[QUOTE=LordAbizi;881050]
דן
אתה מתקדם עם פוקימוניך בשדות הנהדרים של דרך זרנטל-מרוול, ואתה מוצא שם ג'יאודוד.
.[/QUOTE]
מחליט שאנחנו לא מוכנים להילחם נגד פוקימון כזה ובורח
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;881050]
דן
אתה מתקדם עם פוקימוניך בשדות הנהדרים של דרך זרנטל-מרוול, ואתה מוצא שם ג'יאודוד.
.[/QUOTE]
מחליט שאנחנו לא מוכנים להילחם נגד פוקימון כזה ובורח
תמיר
"אל תתנו להם להסגר! הנדוואר הכי רחוק, אז ווספיקוון, זרקי את פורטרס על הנדוואר, ואריאדוס, לך לסייע לו באמצעות קומבו כדור ג'אירו. ווספיקוון, בינתיים קרן איתות על פיקאצ'ו!" אומר ארקון וודמן. ווספיקוון שולחת מהיד שלה את פרורטס שפוגע בהנדוואר המתקרב כדי לסגור מעגל, ובולם אותו. אראידוס קופץ קדימה ותופס את אראידוס ומתחיל לנסות להכות איתו את הנדוואר. הנדוואר מדי פעם נפגע, אך לפעמים מתחמק, ויורה להביור, אך אריאדוס מצליח כל הזמן להזיז משם את פרורטס והכור. בינתיים ווספיקוון שולחת קרן איתות אל פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מגיב במכת ברק ועוצר את הקרן שלה, אך לווספיקוון יש יותר כח מפיקאצ'ו לבדו והקרן לבסוף פוגעת בפיקאצ'ו. גאביט שולח זעם דרקון שפוגע באראידוס ורגעית מפר את האחיזה שלו בפורטרס.
לי
פעם הגבת [b]לא[/b] בשביל הכיף?
--
אוקיי, אבל כאן מאוד חשוב לי מה אתה נותן לו. פשוט לך לחפצים שיש לך ותחליט מה אתה נותן לו.
דן
אתה מתעלם מג'יאודוד, וממשיך בשיטוטיך האינסופיים. אתה מוצא, לאחר זמן מה, סנטרט.
[QUOTE=LordAbizi;883288]תמיר
"אל תתנו להם להסגר! הנדוואר הכי רחוק, אז ווספיקוון, זרקי את פורטרס על הנדוואר, ואריאדוס, לך לסייע לו באמצעות קומבו כדור ג'אירו. ווספיקוון, בינתיים קרן איתות על פיקאצ'ו!" אומר ארקון וודמן. ווספיקוון שולחת מהיד שלה את פרורטס שפוגע בהנדוואר המתקרב כדי לסגור מעגל, ובולם אותו. אראידוס קופץ קדימה ותופס את אראידוס ומתחיל לנסות להכות איתו את הנדוואר. הנדוואר מדי פעם נפגע, אך לפעמים מתחמק, ויורה להביור, אך אריאדוס מצליח כל הזמן להזיז משם את פרורטס והכור. בינתיים ווספיקוון שולחת קרן איתות אל פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מגיב במכת ברק ועוצר את הקרן שלה, אך לווספיקוון יש יותר כח מפיקאצ'ו לבדו והקרן לבסוף פוגעת בפיקאצ'ו. גאביט שולח זעם דרקון שפוגע באראידוס ורגעית מפר את האחיזה שלו בפורטרס.
[/QUOTE]
"עכשיו הנדוואר,להביור בכל הכוח על שניהם!גאביט,מטאור דרגון על שלושתם,ופיקאצ'ו,תרוץ סביב ווספקווין במהירות ותשתמש עליה במכת ברק!"
[QUOTE=LordAbizi;883288]
דן
אתה מתעלם מג'יאודוד, וממשיך בשיטוטיך האינסופיים. אתה מוצא, לאחר זמן מה, סנטרט.[/QUOTE]
מוציא את צארמנדר ואומר לו גחלת
[QUOTE=LordAbizi;883288]
לי
פעם הגבת [b]לא[/b] בשביל הכיף?
--
אוקיי, אבל כאן מאוד חשוב לי מה אתה נותן לו. פשוט לך לחפצים שיש לך ותחליט מה אתה נותן לו.
[/QUOTE]
הגבתי מלא פעמים בשביל הכיף
אני אשאר במשחק שלך.חבל לי לצאת מהמשחק שהביא לי הכי הרבה הודעות
אני מוציא מכיסי את הפוקידע שלי ואת ומגיש לאיש ואז אומר לו"את זה אתה צריך?"
תמיר
"פורטרס, תקוף בסיבוב מהיר את הנדוואר! ווספיקוון, נסי לתקוף מבעד להתקפות של פיקאצ'ו את גאביט בקרן איתות. אריאדוס, צור כור שיחבר אותך לווספיקוון, כדי שפיקאצ'ו יתקע בו. אם הוא נתקע בו, תירה עליו במהירות עוקצי רעל!" אומר ארקון וודמן. הנדוואר שולח להביור על אראידוס ופורטרס, ובכך מונע מהם לנוע. פורטרס מתגלגל מעט הצידה, ואז משתמש בסחרור מהיר לכיוון אחד העצים, נהדף מהעץ וטס אל הנדוואר ופוגע בו ועוצר את ההתקפה שלו. בינתיים גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בשלושת הפוקימונים של ארקון וודמן. ווספיקוון מנסה לתקוף, אך עם ההתקפה הקבועה של פיקאצ'ו זה די קשה. אראידוס מנצל את החופש שיש לו כעת ושולח כור אל ווספיקוון. במהלך הריצה, פיקאצ'ו נתקל בחוט, ואז הוא מועד ונופל שם. ווספיקוון יורה קרן איתות אל גאביט, ואראידוס יורה עוקצי רעל על פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מתחיל להתעייף.
דן
צ'ארמנדר יוצא ונעמד כנגד סנטרט. הוא שולח מטח של עשרה כדורי אש שפוגע בסנטרט הלא מוכן. סנטרנט מבחין בצ'ארמנדר, רץ אליו ודוחף אותו.
לי
"למשל" הוא אומר, מחפש מעט בחפציו ומוציא מפתח. "כעת את זה, ותפעיל את אחד האופנועים. אני אסביר לך איך לתפעל אותו" הוא מוציא תרשים שנראה כך:
[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/9418/24761886.jpg[/IMG]
"את הרגליים שלך אתה מכניס לקשרים האלה למטה, זה ימנע ממך ליפול. עם ידית ההאצה אתה שולט במהירות שלך. סיבוב מהגוף החוצה זה להאיץ, סיבוב לכיוון הגוף שלך הוא להאט. בידית הכיוון אתה משתמש רק כשאתה מגיע למפל. סובב אותו החוצה כדי לגרום לאופנוע לעבור למצב אנכי. כשאתה מסיים את המפל, תחזיר את הידית למצב ההתחלתי שלה כדי להתיישר. [B]לעולם אל תשתמש בידית הכיוון כשאתה לא משנה את הכיוון שלך, זה מסוכן נורא[/B]" הוא אומר ומושיט לך את המפתח לאחד מאופנועי הים.
[QUOTE=LordAbizi;885047]
לי
"למשל" הוא אומר, מחפש מעט בחפציו ומוציא מפתח. "כעת את זה, ותפעיל את אחד האופנועים. אני אסביר לך איך לתפעל אותו" הוא מוציא תרשים שנראה כך:
[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/9418/24761886.jpg[/IMG]
"את הרגליים שלך אתה מכניס לקשרים האלה למטה, זה ימנע ממך ליפול. עם ידית ההאצה אתה שולט במהירות שלך. סיבוב מהגוף החוצה זה להאיץ, סיבוב לכיוון הגוף שלך הוא להאט. בידית הכיוון אתה משתמש רק כשאתה מגיע למפל. סובב אותו החוצה כדי לגרום לאופנוע לעבור למצב אנכי. כשאתה מסיים את המפל, תחזיר את הידית למצב ההתחלתי שלה כדי להתיישר. [B]לעולם אל תשתמש בידית הכיוון כשאתה לא משנה את הכיוון שלך, זה מסוכן נורא[/B]" הוא אומר ומושיט לך את המפתח לאחד מאופנועי הים.[/QUOTE]
אתה צירת?
אני לוקח תמפתח ומטניע את חד מאופנועי הים
[QUOTE=LordAbizi;885047]
דן
צ'ארמנדר יוצא ונעמד כנגד סנטרט. הוא שולח מטח של עשרה כדורי אש שפוגע בסנטרט הלא מוכן. סנטרנט מבחין בצ'ארמנדר, רץ אליו ודוחף אותו.
.[/QUOTE]
דחיפה שריטה ואחר כך סיים את זה בגחלת אני אומר לצארמנדר
[QUOTE=LordAbizi;885047]תמיר
"פורטרס, תקוף בסיבוב מהיר את הנדוואר! ווספיקוון, נסי לתקוף מבעד להתקפות של פיקאצ'ו את גאביט בקרן איתות. אריאדוס, צור כור שיחבר אותך לווספיקוון, כדי שפיקאצ'ו יתקע בו. אם הוא נתקע בו, תירה עליו במהירות עוקצי רעל!" אומר ארקון וודמן. הנדוואר שולח להביור על אראידוס ופורטרס, ובכך מונע מהם לנוע. פורטרס מתגלגל מעט הצידה, ואז משתמש בסחרור מהיר לכיוון אחד העצים, נהדף מהעץ וטס אל הנדוואר ופוגע בו ועוצר את ההתקפה שלו. בינתיים גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בשלושת הפוקימונים של ארקון וודמן. ווספיקוון מנסה לתקוף, אך עם ההתקפה הקבועה של פיקאצ'ו זה די קשה. אראידוס מנצל את החופש שיש לו כעת ושולח כור אל ווספיקוון. במהלך הריצה, פיקאצ'ו נתקל בחוט, ואז הוא מועד ונופל שם. ווספיקוון יורה קרן איתות אל גאביט, ואראידוס יורה עוקצי רעל על פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"גאביט,תמשיך לירות דרקו מטאור על כולם!הנדוואר,להביור על פוקטרס בכל הכוח!פיקיאצ'ו,תעלה על העצים,תקפוץ מעץ לעץ בזהירות שלא ליפול ותשתמש במכת ברק על אריאדוס וווספקווין רנדומלית!"
לי
כן
--
אתה עולה על אחד מאופנועי הים ומפעיל אותו. נראה שהוא עובד בצורה תקינה.
דן
צ'ארמנדר דוחף את סנטרט, וסנטרנט מגיב במכה עם הזנב על צ'ארמנדר. צ'ארמנדר נפגע ולאחר מכן שורט את סנטרט. סנטרט דוחף את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר מתרחק מעט, ושולח מטר של שמונה כדורי אש שפוגעים בסנטרט. סנטרט מתקרב לצ'ארמנדר, ונושך אותו.
תמיר
"ווספיקוון, כח תכשיט על הנדוואר. לאחר מכן לכי על הנדוואר, תפסי את פורטרס, ותזרקי אותו בחזקה אל גאביט. אריאדוס, עלה אחרי פיקאצ'ו עם העץ ותקוף בנעיצת רעל, ולאחר מכן תירה עליו עוקץ רעל בזמן שאתה מתקרב, ותתן לו עוד נעיצת רעל!" אומר ארקון וודמן. גאביט שולח דראקו מטאור, שפוגע בכל פוקימוני האוייב. הנדוואר יורה להביור על פורטרס שמונע ממנו לזוז. פיקאצ'ו עולה על אחד העצים ומתחיל לשלוח ברקים אל עבר פוקימני האוייב. גאביט מכין דרקו מטאור נוסף, אך ווספיקוון תוקפת בכח תכשיט את הנדוואר, לוקחת את פורטרס, וזורקת אותו לכיוון גאביט, כך שהבנייה של הדרקו מטאור נכשלה. בינתיים אריאדוס עולה על העץ שאליו עלה פיקאצ'ו עם קורים, והוא פוגע בפיקאצ'ו עם נעיצת רעל. פיקאצ'ו נהדף אחורה, והנדוואר יורה אחריו עוד כמה עוקצי רעל ומתקרב אליו באמצעות כורים, ולאחר מכן נותן לו נעיצת רעל נוספת. אריאדוס, פורטרס, והנדוואר נראים עייפים ביותר.
[QUOTE=LordAbizi;887239]לי
כן
--
אתה עולה על אחד מאופנועי הים ומפעיל אותו. נראה שהוא עובד בצורה תקינה.
[/QUOTE]
אני מתחיל לנסוע אליו עד סוף הנהר
[QUOTE=LordAbizi;887239]
דן
צ'ארמנדר דוחף את סנטרט, וסנטרנט מגיב במכה עם הזנב על צ'ארמנדר. צ'ארמנדר נפגע ולאחר מכן שורט את סנטרט. סנטרט דוחף את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר מתרחק מעט, ושולח מטר של שמונה כדורי אש שפוגעים בסנטרט. סנטרט מתקרב לצ'ארמנדר, ונושך אותו.
[/QUOTE]
אומר לצארמנדר שיעשה נגיחת ראש בזמן הנגיחה שישתמש בזנב כדי לפגוע בסנטרט אחר כך נשיכה ואז שריטה
לי
אתה במהרה משתלט על האופנוע ולומד לשלוט בו. אתה נוסע, ולא עובר זמן רב ואתה רואה את המפל מולך, ואתה מתקרב לתחתית המפל.
דן
צ'ארמנדר נוגח בסנרטרט, ושולח את זנבו אליו. סנטרט נפגע מהזנב, אך אז נותן כמה אגרופים לצ'ארמנדר. צ'ארמנדר נושך את סנטרט. סנטרנט מנצל את המצ ושורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את סנטרט, ולבסוף סנטרט מכה בצ'ארמנדר עם זנבו.
[quote=LordAbizi;888906]לי
אתה במהרה משתלט על האופנוע ולומד לשלוט בו. אתה נוסע, ולא עובר זמן רב ואתה רואה את המפל מולך, ואתה מתקרב לתחתית המפל.
[/quote]
אני נוסע לתוך המפל ומשתמש בידית הכיוון
[QUOTE=LordAbizi;888906]
דן
צ'ארמנדר נוגח בסנרטרט, ושולח את זנבו אליו. סנטרט נפגע מהזנב, אך אז נותן כמה אגרופים לצ'ארמנדר. צ'ארמנדר נושך את סנטרט. סנטרנט מנצל את המצ ושורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את סנטרט, ולבסוף סנטרט מכה בצ'ארמנדר עם זנבו.[/QUOTE]
אומר לו נגיחה אחר כך נשיכה ואחר כך נגיחה