-
בגלל ששי בבאן, הוא ביקש ממני לפרסם את התגובה שלו במשחק~
ארתור-
אתה יורד בקנטו ארתור, רק חלפת מעל ג'וטו ._.
פטריק-
סווינב מתחיל להשליך בוץ, הוא משליך אותו עד שהמחילה נהיית בוצית, סווינב מנסה להמשיך אך הוא תקוע בבוץ שממלא את המחילה-שכחת שהוא לא יצא ממנו! באותו הזמן סנדשרו רץ לעבר סווינב, כאשר הוא מגיע אליו הוא מרים אותו לאוויר בחיתוך, סווינב עולה באוויר, כאשר עומד ליפול לריצפה והוא מגיע לגובה טיפה יותר גבוה מזה של סנדשרו, סנדשרו שולף שוב את ציפורניו ומדרדר קדימה סווינב בחיתוך קדימה, סווינב מצליח לקום- אבל בתשישות רבה
מיכה-
אני יודע הכל עליך XD
----------------------
אתה עולה על הגב של טוקסיקרואק, אתם מוכנים לקפוץ. לפתע נשמע קול יללה, אתה מסתכל הצידה ורואה שההיטמונצ'אן של גרטה עדיין לכוד ברשת-זה לא יהיה מוסרי לתת לו למות
ניב-
"תתחמק מזה טוקסיקרואק" אומר גרטה "בדרך שלה" ואז עולה חיוך קטנטן בפניה. הונצ'קרוו עולה לאוויר, אחר כך מחדד את כנפיו ובכל כוחו יורד לעבר טוקסיקרואק, טוקסיקרואק עומד-לא נראה שהוא עומד לעשות משהו. כאשר הונצ'קרוו כבר במרחק כנף ממנו טוקסיקרואק מתחיל לפעול! הוא רץ מסביב לזירה בצורה מעגלית כל כך מהר עד שהוא הולך על הקיר, כאשר הוא נמצא ממול הונצ'קרוו מכיוונו של הקיר הוא מזנק. "עוקץ רעל" צועקת גרטה, טוקסיקרואק מכין את האגרוף ליד האגן, הוא מגיע אל הונצ'קרוןו ומשחרר אותו-האגרוף פוגע בבטנו של הונצ'קרוו, הונצ'קרוו מורעל מהאגרוף ולבסוף נופל על האדמה מעולף. "הונצ'קרוו לא יכול להילחם יותר, טוקסיקרואק הוא המנצח" אומר השופט
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Aug 26 2009, 06:21 PM
[b]
פטריק-
סווינב מתחיל להשליך בוץ, הוא משליך אותו עד שהמחילה נהיית בוצית, סווינב מנסה להמשיך אך הוא תקוע בבוץ שממלא את המחילה-שכחת שהוא לא יצא ממנו! באותו הזמן סנדשרו רץ לעבר סווינב, כאשר הוא מגיע אליו הוא מרים אותו לאוויר בחיתוך, סווינב עולה באוויר, כאשר עומד ליפול לריצפה והוא מגיע לגובה טיפה יותר גבוה מזה של סנדשרו, סנדשרו שולף שוב את ציפורניו ומדרדר קדימה סווינב בחיתוך קדימה, סווינב מצליח לקום- אבל בתשישות רבה [/b][/quote]
למה הוא בבאן?
"אתה בסדר חבר?" אני שואל בדאגה.
"נסה להשתשמ בכוח קרח ולנסו תלפצוע אותו "
-
[b] ארתור-
אתה יורד בקנטו ארתור, רק חלפת מעל ג'וטו ._. [/b][/quote]
אהXD
________
"תעצור לי בהרי האבן" אני אומר לו
[b]
מיכה-
אני יודע הכל עליך XD
----------------------
אתה עולה על הגב של טוקסיקרואק, אתם מוכנים לקפוץ. לפתע נשמע קול יללה, אתה מסתכל הצידה ורואה שההיטמונצ'אן של גרטה עדיין לכוד ברשת-זה לא יהיה מוסרי לתת לו למות
[/b][/quote]
אאני לא יהיה זמין ביומיים הקרובים כי אני טס
-----------------
"רוץ מהר ושחרר אאותו בעוקץ רעל ואז כוולנו התחפף״
-
[b] בגלל ששי בבאן, הוא ביקש ממני לפרסם את התגובה שלו במשחק~
ניב-
"תתחמק מזה טוקסיקרואק" אומר גרטה "בדרך שלה" ואז עולה חיוך קטנטן בפניה. הונצ'קרוו עולה לאוויר, אחר כך מחדד את כנפיו ובכל כוחו יורד לעבר טוקסיקרואק, טוקסיקרואק עומד-לא נראה שהוא עומד לעשות משהו. כאשר הונצ'קרוו כבר במרחק כנף ממנו טוקסיקרואק מתחיל לפעול! הוא רץ מסביב לזירה בצורה מעגלית כל כך מהר עד שהוא הולך על הקיר, כאשר הוא נמצא ממול הונצ'קרוו מכיוונו של הקיר הוא מזנק. "עוקץ רעל" צועקת גרטה, טוקסיקרואק מכין את האגרוף ליד האגן, הוא מגיע אל הונצ'קרוןו ומשחרר אותו-האגרוף פוגע בבטנו של הונצ'קרוו, הונצ'קרוו מורעל מהאגרוף ולבסוף נופל על האדמה מעולף. "הונצ'קרוו לא יכול להילחם יותר, טוקסיקרואק הוא המנצח" אומר השופט [/b][/quote]
בבאן? לאאאאאאאאאאאאא
ושי אתה יודע שאני לא אהייה מחר ומחרתיים רק אחרי אחת וחצי נכון?
"הונצקרוו תחזור, אתה עשית עבודה מעולה, מספיקה לקרב הזה. בוא נראה, טוקסיקרוק הוא פוקימון לוחם רעל, אז אני מאמין שגראמצ'ופ מתאים לעבודה. סופת חול וחפירה ריסוק זועמת (שי אתה יודע מה זה נכון? חפירה עם זעם דרקון והורדה לריצפה כששומרים על זעם הדרקון)
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 11 2009, 11:52 PM
[b] לון-
סנורלאקס שלך מתחיל לרוץ לעבר סנורלאקס של אנבל בראשייה, באותו הזמן סנורלאקס של אנבל ממקד אנרגיה שבאגרופו. הסנורלאקס שלך רץ אל זה של אנבל, הוא מתקדם אך בדיוק שהוא רחוק מטר מראשו שולך הסנורלאקס של אנבל אגרוף ממוקד ופוגע בו בראשו, סנורלאקס נופל לריצפה. "כעת טען קרן סולרית" אומרת אנבל, ביטנו של סנורלאקס מתחילה לזהור, הוא אוסף אנרגיה מהשמש [/b][/quote]
"סנורלאקס, הגנה!" אני צועק
-
פטריק-
לא יודע, תשאל אותו
-------------------
סווינב יוצר גושי קרח קטנים סביבו, באותו הזמן סנדשרו המאושר מההובלה שלו קופץ לאוויר על מנת להיכנס לאדמה שוב, אך הפעם חלקיקי הקרי פועים בו וסנדשרו נופל לאדמה קפוא ופרצוף מבוהל עליו
ארתור-
*אזורי האבן
-------------
"כמובן"עונה האיש נמוך ומעלה חיוך על פניו. אחרי עוד כמה 5 דקות קצרות של טיסה אתם יורדים אל הקרקע, כאשר אתה יוצא אתה רואה מולך מרחב עצום, לא נראה בו שום אבן. אתה יורד מהמסוק ומתכוון להמשיך, לפני שאתה מתקדם אתם מישהו עוצר אותך, אתה מסתכל לאחור ורואה את האיש הנמוך מחזיק בכתפך. "לפני שתלך, אני הייתי רוצה לתת לך משהו" הוא אומר ומגיש לך קמע אם ציור כנפיים. "תשתמש בזה רק במצב חירום אמיתי, אחרת זה לא ייפעל"
מיכה-
טוקסיקרואק מוריד אתכם מגבו, הוא קופץ אל היטמונצ'אן ותופס אתו בעזרת ידו. כאשר היטמונצ'אן מוחזק אצל טוקסיקרואק אתה עולה על גבו, כולכם קופצים מהמסוק. אחרי שאתם נוחתים נראה מאחוריכם פיצוץ-המסוק התפוצץ. אחר כך אתה רואה ניירות נופלים, אחד מהם נופל על עליך, אתה מסתכל בו ורואה תמונה שלך ועליה רשום:"מבוקש מספר אחת של צוות רוקט".
ניב-
גרצ'ומפ מסתובב במקום, אט אט נאגר סביבו חול, הוא ממשיך להסתובב בסוף נוצרת סופת חול-גדולה ומרשימה. "קפוץ לתוכה" צועקת גרטה בחשש, טוקסיקרואק לא נראה מודאג בכלל, האמת שלא נראה עליו שום רגש. הוא קופץ לסופה, בתוך הסופה הוא נשאר באוויר, על אף שנ]פגע בגרגירי החול ששורטים אותו הוא לא נרתע כלל. גרצ'ומפ חופר את דרכו לאדמה, כאשר הוא בתוכה הוא מזנק לתוך הסופה לעבר טוקסיקרואק. "אגרוף ממוקד" אומרת גרטה, בזמן שגרצ'ומפ מתקרב טוקסיקרואק ממקד אנרגיה בידו. כאשר גרצ'ומפ מגיע האגרוף הממוקד של טוקסיקרואק מוכן, הוא מכין אותו באגן וכאשר גרצ'ומפ מגיע הוא מניף אותו-בעוצמה שלא תאמן גרצ'ומפ מתרסק אל האדמה כאשר טוקסיקרואק לוחץ את אגרופו בבטנו ולא משחרר. הסופה של גרצ'ומפ מתפרקת
לון-
היום השימשי הזה מזרז את תהיך הטעינה של סנורלאקס של אנבל, באותו הזמן סנורלאקס שלך נכנס להגנה. בסופו של דבר סנורלאקס מסיים את הטעינה, ומשחרר את הקרן הסולרית ואנריה אדירה משתחררת, כל מה שאתה, אנבל וסנורלאקס שלך רואים זה אך ורק אור בוהק. אחרי שהאור החזק חולף אתם רואים מלפני סנורלאקס של אנבל מין תעלה שנחפרה מההדף של הקרן הסולרית, בקצה ה"תעלה" אתם רואים את סנורלאקס שכוב, הוא קם-אבל בקושי.
סנורלאקס(אנבל)-90%
סנורלאקס(שלך)-70%
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 27 2009, 08:34 PM
[b] פטריק-
לא יודע, תשאל אותו
-------------------
סווינב יוצר גושי קרח קטנים סביבו, באותו הזמן סנדשרו המאושר מההובלה שלו קופץ לאוויר על מנת להיכנס לאדמה שוב, אך הפעם חלקיקי הקרי פועים בו וסנדשרו נופל לאדמה קפוא ופרצוף מבוהל עליו
[/b][/quote]
וולכם באק באדיי D:
----
"פוקדור צא" אי צועק, מוציא פוקדר מכיסי וזורק בכל הכוח אל כיוון האדמה- איכן שנכנס סאנדשרו.
"נקווה שהקרב ימגר עכשיו" אני אומר לסווינב בתשישות ורק מחכה למיטה נעימה.
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 25 2009, 09:11 PM
[b] עומר-
"אבל אם נלך עד לאזור האי ונגלה שהוא לא שם יתבזבז דלק לחינם" אומר גרין בפנים מושפלות "מה הטעם בזה?" הוא שואל כאשר הוא מדגיש את קולו בכעס [/b][/quote]
"אין טעם. אז בואו פשוט בסירה ונחכה לסוף הקיום. מה דעתך?" אני יורה בזעם.
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 27 2009, 08:34 PM
[b] ארתור-
*אזורי האבן
-------------
"כמובן"עונה האיש נמוך ומעלה חיוך על פניו. אחרי עוד כמה 5 דקות קצרות של טיסה אתם יורדים אל הקרקע, כאשר אתה יוצא אתה רואה מולך מרחב עצום, לא נראה בו שום אבן. אתה יורד מהמסוק ומתכוון להמשיך, לפני שאתה מתקדם אתם מישהו עוצר אותך, אתה מסתכל לאחור ורואה את האיש הנמוך מחזיק בכתפך. "לפני שתלך, אני הייתי רוצה לתת לך משהו" הוא אומר ומגיש לך קמע אם ציור כנפיים. "תשתמש בזה רק במצב חירום אמיתי, אחרת זה לא ייפעל" [/b][/quote]
אההה
-
פטריק-
אתה זורק את הפוכדור לעבר סנדשרו, הפוכדור מתחיל להתנדנד.... הוא מראה שהוא אושר! אתה מתקדם אל הפוכדור באנחה-סוף סוף תוכ לישון, אבל לפתע הפוכדור מתנדנד שוב וסנדשרו יוצא, והפעם אינו קפוא מהקרח... הקרב ממשיך
ארתור-
על ספאםXD. ותקשיב, כל השטח זה רזורי האבן, כדי שנוספאס יתפתח עליך לנצח איתו בקרב
עומר-
"טוב נו" אומר סרג' בכעס שהפסיד בעימות, "שיהיה..." אומר גרין ונאנח. סרג' שוב מתניע את הסירה ומתחיל לשוט ימינה מהאי התשיעי. אחרי עוד שייט משעמם אתם מגיעים לשטח ים ריק-צלול עוד יותר. "הגענו, מה עכשיו?" אומר סרג' בזעם. לפתע שלושת פוכדוריך מתחילים להתנדנד, נראה שהם מנסים לצאת החוצה!
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 27 2009, 11:57 PM
[b]
עומר-
"טוב נו" אומר סרג' בכעס שהפסיד בעימות, "שיהיה..." אומר גרין ונאנח. סרג' שוב מתניע את הסירה ומתחיל לשוט ימינה מהאי התשיעי. אחרי עוד שייט משעמם אתם מגיעים לשטח ים ריק-צלול עוד יותר. "הגענו, מה עכשיו?" אומר סרג' בזעם. לפתע שלושת פוכדוריך מתחילים להתנדנד, נראה שהם מנסים לצאת החוצה! [/b][/quote]
למה אני היחידי שהפוקימונים שלו הופכים להיות כמו מסוממים בגמילה? T^T
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוי לא" אני אומר ומחזיק אותם חזק ולא נותן להם לצאת. X_X
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 27 2009, 11:57 PM
[b] פטריק-
אתה זורק את הפוכדור לעבר סנדשרו, הפוכדור מתחיל להתנדנד.... הוא מראה שהוא אושר! אתה מתקדם אל הפוכדור באנחה-סוף סוף תוכ לישון, אבל לפתע הפוכדור מתנדנד שוב וסנדשרו יוצא, והפעם אינו קפוא מהקרח... הקרב ממשיך
[/b][/quote]
אם זה מאשר אז איך הוא יוצא וממשיך את הקרב?
-
[b] ארתור-
על ספאםXD. ותקשיב, כל השטח זה רזורי האבן, כדי שנוספאס יתפתח עליך לנצח איתו בקרב [/b][/quote]
אהה אז אני מחפש פוקימון או משהו
-
עומר-
זה חלק מהעלילה, תתגברXD
--------------------------
אתה לוחץ בכל הכח על הפוכדורים בניסיון לצאת, אך הוא מנסים חזק מדי ואתה נכשל, פלוצל, ארבוק והרביט שלך יוצאים. אתה, סרג' וגרין מתרחקים לצד השני של הספינה להגנה, אך כאשר אתם מסתכלים עליהם אתם רואים שהם בכלל רגועים ולא עצבניים כמו בדרך כלל. לפתע לצדכם מופיע אי, משום מקום, "זה האי של מיו" אומר גרין בשמחה, "האי הנעלם מתקן אותו סרג'
ארתור-
אתה מסתובב לך באזורי האבן. לפתע אתה רואה סלע קטנטן, לפני הסלע עומד לונטון-[img]http://i26.tinypic.com/2rmmxkj.png[/img], נראה שהוא ממש מנסה לשמור על הסלע כאילו הוא שומר על חיו-משהו חייב להיות מיוחד בסלע הזה
פטריק-
זה היה נראה כאילו זה מאשר