-
לי
"שלוס, דחיפה, ולאחר מכן אקדח מים!" אומר הדייג. סטארלי טס מטה ודוחף את שלוס. שלוס נפגע, ולאחר מכן קופץ אל סטארלי ודוחף אותו. סטארלי נהדף אחורה, מסתובב ומתחיל לעוף לכיוון שלוס. שלוס משלח בסטארלי אקדח מים, שמחלקו סטארלי מתחמק עד אשר הוא מגיע אל שלוס ומכה בו עם הזנב.
דן
אתה לא צריך לכתוב "הקרב הסתיים", אלא אתה צריך "לסיים את הקרב". מתי שאתה מחליט שהקרב נגמר, אתה פשוט מבצע פעולה מספיק ברורה שמעידה על כך שאתה מפסיק את הקרב.
--
פאצ'יריסו יוצא מהפוכדור, ואתה אומר לו שלום. פאצ'יריסו מסתכל אליך ומהנהן.
תמיר
"ווספיקוון, קרן איתות, במלוא העצמה! בינתיים אריאדוס ופורטרס, בצעו קומבו כדור ג'אירו!" אומר ארקון וודמן. גאביט שולח זעם דרקון, ווספיקוון מגיבה בקרן איתות עצמתית במיוחד, שמתחילה לגבור על זעם הדרקון. הנדוואר ופיקאצ'ו מבינים שעליהם לעזור, והם עוזרים לגאביט כנגד ווספיקוון. ברגע זה, מעץ אחד יוצאים קורים אל עץ אחר, תופסים את פורטרס, ופורטרס עובר בשורה ומכה בשלושת הפוקימונים שלך, ולאחר מכן נזרק לעבר אחד העצים. הפוקימונים מפסיקים לתקוף, וקרן האיתות בסופו של דבר גוברת על המתקפות ופוגעת חלקית בגאביט. ווספיקוון נראית ממש עייפה.
-
[quote=LordAbizi;874813]לי
"שלוס, דחיפה, ולאחר מכן אקדח מים!" אומר הדייג. סטארלי טס מטה ודוחף את שלוס. שלוס נפגע, ולאחר מכן קופץ אל סטארלי ודוחף אותו. סטארלי נהדף אחורה, מסתובב ומתחיל לעוף לכיוון שלוס. שלוס משלח בסטארלי אקדח מים, שמחלקו סטארלי מתחמק עד אשר הוא מגיע אל שלוס ומכה בו עם הזנב.
[/quote]
אני אומר לסטרביה"כנף ברזל וזנב ברזל"
-
ג'וני
התאבדת ביסורים. [b]נמחק!![/b]
לי
"שלוס, אקדח מים ונגיחה!" אומר הדייג. סטארביה טס מטה ומכה בשלוס עם כנפיו. שלוס מכוון אקדח מים ויורה אותו על סטארביה ופוגע בו. סטארלי נפגע, ומיד מסתובב ומטיח את הזנב שלו בשלוס. שלוס נפגע, אך עדיין מכה עם ראשו בסטארביה ופוגע בו. שלוס נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;876004]ג'וני
התאבדת ביסורים. [b]נמחק!![/b]
לי
"שלוס, אקדח מים ונגיחה!" אומר הדייג. סטארביה טס מטה ומכה בשלוס עם כנפיו. שלוס מכוון אקדח מים ויורה אותו על סטארביה ופוגע בו. סטארלי נפגע, ומיד מסתובב ומטיח את הזנב שלו בשלוס. שלוס נפגע, אך עדיין מכה עם ראשו בסטארביה ופוגע בו. שלוס נראה ממש עייף.[/QUOTE]
אני אומר לסטרביה"גמור תקרב באס אוירי וניקור על שלוס"
-
לי
"שלוס, יריית בוץ ולאחר מכן נגיחה!" אומר הדייג. סטארביה טס מטה ודוחף את שלוס. שלוס מכוון ירייה מדוייקת של בוץ ושולח אותה על סטארביה. סטאריבה נפגע, ואז מנקר את שלוס. לבסוף שלוס מטיח את ראשו בסטארביה.
-
[QUOTE=LordAbizi;877147]לי
"שלוס, יריית בוץ ולאחר מכן נגיחה!" אומר הדייג. סטארביה טס מטה ודוחף את שלוס. שלוס מכוון ירייה מדוייקת של בוץ ושולח אותה על סטארביה. סטאריבה נפגע, ואז מנקר את שלוס. לבסוף שלוס מטיח את ראשו בסטארביה.[/QUOTE]
אני אומר לסטרביה"כנף ברזל ואז ניקור על שלוס"
-
לי
"שלוס, חבטת גוף!" אומר הדייג. שלוס קופץ ומטיח את גופו בסטארביה. סטארביה נפגע, ומיד נותן מכות עם כנפיו לשלוס, ושלוס קורס. "שלוס, חזור!" הדייג מחזיר את שלוס. "תודה על הקרב" הוא אומר ונעלם.
-
[QUOTE=LordAbizi;878395]לי
"שלוס, חבטת גוף!" אומר הדייג. שלוס קופץ ומטיח את גופו בסטארביה. סטארביה נפגע, ומיד נותן מכות עם כנפיו לשלוס, ושלוס קורס. "שלוס, חזור!" הדייג מחזיר את שלוס. "תודה על הקרב" הוא אומר ונעלם.[/QUOTE]
אני מחזיר את סטרביה לפוכדור שלו וממשיך לעבר העיר הבאה
-
[QUOTE=LordAbizi;874813]
דן
אתה לא צריך לכתוב "הקרב הסתיים", אלא אתה צריך "לסיים את הקרב". מתי שאתה מחליט שהקרב נגמר, אתה פשוט מבצע פעולה מספיק ברורה שמעידה על כך שאתה מפסיק את הקרב.
--
פאצ'יריסו יוצא מהפוכדור, ואתה אומר לו שלום. פאצ'יריסו מסתכל אליך ומהנהן.
.[/QUOTE]
מתקדם אם פאצריסו וצארמנדר למצוא עוד פוקימון להתאמן
-
[QUOTE=LordAbizi;874813]
תמיר
"ווספיקוון, קרן איתות, במלוא העצמה! בינתיים אריאדוס ופורטרס, בצעו קומבו כדור ג'אירו!" אומר ארקון וודמן. גאביט שולח זעם דרקון, ווספיקוון מגיבה בקרן איתות עצמתית במיוחד, שמתחילה לגבור על זעם הדרקון. הנדוואר ופיקאצ'ו מבינים שעליהם לעזור, והם עוזרים לגאביט כנגד ווספיקוון. ברגע זה, מעץ אחד יוצאים קורים אל עץ אחר, תופסים את פורטרס, ופורטרס עובר בשורה ומכה בשלושת הפוקימונים שלך, ולאחר מכן נזרק לעבר אחד העצים. הפוקימונים מפסיקים לתקוף, וקרן האיתות בסופו של דבר גוברת על המתקפות ופוגעת חלקית בגאביט. ווספיקוון נראית ממש עייפה.[/QUOTE]
אני מת על השיטות שלך למחיקת שחקנים-זה נורא יצירתי...
---------------------------
"גאביט,תרוץ מסביב לווספקווין במעגל,וכל כמה שניות,רנדומלית,תצא ותתקוף בטופרי דרקון,ואז תחזור להתחלה ותתחיל מההתחלה!הנדוואר,תרוץ מסביב לזירה ותתקוף בלהביור את כל העצים,ותשרוף אותם!פיקאצ'ו,תקוף מידי פעם את אריאדוס אם אתה רואה אותו במכת ברק,ותגן על גאביט או הנדוואר במקרה הצורך,אם מותקפים על ידי קומבו הגיירו המוזר שלהם,תחתוך את הכבל עם מת זנב ואז מכת ברק על אריאדוס!אם בכל מתקפה אחרת,תגן עליהם עם מכת ברק!"
אני מבקש לציין שאני לא ממש אומר את כל זה בשניה אחת,אלא הכל תלוי באיך שהיריב מגיב,ולכן אין סיכוי שהוא ידע על האם ואחרת שלי...למרות שאצלך הכל יכול לקרות(זו מחמאה)
-
לי
אתה ממשיך להתקדם לאורך הנהר זמן מה, ואתה רואה שם ביתן עם שלט לידו. בשלט כתוב.
"כאן ניתן להשכיר אופנועים בחינם לצורך חציית נהר רום. המחיר: פיקדון בלבד"
דן
אתה מתקדם עם פוקימוניך בשדות הנהדרים של דרך זרנטל-מרוול, ואתה מוצא שם ג'יאודוד.
תמיר
טוב תראה, מחקתי לפחות 10 שחקנים, אז אני צריך להיות מקורי.
ובנוגע להערה בסוף, הפוקימונים שלך לא ממש רגילים למצבים מוזרים ומורכבים כאלה, אז לוקח להם זמן לעכל את זה. בזמן שהם מעכלים את זה, לוודמן יש זמן לפקד די מהר על הפוקימונים שלו, כי הוא והם הרבה יותר מנוסים בקרבות מוכן, כי זה כל מה שהוא עושה. לכן בערך יוצא שהפוקימונים מתחילים לפעול באותו הזמן.
--
"הוראת ריפוי. לאחר מכן, השתמשי בפורטרס כמגן כדי לעצור את המתקפות של גאביט, ואריאדוס, השתמש ביריית קורים אל הנדוואר כדי לעצור אותו. ווספיקוון, השתמשי בקרן איתות על פיקאצ'ו כדי שלא יתערב עם הנדוואר. אם וכאשר הנדוואר נתפס, אריאדוס, תירה עליו עוקץ רעל, ווספיקוון תשתמשי עליו בכח תכשיט" אומר ארקון וודמן. ממחבואים, אריאודס ופורטרס מופיעים ונצמדים לגוף של ווספיקוון. הפוקימונים שלך מתחילים לפעול. במשך כמה שניות, הפוקימונים של ארקון וודמן לא עושים כלום, ואז לפתע נראה שווספיקוון במצב די טוב, דהיינו, לא עייפה כלל, אבל אריאדוס ופורטרס נראים קצת עייפים. פיקאצ'ו כל הזמן הזה חשמל מעט את אריאדוס, והדנוואר החל לשרוף עץ. גאביט רץ מסביב לווספיקוון ותוקף אותה. ווספיקוון לוקחת את פורטרס, ושמה אותו כנגד גאביט והודפת את ההתקפה. (זה נראה לי אחד הטקטיקות היותר חביבות שהמצאתי במהלך הקרב הזה). אריאדוס שולח קורים אל הנדוואר. פיקאצ'ו קופץ ומתכונן לתקוף בזנב ברזל ולקרוע את החוטים, אבל אז נפגע מקרן איתות של ווספיקוון, ונהדף. הקורים מגיעים אל הנדוואר וקושרים אותו. אריאדוס ווספיקוון שולחים אליו את ההתקפות, ובינתיים גאביט תוקף שוב, והפעם פוגע בווספיקוון, אך אז ווספיקוון מטיחה בראש של גאביט את פורטרס. נראה שהנדוואר מתחיל להתעייף.
-
[quote=LordAbizi;881050]לי
אתה ממשיך להתקדם לאורך הנהר זמן מה, ואתה רואה שם ביתן עם שלט לידו. בשלט כתוב.
"כאן ניתן להשכיר אופנועים בחינם לצורך חציית נהר רום. המחיר: פיקדון בלבד"
[/quote]
אני הולך לביתן להשכיר אופניים
-
לי
אתה נכנס לביתן, ואתה רואה שם איש יושב ליד מחשב ועושה בו כל מיני פעולות. אתה מבקש להשכיר אופנוע.
"אני צריך חפץ כלשהו כפיקדון. לא ממש משנה לי מה. רק תן לי משהו" הוא אומר.
-
[QUOTE=LordAbizi;881050]
תמיר
טוב תראה, מחקתי לפחות 10 שחקנים, אז אני צריך להיות מקורי.
ובנוגע להערה בסוף, הפוקימונים שלך לא ממש רגילים למצבים מוזרים ומורכבים כאלה, אז לוקח להם זמן לעכל את זה. בזמן שהם מעכלים את זה, לוודמן יש זמן לפקד די מהר על הפוקימונים שלו, כי הוא והם הרבה יותר מנוסים בקרבות מוכן, כי זה כל מה שהוא עושה. לכן בערך יוצא שהפוקימונים מתחילים לפעול באותו הזמן.
--
"הוראת ריפוי. לאחר מכן, השתמשי בפורטרס כמגן כדי לעצור את המתקפות של גאביט, ואריאדוס, השתמש ביריית קורים אל הנדוואר כדי לעצור אותו. ווספיקוון, השתמשי בקרן איתות על פיקאצ'ו כדי שלא יתערב עם הנדוואר. אם וכאשר הנדוואר נתפס, אריאדוס, תירה עליו עוקץ רעל, ווספיקוון תשתמשי עליו בכח תכשיט" אומר ארקון וודמן. ממחבואים, אריאודס ופורטרס מופיעים ונצמדים לגוף של ווספיקוון. הפוקימונים שלך מתחילים לפעול. במשך כמה שניות, הפוקימונים של ארקון וודמן לא עושים כלום, ואז לפתע נראה שווספיקוון במצב די טוב, דהיינו, לא עייפה כלל, אבל אריאדוס ופורטרס נראים קצת עייפים. פיקאצ'ו כל הזמן הזה חשמל מעט את אריאדוס, והדנוואר החל לשרוף עץ. גאביט רץ מסביב לווספיקוון ותוקף אותה. ווספיקוון לוקחת את פורטרס, ושמה אותו כנגד גאביט והודפת את ההתקפה. (זה נראה לי אחד הטקטיקות היותר חביבות שהמצאתי במהלך הקרב הזה). אריאדוס שולח קורים אל הנדוואר. פיקאצ'ו קופץ ומתכונן לתקוף בזנב ברזל ולקרוע את החוטים, אבל אז נפגע מקרן איתות של ווספיקוון, ונהדף. הקורים מגיעים אל הנדוואר וקושרים אותו. אריאדוס ווספיקוון שולחים אליו את ההתקפות, ובינתיים גאביט תוקף שוב, והפעם פוגע בווספיקוון, אך אז ווספיקוון מטיחה בראש של גאביט את פורטרס. נראה שהנדוואר מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
"עכשיו כולכם ביחד על שלושתם!גאביט,דרקו מטאור,הנדוואר,להביור,פיקצא'ו,מכת ברק!תעמדו מסביבם בצורת משולש ואל תתנו להם לברוח!אם מישהו בורח,תחסום אותו עם להביור הנדוואר,ואם הם מנסים לתקוף,תגנו אחד על השני,בכך שתחסמו את המתקפה עם שלכם,אבל לא כולכם ביחד,אלא רק אחד יחסום"
-
[QUOTE=LordAbizi;882423]לי
אתה נכנס לביתן, ואתה רואה שם איש יושב ליד מחשב ועושה בו כל מיני פעולות. אתה מבקש להשכיר אופנוע.
"אני צריך חפץ כלשהו כפיקדון. לא ממש משנה לי מה. רק תן לי משהו" הוא אומר.[/QUOTE]
מגיב בשביל הכיף
אני מוציא מכיסי משהו נותן לאיש