-
שם: מעין
צורת פנייה: מעין
אופי: חכם, חברותי, קצת רגיש יותר מדי, עצלן.
רקע: נולד בעיר טאוב וגדל אצל מנהיג מכון המעופף. באחד הימים אביו נלקח לכלא מסיבה לא ידועה והוא עבר עם אמו לזרנטל. כשגדל קצת הלך לעבוד כסוהר בבית הכלא ליד זרנטל שם אביו היה כלוא. הוא ניסה להבריח את אביו אבל נלכד בעצמו. אביו ברח והוא נלקח לבית הסוהר בעצמו. כשהשתחרר החליט להגשים את חלומו ולהיות מאמן פוקימון.
פוקימון: מאריפ(הכבשה החשמל)
בקשות:כלום
מודע לשחקנים אחרים:כן
תמונה:
-
לי
מונפורנו שולח כמה אגרופים אל ספינרק ופוגע בו. ספינרק דוחף את מונפורנו. מונפורנ מנחית ת הזנב שלו על ספינרק. בסוף ספינרק שולח עוקץ רעל אל מונפורנו.
רום
למתקפות ברזל יש חוקים מעט אחרים.
מתקפת 'x' ברזל תתחיל כמתקפת חבטת 'x', ואם הזמן תתחזק ותהפוך ל-'x' ברזל.
--
צ'ארמנד מסתובב ומנחית מכה עם הזנבו שלו על ספירו. ספירו נפגע מההתקפה, ולאחר מכן דוחף את צ'ארמנדר.
מעין
רקע מוזר משהו, אבל בסדר.
רשום.
הגב להתחלה.
-
[QUOTE=LordAbizi;915120]
רום
למתקפות ברזל יש חוקים מעט אחרים.
מתקפת 'x' ברזל תתחיל כמתקפת חבטת 'x', ואם הזמן תתחזק ותהפוך ל-'x' ברזל.
--
צ'ארמנד מסתובב ומנחית מכה עם הזנבו שלו על ספירו. ספירו נפגע מההתקפה, ולאחר מכן דוחף את צ'ארמנדר.
/QUOTE]
צ'אמנדר תחזיר לו בשריטה בכל הכוח!
-
אני הולך למעבדת הפרופסור כדי לקבל פוקימון.
-
[QUOTE=LordAbizi;915120]לי
מונפורנו שולח כמה אגרופים אל ספינרק ופוגע בו. ספינרק דוחף את מונפורנו. מונפורנ מנחית ת הזנב שלו על ספינרק. בסוף ספינרק שולח עוקץ רעל אל מונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"חפירה ואז תפתיע אותו זנב ברזל."
-
[QUOTE=LordAbizi;909303]
דן
צ'ארמנדר מתקרב לסנטרט ונושך אותו. סנטרט נאבק בצ'ארמנדר ומכה בו עם הזנב. צ'ארמנדר עוזב את סנטרט, ושורט אותו. סנטרט נפגע, אך אז דוחף את צ'ארמנדר.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר נגיחת ראש אחר כך שריטה אחר כך נגיחה ואחר כך נשיכה ושלא יעזוב
-
[B]שם: נבו[/B]
[B]צורת פנייה: נבו[/B]
[B]גיל:[/B] 10
[B]אופי:[/B] ילד שמח, אוהב פוקימוני עשב במיוחד
[B]רקע:[/B] נבו נולד בטעות ביער במקום בבית חולים
ולהורים שלו לקח חמש שנים למצוא אותו כך שהוא גדל עם פוקימוני היער.
[B]פוקימון:[/B] סידוט
[B]בקשות:[/B] אין
[B]מודע לשחקנים אחרים:[/B] כן
[B]תמונה: [/B][IMG]http://i39.tinypic.com/dwz3np.png[/IMG]
-
[QUOTE=LordAbizi;913246]
תמיר
"ווספיקוון, תירי קרן איתות על העץ שבו הוא יתחבא, כדי להפיל עליו את העץ! נפצי כל אבן שבאה בדרכך עם קרן איתות, אם יש צורך" אומר ארקון וודמן. גאביט במהירות בורח מאחורי אחד העצים, ושולח מספר אבנים להקיף את ווספיקוון. ווספיקוון שולחת קרן איתות ויוצרת קו אש לכיוון של גאביט. בזמן שווספיקוון שולחת קרן איתות (שמכוונת לעץ, ולכן גאביט לא יכול לחסום אותה בלי לצאת מהמסתור שלו) גאביט שולח עליה כמה מטאורי דרקון. לבסוף ווספיקוון מפילה את העץ, וגאביט מפסיק לתקוף כדי שהוא יוכל לתפוס את העץ. גאביט בינתיים מחזיק בעץ, אך לא נראה שהוא יחזיק מעמד כך הרבה זמן.
[/QUOTE]
"גאביט,ביד אחת תחזיק את העץ,וביד שניה תזרוק קצה אבנים על ווספקווין בקשת!אם אתה יכול לעשות זאת בלי שהיא תפגע בך,תזרוק ואם לא אל תזרקו,אלא תנסה לרוץ לעץ אחר!לאחר שאתה עושה אחד מהשניים,תירה עליה זעם דרקון ובאותו זמן קצה אבנים בקשת,ואם היא תוקפת תשלח קצה אבנים כדי לעצור את המתקפה!"
-
כמה.... תגובות.....
רום
צ'ארמנדר שולח את ידו ושורט את ספירו. ספירו נהדף מעט, ולאחר מכן טס אל צ'ארמנדר ומנקר אותו.
מעין
כעבור הליכה קצרה אתה מגיע אל מול המעבדה. על שלט ליד המעבדה כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים".
לי
מונפורנו מתחיל לחפור, אך ספינרק במהירות מגיע אליו ושולח אליו עוקצי רעל. מונפורנו מוותר על הרעיון לחפור מבין שהוא חסר תועלת, אז הוא מכה בספינרק באמצעות זנבו.
דן
צ'ארמנדר נוגח בסנטרט. סנטרט קופץ אחורה, ומכה בצארמנדר עם הזנב. צ'רמנדר מתקרב לסנטרט, ושורט אותו. סנטרט בתגובה שורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שוב נוגח בסנטרט, ואז נושך אותו. סנטרט מביא כמה אגרופים לצ'ארמנדר. נראה שסנטרט מתחיל להתעייף.
נבו
יש כשל חמור ביותר הרקע שלך.
איך אתה יכול להיוולד בלי שאמא שלך תדע איפה אתה נולדת?
תמיר
"ווספיקוון, אם הוא מחליף עץ תקפי אותו בקרן איתות בדרך. כשהוא תוקף בזעם דרקון, תקוף חזרה בקרן איתות. אם ההתקפה שלך לא מצליחה להגיע אליו, צרי פעימה חזקה של קרן איתות כדי לפגוע בו." אומר ארקון וודמן. גאביט מנסה להחזיק את העץ עם יד אחת, אך זה קשה, אז הוא זורק את העץ מעט למעלה, בינתיים זורק אבן חדה אל ווספיקוון ומתחיל לנוע אל עץ אחר. ווספיקוון שולחת קרן איתות, ונפגעת מהאבן. גאביט נע מהר, אך קרן האיתות בכל מקרה משפשפת מעט את גבו. גאביט מגיע לעץ אחר ומתחיל לירות ממנו זעם דרקון, ולזרק אבנים חדות על ווספיקוון. ווספיקוון שולחת קרן איתות שעוצרת את זעם הדרקון, אך בינתיים הוא נפגע מהאבנים. לאחר מכן ווספיקוון שולחת פעימה חזקה של קרן איתות שגוברת עם זעם הדרקון ופוגעת בגאביט,אך בינתיים היא נפגעת מעוד בן. ווספיקוון נראית ממש עייפה.
-
[QUOTE=LordAbizi;917822]
לי
מונפורנו מתחיל לחפור, אך ספינרק במהירות מגיע אליו ושולח אליו עוקצי רעל. מונפורנו מוותר על הרעיון לחפור מבין שהוא חסר תועלת, אז הוא מכה בספינרק באמצעות זנבו.
[/QUOTE]
אני אומר למנופרנו"חפירה ואז גחלת על ספינרק"
-
[QUOTE=LordAbizi;917822]
דן
צ'ארמנדר נוגח בסנטרט. סנטרט קופץ אחורה, ומכה בצארמנדר עם הזנב. צ'רמנדר מתקרב לסנטרט, ושורט אותו. סנטרט בתגובה שורט את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שוב נוגח בסנטרט, ואז נושך אותו. סנטרט מביא כמה אגרופים לצ'ארמנדר. נראה שסנטרט מתחיל להתעייף.
.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר נגיחה ואחר כך שיסיים את הקרב אם גחלת
-
[QUOTE=LordAbizi;917822]כמה.... תגובות.....
רום
צ'ארמנדר שולח את ידו ושורט את ספירו. ספירו נהדף מעט, ולאחר מכן טס אל צ'ארמנדר ומנקר אותו.
[/QUOTE]
צ'אמנדר תנסה להתחמק בקפיצה ואז לשרוט אותו בגב!
-
לי
מונפורנו ממשיך את פעולת החפירה, אך ספינרק קרוב אליו, וספינרק מצליח לדחוף את מונפורנו. מונפורנו נפגע מכך, ולאחר מכן שולח גחלת אל ספינרק ופגע בו.
דן
צ'ארמנדר מטיח את ראשו בסנטרט. סנטרט נסוג אחורנית מעט, ולאחר מכן שולח את זנבו ומצליף בראשו של צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שולח שבעה כדורי אש אל סנטרט ופוגע בו. סנטרט קופץ אל צ'ארמנדרודוחף אותו.
רום
צ'ארמנדר קופץ מעל ספירו, ושורט את גבו. ספירו נפגע, אך טס קדימה. צ'ארמנדר נוחת ארצה, ובזמן הזה ספירו מסתובב טס אל צ'ארמנדר ושורט אותו.
-
[quote=LordAbizi;919771]לי
מונפורנו ממשיך את פעולת החפירה, אך ספינרק קרוב אליו, וספינרק מצליח לדחוף את מונפורנו. מונפורנו נפגע מכך, ולאחר מכן שולח גחלת אל ספינרק ופגע בו.
[/quote]
אני אומר למונפרנו"אגרוף מאך ואז זנב ברזל על ספינרק"
-
[QUOTE=LordAbizi;919771]
רום
צ'ארמנדר קופץ מעל ספירו, ושורט את גבו. ספירו נפגע, אך טס קדימה. צ'ארמנדר נוחת ארצה, ובזמן הזה ספירו מסתובב טס אל צ'ארמנדר ושורט אותו.[/QUOTE]
צ'אמנדר!
על תכנע!
תנסה לעלות על גבו ואז לנשוך אותו בצוואר!