-
[b]ארתור~[/b]
תגיב מחדש ^^
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר מנסה להשתחרר מהזרע עלוקה, אולם לא מצליח להשתמש בצרחה בשביל כך. שרומיש מנצל זאת ומשתמש בשאיבה ושואב אנרגיה מהנדוואר שנחלש עוד יותר, אולם מצליח להשתחרר. "קדימה בוא נסיים את זה. דחיפה!" מצווה רז.
[b]עומר~[/b]
סקווירטל ממשיך להשתעל ולא מצליח לתקוף באקדח מים. הנדוואר מזנק קדימה ופוגע בו עם נשיכה ופוצע את סקווירטל קשה. "סיים אותו עם נשיכה נוספת!" קורא החייל והנדוואר מזנק קדימה.
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 8 2009, 08:05 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
סקווירטל ממשיך להשתעל ולא מצליח לתקוף באקדח מים. הנדוואר מזנק קדימה ופוגע בו עם נשיכה ופוצע את סקווירטל קשה. "סיים אותו עם נשיכה נוספת!" קורא החייל והנדוואר מזנק קדימה. [/b][/quote]
"סקויירטל תכנס לתוך השריון! תחכה עד שהוא נושך ואז תשלח אקדח מים בכל הכוח!"
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 8 2009, 08:05 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר מנסה להשתחרר מהזרע עלוקה, אולם לא מצליח להשתמש בצרחה בשביל כך. שרומיש מנצל זאת ומשתמש בשאיבה ושואב אנרגיה מהנדוואר שנחלש עוד יותר, אולם מצליח להשתחרר. "קדימה בוא נסיים את זה. דחיפה!" מצווה רז.
[/b][/quote]
"האונדור,בשארית הכוחות שלך תקפוץ ותשלח גחלת לעבר שרומיש!בכל הכוח שנותר לך!צא!"
-
"הטיירוג הזה שלי צא סטארוי ותשתמש במכת כנף ומיד אחרי זה במתקפה מהירה"
לא ידעתי מה לצטט אז כתבתי בלי ציטוט הפעם
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 6 2009, 11:36 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
גאביט מגיח החוצה ושולח זעם דרקון שפוגע ישירות בנידורן זכר ומחסל אותו. [/b][/quote]
"צא פוקדור!"
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 8 2009, 07:13 PM
[b] [b]קיט~[/b]
אתה מתחיל לרדוף אחר הנער והנער הולך יותר מהר, אתה ממשיך לרדוף אחריו עד שלבסוף אתה מאבד אותו. [/b][/quote]
יש לי טיילו?
אם כן:"טיילו צא!,עוף ותחפש ילד שבורח מהאזור הזה בערך!"
אם לא:"אני עוד אמצא אותו" אגיד לעצמי ואמשיך
-
[b]ארתור~[/b]
סטראוויה מגיח החוצה מהפוכדור שלו ופוגע עם מתקפת כנף בטיירוג המופתע והוא נופל. טיירוג קם מיד ומשתמש במכת קראטה שחוסמת את ההתקפה המהירה. לאחר מכן הוא משתמש בחיזוק שרירים.
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר מתרומם אט אט מהקרקע, ואז פותח בריצה ששוברת את השיתוק, הוא מתחמק מהדחיפה ושולח גחלת חזקה מאוד שפוגעת ישירות בשרומיש שנופל מעולף על הקרקע. שנייה אחר כך, הנדוואר נופל מעולף גם הוא "שרומיש!" קורא רז, וממהר לבדוק את מצבו.
[b]עומר~[/b]
סקווירטל נעמד במקום ולא מקשיב להוראות ממך. הוא מזנק קדימה ומשתמש בזנב אקווה! הנדוואר סופג מכה ישירה ונופל מעולף על הקרקע "לא!" קורא החייל בזעם, מחזיר את הנדוואר ונעלם מהמקום. סקווירטל מסתובב אלייך בחיוך קלוש, ואז נופל מעולף על הקרקע, מלא בחבלות מהנשיכה של הנדוואר.
[b]קיט~[/b]
תסתכל בהודעת הרשומים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו יוצא ועף לחפש אחר אותו הילד. אתה ממתין כחצי שעה, עד שטיילו חוזר ומסמן לך שהוא לא מצא דבר.
[b]ג'יי~[/b]
הפוכדור נזרק לעבר נידורן שנשאב פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים ולבסוף נעצר. נידורן נלכד!
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 8 2009, 08:33 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
סקווירטל נעמד במקום ולא מקשיב להוראות ממך. הוא מזנק קדימה ומשתמש בזנב אקווה! הנדוואר סופג מכה ישירה ונופל מעולף על הקרקע "לא!" קורא החייל בזעם, מחזיר את הנדוואר ונעלם מהמקום. סקווירטל מסתובב אלייך בחיוך קלוש, ואז נופל מעולף על הקרקע, מלא בחבלות מהנשיכה של הנדוואר. [/b][/quote]
"עבודה מעולה סקויירטל" אני אומר לו בחיוך ומחזיר אותו לפוקדור וממשיך בדרכי.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
סטראוויה מגיח החוצה מהפוכדור שלו ופוגע עם מתקפת כנף בטיירוג המופתע והוא נופל. טיירוג קם מיד ומשתמש במכת קראטה שחוסמת את ההתקפה המהירה. לאחר מכן הוא משתמש בחיזוק שרירים. [/b][/quote]
"יפה מאוד סטארויה עכשיו תשתמש במכת כנף שוב פעם ואז בבלימה"
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
הפוכדור נזרק לעבר נידורן שנשאב פנימה. הפוכדור נע מספר פעמים ולבסוף נעצר. נידורן נלכד! [/b][/quote]
נדוריאן פצוע?
---------------
אני מתחיל ללכת לחפש קרב לנדוריאן
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר מתרומם אט אט מהקרקע, ואז פותח בריצה ששוברת את השיתוק, הוא מתחמק מהדחיפה ושולח גחלת חזקה מאוד שפוגעת ישירות בשרומיש שנופל מעולף על הקרקע. שנייה אחר כך, הנדוואר נופל מעולף גם הוא "שרומיש!" קורא רז, וממהר לבדוק את מצבו.
[/b][/quote]
אני רץ להונדור מתיישב לידו ואומר לו:"היית מעולה!אני גאה בך!אני אקח אותך עכשיו בפוקדור למרכז הפוקימונים" אני מכניס את הונדור לפוקדור ואומר לרז:"זה היה קרב טוב!"ומיד אחרי זה רץ למרכז הפוקימונים.
-
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מחזיר את הנדוואר לפוכדור שלו, נפרד מרז ורץ למרכז הפוקימונים. אתה מגיע לשם כעבור כמה דקות, ונכנס פנימה, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך. כעבור מספר דקות נכנס גם רז פנימה ומרפא את שלו "היה קרב טוב, יש לך הנדוואר די חזק" הוא אומר לך.
[b]ג'יי~[/b]
כן, כרגע הוא לא יכול להילחם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחפש פוקימון פראי לקרב אימון אך אינך מוצא אחד. הערב מתחיל לרדת.
[b]ארתור~[/b]
סטראוויה עפה לכיוון טיירוג עם מתקפת כנף אך טיירוג מתחמק במהירות די מרשימה ופוגע עם בעיטה נמוכה בגבו של סטראוויה שנופל פצוע בינוני עד קשה על הקרקע, והוא ספג מכה די חזקה. הוא בקושי מצליח לקום.
[b]עומר~[/b]
אתה צועד לך במערה, ולאחר כשעתיים בערך אתה נתקל לפתע במשהו על הרצפה. אתה מבחין שזה בקבוקון קטן של שיקוי נגד רעל.
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 8 2009, 09:16 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה מחזיר את הנדוואר לפוכדור שלו, נפרד מרז ורץ למרכז הפוקימונים. אתה מגיע לשם כעבור כמה דקות, ונכנס פנימה, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך. כעבור מספר דקות נכנס גם רז פנימה ומרפא את שלו "היה קרב טוב, יש לך הנדוואר די חזק" הוא אומר לך.
[/b][/quote]
"תודה,גם הברלום שלך מרשים מאוד!" אני אומר לרז ויוצא ממרכז הפוקימונים.
אני יוצא וזורק את הפוקדור לאוויר ומוציא את הונדור ומחזיר את הפוקדור לכיס."איך אתה מרגיש?"אני שואל את הונדאור.
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
כן, כרגע הוא לא יכול להילחם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחפש פוקימון פראי לקרב אימון אך אינך מוצא אחד. הערב מתחיל לרדת. [/b][/quote]
אני מוציא את השק שינה והולך לישון
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה צועד לך במערה, ולאחר כשעתיים בערך אתה נתקל לפתע במשהו על הרצפה. אתה מבחין שזה בקבוקון קטן של שיקוי נגד רעל. [/b][/quote]
'או נהדר' אני חושב לעצמי ומרים אותו. ואז ממשיך ללכת X:
-
[b]עומר~[/b]
אתה ממשיך בתוך המערה, ולפתע אתה מבחין ביציאה מהמערה!
[b]ג'יי~[/b]
אתה נמצא ליד העיר ויולט, לא עדיף לך ללכת למרכז הפוקימונים?
[b]ג'ייסון~[/b]
"אממ... זה שרומיש" מתקן אותך רז, ואתה נפרד ממנו. אתה יוצא החוצה ומוציא החוצה את הנדוואר. הוא נעמד על רגליו ומתמתח. הוא נובח באושר. אתה שם לב לפתע שמתחיל להחשיך.
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 8 2009, 10:08 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה נמצא ליד העיר ויולט, לא עדיף לך ללכת למרכז הפוקימונים?
[/b][/quote]
אז אני הולך למרכז הפוקימונים הולך לאחות ג'וי שתרפה לי את הפוקימונים והולך לישון שם
-
[b] [b]עומר~[/b]
אתה ממשיך בתוך המערה, ולפתע אתה מבחין ביציאה מהמערה! [/b][/quote]
"יופי" אני אומר לעצמי ורץ לכיוון היציאה.
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
"אממ... זה שרומיש" מתקן אותך רז, ואתה נפרד ממנו. אתה יוצא החוצה ומוציא החוצה את הנדוואר. הוא נעמד על רגליו ומתמתח. הוא נובח באושר. אתה שם לב לפתע שמתחיל להחשיך. [/b][/quote]
"אני שמח שאתה מרגיש טוב"אני אומר להונדור,"בוא נחפש מקום שנוכל לישון בו" אני אומר לו.
-
[b]ג'יי~[/b]
אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך. לאחר מכן, אתה מבקש חדר מהאחות גו'י, ומשלם לה 5$. היא מראה לך את הדרך לחדר שלך ואתה עולה אליו. אתה פותח את הדלת ורואה בפנים מיטה גדולה, מקלחת+שירותים ומרפסת גדולה.
[b]עומר~[/b]
אתה רץ קדימה ולבסוף מגיעה ליציאה מהמערה. אתה יוצא החוצה ורואה שדה גדול ובו מסתובבים מספר מאמנים עם הפוקימונים שלהם. מרחוק, אתה מבחין בעיר אזליה.
[b]ג'ייסון~[/b]
"אם אתה מחפש מקום לישון בו, אתה יכול להישאר כאן במרכז הפוקימונים" אומרת האחות גו'י שמופיעה לפתע לצדך.
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 8 2009, 10:30 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה רץ קדימה ולבסוף מגיעה ליציאה מהמערה. אתה יוצא החוצה ורואה שדה גדול ובו מסתובבים מספר מאמנים עם הפוקימונים שלהם. מרחוק, אתה מבחין בעיר אזליה. [/b][/quote]
אני יוצא החוצה וניגש לאחד מהמאנים ושאול אם הוא רוצה קרב קצר.
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך. לאחר מכן, אתה מבקש חדר מהאחות גו'י, ומשלם לה 5$. היא מראה לך את הדרך לחדר שלך ואתה עולה אליו. אתה פותח את הדלת ורואה בפנים מיטה גדולה, מקלחת+שירותים ומרפסת גדולה. [/b][/quote]
אני רץ למיקלחת מיתקלח הולך למירפסת ושותה משו מוציא את הפוקימונים מאכיל אותם משחק עם כולם ואז מחזיר אותם והולך לישון
-
[b]עומר~[/b]
אתה מסתובב בשדה ולבסוף מבחין במאמנת שנראית די חמודה וגם חזקה. אתה מציעה לה קרב והיא מסכימה "מה דעתך על קרב כפול?" היא שואלת אותך וקורצת לך.
[b]ג'יי~[/b]
אתה נכנס להתקלח ויוצא כעבור 10 דקות, ולאחר מכן מוציא את הפוקימונים שלך ואוכל איתם ארוחת ערב ומשחק איצם, ואז הולך לישון.
אתה מתעורר למחרת ב8 בבוקר כשכל הפוקימונים יושנים להם בחדר.
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 8 2009, 10:52 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה נכנס להתקלח ויוצא כעבור 10 דקות, ולאחר מכן מוציא את הפוקימונים שלך ואוכל איתם ארוחת ערב ומשחק איצם, ואז הולך לישון.
אתה מתעורר למחרת ב8 בבוקר כשכל הפוקימונים יושנים להם בחדר. [/b][/quote]
אני החזיר אותם לפוקדור הולך לאחות ג'וי ושואל אותה:
"אני יכול להישר כאן עוד לילה? כי אני יהיה פה בסביבה"
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 8 2009, 10:52 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתה מסתובב בשדה ולבסוף מבחין במאמנת שנראית די חמודה וגם חזקה. אתה מציעה לה קרב והיא מסכימה "מה דעתך על קרב כפול?" היא שואלת אותך וקורצת לך.
[/b][/quote]
"בסדר" אני אומר ומוציא את סיליקון ואת קריקוט.
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
"אם אתה מחפש מקום לישון בו, אתה יכול להישאר כאן במרכז הפוקימונים" אומרת האחות גו'י שמופיעה לפתע לצדך. [/b][/quote]
"תודה רבה!תוכלי לקחת אותי לחדר?"אני שואל אותה?
-
[b]עומר~[/b]
חנכת את עמוד 75 ולכן אתה מקבל אולטרה בול ותפגוש פוקימון נדיר בהמשך מסעך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את סילקון ואת קריקטוט החוצה, והם מוכנים לקרב "צאו, סינדיקוויל ומטפוד!" היא קוראת ומשחררת החוצה מטפוד וסינדיקוויל מוכנים לקרב "סינדיקוויל, גחלת לעבר סילקון! מטפוד, דחיפה על קריקוט!" היא מצווה.
[b]ג'ייסון~[/b]
"פשוט עלה במדרגות וכנס לחדר השמאלי ביותר" היא אומרת לך בחיוך.
[b]ג'יי~[/b]
"תרגיש חופשי לחזור" היא אומרת לך בחיוך וחוזרת לדלפק שלה. מה תרצה לעשות כעת?
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 8 2009, 11:30 PM
[b] [b]עומר~[/b]
חנכת את עמוד 75 ולכן אתה מקבל אולטרה בול ותפגוש פוקימון נדיר בהמשך מסעך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את סילקון ואת קריקטוט החוצה, והם מוכנים לקרב "צאו, סינדיקוויל ומטפוד!" היא קוראת ומשחררת החוצה מטפוד וסינדיקוויל מוכנים לקרב "סינדיקוויל, גחלת לעבר סילקון! מטפוד, דחיפה על קריקוט!" היא מצווה. [/b][/quote]
יאייי ^_^
"סיליקון תתקשח ואז שלח עליו עוקץ רעל ואז דחיפה! קריקוט תשתמש בהתמדה ואז בנשיכת חרק!" אני אומר.
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
"תרגיש חופשי לחזור" היא אומרת לך בחיוך וחוזרת לדלפק שלה. מה תרצה לעשות כעת? [/b][/quote]
אני הולך לחפש לי מאמן לקרב
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
"פשוט עלה במדרגות וכנס לחדר השמאלי ביותר" היא אומרת לך בחיוך.
[/b][/quote]
אני נכנס לחדר ומוציא את כל הפוקימונים שלי מהפוקדורים,"עכשיו אתם יכולים לנוח ולשחק ולאכול" אני אומר להם ושם להם אוכל לפוקימונים בקערות.
-
תגובה אחרונה להיום, נמשיך מחר בערב.
[b]עומר~[/b]
סילקון מתקשח וסופג את הגחלת של סינדיקוויל, והוא נפצע קל עד בינוני בזכות ההתקשחות. הוא משתמש בעוקץ רעל לעברו אך סינדיקוויל מתחמק ממנה בקלות. מנגד, קריקטוט משתמש בהתמדה ולא זז ממקומו. מטפוד דוחף אותו וקריקוט נהדף אחורנית, נפצע קל "סינדיקוויל, מהירות לעבר קריקטוט! מטפוד, דחיפה על סילקון!" מצווה המאמנת.
[b]ג'יי~[/b]
אתה מחפש לעצמך מאמן לקרב אך אינך מוצא אחד כזה. לפתע, אתה שם לב שאתה נמצא מול מכון העיר ויולט.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה עולה לחדר ומשחרר את כל הפוקימונים שלך, והם מיד מתחילים לשחק להם. אתה מארגן ארוחת ערב לך ולפוקימונים שלך, ומיד כולם באים לאכול. לבסוף, הם גומרים לאכול ונשכבים לישון.
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 9 2009, 12:02 AM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה עולה לחדר ומשחרר את כל הפוקימונים שלך, והם מיד מתחילים לשחק להם. אתה מארגן ארוחת ערב לך ולפוקימונים שלך, ומיד כולם באים לאכול. לבסוף, הם גומרים לאכול ונשכבים לישון. [/b][/quote]
אני מוודא שכולם בסדר ונכנס למיטה לישון.
-
[b] [b]קיט~[/b]
תסתכל בהודעת הרשומים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו יוצא ועף לחפש אחר אותו הילד. אתה ממתין כחצי שעה, עד שטיילו חוזר ומסמן לך שהוא לא מצא דבר. [/b][/quote]
"אני עוד אמצא את הפחדן הזה" אחשוב ואמשיך בדרכי
-
[b] [b]ארתור~[/b]
סטראוויה עפה לכיוון טיירוג עם מתקפת כנף אך טיירוג מתחמק במהירות די מרשימה ופוגע עם בעיטה נמוכה בגבו של סטראוויה שנופל פצוע בינוני עד קשה על הקרקע, והוא ספג מכה די חזקה. הוא בקושי מצליח לקום. [/b][/quote]
"אוי לא סטארויה" אני אומר בעצב ואז ני אומר לו "אם אתה תצליח לקום תשתמש במהירות ואז במצכת כנף"
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 9 2009, 12:02 AM
[b] תגובה אחרונה להיום, נמשיך מחר בערב.
[b]עומר~[/b]
סילקון מתקשח וסופג את הגחלת של סינדיקוויל, והוא נפצע קל עד בינוני בזכות ההתקשחות. הוא משתמש בעוקץ רעל לעברו אך סינדיקוויל מתחמק ממנה בקלות. מנגד, קריקטוט משתמש בהתמדה ולא זז ממקומו. מטפוד דוחף אותו וקריקוט נהדף אחורנית, נפצע קל "סינדיקוויל, מהירות לעבר קריקטוט! מטפוד, דחיפה על סילקון!" מצווה המאמנת. [/b][/quote]
"קריקוט חכה עד שהוא יתקרב ואז שחרר את ההתמדה ואז נשיכת חרק" אני אומר לו "סליקון תשלח עוקץ רעל ואז דחיפה על מטפוד!"
שכחת להוסיף לסקווירטל את הסילון מים X:
-
[b]עומר~[/b]
זנב אקווה, והוספתי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סינדיקוויל רץ קדימה ושולח מתקפת מהירות שפוגעת ישירות בקריקטוט. קריקטוט מתנדנד, ואז משחרר התמדה חזקה מאוד שפוגעת ישירות בסינדיקוויל ופוצעת אותו בינוני. קרקיטטו מתנשף, ולא מצליח להוציא לפועל את נשיכת החרק. מנגד, סילקון שולף עוקץ רעל שפוגע ישירות במטפוד ומרעיל אותו, אך שניהם רצים זה לזה ודוחפים אחד את השני. לפתע, שניהם מתחילים לזהור באור לבן "שניהם מתפתחים!" אומרת המאמנת בהפתעה. סילקון משנה את צורתו, והופך לביוטיפליי יפייפה, שמתעופף מעל שדה הקרוב [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa267.png[/img]. מנגד, מטפוד משנה את צורתו והופך לבאטרפרי יפה ונאה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa012.png[/img] "כל הכבוד, באטרפרי! עכשיו, תקוף עם בילבול לעבר ביוטיפליי! סינדיקוויל, גחלת על קריקטוט!" היא מצווה. באטרפרי מתכונן לשלוח בילבול לעבר ביוטיפליי, אך הוא נחסם ע"י מתקפת רוח של ביוטיפליי.
[b]ארתור~[/b]
סטראוויה מתרומם אט אט מהקרקע, ומשתמש בכנף פלדה חזקה למראה, שפוגעת ישירות בטיירוג, שסופג מכה קריטית ומתעלף.
[b]קיט~[/b]
אתה חוזר לעיר ויולט, מה תרצה לעשות כעת? המכון פנוי, וגם מגדל הספראוט פתוח, אם תרצה לבקר שם.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה בוחן את כל הפוקימונים שלך, ואתה רואה שכולם בסדר גמור. אתה מתרווח במיטה ונרדם. אתה מתעורר למחרת בבוקר ב9.
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 9 2009, 04:33 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה בוחן את כל הפוקימונים שלך, ואתה רואה שכולם בסדר גמור. אתה מתרווח במיטה ונרדם. אתה מתעורר למחרת בבוקר ב9. [/b][/quote]
אני מעיר את כל הפוקימונים שלי ומכניס את כולם לפוקדורים חוץ מאת הונדור.
אני מארגן את כל הדברים שלי ויוצא ממרכז הפוקימונים,אני מתחיל לחפש מישהו שמעוניין בקרב של יותר מפוקימון אחד.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
סטראוויה מתרומם אט אט מהקרקע, ומשתמש בכנף פלדה חזקה למראה, שפוגעת ישירות בטיירוג, שסופג מכה קריטית ומתעלף. [/b][/quote]
אני זורק עליו פוקדור
-
[b] [b]עומר~[/b]
זנב אקווה, והוספתי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סינדיקוויל רץ קדימה ושולח מתקפת מהירות שפוגעת ישירות בקריקטוט. קריקטוט מתנדנד, ואז משחרר התמדה חזקה מאוד שפוגעת ישירות בסינדיקוויל ופוצעת אותו בינוני. קרקיטטו מתנשף, ולא מצליח להוציא לפועל את נשיכת החרק. מנגד, סילקון שולף עוקץ רעל שפוגע ישירות במטפוד ומרעיל אותו, אך שניהם רצים זה לזה ודוחפים אחד את השני. לפתע, שניהם מתחילים לזהור באור לבן "שניהם מתפתחים!" אומרת המאמנת בהפתעה. סילקון משנה את צורתו, והופך לביוטיפליי יפייפה, שמתעופף מעל שדה הקרוב [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa267.png[/img]. מנגד, מטפוד משנה את צורתו והופך לבאטרפרי יפה ונאה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa012.png[/img] "כל הכבוד, באטרפרי! עכשיו, תקוף עם בילבול לעבר ביוטיפליי! סינדיקוויל, גחלת על קריקטוט!" היא מצווה. באטרפרי מתכונן לשלוח בילבול לעבר ביוטיפליי, אך הוא נחסם ע"י מתקפת רוח של ביוטיפליי. [/b][/quote]
"עבודה מעולה ביוטיפליי!" אני אומר באושר "עכשיו תשתמש ברוח ועוקץ רעל על סינדקוויל! קריקוט תשתמש בנשיכת חרק על באטרפריי!" אני קורא.
-
[b]עומר~[/b]
ביוטיפליי שולח מתקפת רוח שמעיפה את הגחלת שסינדיקוויל שולח היישר לעבר... באטרפרי! הוא סופג מכה ישירה ונופל מעולף על הקרקע "לא, באטרפרי!" קוראת המאמנת בעצב. סינדיקוויל מתחמק מעוקץ הרעל של ביוטיפליי ושולח גחלת שפוגעת בקריקטוט שמתעלף.
[b]ארתור~[/b]
אתה זורק עליו פוכדור והוא נשאב פנימה. הפוכדור זז ולבסוף נעצר. טיירוג נלכד!
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מחזיר את כולם ויוצא ממרכז הפוקימונים שבעיר, כשהנדוואר לצדך. אתה הולך לחפש אחר מאמן לקרב פוקימונים, ואתה שם לב שאתה נמצא מול מגדל הספראוט.