-
[QUOTE=monster;779396][B][COLOR="DarkOrange"]ניר
לרביטר מנסה הגנת ברזל אך שוב לא מצליחה ונפגעת מפצצת הבוץ של סוינב.לרביטר משתמשת במפולת אבנים על סוינב.סוינב מתחמק מהמפולת.סינב משתמש בחפירה ונעלם מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אתה מלטף את גרוליט בשמחה.אתה מתקשר לאימך ולפתע"הי לוקאס.איפה אתה ?מה נשמע ילדי?אתה בסדר?"אתה רואה שאתה מדבר עם אימך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהורדה ונפגע קשה.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ונעלם[/COLOR][/B][/QUOTE]
מפולת אבנים על החור של החפירה!
ואז חפירה
-
[QUOTE=monster;779396][B][COLOR="DarkOrange"]ניר
לרביטר מנסה הגנת ברזל אך שוב לא מצליחה ונפגעת מפצצת הבוץ של סוינב.לרביטר משתמשת במפולת אבנים על סוינב.סוינב מתחמק מהמפולת.סינב משתמש בחפירה ונעלם מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אתה מלטף את גרוליט בשמחה.אתה מתקשר לאימך ולפתע"הי לוקאס.איפה אתה ?מה נשמע ילדי?אתה בסדר?"אתה רואה שאתה מדבר עם אימך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהורדה ונפגע קשה.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ונעלם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לבלדום לחקות עד שצ'ימצ'אר יצא ואחר כך תתקוף בהורדה שוב
-
[quote]לוקאס
אתה מלטף את גרוליט בשמחה.אתה מתקשר לאימך ולפתע"הי לוקאס.איפה אתה ?מה נשמע ילדי?אתה בסדר?"אתה רואה שאתה מדבר עם אימך[/quote]
"וואו אמא תירגעי! תנחשי את מי מצאתי??? נו נו תנחשי!!!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אימך אומרת לך"גראוליט שלך?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפתע צ'ימצצ'אר יוצא מהבור שלו.בלדום במהירות יוצא ומשתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק ונפגע.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על בלדום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
לרביטר משתמשת במפולת אבנים וחוסמת את היציה של סוינב.לרביטר משתמשת בחפירה ונכנס לבור.סוינב תוקף בדחיפה את לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
מילין אומרת לך"נכון זה באמת היה קרב טוב.אוקי,הנה תג מכון הקרח כול הכבוד אדם זכית בו ביושר.אז בהצלחה בהבסת 4 המכונים האחרונים של מחוז האש."היא מגישה בידה את תג מכון הקרח לך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;779580][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפתע צ'ימצצ'אר יוצא מהבור שלו.בלדום במהירות יוצא ומשתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק ונפגע.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על בלדום[/COLOR][/B]
לרביטר משתמשת במפולת אבנים וחוסמת את היציה של סוינב.לרביטר משתמשת בחפירה ונכנס לבור.סוינב תוקף בדחיפה את לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
מילין אומרת לך"נכון זה באמת היה קרב טוב.אוקי,הנה תג מכון הקרח כול הכבוד אדם זכית בו ביושר.אז בהצלחה בהבסת 4 המכונים האחרונים של מחוז האש."היא מגישה בידה את תג מכון הקרח לך[/COLOR][/B][/QUOTE]
לרביטר זה בת
---------------
לרביטר תנסי שוב הגנת ברזל ואז שוב נשיכה.
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
צ'מצ'אר מנסה לחפור על הספינה אך לא מצליח מכיון שהספינה עשויה מברזל.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנבהברזל של ראיצ'ו ונפגע.צ'ימצ'אר משתמש בשריטה על ראיחצ'ו.ראיצ'ו מתחמק מהשריטה של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לראיצ'ו"עוד זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל[/color][/b]
[/quote]תעצור אותו עם גחלת!ואז שריטה!
-
[quote]לוקאס
אימך אומרת לך"גראוליט שלך?"[/quote]
* זאת שיחת וידאו?
"איך ידעת?" *המשך אם זה וידאו* אני מוציא את כולם ומכוון את הפוקגיר לפוקימונים ואומר "זה קצת מהפוקימונים שלי!"
-
[QUOTE=monster;779580][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
מילין אומרת לך"נכון זה באמת היה קרב טוב.אוקי,הנה תג מכון הקרח כול הכבוד אדם זכית בו ביושר.אז בהצלחה בהבסת 4 המכונים האחרונים של מחוז האש."היא מגישה בידה את תג מכון הקרח לך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לבלדום לחמוק ולתקוף שוב בהורדה
-
-
[quote=monster;779580][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מילין אומרת לך"נכון זה באמת היה קרב טוב.אוקי,הנה תג מכון הקרח כול הכבוד אדם זכית בו ביושר.אז בהצלחה בהבסת 4 המכונים האחרונים של מחוז האש."היא מגישה בידה את תג מכון הקרח לך[/COLOR][/B][/quote]
"תודה רבה" אני לוקח את התג ומחייך אליה
ואני יוצא מהמכון
-
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון.לאן תלך עכשיו?מרכז פוקימונים,מקדש,דרך 2 תחליט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.אנה אומרת לצ'ימצ'אר"זנב ברזל"צ'ימצ'אר משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
כן
אימך אומרת לך"סתם ניחשתי.ואו לכדת הרבה פוקימונים חזקים ומצוינים.אז כמה תגים עוד נותרו לך להשיג?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של ראיצ'ו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר מתעלף בקרב 1 1 אלכס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך ג'וני"[/COLOR][/B]
לרביטר לא מצליחה הגנת ברזל ונפגע.לרביטר משתמשת בנשיכה על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סוינב משתמש שוב בדחיפה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;779273][B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פוקימונים שלך:גולדג,גרוטל,אלקיד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סטיבן:גרבלר הובס,לאקסרי,קאמפרט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אלקיד לא מצליח להתחמק מרעדית האדמה ונפגע קשה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים על קאמפרוט.קאמפרוט מצליח להתחמק משבירת הלבננים של אלקיד.אלקיד משתמש בהתקפה מהירה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מהתקפה מהירה.סטיבן "להביור"קאמפארוט משתמש בלהביור[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאלקיד: "תתחמק מהלהביור שלו ואז תשתמש בדחיפה ואז בשבירת לבנים הכי חזקים שלך כדי לנצח אותו".
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של ראיצ'ו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר מתעלף בקרב 1 1 אלכס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך ג'וני"[/color][/b][/quote]צא טרטויג!השתמש בהצלפת גפן!
-
[QUOTE=monster;780002][B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון.לאן תלך עכשיו?מרכז פוקימונים,מקדש,דרך 2 תחליט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.אנה אומרת לצ'ימצ'אר"זנב ברזל"צ'ימצ'אר משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
כן
אימך אומרת לך"סתם ניחשתי.ואו לכדת הרבה פוקימונים חזקים ומצוינים.אז כמה תגים עוד נותרו לך להשיג?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של ראיצ'ו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר מתעלף בקרב 1 1 אלכס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך ג'וני"[/COLOR][/B]
לרביטר לא מצליחה הגנת ברזל ונפגע.לרביטר משתמשת בנשיכה על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סוינב משתמש שוב בדחיפה[/COLOR][/B][/QUOTE]
לרביטר תמשיכי לנסות הגנת ברזל את יכולה!
ואז שוב נשיכה
-
[quote]לוקאס
כן
אימך אומרת לך"סתם ניחשתי.ואו לכדת הרבה פוקימונים חזקים ומצוינים.אז כמה תגים עוד נותרו לך להשיג?"[/quote]
"אם אני מנצח באי המאוחד אז רק עוד תג אחד... את רוצה לראות עוד משהו?" אני מכוון את הפוקגיר ליד שלי ועושה כדור הילה ואז אומר :לכדתי ריאולו כפי שראית אז ראיתי איך הוא משתמש בזה והצלחתי לבד...