-
למה כולם מספימים פה?
עם משלבים בין מה שיוני אמר לבין מה שגרי מנדלבום.... אמר, יוצא הסבר מפורט ומצוין.
וpokemonHeart- זה סתם ספאם מה שעשית, אולי כל אחד מהם לבד לא בנה מדריך 100%, אבל שניהם מבינים בנושא. תראה לנו מה אתה יודע, ואם אתה באמת יודע כל-כך טוב לבנות סטים, אז אולי נוכל לקבל את מה שאמרת.
-
-
-
יוני-אתה פשוט רוצה שייבנו לך סט לדרגונייט עם זה מה שאתה רוצה פשוט תגיד ולפי דעתי מי שלא יודע להעריך את התכונה של הפוקימון ללמוד TM לא יודע לשחק
גרי-מדריך טוב למרות שאני כבר יודע לבנות סטים מה שכתבת לדעתי הוא נכון
-
[quote][i]Originally posted by PokoBoi[/i]@Jun 19 2009, 07:07 PM
[b] יוני-אתה פשוט רוצה שייבנו לך סט לדרגונייט עם זה מה שאתה רוצה פשוט תגיד ולפי דעתי מי שלא יודע להעריך את התכונה של הפוקימון ללמוד TM לא יודע לשחק
גרי-מדריך טוב למרות שאני כבר יודע לבנות סטים מה שכתבת לדעתי הוא נכון [/b][/quote]
אז אתה מוכן להסביר איך?
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 06:08 PM
[b] אז אתה מוכן להסביר איך? [/b][/quote]
כמו שכתבת
-
[quote][i]Originally posted by PokoBoi[/i]@Jun 19 2009, 07:09 PM
[b] כמו שכתבת [/b][/quote]
נו? אז מה לא נכון?
-
טוב יש תיקון אחד לדעתי צריך לא רק מתקפות שמתקיפות
למשל סט דוגמא לגליסכור:
ICE FANG
X-SICSSORS
SWORDS DANCE
EQ
הבנת או שלתת עוד דוגמאות?
-
[quote][i]Originally posted by PokoBoi[/i]@Jun 19 2009, 07:13 PM
[b] טוב יש תיקון אחד לדעתי צריך לא רק מתקפות שמתקיפות
למשל סט דוגמא לגליסכור:
ICE FANG
X-SICSSORS
SWORDS DANCE
EQ
הבנת או שלתת עוד דוגמאות? [/b][/quote]
זה עיניין של סגנון, הרוב מעדיפים מתקפות שפוגעות ולא אפקטיביות.
אני לא מומחה בנושא-אך אם ברצונך לעזור תשלח בפרטי הסבר על החלק הזה ואני אוסיף אותו+קרדיט לך
-
מצטער להגיד אבל זה סט גרוע לדרגונייט
-
זה לא סט לדרגונייט זה סט לגליסקור[url=http://poketmonster.files.wordpress.com/2009/02/gliscor1.png?w=223&h=223]תמונה[/url]
-
לא משנה עדיין זה סט לא טוב
אני אף פעם לא ישתמש בסטים הדוחים האלה אני ישתמש רק בסטים שלי כי הם הגיוניים ואני משתמש רק במתקפות שהפוקימון לומד ברמות
רק אם אין לי ברירה אני מוסיף מתקפות שמאותו סוג ולא במתקפות שהוא לומד ברמות
-
יש לי דבר אחד להגיד לך הסט הזה שנתתי זה מתקפות שגליסקור לומד ברמות ואני חושב שהדרך שלך מטומטמת
-
[quote][i]Originally posted by יוני[/i]@Jun 19 2009, 06:44 PM
[b] לא משנה עדיין זה סט לא טוב
אני אף פעם לא ישתמש בסטים הדוחים האלה אני ישתמש רק בסטים שלי כי הם הגיוניים ואני משתמש רק במתקפות שהפוקימון לומד ברמות
רק אם אין לי ברירה אני מוסיף מתקפות שמאותו סוג ולא במתקפות שהוא לומד ברמות [/b][/quote]
ואם פוקימון אש לא לומד סאני דיי, תעדיף לוותר על סאני דיי רק בגלל שהוא לא לומד אותה ברמות?
-