-
לי
"תודה לך" הוא אומר ולוקח את המפתח. הוא מסתכל על מספר המפתח, ואז מוציא ממגירה את הפוקדע שלך. "הנה הפוקדע שלך" הוא אומר ומושיט לך אותו.
רום
כעבור הליכה קצרה בהחלט אתה מגיע לקצה המעבדה, ובה אתה מוצא את פרופסור ג'פרי רוזנשיין יושב כנגד מחשב, ומריץ המון קטעי קוד. נראה שהוא בכלל לא שם לב אליך.
-
[quote=LordAbizi;901096]לי
"תודה לך" הוא אומר ולוקח את המפתח. הוא מסתכל על מספר המפתח, ואז מוציא ממגירה את הפוקדע שלך. "הנה הפוקדע שלך" הוא אומר ומושיט לך אותו.
[/quote]
אני אומר לו"תודה" לוקח תפוקידע והולך אל העיר הבאה
-
[QUOTE=LordAbizi;901096]
רום
כעבור הליכה קצרה בהחלט אתה מגיע לקצה המעבדה, ובה אתה מוצא את פרופסור ג'פרי רוזנשיין יושב כנגד מחשב, ומריץ המון קטעי קוד. נראה שהוא בכלל לא שם לב אליך.[/QUOTE]
"אה... סליחה? באתי לקבל את הצ'אמנדר שלי."
-
[QUOTE=LordAbizi;896841]
דן
צ'ארמנדר נושך את סנטרט, וסנטרט שורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר עוזב את סנטרט, ומתרחק ממנו כדי לתקוף בדחיפה. סנטרט גם הוא נערך לדחיפה, והשניים פוגעים זה בזה בהתנגשות. צ'ארמנדר משתמש בגחלת, ושולח שמונה כדורי אש רצופים.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר שיתנגש בו שוב ואחר כך ינשוך אותו
-
לי
אתה ממשיך ללכת לאורך הנהר, ואתה רואה ליד הנהר עץ אחד, ועליו אתה רואה ספינרק שאני חייב לך.
רום
"אה כן בוודאי. רק שאם באת לקבל אותו, אז הוא עדיין לא שלך" הוא אומר, פותח חלון חדש במחשב וכותב בו המון דברים מהר מאוד, ואז מריץ את מה שהוא כתב. על המסך כתוב Transmition Succesful, ועל השולחן מופיע פוקדור. הפרופסור קם, לוקח את הפוכדור, מוציא ממגירה חמישה נוספים, ופוקדע ונותן לך אותם. "הנה הפוקדור של צ'ארמנדר, חמישה פוכדורים ריקים ופוקדע. ואולי גם..." הוא לוקח ממגירה נוספת טלפון נייד ונותן לך אותו. "נתתי את זה להרבה מאמנים אחרים, אבל כולם התאבדו/נרצחו על ידי האיש הסגול, אבל זה בסדר כי האיש הסגול הוא אחד מאיתנו. אל תשכח לבדוק את המספר" הוא אומר ונותן לך גם את הטלפון.
דן
צ'ארמנדר יוצא אל סנטרט ודוחף אותו. סנטרט נפגע, אך נותן מכה עם הזנב שלו לצ'ארמנדר, ופוגע בו. צ'ארמנדר שולח את ראשו קדימה ונועץ את שיניו בסנטרט. סנטרט שורט את צ'ארמנדר.
-
[QUOTE=LordAbizi;901792]
רום
"אה כן בוודאי. רק שאם באת לקבל אותו, אז הוא עדיין לא שלך" הוא אומר, פותח חלון חדש במחשב וכותב בו המון דברים מהר מאוד, ואז מריץ את מה שהוא כתב. על המסך כתוב Transmition Succesful, ועל השולחן מופיע פוקדור. הפרופסור קם, לוקח את הפוכדור, מוציא ממגירה חמישה נוספים, ופוקדע ונותן לך אותם. "הנה הפוקדור של צ'ארמנדר, חמישה פוכדורים ריקים ופוקדע. ואולי גם..." הוא לוקח ממגירה נוספת טלפון נייד ונותן לך אותו. "נתתי את זה להרבה מאמנים אחרים, אבל כולם התאבדו/נרצחו על ידי האיש הסגול, אבל זה בסדר כי האיש הסגול הוא אחד מאיתנו. אל תשכח לבדוק את המספר" הוא אומר ונותן לך גם את הטלפון.
[/QUOTE]
אני מודה לפרו' ומתחיל ללכת הליכה איטית לכיוון היציאה, ובאותו זמן אני בודק מה המספר של הטלפון שלי.
-
רום
אתה יוצא מהמעבדה,ובזמן שאתה יוצא אתה מסתכל על הטלפון ורואה שכתוב עליו: 0273-454-319. כל זה יתעדכן כעת בדף הראשי.
-
[QUOTE=LordAbizi;902597]רום
אתה יוצא מהמעבדה,ובזמן שאתה יוצא אתה מסתכל על הטלפון ורואה שכתוב עליו: 0273-454-319. כל זה יתעדכן כעת בדף הראשי.[/QUOTE]
אני מחזיר את הפלאפון לתיק ומתחיל לצאת לכיוון העיר.
-
[QUOTE=LordAbizi;901792]לי
אתה ממשיך ללכת לאורך הנהר, ואתה רואה ליד הנהר עץ אחד, ועליו אתה רואה ספינרק שאני חייב לך.
[/QUOTE]
סוף סוף
אני מוציא את מונפרנו ואומר לו"גחלת על ספינרק"
-
[QUOTE=LordAbizi;896841]
תמיר
זה שקול, לפי הבנתי, ללתפוס מישהו עם יד ימין, ולתת לו מכה בראש עם יד שמאל. אריאדוס תפס את פיקאצ'ו עם כור אחד, ובגלל שפיקאצ'ו כעת לא יכל להגן על הנדוואר, והנדוואר עסוק בונדליזם, אז אריאדוס פגע בהנדוואר עם פורטרס.
ונראה לי שזו אחת התגובות הקצרות ביותר שלך במכון הזה....
--
"ווספיקוון, כח תכשיט על גאביט, ואריאדוס, נסה לתת עוד מכה אחת עם פורטרס להנדוואר." אומר ארקון וודמן. הנדוואר שלח להביור ומנתק את הכור שתופס את פיקאצ'ו, והכור שמחזיק בפורטרס. אריאדוס שולח מיד כור נוסף את פורטרס ומוציא אותו משם. גאביט שולח אבנים חדות אל ווספיקוון, שמגיבה בכח תכשיט. המתפות נפגשות והן בערך שוות והם נפגעים במידה שווה. הנדוואר ממשיך במעשי הוונדליזם, ופיקאצ'ו מנסה לפגוע איכשהו בפורטרס/בכור. אריאדוס מפגין מיומנות בשליטה בפורטרס, והוא מנסה להטיח את פורטרס בהנדוואר. הנדוואר מבחין בכך ויורה להביור על פורטרס. הכור נקרע, ופורטרס ממשיך לטוס אל הנדוואר בזמן שהוא נפגע מהלהביור. הנדוואר ופורטרס שניהם נפגעים, ונופלים על רצפת המכון. פיקאצ'ו נראה ממש עייף.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את הנדוואר ופורטרס."הנדוואר ופורטרס לא יכולים להלחם. בינתיים תיקו שתיים" הוא יוצא מהזירה. "המשיכו!"
[/QUOTE]
א.אוקיי,אם אתה אומר
ב.אכן,אתה צודק...:sunglasses:
ג.להביור לא אמור להאט או אפילו לעצור לגמרי את התנועה של פורטרס?אבל ווטאבר,אם שניהם מתים...
-----
"פיקאצ'ו,תחזור ליד גאביט!גאביט תשתמש בדרקו מטאור על שני הפוקימונים שלו,ופיקאצ'ו,תשתמש במכת ברק עליהם!אם אתה רואה שעומדים לתקוף אחד מכם,פיקאצ'ו תשתמש במכת ברק כדי לעצור את המתקפה,ואם אתם המקתפה שלהם חזקה מידי,גאביט ישלח כמה דרקו מטאור על התוקף כדי להחליש אותו!אם המתקפה לא ניתן לעצירה ע"י מכת ברק,כגון מכת רפש,פיקאצ'ו ימשיך לתקוף אותם במכת ברק,אך גאביט יפסיק ויירה זעם דרקון על המתקפה כדי לעצור אותה!"
-
רום
אתה יוצא מזרנטל לכיוון מרוול. אתה הולך זמן מה, ואתה פוגש בממפטו ([URL="http://www.serebii.net/pokedex-bw/519.shtml"]דור חמישי[/URL], אם זה מפריע לך אני אחליף פוקימון)
לי
מונפורנו שולח את הגחלת שעפה אל ספינרק ופוגעת בו ומפילה אותו מהעץ עליו הוא נמצא. ספינרק יורה עוקץ רעל לכיוון מונפורנו ופוגע בו.
תמיר
"אריאדוס, השתמש ביריות קורים מרובות כדי להעסיק את פיקאצ'ו, ואולי גם לתפוס אותו ברשת. ווספיקוון, תירי קרן איתות על גאביט!" אומר ארקון וודמן. פיקאצ'ו רץ מהר ומתקרב לגאביט. אריאדוס מתחיל לשלוח קורים אל פיקאצ'ו. פיקאצ'ו שולח לשם מכות ברק ועוצר חלק מהם. בינתיים גאביט וווספיקוון מחליפים ביניהם התקפות. היות ופיקאצ'ו עסוק כל הזמן בלהלחם בקורי העכביש, אין הוא יכול לעזור לגאביט. לבסוף פיקאצ'ו שולח מכת ברק שפוגעת באריאדוס, ואריאדוס מאבד את יציבותו ונופל מהעץ.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים, ושוב נכנס לזירה. הוא בודק את אריאדוס ומגלה שאין הוא יכול להלחם. "אראידוס אינו יכול להלחם. 2-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"אריאדוס חזור!" מחזיר אותו ארקון וודמן.
-
[QUOTE=LordAbizi;904463]
לי
מונפורנו שולח את הגחלת שעפה אל ספינרק ופוגעת בו ומפילה אותו מהעץ עליו הוא נמצא. ספינרק יורה עוקץ רעל לכיוון מונפורנו ופוגע בו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"תתחמק ואז גחלת על ספינראק"
-
[QUOTE=LordAbizi;904463]
תמיר
"אריאדוס, השתמש ביריות קורים מרובות כדי להעסיק את פיקאצ'ו, ואולי גם לתפוס אותו ברשת. ווספיקוון, תירי קרן איתות על גאביט!" אומר ארקון וודמן. פיקאצ'ו רץ מהר ומתקרב לגאביט. אריאדוס מתחיל לשלוח קורים אל פיקאצ'ו. פיקאצ'ו שולח לשם מכות ברק ועוצר חלק מהם. בינתיים גאביט וווספיקוון מחליפים ביניהם התקפות. היות ופיקאצ'ו עסוק כל הזמן בלהלחם בקורי העכביש, אין הוא יכול לעזור לגאביט. לבסוף פיקאצ'ו שולח מכת ברק שפוגעת באריאדוס, ואריאדוס מאבד את יציבותו ונופל מהעץ.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים, ושוב נכנס לזירה. הוא בודק את אריאדוס ומגלה שאין הוא יכול להלחם. "אראידוס אינו יכול להלחם. 2-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"אריאדוס חזור!" מחזיר אותו ארקון וודמן.[/QUOTE]
"גאביט,דרקו מטאור על ווספקווין,ואז קצה אבנים!פיקאצ'ו,תסתובב במהירות מסביב לווספקווין,ומידי פעם בזמנים אקראיים תשתמש עליה במכת ברק,ותגן על גאביט במכת ברק למקרה שהיא מנסה לפגוע בו או בך בעזרת מכת ברק,ואם המכה חזקה מידי למכת הברק תעשו כמו שציוויתי קודם!"
-
[QUOTE=LordAbizi;904463]רום
אתה יוצא מזרנטל לכיוון מרוול. אתה הולך זמן מה, ואתה פוגש בממפטו ([URL="http://www.serebii.net/pokedex-bw/519.shtml"]דור חמישי[/URL], אם זה מפריע לך אני אחליף פוקימון)
[/QUOTE]
כן זה מפריע לי..
אני לא מכיר שום פוקימון מדור 5 חוץ מההתחלתים..
תן לי פוקמון מכל הדורות חוץ מ5 :|
-
לי
מונפורנו מזנק הצידה, ומתחמק מהגחלת שבאה אחריו. הוא שולח גחלת לעבר ספינרק ופוגע בו. סינרק עוזב את העץ ומתיל לנוע לעבר מונפורנו, והוא דוחף את מונפורנו.
תמיר
זה ממש רצח עם מה שהולך פה...
--
"ווספיקוון, כח תכשיט על פיקאצ'ו, ולאחר מכן קרן איתות אל גאביט, ואז אל פיקאצ'ו!" אומר ארקון וודמן. גאביט מתחיל להכין דראקו מטאור. פיקאצ'ו מתחיל להסתובב מסביב לווספקוון. גאביט שולח את הדראקו מטאור ופוגע בה. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע. ווספיקוון שולחת כח תכשיט אל פיקאצ'ו, אך הוא שולח מכת ברק ועוצר את זה. בינתיים גאביט מכין כמה אבנים חדות כדי לזרוק על ווספיקוון, אך ווספיקוון שולחת קרן איתות ועוצרת את האבנים, ופיקאצ'ו בנוסף מוסיף מכת ברק כנגד קרן האיתות כדי להגן על גאביט. ווספיקוון שולחת קרן איתות אל פיקאצ'ו ופוגעת בו, אז האבנים פוגעות בווספיקוון. פיקאצ'ו קורס.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים, נכנס לזירה ומאבחן את פיקאצ'ו. "פיקאצ'ו אינו יכול להלחם. פוקימון אחרון!" הוא אומר ויוצא מהזירה. נראה ששופט הדגלים מתחיל להתעייף מהריצות התכופות....
רום
סורי.
--
קרן אור סגולה פוגעת בבמפוטו, מפרקת אותו ומרכיבה אותו מחדש כספירו.