-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 23 2009, 01:01 AM
[b]
פטריק-
הוא שומר אותו כמו חיה, כמו אש עם האנטר
--------------------------
"כן כמובן" אומר גרין ומעלה חיוך מאולץ. אתה וגרין רצים במלוא הכח אל מרכז הפוקימונים, לבסוף אתם מגיעים, גרין מכופף את ברכיו ושם את ידיו עליהם, מוריד את ראשו ומתנשף, אבל אתה ממהר. בלי לחכות לגרין אתה נכנס למרכז הפוקימונים, דוחף את כל האנשים בתור ומגיש לאחות ג'וי את סנדשרו-האחות ג'וי הייתה בתדהמה. "איך הסנדשרו שלך הגיע למצב כזה?" שאלה למרות שנראתה חוששת מהתשובה [/b][/quote]
אוקי
----
"לקחתי אותו מאמן שניצל אותו ותקף אותו עם שוט" הסביר והאיץ בה לרפא את סאנדשרו.
"כמה זמן יקח עד שהוא יתרפא האחות ג'וי?" אשאל בדאגה והביט לאחר , אל עבר גרין.
אני מהנהן בראש כ'אתה יכול לכת' ופונה אל האחו תג'וי לקבלת תשובה.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 22 2009, 08:45 PM
[b] ארתור-
אתה רואה שהפוכדור הזהב והפוכדור של פידג'וטו נמצאים אצל האיש בחליפה, הוא קם במהירות ומתחיל לרוץ, אך לפתע מתנגש באיש גדול. אתה רואה ליד האיש הגדול עוד אחד הזהה לו בדיוק בכל פרט וביניהם נמצא איש נמוך יותר וקירח בחליפה. האיש הגדול תופס את האיש בחליפה ומרים אותו לאוויר, האיש נמוך לוקח את הפוכדור שלך ופוכדור הזהב וניגש אליך ואומר:,תודה רבה לך על הובלת פוכדור הזהב להוואן נערי, אני מאמין שזה שייך לך" ואז הוא מגיש לך את הפוכדור של פידג'וטו [/b][/quote]
"תודה רבה" אומר לו בחיוך ואגיד לו "מה אני יכול לעשות כאן בהוואן?"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 22 2009, 11:49 PM
[b]
מיכה-
גלייסכור שעדיין פצוע מקרב מנסה להתאושש, הוא מסתכל אל המבט הרציני בעיניך ומבין את חומרת המצב. הוא מסתכל עליך בפנים רציניות ושם את הצבט על מצחו בכוונה שהוא מוכן לפקודה. לפני שאתה מזנק אתה מסתכל לעבר טוקסיקרואק, הוא מחייך אליך-נראה שגם הוא מוכן. [/b][/quote]
אני אומר ברצינות "טוקסיקרוק תרוץ לכיוון המסוק ומתי שתהיה מוכן
קפוץ על המסוק, גלייסקור מתי שנגיע על המסוק תקפיע את התקרה וחורר
אותה בניב קרח ותשבור אותה עם הקשה עילית ,טוקסיקרוק מתי שנחנסים למסוק תעלף את הטיסת במתקפה מסויימת ואתה וגרטה תשלטו על המסוק
בזמן שאני וגלייסקור נשחרר את סבליי!מבינים?"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 22 2009, 08:45 PM
[b]
עומר-
ממש מקוריXD
------------
גרין זורק בכל הכח את הפוכדור בכל הכח, הפוכדור פוגע בראיצ'ו אך לא ממש מזיז לו. הראיצ'ו מסתכל עליכם בעצבים ומתחיל לרוץ לעברכם. גרין תופס בידך ושניכם שוב רצים ובכל הכח, בסופו של דבר אתם מגיעים לנמל. בנמל אין שום סירה או ספינה חוץ מסירת מנוע בודדת הנמצאת בצד, אתה וגרין מתקדמים אליה ורואים בתוכה איש בבגדים צבאיים-[img]http://i39.tinypic.com/2dbudtw.jpg[/img]. "אז היו בעיות בדרך" הוא שואל, לאיש יש קול עבה המרגיש בעל ביטחון רב. "חוץ מכמה פוקימונים בעיתיים לא היה שום דבר" אומר גרין ואז מצחקק. "אז לפני שאנו עולים על הסירה אתם צריכים לעשות איזה משהו?", "לא" עונה גרין בפשטות, "ואתה ילד?" שואל האיש אותך כאשר הוא מסתכל עליך בסקרנות [/b][/quote]
תודה 3:
"לא שידוע לי" אני אומר בשקט ומתיישב בסירה
-
עומר-
אתה נכנס לסירה, גם גרין נכנס ויושב לידך מאחור. האיש במדי הצבא מתניע את הסירה ומתחיל לסוע. הנסיעה ממש שקטה, אף אחד לא מוציא מילה מפיו, לפתע אתה פותח את פיך בכוונה לומר משהו אך אין לך מה לומר. "אני סרג', מנהיג מכון וורמיליון. מי אתה?" שואל האיש במדי הצבא, אנחה בפיך עקב הפרת השקט המלחיץ
מיכה-
גרטה נשארה מאחור, ואהבתי את הרעיון D::
--------------------------------------------
טוקסי קרואק לוקח תנופה, לרגע קצר עוצר, מקפל את הרגליים ומזנק. גלייסכור קופץ אל המסוק ונוחת על הגג, הוא לא ממש מצליח לתפוס בו ומתחיל להחליק, במהירות שיניו מוקפאות! הוא צועק לעבר השמיים ותופס במסוק בעזרת ניב קרב והקשה עילית שמחוררת את המסוק ותופסת בו. אתה וטוקסיקרואק עומדים ליפול, נראה שהכל אבוד, אבל לפתע גלייסכור מניף את זנבו ותופס בידך, ליבך מספיק לפעום וחיוך עולה על פניך, אך אתה רואה את פניו של גלייסכור וחוזר לפוקוס. אחר כך אתה מתנדנד אל תוך המסוק וטוקסיקרואק איתך, אתה רואה את החיילת מצוות רוקט עם חיוך ערמומי מוכנה אליך
ארתור-
"האמת היא שאתה משיג גבול" אומר האיש הנמוך בעצב, "ללא רישומים אינך ראשי להסתובב בהוואן" ואז הוא טופח על כתיפך. "הדרך מכאן לקנטו ממש ארוכה, יש לך מי שייקח אותך בחזרה או שאתה צריך שאתן לך טרמפ?" הוא שואל ומעלה חיוך על פניו
פטריק-
גרין קולט את המסר, כאשר הוא נראה מעט נעלב הוא אומר "להתראות" והולך לו. האחות ג'וי ההמומה מפסיקה את הבייה בו ואומרת "אקח אותו עכשיו" ורצה מהר אל החדר האחורי. אתה מחכה לך בפנים דאוגות, מקווה שהסנדשרו יהיה בסדר. חולף לו לילה, "הנה הוא" נשמע קולה של האחות, אתה פותח את עינייך הרדומות ורואה את סנדשר בריא ושלם בין ידה, הוא קופץ אליך בשמחה
ניב-
שוב הונצ'קרוו עולה לאוויר, מלמעלה הוא מנפנף בכנפיו חזק ממש, ונראה שהוא מתאמץ יותר מהרגיל עקב המהלך הכושל שלו, מרוב כח נוצרת סופה ישר בלי עירבולים, הסופה מתקדמת במהירות אל היטמונצ'אן. "תישאר יציב" אומרת גרטה במבט דואג, היטמונצ'אן משנה את תנוחתו ונשאר במקום,הסופה מתעקשת להפיל אותו, אבל היטמונצ'אן נשאר יציב עד סוף הסופה. מלפניו מופיע הונצ'קרוו בקריאת הקרב, כאשר אנרגיה רבה ממוקדת במקורו והוא מצליחה לגרור איתו את היטמונצ'אן, חיתוך הלילה שלו לא מצליח מפני שהיטמונצ'אן תפוס במקורו. "אגרוף קרח!" צועקת גרטה, כאשר היטמונצ'אן תפוס במקורו של הונצ'קרוו הוא מקפיא את ידו, האגרוף פוגע בו בחוזקה ומפיל אותו לריצפה, הונצ'קרוו נוחת קפוא ומבוהל בעוד היטמונצ'אן נוחת על רגליו כאילו לא קה כלום
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 24 2009, 12:07 AM
[b] עומר-
אתה נכנס לסירה, גם גרין נכנס ויושב לידך מאחור. האיש במדי הצבא מתניע את הסירה ומתחיל לסוע. הנסיעה ממש שקטה, אף אחד לא מוציא מילה מפיו, לפתע אתה פותח את פיך בכוונה לומר משהו אך אין לך מה לומר. "אני סרג', מנהיג מכון וורמיליון. מי אתה?" שואל האיש במדי הצבא, אנחה בפיך עקב הפרת השקט המלחיץ [/b][/quote]
"עומר" אני אומר ומשפיל את מבטי וממשיך לשתוק.
"מתי מגיעים?" אני מוסיף אחרי כמה דקות של שתיקה.
-
[b] ניב-
שוב הונצ'קרוו עולה לאוויר, מלמעלה הוא מנפנף בכנפיו חזק ממש, ונראה שהוא מתאמץ יותר מהרגיל עקב המהלך הכושל שלו, מרוב כח נוצרת סופה ישר בלי עירבולים, הסופה מתקדמת במהירות אל היטמונצ'אן. "תישאר יציב" אומרת גרטה במבט דואג, היטמונצ'אן משנה את תנוחתו ונשאר במקום,הסופה מתעקשת להפיל אותו, אבל היטמונצ'אן נשאר יציב עד סוף הסופה. מלפניו מופיע הונצ'קרוו בקריאת הקרב, כאשר אנרגיה רבה ממוקדת במקורו והוא מצליחה לגרור איתו את היטמונצ'אן, חיתוך הלילה שלו לא מצליח מפני שהיטמונצ'אן תפוס במקורו. "אגרוף קרח!" צועקת גרטה, כאשר היטמונצ'אן תפוס במקורו של הונצ'קרוו הוא מקפיא את ידו, האגרוף פוגע בו בחוזקה ומפיל אותו לריצפה, הונצ'קרוו נוחת קפוא ומבוהל בעוד היטמונצ'אן נוחת על רגליו כאילו לא קה כלום [/b][/quote]
"אוקיי, אולי הוא יותר חזק ממה שחשבתי. הונצקרו תאגור מכת שמים ומתחכה. ברגע שהיטמונצאן מתקרב, צא במכת שמיים מדויקת וממנה תעבור לסופה ישר לקיר!"
-
[b]
פטריק-
גרין קולט את המסר, כאשר הוא נראה מעט נעלב הוא אומר "להתראות" והולך לו. האחות ג'וי ההמומה מפסיקה את הבייה בו ואומרת "אקח אותו עכשיו" ורצה מהר אל החדר האחורי. אתה מחכה לך בפנים דאוגות, מקווה שהסנדשרו יהיה בסדר. חולף לו לילה, "הנה הוא" נשמע קולה של האחות, אתה פותח את עינייך הרדומות ורואה את סנדשר בריא ושלם בין ידה, הוא קופץ אליך בשמחה [/b][/quote]
"הי סאנדשרו" אומר לו ואתן לו לעלות על כתפי.
"תודה האחות ג'וי" אומר ואחייך אליה.
אנ מנגב את קורי השינה מעניי ושואל אותה אם היא מכירה מקום טוב בו אפשר לישון בו בנוחות.
-
[b] ארתור-
"האמת היא שאתה משיג גבול" אומר האיש הנמוך בעצב, "ללא רישומים אינך ראשי להסתובב בהוואן" ואז הוא טופח על כתיפך. "הדרך מכאן לקנטו ממש ארוכה, יש לך מי שייקח אותך בחזרה או שאתה צריך שאתן לך טרמפ?" הוא שואל ומעלה חיוך על פניו [/b][/quote]
"האמת דווקא נראה לי שיש לי כרטיס כי ביל מקנטו פעם הביא לי כרטיס להוואן" אני אומר ומוציא את הכרטיס כדי להראות לאיש ואז אני שואל אותו "זה מספיק טוב או שאני צריך לחזור איתך?"
-
עומר-
"חה חה חה" פורץ סרג' בצחוק גדול "מצחיק שאתה שואל, תסתכל לפניך" אומר סרג' ומצביע לכיוון אי שנמצא באופק. "סוף סוף" אתה חושב לעצמך, אחרי השייט המייאש הזה אתה ממש רוצה לנוח קצת, אבל כאשר אתם מתקרבים נשמעים פיצוצים ועשן נראה בכל האי, משהו קורה שמה. "זה יכול להיות רק דבר אחד" אומר סרג', קולו נהיה רציני ומבט פניו משתנה, "אכן" ממשיך אותו גרין משלא ברצונו "גם דיאוקסיס השתגע" ואז הוא משפיל את ראשו
ניב-
הונצ'קרו מנסה להשתחרר, אך אינו מצליח מגוש הקרח, חיוך קטן וערמומי עולה בפניו של היטמונצ'אן. "אגרוף ברק" קוראת גרטה בקול לחוץ, בזמן שהונצ'קרוו הלחוץ מתאמץ לצאת מגוש הקרח היטמונצ'אן טוען חשמל בידו, הוא ממשיך לטעון אותו עד שהוא שאגרופו טעון מספיק. היטמונצ'אן מרים את אגרופו באוויר, לכיוון הונצ'קרוו, בעודו מחייך הוא משליך את האגרוף לעבר הונהצ'קרוו, לפתע הקרח נשבר, כמו תרנגולת הונצ'קרוו מזנק בלחץ, ואז מתאפס על עצמו ומתחמק לאוויר
פטריק-
"אם אין לך קרובי משפחה פה אז זה או שתישן בחוץ או שתישן פה-במרכז הפוקימונים" אומרת האחות ג'וי, מנידה את ראשו ומחייכת חיוך קליל המלווה בצחקוק. "ועוד דבר אחד" אומרת האחות ג'וי וקולה ופנינה הופכים לרציניים, "את בטוח שהסנדשרו הזה שלך? כי במחשב רשום שהוא לא לכוד בשום פוכדור"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 24 2009, 02:09 AM
[b] עומר-
"חה חה חה" פורץ סרג' בצחוק גדול "מצחיק שאתה שואל, תסתכל לפניך" אומר סרג' ומצביע לכיוון אי שנמצא באופק. "סוף סוף" אתה חושב לעצמך, אחרי השייט המייאש הזה אתה ממש רוצה לנוח קצת, אבל כאשר אתם מתקרבים נשמעים פיצוצים ועשן נראה בכל האי, משהו קורה שמה. "זה יכול להיות רק דבר אחד" אומר סרג', קולו נהיה רציני ומבט פניו משתנה, "אכן" ממשיך אותו גרין משלא ברצונו "גם דיאוקסיס השתגע" ואז הוא משפיל את ראשו
[/b][/quote]
"דיאקסויס?!" אני קורא בהפתעה. "לא אמרת שאנחנו נוסעים למיו!?" אני אומר בכעס על גרין.
-
[b] ניב-
הונצ'קרו מנסה להשתחרר, אך אינו מצליח מגוש הקרח, חיוך קטן וערמומי עולה בפניו של היטמונצ'אן. "אגרוף ברק" קוראת גרטה בקול לחוץ, בזמן שהונצ'קרוו הלחוץ מתאמץ לצאת מגוש הקרח היטמונצ'אן טוען חשמל בידו, הוא ממשיך לטעון אותו עד שהוא שאגרופו טעון מספיק. היטמונצ'אן מרים את אגרופו באוויר, לכיוון הונצ'קרוו, בעודו מחייך הוא משליך את האגרוף לעבר הונהצ'קרוו, לפתע הקרח נשבר, כמו תרנגולת הונצ'קרוו מזנק בלחץ, ואז מתאפס על עצמו ומתחמק לאוויר [/b][/quote]
"תשתמש בסופה ואז הימום! אחרי זה מכת שמיים ותגרור אותו לכיוון הקיר, ואז תשתמש באותו רגיל של דרייק! רסק אותו לקיר בסופה!"
-
[b]
פטריק-
"אם אין לך קרובי משפחה פה אז זה או שתישן בחוץ או שתישן פה-במרכז הפוקימונים" אומרת האחות ג'וי, מנידה את ראשו ומחייכת חיוך קליל המלווה בצחקוק. "ועוד דבר אחד" אומרת האחות ג'וי וקולה ופנינה הופכים לרציניים, "את בטוח שהסנדשרו הזה שלך? כי במחשב רשום שהוא לא לכוד בשום פוכדור" [/b][/quote]
"הוא יהיה שלי "אומר לה ואחייך אליה.
"אני יכול להשכיר פה חדר?" אשאל בעוד אני מלטף את סאנדשרו ושולף פוקדור.
אני מניח את הפוכדור לפני סאנדשרו ומביט בו. "רוצה להכנס לצוות?"
-
עומר-
"בערך..." אומר גרין ומצחקק קלות, "מיו נמצא באי בין אי 9 להוואן, האי שלו לפעמים מופיע". "אז חשבנו שנחכה באי 9" ממשיך אותו סמל סרג' ללא כל התרעה "ואז גרין נזכר שבאי הזה שוכן דיאוקסיס" ואז סרג' משפיל את פניו. "טוב הגענו עד כאן, יש רעיונות?" שואל שמפתח בפאומיות ביטחון, לרגע הוא מסתכל אליך וממשיך את עצמו ב"ולזרוק פוכדור לא יעזור הפעם עומר"
פטריק-
"על מנת לעזור למאמנים ומתאמים אנחנו נותנים להם שהות חינם" אומרת האחות בקלילות ומחייכת. סנדשרו יורד אל הקרקע, הוא מסתכל אליך במבט רציני ומביט לעברך כאשר הוא מחכה לך שתזרוק את הפוכדור שייאשר שהוא שייך לך
ארתור-
"הכרטיס רק נותן לך לטוס לקנטו" אומר האיש הנמוך "הוא עדיין לא מאשר לך רישומים". "אז אתה בא איתנו או לא?" ממשיך את האיש הנמוך אחד מהאנשים הגדולים שלצידו
ניב-
איזה תרגיל של דרייק?
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 24 2009, 02:47 AM
[b] עומר-
"בערך..." אומר גרין ומצחקק קלות, "מיו נמצא באי בין אי 9 להוואן, האי שלו לפעמים מופיע". "אז חשבנו שנחכה באי 9" ממשיך אותו סמל סרג' ללא כל התרעה "ואז גרין נזכר שבאי הזה שוכן דיאוקסיס" ואז סרג' משפיל את פניו. "טוב הגענו עד כאן, יש רעיונות?" שואל שמפתח בפאומיות ביטחון, לרגע הוא מסתכל אליך וממשיך את עצמו ב"ולזרוק פוכדור לא יעזור הפעם עומר" [/b][/quote]
"כאילו שאני אזרוק פה פוקדור" אני אומר בזעף ומשלב את ידי.
"להיות פה לא יעזור, בואו פשוט נחפש את האי המעצבן הזה וזהו" אני אומר.