-
[QUOTE=LordAbizi;917822]כמה.... תגובות.....
תמיר
"ווספיקוון, אם הוא מחליף עץ תקפי אותו בקרן איתות בדרך. כשהוא תוקף בזעם דרקון, תקוף חזרה בקרן איתות. אם ההתקפה שלך לא מצליחה להגיע אליו, צרי פעימה חזקה של קרן איתות כדי לפגוע בו." אומר ארקון וודמן. גאביט מנסה להחזיק את העץ עם יד אחת, אך זה קשה, אז הוא זורק את העץ מעט למעלה, בינתיים זורק אבן חדה אל ווספיקוון ומתחיל לנוע אל עץ אחר. ווספיקוון שולחת קרן איתות, ונפגעת מהאבן. גאביט נע מהר, אך קרן האיתות בכל מקרה משפשפת מעט את גבו. גאביט מגיע לעץ אחר ומתחיל לירות ממנו זעם דרקון, ולזרק אבנים חדות על ווספיקוון. ווספיקוון שולחת קרן איתות שעוצרת את זעם הדרקון, אך בינתיים הוא נפגע מהאבנים. לאחר מכן ווספיקוון שולחת פעימה חזקה של קרן איתות שגוברת עם זעם הדרקון ופוגעת בגאביט,אך בינתיים היא נפגעת מעוד אבן. ווספיקוון נראית ממש עייפה.[/QUOTE]
הגיע הזמן שהמשחק שוב יעלה חזרה לימיו הטובים,אז אל תתלונן...
---------
"גאביט,תרוץ מסביב לעצים,ואז רנדומאלית פעם בכמה זמן,תקח אבן מקצה האבנים שלך ,תחזיק אותו ביד,ותרוץ איתו ותתקע אותו בווספקווין כמו רומח!אם היא תוקפת,תתחמק או שתגן עם האבן ותקח אבן אחרת,או שתגן עם ציפורני דרקון במקרה שזו קרן איתות(כמו שהפרינפלאפ של קני הצליח לחסום את המכת ברק של פיקאצ'ו בטופר מתכת בסדרה) או שתחסום אותה בזעם דרקון!"
-
לי
מונפורנו מטיח כמה אגרופים בספינרק. ספינרק נפגע מכך, ולאחר מכן שולח עוקץ רעל אל מונפורנו, ופוגע ו. מונפורנו מנחית את הזנב שלו על ספינרק. ספינרק סופג את המכה, ולאחר מכן ספינרק מבצע שאיבת חיים ולוקח מעט כח למונפורנו.
רום
צ'ארמנדר רץ לכיוון ספירו, קופץ ונוחת על הגב שלו. צ'ארמנדר כבד מדי עבור ספירו, והם נופלים מטה ומתרסקים. בינתיים צ'ארמנדר הספיק לנשוך את ספירו. ספירו מנקר מעט את צ'ארמנדר.
תמיר
יש דברים שמועלם לא נועדו לקרות, אחד מהם זה התחייה של המשחק הזה!
ואני לא ראיתי את הקרב הזה בסדרה (ראיתי רק כמה פרקים בסוף, וכמה פרקים בסביבת אי הברזל). ההיגיון מרמז שאי אפשר ממש לעצור את זה עם הציפורן, אלא זה פשוט כמו לשים את הידיים לפני הפנים, כלומר, לגרום לאיבר פחות חשוב להפגע במקום האיבר החשוב.
והבנתי את הפקודה שלך לגאביט כך: לרוץ מאחורי העצים, ובאופן אקראי לתקוף (לעומת להסתובב במעגל סביב אחד העצים, ואז באקראיות לתקוף)
--
"ווספיקוון, עקבי אחרי גאביט. זכרי שהוא השאיר חורים ברצף העצים עם הדרקו מטאור שלו, אז אם הוא עובר במקום שיש בו פחות עצים נסי לפגוע בו עם קרן איתות. אם הוא לא יגיע למקום כזה, אז כשהוא יתקוף, תתקפי עם כח תכשיט, ולאחר מכן הסתערי עליו ובצעי התנגשות חזיתית!" אומר ארקון וודמן. גאביט מתחיל לרוץ מאחורי העצים. ווספיקוון רודפת אחריו. גאביט עובר במקום שיש בו פחות עצים, ווספיקוון שולחת קרן איתות, אך גאביט בורח מכך. גאביט יוצא מאחורי אחד העצים, ורץ אל ווספיקוון. ווספיקוון שולחת כח תכשיט, וגאביט עוצר אותו עם האבן, והאבן מתנפצת. גאביט לוקח אבן אחרת, ובינתיים ווספיקוון נעה לכיוונו והם מתנגשים. רגע לפני ההתנגשות, גאביט נועץ את האבן בווספיקוון. גאביט נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;921525]
רום
צ'ארמנדר רץ לכיוון ספירו, קופץ ונוחת על הגב שלו. צ'ארמנדר כבד מדי עבור ספירו, והם נופלים מטה ומתרסקים. בינתיים צ'ארמנדר הספיק לנשוך את ספירו. ספירו מנקר מעט את צ'ארמנדר.
[/QUOTE]
איזה קרב ארוך XDDD
אבל בלי המתקפות הטריוואליאות או איך שלא אומרים,
אז שווה לחכות שתגיב :D
[QUOTE=LordAbizi;921525]לי
מונפורנו מטיח כמה אגרופים בספינרק. ספינרק נפגע מכך, ולאחר מכן שולח עוקץ רעל אל מונפורנו, ופוגע ו. מונפורנו מנחית את הזנב שלו על ספינרק. ספינרק סופג את המכה, ולאחר מכן ספינרק מבצע שאיבת חיים ולוקח מעט כח למונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"תקפוץ מהאויר גחלת על ספינראק"
-
רום
אצלי הקרבות ארוכים, סוג של קללה.
ועברת מצ'ארמנדר לצ'ימצ'אר בקלות יתרה.
--
צ'ארמנדר שולח את ידו ותופס את ספירו. ספירו מנסה להאבק אך אז צ'ארמנדר שורט את בטנו. ספירו מתשחרר, ולאחר מכן טס אל צ'ארמנדר ודוחף אות.
לי
מונפורנו קופץ ושולח גחלות לכיוון ספינרק. חלקן פוגעות. ספינרק יורה קור אל צ'ארמנדר, פוגע בו, מתקרב אל ספינרק ודוחף אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;925050]
לי
מונפורנו קופץ ושולח גחלות לכיוון ספינרק. חלקן פוגעות. ספינרק יורה קור אל צ'ארמנדר, פוגע בו, מתקרב אל ספינרק ודוחף אותו.[/QUOTE]
מתי הקרב יגמר?
אני אומר למונפרנו"תשתמש בגחלת ואז תיסתחר כך תיצור טורננדו אש שיפגע חזק בספינראק"
-
[QUOTE=LordAbizi;925050]רום
אצלי הקרבות ארוכים, סוג של קללה.
ועברת מצ'ארמנדר לצ'ימצ'אר בקלות יתרה.
--
צ'ארמנדר שולח את ידו ותופס את ספירו. ספירו מנסה להאבק אך אז צ'ארמנדר שורט את בטנו. ספירו מתשחרר, ולאחר מכן טס אל צ'ארמנדר ודוחף אות.
.[/QUOTE]
מצטער אני גם מנהל משחק וגם רשום ל2 משחקים ואני גם כל הזמן מתבלבל בניהם.
גם במשחק השני אמרתי צאמנדר שהיה לי צימצאר
ואחרי זה אמרתי צימצאר שהיה לי מונפרנו XD
לא עכשיו.
--
מונפורנו מתחיל להסתחרר במקום ולשלוח גחלת, ובכך הוא יוצר עיגול מתרחב של אש. ספינרק נפגע מהעיגול הזה, אך אז הוא יורד לגובה נמוך יותר שהעיגול לא מגיע אליו, רץ אל מונפורנו ודוחף אותו.
רום
צ'ארמנדר דוחף את ספירו. ספירו נהדף אחורה, מסתובב ולאחר מכן מנקר את צ'ארמנדר.
-
[QUOTE=LordAbizi;926935]לי
לא עכשיו.
--
מונפורנו מתחיל להסתחרר במקום ולשלוח גחלת, ובכך הוא יוצר עיגול מתרחב של אש. ספינרק נפגע מהעיגול הזה, אך אז הוא יורד לגובה נמוך יותר שהעיגול לא מגיע אליו, רץ אל מונפורנו ודוחף אותו.
[/QUOTE]
ואני חשבתי שזה היה שוב צירוף מקרים
אני אומר למונפרנו"תעשה שוב תמהלך סיחרור האש הזה.תעשה גחלת ואז סביב הגופף שלך וכך תיסתחר ותיצור גלגל להבה"
-
[QUOTE=LordAbizi;926935]
רום
צ'ארמנדר דוחף את ספירו. ספירו נהדף אחורה, מסתובב ולאחר מכן מנקר את צ'ארמנדר.[/QUOTE]
צ'אמנדר תנשוך אותו.
-
לי
זה מסוג הדברים שלא קורים אם אתה רוצה שהם יקרו.
--
מונפורנו מנסה לבצע זאת, והוא שולח את הגחלת קרוב אליו, ונוצר מעטה דק של גחלת סביבו. הוא מתקרב לספינרק, אך זה דורש יותר מדי ריכוז, והוא בקושי פוגע בספינרק. ספינרק לאחר מכן קופץ הצידה ויורה עליו עוקץ רעל.
רום
צ'ארמנדר ניגש אל ספירו ונושך אותו. ספירו נאבק מעט בצ'ארמנדר, ותוך כדי שורט אותו. לבסוף צ'ארמנדר משחרר את ספירו, וספירו מתרחק מצ'ארמנדר.
-
[QUOTE=LordAbizi;928668]לי
זה מסוג הדברים שלא קורים אם אתה רוצה שהם יקרו.
--
מונפורנו מנסה לבצע זאת, והוא שולח את הגחלת קרוב אליו, ונוצר מעטה דק של גחלת סביבו. הוא מתקרב לספינרק, אך זה דורש יותר מדי ריכוז, והוא בקושי פוגע בספינרק. ספינרק לאחר מכן קופץ הצידה ויורה עליו עוקץ רעל.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"גחלת על ספינראק"
-
[QUOTE=LordAbizi;928668]
רום
צ'ארמנדר ניגש אל ספירו ונושך אותו. ספירו נאבק מעט בצ'ארמנדר, ותוך כדי שורט אותו. לבסוף צ'ארמנדר משחרר את ספירו, וספירו מתרחק מצ'ארמנדר.[/QUOTE]
צ'אמנדר על תוותר! תנשוך אותו שוב!
-
[QUOTE=LordAbizi;921525]
תמיר
יש דברים שמועלם לא נועדו לקרות, אחד מהם זה התחייה של המשחק הזה!
ואני לא ראיתי את הקרב הזה בסדרה (ראיתי רק כמה פרקים בסוף, וכמה פרקים בסביבת אי הברזל). ההיגיון מרמז שאי אפשר ממש לעצור את זה עם הציפורן, אלא זה פשוט כמו לשים את הידיים לפני הפנים, כלומר, לגרום לאיבר פחות חשוב להפגע במקום האיבר החשוב.
והבנתי את הפקודה שלך לגאביט כך: לרוץ מאחורי העצים, ובאופן אקראי לתקוף (לעומת להסתובב במעגל סביב אחד העצים, ואז באקראיות לתקוף)
--
"ווספיקוון, עקבי אחרי גאביט. זכרי שהוא השאיר חורים ברצף העצים עם הדרקו מטאור שלו, אז אם הוא עובר במקום שיש בו פחות עצים נסי לפגוע בו עם קרן איתות. אם הוא לא יגיע למקום כזה, אז כשהוא יתקוף, תתקפי עם כח תכשיט, ולאחר מכן הסתערי עליו ובצעי התנגשות חזיתית!" אומר ארקון וודמן. גאביט מתחיל לרוץ מאחורי העצים. ווספיקוון רודפת אחריו. גאביט עובר במקום שיש בו פחות עצים, ווספיקוון שולחת קרן איתות, אך גאביט בורח מכך. גאביט יוצא מאחורי אחד העצים, ורץ אל ווספיקוון. ווספיקוון שולחת כח תכשיט, וגאביט עוצר אותו עם האבן, והאבן מתנפצת. גאביט לוקח אבן אחרת, ובינתיים ווספיקוון נעה לכיוונו והם מתנגשים. רגע לפני ההתנגשות, גאביט נועץ את האבן בווספיקוון. גאביט נראה ממש עייף.[/QUOTE]
"גאביט,תשתמש בזעם דרקון מהפה,ביד אחת תזרוק עליו קצה אבנים וביד שניה טופר דרקון על ווספקויין,והכל באותו זמן!"
-
אגב, יש פרק 9 בסיפור שלי, וזכרו שלקרוא אותם מביא תועלת רק לכם... (לי זה לא מביא תועלת)
לי
מונפורנו שולח גחלת על ספינרק ופוגע בו. ספינרק מתקרב למונפורנו ולאחר מכן דוחף אותו.
רום
צ'ארמנדר רץ אחרי ספירו, מבצע זינוק מרהיב, נוחת על ספירו ונושך אותו. ספירו נפגע, אך מנקר מעט את צ'ארמנדר, וצ'ארמנדר עוזב אותו. שניהם נופלים ארצה.
תמיר
"ווספיקוון, החזיקי מעמד כמה שרק תוכלי עם כח תכשיט!" אומר ארקון וודמן. ווספיקוון מכינה את עצמה עם כח תכשיט, בזמן שגאביט שולח זעם דרקון ופוגע בה, מתקדם עם אבנים אל ווספיקוון ולבסוף מכה בה עם ציפורני הדרקון. ווספיקוון מתמוטת בשעה טובה ומצלחת באפיסת כוחות על המגרש.
"עיצרו!" אומר שופט הדגלים, שנכנס לזירה ומאבחן את ווספיקוון. "ווספיקוון לא יכולה להלחם. המנצח הוא המאמן!" פוסק השופט. "ווספיקוון, חזרי!" ארקון וודמן מחזיר את ווספיקוון, ומתחיל להתקדם לעברך עם יד מושטת (כהרגלם המגונה של מנהיגי המכון).