-
[QUOTE=Akainu;787482][COLOR="Green"][B]ג'ון
ארתה מחזיר את אלקיד לפוכדור שלו.אתה מוציא את גולדג שלך לקרב.גולדג תוקף באקדח מים את קאמפרוט.קאמפרוט לא מצליח להתחמק ונפגע מאקדח המים של גולדג.גולדג משתמש במשאבת הידרו על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק משאבת הידרו של גולדג.סטיבן אומר לקאמפרוט"רעידת אדמה"קאמפרוט יוצר רעידת אדמה[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
אתה זורק את הפוכדורא על פאנפי.הפוכדור לוכד את פאנפי בתוכו ומתחיל להתנדנד.הפוכדור זז ימינה ומשאלה פעמים ואז בפעם השלישית נעצר ברכותי לכדת פאנפי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את טרטויג שלך והוא תוקף בעלי טער את שני החילים של צוות ניוטק.שני החילים מתחמקים ומצוציאים שני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/100.png[/IMG] ולטרוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מתחמק בהתקפה מהירה מהמכת רעם של ראיצ'ו.טרטויג תוקף בשוטי גפן את ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.אלכס מחזיר את ראיצ'ו לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ מתחמק מכדור הצל של ספירטום.מרשטופ משתמש בקרן קרח עכל ספירטום.ספירטום מתחמק ממנה.מרשטופ משתמש בפצצת בוץ אך גם ממנה ספירטום מתחמק.ספיחרטום משתמש בכדור צל על מרשטום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
אלקיד מתחמק מהקרן הקרח של קאונה.אלקיד משתמש בשיתוק על קאקונה.קאקונה לא מצליח להתחמק ומשותק לגמרי.אלקיד מצליח לעשות אגרוף חשמל קטן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
פלאריון משתמש בלהביור ושורף את העלי טער של קקניה.פלאריון תוקף בכדור צל את קקניה.קקניה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קקניה משתמש בבאגרוף שאיבה על פלאריון שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
גרוטל התפתח לך לטוטרטרה עצום. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/389.png[/IMG]טורטרה למד כדור אנרגיה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
איונט
החילים מופתעים מהתשובה שלך.החיל הימני אומר לך"אוקי רק אם תעבור מבחן אחד מתוך שני מבחנים אז תוכל להתקסל אילינו בסדר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אוקי,מה אני צריך לעשות
-
לוקאס
אלקיד לא מצליח להתחמק מהנשיכה של קאקונה ונפגע.אלקיד מנסה לתפוס את זנבו של קאונה אך לא מצליח וכל הטקטיקה שרצית שתהיה לא תהיה.אלקיד מנסה אגרוף חשמל אך עדין לא מצליח אגרוף חשמל.קאקונה תוקף בקרן קרח את אלקיד שלך
"אווווף! אלקיד אתה חייב להתחמק ואז כדור ברק לפנים שלו!"
-
החיל השמאלי אומר לך"טוב המבחן שלך הוא לחטוף את מנהיגת המכון הקרח.בשבילהיו אתה מוכן לזה ילד אתה תעמוד בזה?"[/COLOR][/B]
לוקאס טעית בהמשך
-
[QUOTE=Akainu;787555][B][COLOR="SandyBrown"]ניר
החיל השמאלי אומר לך"טוב המבחן שלך הוא לחטוף את מנהיגת המכון הקרח.בשבילהיו אתה מוכן לזה ילד אתה תעמוד בזה?"[/COLOR][/B]
לוקאס טעית בהמשך[/QUOTE]
כן,אני הולך למכון סנופויינט
-
[quote=Akainu;787512][B][COLOR=sandybrown]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק משתמש בגחלת וטרטויג בעלי טער.שני הולטרוב מתחמקים מהגחלת ועלי הטער.שני הולטרוב תוקפים ברעם[/COLOR][/B][/quote]
"טורצ'יק וטרטוויג תתחמקו וטרטוויג תתקוף בשוטי גפן כדי להרים את אחד מהוולטרובים באוויר ואז טורצ'יק תפגש בו עם גחלת כשהוא לא יכול לזוז" אצעק
-
[QUOTE=Akainu;787482][COLOR="Green"][B]ג'ון
ארתה מחזיר את אלקיד לפוכדור שלו.אתה מוציא את גולדג שלך לקרב.גולדג תוקף באקדח מים את קאמפרוט.קאמפרוט לא מצליח להתחמק ונפגע מאקדח המים של גולדג.גולדג משתמש במשאבת הידרו על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק משאבת הידרו של גולדג.סטיבן אומר לקאמפרוט"רעידת אדמה"קאמפרוט יוצר רעידת אדמה[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
אתה זורק את הפוכדורא על פאנפי.הפוכדור לוכד את פאנפי בתוכו ומתחיל להתנדנד.הפוכדור זז ימינה ומשאלה פעמים ואז בפעם השלישית נעצר ברכותי לכדת פאנפי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את טרטויג שלך והוא תוקף בעלי טער את שני החילים של צוות ניוטק.שני החילים מתחמקים ומצוציאים שני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/100.png[/IMG] ולטרוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מתחמק בהתקפה מהירה מהמכת רעם של ראיצ'ו.טרטויג תוקף בשוטי גפן את ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.אלכס מחזיר את ראיצ'ו לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ מתחמק מכדור הצל של ספירטום.מרשטופ משתמש בקרן קרח עכל ספירטום.ספירטום מתחמק ממנה.מרשטופ משתמש בפצצת בוץ אך גם ממנה ספירטום מתחמק.ספיחרטום משתמש בכדור צל על מרשטום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
אלקיד מתחמק מהקרן הקרח של קאונה.אלקיד משתמש בשיתוק על קאקונה.קאקונה לא מצליח להתחמק ומשותק לגמרי.אלקיד מצליח לעשות אגרוף חשמל קטן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
פלאריון משתמש בלהביור ושורף את העלי טער של קקניה.פלאריון תוקף בכדור צל את קקניה.קקניה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קקניה משתמש בבאגרוף שאיבה על פלאריון שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
גרוטל התפתח לך לטוטרטרה עצום. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/389.png[/IMG]טורטרה למד כדור אנרגיה[/COLOR][/B]
איונט
החילים מופתעים מהתשובה שלך.החיל הימני אומר לך"אוקי רק אם תעבור מבחן אחד מתוך שני מבחנים אז תוכל להתקסל אילינו בסדר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד פוליווג" אני אומר לו בשמחה.
רגע לפניי שאלך לקרב המכון אני מחליט להוציא את כל הפוקימונים שלי ולהציכ אותם אחד בפניי השני.
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטויג מתחמק בהתקפה מהירה מהמכת רעם של ראיצ'ו.טרטויג תוקף בשוטי גפן את ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.אלכס מחזיר את ראיצ'ו לפוכדור שלו[/color][/b]
[/quote]טרטויג תמשיך לקרב הבא..
-
[quote]לוקאס
אלקיד מתחמק מהקרן הקרח של קאונה.אלקיד משתמש בשיתוק על קאקונה.קאקונה לא מצליח להתחמק ומשותק לגמרי.אלקיד מצליח לעשות אגרוף חשמל קטן[/quote]
"יופי עכשיו שוב בכל הכוח!!! שהוא עוד משותק!! ואז תחסל אותו בכדור חשמל!!"
-
[QUOTE=Akainu;787512][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את טורטרה לפוכדור שלו.אתה יוצא מהטירה.אתה מגיע לפתח המרכז הפוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אדם
אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק משתמש בגחלת וטרטויג בעלי טער.שני הולטרוב מתחמקים מהגחלת ועלי הטער.שני הולטרוב תוקפים ברעם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני נכנס ואומר לאחות גו'י להחליף לי את צ'רמיליון ומגמרוטאר בספיל ומינון ואני אומר לה גם שאני רוצה חדר לישון בו בלילה
-
[quote=Akainu;787482][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פלאריון משתמש בלהביור ושורף את העלי טער של קקניה.פלאריון תוקף בכדור צל את קקניה.קקניה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קקניה משתמש בבאגרוף שאיבה על פלאריון שלך[/COLOR][/B][/quote]
"כדור צל!" אני מורה לו
-
[QUOTE=Akainu;787482][COLOR="Green"][B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מרשטוף ,תחסה את איפה שספירמיטוב נמצא בקרח ,ואז ירית בוץ ואקדח מים"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
אסור 3 מתקפות
מרשטופ מתחמק מכדור הצל של ספירטום.מרשטופ משתמש עליו בקרן קרח.הוא מתחמק.מרשטופ משתמש בפצצת בוץ על ספירטום.ספירטום מתחמק מפצצת הבוץ של מרשטופ.ספירטום משתמש בבילבול על מרשטופ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
פחאריון משתמש בכדור צל על קקניה.האגרוף השאיבה מתנגש בכדור הצל ונוצר פיצוץ.קקניה נפגע מהדף.קקניה מנסה שוב איגרוף שאיבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר ,החלפתי אותם.הנה חדר 300 בבקשה"היא נותנת לך את החדר 300[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד משתק את קאונה שוב.אלקיד משגר כדור חשמל אל קאונה.קאונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאונה לפתע מובס בקרב.אנה מחזירה את קאקונה לפוכדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אלכס מוציא לקרב הבא שלו את פרינפלאפ שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/394.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
כול הפוקימונים שלך יוצאים מהפוכדורים שלהם.הם נהנים להכיר את אחד השני[/COLOR][/B]
טורצ'יק וטרטויג מתחמקים מהמכת רעם.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולטרוב ותופס אותו באויר.טורצ'יק תוקף את האלרקוד בגחלת ומביס אותו.הולטרוב השני תוקף במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אתה הולך למכון הקרח ושם רואה את מילין ניצבת בפתח הכניסה למכון[/COLOR][/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=#000080]ג'וני
אלכס מוציא לקרב הבא שלו את פרינפלאפ שלו [/COLOR][/B][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/394.png[/IMG]
[/QUOTE]"טרטואיג!הצלפת גפן!ואז מתקפה מהירה!"אומר לו
-
[quote=Akainu;788066][B][COLOR=sandybrown]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]טורצ'יק וטרטויג מתחמקים מהמכת רעם.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולטרוב ותופס אותו באויר.טורצ'יק תוקף את האלרקוד בגחלת ומביס אותו.הולטרוב השני תוקף במכת ברק[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה טרטוויג טורצ'יק תשתמש באותו תרגיל שוב כדי להביס את הוולטרוב השני קדימה!" אצעק
-
[QUOTE=Akainu;788066][B][COLOR="Blue"]מרי
אסור 3 מתקפות
מרשטופ מתחמק מכדור הצל של ספירטום.מרשטופ משתמש עליו בקרן קרח.הוא מתחמק.מרשטופ משתמש בפצצת בוץ על ספירטום.ספירטום מתחמק מפצצת הבוץ של מרשטופ.ספירטום משתמש בבילבול על מרשטופ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
פחאריון משתמש בכדור צל על קקניה.האגרוף השאיבה מתנגש בכדור הצל ונוצר פיצוץ.קקניה נפגע מהדף.קקניה מנסה שוב איגרוף שאיבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר ,החלפתי אותם.הנה חדר 300 בבקשה"היא נותנת לך את החדר 300[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד משתק את קאונה שוב.אלקיד משגר כדור חשמל אל קאונה.קאונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאונה לפתע מובס בקרב.אנה מחזירה את קאקונה לפוכדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אלכס מוציא לקרב הבא שלו את פרינפלאפ שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/394.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
כול הפוקימונים שלך יוצאים מהפוכדורים שלהם.הם נהנים להכיר את אחד השני[/COLOR][/B]
טורצ'יק וטרטויג מתחמקים מהמכת רעם.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולטרוב ותופס אותו באויר.טורצ'יק תוקף את האלרקוד בגחלת ומביס אותו.הולטרוב השני תוקף במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אתה הולך למכון הקרח ושם רואה את מילין ניצבת בפתח הכניסה למכון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למילין: "המצה הוא כזה,צוות ניוטק מנסה להעיר את רג'יאייס ואני כאילו מנסה להצתרף לצוות,
עכשיו הם אמרו לי לחטוף אותך,אז מה שנעשה הוא כזה,סווינב ולרביטר יחפרו בור ויגיעו לשומרים ואז סווינב יקפיא אותם בעזרת רוח קפואה. ולרביטר תנטרל את הפוקימונים שלהם.
בנתיים אני ואת נלך ואני יגיד שחטפתי אותך,ואז נוכל להכנס להמשך המשימה שנדע מה היא בקרוב מאוד.