-
[QUOTE=LordAbizi;867075]לי
זה כבר לא סטארלי.
--
"שלוס, תקוף באקדח מים, ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר הדייג. סטארביה טס מטה ודוחף את שלוס ופוגע בו. שלוס נפגע, אך עדיין ממוקד בסטארביה, ומצליח לפגוע בו עם אקדח מים. סטארביה טס מסתובב סביב שלוס ואז טס אליו ומנקר אותו. שלוס מסתובב, ואז מזנק במלוא משקלו אל סטארביה ופוגע בו.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"אס אוירי וזנב ברזל"
-
[QUOTE=LordAbizi;867075]
דן
צ'ארמנדר מתחיל לרוץ מהר, והוא מצליח להתחמק אל מאחורי פאצ'יריסו, ואז דוחף אותה מאחור. פאצ'יריסו מסתובב, ומנחית מכה עם הזנב אל צ'ארמנדר. פאצ'יריסו נראה ממש עייף.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר שישתמש בגחלת ואחר כך דחיפה דחיפה ועוד פעם דחיפה !
-
[QUOTE=LordAbizi;855410]
תמיר
"וספיקוון, קרן איתות על גאביט, עד שאראידוס ופורטרס יגיעו אליו. אריאדוס, תקוף בנעיצת רעל. פורטרס, תלה את הקורים של אראידוס על העץ, ותקוף בסיבוב מהיר! לאחר מכן אראידוס, תפוס את פורטרס עם הרגליים שלך, והתחבאו בעץ" אומר ארקון וודמן. גאביט מנסה להשתחרר ומזיז את היד שלו, אך הוא מתקה להגיע עד לקורים בגלל התנוחה בה נקרע. אז הוא עוזר לזעם דרקון לצד הקרוב ביותר אליו. הוא יורה את הזעם הדרקון שגורם נזק לגזעי העצים, בזמן שווספיקוון יורה עליו קרן איתות. פיקאצ'ו שולח מכת ברק אל ווספיקוון. אריאדוס ופורטרס מתחילים לסגור על גאביט, והנדוואר רודף עם הלהביור אחרי אריאדוס, אך הוא נע מהר על הקורים, ולבסוף הם כולם מגיעים לגאביט ופוגעים בו. גאביט תוקף גם אותם עם זעם הדרקון וזה מה שמשחרר אותו. ווספיקוון מפסיקה לתקוף ומנסה לברוח מההתקפות של פיקאצ'ו. הנדוואר שולח את הלהביור אל אריאדוס ופורטרס, אך אריאדוס תופס בפורטרס, ובורח חזרה על העצים, בזמן שהוא נפגע מעט מהלהביור.
[/QUOTE]
"גאביט,תקוף בדרקו מטאור על כל העצים מסביב,תתחיל בכאלה שקרובים לפוקימונים שלו!הנדוואר,פיקצא'ו,תגנו עליו!תתקפו אותם במכת ברק ולהביור על שלושתם,ותחסמו כל מתקפה שלהם ע"י מתקפה שלכם,ואם זה לא מצליח שלושתכם תתחמקו,תלוי אל מי המתקפה מגיעה!"
סורי שלא הגבתי המון זמן...:sorry:
-
לי
...
>.<
זה [b]לא [/b]סטארלי!
--
"שלוס, דחיפה, ולאחר מכן אקדח מים!" אומר הדייג. סטארביה טס מטה, ומתכונן לתקוף את שלוס, ושלוס מסתער אל סטרביה. שני הפוקימונים מתנגשים בעוצמה וכל אחד מועף מעט אחורה. שלוס יורה אקדח מים שפוגע בסטארביה שמתקרב לשלוס, ובסוף מכה בו עם הזנב.
דן
צ'ארמנדר מצליח לשלוח שמונה כדורי אש אל פא'ציריסו. פא'ציריסו מתקרב כל הזמן הזה אל צ'ארמנדר, ודוחף אותו. צ'ארמנדר מתחיל בסדרת דחיפות אל פאצ'יריסו. לחלקן פאצ'יריסו מגיב במכת זנב.
תמיר
זה בסדר..
--
"ווספיקוון, תקוף בכח תכשיט את הנדוואר. פורטרס, תנועת עץ, ולאחר מכן סיבוב מהיר על פיקאצ'ו. אריאדוס, לאחר שהם תוקפים, תקוף בפצצת רפש את גאביט" אומר ארקון וודמן. ווספיקוון מתחיל לתקוף בכח תכשיט, והנדוואר שולח להביור אל ווספיקוון והמתקפות שלהם מתנגשות. גאביט שולח דרקו מטאור אל אחד העצים שמתגלה כטעות, ופיקאצ'ו שולח מכת ברק אל עץ אחר סתם בתקווה לפגוע במשהו. מאחד העצים יוצא פורטרס שמתשמש בסיבוב מהיר. פיקאצ'ו מנסה ליירט אותו עם מכת ברק, והוא גורם לפורטרס להטען. פורטרס מגיע אליהם ופורק את המטען ופוגע קצת בפיקאצ'ו ובהנדוואר. גאביט שולח דרקו מטאור אל העץ ממנו יצא פורטרס, ובינתיים מאחד העצים האחרים נשלח גוש רפש ענק שפוגע בהנדוואר ומטשטש מעט את הראייה שלו. ווספיקוון מתחיל להתעייף.
-
[quote=LordAbizi;868434]לי
...
>.<
זה [B]לא [/B]סטארלי!
--
"שלוס, דחיפה, ולאחר מכן אקדח מים!" אומר הדייג. סטארביה טס מטה, ומתכונן לתקוף את שלוס, ושלוס מסתער אל סטרביה. שני הפוקימונים מתנגשים בעוצמה וכל אחד מועף מעט אחורה. שלוס יורה אקדח מים שפוגע בסטארביה שמתקרב לשלוס, ובסוף מכה בו עם הזנב.
[/quote]
אני אומר לסטרביה"זנבברזל וניקור על שלוס"
-
[QUOTE=LordAbizi;868434]
דן
צ'ארמנדר מצליח לשלוח שמונה כדורי אש אל פא'ציריסו. פא'ציריסו מתקרב כל הזמן הזה אל צ'ארמנדר, ודוחף אותו. צ'ארמנדר מתחיל בסדרת דחיפות אל פאצ'יריסו. לחלקן פאצ'יריסו מגיב במכת זנב.
.[/QUOTE]
אני חושב שזה הזמן שפאצריסו ילך לישון באמת שהגיע הזמן.
--
אומר לצארמנדר דחיפה אחר כך שריטה ואז שיפל את פאצריסו
-
[QUOTE=LordAbizi;868434]
תמיר
זה בסדר..
--
"ווספיקוון, תקוף בכח תכשיט את הנדוואר. פורטרס, תנועת עץ, ולאחר מכן סיבוב מהיר על פיקאצ'ו. אריאדוס, לאחר שהם תוקפים, תקוף בפצצת רפש את גאביט" אומר ארקון וודמן. ווספיקוון מתחיל לתקוף בכח תכשיט, והנדוואר שולח להביור אל ווספיקוון והמתקפות שלהם מתנגשות. גאביט שולח דרקו מטאור אל אחד העצים שמתגלה כטעות, ופיקאצ'ו שולח מכת ברק אל עץ אחר סתם בתקווה לפגוע במשהו. מאחד העצים יוצא פורטרס שמתשמש בסיבוב מהיר. פיקאצ'ו מנסה ליירט אותו עם מכת ברק, והוא גורם לפורטרס להטען. פורטרס מגיע אליהם ופורק את המטען ופוגע קצת בפיקאצ'ו ובהנדוואר. גאביט שולח דרקו מטאור אל העץ ממנו יצא פורטרס, ובינתיים מאחד העצים האחרים נשלח גוש רפש ענק שפוגע בהנדוואר ומטשטש מעט את הראייה שלו. ווספיקוון מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
תמשיכו לתקוף כמו מקודם!"
-
לי
"שלוס, מכת בוץ, ולאחר מכן נגיחה!" אומר הדייג. סטרביה טס מטה ומנחית מכה עם הזנב שלו על הפנים של שלוס. שלוס יורק בוץ אל סטארביה, אך סטארביה מצליח לנסוק ולהתחמק. סטארביה מסתובב וטס אל שלוס ומנקר אותו. שלוס מנצל זאת ונוגח בסטארביה. שלוס מתחיל להתעייף.
דן
תזכור שזה נתון להחלטתך...
--
צ'ארמנדר קופץ ודוחף את פא'צריסיו. פאצ'יריסו נפגע, ומצליח להכות עם הזנב שלו בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את פאצ'יריסו ומפיל אותו.
תמיר
"פורטרס, אריאדוס, קומבו כדור ג'אירו, תחילה על פיקאצ'ו, לאחר מכן על הנדוואר ולבסוף אל גאביט! ווספיקוון, קרן איתות על גאביט!" אומר ארקון וודמן. גאביט מנגב מפרצופו את הרפש, ואז דרקו מטאור על אחד העצים ומוציא אותו משימוש. בינתיים אראידוס תופס את פורטרס עם הקורים, טס אל פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מנסה לחשמל אותו אך פורטרס נטען בחשמל, ופוגע בפיקאצ'ו. לאחר מכן פורטרס טס אל הנדוואר. הנדוואר מנסה לשרוף את הקורים, אך פורטרס פורק את המטען "שמתנגש" באש ועוצר אותה, ולאחר מכן פוגע בהנדוואר. לבסוף פורטרס פוגע בגאביט. פורטרס מתרחק מגאביט, ואז גאביט גם נפגע מקרן איתות של ווספיקוון.
-
[QUOTE=LordAbizi;871165]
תמיר
"פורטרס, אריאדוס, קומבו כדור ג'אירו, תחילה על פיקאצ'ו, לאחר מכן על הנדוואר ולבסוף אל גאביט! ווספיקוון, קרן איתות על גאביט!" אומר ארקון וודמן. גאביט מנגב מפרצופו את הרפש, ואז דרקו מטאור על אחד העצים ומוציא אותו משימוש. בינתיים אראידוס תופס את פורטרס עם הקורים, טס אל פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מנסה לחשמל אותו אך פורטרס נטען בחשמל, ופוגע בפיקאצ'ו. לאחר מכן פורטרס טס אל הנדוואר. הנדוואר מנסה לשרוף את הקורים, אך פורטרס פורק את המטען "שמתנגש" באש ועוצר אותה, ולאחר מכן פוגע בהנדוואר. לבסוף פורטרס פוגע בגאביט. פורטרס מתרחק מגאביט, ואז גאביט גם נפגע מקרן איתות של ווספיקוון.[/QUOTE]
"גאביט,תנסה לירות את הדרקו מטאור מהר יותר!פיקצ'או,כשאתה עוצר את פורטרס,תנסה להשתמש במכת זנב על הכור כיד להפיל אותו,ולא במכת ברק,אבל על כל פוקימון אחר שלו תשתמש במכת ברק כרגיל!הנדוואר ופיקאצ'ו,תעזרו אחד לשני-אם אתם רואים שאחד מכם מותקף תגנו עליו!חוץ מזה תמשיכו כרגיל!"
-
[quote=LordAbizi;871165]לי
"שלוס, מכת בוץ, ולאחר מכן נגיחה!" אומר הדייג. סטרביה טס מטה ומנחית מכה עם הזנב שלו על הפנים של שלוס. שלוס יורק בוץ אל סטארביה, אך סטארביה מצליח לנסוק ולהתחמק. סטארביה מסתובב וטס אל שלוס ומנקר אותו. שלוס מנצל זאת ונוגח בסטארביה. שלוס מתחיל להתעייף.
[/quote]
אני אומר לסטרביה"רוח חזקה וניקור על שלוס"
-
[QUOTE=LordAbizi;871165]
דן
תזכור שזה נתון להחלטתך...
--
צ'ארמנדר קופץ ודוחף את פא'צריסיו. פאצ'יריסו נפגע, ומצליח להכות עם הזנב שלו בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את פאצ'יריסו ומפיל אותו. .[/QUOTE]
מזאת אומרת ?
--
מוציא במהירות פוקדור וזורק על פאצריסו
-
תמיר
"אריאדוס, תוציא את פורטרס משם. לאחר מכן תירה בעוקץ רעל על פיקאצ'ו או ההנדוואר, את הסדר אני משאיר לבחירתך. פורטרס, כשאתה רואה לנכון, תקוף בסיבוב מהיר את מי שאתה רואה שפגיע יותר. בינתיים ווספיקוון, תקוף בקרן איתות אל גאביט, או כל מי שינסה להפריע לך באמצע!" אומר ארקון וודמן. אראידוס שולח קור על פורטרס, וזורק אותו אל אחד העצים. גאביט מייצר דרקו מטאור, אך בגלל השאיפה לגמור אותו מהר יותר הוא לא יוצר כל כך חזק, ולא משמיד לגמרי את העץ אליו נזרק פורטרס. פורטרס ממהר לברוח אל עץ אחר. ווספיקוון שולחת קרן איתות אל גאביט, ובינתיים הנדוואר ופיקאצ'ו חוסמים את זה, אך אז נפגעים מעוקץ רעל. הם עוברים לתקוף את העץ (ואת עוקצי הרעל) וגאביט מסתובב ומתכוון להעיף לשם דרקו מטאור. בינתיים פורטרס תוקף בסיבוב מהיר ופוגע בהנדוואר. פיקאצ'ו יוצא אל הנדוואר ומכה בו עם הזנב, ובינתיים ווספיקוון שולחת קרן איתות ופוגעת בגאביט.
לי
"שלוס, יריית בוץ ולאחר מכן נגיחה!" אומר הדייג. שלוס שולח את הבוץ שלו, וסטארביה מייצרת רוח שמפזרת את הבוץ וכך למעשה לא נגרם נזק לאף צד. סטארביה טס מטה ומנקר את שלוס, ולאחר מכן שלוס נוגח בו.
דן
במשחק הזה, אתה קובע מתי לסיים את הקרב מול פוקימון פראי. אני בדרך כלל אנסה לתת לך רמזים מובהקים לכך.
--
אתה מוציא את הפכדור וזורק על פאצ'יריסו. פאצ'יריסו נכנס לפכודור והפוכדור מתנודנד מעט ולבסוף נעצר. לכדת פאצ'יריסו יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;872959]
לי
"שלוס, יריית בוץ ולאחר מכן נגיחה!" אומר הדייג. שלוס שולח את הבוץ שלו, וסטארביה מייצרת רוח שמפזרת את הבוץ וכך למעשה לא נגרם נזק לאף צד. סטארביה טס מטה ומנקר את שלוס, ולאחר מכן שלוס נוגח בו.
[/QUOTE]
אני אומר לטרביה"אס אויר וזנב ברזל על שלוס"
-
[QUOTE=LordAbizi;872959
דן
במשחק הזה, אתה קובע מתי לסיים את הקרב מול פוקימון פראי. אני בדרך כלל אנסה לתת לך רמזים מובהקים לכך.
--
אתה מוציא את הפכדור וזורק על פאצ'יריסו. פאצ'יריסו נכנס לפכודור והפוכדור מתנודנד מעט ולבסוף נעצר. לכדת פאצ'יריסו יעודכן מיד.[/QUOTE]
תסביר עדין לא הבנתי. אני צריך לכתוב הקרב הסתיים או מה?
--
מוציא את פאצריסו מהפוקדור ואומר לו שלום
-
[QUOTE=LordAbizi;872959]תמיר
"אריאדוס, תוציא את פורטרס משם. לאחר מכן תירה בעוקץ רעל על פיקאצ'ו או ההנדוואר, את הסדר אני משאיר לבחירתך. פורטרס, כשאתה רואה לנכון, תקוף בסיבוב מהיר את מי שאתה רואה שפגיע יותר. בינתיים ווספיקוון, תקוף בקרן איתות אל גאביט, או כל מי שינסה להפריע לך באמצע!" אומר ארקון וודמן. אראידוס שולח קור על פורטרס, וזורק אותו אל אחד העצים. גאביט מייצר דרקו מטאור, אך בגלל השאיפה לגמור אותו מהר יותר הוא לא יוצר כל כך חזק, ולא משמיד לגמרי את העץ אליו נזרק פורטרס. פורטרס ממהר לברוח אל עץ אחר. ווספיקוון שולחת קרן איתות אל גאביט, ובינתיים הנדוואר ופיקאצ'ו חוסמים את זה, אך אז נפגעים מעוקץ רעל. הם עוברים לתקוף את העץ (ואת עוקצי הרעל) וגאביט מסתובב ומתכוון להעיף לשם דרקו מטאור. בינתיים פורטרס תוקף בסיבוב מהיר ופוגע בהנדוואר. פיקאצ'ו יוצא אל הנדוואר ומכה בו עם הזנב, ובינתיים ווספיקוון שולחת קרן איתות ופוגעת בגאביט.
[/QUOTE]
"גאביט,זעם דרקון על ווספקווין,הנדוואר,להביור על ווספקווין,פיקאצ'ו,מכת ברק על ווספקווין,אחד אחרי השני,ותשתדלו לעזור אחד לשני להמנע מהתקפות עליו או מהגנה על ווספקווין!"