-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 24 2009, 02:47 AM
[b]
פטריק-
"על מנת לעזור למאמנים ומתאמים אנחנו נותנים להם שהות חינם" אומרת האחות בקלילות ומחייכת. סנדשרו יורד אל הקרקע, הוא מסתכל אליך במבט רציני ומביט לעברך כאשר הוא מחכה לך שתזרוק את הפוכדור שייאשר שהוא שייך לך
[/b][/quote]
"אני אחק חדר האחות ג'וי" אומר בחיוך בעוד אזורק את הפוקדור אל עברו של סאנדשרו.
-
[b] ארתור-
"הכרטיס רק נותן לך לטוס לקנטו" אומר האיש הנמוך "הוא עדיין לא מאשר לך רישומים". "אז אתה בא איתנו או לא?" ממשיך את האיש הנמוך אחד מהאנשים הגדולים שלצידו [/b][/quote]
"חכו רגע" אני מתקשר מהפוקפון לביל ואומר לו "יש לך במקרה רישומים כדי להיות בהוואן בשבילי?
-
[b] ניב-
איזה תרגיל של דרייק? [/b][/quote]
תיארתי בתגובה.
תקרא מה כתוב אחרי סימן הקריאה, התרגיל
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 24 2009, 12:07 AM
[b]
מיכה-
גרטה נשארה מאחור, ואהבתי את הרעיון D::
--------------------------------------------
טוקסי קרואק לוקח תנופה, לרגע קצר עוצר, מקפל את הרגליים ומזנק. גלייסכור קופץ אל המסוק ונוחת על הגג, הוא לא ממש מצליח לתפוס בו ומתחיל להחליק, במהירות שיניו מוקפאות! הוא צועק לעבר השמיים ותופס במסוק בעזרת ניב קרב והקשה עילית שמחוררת את המסוק ותופסת בו. אתה וטוקסיקרואק עומדים ליפול, נראה שהכל אבוד, אבל לפתע גלייסכור מניף את זנבו ותופס בידך, ליבך מספיק לפעום וחיוך עולה על פניך, אך אתה רואה את פניו של גלייסכור וחוזר לפוקוס. אחר כך אתה מתנדנד אל תוך המסוק וטוקסיקרואק איתך, אתה רואה את החיילת מצוות רוקט עם חיוך ערמומי מוכנה אליך
[/b][/quote]
תודהXD
אתה יודע שב26 אני חוזר לארץ?
----------------
טוקסיקרוק תשתמש במתקפה מרחוק כך שתשתק אותה ואז תשתלט על המסוק מתי שאני וגלייסקור נשחרר את סבליי
-
עומר-
"לא נוכל" מתפרץ סרג' לגרין שמתכוון לומר משהו, "אם נלך עד לאזור של האי הנעלם והוא לא יהיה שם אז לא יהיה לנו מספיק דלק לדרך חזרה". "אז עלינו לעצור באי 9 ולבדוק משם בלי שדיאוקסיס ייפגע בנו, אבל איך?" ממשיך גרין את הסמל סרג' ואז עם כפות ידיו הוא עוטף את ראשו, מכופף אותו ואז מתחיל לחשוב.
פטריק-
אתה זורק את הפוכדור בקלילות, התשובה נראת כבר ברורה, לפתע ניצוץ נראה בעינין של סנדשרו! ומעיף את הפוכדור בחיתוך ומפרק אותו לגורמים. אחר כך סנדשרו מביט אליך במבט זועם-הוא רוצה שתתפוס אותו בקרב
ארתור-
"רישומים אתה משיג רק בתחילת טיסה או שיט" עונה לך ביל "ואיך בדיוק הגעת להוואן? רשום בפוק'פן שאתה נמצא שם" הוא שואל בסקרנות. "טוב נערי אני ממהר" אומר הנמוך בעייפות "זה או שתבוא איתי עכשיו או שתלך למשטרה"
מיכה-
יהיה נחמד לראות אותך פעיל שוב, איך לבינתיים באמריקה? P:
ויש בעיה בתגובה שלך: ממתי טוקסיקרואק יודע לנהוג?XD
ניב-
"תפוס אותו בזעם גרטה!" שואגת גרטה. לפתע בעיניה של גרטה ובעיניו היטמונצ'אן מופיע להט, נראה כאילו להבות בוערות בעיניהם. היטמונצ'/אן צועק לעבר הונצ'קרוו, הונצ'קרוו המבוהל אינו מספיק להיות מוכן והיטמונצ'אן קופץ עליו ותופס אותו, הונצ'קרוו מנסה בכל כוחו להשתחרר אך היטמונצ'אן לא מאפשר לו ולוחץ עליו. "הטלה אנרגתית!" צועקת גרטה בחיוך
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 24 2009, 07:24 PM
[b] ניב-
"תפוס אותו בזעם גרטה!" שואגת גרטה. לפתע בעיניה של גרטה ובעיניו היטמונצ'אן מופיע להט, נראה כאילו להבות בוערות בעיניהם. היטמונצ'/אן צועק לעבר הונצ'קרוו, הונצ'קרוו המבוהל אינו מספיק להיות מוכן והיטמונצ'אן קופץ עליו ותופס אותו, הונצ'קרוו מנסה בכל כוחו להשתחרר אך היטמונצ'אן לא מאפשר לו ולוחץ עליו. "הטלה אנרגתית!" צועקת גרטה בחיוך [/b][/quote]
"תרסק אותו לקרקע בסופה!"
-
[b] פטריק-
אתה זורק את הפוכדור בקלילות, התשובה נראת כבר ברורה, לפתע ניצוץ נראה בעינין של סנדשרו! ומעיף את הפוכדור בחיתוך ומפרק אותו לגורמים. אחר כך סנדשרו מביט אליך במבט זועם-הוא רוצה שתתפוס אותו בקרב
[/b][/quote]
"זה מה שאתה רוצה, זה מה שתקבל!" אני אומר ופונה החוצה.
כשאנחנו בחוץ אני שולף את הפוקדור של סווינב וזורק אותו באוויר.
"צא סווינב ותקוף בכוח קרח!"
-
[b]
מיכה-
יהיה נחמד לראות אותך פעיל שוב, איך לבינתיים באמריקה? P:
ויש בעיה בתגובה שלך: ממתי טוקסיקרואק יודע לנהוג?XD
[/b][/quote]
זה טוב פה רק אני קצת מתבאס לחזור כי אני צריך להפרד מאבא שלי...
ולגבי המשחק: שינסה לאלטר או משהוXD שירים את ההגה יותר קרוב כדי שנרביך זמןXD
(אני מקווה XD)
-
[b] ארתור-
"רישומים אתה משיג רק בתחילת טיסה או שיט" עונה לך ביל "ואיך בדיוק הגעת להוואן? רשום בפוק'פן שאתה נמצא שם" הוא שואל בסקרנות. "טוב נערי אני ממהר" אומר הנמוך בעייפות "זה או שתבוא איתי עכשיו או שתלך למשטרה" [/b][/quote]
"טוב בוא תחזיר אותי נו אני כבר יחכה לטיסה שביל יארגן לי" אני אומר לו בעצב ומתחיל ללכת אחרי האיש בשיחה כשאני אומר לפוקפון של ביל "אל תשאל סיפור ארוך"
-
[b] עומר-
"לא נוכל" מתפרץ סרג' לגרין שמתכוון לומר משהו, "אם נלך עד לאזור של האי הנעלם והוא לא יהיה שם אז לא יהיה לנו מספיק דלק לדרך חזרה". "אז עלינו לעצור באי 9 ולבדוק משם בלי שדיאוקסיס ייפגע בנו, אבל איך?" ממשיך גרין את הסמל סרג' ואז עם כפות ידיו הוא עוטף את ראשו, מכופף אותו ואז מתחיל לחשוב. [/b][/quote]
"אבל אם ניהיה על האי הוא יתקוף אותנו." אני אומר "אז מה ההגיון בזה?"
-
עומר-
"אבל אם נלך עד לאזור האי ונגלה שהוא לא שם יתבזבז דלק לחינם" אומר גרין בפנים מושפלות "מה הטעם בזה?" הוא שואל כאשר הוא מדגיש את קולו בכעס
ארתור-
"טוב בוא תעלה" אומר האיש הנמוך ומעלה אותך על המטוס. אחרי זמן רב של טיסה משעממת בה אתם רואים רק ים צחיח לפתע נראת יבשה, אבל לא המוכרת, "זוהי ג'וטו, מחוז מולדתי" אומר האיש הנמוך בגאווה. כאשר אתם כבר לגבול קנטו-ג'וטו הוא שואל:"באיזו עיר להוריד אותך להוריד אותך?"
מיכה-
למה? ההורים שלך גרושים?
----------------------------
טוקסיקרואק נועץ עוקץ רעל בבטנה של החיילת מצוות רוקט, לא חולפת שנייה והיא מתעלפת כאשר מבט מגוחך נשאר על פניה. באותו הזמן אתה וגלייסכור משחררים את סבלאיי, אחרי משתחרר אתם מרגישים את המסוק עומד להתרסק-טוקסיקרואק לא יודע להטיס אותו
פטריק-
סווינב יוצר מסביבו גושי קרח, סנדשרו במהרה חופר ונכנס אל תוך האדמה. לפני שבכלל סווינב מספיק להשליך את גושי הקרח נוצר מתחתיו בור שסנדשרו חפר, ואז סווינב נופל לתוכו וסנדשרו יוצא החוצה מאותו בור ממנו נכנס אל האדמה.
ניב-
היטמונצ'אן מרים את הונצ'קרוו על מנת להטיל אותו, אך הונצ'קרוו מנסה לנופף בכנפיו על מנת ליצור עירבולים. מרוב נסיון ליצור עירבולים הונצ'קרוו מתחיל לעלות לאוויר כאשר היטמונצ'אן אוחז בו, הונצ'קרוו עולה גבוה יותר ויותר-אך לבסוף היטמונצ'אן נופל לרצפה... מעולף. "היטמונצ'אן לא יכול להילחם יותר, הונצ'קרוו הוא המנצח" אומר השופט בחשש. "צא טוקסיקרואק" אומרת גרטה כאשר היא מנסה להעלות תקוות, אחר כך היא זורקת פוכדור ממנו יוצא טוקסיקרואק-[img]http://i41.tinypic.com/rauvbd.jpg[/img]
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 26 2009, 12:11 AM
[b] ניב-
היטמונצ'אן מרים את הונצ'קרוו על מנת להטיל אותו, אך הונצ'קרוו מנסה לנופף בכנפיו על מנת ליצור עירבולים. מרוב נסיון ליצור עירבולים הונצ'קרוו מתחיל לעלות לאוויר כאשר היטמונצ'אן אוחז בו, הונצ'קרוו עולה גבוה יותר ויותר-אך לבסוף היטמונצ'אן נופל לרצפה... מעולף. "היטמונצ'אן לא יכול להילחם יותר, הונצ'קרוו הוא המנצח" אומר השופט בחשש. "צא טוקסיקרואק" אומרת גרטה כאשר היא מנסה להעלות תקוות, אחר כך היא זורקת פוכדור ממנו יוצא טוקסיקרואק-[img]http://i41.tinypic.com/rauvbd.jpg[/img] [/b][/quote]
"ההיטמונצאן שלך חזק, בוא נראה מה עם טוקסיקרוק! עכשיו קדימה מכת שמיים משולבת בניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 26 2009, 12:11 AM
[b]
מיכה-
למה? ההורים שלך גרושים?
----------------------------
טוקסיקרואק נועץ עוקץ רעל בבטנה של החיילת מצוות רוקט, לא חולפת שנייה והיא מתעלפת כאשר מבט מגוחך נשאר על פניה. באותו הזמן אתה וגלייסכור משחררים את סבלאיי, אחרי משתחרר אתם מרגישים את המסוק עומד להתרסק-טוקסיקרואק לא יודע להטיס אותו
[/b][/quote]
כן
ותראה את הנוש שלי
--------
אחניס את סבליי ואת גלייסקור והעלה על הגב של טוקסיקרוק ואמר לו לקפוץ למטה לאזור מבטח
-
[b] פטריק-
סווינב יוצר מסביבו גושי קרח, סנדשרו במהרה חופר ונכנס אל תוך האדמה. לפני שבכלל סווינב מספיק להשליך את גושי הקרח נוצר מתחתיו בור שסנדשרו חפר, ואז סווינב נופל לתוכו וסנדשרו יוצא החוצה מאותו בור ממנו נכנס אל האדמה. [/b][/quote]
"תשתשמ בעוד אתה שם בהשלכת בוץ ותגרום למחילה להיות בוצית" אני צועק לסוינב כדי שישמע.
"ואז השתשמ בכוח קרח על בוץ שיקפא והיה חלקלק!"
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 25 2009, 09:11 PM
[b] ארתור-
"טוב בוא תעלה" אומר האיש הנמוך ומעלה אותך על המטוס. אחרי זמן רב של טיסה משעממת בה אתם רואים רק ים צחיח לפתע נראת יבשה, אבל לא המוכרת, "זוהי ג'וטו, מחוז מולדתי" אומר האיש הנמוך בגאווה. כאשר אתם כבר לגבול קנטו-ג'וטו הוא שואל:"באיזו עיר להוריד אותך להוריד אותך?" [/b][/quote]
"ג'וטו?" אשאל בפתע ואגיד "ציפיתי לקנטו אבל ג'וטו יותר מגניב תורידו אותי בסינוואוד" אמר להם ואחיך