-
[QUOTE=LordAbizi;932254]אגב, יש פרק 9 בסיפור שלי, וזכרו שלקרוא אותם מביא תועלת רק לכם... (לי זה לא מביא תועלת)
לי
מונפורנו שולח גחלת על ספינרק ופוגע בו. ספינרק מתקרב למונפורנו ולאחר מכן דוחף אותו.
ר.[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"גחלת וזנב ברזל על ספינראק"
-
[QUOTE=LordAbizi;932254]אגב, יש פרק 9 בסיפור שלי, וזכרו שלקרוא אותם מביא תועלת רק לכם... (לי זה לא מביא תועלת)
תמיר
"ווספיקוון, החזיקי מעמד כמה שרק תוכלי עם כח תכשיט!" אומר ארקון וודמן. ווספיקוון מכינה את עצמה עם כח תכשיט, בזמן שגאביט שולח זעם דרקון ופוגע בה, מתקדם עם אבנים אל ווספיקוון ולבסוף מכה בה עם ציפורני הדרקון. ווספיקוון מתמוטת בשעה טובה ומצלחת באפיסת כוחות על המגרש.
"עיצרו!" אומר שופט הדגלים, שנכנס לזירה ומאבחן את ווספיקוון. "ווספיקוון לא יכולה להלחם. המנצח הוא המאמן!" פוסק השופט. "ווספיקוון, חזרי!" ארקון וודמן מחזיר את ווספיקוון, ומתחיל להתקדם לעברך עם יד מושטת (כהרגלם המגונה של מנהיגי המכון).[/QUOTE]
אם כבר מדברים על סיפורים,אמרת שאחרי כלכ קטע במשחק תפרסם קטע שהדמות שלנו לא אמורה לדעת עליו.זה הולך לקרות בקרוב?
/*----------*/
אני הולך אליו ביד מושטת קדימה גם-כן,ולוחץ את ידו בחמימות.
אין לי יותר מה להגיב על זה :nose_pick::what:
-
[QUOTE=LordAbizi;932254]. ספינרק מתקרב למונפורנו ולאחר מכן דוחף אותו.
רום
צ'ארמנדר רץ אחרי ספירו, מבצע זינוק מרהיב, נוחת על ספירו ונושך אותו. ספירו נפגע, אך מנקר מעט את צ'ארמנדר, וצ'ארמנדר עוזב אותו. שניהם נופלים ארצה.
.[/QUOTE]
הנה ההזדמנות!!
פוקדור צאאאאאא!
-
8 הודעות למקום 2 בפורום.
לי
מונפורנו שולח גחלת ופוגע בספינרק. ספינרק קופץ אחורה, ולאחר מכן מתקרב אל מונפורנו ושואב ממנו מעט כח. מונפורנו מסתובב ומכה עם הזנב שלו בספינרק. ספינרק מתרחק שוב ויורה עוקץ רעל על מונפורנו.
תמיר
זה היה לא מזמן, כשהיה קטע עם פרופסור ג'פרי במעבדה שהגיעו אליו כמה מוזרים במכוניות ושאלו אותו שאלות מוזרות. אבל! בקרוב יהיה קטע עלילתי חשוב ביותר!
--
אתם לוחצים ידיים, ואז הוא מוציא מ-*השלם בעצמך* תג.
"זהו תג הרשת, תג מכון העיר זופר אום דר פרסיר" הוא אומר ומושיט לך תג זה. "כל הכבוד על הקרב. כעת גש לשופטים ושמע מה יש להם לאמר בנידון" אומר ארקון וודמן.
רום
אתה משליך את הפוכדור אל ספירו, אך ספירו מספיק לקום, לפרוש כנפיו ולעלות למעלה ולברוח מהפוכדור. עדיין ניתן להשתמש בו, אתה רק צריך להרים אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;933916]8]
רום
אתה משליך את הפוכדור אל ספירו, אך ספירו מספיק לקום, לפרוש כנפיו ולעלות למעלה ולברוח מהפוכדור. עדיין ניתן להשתמש בו, אתה רק צריך להרים אותו.[/QUOTE]
אני יגיד לצאמנדר לנסות לשרוט אותו ואני יקח את הכדור בנתיים
-
[QUOTE=LordAbizi;933916]8 הודעות למקום 2 בפורום.
לי
מונפורנו שולח גחלת ופוגע בספינרק. ספינרק קופץ אחורה, ולאחר מכן מתקרב אל מונפורנו ושואב ממנו מעט כח. מונפורנו מסתובב ומכה עם הזנב שלו בספינרק. ספינרק מתרחק שוב ויורה עוקץ רעל על מונפורנו.
ו.[/QUOTE]
בהצלחה
אני אומר למונפרנו"תתחמק ואז גחלת ותשתמש בחפירה על ספינראק"
-
[QUOTE=LordAbizi;933916]8 הודעות למקום 2 בפורום.
תמיר
זה היה לא מזמן, כשהיה קטע עם פרופסור ג'פרי במעבדה שהגיעו אליו כמה מוזרים במכוניות ושאלו אותו שאלות מוזרות. אבל! בקרוב יהיה קטע עלילתי חשוב ביותר!
--
אתם לוחצים ידיים, ואז הוא מוציא מ-*השלם בעצמך* תג.
"זהו תג הרשת, תג מכון העיר זופר אום דר פרסיר" הוא אומר ומושיט לך תג זה. "כל הכבוד על הקרב. כעת גש לשופטים ושמע מה יש להם לאמר בנידון" אומר ארקון וודמן.
[/QUOTE]
*השלם בעצמך*=תחתונים :D
-----------
"אוקיי,תודה רבה על הקרב" אני אומר והולך לכיוון השו(פ)טים בלי וויכוחים מיותרים,בעודי חושב לעצמי:'למה השם של העיר הזו כזה ארוך?איך אפשר לזכור שם כזה ארוך בלי משמעות הגיונית כלשהוא?'
-
רום
צ'ארמנדר רץ אל ספירו, ושורט אותו.בינתיים אתה מגיע לפוכדור שלך ומרים אותו. ספירו תוקף את צ'ארמנדר בניקור ופוגע בו.
לי
מונפורנו קופץ הצידה, ובכך חלק מעוקצי הרעל מחטיאים אותו. מונפורנו שולח גחלת אל ספינרק ופוגע בו. ספינרק יורה כור ותופס את מונפורנו, מתקרב אליו ודוחף אותו. מונפורנו מתחיל לחפור, אך בינתיים ספינרק שואב חיים ממונפורנו.
תמיר
אתה הולך אל השופטים. אחד מהם מתחיל לדבר.
"היינו שלושה שופטים שניתחנו את הקרב שלך. כל שופט אחראי על תחום אחר, וכל אחד יתן לך ציון של עד 33 נקודות. אני הייתי אחראי על בדיקת החוזק של הפוקימונים. ללא ספק, הפוקימונים שלך מאומנים היטב וחזקים מאוד. 30 נקודות." אומר השופט הראשון.
"אני הייתי אחראי על בדיקת מגוון ההתקפות של הפוקימונים שלך. לכל פוקימון שלך היו בערך שלוש התקפות. זה מגוון די מצמצם, אך השתמשת בהן בתבונה. לכן אתה תקבל ממני 27 נקודות." אומר השופט השני.
"אני הייתי אחראי על בדיקת תכנית הקרב שלך כנגד הזירה. מיקדת את מלוא הכח שלך בהריסת הזירה, וזה דבר טוב, והדרך בה עשית את זה הייתה די טובה. לכן אתה מקבל ממני את כל שלושים ושלוש הנקודות" אומר השופט השלישי.
"סך הכל קיבלת 90" אומר השופט הראשון, "האם יש לך פוקדע או תעודת מאמן עליה נוכל לשמור מידע זה?"
-
[QUOTE=LordAbizi;935656]
לי
מונפורנו קופץ הצידה, ובכך חלק מעוקצי הרעל מחטיאים אותו. מונפורנו שולח גחלת אל ספינרק ופוגע בו. ספינרק יורה כור ותופס את מונפורנו, מתקרב אליו ודוחף אותו. מונפורנו מתחיל לחפור, אך בינתיים ספינרק שואב חיים ממונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"צא מהבור ואז גחלת ואגרוף מאך על ספינראק"
-
לי
מונפורנו יוצא מהבור, ושולח גחלת על ספינרק. ספינרק בורח אחורה. מונפרנו מתקרב אליו ונותן לו אגרוף מאך. ספינרק לבסוף שולח מספר עוקצי רעל ופוגע במונפורנו.
-
[quote=LordAbizi;938856]לי
מונפורנו יוצא מהבור, ושולח גחלת על ספינרק. ספינרק בורח אחורה. מונפרנו מתקרב אליו ונותן לו אגרוף מאך. ספינרק לבסוף שולח מספר עוקצי רעל ופוגע במונפורנו.[/quote]
אני אומר למונפרנו"גמור תקרבהזה כבר בגחלת ונסה להביור "
-
ברכותיי! אנחנו מקום שני בפורום!
לי
מונפורנו שולח כדורי אש קטנים ופוגע בספינרק. ספינרק מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו מתרחק, ואז יורה את חלקיקי האש ביחד, ונוצר מטח בגודל די סביר של אש שפוגע בספינרק. ספינרק מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;939646]ברכותיי! אנחנו מקום שני בפורום!
לי
מונפורנו שולח כדורי אש קטנים ופוגע בספינרק. ספינרק מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו מתרחק, ואז יורה את חלקיקי האש ביחד, ונוצר מטח בגודל די סביר של אש שפוגע בספינרק. ספינרק מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
מזל טוב עכשיו יש לך לעקוף את משחקי
אני אומר למונםפרנו"גחלת ואז אגרוף מאך על ספינראק"
-
[QUOTE=LordAbizi;935656]
תמיר
אתה הולך אל השופטים. אחד מהם מתחיל לדבר.
"היינו שלושה שופטים שניתחנו את הקרב שלך. כל שופט אחראי על תחום אחר, וכל אחד יתן לך ציון של עד 33 נקודות. אני הייתי אחראי על בדיקת החוזק של הפוקימונים. ללא ספק, הפוקימונים שלך מאומנים היטב וחזקים מאוד. 30 נקודות." אומר השופט הראשון.
"אני הייתי אחראי על בדיקת מגוון ההתקפות של הפוקימונים שלך. לכל פוקימון שלך היו בערך שלוש התקפות. זה מגוון די מצמצם, אך השתמשת בהן בתבונה. לכן אתה תקבל ממני 27 נקודות." אומר השופט השני.
"אני הייתי אחראי על בדיקת תכנית הקרב שלך כנגד הזירה. מיקדת את מלוא הכח שלך בהריסת הזירה, וזה דבר טוב, והדרך בה עשית את זה הייתה די טובה. לכן אתה מקבל ממני את כל שלושים ושלוש הנקודות" אומר השופט השלישי.
"סך הכל קיבלת 90" אומר השופט הראשון, "האם יש לך פוקדע או תעודת מאמן עליה נוכל לשמור מידע זה?"[/QUOTE]
"כן" אני אומר,מפשפש בכיסי ומוציא את הפוקדע
-
לי
קודם כל צריך להגיע לעמוד 300....
--
מונפורנו שולח אל ספינרק גחלות. ספינרק נפגע מהן, אך אז הוא שולח כמה עוקצי רעל אל ממונפורנו ופוגע בו. מונפורנו קופץ אל ספינרק ומנחית עליו אגרוף מאך. ספינרק שואב חיים ממונפורנו.
תמיר
אתה מוצא בנקל את הפוקדע בכיסך, ומושיט אותו לשופט. השופט מחבר את הפוקדע בכבל Usb למחשב, ועושה שם כמה פעולות.
"זהו, המידע על התג שמור ומאובטח בפוקדע. אם תהיה בעיה כלשהי עם זה, הפנה אלינו" אומר השופט ומושיט לך חזרה את הפוקדע.