[QUOTE=monster;775677][B][COLOR="SandyBrown"]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את מחפשת פוקימון ואת רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/114.png[/IMG] טנגלה[/COLOR][/B]
COLOR][/B][/QUOTE]
"כל כך לא " אני אומרת ומחפשת פוקימונים אחרים.
Printable View
[QUOTE=monster;775677][B][COLOR="SandyBrown"]
את מחפשת פוקימון ואת רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/114.png[/IMG] טנגלה[/COLOR][/B]
COLOR][/B][/QUOTE]
"כל כך לא " אני אומרת ומחפשת פוקימונים אחרים.
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מהטנגלה ומחפשת פוקימון אחר לקרב.את רואה שינקס קטן לו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אימך נדהמת מכדור הילחה שיצרת ואומרת לך"כול הכבוד בניהתחזקת אז בהצלחה בהבסת 2 המכונים בי"אימך מנתקת את השיחה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
לרביטר מנסה הגכנת ברזל אך לא מצליחה.לרביטר נפגעת מהדחיפה של סוינב.לרביטר נושכת את סוינב בחוזקה.סוינב משתמש בכדור קרח על ללרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
אתה מוציא את טרטויג לקרב.טרטויג משתמש בהצלפת גפן על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש בזנב ברזל" ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אלקיד מתחמק מהלהביור של קאמפרוט.אלקיד משתמש בדחיפה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מהדחיפה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים.קאמפרוט מתחמק גם מזה.סטיבן אומר לקאמפרוט"להביור"קאמפרווט משתמש בלהביור [/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;780511][B][COLOR="Blue"]מרי
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לא הוא ,אני שונאת לוקסריי " אני חושבת ועוברת.
[QUOTE=monster;780511][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אימך נדהמת מכדור הילחה שיצרת ואומרת לך"כול הכבוד בניהתחזקת אז בהצלחה בהבסת 2 המכונים בי"אימך מנתקת את השיחה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
לרביטר מנסה הגכנת ברזל אך לא מצליחה.לרביטר נפגעת מהדחיפה של סוינב.לרביטר נושכת את סוינב בחוזקה.סוינב משתמש בכדור קרח על ללרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
אתה מוציא את טרטויג לקרב.טרטויג משתמש בהצלפת גפן על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש בזנב ברזל" ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אלקיד מתחמק מהלהביור של קאמפרוט.אלקיד משתמש בדחיפה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מהדחיפה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים.קאמפרוט מתחמק גם מזה.סטיבן אומר לקאמפרוט"להביור"קאמפרווט משתמש בלהביור [/COLOR][/B][/QUOTE]
כמה חיים יש לסוינב הזה?
------------------------------
לביטר את יכולה לעשות הגנת ברזל תנסי בכל הכוח!
ותמשיכי לנשוך את הסויינב
[QUOTE=monster;780002][B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון.לאן תלך עכשיו?מרכז פוקימונים,מקדש,דרך 2 תחליט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.אנה אומרת לצ'ימצ'אר"זנב ברזל"צ'ימצ'אר משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
כן
אימך אומרת לך"סתם ניחשתי.ואו לכדת הרבה פוקימונים חזקים ומצוינים.אז כמה תגים עוד נותרו לך להשיג?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של ראיצ'ו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר מתעלף בקרב 1 1 אלכס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך ג'וני"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
לרביטר לא מצליחה הגנת ברזל ונפגע.לרביטר משתמשת בנשיכה על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סוינב משתמש שוב בדחיפה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לבלדום לתקוף את זנב הברזל בראש ברזל
"לוקאס
אימך נדהמת מכדור הילחה שיצרת ואומרת לך"כול הכבוד בניהתחזקת אז בהצלחה בהבסת 2 המכונים בי"אימך מנתקת את השיחה"
*בכוונה לא נתת לי להגיד אה?
" טוב שמעתי שיש פה טירת אימונים אני אלך לשם"
[quote=monster;779217][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מחפש אימון טוב לפלאריון שלך.אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/331.png[/IMG] קקניה[/COLOR][/B]
[/quote]
"צא איוו!" אני מורה לו להכנס לקרב "להביור!"
[QUOTE][B][COLOR=#4169e1]ג'וני
אתה מוציא את טרטויג לקרב.טרטויג משתמש בהצלפת גפן על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש בזנב ברזל" ראיצ'ו משתמש בזנב ברז[/COLOR][/B][/QUOTE]תפוס אותו עם הגפנים דלך!סובב אותו באויר זרוק אותו והתקף בהצלפת גפן!אומר בנחישות אל טרטואיג!
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג תופס את ראיצ'ו עם הגפנים שלו.זורק אותו באויר.טרויג משתמש בשוטי גפן על ראיצ'ו ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לראיצ'ו"מכת רעם" ראיצ'ו משתמש במכת רעם על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מוציא את פלאריון שלך.פלאריון משתמש בלהביור על קקניה.קקניה מתחמק מהלהביור.קקניה שולח טיל סיכות לעבר פלארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה הולך לטירת האימונים.כעבור 5דקות אתה ניצב בכניסה לטירה.אתה רואה שהטירה גבוהה מאוד ויפה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום תוקף את זנב הברזל של צ'ימצ'אר בראש ברזל.שתי מתקפות הברזל מתנגשות ויוצרות ענן עבק בינין.בלדום וצ'חימצ'אר נפגעו מהתקפה של היריב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
נותר לו פחות מחצי חיים
לרביטר מנסה הגנת ברזל ומחצליחה וכדור הקרח לא משפיעה עליה.לרביטר רצה ונושכת את בוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.סוינב לא מוותר הוא משתמש ברוח קרה על לרביטר.לרביטר למדה הגנת ברזל[/COLOR][/B]
את מתעלמת משינקס ומחפשת פוקימון אחר.את רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/302.png[/IMG]סייבלי[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;782006][B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג תופס את ראיצ'ו עם הגפנים שלו.זורק אותו באויר.טרויג משתמש בשוטי גפן על ראיצ'ו ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לראיצ'ו"מכת רעם" ראיצ'ו משתמש במכת רעם על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מוציא את פלאריון שלך.פלאריון משתמש בלהביור על קקניה.קקניה מתחמק מהלהביור.קקניה שולח טיל סיכות לעבר פלארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה הולך לטירת האימונים.כעבור 5דקות אתה ניצב בכניסה לטירה.אתה רואה שהטירה גבוהה מאוד ויפה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום תוקף את זנב הברזל של צ'ימצ'אר בראש ברזל.שתי מתקפות הברזל מתנגשות ויוצרות ענן עבק בינין.בלדום וצ'חימצ'אר נפגעו מהתקפה של היריב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
נותר לו פחות מחצי חיים
לרביטר מנסה הגנת ברזל ומחצליחה וכדור הקרח לא משפיעה עליה.לרביטר רצה ונושכת את בוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.סוינב לא מוותר הוא משתמש ברוח קרה על לרביטר.לרביטר למדה הגנת ברזל[/COLOR][/B]
את מתעלמת משינקס ומחפשת פוקימון אחר.את רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/302.png[/IMG]סייבלי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לבלדום לקום ולתקוף את צ'ימצ'אר בהורדה
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתאושש במהירות ותוקף בהורדה את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר עוד לא התאושש ובגלל זה לא מתחמק מהורדה של בלדום.צ'ימצ'אר נפגע קשה.אנה אומרת לצ'ימצ'אר"גחלת"צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על בלדום[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;782016][B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתאושש במהירות ותוקף בהורדה את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר עוד לא התאושש ובגלל זה לא מתחמק מהורדה של בלדום.צ'ימצ'אר נפגע קשה.אנה אומרת לצ'ימצ'אר"גחלת"צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על בלדום[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לבלדום לחמוק מהגחלת ולתקוף שוב את צ'ימצ'אר בהורדה
[quote]לוקאס
אתה הולך לטירת האימונים.כעבור 5דקות אתה ניצב בכניסה לטירה.אתה רואה שהטירה גבוהה מאוד ויפה מאוד[/quote]
אני נכנס אליה ומחפש מקום להתאמן
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ניכנכס לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אני מבינה שאתה רוצה להאתאמן.אז בחר פוקימון שנגדו תרצה להילחם.לא אגדים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.צ'ימצ'אר במהירות תוקף שוב בגחלת את בלדום[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;782027][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ניכנכס לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אני מבינה שאתה רוצה להאתאמן.אז בחר פוקימון שנגדו תרצה להילחם.לא אגדים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.צ'ימצ'אר במהירות תוקף שוב בגחלת את בלדום[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לבלדום לחמוק שוב ולתקוף שוב בהורדה