החלק הראשון של פרק 7 עלה מתוקן, וחלק 2 עומד לעלות בקרוב.
זמן מדויק לא ידוע.
תהנו
Printable View
החלק הראשון של פרק 7 עלה מתוקן, וחלק 2 עומד לעלות בקרוב.
זמן מדויק לא ידוע.
תהנו
תודה רבה!
מחכה לשאר הפרקים
פרק 7 עלה בתוצר סופי, אחרי הרבה בעיות.
פרק 8 כבר בעבודה, אבל יתעכב בגלל קשיים טכניים
תודה לכם ,מקווה שפרק 8 יעלה במהירות
בנוגע לפרק 8, יש לנו בעיות מפפה ועד להודעה חדשה, אבל אני מאמין שחלק 1 יצא בעוד יום יומיים, במקרה הרע הוא יצא עד סוף השבוע לא יותר, גם בגלל המגבלות הרבות שנפלו עלינו השבוע, אף על פי שזה לא סביר.
אנחנו מתנצלים על העיכובים
למה שלא תעלו תפרקים למגה וידאו ?
יש!
סוף סוף יש אנשים שמתרגםמים את העונה הראשון..
ועוד באיכות סוסה..
מה שכן, אני מקווה שלא תפרשו באמצע העונה..
כי רוב האנשים שתירגמו עונות פרשו באמצע..
אבל בכל זאת תודה!
מקווה שתמשיכו עם זה, ושתתרגמו הכול יש לי חשק על לראות פוקימון שוב והפעם באנגלית עם קולות מקוריים וזה שלא כמו פעם שראיתי בעיברית בטלוויזיה.
בקיצור מקווה שתמשיכו ואני היתעדכן פה בנושא ואמשיך לראות =]
נ.ב- פה ושם יש לכם בילבול באותיות...
אנחנו לא מתכננים לפרוש, ובילבולי אותיות אנחנו מנסים למנוע, אם יש זה כבר מאוחר להיפתר מהם, פרק 7 כבר עיקב אותנו בצורה שלא תאמן בגלל שהתחלנו לתקן אותו.
וsaaron56-YoRt3m אחראי על זה, שאלתי את saaron56 והוא אמר שהוא מעדיך להעלות ליוטיוב, זה הכל
יפה!! תירגמתם גם היקארו נו גו אתם יודעים יפנית??
תודה וכל הכבוד על העבודה
אבל לפי דעתי עדיף שתתרגמו מהעונה של הדור הרביעי...
קודם כל אנחנו לא נעבור עכשיו לעונה אחרת, ולפי מה שידוע לי יש לנו אנשים שעובדים על העונה ה12, פשוט פחות אנשים.
דבר שני, אנחנו מתרגמים מאנגלית, לא מיפנית, כך שלא לפתח ציפיות.
את הפרקים אנחנו מתרגמים מאנגלית, ו[color=red][SIZE=3][b]אולי[/b] [/color][/SIZE] בעתיד נגיע לקצב יציאת הפרקים בארצות הברית, עם דגש על האולי.
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jun 30 2009, 07:45 AM
[b] אנחנו לא מתכננים לפרוש, ובילבולי אותיות אנחנו מנסים למנוע, אם יש זה כבר מאוחר להיפתר מהם, פרק 7 כבר עיקב אותנו בצורה שלא תאמן בגלל שהתחלנו לתקן אותו.
וsaaron56-YoRt3m אחראי על זה, שאלתי את saaron56 והוא אמר שהוא מעדיך להעלות ליוטיוב, זה הכל [/b][/quote]
megavideo עדיף בהרבה , זה הכל , זה חלק 1 , וזה איכות הרבה יותר טובה.
כמו שאמרתי, אני לא המוקד לפניה.
אני אדבר עם סער על זה, פשוט תן פה כל סיבה שאתה מוצא להעלות לmageyideo ואני אעביר את זה לסער.
פרק 8 עדיין לא הועלה לפה ואין לי שמץ של מושג למה ניב לא מחובר הרבה זמן בבקשה חוץ מלחפש פה אם יש קישור תחפשו גם ביוטיוב כי יכול להיות שיש וניב עוד לא הספיק לעלות קישור