-
[QUOTE=LordAbizi;887239]
תמיר
"ווספיקוון, כח תכשיט על הנדוואר. לאחר מכן לכי על הנדוואר, תפסי את פורטרס, ותזרקי אותו בחזקה אל גאביט. אריאדוס, עלה אחרי פיקאצ'ו עם העץ ותקוף בנעיצת רעל, ולאחר מכן תירה עליו עוקץ רעל בזמן שאתה מתקרב, ותתן לו עוד נעיצת רעל!" אומר ארקון וודמן. גאביט שולח דראקו מטאור, שפוגע בכל פוקימוני האוייב. הנדוואר יורה להביור על פורטרס שמונע ממנו לזוז. פיקאצ'ו עולה על אחד העצים ומתחיל לשלוח ברקים אל עבר פוקימני האוייב. גאביט מכין דרקו מטאור נוסף, אך ווספיקוון תוקפת בכח תכשיט את הנדוואר, לוקחת את פורטרס, וזורקת אותו לכיוון גאביט, כך שהבנייה של הדרקו מטאור נכשלה. בינתיים אריאדוס עולה על העץ שאליו עלה פיקאצ'ו עם קורים, והוא פוגע בפיקאצ'ו עם נעיצת רעל. פיקאצ'ו נהדף אחורה, והנדוואר יורה אחריו עוד כמה עוקצי רעל ומתקרב אליו באמצעות כורים, ולאחר מכן נותן לו נעיצת רעל נוספת. אריאדוס, פורטרס, והנדוואר נראים עייפים ביותר.[/QUOTE]
"גאביט,זעם דרקון על פורטרס,הנדוואר,תרוץ מסביב לזירה בצורה אקראית לגמרי,ותשרוף את העצים עם להביור,ותשתדל לפגוע כמה שיותר בשלושת הפוקימונים שלו!פיקאצ'ו,תרוץ אתה עם הנדוואר,תגן עליו ממתקפות ע"י מכת ברק,ותשתמש במכת ברק על כל הפוקימונים שלו בזמנים אקראיים לגמרי!"
-
לי
אתה מניע את ידית הכיוון, וברגע ההתקרבות למפל האופנוע מטה את הכיוון שלו, וכעת אתה עולה למעלה אנכית. אתה עולה זמן מה, ואתה רואה שהמפל עומד להגיע לקיצו.
דן
צ'ארמנדר נוגח בסנטרט. סנטרט הולך אחורה, ואז מכה עם הזנב שלו בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר מתקדם ונושך את סנטרט. סנטרט שורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר עוזב את סנטרט, ונוגח בו. סנטרט לבסוף דוחף את צ'ארמנדר.
תמיר
"ווספיקוון, תקפי את גאביט בקרן איתות. אריאדוס, תפוס את פורטרס עם כור וחכה. נסה אחר כך לתפוס את פיקאצ'ו עם כור. אם אתה מצליח, בזמן שאתה לוכד אותו, זרוק את פורטרס על הנדוואר." אומר ארקון וודמן. גאביט שולח זעם דרקון אל פורטרס וזורק אותו ממנו. פיקאצ'ו קופץ מהעץ עליו אריאדוס נמצא ומתחיל לרוץ לכיוון הנדוואר. ווספיקוון שולחת קרן איתות ופוגעת בגאביט. אראידוס שולח כור ותופס את פורטרס. הנדוואר ופיקאצ'ו מתחילים לרוץ מסביב לזירה, שורפים עצים ותוקפים את הפוקימונים. אראידוס שולח את כמה כורים לכיוון פיקאצ'ו. פיקאצ'ו עוצר חלק מהם עם מכת ברק, אבל אז אחד הכורים פוגע בו ועוצר אותו. ברגע הזה אריאדוס שולח את פורטרס ופוגע בהנדוואר.
-
[QUOTE=LordAbizi;892293]לי
אתה מניע את ידית הכיוון, וברגע ההתקרבות למפל האופנוע מטה את הכיוון שלו, וכעת אתה עולה למעלה אנכית. אתה עולה זמן מה, ואתה רואה שהמפל עומד להגיע לקיצו.
[/QUOTE]
אני מניע שוב את ידית הכיוון
-
שם: ג'ק
צורת פנייה: רום
אופי: ג'ק ילד חברותי,רגשן,אמיץ, אוהב כובעים (XD)
רקע: ג'ק היה ילד אומלל בילדותו.
הוריו הבילוגיים של ג'ק שלחו אותו לאימוץ בגלל
שלא היה להם תקציב לעוד ילד. (לג'ק היה אח בשם ברוק.)
בילדותו של ג'ק הוריו (לא הביולגים) התעללו בג'ק.
עד שג'ק הגיע לגיל 13 והחליט לברוח מהבית ולמצוא
את הוריו הביולגים.
פוקימון: צ'אמנדר
בקשות: ללכוד פיקצ'ו, להירשם
מודע לשחקנים אחרים: כן
תמונה: [IMG]http://i53.tinypic.com/5umkqv.png[/IMG]
-
לי
אתה משתמש בידית הכיוון, והאופנוע נוטה ומתיישר חזרה על האופנוע. כעת אתה שוב נמצא במצב אופקי.
רום
המציאות לא מעניינת אותי. אתה רשום. הגב להתחלה.
-
[quote=LordAbizi;895114]לי
אתה משתמש בידית הכיוון, והאופנוע נוטה ומתיישר חזרה על האופנוע. כעת אתה שוב נמצא במצב אופקי.
[/quote]
אני ממשיך לנסוע עד סוף המפל
-
ההתחלה לכל מי שנרשם:
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)
אני קם, מצחצח שיניים, בודק התראות בפייסבוק (xdd)
מסתרק ויוצא לפרו'.
אני נכנס למעבדה ואומר:
"שלום אני באתי לקבל את הצ'אמנדר שלי."
-
[QUOTE=LordAbizi;892293]
תמיר
"ווספיקוון, תקפי את גאביט בקרן איתות. אריאדוס, תפוס את פורטרס עם כור וחכה. נסה אחר כך לתפוס את פיקאצ'ו עם כור. אם אתה מצליח, בזמן שאתה לוכד אותו, זרוק את פורטרס על הנדוואר." אומר ארקון וודמן. גאביט שולח זעם דרקון אל פורטרס וזורק אותו ממנו. פיקאצ'ו קופץ מהעץ עליו אריאדוס נמצא ומתחיל לרוץ לכיוון הנדוואר. ווספיקוון שולחת קרן איתות ופוגעת בגאביט. אראידוס שולח כור ותופס את פורטרס. הנדוואר ופיקאצ'ו מתחילים לרוץ מסביב לזירה, שורפים עצים ותוקפים את הפוקימונים. אראידוס שולח את כמה כורים לכיוון פיקאצ'ו. פיקאצ'ו עוצר חלק מהם עם מכת ברק, אבל אז אחד הכורים פוגע בו ועוצר אותו. ברגע הזה אריאדוס שולח את פורטרס ופוגע בהנדוואר.[/QUOTE]
אני חושב שהסיכווים שהוא יצליח לפגוע בשתי מטרות בתנועה בשתי מתקפות שונות,הוא קטן מאוד.אלא אם כשהבנת את התגובה שלי לא הבנת נכון:אם פיקאצ'ו או הנדואר עוצרים,השני לא בהכרח עוצר...
אבל זה לא משנה-אתה השה"ם,ולעזאזל עם פיזיקה והסתברויות!
------
"הנדוואר,שרוף את הכור עם גחלת ואז תמשיכו כמו מקודם!גאביט,קצה אבנים על ווספקווין!"
-
[QUOTE=LordAbizi;892293]
דן
צ'ארמנדר נוגח בסנטרט. סנטרט הולך אחורה, ואז מכה עם הזנב שלו בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר מתקדם ונושך את סנטרט. סנטרט שורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר עוזב את סנטרט, ונוגח בו. סנטרט לבסוף דוחף את צ'ארמנדר.
.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר נשיכה דחיפה ואחר כך גחלת
-
לי
אתה כבר אחרי המפל, אבל הבנתי למה התכוונת.
--
אתה ממשי ליסוע, וכעבור זמן מה אתה מגיע לביתן על הגדה, ואתה ראה מספר אופנועי ים חונים ליד הביתן הזה.
רום
בזמן שאתה בודק את הפייסבוק, המחשב שלך נשרף ונגרם לו נזק בלתי הפיך, שכן המשחק שלי לא תומך בטמטום. אתה יוצא מביתך והולך למעבדה. על יד המעבדה יש שלט עליו כתוב "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי מחשב בפוקימונים". אתה נכנס פנימה ואחד מעוזרי המחקר ניגש אליך
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
תמיר
זה שקול, לפי הבנתי, ללתפוס מישהו עם יד ימין, ולתת לו מכה בראש עם יד שמאל. אריאדוס תפס את פיקאצ'ו עם כור אחד, ובגלל שפיקאצ'ו כעת לא יכל להגן על הנדוואר, והנדוואר עסוק בונדליזם, אז אריאדוס פגע בהנדוואר עם פורטרס.
ונראה לי שזו אחת התגובות הקצרות ביותר שלך במכון הזה....
--
"ווספיקוון, כח תכשיט על גאביט, ואריאדוס, נסה לתת עוד מכה אחת עם פורטרס להנדוואר." אומר ארקון וודמן. הנדוואר שלח להביור ומנתק את הכור שתופס את פיקאצ'ו, והכור שמחזיק בפורטרס. אריאדוס שולח מיד כור נוסף את פורטרס ומוציא אותו משם. גאביט שולח אבנים חדות אל ווספיקוון, שמגיבה בכח תכשיט. המתפות נפגשות והן בערך שוות והם נפגעים במידה שווה. הנדוואר ממשיך במעשי הוונדליזם, ופיקאצ'ו מנסה לפגוע איכשהו בפורטרס/בכור. אריאדוס מפגין מיומנות בשליטה בפורטרס, והוא מנסה להטיח את פורטרס בהנדוואר. הנדוואר מבחין בכך ויורה להביור על פורטרס. הכור נקרע, ופורטרס ממשיך לטוס אל הנדוואר בזמן שהוא נפגע מהלהביור. הנדוואר ופורטרס שניהם נפגעים, ונופלים על רצפת המכון. פיקאצ'ו נראה ממש עייף.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את הנדוואר ופורטרס."הנדוואר ופורטרס לא יכולים להלחם. בינתיים תיקו שתיים" הוא יוצא מהזירה. "המשיכו!"
דן
צ'ארמנדר נושך את סנטרט, וסנטרט שורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר עוזב את סנטרט, ומתרחק ממנו כדי לתקוף בדחיפה. סנטרט גם הוא נערך לדחיפה, והשניים פוגעים זה בזה בהתנגשות. צ'ארמנדר משתמש בגחלת, ושולח שמונה כדורי אש רצופים.
-
[QUOTE=LordAbizi;896841]לי
אתה כבר אחרי המפל, אבל הבנתי למה התכוונת.
--
אתה ממשי ליסוע, וכעבור זמן מה אתה מגיע לביתן על הגדה, ואתה ראה מספר אופנועי ים חונים ליד הביתן הזה.
[/QUOTE]
אני חונה תאופנוע הים שלי ונכנכס לביתן
-
[QUOTE=LordAbizi;896841]
רום
בזמן שאתה בודק את הפייסבוק, המחשב שלך נשרף ונגרם לו נזק בלתי הפיך, שכן המשחק שלי לא תומך בטמטום. אתה יוצא מביתך והולך למעבדה. על יד המעבדה יש שלט עליו כתוב "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי מחשב בפוקימונים". אתה נכנס פנימה ואחד מעוזרי המחקר ניגש אליך
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
.[/QUOTE]
כן.
באתי לקחת את הצ'אמנדר שלי.
-
לי
אתה מתקרב עם האופנוע לביתן ומחנה אותו. אתה מוציא את המפתח ונכנס לביתן. יש בתוכו איש.
"כן?" הוא שואל אותך.
רום
אנא דבר עם מרכעות, כדי שיהיה קל יותר להבדיל בין דיבורים למעשים.
--
"אם באת לקחת אותו, אז הוא שלך, הלא כן? בכל מקרה אתה צריך לקחת אותו מהפרופסור. הוא נמצא בקצה המרוחק של המעבדה" הוא אומר לך ומצביע על כיוון.
-
[quote=LordAbizi;899217]לי
אתה מתקרב עם האופנוע לביתן ומחנה אותו. אתה מוציא את המפתח ונכנס לביתן. יש בתוכו איש.
"כן?" הוא שואל אותך.
[/quote]
אני אומר"כך תמפתח של אופנוע הים"אני מגיש לו תמפתח
-
[QUOTE=LordAbizi;899217]
רום
אנא דבר עם מרכעות, כדי שיהיה קל יותר להבדיל בין דיבורים למעשים.
--
"אם באת לקחת אותו, אז הוא שלך, הלא כן? בכל מקרה אתה צריך לקחת אותו מהפרופסור. הוא נמצא בקצה המרוחק של המעבדה" הוא אומר לך ומצביע על כיוון.[/QUOTE]
"תודה לך." אני יגיד לו ויתחיל ללכת לכיוון שהוא הצביע.