-
[QUOTE=LordAbizi;941206]לי
קודם כל צריך להגיע לעמוד 300....
--
מונפורנו שולח אל ספינרק גחלות. ספינרק נפגע מהן, אך אז הוא שולח כמה עוקצי רעל אל ממונפורנו ופוגע בו. מונפורנו קופץ אל ספינרק ומנחית עליו אגרוף מאך. ספינרק שואב חיים ממונפורנו.
[/QUOTE]
אנ אומר למונפרנו"גחלת וזנב ברזל על ספיחנראק"
-
לי
מונפורנו שולח גחלת אל ספינרק ופוגע בו. ספינרק רץ אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו שולח את הזנב שלו אל ספינרק הקרוב, ופוגע בו עם הזנב (שנראה קצת יותר חזק וקשיח). ספינרק מתרחק אחורה, ושולח עוקץ רעל אל מונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;942421]לי
מונפורנו שולח גחלת אל ספינרק ופוגע בו. ספינרק רץ אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו שולח את הזנב שלו אל ספינרק הקרוב, ופוגע בו עם הזנב (שנראה קצת יותר חזק וקשיח). ספינרק מתרחק אחורה, ושולח עוקץ רעל אל מונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"זנב ברזל ואז גחלת על ספיראק"
-
לי
מונפורנו מסתובב ומכה בזנבו את ספינרק. ספינרק בורח קצת אחורה ושולח עוקץ רעל. מונפורנו שולח גחלת שפוגעת בספינרק. ספינרק נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;941206]
תמיר
אתה מוצא בנקל את הפוקדע בכיסך, ומושיט אותו לשופט. השופט מחבר את הפוקדע בכבל Usb למחשב, ועושה שם כמה פעולות.
"זהו, המידע על התג שמור ומאובטח בפוקדע. אם תהיה בעיה כלשהי עם זה, הפנה אלינו" אומר השופט ומושיט לך חזרה את הפוקדע.[/QUOTE]
"תודה" אני אומר ולוקח את הפוקדע שלי.
אני אומר להם להתראות,מגיש את הפוכדורים שלי לאחות ג'וי ומבקש ממנה חדר ללילה(מה השעה במשחק?)
-
[QUOTE=LordAbizi;943929]לי
מונפורנו מסתובב ומכה בזנבו את ספינרק. ספינרק בורח קצת אחורה ושולח עוקץ רעל. מונפורנו שולח גחלת שפוגעת בספינרק. ספינרק נראה ממש עייף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"גחלת ואז אגרוף מאך על ספינראק"
-
תמיר
המממ.... מה השעה במשחק.... המממ....... טוב כן, לדעתי איפשהו הפרתי את בו זמניות המשחק, בכל מקרה נניח שעכשיו לילה, כדי שמה שאני רוצה לעשות יקרה בבוקר.
--
אתה הולך למרכז הפוקימונים, מרפא שם פוקימונך, והאחות ג'וי מספקת לך חדר בו תוכל לשהות הלילה.
לי
מונפורנו שולח גחלת אל ספינרק ופוגע בו. ספינרק שולח ממקומו עוקץ רעל ופוגע בבמונפורנו. מונפורנו מתקרב אל ספינרק ומנחית עליו אגרוף.
-
[QUOTE=LordAbizi;946969]
לי
מונפורנו שולח גחלת אל ספינרק ופוגע בו. ספינרק שולח ממקומו עוקץ רעל ופוגע בבמונפורנו. מונפורנו מתקרב אל ספינרק ומנחית עליו אגרוף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"גחלת ואז זנב ברזזל על ספינראק"
-
לי
מונפורנו שולח גחלת אל ספינרק ופוגע בו. ספינרק נאבק, מתקדם מגיע אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו מתרחק מעט מספינרק, מסתובב, ומנחית מכה עם הנזב שלו על ספינרק. ספינרק קופץ על מונפורנו ומנסה לשאוב ממנו מעט חיים.
-
[quote=LordAbizi;948546]לי
מונפורנו שולח גחלת אל ספינרק ופוגע בו. ספינרק נאבק, מתקדם מגיע אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו מתרחק מעט מספינרק, מסתובב, ומנחית מכה עם הנזב שלו על ספינרק. ספינרק קופץ על מונפורנו ומנסה לשאוב ממנו מעט חיים.[/quote]
אני אומר למונפרנו"גמור תקרב הזה גחלת בכל הכוח על ספינראק הזה"
-
לי
זכור שאתה בלבד קובע מתי הקרב יגמר.
--
מונפורנו שולח גחלת רבת עצמה אל ספינרק. עומס ההתקפה על ספינרק גדול, וקשה לו להגיב.
-
[quote=LordAbizi;950068]לי
זכור שאתה בלבד קובע מתי הקרב יגמר.
--
מונפורנו שולח גחלת רבת עצמה אל ספינרק. עומס ההתקפה על ספינרק גדול, וקשה לו להגיב.[/quote]
אני זורק פוכדור על ספינראק
-
[QUOTE=LordAbizi;946969]תמיר
המממ.... מה השעה במשחק.... המממ....... טוב כן, לדעתי איפשהו הפרתי את בו זמניות המשחק, בכל מקרה נניח שעכשיו לילה, כדי שמה שאני רוצה לעשות יקרה בבוקר.
--
אתה הולך למרכז הפוקימונים, מרפא שם פוקימונך, והאחות ג'וי מספקת לך חדר בו תוכל לשהות הלילה.
[/QUOTE]
לי אין שום דבר לעשות,לכן זה טוב שיש לך תוכניות לבוקר...
מסתבר שאני הולך לישון,קם בבוקר ומתארגן.
-
וואו! צירוף מקרים מדהים! שניכם הגעתם למצב שבו אתם לא עושים שום דבר, בו זמנית, ובעיתוי המושלם.
לי
אתה זורק את הפוכדור על ספינרק, ופוגע. הפוכדור מסתובב מעט, ולבסוף נעצר. לכדת ספינרק, יעודכן מיד.
תמיר
אתה הולך לישון, ומתעורר למחרת בסביבות שבע ומחצה (מי שקרא 'סיפור פשוט' מאת ש"י עגנון ידע למה) ביום למחרת.
[b]תמיר + לי + כל שחקן אחר שבא משום מקום וטוען שהוא שחקן במשחק הזה[/b]
הטלפון שלכם לפתע מתחיל לצלצל. אתם מסתכלים על הצג, ורואים את הכיתוב 'פרופסור ג'פרי רונזשיין'.
[b]הערה:[/b]
בקרוב עומד להיות מצב של שיחת ועידה. שחקני המשחק יוכלו לדבר זה עם זה במשך כמה תגובות, ללא התערבות שלי. אך אם אני רואה שמי שאתם רוצים לדבר איתו לא נמצא, אני אכתוב המשך. על חובת כל השחקנים להגיב לתגובתי האחרונה.
-
[QUOTE=LordAbizi;951976]וואו! צירוף מקרים מדהים! שניכם הגעתם למצב שבו אתם לא עושים שום דבר, בו זמנית, ובעיתוי המושלם.
לי
אתה זורק את הפוכדור על ספינרק, ופוגע. הפוכדור מסתובב מעט, ולבסוף נעצר. לכדת ספינרק, יעודכן מיד.
תמיר
אתה הולך לישון, ומתעורר למחרת בסביבות שבע ומחצה (מי שקרא 'סיפור פשוט' מאת ש"י עגנון ידע למה) ביום למחרת.
[b]תמיר + לי + כל שחקן אחר שבא משום מקום וטוען שהוא שחקן במשחק הזה[/b]
הטלפון שלכם לפתע מתחיל לצלצל. אתם מסתכלים על הצג, ורואים את הכיתוב 'פרופסור ג'פרי רונזשיין'.
[b]הערה:[/b]
בקרוב עומד להיות מצב של שיחת ועידה. שחקני המשחק יוכלו לדבר זה עם זה במשך כמה תגובות, ללא התערבות שלי. אך אם אני רואה שמי שאתם רוצים לדבר איתו לא נמצא, אני אכתוב המשך. על חובת כל השחקנים להגיב לתגובתי האחרונה.[/QUOTE]
אני עונה לפרופסור"פרופסור מה רצית?"