-
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
לרביטר משתמשת בחפירה וומתחמקת מפצצת הבוץ של סוינב.לרביטר נעלמת מהזירה.מילין אומרת לסוינב"חכה שהיא תצא ואז דחיפה חזקה"סוינב מוכן לתקוף את לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפתע מגבי מתפתח למגמר.מולך עומד מגמר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/126.png[/IMG].מגמר למד להביור.אתה מגיש למגמר את החפץ מגמיזר ואזהוא שוב מתפתח.מגמר נעלם ובקומומ מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/467.png[/IMG] מגמרוטאר.מגמרוטאר למד התלקחות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גראוליט מנסה שוב להביור ולשמוע בעצה לך.גראוליט מוציא מפיו גוש אש שדומה להביור קטן.גראוליט הצליח כמעא להביור[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;779312][B][COLOR="SandyBrown"]ניר
לרביטר משתמשת בחפירה וומתחמקת מפצצת הבוץ של סוינב.לרביטר נעלמת מהזירה.מילין אומרת לסוינב"חכה שהיא תצא ואז דחיפה חזקה"סוינב מוכן לתקוף את לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפתע מגבי מתפתח למגמר.מולך עומד מגמר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/126.png[/IMG].מגמר למד להביור.אתה מגיש למגמר את החפץ מגמיזר ואזהוא שוב מתפתח.מגמר נעלם ובקומומ מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/467.png[/IMG] מגמרוטאר.מגמרוטאר למד התלקחות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גראוליט מנסה שוב להביור ולשמוע בעצה לך.גראוליט מוציא מפיו גוש אש שדומה להביור קטן.גראוליט הצליח כמעא להביור[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את מגמרוטאר ומוצאי את בלדום ואומר לה שאני רוצה לפתח גם אותו
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחיר את מגמרוטאר לפוכדור שלו.אנה אומרת לך"אין בעיה בחר פוקימון שתילחם נגדו עם בלדום ששלו.אני רוצה שהפעם אתה תבחר תפוקימון.אוקי"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;779316][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחיר את מגמרוטאר לפוכדור שלו.אנה אומרת לך"אין בעיה בחר פוקימון שתילחם נגדו עם בלדום ששלו.אני רוצה שהפעם אתה תבחר תפוקימון.אוקי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה שאני רוצה להילחם נגד צ'ימצ'אר
-
[QUOTE=monster;779312][B][COLOR="SandyBrown"]ניר
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גראוליט מנסה שוב להביור ולשמוע בעצה לך.גראוליט מוציא מפיו גוש אש שדומה להביור קטן.גראוליט הצליח כמעא להביור[/COLOR][/B][/QUOTE]
לרביטר צאי ותעילי נשיכה על הראש של סוינב שהוא לא יוכל להפעיל דחיפה ואז נקמה
-
[quote]לוקאס
גראוליט מנסה שוב להביור ולשמוע בעצה לך.גראוליט מוציא מפיו גוש אש שדומה להביור קטן.גראוליט הצליח כמעא להביור[/quote]
"יופי שוב בכל הכוח הפעם תעשה את זה עליי ואל תהסס!" אני אומר ושם את הייד מאחורי הגב כדי להכין מגן...
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גראוליט מנסה עליך להביור.גראוליט משתמש בלהביור והוא מצליח לפתע.גראוליט למד להביור[/COLOR][/B]
לרביטר יוצאת מהבור ומתחמקת מהדחיפה של סוינב.לרביטר משתמשת בנשיכה על סוינב.סוינב מתחמק מהנמשיכה.לרביטר משתמשת בנקמה על סוינב.סוינב לא מצמליח להתחמק ונפגע.סוינב משתמש ברסיס קרח על לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אנה אומרת לך"או בחרת בסדר" לפתע מולך מופיע צ'ימצ'אר.אנה אומרת לך"אתה תוקף ראשון עם הבלדום שלך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;779328][B][COLOR="Blue"]לוקאס
גראוליט מנסה עליך להביור.גראוליט משתמש בלהביור והוא מצליח לפתע.גראוליט למד להביור[/COLOR][/B]
לרביטר יוצאת מהבור ומתחמקת מהדחיפה של סוינב.לרביטר משתמשת בנשיכה על סוינב.סוינב מתחמק מהנמשיכה.לרביטר משתמשת בנקמה על סוינב.סוינב לא מצמליח להתחמק ונפגע.סוינב משתמש ברסיס קרח על לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אנה אומרת לך"או בחרת בסדר" לפתע מולך מופיע צ'ימצ'אר.אנה אומרת לך"אתה תוקף ראשון עם הבלדום שלך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
לרביטר תנסי לעשות הגנת ברזל כדי לחסום את רסיס הקרח
ואז מפולת אבנים
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אנה אומרת לך"או בחרת בסדר" לפתע מולך מופיע צ'ימצ'אר.אנה אומרת לך"אתה תוקף ראשון עם הבלדום שלך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני חוסם את הלהביור עם המגן שיצרתי ואז אומר "יפה עכשיו אני אנסה ללמד אותך ניב אש! תאגור אש בפה שלך ואל תשחרר אותה! ואז תרוץ אל היריב שבמקרה זה הוא העץ ותנשך אותו!"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אני אומר לבלדום לתקוף בהורדה ואחר כך בראש ברזל
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום תוקף בהורדה את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.בלדום משתמש בראש ברזל על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר גם מזה מתחמק.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על בלדום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
המגן שיצרת מגן עליך מהלהביור של גראוליט.גראוליט מנסה ניב אש אך לא מצליח לעשות ניב אש[/COLOR][/B]
לרביטר מנסה הגנת ברזל אך לא מצליחה ונפגעת מרסיי הקרח של סוינב.לרביטר משתמשת במפולת אבנים על סויהנה.סוינב לא מצליח להתחמק מפלות האבנים.סוינב משתמש בפצצת בוץ[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;779359][B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום תוקף בהורדה את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.בלדום משתמש בראש ברזל על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר גם מזה מתחמק.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על בלדום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
המגן שיצרת מגן עליך מהלהביור של גראוליט.גראוליט מנסה ניב אש אך לא מצליח לעשות ניב אש[/COLOR][/B]
לרביטר מנסה הגנת ברזל אך לא מצליחה ונפגעת מרסיי הקרח של סוינב.לרביטר משתמשת במפולת אבנים על סויהנה.סוינב לא מצליח להתחמק מפלות האבנים.סוינב משתמש בפצצת בוץ[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לבלדום לחמוק מהגחלת ולתקוף שוב בהורדה
-
[quote]לוקאס
המגן שיצרת מגן עליך מהלהביור של גראוליט.גראוליט מנסה ניב אש אך לא מצליח לעשות ניב אש[/quote]
"זה בסדר חמוד לא נורא בו אליי" אני אומר ומלטף אותו אחרי שהוא מגיע "מעניין מה עם אמא..." אני מוציא את הפוקגיר ומתקשר אליה (אתה אמרת שיש לי פוקדיר שרקס התקשר אלי..)
-
[QUOTE=monster;779359][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לרביטר מנסה הגנת ברזל אך לא מצליחה ונפגעת מרסיי הקרח של סוינב.לרביטר משתמשת במפולת אבנים על סויהנה.סוינב לא מצליח להתחמק מפלות האבנים.סוינב משתמש בפצצת בוץ[/COLOR][/B][/QUOTE]
תנסי שוב!
ושוב מפולת אבנים
-
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
לרביטר מנסה הגנת ברזל אך שוב לא מצליחה ונפגעת מפצצת הבוץ של סוינב.לרביטר משתמשת במפולת אבנים על סוינב.סוינב מתחמק מהמפולת.סינב משתמש בחפירה ונעלם מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אתה מלטף את גרוליט בשמחה.אתה מתקשר לאימך ולפתע"הי לוקאס.איפה אתה ?מה נשמע ילדי?אתה בסדר?"אתה רואה שאתה מדבר עם אימך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהורדה ונפגע קשה.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ונעלם[/COLOR][/B]