-
[QUOTE=Akainu;788066][B][COLOR="Blue"]מרי
אסור 3 מתקפות
מרשטופ מתחמק מכדור הצל של ספירטום.מרשטופ משתמש עליו בקרן קרח.הוא מתחמק.מרשטופ משתמש בפצצת בוץ על ספירטום.ספירטום מתחמק מפצצת הבוץ של מרשטופ.ספירטום משתמש בבילבול על מרשטופ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
פחאריון משתמש בכדור צל על קקניה.האגרוף השאיבה מתנגש בכדור הצל ונוצר פיצוץ.קקניה נפגע מהדף.קקניה מנסה שוב איגרוף שאיבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר ,החלפתי אותם.הנה חדר 300 בבקשה"היא נותנת לך את החדר 300[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד משתק את קאונה שוב.אלקיד משגר כדור חשמל אל קאונה.קאונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאונה לפתע מובס בקרב.אנה מחזירה את קאקונה לפוכדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אלכס מוציא לקרב הבא שלו את פרינפלאפ שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/394.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
כול הפוקימונים שלך יוצאים מהפוכדורים שלהם.הם נהנים להכיר את אחד השני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אדם
טורצ'יק וטרטויג מתחמקים מהמכת רעם.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולטרוב ותופס אותו באויר.טורצ'יק תוקף את האלרקוד בגחלת ומביס אותו.הולטרוב השני תוקף במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אתה הולך למכון הקרח ושם רואה את מילין ניצבת בפתח הכניסה למכון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני עולה לחדר והלך לישון עד הבוקר
-
אסור 3 מתקפות
מרשטופ מתחמק מכדור הצל של ספירטום.מרשטופ משתמש עליו בקרן קרח.הוא מתחמק.מרשטופ משתמש בפצצת בוץ על ספירטום.ספירטום מתחמק מפצצת הבוץ של מרשטופ.ספירטום משתמש בבילבול על מרשטופ[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"חזור !אני אומרת ומוציאה את צ'ימצאר .
"צ'ימי להביור!"
-
[quote=Akainu;788066][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פחאריון משתמש בכדור צל על קקניה.האגרוף השאיבה מתנגש בכדור הצל ונוצר פיצוץ.קקניה נפגע מהדף.קקניה מנסה שוב איגרוף שאיבה[/COLOR][/B][/quote]
"להביור שהוא קרוב אליך!" אני מורה לו
-
[quote]לוקאס
אלקיד משתק את קאונה שוב.אלקיד משגר כדור חשמל אל קאונה.קאונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאונה לפתע מובס בקרב.אנה מחזירה את קאקונה לפוכדור
[/quote]
אני אומר "קרב טוב :) יש לך קאקונה חזק"
-
אסור 3 מתקפות
[B][COLOR="Green"]דניס
פחאריון משתמש בכדור צל על קקניה.האגרוף השאיבה מתנגש בכדור הצל ונוצר פיצוץ.קקניה נפגע מהדף.קקניה מנסה שוב איגרוף שאיבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר ,החלפתי אותם.הנה חדר 300 בבקשה"היא נותנת לך את החדר 300[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד משתק את קאונה שוב.אלקיד משגר כדור חשמל אל קאונה.קאונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאונה לפתע מובס בקרב.אנה מחזירה את קאקונה לפוכדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אלכס מוציא לקרב הבא שלו את פרינפלאפ שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/394.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
כול הפוקימונים שלך יוצאים מהפוכדורים שלהם.הם נהנים להכיר את אחד השני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אדם
טורצ'יק וטרטויג מתחמקים מהמכת רעם.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולטרוב ותופס אותו באויר.טורצ'יק תוקף את האלרקוד בגחלת ומביס אותו.הולטרוב השני תוקף במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אתה הולך למכון הקרח ושם רואה את מילין ניצבת בפתח הכניסה למכון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחייך חיוך גדול ולאחר מכן אומר:"הגיע הזמן לקרב המכון".
אני מחזיר את כולם לפוכדורים בדרכי אל עבר המכון הראשון.
-
[quote=Akainu;787482][COLOR=green][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]ארתה מחזיר את אלקיד לפוכדור שלו.אתה מוציא את גולדג שלך לקרב.גולדג תוקף באקדח מים את קאמפרוט.קאמפרוט לא מצליח להתחמק ונפגע מאקדח המים של גולדג.גולדג משתמש במשאבת הידרו על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק משאבת הידרו של גולדג.סטיבן אומר לקאמפרוט"רעידת אדמה"קאמפרוט יוצר רעידת אדמה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגולדג: "גולדג, תתחמק מהר מהרעידת האדמה הזאת ואז תשתמש באקדח מים כפול ואז במשאבת הידרו כפולה עליו כדי לסיים עם זה סופית".
-
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גולדג מתחמק מרעידת האדמה של קאמפרוט.גולדג משתמש באקדח מים כפול על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מאקדח המים הכפול.גולדג משתמש במשאבת הידרו כפולה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק ממשאבת הידרו של גולדג.קאמפרוט משתמש בלהביור על גולדג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה הולך אל המכון האדמה.כעבור 5 דקות מאתה מגיע למכון.אתה רואהה שהוא פתוח ואתה יכול להילחם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע אלקיד שלך מתחי לזהור ונעטף באור לבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
פלאריון משתמש בלהביור על קקניה.קקניה לא מצליח להתחמק מהלהביור ומובס בקרב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ חוזר לפוכדור שלו.צ'ימצ'אר יוצא לקרב שלו.כשצ'ימצ'אר יוצא הוא נפגע מהבילבול.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ונפגע מעצמו.ספירטום משתמש בכדור צל על צ'ימצ'אר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עולה למדרגות ומגיע לקונמה השלישית.אתה מוציא את המפתח מכיסך ופותח את דלת החדרך.אתה רואה שבחדרך יש טלויזיה מחשב.אתה הולך מיד לישון על המיטה שלך.אתה קרם ורואה שבוקר כבר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
מילין אומרת לך"בסדר אני מסכימה לשתף איתך פעולה.יאלה קדימה תחטוף אותי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טרטויג ורטורצת'יק משתמשים בגחלת ושוטי גפן על הולטרוב שנשאר.הולטרוב לא מצליח להתחמק ומובס בקקרב.שני החילים בורחים מהמקדגש של רג'אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטועג משתמש בהצלפת גפן על פרינפלאפ.פרינפלאפ מתחמק מזה.טרטויג משתמש בהתקפה מהירה על פרינפלאפ.פריהנפלאפ מתחמק גם מזה.פרינפלאפם משתמש בטופר מתכת עלך טרטויג[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;788316][B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גולדג מתחמק מרעידת האדמה של קאמפרוט.גולדג משתמש באקדח מים כפול על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מאקדח המים הכפול.גולדג משתמש במשאבת הידרו כפולה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק ממשאבת הידרו של גולדג.קאמפרוט משתמש בלהביור על גולדג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה הולך אל המכון האדמה.כעבור 5 דקות מאתה מגיע למכון.אתה רואהה שהוא פתוח ואתה יכול להילחם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פלאריון משתמש בלהביור על קקניה.קקניה לא מצליח להתחמק מהלהביור ומובס בקרב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ חוזר לפוכדור שלו.צ'ימצ'אר יוצא לקרב שלו.כשצ'ימצ'אר יוצא הוא נפגע מהבילבול.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ונפגע מעצמו.ספירטום משתמש בכדור צל על צ'ימצ'אר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עולה למדרגות ומגיע לקונמה השלישית.אתה מוציא את המפתח מכיסך ופותח את דלת החדרך.אתה רואה שבחדרך יש טלויזיה מחשב.אתה הולך מיד לישון על המיטה שלך.אתה קרם ורואה שבוקר כבר[/COLOR][/B]
מילין אומרת לך"בסדר אני מסכימה לשתף איתך פעולה.יאלה קדימה תחטוף אותי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טרטויג ורטורצת'יק משתמשים בגחלת ושוטי גפן על הולטרוב שנשאר.הולטרוב לא מצליח להתחמק ומובס בקקרב.שני החילים בורחים מהמקדגש של רג'אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטועג משתמש בהצלפת גפן על פרינפלאפ.פרינפלאפ מתחמק מזה.טרטויג משתמש בהתקפה מהירה על פרינפלאפ.פריהנפלאפ מתחמק גם מזה.פרינפלאפם משתמש בטופר מתכת עלך טרטויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
היא לא הוציאה את סווינב?
------------------------------
אני מוציא את לרביטר ואומר לה להפעיל חפירה ולעקוב אחרי,בסימן שלי לצאת
אני חוטף את מילין,והולך אל ה2 אנשים.
-
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Blue"]מרי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטועג משתמש בהצלפת גפן על פרינפלאפ.פרינפלאפ מתחמק מזה.טרטויג משתמש בהתקפה מהירה על פרינפלאפ.פריהנפלאפ מתחמק גם מזה.פרינפלאפם משתמש בטופר מתכת עלך טרטויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יורד למטה ושואל את האחות ג'וי מתי הקרב שלי
-
[quote=Akainu;788316][B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]פלאריון משתמש בלהביור על קקניה.קקניה לא מצליח להתחמק מהלהביור ומובס בקרב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
הודעה הבאה תדע למה..
---
"צא פוקדור" אני קורץ לפלריון, בזוכרי את צ'יקו
-
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Blue"]מרי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אני לוקח אוויר ונכנס למכון ומחפש את מנהיג המכון.
-
[quote=Akainu;788316][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טרטויג ורטורצת'יק משתמשים בגחלת ושוטי גפן על הולטרוב שנשאר.הולטרוב לא מצליח להתחמק ומובס בקקרב.שני החילים בורחים מהמקדגש של רג'אייס[/COLOR][/B]
[/quote]
"כל הכבוד חברים עשיתם עבודה מעולה!" אגיד בחיוך
ואני יחזיר אותם לפוכדורים שלהם וימשיך לתוך המקדש
'מעניין מה הם חיפשו' אחשוב
-
[quote]לוקאס
לפתע אלקיד שלך מתחי לזהור ונעטף באור לבן[/quote]
"איזה יופי אלקיד שלי מתפתח והוא יהיה אלקטאבז חזק"
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטועג משתמש בהצלפת גפן על פרינפלאפ.פרינפלאפ מתחמק מזה.טרטויג משתמש בהתקפה מהירה על פרינפלאפ.פריהנפלאפ מתחמק גם מזה.פרינפלאפם משתמש בטופר מתכת עלך טרטויג[/color][/b][/quote]תפוס אותו עם הגפנים שלך!ואז האף אותו באויר והצלף בו!עם הגפנים שלך..
-
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מתחמק מטופר התכת של פרינפלאפ.טרטויג משתמש בשוטי גפן על פרינפלאפ.ומצליף בו עם גפניו.פרינפלאפ נפגע קשה מפגיעה של טרטויג.פרינפלאפם משתמש בבועות על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד שלך נעלם ובקמו מופיע אלקטראבאז ענק וחזק מאוד.אלקוראבאז למד אגרוף חשמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]אדם
אתה רואה דלת מוזרה.אתה נכנכס אליה ומגיע לחדר חדש.בו אתה רואה את רג'אייס כלוא בכלוב ברזל
.אתה שומע כול מוזר"סתלק מפה אם אתה לא רוצה למות.סתלק?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה נכנכס למכון ואתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]"אני מנהיג מכון אדמה.שמי תום.הקרב היה 1 על 1 אסור להחליף אתה תוקף ראשון."תום מוציא מהפוכדור שלו את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/50.png[/IMG]דיגלט
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אתה זורק פוכדור על קקניה.הפוכדור מכניס אליו את קקניה.הפוכדור זז ימינה ושמאלה ושוב ואז נעצר.לכדת קקניה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
האחות ג'וי אומרת לך"הקרב שלך היה כאשר תרצה.אז תרצה לערוך את הקרב שלך?או לא עכשיו?"[/COLOR][/B]
מילין מוציאה את סוטינב שלה.לרביטר יוצאת ומשתמשת בחפירה ומכינה לכם בור למקדש רג'אייס.אתה חוטף את מילין.כעבור דקה אתה מגיע למקגש ופוגש את שני האנשים מקודם[/COLOR][/B]