותה בחוזקה כשהיא מביאה לך את התג הנחשק.
אתה נפרד ממנה בחיוך ומנופף בידך לשלום, אבל אתה רואה שהיא כבר נעלמה בתוך המכון, כשצוות ניקוי נכנס לפעולה.
"איך אני שונאת את הסנובית הזאת" מלמלת ג'ניפר, ואתה רק מחייך אליה בזמן שאתם הולכים למרכז הפוקימונים לרפא את הצוות שלך. "אבל זה היה קרב מעולה! כל כך התגאיתי לראות אותך נלחם ככה" אומרת לך בחיוך ומניחה את ידה על גבך בחום.
אתה נכנס למרכז ואחות ג'וי חייכנית לוקחת את הפוקימונים שלך ולאחר כמה דקות, כל שלושת הפוקימונים שלך אצלך. בריאים ושלמים.
"מוכן להמשיך בדרך?" שואלת אותך בחיוך ג'ניפר ואתה מהנהן במהירות- מוכן ומזומן להמשיך במסעך. אתם יוצאים ביחד לכיוון היציאה מהעיר, ואתה מבחין בשלט גדול [U]'פרדס התפוחים'[/U] ואחריו כמה פרטים על המקום. גודלו כמעט 600 קמ"ר והוא מכיל בתוכו שטח גדול שהוא בית לעשרות סוגים של פוקימונים אשר מגיעים לאכול מהתפוחים המיוחדים שגדלים במרכז הפרדס. אתה גם מבחין במפות קטנות וכמה אטרקציות מובילות בפרדס, כולל תחנת עצירה ללילה, אומגה, ואפילו אגם לצלילה! ועוד נקודת ציון של המטע תפוחים, אשר לא ממולץ להתקרב אליו עקב הגנתו של פוקימון ענקי שטרם זוהה.
"מוכן?" שואלת ג'ניפר בחיוך ואתה מהנהן בהסכמה וככה שניכם יוצאים ביחד לעבר הפרדס. המקום ענקי, מלא בעצי פרי, ומדשאות ענקיות הנפרשות עד האופק. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה שומע רשרוש קטן בין העצים. אתה מבחין בפוקימון קטן בעל מראה של סנאי אשר גבו שחור ובטנו לבנה [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/587.png[/IMG]מנשנש בנעימים תפוח גדול ואדום.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אתבונן מעט בפוקימון הזה, אקרא ואפנה את צומת ליבה של ג׳ניפר ״היי, תראי איזה אמוגלה קטן וחביב״ ואקרא עליו מעט בפוקדע.
לאחר מכן אשאל את ג׳ניפר מנימוס ״יש לך עניין בחבר הזה שכאן? כי לי אין״ ואסיים בחצי-צחקוק. במידה וגם לה אין נמשיך הלאה.
מיד אציע לה ללכת אל מתקן הצלילה, אם תהיה כבדה אשכנע אותה ב״נווו... ג׳ני יהיה כיף, אל תהיי חמוצה!״
בדרך לשם, אדאג להתבונן היטב היטב סביב. ואף לנסות קצת לפשפש במטרה לגלות כמה שיותר פוקימונים.
בבעיטה נוקשה וזינוק לאחור אתה מתנתק ממנו ומרים ידייך מעלה. ״זה הוא! זה היה הוא!״ אתה קורה וחוזר, כשאתה מחכך בגרונך. נשימות עמוקות ותחושת רגיעה לאט לאט מחליפות את הלחץ.
האנדרנלין יורד ואתה מתחיל להרגיש את גרונך החנוק, הגב והידיים החבולות, הבטן והרגליים הכואבות...
המשטרה אינה תוקפות ויורה לכל עבר כמו בסרט גנגסטרים. אבל היא בהחלט מתנפלת על כולכם. כאשר שאדינגה מוכנס לכלוב אטום, אגזקיוט לאחר.
אתה אזוק, ומכוסה בשמיכת סקביאס מלווים אותך שני שוטרים ומה שנראה כמו חוקרת.
כאשר על הבחור המפחיד שוב נאלצים להשתלט בכוח והפעם הוא אזוק בידיו וגרליו ונקשר בהדידות למנשא לחולי-רוח.
הכל עובר לך כאילו באיטיות מול העיניים כל ההמון והבלאגן ופתאום זאת זירת פשע מושלמת.
ואז אחרי מעט מנוחה וחקירה ארוכה מורטת עצבים (שמיותר לחפור בה שני המשכים) אתה מגלה קצת על הכת הזאת, מבין מה ההשקפות שלהם וכמה הם מתוחכמים. שהוא אמנם פסיכופט ומייצג את מטרות הכת, אבל בכל מקום היא גם נחשבת לטובה באותה מידה מסייעת ועוזרת לקהילה בה היא מוקמת, לרוב מכניסה אליה חברים חדשים מרצונם. נשמע ממש רגיל אך עם מה שראית? גם הזוי ומפחיד למדי. תהיות עולות בך בנוגע למה שקרה פתאום לאחותך...
השוטרת ג׳ני שהצלת עדיין מורדמת לצערכם, אבל בזכות הפקידת קבלה שהייתה לידכם כשכל זה קרה אתה משוחרר לדרכך [/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510511][FONT=times new roman]
אתה מסתכל סביב ומתחיל לתחקר את תמי "ובכן, אני יודעת שלרוב אתה צריך צריך לשלם על להשאיר את הפוקימונים שלך כאן. המרכז רבייה גם בנוסף לכל התחום של הרבייה.." אומרת ונראה שהיא מעט מסמיקה מהנושא, "גם עוזר לפוקימונים שלך להתפתח ולהתחזק. אבל המרכז פה יקר בטירוף! לא הייתי ממליצה לך להשאיר פה את אחד מהפוקימונים שלך" אומרת, כשלפתע אישה זקנה יוצאת מחדר אחורי ומשתעלת קלות ומרימה גבה בדיוק כשתמי מסיימת את דבריה, ומשתתקת במבוכה לראות את הסבתא.
"טוב אם סיימת פה להיום" מקרקרת הזקנה "את יכולה להתחפף מכאן! אני לא צריכה טובות של אף אחד! כבר אמרתי לנהורים שיפסיקו לשלוח לי לכאן מתנדבים! אני מסתדרת לבד! את יכולה למסור את זה גם למרתה הזאת שלא משחררת ממני!" נובחת הזקנה על תמי, אשר מסמיקה עוד יותר במבוכה. "וכן, אתה צריך משהו?" נוחרת לעברך במבט סקרן.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"הו לא. אני באתי הנה כי כתוב באינטרנט שזה אחד הדברים המיוחדים בעיר ג'נטה. אני אוהב לראות באופן מקיף את המקומות שאני מבקר בהם. אני לא מתכוון להשאיר כאן פוקימונים, לא כי, חלילה, אני חושב שאתם לא טובים בזה, אלא אני פשוט אוהב בשליטה על ניהול הצוות שלי. בעניין אחר, יש לי גם סקרנות קלה לגבי הנהורים, וההערה האחרונה שלך מאוד סיקרנה אותי. אם זה לא חצוף מצידי לשאול, האם תוכלי לפרט עוד על כך? אני אבין אם זאת לא בקשה סבירה." אומר לגברת הזקנה.
-
[QUOTE]
לוקאס-
אתה פותח את דלת הטירה ענקית, שאמרלד דוחף אותך מאחור במן מחווה חברית. אתה נכנס למה שנראה כמו עולמה הקסום של ילדה בת חמש החולמת להיות נסיכה של דיסני. הכל פרוותי ונעים, ונראה כאילו יעטוף אותך בחיבוק חם ונעים. אתה מסתכל על אוסף הבובות הגדול והנפוחות, כשבחור שחום וגובה, בעל שיער שחור משחור יוצא מהחדר אחורי, כשבידו ביצת פוקימונים. "אתה מנהיג המכון?" אתה שואל בקול רם מידי לטעמך, והוא מהנהן בשקט ואז עושה לך "שקט" עם אצבעו- ולאחר מספר רגעים הולך לחדר אחרי, וחוזר מיד אחר כך בלי הביצה "כן אני דני מנהיג המכון" אומר בחום לבבי ואז מסתכל על אמרלד וחיוכו יורד במהירות "שוב אתה?" שואל בנחרה "כבר הרסת לי את הזירה, מה עכשיו אתה רוצה?" אומר ביאוש, מה שמעט משעשע אותך. "האמת רציתי לבוא לאתגר את מנהיג המכון" אתה פולט במהירות, ודני חוזר עם מבטו אליך ומחייך פעם נוספת, חושף את שיניו הלבנות.
"אם כך בוא מפה" אומר ומכוון אותך בידיו אחריו.
הזירה שאליה אתה נכנס, דומה מאוד לחדר הקודם. שטיח ורוד פרוש על כל סנטימטר ברצפה, ואילו את הקירות, מעטרות עשרות בובות ענקיות וצמריריות המכסות הכל. הזירה עצמה עשויה מחומר סופגי וירוק, שנראה רך להפליא- כמו מיטת החלומות במלון מפואר
אתה נעמד מול דני כאשר שופט צץ משום מקום ומכחכח בגרונו. "זהו קרב המכון הרשמי מול דני מאק מל יריבו. הקרב יהיה שניים על שניים, אף אחד לא יכול להחליף פוקימונים!" מכריז ברישמיות יתר.
"האם המתמודדים מוכנים?" שואל ברצינות ושניכם מהנהנים בראשכם להסכמה "אם כך התחילו!" קורא ומרים את דגליו לאוויר.
"בהצלחה!" מוסר דני בחיוך ומשחרר מפוקדור מנצנץ פוקימונית ורודה וכדורית, המזכירה לך בלון קטן .
"תכיר את איגליבאף שלי!" אומר דני בחיוך ומחכה לראות מה תעשה.[/QUOTE]
'המכון הזה קצת גיי' אחשוב לעצמי ואסתכל סביב, די מוטרד מזה שגבר בוגר מנהל מכון שכזה 'מה לעזאזל הולך פה'
'טוב אני חייב להתרכז בקרב! באיזה פוקימון לבחור..'
"צא טיילו!" אצעק ואוציא את טיילו מהפוקדור "מתקפת מהירות וניקור ביחד קדימה!" אומר לו, מנסה לא לתת לו יותר מידי זמן להגיב
-
[QUOTE=NivX10;1510515]
בבעיטה נוקשה וזינוק לאחור אתה מתנתק ממנו ומרים ידייך מעלה. ״זה הוא! זה היה הוא!״ אתה קורה וחוזר, כשאתה מחכך בגרונך. נשימות עמוקות ותחושת רגיעה לאט לאט מחליפות את הלחץ.
האנדרנלין יורד ואתה מתחיל להרגיש את גרונך החנוק, הגב והידיים החבולות, הבטן והרגליים הכואבות...
המשטרה אינה תוקפות ויורה לכל עבר כמו בסרט גנגסטרים. אבל היא בהחלט מתנפלת על כולכם. כאשר שאדינגה מוכנס לכלוב אטום, אגזקיוט לאחר.
אתה אזוק, ומכוסה בשמיכת סקביאס מלווים אותך שני שוטרים ומה שנראה כמו חוקרת.
כאשר על הבחור המפחיד שוב נאלצים להשתלט בכוח והפעם הוא אזוק בידיו וגרליו ונקשר בהדידות למנשא לחולי-רוח.
הכל עובר לך כאילו באיטיות מול העיניים כל ההמון והבלאגן ופתאום זאת זירת פשע מושלמת.
ואז אחרי מעט מנוחה וחקירה ארוכה מורטת עצבים (שמיותר לחפור בה שני המשכים) אתה מגלה קצת על הכת הזאת, מבין מה ההשקפות שלהם וכמה הם מתוחכמים. שהוא אמנם פסיכופט ומייצג את מטרות הכת, אבל בכל מקום היא גם נחשבת לטובה באותה מידה מסייעת ועוזרת לקהילה בה היא מוקמת, לרוב מכניסה אליה חברים חדשים מרצונם. נשמע ממש רגיל אך עם מה שראית? גם הזוי ומפחיד למדי. תהיות עולות בך בנוגע למה שקרה פתאום לאחותך...
השוטרת ג׳ני שהצלת עדיין מורדמת לצערכם, אבל בזכות הפקידת קבלה שהייתה לידכם כשכל זה קרה אתה משוחרר לדרכך [/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'זה היה מלחיץ' אחשוב לעצמי בתסכול אחרי כל מה שעברתי 'מה היה הקטע?' אנסה לחשוב יותר לעומק, לנסות להבין מה גורם לבן אדם להתחרפן ככה ואלך למרכז הפוקימונים, לרפא את הפוקימונים שלי.
אחרי שאני ארפא אותם, אלך לישון ואקום בבוקר ואתחיל לחפש מה עוד אפשר לעשות בעיר הזאת, אם לא אמצא משהו מעניין אלך ישר למכון.
[FONT=times new roman][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
מרווחת אבל מסביב היא יותר דחוסה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר במהירות את נייט, אשר יוצאת באור אדום ישר לאוויר "קדימה זה קרב מכון ראשון ביחד! אני מאמין בך!" אתה קורא בקול, מעט גבוהה מידי, ונייט קוראת בקול באוויר. אלכסיס לא נראית מי יודע מה מופתעת מהמלך שלך לשחרר אותה ורק מחייכת בקרירות.
"קדימה כדור צל ואז הדהמה" אתה מורה לה במהירות. נייט עולה לאוויר, ופותחת את מקורה הצהוב, וכדור של אנרגיה שחורה-סגולה, נוצרת באוויר, והיא שולחת במהירות מספר כדוריות קטנות לעברו של העש המעופף. "הגנה ואז הסוואה" אומרת בשקט אלכסיס, וכדור של אנרגיה כחולה בהירה, נוצרת סביבו של מות'ים מגנה עליו מהמטח של הכדורי צל, אשר מתפוצצים על המגן הבהיר, מתפוצצים עליו ויוצרים עשן סמיך סביב מות'ים. כשהעשן מתפזר, אתה מגלה שמות'ים נעלם כלא היה.
"מ.. מה?" אתה פולט לאוויר בתדהמה, כשלפתע ממש מעל נייט שלך, באוויר הריק, עשרות כדורי אור חומים נוצרים באוויר, ופוגעים בגבה של נייט שלך, פוגעים בה בחוזקה ומעיפים אותה על האדמה הקשה. "סיבוב פרסה!" קוראת במהירות אלכסיס, ואנרגיה ירוקה-צהובה נוצרת סביב האוויר, מה שמתגלה כמות'ים והוא נוסק במהירות לעברה של נייט שלך, אשר עדיין על האדמה הקשה.[/COLOR]
"צללתי באגם גופריתי נראה לך שאני מפחדת מאגם קטן פה?" נוחרת בצחוק ג'ניפר, ונראה שהיא מתלהבת מעצמה מהרעיון ומצחקקת קלות "אני יכולה ללמד אותך דבר או שתיים" מוסיפה וקורצת לך בחיוך שובב. אתה מסתכל במפה הקטנה שלקחתם בכניסה, ומגלה שהאגם לא רחוק במיוחד מאיפה שאתם. בערך במרחק של שעה וחצי הליכה.
"נהדר" אומרת בחיוך ג'ניפר בזמן שאתם צועדים יחד לעבר האגם הקטן. אחרי כמה דקות של הליכה, אתם יוצאים מהמטע העמוס עצי פרי, לעבר מדשאה גדולה הנמשכת עד האופק, כשלפתע אתה מבחין בלהקת פוקימונים דוהרים בקבתכם. הפפוקימונים אציליים, מרשמים ונראה שרעמתם עולה באש [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/077.png[/IMG]. אתה מסתכל וסופר לפחות 30 דוהרים בקצב אחיד. מהצד השני של הלהקה, אתה מבחין גם בשני פוקימונים אחרים, אשר ישר מוכרים לך [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/128.png[/IMG], [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/241.png[/IMG]. נראה שהגעת לאיזה מרעה קטן לפוקימונים.
[/COLOR]
[COLOR=#ff3333]
[B]מליפיאן-[/B]
הזקנה בוחנת אותך בעין צרה וקפדנית, ואתה מרגיש ערום מול כיתת יורים ממבטה הבוחן. "מרתה זאת הכלבה שמנהלת בעיר את הסניף של הנהורים. היא חושבת שאני מבוגרת מידי לנהל את המקום בעצמי!" נובחת הזקנה, ונראה שהיא פשוט מוציאה קיטור מאשר עליך. "היא חושבת שהם יכולים לעשות עבודה יותר טובה ממני ושולחת לפה כל הזמן מתנדבים זבי חוטם בשביל להתעסק לי בעיניינים! כאילו שאני לא יודעת לעשות את העבודה שלי! אני באה ממשפחה ותיקה של מגדלי פוקימונים! והמרכז הזה נחשב מוסד ותיק וחושב במחוז כבר שישים שנה! ואני לא הולכת לוותר עליו לאף אחד! אז אם אתה רואה אותה תמסור לה את זה" ממשיכה בצעקותיה ומשלבת את ידייה בזעם "עכשיו שניכם תתחפפו! אני צריכה לסגור את המקום ואני לא יכולה כשאתם לא מפסיקים להציק לי! ביי!" אומרת, חוטפת את קלפה מידיה של תמי ובכך מסיימת את השיחה ומגרשת אתכם מהמרכז שלה.
[/COLOR]
אהממ.. אהממ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את טיילו לקרב, והוא קורא בקול עליז, וטס לעברה של איגליבאף, אשר אינה זזה בכלל, אבל לפתע מתחילה להתנפח במהירות אדירה, שואבת את האוויר מהאולם הענק, ועד שטיילו מגיע עליה, היא כבר מגיעה כמעט לרוחב המזרן, ובגובה של החלונות. 'מה לכל הרוחות...?' אתה חושב לעצמך, מתפלא מהמהירות ומהגודל של הפוקימונית הקטנה שעמדה לפני שנייה מולך, ואתה רואה את טיילו נתקע בבטנה הורודה והחלקה, ולא נראה שזה בכלל מפריע לאיגליבאף, אשר מסתכלת עליו מלמעלה, מחייכת חיוך זדוני, ואז במהירות שולחת את האוויר, שהיה כלוא בגופה, לעברו של טיילו. האוויר הדחוס יוצא במהירות שיא, ודוחף את טיילו עמוק לתוך המזרן הרך, לא מאפשר לו לזוז, בזמן שהיא עפה כמו בלון באוויר, מסתובבת, במה שנראה ללא שליטה.
"איגליבאף רוח קפואה!" קורא דני במהירות ונראה שהוא מבסוט ממהלך הקרב.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510526]
[FONT=times new roman]
[COLOR=#ff3333]
[B]מליפיאן-[/B]
הזקנה בוחנת אותך בעין צרה וקפדנית, ואתה מרגיש ערום מול כיתת יורים ממבטה הבוחן. "מרתה זאת הכלבה שמנהלת בעיר את הסניף של הנהורים. היא חושבת שאני מבוגרת מידי לנהל את המקום בעצמי!" נובחת הזקנה, ונראה שהיא פשוט מוציאה קיטור מאשר עליך. "היא חושבת שהם יכולים לעשות עבודה יותר טובה ממני ושולחת לפה כל הזמן מתנדבים זבי חוטם בשביל להתעסק לי בעיניינים! כאילו שאני לא יודעת לעשות את העבודה שלי! אני באה ממשפחה ותיקה של מגדלי פוקימונים! והמרכז הזה נחשב מוסד ותיק וחושב במחוז כבר שישים שנה! ואני לא הולכת לוותר עליו לאף אחד! אז אם אתה רואה אותה תמסור לה את זה" ממשיכה בצעקותיה ומשלבת את ידייה בזעם "עכשיו שניכם תתחפפו! אני צריכה לסגור את המקום ואני לא יכולה כשאתם לא מפסיקים להציק לי! ביי!" אומרת, חוטפת את קלפה מידיה של תמי ובכך מסיימת את השיחה ומגרשת אתכם מהמרכז שלה.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"כמובן, אני מתנצל. תודה לך, עזרת לי מאוד." אומר לבעלת המקום ואצא. אניח שתמי גם יוצאת (אחרת היא מן הסתם מתווכחת איתה ואז אני אתמהמה בכוונה ביציאה שלי ואנסה לקלוט משהו מפרטי הויכוח שלהן). "ובכן, נראה שמצאתי משהו כיפי לעשות. אני אלך לברר את העניין מחר/היום (מה השעה???). אומרים שהדרך לגיהינום רצופה בכוונות טובות. אולי לנהורים הייתה כוונה טובה כאן. אך היא בבירור אינה מעוניינת בעזרתם. לכפות על אדם עזרה שהוא מתנגד לה זה רע, בספר שלי. האם את תנסי לשכנע אותי אחרת?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510526][FONT=times new roman]
"צללתי באגם גופריתי נראה לך שאני מפחדת מאגם קטן פה?" נוחרת בצחוק ג'ניפר, ונראה שהיא מתלהבת מעצמה מהרעיון ומצחקקת קלות "אני יכולה ללמד אותך דבר או שתיים" מוסיפה וקורצת לך בחיוך שובב. אתה מסתכל במפה הקטנה שלקחתם בכניסה, ומגלה שהאגם לא רחוק במיוחד מאיפה שאתם. בערך במרחק של שעה וחצי הליכה.
"נהדר" אומרת בחיוך ג'ניפר בזמן שאתם צועדים יחד לעבר האגם הקטן. אחרי כמה דקות של הליכה, אתם יוצאים מהמטע העמוס עצי פרי, לעבר מדשאה גדולה הנמשכת עד האופק, כשלפתע אתה מבחין בלהקת פוקימונים דוהרים בקבתכם. הפפוקימונים אציליים, מרשמים ונראה שרעמתם עולה באש [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/077.png[/IMG]. אתה מסתכל וסופר לפחות 30 דוהרים בקצב אחיד. מהצד השני של הלהקה, אתה מבחין גם בשני פוקימונים אחרים, אשר ישר מוכרים לך [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/128.png[/IMG], [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/241.png[/IMG]. נראה שהגעת לאיזה מרעה קטן לפוקימונים.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אשתהה מול המראה המלבב הזה, אביט בפוניטות הדוהרות להן ואמלמל באנחת-רווחה "איי... איזה מקום קסום זה. מי היה מאמין אילו מראות משגעים אראה".
למרות כל הפוקימונים השונים, לא אתרגש יתר על המידה מאף אחד. אחליט שהם לא מעניינים אותי מספיק ואתן להם לחיות את חייהם בשלווה, ולפוקימוני לנוח מנוחה ראויה לאחר קרב המכון שנתנו.
"ללמד אותי דבר או 2? המים הם ביתי" אתלוצץ איתה. "אם קח אז החלטנו, אל מתחם הצלילות" אומר ואתחיל למהר לשם.
'מעניין אילו פוקימונים אפגוש בדרך לשם, או במתחם עצמו אם בכלל...' אהרהר בליבי
[B]
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman]רובי:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#9999cc][FONT=times new roman]
אתה יוצא מתחנת המשטרה, 'משוחרר' הם קראו לזה אבל לא ככה אתה מרגיש. קשה לך להתנתק במחשבות ממה שעברת זה עתה. 'זה היה מלחיץ...' אתה מהרהר בליבך מבוהל ונסער וחושב על הבחור הזה יותר לעומק. 'הריי אם בנאדם מתחרפן בצורה כזאת או שיש סיבה מוצדקת ומוחשית או שהוא לא בקוו הבריאות והוא מלווה בהשגחה, זה כזה מוזר. וכל עניין הכת הזאת, מה לעזזל הקטע שלהם?' אתה תוהה במעט תסכול, המון סימני שאלה ועניין צצים בראשך, הבחור הזה, הסמל המוזר שראית והכת הזאת יותר מכל...
קח אתה ממשיך ונובר במחשבות כל הדרך למרכז הפוקימונים. אם פתיחת הדלת, הפוקימון שלך הופכים להיות בראש מעייניך, אתה מרפא אותם בזריזות ואומר תודה לאחות ג'וי האדיבה.
אתה מנער את ראשך לצדדים, "דיי" אתה לוחש לעצמך ומנסה לנער את עצמך ממה שהיה, נושם עמוק ומקבל עם עצמך החלטה שזה הזמן ללכת למכון הפוקימונים. לשים את הצרה הזאת בעבר ולהתרכז כרגע במה שחשוב.
לאחר הליכה של כ-15 דק' אתה מגיע אל המכון המפואר, שקורן ומזוויות שונות גם מסנוור מקרני השמש הפוגעות בחלונות המעטרים את המחממה היפייפיה ומפוארת הזאת.
בכניסה אומר עלם צעיר קצת גדול יותר ממך שמברך אותך על החלטתך לאתגר את המנהיגה, פותח את הדלתות הגדולות ואתה והוא עוברים במזדרון מאוד מעותר בתמונות של אלכסיס, המנהיגה היפה עם כל מיני פוקימונים חרק שטיפלה בהם, פרסים, תעודות, הוכרות ועוד שמעתרים את מזדרון.
קצהו מואר במיוחד ואינך מצליח לראות עד הפסיעות אחרונות לאורכו, כשאז אתה נחשף לחלקת יער פרחונית, פוריה... פשוט מדהימה!
נקישות עקבים נשמעות מאחרי גבך והינה היא נוגעת בעידנות בכתפך ואומרת "היי מאמוש, אוהב את המקום?" ומחייכת חיוך עדין.
[/FONT][/COLOR][FONT=times new roman]
[/FONT]
-
מרווחת אבל מסביב היא יותר דחוסה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר במהירות את נייט, אשר יוצאת באור אדום ישר לאוויר "קדימה זה קרב מכון ראשון ביחד! אני מאמין בך!" אתה קורא בקול, מעט גבוהה מידי, ונייט קוראת בקול באוויר. אלכסיס לא נראית מי יודע מה מופתעת מהמלך שלך לשחרר אותה ורק מחייכת בקרירות.
"קדימה כדור צל ואז הדהמה" אתה מורה לה במהירות. נייט עולה לאוויר, ופותחת את מקורה הצהוב, וכדור של אנרגיה שחורה-סגולה, נוצרת באוויר, והיא שולחת במהירות מספר כדוריות קטנות לעברו של העש המעופף. "הגנה ואז הסוואה" אומרת בשקט אלכסיס, וכדור של אנרגיה כחולה בהירה, נוצרת סביבו של מות'ים מגנה עליו מהמטח של הכדורי צל, אשר מתפוצצים על המגן הבהיר, מתפוצצים עליו ויוצרים עשן סמיך סביב מות'ים. כשהעשן מתפזר, אתה מגלה שמות'ים נעלם כלא היה.
"מ.. מה?" אתה פולט לאוויר בתדהמה, כשלפתע ממש מעל נייט שלך, באוויר הריק, עשרות כדורי אור חומים נוצרים באוויר, ופוגעים בגבה של נייט שלך, פוגעים בה בחוזקה ומעיפים אותה על האדמה הקשה. "סיבוב פרסה!" קוראת במהירות אלכסיס, ואנרגיה ירוקה-צהובה נוצרת סביב האוויר, מה שמתגלה כמות'ים והוא נוסק במהירות לעברה של נייט שלך, אשר עדיין על האדמה הקשה.[/COLOR]
[COLOR=#000000
"נייט!" אקרא מיד לעבר נייט, "נייט תתאוששי מהר ותתחמקי מהמתקפה!" הורה לנייט, בהנחה שמותים יתנגש ברצפה, "נייט תשחררי אובך! תשתמשי ביכולות התמרון שלך וותתקפי את מותים ברדיפה ואז מיד במתקפת כנף!!" אקרא לעבר נייט.
-
[QUOTE]לוקאס-
אהממ.. אהממ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את טיילו לקרב, והוא קורא בקול עליז, וטס לעברה של איגליבאף, אשר אינה זזה בכלל, אבל לפתע מתחילה להתנפח במהירות אדירה, שואבת את האוויר מהאולם הענק, ועד שטיילו מגיע עליה, היא כבר מגיעה כמעט לרוחב המזרן, ובגובה של החלונות. 'מה לכל הרוחות...?' אתה חושב לעצמך, מתפלא מהמהירות ומהגודל של הפוקימונית הקטנה שעמדה לפני שנייה מולך, ואתה רואה את טיילו נתקע בבטנה הורודה והחלקה, ולא נראה שזה בכלל מפריע לאיגליבאף, אשר מסתכלת עליו מלמעלה, מחייכת חיוך זדוני, ואז במהירות שולחת את האוויר, שהיה כלוא בגופה, לעברו של טיילו. האוויר הדחוס יוצא במהירות שיא, ודוחף את טיילו עמוק לתוך המזרן הרך, לא מאפשר לו לזוז, בזמן שהיא עפה כמו בלון באוויר, מסתובבת, במה שנראה ללא שליטה.
"איגליבאף רוח קפואה!" קורא דני במהירות ונראה שהוא מבסוט ממהלך הקרב.[/QUOTE]
"טיילו תשתמש במתקפת מהירות כדי להתחמק!" אומר בלחץ 'אסור לו להיפגע מזה' אחשוב לעצמי
'הפוקימון הזה הוא תינוק.. אני יודע!' "טיילו תשתמש בנהמה! בכל הכוח! ואז תשתמש בעל קולי!" אורה לו
'ככה נבהיל אותו ונבלבל אותו ואז..' "טיילו מתקפת מהירות וניקור שוב! כשהוא מבולבל!"
-
[QUOTE=NivX10;1510531][B]
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman]רובי:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#9999cc][FONT=times new roman]
אתה יוצא מתחנת המשטרה, 'משוחרר' הם קראו לזה אבל לא ככה אתה מרגיש. קשה לך להתנתק במחשבות ממה שעברת זה עתה. 'זה היה מלחיץ...' אתה מהרהר בליבך מבוהל ונסער וחושב על הבחור הזה יותר לעומק. 'הריי אם בנאדם מתחרפן בצורה כזאת או שיש סיבה מוצדקת ומוחשית או שהוא לא בקוו הבריאות והוא מלווה בהשגחה, זה כזה מוזר. וכל עניין הכת הזאת, מה לעזזל הקטע שלהם?' אתה תוהה במעט תסכול, המון סימני שאלה ועניין צצים בראשך, הבחור הזה, הסמל המוזר שראית והכת הזאת יותר מכל...
קח אתה ממשיך ונובר במחשבות כל הדרך למרכז הפוקימונים. אם פתיחת הדלת, הפוקימון שלך הופכים להיות בראש מעייניך, אתה מרפא אותם בזריזות ואומר תודה לאחות ג'וי האדיבה.
אתה מנער את ראשך לצדדים, "דיי" אתה לוחש לעצמך ומנסה לנער את עצמך ממה שהיה, נושם עמוק ומקבל עם עצמך החלטה שזה הזמן ללכת למכון הפוקימונים. לשים את הצרה הזאת בעבר ולהתרכז כרגע במה שחשוב.
לאחר הליכה של כ-15 דק' אתה מגיע אל המכון המפואר, שקורן ומזוויות שונות גם מסנוור מקרני השמש הפוגעות בחלונות המעטרים את המחממה היפייפיה ומפוארת הזאת.
בכניסה אומר עלם צעיר קצת גדול יותר ממך שמברך אותך על החלטתך לאתגר את המנהיגה, פותח את הדלתות הגדולות ואתה והוא עוברים במזדרון מאוד מעותר בתמונות של אלכסיס, המנהיגה היפה עם כל מיני פוקימונים חרק שטיפלה בהם, פרסים, תעודות, הוכרות ועוד שמעתרים את מזדרון.
קצהו מואר במיוחד ואינך מצליח לראות עד הפסיעות אחרונות לאורכו, כשאז אתה נחשף לחלקת יער פרחונית, פוריה... פשוט מדהימה!
נקישות עקבים נשמעות מאחרי גבך והינה היא נוגעת בעידנות בכתפך ואומרת "היי מאמוש, אוהב את המקום?" ומחייכת חיוך עדין.[/FONT][/COLOR][FONT=times new roman]
[/FONT][/QUOTE]
אבחן את האישה לרגע בעין בוחנת ואז אחייך "תאמת כן" אומר לה בחיוך "למרות שאני לא חושב שארצה לראות יער עוד פעם אחרי כל הזמן שעברתי שם" אוסיף בחיוך "בכל אופן באתי לאתגר אותך. אני מניח שאת המנהיגה נכון?" אשאל בחיוך.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאן-[/B]
אני רק אניח שאתה מדבר עם תמי.. כי זה לא כזה ברור מהתגובה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא עם תמי, כבר שהלילה ירד על העיר, ואתה מחליט לבדוק את הנושא למחרת בבוקר. אתם צועדים יחד ונראה שהיא אינה מתרגשת במיוחד מהאישה הזקנה, וכאשר אתה שואל אותה על הנהורים היא מושכת בכתפיה "אני לא חושבת שיש לך מה לנבור בזה" אומרת לך בקול אדיש, ונראה שהיא פשוט עייפה. "הם כרגע בכל עיר והם עושים צדקה לאלה שצריכים. אני לא יודעת למה הם מנסים לעזור לה, אבל יכול להיות שמנקודת הראייה שלהם, היא מבוגרת מידי והם רוצים להקל עליה" מוסיפה בזמן שאתם נכנסים למרכז הפוקימונים, ולאחר שיחה קצרה עם האחות ג'וי, אתם לוקחים חדר ללון בו בלילה.
"בכל אופן, לא אמרת שאתה מאתגר את המכונים? לדעתי עזוב אותך את זה כרגע ולך למכון. יש עוד דרך ארוכה ושמעתי שבעיר אופריט יש להם מרכז ממש גדול שמנוהל על ידי הנהורות ביותר, אלה השלישייה הצמודה של שליחת האור. אולי שם תוכל לשאול על הנושא" מוסיפה, ובכך עולה למעלה לחדרה, משאירה אותך ליד המדרגות.
[/COLOR]
אתם ממשיכים ללכת במדשאה הארוכה,מתעלם משאר הפוקימונים. לאחר כמחצית השעה שאתם הולכים, אתה מבחין בצללית שחורה רצה במהירות בזוית העין שלך, אבל כאשר אתה מפנה את מבטך, אתה לא רואה דבר, ואתה פוטר את זה במהירות בגלל הרעב וההליכה הארוכה. אתה ממשיך ללכת יחד עם ג'ניפר, מדברים על שטויות, ואתה מעריך מאוד את חברתה- אין ספק שהדרך הייתה ארוכה מידי ומשעממת מידי בלעדיה.
אתם מוסיפים ללכת, עד שלבסוף אתם מבחינים באופק באגם, ורואים עשרות אנשים נוהרים לשם במהירות. אתם מחייכים אחד לשנייהף ורצים לשם במהירות. כשאתם מגיעים אתם רואים חוף מאולתר על שפת אגם גדול. מרחוק אתה מבחין בכמה יאכטות אפילו שטות במי האגם, ואנשים יושבים על שמיכות, נהנים מהשמש, משתזפים- ואפילו אתה מבחין בבר צף על מי האגם. 'החיים הטובים' אתה חושב לעצמך לראות את המקום. "הנה זה שם!" קוראת ג'ניפר ומושכת את ידך, ומצביעה לך על מועדון הצלילה. אתם ניגשים לשם במהירות ובחור שרירי ושזוף, אשר לובש בגד ים קטן מדבר עם כמה אנשים.
אם מחכים בסבלנות, וכאשר תורכם מגיע הוא מחייך
"נו באתם לנסות ללכוד את פוקימון האגם?" שואל בחיוך "יש לכם כמה אופציות להשכרה אם אתם רוצים" ומראה לכם מחירון אשר כתוב על לוח שחור בגיר לבן.
'[I]חליפת צלילה- שעה צלילה 100$ + קורס צלילה 95$
פוקימון קטן - חצי שעה צלילה 50$
פוקימון בינוני- ארבעים וחמש דקות צלילה 180$
פוקימון גדול- שעה צלילה 250$
פוקימון ענק- עד שלוש שעות צלילה 350$[/I]'[/COLOR]
נייט שלך כמה במהירות, ומצליחה רק בקושי להתחמק ממות'ים, שלמרות אכזבתך, אינו מתנגש באדמה, אלא מסתובב במהירות באוויר. אבל בזכות תימרון מהיר של נייט, היא פותחת את פיה ואובך שחור וסמיך מתפזר לכל עבר סביבם, ואשר מקשה על מות'ים לראות
"קדימה השתמשי ברדיפה ואז מתקפת כנף!" אתה קורא במהירות לנייט שלך, ואתה מבחין בדמותה צוללת לתוך האובך, נעלמת בתוך העננה השחורה ואתה שומע פגיעה, מניח שזאת הייתה מתקפת ההדהמה של נייט.
"קדימה סופה ואז כוח חבוי!" קוראת במהירות אלכסיס, ואתה שומע במשב רוח חזק מתחיל לנשוב בזירה. הרוח, שאפילו גורמת לך מעט לזוז אחורנית, מפזרת את מסך האובך של נייט- כלא היה. נייט מעט מופתעת בעצמת הסופה, אשר מצליחה בכזאת קלות לפזר מסך כבד של אובך סמיך, אבל מנערת בראשה ונוסקת לעברו של מות'ים, כאשר כנפה בוהקת באור לבן, ובמהירות משספת את מות'ים בחוזקה.
אתה צוהל באושר, רק לגלות שהן תמנו לכם מלכודת. במהירות שיא, עשרות כדוריות אור חומות, נשלחות שוב לעברה של נייט, ובעקבותיהן, מות'ים עצמו- בוער באור ירקרק, ופוגע בנייט בחוזקה בגבה.
"מה קורה פה?" אתה שומע את ג'וליה ומורגן קוראים בתדהמה, כאשר במקום מות'ים עומד לפתע פוקימון אחר. צהוב ושעיר, אשר עומד כעכביש הצד את טרפו [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/596.png[/IMG]. אלכסיס מחייכת אליך ואז פניה מקשיחות "קדימה רשת חשמלית!" קוראת במהירות לעבר הפוקימון שלה.
[/COLOR]
טיילו, רק בקושי, מצליח להתחמק מהמשב של הרוח הכסופה והקפואה של איגליבאף, טס לאחור באוויר ואז פותח את פיו וצורח בחוזקה. עצמת הצווחה אפילו מחרישה אותך לכמה רגעים, ואתה מבחין שאיגליבאף, אפילו מחזיקה את ידיה הקטנות על אוזניה, מגנה על עצמה מהרעש.
מיד לאחר מכן, טיילו פותח שוב את פיו וצווח, הפעם קול נמוך יותר, צורמני יותר, אבל איגליבאף, לזה מוכנה, ומתחילה לשיר באותו הרגע, מה שיוצר פיצוץ קולי, אשר שתי מבטל את שתי המתקפות גם יחד. טיילו לא מהסהס ויוצא במהירות לעברה שוב, אבל הפעם, איגליבאף מחכה לו ושולחת פעם נוספת רוח קפואה- ומעיפה את טיילו לאחור על המזרן הרך.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510554][FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אתם ממשיכים ללכת במדשאה הארוכה,מתעלם משאר הפוקימונים. לאחר כמחצית השעה שאתם הולכים, אתה מבחין בצללית שחורה רצה במהירות בזוית העין שלך, אבל כאשר אתה מפנה את מבטך, אתה לא רואה דבר, ואתה פוטר את זה במהירות בגלל הרעב וההליכה הארוכה. אתה ממשיך ללכת יחד עם ג'ניפר, מדברים על שטויות, ואתה מעריך מאוד את חברתה- אין ספק שהדרך הייתה ארוכה מידי ומשעממת מידי בלעדיה.
אתם מוסיפים ללכת, עד שלבסוף אתם מבחינים באופק באגם, ורואים עשרות אנשים נוהרים לשם במהירות. אתם מחייכים אחד לשנייהף ורצים לשם במהירות. כשאתם מגיעים אתם רואים חוף מאולתר על שפת אגם גדול. מרחוק אתה מבחין בכמה יאכטות אפילו שטות במי האגם, ואנשים יושבים על שמיכות, נהנים מהשמש, משתזפים- ואפילו אתה מבחין בבר צף על מי האגם. 'החיים הטובים' אתה חושב לעצמך לראות את המקום. "הנה זה שם!" קוראת ג'ניפר ומושכת את ידך, ומצביעה לך על מועדון הצלילה. אתם ניגשים לשם במהירות ובחור שרירי ושזוף, אשר לובש בגד ים קטן מדבר עם כמה אנשים.
אם מחכים בסבלנות, וכאשר תורכם מגיע הוא מחייך
"נו באתם לנסות ללכוד את פוקימון האגם?" שואל בחיוך "יש לכם כמה אופציות להשכרה אם אתם רוצים" ומראה לכם מחירון אשר כתוב על לוח שחור בגיר לבן.
'[I]חליפת צלילה- שעה צלילה 100$ + קורס צלילה 95$
פוקימון קטן - חצי שעה צלילה 50$
פוקימון בינוני- ארבעים וחמש דקות צלילה 180$
פוקימון גדול- שעה צלילה 250$
פוקימון ענק- עד שלוש שעות צלילה 350$[/I]'[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אאחוז בסנטר מביט במפרט האפשרויות בבחינה ואחליט להציע את החלטתי לג'ניפר "קורס צלילה + חליפת צלילה נשמע הכי כדאי, נוכל לשחות ולשתולל במים בעצמנו... וגם שעה תיהיה מספיקה אני חושב, הכי הרבה נוסיף" אסיים ומיד אשאל "מה את חושבת ג'ני המומחית?" ואחייך אליה בשנינות.
אתן מבט נוסף סביב, ובעוד ידידתי חושבת על הרעיון אשאל את המציל "מיהו בדיוק פוקימון האגם שהזכרת קודם?" ואמתין סקרן.
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
אתה מביט מעבר לכתפך ומסתובב אליה. בוחן אותה מכף רגל ועד ראש, נגלת לפניך עלמה גבוהה ומלאת חן, היית מהמר שבת 25-28, לבושה שמלה ירוקה ומחמיאה ועקבונים תואמים, עגילי חישוק נוצצים, חיוך לבן וישר ותווי פנים בובתיים ממש. עטופה בחלוק מעבדה כשאת שיער החום המגונדר מחזיקה קשת[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6385215.gif[/IMG].
היא מביטה בך בחיוך מזמין וסמוק מעט מאיפור, "את האמת כן" אתה משיב לשאלתה והיא מקשיבה בסבלנות, ומוסיף "למרות שלא חשבתי שאגיד זאת לאחר כך הזמן שעברתי ביער הזה" אתה מוסיף. היא מצחקקת קלות ומשיבה "מסכנון" כשהיא ספק אוחזת ספק מלטפת את פניך בידה הימנית, "היער שלנו הוא בהחלט לא מקום פשוט להיחלץ ממנו, אבל אם תשאל אותי אין יפה ממנו" אומרת ומשלבת תנועת פריסה בידה השניה שגם מחזיקה פוקדור אדום ונוצץ. שניכם יודעים את הסיבה אליה באתה.
אתה לא מסיים לגלות והיא כבר יודעת וקוטעת "אם כך, חדל פטפוטים. אתה נראה כמו מאמן מקסים ומסור... זה יהיה קרב נפלא לטעמי" בהנפה אלגנטית, נשית במיוחד היא מניפה את הפוקדור שלה זורקת אותו לאוויר. הוא נפתח והאור האדום והקורן מתגבש לצורת פרפר כלשהו, שתוך שניות נחשף לפניך לגמריי[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6821306.png[/IMG].
העוזר שהכניס אותך מצתייד בדגלים וחוצץ בינכם במרכז הזירה, בקול רם וברור הוא מכריז "קרב בין מאמנת המכון אלכסיס למתמודד האורח רובי מהעיר ג'נטה" וליבך המתרגש כבר מתחיל לפעום קצת יותר מהר והדם לזרום.
"הקרב הוא 3 כנגד 3, על האורח להחליט על 3 פוקימונים בהם הוא השתמש, מותר לו להחליף בינהם כרעות עיניו אך רק בין ה-3 שבחר, הניצחון יוכרע רק לאחר שכלל פוקימוני אחד המתמודדים יובסו!" הוא מוסיף, מסיים ומניף דגל ירוק קדימה שמאפשר להתחיל.
ואלכסיס? היא מצפה לפוקימון שאתה תבחר![/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510554][FONT=times new roman]
נייט שלך כמה במהירות, ומצליחה רק בקושי להתחמק ממות'ים, שלמרות אכזבתך, אינו מתנגש באדמה, אלא מסתובב במהירות באוויר. אבל בזכות תימרון מהיר של נייט, היא פותחת את פיה ואובך שחור וסמיך מתפזר לכל עבר סביבם, ואשר מקשה על מות'ים לראות
"קדימה השתמשי ברדיפה ואז מתקפת כנף!" אתה קורא במהירות לנייט שלך, ואתה מבחין בדמותה צוללת לתוך האובך, נעלמת בתוך העננה השחורה ואתה שומע פגיעה, מניח שזאת הייתה מתקפת ההדהמה של נייט.
"קדימה סופה ואז כוח חבוי!" קוראת במהירות אלכסיס, ואתה שומע במשב רוח חזק מתחיל לנשוב בזירה. הרוח, שאפילו גורמת לך מעט לזוז אחורנית, מפזרת את מסך האובך של נייט- כלא היה. נייט מעט מופתעת בעצמת הסופה, אשר מצליחה בכזאת קלות לפזר מסך כבד של אובך סמיך, אבל מנערת בראשה ונוסקת לעברו של מות'ים, כאשר כנפה בוהקת באור לבן, ובמהירות משספת את מות'ים בחוזקה.
אתה צוהל באושר, רק לגלות שהן תמנו לכם מלכודת. במהירות שיא, עשרות כדוריות אור חומות, נשלחות שוב לעברה של נייט, ובעקבותיהן, מות'ים עצמו- בוער באור ירקרק, ופוגע בנייט בחוזקה בגבה.
"מה קורה פה?" אתה שומע את ג'וליה ומורגן קוראים בתדהמה, כאשר במקום מות'ים עומד לפתע פוקימון אחר. צהוב ושעיר, אשר עומד כעכביש הצד את טרפו [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/596.png[/IMG]. אלכסיס מחייכת אליך ואז פניה מקשיחות "קדימה רשת חשמלית!" קוראת במהירות לעבר הפוקימון שלה.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"גלבנטולה" אלחש בעודי מביט בפוקימון החזק הזה , 'לנייט יהיה חיסרון נגדו, לא עכשיו' אחשוב לעצמי "נייט היית מצוינת חזרי!" אומר ואשיב את נייט לפוכדור, "ריהורן, צא החוצה!" אקרא ואשחרר את ריהורן מהפוכדור, "בואי נראה מה הגלבנטולה שלך יודע לעשות" אומר למנהיגת המכון ואקרוץ לה, לא ארצה לעצבן אותה אלא אומר את זה בצחוק קל, "ריהורן! תשתמש מיד בפרצוף מפחיד, ומיד לאחר מכן תסתער לכיוונה של גלבנטולה במתקפת נגיחה, אם אתה מבחין שהיא עולה על עץ מסוים תתקרב לעץ הזה ותנסה להפיל אותו! מיד לאחר מכן תפיל את העצים הנמוכים, שיהיה לך יותר שטח תמרון! תהיה מוכן להתחמק או לספוג כל מתקפה שלה! בדיוק כמו שהתאמנו!" אדריך את ריהורן בשיקול וזהירות, אביט במנהיגת המכון, "שיהיה לשנינו בהצלחה" אומר בחיוך טוב לב, אנסה לראות איך האופי שלה עובד
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510554]
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאן-[/B]
אני רק אניח שאתה מדבר עם תמי.. כי זה לא כזה ברור מהתגובה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא עם תמי, כבר שהלילה ירד על העיר, ואתה מחליט לבדוק את הנושא למחרת בבוקר. אתם צועדים יחד ונראה שהיא אינה מתרגשת במיוחד מהאישה הזקנה, וכאשר אתה שואל אותה על הנהורים היא מושכת בכתפיה "אני לא חושבת שיש לך מה לנבור בזה" אומרת לך בקול אדיש, ונראה שהיא פשוט עייפה. "הם כרגע בכל עיר והם עושים צדקה לאלה שצריכים. אני לא יודעת למה הם מנסים לעזור לה, אבל יכול להיות שמנקודת הראייה שלהם, היא מבוגרת מידי והם רוצים להקל עליה" מוסיפה בזמן שאתם נכנסים למרכז הפוקימונים, ולאחר שיחה קצרה עם האחות ג'וי, אתם לוקחים חדר ללון בו בלילה.
"בכל אופן, לא אמרת שאתה מאתגר את המכונים? לדעתי עזוב אותך את זה כרגע ולך למכון. יש עוד דרך ארוכה ושמעתי שבעיר אופריט יש להם מרכז ממש גדול שמנוהל על ידי הנהורות ביותר, אלה השלישייה הצמודה של שליחת האור. אולי שם תוכל לשאול על הנושא" מוסיפה, ובכך עולה למעלה לחדרה, משאירה אותך ליד המדרגות.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אופס.
ותרגיש חופשי לקטוע את התגובה שלי בכל שלב. אני פשוט מנסה לחסוך בתגובות סתמיות שלך.
--
"don't your dare patronize me" אמלמל לעצמי בשקט אחרי שכבר אהיה לבד. 'העיר אופריט, הא? טוב, נגיע לשם מתישהו. ונעשה שם קצת בלאגן. יהיה כיף' אחשוב לעצמי, ואסיק שככל הנראה באמת מאוחר מדי לעשות שום דבר אחר. אני אלך לחדר שלי, ואשים שעון מעורר ל-0630. אם שום דבר לא מפריע לי, ואני מתעורר לפי השעון, אני בודק את הטלפון להודעות, ובכל מקרה אשלח לאמא שלי הודעה "בוקר טוב. היום קרב כמון ג'נטה, #vamos!". לאחר מכן אקרא קצת על המכון (כך שאני עכשיו יודע את מה שכתוב בתגובה הראשונה על המכון).
לאחר מכן אני אלך לאחת מהזירות ליד מרכז הפוקימונים שלי ואוציא את כולם.
"hola todos, היום אנחנו עומדים להתחיל את הדרך שלנו לליגה! אנחנו עומדים להילחם במכון ג'נטה היום. לפי הניתוח שלי זה מכון שהוא די פתק לבן, אין לו שום יתרונות, אין לו שום חסרונות. לכן אני לא יודע עדיין במי מכם אני אשתמש. אני אוכל להשתמש רק בשתיים מכם, אז אלו שאני לא אשתמש בהם - זה לא אישי. אני בטוח שכולכם תהיו מועילים במכונות בעתיד. אז אני רוצה שנערוך חימום קצר לפני הקרב. אז תשתמשו ב-40% עצמה עכשיו, ואל תתישו את עצמכם. אני רק רוצה שתיכנסו לכושר. פידוב, וניליט, אתם פוקימונים שיכולים לרחף ועם יכולת תמרון טובה יחסית. אני רוצה שתתאמנו על זה אחד נגד השני. אני רוצה שבעיקר תנועו ותרדפו אחד אחרי השני, ותשחקו תופסת. פוקימון אחד יברח, והשני ירדוף אחריו, והרודף יכול לנסות לתקוף אותו כדי 'לתפוס' אותו. אבל יש רק הזדמנות אחת. אחרי שהרודף מנסה לתפוס את הנרדף, תחליפו תפקידים. סילקון, אתה צריך להתרגל לתנועה בגוף החדש שלך. בתור וורמפל ידענו לעשות טוב את הטריק הזה של ספיידרמן. עכשיו אתה כבד יותר, אז אתה צריך ללמוד לעשות את זה מחדש. מיאו, זאת ההזדמנות שלך להחזיר לו. נסה הפעם לתפוס את סילקון ולא לתת לו לברוח כמו בקרב הקודם שלכם. אני שוב מבקש שתחסכו כוח בהתקפות שלכם, ותזכרו שזה חימום. צאו לדרך!" אפעיל שעון עצר על חצי שעה. בתום חצי שעה אכנס אותם, "טוב, זה היה לא רע. קדימה, תושיטו יד או חלק כלשהו מהגוף שלכם" אני אושיט יד ואנסה לעשות כזה כיף המוני עם כולם, ואז ארים את היד ואצעק "צוות דוס סנטוס סילבה אביזי y גראופרה!"
ולאחר כל זה, אלך סוף סוף למכון.
-
[QUOTE]לוקאס-
טיילו, רק בקושי, מצליח להתחמק מהמשב של הרוח הכסופה והקפואה של איגליבאף, טס לאחור באוויר ואז פותח את פיו וצורח בחוזקה. עצמת הצווחה אפילו מחרישה אותך לכמה רגעים, ואתה מבחין שאיגליבאף, אפילו מחזיקה את ידיה הקטנות על אוזניה, מגנה על עצמה מהרעש.
מיד לאחר מכן, טיילו פותח שוב את פיו וצווח, הפעם קול נמוך יותר, צורמני יותר, אבל איגליבאף, לזה מוכנה, ומתחילה לשיר באותו הרגע, מה שיוצר פיצוץ קולי, אשר שתי מבטל את שתי המתקפות גם יחד. טיילו לא מהסהס ויוצא במהירות לעברה שוב, אבל הפעם, איגליבאף מחכה לו ושולחת פעם נוספת רוח קפואה- ומעיפה את טיילו לאחור על המזרן הרך.[/QUOTE]
"טיילו תעוף סביבה עם מתקפת מהירות ואז תתקרב ותשתמש בעל קולי מטווח אפס!" אומר לו, מתחיל להילחץ קצת
'הוא טוב, אבל אין מצב שאני מפסיד בקרב המכון הראשון שלי' אאסוף את כל הכוח והנחישות שאני יכול מתוכי שטיילו לא יראה שאני לחוץ וידע שאני מאמין בו "טיילו ניקור! אל תעזוב אותה!"
-
[QUOTE=NivX10;1510555]
אתה מביט מעבר לכתפך ומסתובב אליה. בוחן אותה מכף רגל ועד ראש, נגלת לפניך עלמה גבוהה ומלאת חן, היית מהמר שבת 25-28, לבושה שמלה ירוקה ומחמיאה ועקבונים תואמים, עגילי חישוק נוצצים, חיוך לבן וישר ותווי פנים בובתיים ממש. עטופה בחלוק מעבדה כשאת שיער החום המגונדר מחזיקה קשת[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6385215.gif[/IMG].
היא מביטה בך בחיוך מזמין וסמוק מעט מאיפור, "את האמת כן" אתה משיב לשאלתה והיא מקשיבה בסבלנות, ומוסיף "למרות שלא חשבתי שאגיד זאת לאחר כך הזמן שעברתי ביער הזה" אתה מוסיף. היא מצחקקת קלות ומשיבה "מסכנון" כשהיא ספק אוחזת ספק מלטפת את פניך בידה הימנית, "היער שלנו הוא בהחלט לא מקום פשוט להיחלץ ממנו, אבל אם תשאל אותי אין יפה ממנו" אומרת ומשלבת תנועת פריסה בידה השניה שגם מחזיקה פוקדור אדום ונוצץ. שניכם יודעים את הסיבה אליה באתה.
אתה לא מסיים לגלות והיא כבר יודעת וקוטעת "אם כך, חדל פטפוטים. אתה נראה כמו מאמן מקסים ומסור... זה יהיה קרב נפלא לטעמי" בהנפה אלגנטית, נשית במיוחד היא מניפה את הפוקדור שלה זורקת אותו לאוויר. הוא נפתח והאור האדום והקורן מתגבש לצורת פרפר כלשהו, שתוך שניות נחשף לפניך לגמריי[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6821306.png[/IMG].
העוזר שהכניס אותך מצתייד בדגלים וחוצץ בינכם במרכז הזירה, בקול רם וברור הוא מכריז "קרב בין מאמנת המכון אלכסיס למתמודד האורח רובי מהעיר ג'נטה" וליבך המתרגש כבר מתחיל לפעום קצת יותר מהר והדם לזרום.
"הקרב הוא 3 כנגד 3, על האורח להחליט על 3 פוקימונים בהם הוא השתמש, מותר לו להחליף בינהם כרעות עיניו אך רק בין ה-3 שבחר, הניצחון יוכרע רק לאחר שכלל פוקימוני אחד המתמודדים יובסו!" הוא מוסיף, מסיים ומניף דגל ירוק קדימה שמאפשר להתחיל.
ואלכסיס? היא מצפה לפוקימון שאתה תבחר![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב בוא נתחיל!" אקרא בהתלהבות ואשחרר את סנובול מהכדור שלה "תתחילי עם צוות כפול ואז ניב אש!" אורה לה במהירות ואראה את מהלך הקרב.
"אני בעד" אומרת בחיוך אדיב והולכת בעקבות המדריך לצלילה, אשר לוקח מכל אחד מכם את הסכום המבוקש, ומוביל אתכם לחדרי הלבשה, בהם תוכלו להחליף את בגדיכם. לאחר כמה דקות, שניכם יוצאים ביחד, וצועדים בחליפות הגוף השחורות שלכם, לעבר האגם הרחב. המדריך מנופף לכם בידיו, ובזמן שאתם נכנסים למים אתה פונה אליו "אז מה בידיוק הפוקימון הזה שסיפרת עליו?" אתה שואל, והוא מחייך ומושך בכתפיו "אני לא מאמין בזה יותר מידי אבל אומרים שממש בקרקעית האגם, ישנה מערה ובה חי פוקימון חזק ומיוחד" מספר "אומרים שהכניסה מוגנת מפולשים, אבל אחרי סריקות מרובות, לא נמצאה שום כניסה למערה. אבל מידי פעם צוללן כזה או אחר, אומר שהוא הגיע למקום שנשמר על ידי להקה של טנטקול וטנטקרול" מוסיף.
לאחר שעה קלה של הדרכה, אתם מסיימים במהירות את הקורס שלו- ואחרי שהוא מבין ששניכם כבר מנוסים בנושא הוא נותן לכם את הכבוד להיכנס בזמנכם הפנוי למים. רק תשימו לב למד החמצן שלכם, ואם אתם נתקעים בסיטואציה לא נעימה, מחוברת לחגורה שלכם גם זיקוק אדום- הוא יסמן לנו לבוא לעזור לכם" מוסיף בחיוך הבחור הנחמד- ומשאיר אתכם לבדכם. "נו מוכן?" שואלת בחיוך ג'ניפר "נתחרה לקרקעית" מוסיפה בציחקוק ושוקעת במהירות מתחת לפני המים.
[/COLOR]
אתה מחליף במהירות את נייט שלך לטובת ריהורן "מהלך חכם" אתה שומע את ג'וליה אומרת למורגן בהתלהבות, בזמן שריהורן שלך נכנס לזירה, נוהם לתגר לעבר העכביש הצהוב העומד מולו. עיניו של ריהורן, זוהרות באור אדום והוא עושה פרצצוף פרצוף מפחיד לעבר גלונטולה של מנהיגת המכון, אשר נראית יציבה ושקולה לחלוטין. מיד לאחר מכן, ריהורן מסתער לעברו של העכביש הגדול, אשר עומד נטוע במקום- ושניות לפני הנגיחה החזיתית קולה של אלכסיס נשמע במהירות "הסוואה ואז צא עם רשת עכביש ורשת דביקה" אומרת במהירות, ואתה מבחין את גלונטולה שלה, מרים את ידיו הקידמיות למעלה- ונעלם באוויר, בידיוק שריהורן שלך בא לנגוח בו במקום בו היה. לפתע, משום מקום, רשת לבנה וסבוכה נמתחת לכל עבר- ושניות אחריה, רשת עם דפוס אחר נמתחת לכל עבר.
אתה מסתכל במבט שואל לעברה, אבל היא מחייכת רק בחיוך יודע סוד "עכשיו, לא תוכל להחליף פוקימונים, ובנוסף ריהורן שלך יהיה אפילו איטי יותר. אתה חורק בשיניך "קדימה ריהורן לא לוותר אני מאמין בך!" אתה קורא בחצי זעם חצי תקווה שהוא יצליח "שיסוע" אומרת אלכיס בנעימים ומנערת את שיערה החום הארוך.[/COLOR]
אחרי שינה טובה ויותר מרצויה, אתה קם בבוקר- נרגש מקרב המכון הקרב ובא שלך, נגד דני- מנהיג המכון. אתה מתעורר על עצמך במהירות, שותה משהו בקטנה, אוכל ארוחת בוקר דשנה, ורץ לזירת האימונים. אתה מוצא במהירות זירה פנויה וקובע את מיקומך בה. אתה משחרר את הפוקימונים שלך והם יוצאים רעננים ומאושרים, ומקשיבים בשקיקה למילותיך והסברך על הקרב הקרוב. אתה מסביר להם מה לעשות ווניליט ופידוב יוצאים למשחק התופסת שלהם. פידוב מתחיל בלרדוף אחרי וניליט, אשר מצליחה להתחמק מכמה מתקפות מהירות, ואפילו פעם אחת מסופה שפידוב שולח לעברה- ולבסוף הם מתחלפים בהנאה- ואילו מהצד השני מיאו נראה משועמם מאוד מלראות את סליקון מנסה להזיז את עצמו, אבל נראה שהזמן שלו בלי תזוזה בכדור, מקשה עליו למשוך את עצמו לאנשהו.
לבסוף מיאו מיואש לגמרי, נוטש את סליקון הפגוע, ומנסה להצטרף למשחק התופסת של וניליט ופידוב, אשר מצרפים אותו בשמחה.
אתה מחייך חיוך עקום לעברו של סילקון "לא נורא חבר" אתה אומר לו ומחזיר אותו לכדור יחד עם שאר הפוקימונים שלך. לאחר מכן אתה צועק ישירות לעבר הטירה באופק- מכון הפוקימונים הראשון שלך. אתה דופק בדלת, ופוגש נער- לא יותר בגילך, שחור בעל שיער שחור עם תספורת קוצנית וחיוך אדיב. "אפשר לעזור?" שואל ואתה מהנהן ברצינות "באתי לאתגר את מנהיג המכון" אתה אומר בכובד ראש והוא מהנהן במהירות "ובכן מצאת אותו" אומר "אני דני" [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG], מציג את עצמו ומוביל אותך בטירה הקסומה עד שאתם מגיעים לזירה גדולה. החדר עצמו בעל שטיח ורוד וצמרירי, רך לעמידה- ואילו הקירות מפוצצות בבובות נפוחות של עשרות פוקימונים. הזירה עצמה בנויה ממזרון ירוק ופרוותי, נעים ורך.
שופט, אשר עומד בין כל הבובות נעמד ביניכם ומסביר לך את החוקים "זהו הוא קרב של שניים על שניים. לאף אחד אסור להחליף פוקימונים. בהצלחה!" אומר ברצינות וניגש לעמדתו-"אתם יכולים להתחיל!" מכריז ודני לא מהסס לרגע ומשחרר מפוקדור אדום פוקימונית קטנה וורודה, בעלת חיוך גדול [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/174.png[/IMG].
[/COLOR]
טיילו מנער בראשו בזעף וטס לעברה של איגליבאף, ובמהירות שיא מגיע ישירות לפרצופה, והוא צווח בקול וגלי קול קטנים, מתנפצים עליה , ונראה שהיא מעט מסוחררת "קדימה איגליבאף לא לוותר השתמשי בדמעות מזויפות ואז בחבטה!" קורא דני בהתרגשות. פרצופה של איגליבאף נופל, והיא מתחילה לבכות, גורמת לטיילו להסס כמה רגעים- נותן לה מספיק זמן לחבוט לו בחוזקה בראשו ולהעיפו פעם נוספת על המזרן הרך. טיילו נוזף ומעוצבן טס לעברה פעם נוספת ומנקר אותה ישירות בפרצופה- מעיפה לאחור על המזרן הירוק. "איגליבאף משאלה ואז רוח קפואה!" קורא דני בנחישות, ונראה ששני הפוקימונים שקולים בכוחם.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510603][FONT=times new roman]
אחרי שינה טובה ויותר מרצויה, אתה קם בבוקר- נרגש מקרב המכון הקרב ובא שלך, נגד דני- מנהיג המכון. אתה מתעורר על עצמך במהירות, שותה משהו בקטנה, אוכל ארוחת בוקר דשנה, ורץ לזירת האימונים. אתה מוצא במהירות זירה פנויה וקובע את מיקומך בה. אתה משחרר את הפוקימונים שלך והם יוצאים רעננים ומאושרים, ומקשיבים בשקיקה למילותיך והסברך על הקרב הקרוב. אתה מסביר להם מה לעשות ווניליט ופידוב יוצאים למשחק התופסת שלהם. פידוב מתחיל בלרדוף אחרי וניליט, אשר מצליחה להתחמק מכמה מתקפות מהירות, ואפילו פעם אחת מסופה שפידוב שולח לעברה- ולבסוף הם מתחלפים בהנאה- ואילו מהצד השני מיאו נראה משועמם מאוד מלראות את סליקון מנסה להזיז את עצמו, אבל נראה שהזמן שלו בלי תזוזה בכדור, מקשה עליו למשוך את עצמו לאנשהו.
לבסוף מיאו מיואש לגמרי, נוטש את סליקון הפגוע, ומנסה להצטרף למשחק התופסת של וניליט ופידוב, אשר מצרפים אותו בשמחה.
אתה מחייך חיוך עקום לעברו של סילקון "לא נורא חבר" אתה אומר לו ומחזיר אותו לכדור יחד עם שאר הפוקימונים שלך. לאחר מכן אתה צועק ישירות לעבר הטירה באופק- מכון הפוקימונים הראשון שלך. אתה דופק בדלת, ופוגש נער- לא יותר בגילך, שחור בעל שיער שחור עם תספורת קוצנית וחיוך אדיב. "אפשר לעזור?" שואל ואתה מהנהן ברצינות "באתי לאתגר את מנהיג המכון" אתה אומר בכובד ראש והוא מהנהן במהירות "ובכן מצאת אותו" אומר "אני דני" [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG], מציג את עצמו ומוביל אותך בטירה הקסומה עד שאתם מגיעים לזירה גדולה. החדר עצמו בעל שטיח ורוד וצמרירי, רך לעמידה- ואילו הקירות מפוצצות בבובות נפוחות של עשרות פוקימונים. הזירה עצמה בנויה ממזרון ירוק ופרוותי, נעים ורך.
שופט, אשר עומד בין כל הבובות נעמד ביניכם ומסביר לך את החוקים "זהו הוא קרב של שניים על שניים. לאף אחד אסור להחליף פוקימונים. בהצלחה!" אומר ברצינות וניגש לעמדתו-"אתם יכולים להתחיל!" מכריז ודני לא מהסס לרגע ומשחרר מפוקדור אדום פוקימונית קטנה וורודה, בעלת חיוך גדול [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/174.png[/IMG].
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'טוב, זוהי לא זירה שמאוד נוחה לספיידרמן, במיוחד כשהטריקים האלו לא עובדים. כנראה סילקון לא ייכנס כאן. עם פידוב אני יכול לנסות את הרעיון המסקרן והמסוכן הבא, לטוס בכוח לתוך הרצפה, ולא לפחד להתרסק, כי הרצפה רכה. אני לא יודע אם אני באמת רוצה לעשות את זה. אז אולי פשוט נלך על brute force.' אנתח את הקרב הזה.
"vamos, מיאו!" אוציא את מיאו החוצה. "מיאו, תתחיל בפייקאווט! לאחר מכן תשתמש בסיוע!" אני עדיין קצת מגשש את דרכי הקרב ולכן לא אכפת לי להסתמך על rnjesus עם סיוע. אני אראה איך דני מק מתכוון להשתמש באיגליטאף הזה ואתאים את עצמי לכך. בינתיים אני אשאיר את כל האופציות פתוחות.
-
אתה מחליף במהירות את נייט שלך לטובת ריהורן "מהלך חכם" אתה שומע את ג'וליה אומרת למורגן בהתלהבות, בזמן שריהורן שלך נכנס לזירה, נוהם לתגר לעבר העכביש הצהוב העומד מולו. עיניו של ריהורן, זוהרות באור אדום והוא עושה פרצצוף פרצוף מפחיד לעבר גלונטולה של מנהיגת המכון, אשר נראית יציבה ושקולה לחלוטין. מיד לאחר מכן, ריהורן מסתער לעברו של העכביש הגדול, אשר עומד נטוע במקום- ושניות לפני הנגיחה החזיתית קולה של אלכסיס נשמע במהירות "הסוואה ואז צא עם רשת עכביש ורשת דביקה" אומרת במהירות, ואתה מבחין את גלונטולה שלה, מרים את ידיו הקידמיות למעלה- ונעלם באוויר, בידיוק שריהורן שלך בא לנגוח בו במקום בו היה. לפתע, משום מקום, רשת לבנה וסבוכה נמתחת לכל עבר- ושניות אחריה, רשת עם דפוס אחר נמתחת לכל עבר.
אתה מסתכל במבט שואל לעברה, אבל היא מחייכת רק בחיוך יודע סוד "עכשיו, לא תוכל להחליף פוקימונים, ובנוסף ריהורן שלך יהיה אפילו איטי יותר. אתה חורק בשיניך "קדימה ריהורן לא לוותר אני מאמין בך!" אתה קורא בחצי זעם חצי תקווה שהוא יצליח "שיסוע" אומרת אלכיס בנעימים ומנערת את שיערה החום הארוך.[/COLOR]
[/COLOR]
'מהלך מלוכלך הרשת הזאת' אחשוב לעצמי ואנסה להעלות כמה שיטות פעולה אפשריות מכאן, "מהלך באמת חכם, לא סתם את מנהיגת מכון" אומר לה בחיוך לבבי, "אבל אני והריהורן שלי לא מוותרים לעולם, אנחנו ניתן את ההכי טוב שלנו!" אקרא בקול נחוש, 'שיסוע, זה לא כל כך ישפיע על ריהורן אני מאמין, אך צריכים להיות מוכנים לכל דבר' אחשוב לעצמי, "ריהורן! תגיב למתקפת השיסוע של גלבנטולה במתקפת זעם! בכל הכוח! ואז תצא במתקפת גלגול! תשתדל לפגוע כמה שיותר!" אדריך את ריהורן בשיקול, ואחכה לראות מה יקרה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510603]
"אני בעד" אומרת בחיוך אדיב והולכת בעקבות המדריך לצלילה, אשר לוקח מכל אחד מכם את הסכום המבוקש, ומוביל אתכם לחדרי הלבשה, בהם תוכלו להחליף את בגדיכם. לאחר כמה דקות, שניכם יוצאים ביחד, וצועדים בחליפות הגוף השחורות שלכם, לעבר האגם הרחב. המדריך מנופף לכם בידיו, ובזמן שאתם נכנסים למים אתה פונה אליו "אז מה בידיוק הפוקימון הזה שסיפרת עליו?" אתה שואל, והוא מחייך ומושך בכתפיו "אני לא מאמין בזה יותר מידי אבל אומרים שממש בקרקעית האגם, ישנה מערה ובה חי פוקימון חזק ומיוחד" מספר "אומרים שהכניסה מוגנת מפולשים, אבל אחרי סריקות מרובות, לא נמצאה שום כניסה למערה. אבל מידי פעם צוללן כזה או אחר, אומר שהוא הגיע למקום שנשמר על ידי להקה של טנטקול וטנטקרול" מוסיף.
לאחר שעה קלה של הדרכה, אתם מסיימים במהירות את הקורס שלו- ואחרי שהוא מבין ששניכם כבר מנוסים בנושא הוא נותן לכם את הכבוד להיכנס בזמנכם הפנוי למים. רק תשימו לב למד החמצן שלכם, ואם אתם נתקעים בסיטואציה לא נעימה, מחוברת לחגורה שלכם גם זיקוק אדום- הוא יסמן לנו לבוא לעזור לכם" מוסיף בחיוך הבחור הנחמד- ומשאיר אתכם לבדכם. "נו מוכן?" שואלת בחיוך ג'ניפר "נתחרה לקרקעית" מוסיפה בציחקוק ושוקעת במהירות מתחת לפני המים.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]"מה?! רמאית!" אקרא אליה בתגרה, חברית כמובן. ואמהר להשיג אותה. אט-אט פנימה, כבר פחות אתייחס לתחרות. ואשתדל ליהנות ולהתבונן היטב בכל "העולם החדש" הזה שנחשף לי מתחת למים, המראות, הדברים, הנוף, הצבעים וכמובן הפוקימונים.
אזכר בכמה אני אוהב צלילה, ואת הים. בוא בזמן אשמור על קשר עין עם ג'ניפר ואקפיד להיות סביבה ליתר בטחוננו. כשאנחנו ממשיכים אל הקרקעית. מי יודע אילו דברים מיוחדים או אבודים נמצא שם.
אתה מביט באלכסיס בנחישות, היא בך בחיוך שובה מנסה לשדר רוגע ותום-לב. דממה שוררת סביב, רק רוח-פרא שלוחשת מבעד לחלונות התקרה מזכוכית.
בתוכך אתה בוער, נרגש ממש, ובנשימה מוציא את סנאובול לזירה. היא מופיעה ונוהמת לעבר מות'ים במבט קשוח, ואף נובכת עליו נביכה גרונית קטנה שכזאת. "אוישש... איזו מתוקה אמיתית" פולטת אלכסיס ואוחזת בפניה כשהיא מוקסמת מהפוקימונית שלך, "אני כמעט מצטערת להילחם בך" היא מוסיפה וסנואובול הקשוחה שלך נשארת בשלה, חמת-מזג וקרת-רוח.
אתה מתחיל, סנאובול יוצאת לפקודת המאמן שלה, מזנקת ולפתע הילה לבנה מקיפה אותה וממנה מתפצלים שלל כפילות של הגורה הורדרדה. זזים סביב סביב במהירות ומנסים לבלבל את מות'ים שמנסה רק לעקוב...
ואז כשסנאובול מזנקת אליו בפה מלא באש ([/COLOR][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Ash_Gliscor_Fire_Fang.png"][COLOR=#3399cc][B]Fire Fang[/B][/COLOR][/URL][COLOR=#9999cc]) קוראת אלכסיס "מות'ים הסוואה" והאש נעלם באוויר כלא היה, מותיר את סנאובול ליפול מטה כמעט שעל פניה. אתה אינך מבין מה מתרחש וסנאובול מנסה לאתר את היריב במרחב. כשאז הוא מופיע בדיוק מאחוריה ומשתמש ברוח, ומשב פראי מעיף אותה בבת-אחת וחובט אותה על הקרקע כמה פעמים ומגלגל אותה הרחק ממנו בכוח.
סנואובול מצליחה לקום. משמיעה נביכות מהירות, רגזניות במיוחד!
ואלכסיס נראת רגועה ומרוצה
[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1510608]
אתה מביט באלכסיס בנחישות, היא בך בחיוך שובה מנסה לשדר רוגע ותום-לב. דממה שוררת סביב, רק רוח-פרא שלוחשת מבעד לחלונות התקרה מזכוכית.
בתוכך אתה בוער, נרגש ממש, ובנשימה מוציא את סנאובול לזירה. היא מופיעה ונוהמת לעבר מות'ים במבט קשוח, ואף נובכת עליו נביכה גרונית קטנה שכזאת. "אוישש... איזו מתוקה אמיתית" פולטת אלכסיס ואוחזת בפניה כשהיא מוקסמת מהפוקימונית שלך, "אני כמעט מצטערת להילחם בך" היא מוסיפה וסנואובול הקשוחה שלך נשארת בשלה, חמת-מזג וקרת-רוח.
אתה מתחיל, סנאובול יוצאת לפקודת המאמן שלה, מזנקת ולפתע הילה לבנה מקיפה אותה וממנה מתפצלים שלל כפילות של הגורה הורדרדה. זזים סביב סביב במהירות ומנסים לבלבל את מות'ים שמנסה רק לעקוב...
ואז כשסנאובול מזנקת אליו בפה מלא באש ([/COLOR][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Ash_Gliscor_Fire_Fang.png"][COLOR=#3399cc][B]Fire Fang[/B][/COLOR][/URL][COLOR=#9999cc]) קוראת אלכסיס "מות'ים הסוואה" והאש נעלם באוויר כלא היה, מותיר את סנאובול ליפול מטה כמעט שעל פניה. אתה אינך מבין מה מתרחש וסנאובול מנסה לאתר את היריב במרחב. כשאז הוא מופיע בדיוק מאחוריה ומשתמש ברוח, ומשב פראי מעיף אותה בבת-אחת וחובט אותה על הקרקע כמה פעמים ומגלגל אותה הרחק ממנו בכוח.
סנואובול מצליחה לקום. משמיעה נביכות מהירות, רגזניות במיוחד!
ואלכסיס נראת רגועה ומרוצה
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"טוב סנובול לא להתייאש" אומר לה בקול רגוע, אבל מלא במוטיבציה "הקרב הזה קטן עלייך! השתמשי במבט מפחיד בשביל להאט את מות'ים ואז צאי ישירות שוב בניב אש, תנסי לחזק את הניב בעזרת זעם" אורה לה במהירות.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאין-[/B]
אחרי כמה רגעים של שיקול מחושב עם מי מהפוקימונים שלך אתה מתמודד, אתה משחרר את מיאו שלך, אשר מיילל בקול וחושף את ציפורניו החדות מול איגליבאף, המרחפת בעליצות בזירה. "vamos!" אתה קורא במהירות "תתחיל בפייקאוט ואז תעבור לסיוע!" אתה מורה למיאו שלך, אשר בתגובה, רץ במהירות לעבר איגליבאף, ולפני שהיא מספיקה להגיב, הוא חובט בה עם שתי ידיו הרזות בשני צדי ראשה, והוא מהמהם אותה במקום. "אוי לא איגליבאף השתמשתי מהר ברוח קפואה!" קורא דני בתגובה, אבל הפוקימונית הורודה משותקת מבטה בראשה- מה שנותן זמן למיאו לעבור למתקפה הבאה שלו. המטבע הזהב שעל ראשו זוהר באור לבן ובהיר וכדור של אור לבן נוצר לפני פיו, ומתוך האור הלבן, נשלחת לפתע בועת מים גדולה, ונשלחת לעברה של איגליבאף. בזכות הסיוע, מיאו השתמש בפעימת מים.
איגליבאף, אשר עדיין בהלם,, נפגעת ישירות מכדור המים ומועפת אחורנית על המזרן הרך, לרגלי מאמנה דני.
"איגליבאף שאיבה" אומר לה דני ומרים את אגרופו לאוויר. 'שאיבה?' אתה חושב לעצמך מופתע ולא מבין לרגע מה קורה, אבל במהרה אתה מגלה.
איגליבאף פותחת את פיה הקטן- ומתחילה לשאוב במהירות את האוויר מהאולם, אתה מרגיש תחושת מחנק קטנה, בזמן שמה שהייתה הפוקימון הקטנה והורודה, מתחילה להתנפח לממדים עצומים, ומתחילה לצוף גובה לעבר התקרה הגבוהה, משאירה את מיאו הרחק מטה על המזרן, רחוקה מפגיעה שלו.
[/COLOR][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
ריהורן שלך נושף בזעם, ומתחיל לרוץ במהירות לעברו של גלבנטולה של אלכסיס, המסתער בעצמו על ריהורן בחזרה. שני הפוקימונים מתנגחים ביחד, ושניהם מועפים לאחור מהדף המתקפות של יריבם. "קדימה מהר השתמש בגלגול!" אתה קורא במהירות, וריהורן שלך מגיב במהירות, ומתכדרר לכדו, ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר העכביש, אשר מנסה להתחמק, אבל ללא הצלחה- והוא נרמס תחת משקלו של ריהורן.
"גלבנטולה צלב רעל ואז השתמש בשיסוע" אומרת ברוגע אלכסיס כאילו המתקפה של ריהורן, הייתה כלום.
זרועותיו הדקות של גלבנטולה שלה, זוהרות באור סגול- מרושע למראה- והוא מסתער לעברו של ריהורן שלך, כאשר הוא תופס תאוצה, והוא מצליב את זרועותיו קדימה לעברו ריהורן, אשר עדיין בצורת כדור, מתגלגל בחזרה לעברו.[/COLOR][COLOR=#ff3333]
[/COLOR][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אתה מכסה את עינייך בעזרת המשקפפת צלילה, בודק את ציודך, ושוקע אחריה באיטיות. אחרי כמה דקות של ירידה מתונה, אתה מבחין בג'ניפר שוחה לה לאיטה לכיוון קרקעית האגם.
אתה מסתכל סביבך ביופי העוצר נשימה, כשאתה מבחין באצות קטנות מתפונפנות יחד עם זרימת המים, השקט והקור חודרים אליך, בצורה כל כך קסומה, ואתה סוף סוף מרגיש רגוע, אחרי תקופה ארוכה במסע הזה שלך. אתה שוחה לעבר ג'ניפר, דוחף את עצמך לעברה- ומפתיע אותה מאחור. ככל שאתם מעמיקים יותר ויותר, החושך מתחיל להשתלט ואתה מרגיש פחות ופחות את אור השמש.
לאחר כמה דקות של שחייה יחדיו, אתה מבחין בלהקה של פוקימונים שוחים להם בקרבתכם שוחים [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/118.png[/IMG] בהנאה מבלי להתייחס עליכם יותר מידי. מנגד, אתה מבחין בפוקימון קטן, אשר האנטנות הקטנות על ראשו זוהרות באור חמים ובהיר שוחה בקרבתכם [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/170.png[/IMG] [IMG]https://serebii.net/pokedex-sm/170.shtml[/IMG]. בנוסף אתה מבחין בעוד מגוון של פוקימונים שוחים במים [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/457-f.png[/IMG][IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/061.png[/IMG][IMG]https://serebii.net/Shiny/SM/366.png[/IMG][IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/184.png[/IMG][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510727]
[FONT=times new roman][/COLOR][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אתה מכסה את עינייך בעזרת המשקפפת צלילה, בודק את ציודך, ושוקע אחריה באיטיות. אחרי כמה דקות של ירידה מתונה, אתה מבחין בג'ניפר שוחה לה לאיטה לכיוון קרקעית האגם.
אתה מסתכל סביבך ביופי העוצר נשימה, כשאתה מבחין באצות קטנות מתפונפנות יחד עם זרימת המים, השקט והקור חודרים אליך, בצורה כל כך קסומה, ואתה סוף סוף מרגיש רגוע, אחרי תקופה ארוכה במסע הזה שלך. אתה שוחה לעבר ג'ניפר, דוחף את עצמך לעברה- ומפתיע אותה מאחור. ככל שאתם מעמיקים יותר ויותר, החושך מתחיל להשתלט ואתה מרגיש פחות ופחות את אור השמש.
לאחר כמה דקות של שחייה יחדיו, אתה מבחין בלהקה של פוקימונים שוחים להם בקרבתכם שוחים [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/118.png[/IMG] בהנאה מבלי להתייחס עליכם יותר מידי. מנגד, אתה מבחין בפוקימון קטן, אשר האנטנות הקטנות על ראשו זוהרות באור חמים ובהיר שוחה בקרבתכם [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/170.png[/IMG] [IMG]https://serebii.net/pokedex-sm/170.shtml[/IMG]. בנוסף אתה מבחין בעוד מגוון של פוקימונים שוחים במים [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/457-f.png[/IMG][IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/061.png[/IMG][IMG]https://serebii.net/Shiny/SM/366.png[/IMG][IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/184.png[/IMG][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
׳שיוא, איזה יופי...׳ אתפעל מהשוניות והצמחייה, מהפוקימונים והאווירה השלווה כאן מתחת למים. אתענג על הסיטואציה ואשחה בנחת בין הפוקימונים המיוחדים מבלי להפריע בחייהם.
׳היי, וואוו קלאמפרל הזה זוהר!׳ אתפלא במוחי, ואתעמק בו עוד טיפה. אקח את ישה של ג׳ניפר ואסמן לה עם ידי שנתקרב אליו. מי יודע אולי הוא מחזיק משהו נדיר בתוך צדפתו הקורנת...
לאחר מכן אחייך אליה ואוודה באמצעות סימני ידיים שהכל בסדר ואמשיך לשחות איתה בחיוך, יד ביד לפשפש בקרקעית.
למצוא דבר מה מעניין על החול ששם או אולי את המערה המסתורית.
המהלך של אלכסיס והפוקימון שלה בהחלט מפתיע אותך. אבל אתה שומר על רוגע וקור-רוח. ואת התחושה הזאת אתה מתעל לרומם את רוחה של סנאובול שמתפקסת מחדש.
בנימה מרגיעה מאוד אתה מדריך אותה כיצד לפעול. הגורה שלך משתמשת תחילה ׳בפרצוף מפחיד׳ פניה מתקהות, עינייה בורקות ומביטות במות׳ים במבט מקפיא, משולב עם תווי פנים מצמררים וזעופים.
מות׳ים נתקף בהלה קלה, אלכסיס פקדה עליו דבר מה אבל הוא משתהה עם תגובתו...
סנואובול משתמש בזעם ואז שוב בניב אש, פרץ הלהבות בפיה שוב עולה, והיא נוגסת בהצלחה בחרק שנחבל ונכרח מכאבים עזים!
הוא צונח מטה אך במהרה מתעשט ומשיב בסיבוב פארסה!
טס לעבר סנאובול מכה בה בעצמה רבה ומעיף אותה אחורה, מבצע היפוך באוויר ובמהירות הבזק חוזר לפוקדור!
אלכסיס רשאית להחליף פוקימון מתוקף ההתקפה, מהלך ערמומי, והינה מפוקדור אחר שלה בוקע אור אדום בוהק וגלאוונטולה מתגשמת ליפניכם[IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/596.png[/IMG]
מחכך לסתותיו זו-בזו ומשדר שקט קריר ומלחיץ.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1510729]
המהלך של אלכסיס והפוקימון שלה בהחלט מפתיע אותך. אבל אתה שומר על רוגע וקור-רוח. ואת התחושה הזאת אתה מתעל לרומם את רוחה של סנאובול שמתפקסת מחדש.
בנימה מרגיעה מאוד אתה מדריך אותה כיצד לפעול. הגורה שלך משתמשת תחילה ׳בפרצוף מפחיד׳ פניה מתקהות, עינייה בורקות ומביטות במות׳ים במבט מקפיא, משולב עם תווי פנים מצמררים וזעופים.
מות׳ים נתקף בהלה קלה, אלכסיס פקדה עליו דבר מה אבל הוא משתהה עם תגובתו...
סנואובול משתמש בזעם ואז שוב בניב אש, פרץ הלהבות בפיה שוב עולה, והיא נוגסת בהצלחה בחרק שנחבל ונכרח מכאבים עזים!
הוא צונח מטה אך במהרה מתעשט ומשיב בסיבוב פארסה!
טס לעבר סנאובול מכה בה בעצמה רבה ומעיף אותה אחורה, מבצע היפוך באוויר ובמהירות הבזק חוזר לפוקדור!
אלכסיס רשאית להחליף פוקימון מתוקף ההתקפה, מהלך ערמומי, והינה מפוקדור אחר שלה בוקע אור אדום בוהק וגלאוונטולה מתגשמת ליפניכם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לא!" אקרא במהירות ואלחץ מעט מהמהלך הערמומי שלה אבל אז אחייך "טוב גם לי יש טריק או שניים בשרוול" אומר לה ואחזיר את סנובול לכדור שלה בחזרה, ואשחרר את שדינינג'ה שלי החוצה 'רוב המתקפות שלו לא יוכלו בגלל לגעת בו- אז גם אם היא תשתמש בסיבוב פרסה פעם נוספת זה לא יעבוד לה' אחשוב לעצמי בזחיחות נפש "קדימה בוא נתחיל עם סופת חול- המתקפה הזאת תעכב אותו קצת! ואז עבור מהר לחפירה- ככה נוכל לנצל את ההפתעה" אסביר במהירות לשדינינג'ה, ואת החלק האחרון אומר לו בלחש.
אתם שוחים לעבר הקלפרל יחדיו, בוחנים את הפוקימון הזוהר, הראשון שלך, מקרוב, אבל הוא מהלחץ סוגר את הצדפה הקשה שלו- ומסתגר בפנים. ג'ניפר מושכת בכתפיה, מה שמעט מוזר בתוך המים, ואתם מחליטים להניח לפוקימון המפוחד, אף על פי שהוא מיוחד בטירוף.
אתם צוללים יותר ויותר למעמקים לאחר כמה דקות, אתה מבחין בפוקימון קטן וכחול, שוחה במהירות אדירה לפניכם [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/116.png[/IMG] ואחריו דולק [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/592.png[/IMG]. לשנייה אתה נלחץ, אבל מבין במהרה, ששניהם משחקים במין משחק תופסת מוזר ותת ימי. אתה מסיט את מבטך, ומבחין על קרקעית האגם גושים ורודים דבוקים אחד לשני בצורת ריף אלמוגים מוזר, ורק לאחר מספר רגעים אתה מבין שאלה בעצם להקה של קורסולות אשר התחברו ביחד ליצור לעצמן מבצר [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/222.png[/IMG][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510730]
אתם שוחים לעבר הקלפרל יחדיו, בוחנים את הפוקימון הזוהר, הראשון שלך, מקרוב, אבל הוא מהלחץ סוגר את הצדפה הקשה שלו- ומסתגר בפנים. ג'ניפר מושכת בכתפיה, מה שמעט מוזר בתוך המים, ואתם מחליטים להניח לפוקימון המפוחד, אף על פי שהוא מיוחד בטירוף.
אתם צוללים יותר ויותר למעמקים לאחר כמה דקות, אתה מבחין בפוקימון קטן וכחול, שוחה במהירות אדירה לפניכם [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/116.png[/IMG] ואחריו דולק [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/592.png[/IMG]. לשנייה אתה נלחץ, אבל מבין במהרה, ששניהם משחקים במין משחק תופסת מוזר ותת ימי. אתה מסיט את מבטך, ומבחין על קרקעית האגם גושים ורודים דבוקים אחד לשני בצורת ריף אלמוגים מוזר, ורק לאחר מספר רגעים אתה מבין שאלה בעצם להקה של קורסולות אשר התחברו ביחד ליצור לעצמן מבצר [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/222.png[/IMG][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אמשיך להביט וליהנות מכל הרגעים הקסומים הללו, אחוש מתמוגג מהקורסולות החמודים. כמו גם מהורסי החביב שיעלה בפני חיוך. ארגיש מבורך...
אמשוך קלות בזרועה של ג'ניפר ואצביע אל הקרקעית, בכדי כמובן להמשיך איתה מטה. ואתחיל לסרוק אותה, בתקווה למצוא דבר מה, כלשהו.
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman][B]
רובי:[/B]
"לא!" אתה נבהל, חורק שיניים בתסכול, אתה חושב על כמה שהקרב מסובך והיאיבה שלך היא ערמומית ומלאת תכסיסים. לאחר רגע זעיר אתה נאנח בחיוך וממלמל לעצמך משפט שאלכסיס מנסה לשמוע "נו... גם לי יש טריק או שניים בשרוול" ללא הצלחה. היא מביטה בך מרוכזת, הביטחון חזר אל פניך ואתה מחליט להחזיר, לבנתיים, את סנאובול ומשחרר החוצה במקומה את שאדינג׳ה.
הפוקימון שלך מרחף במקום, בשקט קודר. אתה בהחלט נראה זחוח, משוכנע שעכשיו אין לגלאוונטולה מה לעשות כנגדך!
מיד את פוקד על הפוקימון שלך כיצד לפעול והוא מציית מיד. הילה צהובה מעטרת את חצי הסהר שמעל ראשו של שאדינג׳ה, הוא מסתחרר במקום ולפתע מערבולת חול גדולה מתגשמת סביבו... הולכת ומתעצמת ומכסה ברוחות עמוסות גרגרים מרגיזים את רוב הזירה.
״נו באמת, זה שעות יהיה לנקות הכל!!!״ רותנת אלכסיס שפוקדת על הפוקימון שלה להשתמש ברשת חשמלית! וכמו תותח גלאוונטולה טוענת ויורה גוש קורים שנפרס באוויר ומלא מטענים חשמליים.
אך הדבר מהממם את השתיים כשהוא פשוט חולף דרך שאדינג׳ה מבלי להשאיר נזק. ובעוד היא לוקחת רגע לעכל את המצב החדש שאדינג׳ה יורד מטה ומסתחרר על הקרקע כמו מקדחה בזימזום אופייני לו ונעלם פנימה.
כשלא עוברות כמה שניות עד שפורץ החוצה להכות בגלאוונטולה שפגע בעצמה רבה מהמהלך!
נראה ש׳ידכם על העליונה׳.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510727]
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאין-[/B]
אחרי כמה רגעים של שיקול מחושב עם מי מהפוקימונים שלך אתה מתמודד, אתה משחרר את מיאו שלך, אשר מיילל בקול וחושף את ציפורניו החדות מול איגליבאף, המרחפת בעליצות בזירה. "vamos!" אתה קורא במהירות "תתחיל בפייקאוט ואז תעבור לסיוע!" אתה מורה למיאו שלך, אשר בתגובה, רץ במהירות לעבר איגליבאף, ולפני שהיא מספיקה להגיב, הוא חובט בה עם שתי ידיו הרזות בשני צדי ראשה, והוא מהמהם אותה במקום. "אוי לא איגליבאף השתמשתי מהר ברוח קפואה!" קורא דני בתגובה, אבל הפוקימונית הורודה משותקת מבטה בראשה- מה שנותן זמן למיאו לעבור למתקפה הבאה שלו. המטבע הזהב שעל ראשו זוהר באור לבן ובהיר וכדור של אור לבן נוצר לפני פיו, ומתוך האור הלבן, נשלחת לפתע בועת מים גדולה, ונשלחת לעברה של איגליבאף. בזכות הסיוע, מיאו השתמש בפעימת מים.
איגליבאף, אשר עדיין בהלם,, נפגעת ישירות מכדור המים ומועפת אחורנית על המזרן הרך, לרגלי מאמנה דני.
"איגליבאף שאיבה" אומר לה דני ומרים את אגרופו לאוויר. 'שאיבה?' אתה חושב לעצמך מופתע ולא מבין לרגע מה קורה, אבל במהרה אתה מגלה.
איגליבאף פותחת את פיה הקטן- ומתחילה לשאוב במהירות את האוויר מהאולם, אתה מרגיש תחושת מחנק קטנה, בזמן שמה שהייתה הפוקימון הקטנה והורודה, מתחילה להתנפח לממדים עצומים, ומתחילה לצוף גובה לעבר התקרה הגבוהה, משאירה את מיאו הרחק מטה על המזרן, רחוקה מפגיעה שלו.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'המפ... זאת בהחלט דרך מעניינת להילחם. אני יכול להוציא את פידוב, אבל אז כל הקלפים שלי כבר על השולחן. אני מעדיף לשמור קצת על גמישות. חוץ מזה, מה הוא בדיוק יכול לעשות לי כשהוא שם למעלה?' אנתח במהרה את השינוי בקרב. "מיאו, אם הוא לא רוצה להילחם - לא צריך! אם הוא יתקרב לכיוון שלך אז תנסה להגיב עם שריטות, אבל בינתיים תשתמש בנהמה, ולאחר מכן שוב בסיוע!" אורה למיאו, אם בינתיים אני לא יכול לתקוף ישירות, אז לפחות אחליש את היריב, ואולי סיוע ייתן מתקפה שיכולה לפגוע ממרחק. ואז (במציאות) אני גם אזכר שאסור להחליף פוקימונים בכל מקרה אז כל המחשבה הראשונה שלי אינה רלוונטית.
-
[/COLOR][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
ריהורן שלך נושף בזעם, ומתחיל לרוץ במהירות לעברו של גלבנטולה של אלכסיס, המסתער בעצמו על ריהורן בחזרה. שני הפוקימונים מתנגחים ביחד, ושניהם מועפים לאחור מהדף המתקפות של יריבם. "קדימה מהר השתמש בגלגול!" אתה קורא במהירות, וריהורן שלך מגיב במהירות, ומתכדרר לכדו, ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר העכביש, אשר מנסה להתחמק, אבל ללא הצלחה- והוא נרמס תחת משקלו של ריהורן.
"גלבנטולה צלב רעל ואז השתמש בשיסוע" אומרת ברוגע אלכסיס כאילו המתקפה של ריהורן, הייתה כלום.
זרועותיו הדקות של גלבנטולה שלה, זוהרות באור סגול- מרושע למראה- והוא מסתער לעברו של ריהורן שלך, כאשר הוא תופס תאוצה, והוא מצליב את זרועותיו קדימה לעברו ריהורן, אשר עדיין בצורת כדור, מתגלגל בחזרה לעברו.[/COLOR][COLOR=#ff3333]
"יפה מאוד ריהורן! תישאר בשיא" אצעק לעבר ריהורן שישמע אותי ואחשוב כיתד לפעול עכשיו, לאחר חשיבה מהירה מיד אקרא "ריהון תנצל את המומנטום שלך, תתגלגל לכיוון גלבנטולה למפגש חזיתי, תתנגש בגלבנטולה, תנצל את הקרבה אליו ותתקוף אחר כך מיד במתקפת קרן! תנסה להעיף עם הקרן את דלבנטולה לאוויר בחבטה חזקה!". 'אני מתקשה להאמין שהמתקפה של גלבנטולה תצליח להתנגד לגלגול' אחשוב לעצמי אך אדע שהכל עוד פתוח ואמשיך לצפות בקרב
-
[QUOTE=NivX10;1510731][COLOR=#9999cc][FONT=times new roman][B]
רובי:[/B]
"לא!" אתה נבהל, חורק שיניים בתסכול, אתה חושב על כמה שהקרב מסובך והיאיבה שלך היא ערמומית ומלאת תכסיסים. לאחר רגע זעיר אתה נאנח בחיוך וממלמל לעצמך משפט שאלכסיס מנסה לשמוע "נו... גם לי יש טריק או שניים בשרוול" ללא הצלחה. היא מביטה בך מרוכזת, הביטחון חזר אל פניך ואתה מחליט להחזיר, לבנתיים, את סנאובול ומשחרר החוצה במקומה את שאדינג׳ה.
הפוקימון שלך מרחף במקום, בשקט קודר. אתה בהחלט נראה זחוח, משוכנע שעכשיו אין לגלאוונטולה מה לעשות כנגדך!
מיד את פוקד על הפוקימון שלך כיצד לפעול והוא מציית מיד. הילה צהובה מעטרת את חצי הסהר שמעל ראשו של שאדינג׳ה, הוא מסתחרר במקום ולפתע מערבולת חול גדולה מתגשמת סביבו... הולכת ומתעצמת ומכסה ברוחות עמוסות גרגרים מרגיזים את רוב הזירה.
״נו באמת, זה שעות יהיה לנקות הכל!!!״ רותנת אלכסיס שפוקדת על הפוקימון שלה להשתמש ברשת חשמלית! וכמו תותח גלאוונטולה טוענת ויורה גוש קורים שנפרס באוויר ומלא מטענים חשמליים.
אך הדבר מהממם את השתיים כשהוא פשוט חולף דרך שאדינג׳ה מבלי להשאיר נזק. ובעוד היא לוקחת רגע לעכל את המצב החדש שאדינג׳ה יורד מטה ומסתחרר על הקרקע כמו מקדחה בזימזום אופייני לו ונעלם פנימה.
כשלא עוברות כמה שניות עד שפורץ החוצה להכות בגלאוונטולה שפגע בעצמה רבה מהמהלך!
נראה ש׳ידכם על העליונה׳.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד שדינינג'ה!" אקרא בהתלהבות 'חבל רק שלא לימדתי אותו עוד כמה מתקפות יעילות' אחשוב לעצמי במעט מירמור "עבור מהר לצוות כפול ובזמן שהוא אינו שם לב השתמש בחפירה פעם נוספת!" אורה לו במהירות.
אתה שוחה באיטיות לעברה של ג'ניפר, אשר מתבוננת מקרוב בקורסולות, אשר אינן מתייחסות אליה במיוחד. אתה נוגע בכתפה, והיא אוחזת בידך, ושניכם צוללים יחד לעבר הקרקעית. [IMG]https://serebii.net/pokedex-sm/140.shtml[/IMG]
אתם שוחים יחד טיפה מעל אצות המים, אשר נעות באיטיות עם הסחף הקטן.
לבסוף לאחר כמה דקות של שחייה איטית, אתם מגיעים ממש לקרקעית. אתה מסתכל סביב, מנה לראות אם יש משהו מעניין במים, ואכן מתגלים אליך שלושה פוקימונים אשר משתכשכים בבוץ על הקרקעית [IMG]https://serebii.net/pokedex-sm/140.shtml[/IMG] [IMG]https://serebii.net/pokedex-sm/140.shtml[/IMG][IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/140.png[/IMG] [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/339.png[/IMG] ו- [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/120.png[/IMG]. שלושתם משתכשכים בבוץ הדליל בקרקעית האגם. אתה מסתכל במד החמצן שלך, ומגלה שיש לך עוד כמעט רבע שעה שלמה, אתה צריך להתחיל לחשב מתי לעלות לפני המים, שלא תיתקעו ללא אוויר.
[/COLOR]
אתה מסתכל על האיגליבאף הצפה באוויר וזונח במהירות ניסיון תקיפה, אבל למרות זאת מורה למיאו להשתמש בנהמה ואז סיוע.
מיאו מיילל בזעף לעבר איגליבאף, אשר נמצאת מחוץ לטווח שלו "סיוע קדימה" אתה מורה למיאו והמטבע הזהב של ראשו זוהר באור לבן ובוהק, וכדור אור לבן נותר לפני פיו, ומותך הכדור אור, נשלח לאוויר, חוט לבן ודקיק היישר לעברה של איגליבאף, ורק בקושי, מצליח לקשור את רגלה הנפוחה.
"אוי זה שינוי מעניין" אתה מלמל לעצמך בהפתעה בזמן שאתה צופה בקרב.
"איגליבאף נשיפה" קורא דני במהירות לעבר הפוקימונית שלו- וכאן הקרב מתחיל לקבל כיוון. איגליבאף, אשר עד עכשיו סתמה את פיה, מחזיקה את האוויר בגופה, משחררת את האוויר הדחוס בתוכה, בצורת כדור תותח, לעבר מיאו. הכדור האוויר הדחוס, פוגע ישירות במיאו בחוזקה- ומעיף אותו לאחור, והוא נפגע בקיר מאחור, נופל על המזרן הירוק והרך.
בינתיים, איגליבאף מסתחררת באוויר במהירות, וכמובלון נופלת על המזרן בעדינות- מוכנה לקרב.
"עכשיו רוח קפואה!" קורא דני וגל של כפור מקפיא יוצא מפיה ונשלח לעבר מיאו, אשר עדיין מנסה לקום על רגליו.
[/COLOR]
גלבנטולה של אלכסיס וריהורן שלך מתקדמים במהירות אחד לעבר השני. ריהורן בגלגול מהיר, ואילו גלבנטולה בריצה מהירה.
"יופי גלבנטולה לא יוכל להתחמק" אתה שומע בהתלהבות את ג'וליה צוהלת באושר מהמושבים שלהם, מה שרק מחזק את הביטחון שלך, אבל כשאתה מפנה את מבטך לעבר אלכסיס, אתה מבחין שהיא מחייכת ועם אצבעה המורה מנענעת אותה כסימן של 'לא'
"פה את טועה מתוקה" אומרת לג'וליה- ובכך גלבנטולה, תוקע את הצלב רעל שלו באדמה, לפני ויוצר סדק וארוך באדמה לפניו, אשר הגלגול המהיר של ריהורן, נעצר, והוא מעצמת המהירות מועף קדימה לאוויר.
"מתקפת קרן!" אתה קורא במהירות לעבר ריהורן, והוא, שעדיין מעט מסוחרר מהגלגול, מצליח להסתובב באוויר, והקרן הקטנה על ראשו זוהרת באור לבן, והוא מצליח לנצל את המומנט של הגלגול, על מנת לפגוע בחוזקה בגלבנטולה של אכלסיס.
"לא גלבנטולה!" קוראת אלכסיס בזעף למראה הפוקימון הפצוע שלה "קדימה תתאפס במהירות ואז השתמש במציצת חיים!" קוראת במהירות[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510735][FONT=times new roman]
גלבנטולה של אלכסיס וריהורן שלך מתקדמים במהירות אחד לעבר השני. ריהורן בגלגול מהיר, ואילו גלבנטולה בריצה מהירה.
"יופי גלבנטולה לא יוכל להתחמק" אתה שומע בהתלהבות את ג'וליה צוהלת באושר מהמושבים שלהם, מה שרק מחזק את הביטחון שלך, אבל כשאתה מפנה את מבטך לעבר אלכסיס, אתה מבחין שהיא מחייכת ועם אצבעה המורה מנענעת אותה כסימן של 'לא'
"פה את טועה מתוקה" אומרת לג'וליה- ובכך גלבנטולה, תוקע את הצלב רעל שלו באדמה, לפני ויוצר סדק וארוך באדמה לפניו, אשר הגלגול המהיר של ריהורן, נעצר, והוא מעצמת המהירות מועף קדימה לאוויר.
"מתקפת קרן!" אתה קורא במהירות לעבר ריהורן, והוא, שעדיין מעט מסוחרר מהגלגול, מצליח להסתובב באוויר, והקרן הקטנה על ראשו זוהרת באור לבן, והוא מצליח לנצל את המומנט של הגלגול, על מנת לפגוע בחוזקה בגלבנטולה של אכלסיס.
"לא גלבנטולה!" קוראת אלכסיס בזעף למראה הפוקימון הפצוע שלה "קדימה תתאפס במהירות ואז השתמש במציצת חיים!" קוראת במהירות[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"יפה מאוד ריהורן!" מאקרא לעבר ריהורן, הוא בהחלט נלחם כהוגן כנגד גלבנטולה, "עכשיו ריהורן, גלבנטולה צריכה למצוא נקודה טובה לנשוך אותך, אני רוצה שתשתמש מיד במתקפת זעם, על כל התקרבות מינימאלית שלה תענה בחבטה הולמת, במידה והיא שולחת קורים תשתמש במתקפת קרן כדי לחתוך אותם ממך, מיד לאחר מכן אני רוצה שתתפוס את גלבנטולה לא מוכן ותשתמש בנגיחה!" אסביר ריהורן ואצפה בהתלהבות בקרב, מסוקרן לראות מה יקרה בהמשך
-
[quote=ritsuka kun;1510735]
[font=times new roman][color=#000000][b]אשטון-[/b]
אתה שוחה באיטיות לעברה של ג'ניפר, אשר מתבוננת מקרוב בקורסולות, אשר אינן מתייחסות אליה במיוחד. אתה נוגע בכתפה, והיא אוחזת בידך, ושניכם צוללים יחד לעבר הקרקעית. [img]https://serebii.net/pokedex-sm/140.shtml[/img]
אתם שוחים יחד טיפה מעל אצות המים, אשר נעות באיטיות עם הסחף הקטן.
לבסוף לאחר כמה דקות של שחייה איטית, אתם מגיעים ממש לקרקעית. אתה מסתכל סביב, מנה לראות אם יש משהו מעניין במים, ואכן מתגלים אליך שלושה פוקימונים אשר משתכשכים בבוץ על הקרקעית [img]https://serebii.net/pokedex-sm/140.shtml[/img] [img]https://serebii.net/pokedex-sm/140.shtml[/img][img]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/140.png[/img] [img]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/339.png[/img] ו- [img]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/120.png[/img]. שלושתם משתכשכים בבוץ הדליל בקרקעית האגם. אתה מסתכל במד החמצן שלך, ומגלה שיש לך עוד כמעט רבע שעה שלמה, אתה צריך להתחיל לחשב מתי לעלות לפני המים, שלא תיתקעו ללא אוויר.
[/color][/font][/quote]
לא אפריע לפוקימונים סביב, מפאת הזמן הקצר שנותר. אביט על הקרקעית בסקרנות ואחליט מעט לשלוח ידים, פה ושם ולפשפש בבוץ. ׳ מעניין מה נגלה כאן, מי יודע מה אנשים יכלו לאבד במצולות במקום כה מתוייר׳ אחשוב ואעלה על פניי גם חיוכון חמדני.
לאחר חיפוש מעמיק אפנה את צומת ליבה של ג׳ניפר לשעון ואעלה איתה יד ביד, במתינות, חזרה לפני היבשה.
כשנגיע אתייעץ איתה בנוגע לעוד צלילה, ואם תסכים? נבקש הפעם למלא את הבלון חמצן לשעתיים.
[color=#9999cc][font=times new roman][b]רובי:[/b]
הכל הולך לפי התכנית, וכמה שאתה מרוצה כשאתה מריע בחיוך גדול לשאדינג׳ה ש״מרסקת״ את גלאוונטולה.
״גלאוונטולה תתעשט תשתמש ברשת חשמלית!״ היא קוראת ושוב זה לא צולח, העכביש הזהוב שולח גוש דביק טעון היטב בחשמל שנפתח באוויר, אך שוב חולף דרך שאדינג׳ה ואלכסיס מאבדת סבלנות ולחלוטין יוצאת מאיזון כשהיא רוקעת ברגלה וממררת בלחש איזה משהו.
שאדינג׳ה ואתה רוצים לסיים את ההתמודדות כמה שיותר מהר, במשמעת מופתית יוצר שאדינג׳ה מעגל כפילים סביב יריבו ומנסה לתעתע בו...
בין מבלי ששם לב שוב יורד על מתחת לאדמה.
אך המאמנת הייתה יותר זריזת עיניים, והורתם לו להתחמק בזמן למזלו.
גלאוונטולה מתנשף, מרגיש מתוסכל.
״גלאוונטולה, השתמש בצלב רעל, עצום עיניים והתרכז ליפני שאתה יורה. ונסה לתעל את כל התסכול, הכעס, והשליליות שבתוכך למתקפה הזאת! שחרר אותן ממך החוצה יקירי!״
צלב הרעל מתגשם משני זרועותיו הקדמיות, שמתמלאות הילה סגולה מרוכזת שנראת חולנית. כשלשבריר שנייה קורה משהו שמבהיל אותך במיוחד, הצבע מתכהה עד לכדי שחור-סגלגל אפלולי שכזה.
אך חיש חוזר למה שאתה מכיר, המתקפה משתגרת אל שאדינג׳ה ולא מסבה שום נזק כמובן.
אך אלכסיס? היא מחייכת בעוד אתה חושש...
״מעולה חמוד שלי. שיסוע לילי, בפעם הבאה נצליח ואז הם אבודים!״ מחייכת לה במבט הנראה תמים לחלוטין בתוספת צחקוק ילדותי קטן.[/font][/color]
-
[QUOTE=NivX10;1510737]
הכל הולך לפי התכנית, וכמה שאתה מרוצה כשאתה מריע בחיוך גדול לשאדינג׳ה ש״מרסקת״ את גלאוונטולה.
״גלאוונטולה תתעשט תשתמש ברשת חשמלית!״ היא קוראת ושוב זה לא צולח, העכביש הזהוב שולח גוש דביק טעון היטב בחשמל שנפתח באוויר, אך שוב חולף דרך שאדינג׳ה ואלכסיס מאבדת סבלנות ולחלוטין יוצאת מאיזון כשהיא רוקעת ברגלה וממררת בלחש איזה משהו.
שאדינג׳ה ואתה רוצים לסיים את ההתמודדות כמה שיותר מהר, במשמעת מופתית יוצר שאדינג׳ה מעגל כפילים סביב יריבו ומנסה לתעתע בו...
בין מבלי ששם לב שוב יורד על מתחת לאדמה.
אך המאמנת הייתה יותר זריזת עיניים, והורתם לו להתחמק בזמן למזלו.
גלאוונטולה מתנשף, מרגיש מתוסכל.
״גלאוונטולה, השתמש בצלב רעל, עצום עיניים והתרכז ליפני שאתה יורה. ונסה לתעל את כל התסכול, הכעס, והשליליות שבתוכך למתקפה הזאת! שחרר אותן ממך החוצה יקירי!״
צלב הרעל מתגשם משני זרועותיו הקדמיות, שמתמלאות הילה סגולה מרוכזת שנראת חולנית. כשלשבריר שנייה קורה משהו שמבהיל אותך במיוחד, הצבע מתכהה עד לכדי שחור-סגלגל אפלולי שכזה.
אך חיש חוזר למה שאתה מכיר, המתקפה משתגרת אל שאדינג׳ה ולא מסבה שום נזק כמובן.
אך אלכסיס? היא מחייכת בעוד אתה חושש...
״מעולה חמוד שלי. שיסוע לילי, בפעם הבאה נצליח ואז הם אבודים!״ מחייכת לה במבט הנראה תמים לחלוטין בתוספת צחקוק ילדותי קטן.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'זה לא טוב אם היא תצליח להשתמש במתקפה הזאת אנחנו מחוסלים' אחשוב לעצמי בבהלה.
"שדנינג'ה לייתר ביטחון השתמש שוב בצוות כפול על מנת להסיט ממך את הפוקוס ואז השתמש בחפירה. כשאתה יוצא השתמש בסופת חול בזמן שאתה יוצא על מנת ללכוד את גלבנטולה בפנים ומיד אחר כך השתמש בחיתוך" אקרא, מעט חושש מגלבנטולה של אלכסיס.
גלבנטולה מתחיל להסתער לעבר ריהורן שלך, אשר מתכונן מראש למתקפות שלו- ואכן הוא מצליח להדוף כמה ניסיונות של נשיכה מצידו של גלבנטולה, בעזרת כמה חבטות בראשו.
"גלבנטולה אתה יודע מה לעשות" אומר בחינניות אלכסיס וגלבנטולה שלה, מסתער פעם נוספת על ריהורן שלך, אבל שניות לפני הפגיעה- גלבנטולה נעלם באוויר. "מה?" אתה פולט בהפתעה- כאשר אתה מגלה שהוא השתמש בהסוואה, ונעלם באוויר- ומצליח לקפוץ על גבו של ריהורן ולנשוך אותו בצווארו הקשיח. ריהורן מנסה להתנער מגלבנטולה, אבל נראה שהעכביש עיקש מתמיד וממשיך לחדור מבעד עורו הקשיח כאבן- בעזרת שיניו, והוא מוצץ בהנאה מהאנרגיה של ריהורן.
"עכשיו קדימה צלב רעל!" קוראת אלכסיס לעבר הפוקימון שלה בגאווה גלוייה.
ריהורן מנסה להתנער ממנו פעם נוספת, אבל נראה שהעכביש מחזיק מעמד.
[/COLOR]
אתה מחליט להתעלם מהפוקימונים, למרות שהם מעט מסקרנים אותך, אבל מתחיל לחטט בבוץ הדליל- וכאשר אתה נוגע בו, הוא מתפזר לכל עבר ולאחר כמה רגעים, אתה מרגיש מבעד לעננת בוץ במשהו קשיח, אתה תופס אותו בידך, ומתחיל לצוף בחזרה מעל כלפי המים, לאחר שאתה מגיח מהמים ורואה בחזרה את אור השמש, אתה מבחין שג'ניפר כבר מתחילה לשחות בחזרה לעבר הגדה- ואתה בעקבותיה.
"כבר שכחתי כמה אני אוהבת לצלול" אומרת בחיוך ואתה מהנהן בהסכמה, כמעט שוכח מהחפץ שתפסת מתחת למים.
אתה פותח את ידך ומגלה בה פנינה קטנה ולבנה [IMG]https://cdn.bulbagarden.net/upload/f/fe/Bag_Pearl_Sprite.png[/IMG]
"פשש מישהו הולך להיות עשיר" מלמלת ג'ניפר בחטף ואתה מצחקק קלות.
לבסוף אתם מסכימים לקחת עוד שעתיים במים ומשלמים עוד כ 200$ נוספים על בלוני חמצן גדולים יותר.
"טוב אנחנו הולכים למצוא את המערה הזאת!" אתה מודיע לג'ניפר והיא רק מחייכת חיוך יודע דבר אבל מהנהנת בהסכמה. אתם מתחילים לשחות לעבר מרכז האגם, ואתה מבחין בלהקה של ברווזים קטנים וכחולים שוחים בלהקה במים הרדודים [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/580.png[/IMG]. ואז שניכם צוללים יחד מתחת למים, ותחושת הקרירות והרטיבות עוטפת אותך פעם נוספת. הפעם בצלילתך אתה סורק את המים ומבחין בשלושה פוקימונים שוחים במים בקרבתך [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/183.png[/IMG], [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/079.png[/IMG], [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/061.png[/IMG][/COLOR][/FONT]