[QUOTE=LordAbizi;907022]
סורי.
--
קרן אור סגולה פוגעת בבמפוטו, מפרקת אותו ומרכיבה אותו מחדש כספירו.[/QUOTE]
מה המתקפות של צ'אמנדר?
~~~~~~~
"וואו ספירו!" אומר בהתלהבות ויצעק: "צ'אמנדר צא!"
לאחר שצ'אמנדר יוצא אני אומר לו להשתמש בשריטה.
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;907022]
סורי.
--
קרן אור סגולה פוגעת בבמפוטו, מפרקת אותו ומרכיבה אותו מחדש כספירו.[/QUOTE]
מה המתקפות של צ'אמנדר?
~~~~~~~
"וואו ספירו!" אומר בהתלהבות ויצעק: "צ'אמנדר צא!"
לאחר שצ'אמנדר יוצא אני אומר לו להשתמש בשריטה.
[QUOTE=LordAbizi;907022]לי
מונפורנו מזנק הצידה, ומתחמק מהגחלת שבאה אחריו. הוא שולח גחלת לעבר ספינרק ופוגע בו. סינרק עוזב את העץ ומתיל לנוע לעבר מונפורנו, והוא דוחף את מונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"זנב ברזל ואז גחלת על ספינראק"
[QUOTE=LordAbizi;907022]
תמיר
זה ממש רצח עם מה שהולך פה...
--
"ווספיקוון, כח תכשיט על פיקאצ'ו, ולאחר מכן קרן איתות אל גאביט, ואז אל פיקאצ'ו!" אומר ארקון וודמן. גאביט מתחיל להכין דראקו מטאור. פיקאצ'ו מתחיל להסתובב מסביב לווספקוון. גאביט שולח את הדראקו מטאור ופוגע בה. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע. ווספיקוון שולחת כח תכשיט אל פיקאצ'ו, אך הוא שולח מכת ברק ועוצר את זה. בינתיים גאביט מכין כמה אבנים חדות כדי לזרוק על ווספיקוון, אך ווספיקוון שולחת קרן איתות ועוצרת את האבנים, ופיקאצ'ו בנוסף מוסיף מכת ברק כנגד קרן האיתות כדי להגן על גאביט. ווספיקוון שולחת קרן איתות אל פיקאצ'ו ופוגעת בו, אז האבנים פוגעות בווספיקוון. פיקאצ'ו קורס.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים, נכנס לזירה ומאבחן את פיקאצ'ו. "פיקאצ'ו אינו יכול להלחם. פוקימון אחרון!" הוא אומר ויוצא מהזירה. נראה ששופט הדגלים מתחיל להתעייף מהריצות התכופות....
[/QUOTE]
"אוקיי גאביט,אני צריך שתשתמש בכל הכוח שלך עכשיו!תשתמש בקצה אבנים,כאשר תזרוק חלק מהאבנים קדימה,וחלק אחר תזרוק למעלה בצורה שזה יפגע בו בקשת בצורה ובזמן אקראי(כלומר,פעם כן פעם לא בצורה רנדומלית,והזריקה תהיה בזווית רנדומלית)!אם היא תתקוף בצורה שאתה רואה שזה עלול לפגוע בך למרות המתקפות,תתחמק הצידה ותמשיך!"
[QUOTE=LordAbizi;901792]
דן
צ'ארמנדר יוצא אל סנטרט ודוחף אותו. סנטרט נפגע, אך נותן מכה עם הזנב שלו לצ'ארמנדר, ופוגע בו. צ'ארמנדר שולח את ראשו קדימה ונועץ את שיניו בסנטרט. סנטרט שורט את צ'ארמנדר.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר נשיכה אחר כך שריטה
רום
כתוב את זה בהערות: כל פוקימון מתחיל עם מתקפות טריוויאליות (מוסבר שם מה זה בדיוק), וכדי ללמד אותה מתקפה לא טריוויאלית, אז יש ללמד אותה ולהסביר את הביצוע שלה לפוקימון (על ההסבר לשמור על נימה מסויימת של הגיון, ושבאמת יהיה מנוסח כתהליך שהפוקימון יכול לבצע, אם כי התהליך עצמו יכול להיות מאוד איגיוני)
--
אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוכדור שלו. צ'ארמנדר רץ אל ספירו, קופץ ושורט אותו. ספירו לא היה מוכן ונפגע. ספירו מסתובב, טס אל צ'ארמנדר ומנקר אותו.
לי
מונפורנו מסתובב ומנחית מכה עם זנבו על ספינרק. ספירק שולח עוקץ רעל אל מונפורנו ופוגע בו. מונפורנו מתרחק מעט ושולח גחלות רבות של ספינרק. ספינרק נפגע מהן, אך אז שולח קור אל מונפורנו, מתקדם דרך הקור ודוחף את מונפורנו.
תמיר
"ווספיקוון, צרי מערבולת רוח כדי להאט את האבנים, ואז תירי עליו קרן איתות!" אומר ארקון וודמן. גאביט מכין את האבנים ומתחיל לירות אותם לכיוון ווספיקוון. ווספיקוון יוצרת רוח בשטח מספיק גדול כך שאם אבן מתקרבת אליה, אז היא תאט ללא תלות בכיוון. ווספיקוון מתאמצת ויורה קרן איתות. גאביט קופץ הצידה, ווספיקוון עוקבת אחריו עם הקרן. ביצוע כל הדברים האלו קשה מדי עבור ווספיקוון, ואף על פי שהיא פוגעת לבסוף בגאביט, חלק מהאבנים פוגעות בה. נראה שווספיקוון מתחילה להתעייף, שוב.
דן
צ'ארמנדר מתקרב לסנטרט ונושך אותו. סנטרט נאבק בצ'ארמנדר ומכה בו עם הזנב. צ'ארמנדר עוזב את סנטרט, ושורט אותו. סנטרט נפגע, אך אז דוחף את צ'ארמנדר.
[quote=LordAbizi;909303]רום
כתוב את זה בהערות: כל פוקימון מתחיל עם מתקפות טריוויאליות (מוסבר שם מה זה בדיוק), וכדי ללמד אותה מתקפה לא טריוויאלית, אז יש ללמד אותה ולהסביר את הביצוע שלה לפוקימון (על ההסבר לשמור על נימה מסויימת של הגיון, ושבאמת יהיה מנוסח כתהליך שהפוקימון יכול לבצע, אם כי התהליך עצמו יכול להיות מאוד איגיוני)
--
אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוכדור שלו. צ'ארמנדר רץ אל ספירו, קופץ ושורט אותו. ספירו לא היה מוכן ונפגע. ספירו מסתובב, טס אל צ'ארמנדר ומנקר אותו.
.[/quote]
צ'אמנדר תנסה לזוז הצידה ואז תשרוט אותו בגב!
[QUOTE=LordAbizi;909303]
לי
מונפורנו מסתובב ומנחית מכה עם זנבו על ספינרק. ספירק שולח עוקץ רעל אל מונפורנו ופוגע בו. מונפורנו מתרחק מעט ושולח גחלות רבות של ספינרק. ספינרק נפגע מהן, אך אז שולח קור אל מונפורנו, מתקדם דרך הקור ודוחף את מונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"דחיפה ואז זנב ברזל על ספינראק"
[QUOTE=LordAbizi;909303]
תמיר
"ווספיקוון, צרי מערבולת רוח כדי להאט את האבנים, ואז תירי עליו קרן איתות!" אומר ארקון וודמן. גאביט מכין את האבנים ומתחיל לירות אותם לכיוון ווספיקוון. ווספיקוון יוצרת רוח בשטח מספיק גדול כך שאם אבן מתקרבת אליה, אז היא תאט ללא תלות בכיוון. ווספיקוון מתאמצת ויורה קרן איתות. גאביט קופץ הצידה, ווספיקוון עוקבת אחריו עם הקרן. ביצוע כל הדברים האלו קשה מדי עבור ווספיקוון, ואף על פי שהיא פוגעת לבסוף בגאביט, חלק מהאבנים פוגעות בה. נראה שווספיקוון מתחילה להתעייף, שוב.
[/QUOTE]
אין לי כוח לקרוא את כל החוקים החדשים...יש שינוי מהותי כלשהוא?
-----
"גאביט,תרוץ אליה בחצי עיגול ותשתמש בציפורני דרקון,אם היא מנסה לתקוף תתחמק ותמשיך לתקוף,אם היא תוקפת במערבולת רוח תשתמש בזעם דרקון כנגדה,ואם זה לא מצליח תרוץ מסביבה ותשתמש בקצה אבנים,ואז כשהיא לא מוכנה,תתקוף עם טופרי הדרקון!אחרי תקפת עם טופרי הדרקון,תשתמש בזעם דרקון ואז בקצה אבנים,ואז שוב בטפרי דרקון,כאשר כל מה שאמרתי מקודם לגבי התחמקות תקפים בכל אחד מהמלכים האלה!"
רום
צ'ארמנדר מזנק הצידה, וושורט את גבו של פיג'י. פיג'י נפגע, אך אז מתסובב ודוחף את צ'ארמנדר.
לי
מונפורנו דוחף ממנו את ספינרק ומנתק אותו מהקור. מונפורנו מתקרב אל ספינרק ומכה בו עם הזנב. ספינרק מנצל את ההזדמנות ושולח עוקץ רעל אל מונפורנו.
תמיר
החוקים אף פעם לא משתנים, הוא סתם עושה את זה לצורך תזכורת. ההבדל היחידי שמצאתי הוא שעכשיו יש להביא ציטוט של מנהל המשחק שאישר לך את המשחק, ולא סתם לכתוב שהוא אישר אותו....
--
"ווספיקוון, תקפי בקרן איתות לפרקים בזמן שהוא מתקרב. ברגע שהוא פוגע בך, אם הוא פוגע בך, עברי לכח תכשיט!" אומר ארקון וודמן. גאביט נוקט בגישה מעגלית לכיוון ווספיקוון. בינתיים ווספיקוון שולחת קרני איתות, שגאביט מנסה להתחמק מהן, אך לעתים נפגע. גאביט מגיע לווספיקוון ומכה בה עם ציפורני הדרקון. ווספיקוון נפגעת ושולחת במהירות כח תכשיט ופוגעת בגאביט גאביט מתרחק ממנה ושולח זעם דרקון שפוגע בווספיקוון. גאביט מכין אבנים חדות ושולח אותן אל ווספיקוון. במקביל ווספיקוון שולחת כח תכשיט נוסף שמצליח לפגוע בגאביט לפני שמטר האבנים פוגע בה. גאביט מתקרב שוב אל ווספיקוון ומכה בה עם טפרי הדרקון. העייפות אינה פוסחת על גאביט, וגם הוא מתחיל להתעייף.
[quote=LordAbizi;911222]
לי
מונפורנו דוחף ממנו את ספינרק ומנתק אותו מהקור. מונפורנו מתקרב אל ספינרק ומכה בו עם הזנב. ספינרק מנצל את ההזדמנות ושולח עוקץ רעל אל מונפורנו.
[/quote]
אני אומר למונפרנו"תתחמק ואז גחלת ואגרוף מאך על ספינרק"
[QUOTE=LordAbizi;911222]
תמיר
החוקים אף פעם לא משתנים, הוא סתם עושה את זה לצורך תזכורת. ההבדל היחידי שמצאתי הוא שעכשיו יש להביא ציטוט של מנהל המשחק שאישר לך את המשחק, ולא סתם לכתוב שהוא אישר אותו....
--
"ווספיקוון, תקפי בקרן איתות לפרקים בזמן שהוא מתקרב. ברגע שהוא פוגע בך, אם הוא פוגע בך, עברי לכח תכשיט!" אומר ארקון וודמן. גאביט נוקט בגישה מעגלית לכיוון ווספיקוון. בינתיים ווספיקוון שולחת קרני איתות, שגאביט מנסה להתחמק מהן, אך לעתים נפגע. גאביט מגיע לווספיקוון ומכה בה עם ציפורני הדרקון. ווספיקוון נפגעת ושולחת במהירות כח תכשיט ופוגעת בגאביט גאביט מתרחק ממנה ושולח זעם דרקון שפוגע בווספיקוון. גאביט מכין אבנים חדות ושולח אותן אל ווספיקוון. במקביל ווספיקוון שולחת כח תכשיט נוסף שמצליח לפגוע בגאביט לפני שמטר האבנים פוגע בה. גאביט מתקרב שוב אל ווספיקוון ומכה בה עם טפרי הדרקון. העייפות אינה פוסחת על גאביט, וגם הוא מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני חושב שגם את החוק הזה היה...
----
"גאביט,תתחבא מאחורי אחד העצים,ותשתמש בקצה אבנים מסביב לווספקווין כדי ליצור חומה מסביבה,וגם לפגוע בה!לאחר מכן תשתמש בדרקו מטאור(שכמובן בא מלמעלה ולכן יכול לפגוע).אם היא תירה עליך מתקפה כלשהיא,תשתמש בקצה אבנים כדי לעצור אותה,בעודך ממשיך עם הדרקו מטאור!"
[QUOTE=LordAbizi;911222]רום
צ'ארמנדר מזנק הצידה, וושורט את גבו של פיג'י. פיג'י נפגע, אך אז מתסובב ודוחף את צ'ארמנדר.
[/QUOTE]
ספירו אמרת לא?
תמיר
"ווספיקוון, תירי קרן איתות על העץ שבו הוא יתחבא, כדי להפיל עליו את העץ! נפצי כל אבן שבאה בדרכך עם קרן איתות, אם יש צורך" אומר ארקון וודמן. גאביט במהירות בורח מאחורי אחד העצים, ושולח מספר אבנים להקיף את ווספיקוון. ווספיקוון שולחת קרן איתות ויוצרת קו אש לכיוון של גאביט. בזמן שווספיקוון שולחת קרן איתות (שמכוונת לעץ, ולכן גאביט לא יכול לחסום אותה בלי לצאת מהמסתור שלו) גאביט שולח עליה כמה מטאורי דרקון. לבסוף ווספיקוון מפילה את העץ, וגאביט מפסיק לתקוף כדי שהוא יוכל לתפוס את העץ. גאביט בינתיים מחזיק בעץ, אך לא נראה שהוא יחזיק מעמד כך הרבה זמן.
רום
יכול להיות, אני לא ממש חושב.
--
צ'ארמנדר פותח את פיו, ונועץ את שיניו בספירו. ספירו נאבק בצ'ארמנדר, ושורט אותו מעט עם רגליו.
[quote=LordAbizi;913246]לי
מונפורנו נפגע מעט מעוקץ הרעל, ואז הוא קופץ הצידה ושולח גחלת אל ספינרק. ספינרק נפגע, ואז מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. לבסוף, מונפורו מכה באגרוף בספינרק.
[/quote]
אני אומר למונפרנו"אגרוף מאך ואז זנב ברזל על ספינראק"
[quote=LordAbizi;913246]
רום
יכול להיות, אני לא ממש חושב.
--
צ'ארמנדר פותח את פיו, ונועץ את שיניו בספירו. ספירו נאבק בצ'ארמנדר, ושורט אותו מעט עם רגליו.[/quote]
צ'אמנדר על תיכנע!
תשתמש בזנב ברזל! (אם אי אפשר בנשיכה שוב.)