-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 10:54 AM
[b] ליאו.
אתה נמצא בזרנטל ואתה מתחיל ללכת לכיוון מרוול, העיר עם מכון הנורמל. בדרך זרנטל-מרוול אתה רואה הרבה פוקימונים שמתסובבים שם, והכי קרוב אליך הוא פיג'י.
[/b][/quote]
"סניזל אני בוחר בך!" אני קורא ושולח את הפוקדור של סניזל באוויר,
"סניזל השתמש בשריטה על פיג'י!"
דרך אגב אתה יכול לרשום מידע על הפוקימונים כמו מתקפות שאני יידע איזה מתקפות יש לו?
-
-
[b]שם[/b]:קורי מורור
[b]צורת פנייה[/b]:שמי הפרטי[ניתאי]
[b]גיל[/b]:14
[b]אופי[/b]:עקשן,קר,אמיץ,שונא אנשים שלא חושבים כמוהו,אגרסיבי,מעדיף לעבוד לבד.
[b]רקע[/b]:שמי הוא קורי,ונולדתי למשפחת מורור,ילדותי הייתה גהנום,הוריי היכו אותי ולימדו אותי רק להיות תמיד בגישה קרירה ומתעלמת.
שנאתי את הוריי והייתי בן יחיד,אף אחד לא רצה להיות חבר שלי בכל שנותיי בבית הספר,אפיו פוקימונים פחדו ממני כאשר עברתי לידם,הוריי אמרו לי שאם מישהו מציק לי כל מה שאצטרך לעשות לו יהיה להסתכל לא בעיניים והוא יברח,כמובן שעליהם זה לא פעל,לא יצא לי לנסות את זה על מישהו אחר כי כולם התרחקו ממני בכל מקרה.
כעבור כמה שנים של בדידות שמעתי על הליגה,בפעם הראשונה בחיי הרגשתי שאני באמת רוצה משהו,והוא להיות מאמן פוקמונים טוב.
כאשר ניסיתי לחמוק מביתי בלילה ראיתי את הוריי נורים בחוץ,בטלווזיה ראיתי לפעמים דברים כאלה ושהבן של ההורים שזה קורה להם אמור לבכות,אבל לא,אני לא בכיתי,אני דווקא הרגשתי שמחה בתוך תוכי על זה שכל הסבל מהם נגמר,מתוך פחד לחיי החלטתי שאני אשאר בבית עוד יום ואצא בלילה שלמחרת.
היום,הביאו לי את הבסורה שהוריי מתו,הם אמרו שזאת הייתה תאונת דרכים ואני מניח שהייתי מאמין להם אם לא הייתי רואה את זה את כל שאר היום ביליתי בחדרי ועשיתי כאילו שאני מתאבל על הוריי,והיום בלילה,אני יוצא להרפתקאה הגדולה בחיי,אבל עכשיו כשאני חושב על זה,מאיפה אני אשיג פוכדור?
[b]פוקימון:[/b]מגבי\מגמאר[מי שאפשר]http://www.serebii.net/pokedex-dp/240.shtml
[b]בקשות:[/b]האמת שזה הערות,בגלל שאתה לא ממש מודע לדרו הרביעי,מגבי יוכל להתפתח למגמאורטאר?2.למגבי למגמאר ולמגמאטור יש יכולת שנקראת Flame Body שזאת יכולת שגורמת לזה שאש\לבה שפוגעת להם בגוף מחזקת אותם,היא תהיה פעילה במשחק שלך?
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b]כן
[b]תמונה:[/b][img]http://i39.tinypic.com/1z6fu5g.png[/img]
-
אני מסיים להתארגן ומסדר את התיק שלי
אני מחבק את סבא שלי ונפרד בו שאני רואה בעיניו כמה הוא שמח בשבילי
אני יוצא מדלת הבית מלא ביטחון לכיוון הפרופסור
-
[quote][b][b]שם:[/b]לורן
[b]גיל:[/b]10
[b]אופי:[/b]חכם,חשדן, זריז, פזיז, סקרן
[b]רקע:[/b]לורן היה ילד חכם וסקרן. אימו עבדה כל היום, והוא היה צריך להשגיח על אחיו יורם. כשהיה בן ארבע ואביו (שהיה חוקר) בא לחופשה בבית, הוא יצא איתו לאגם. לורן ניסה לשחות, אך מיד טבע. אביו הציל אותו מחוסר הכרה, והוא התעורר בבית החולים לאחר כשבועיים. מאז הוא למד לשחות. כשהיה בן חמש וחצי, באמצע השחיה נתקל הגרידוס מפחיד. הגרידוס היה נראה מאיים ולורן ברח משם. אך הגרידוס ההוא לא נראה שם שוב. אך מאז שהיה בן 7, התחילו הבעיות עם הקשר שבא סיפר האיש על הפתק. הסיפור עורר הלם מוחלט במשפחתו, שכן אחיו המאומץ של אביו היה האיש שהקריא אותו. באותו הזמן אביו היה במסע לחיפוש ארסיאוס, ולא קיבל את הידיעה. מאז העלם אביו ולא נודע שום דבר לגביו. מאז הפך לורן לילד סגור ושקט, עד שביום הולדתו השמיני קיבל במתנה בסביו הפרופסור איוי נקבה נחמדה. הוא שיחק איתה מאז בכל רגע פנוי. דודו, בחיפוש אחר מנפי, היה עובר בכל מקום שיש בו מים, עד שהגיע לביתו של לורן, שלידו יש נהר. לורן מיד ביקש לנסות לדוג והצליח לדוג משהו נוצץ. זה היה פיבאס יפהפה ופראי. דודו תפס אותו והביא אותו ללורן מתנה. בלילה שלפני יום הולדתו העשירי חשב מה יבקש מהוריו, ובלילה חלם שהוא רואה את אביו. אביו היה כפות בחבלים על כיסא, וביקש ממנו שלא יגיד לאף אחד לבא להציל אותו. הוא התעורר שטוף זיעה וחשב: 'רגע! אבא אמר לא להזעיק עזרה אך הוא לא אמר [b]לי[/b] לא לבא...' והחליט שלכבוד יום הולדתו העשירי הוא יבקש את הפוקימון הראשון שלו.
[b]פוקימון:[/b]ראלטס
[b]בקשות:[/b]חפרתי עם הרקע, הלא כן? :blink:
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b]כן, יכול להיות נחמד
[b]תמונה:[/b][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr120.png[/img][/b][/quote]
-
[b]שם:איטצ'וקי קימוטו[/b]
[b]צורת פנייה:איקי[/b]
[b]גיל:15[/b]
[b]אופי:אדיב,רגיש אך אדיש לפעמים,סקרן,נוטה להיכנס לסיטואציות מסובכות,פיקח,אמיץ וטוב לב[/b]
[b]רקע:איטצ'וקי קימוטו נולד למשפחה קטנה שגרה בעיר לבנדר.כל משפחתו הייתה עוסקת בגידול פוקימונים והייתה בעלת חנות פרחים גדולה ומפוארת אשר הפוקימונים שלנו עזרו לנו בה . יום אחד,כאשר מלאו לאיטצ'וקי 15 שנים,
משפחתו של איטצ'וקי הסכימה לתת לו את האפשרות לקבל את הפוקימון הראשון שלו ולצאת למסע פוקימונים משלו.החלום הגדול שלו הוא להיות הפוקימון מאסטר ולהמשיך את מסורת החנות של המשפחה, אבל, אחרי המסע הגדול הזה, הוא עוד יחלום על הרבה דברים שברצונו יהיה להשיג^^[/b]
[b]פוקימון:קרבי[/b]
[b]בקשות:ללכוד בלבזאור[/b]
[b]מודע לשחקנים אחרים:לא ממש,אשמח עם תחבר אותנו במהלך המשחק^^[/b]
[b]תמונה:[/b]
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/54.png[/img]
-
[b]שם:[/b]ירין
[b]צורת פנייה:[/b]ירין
[b]גיל:[/b]20
[b]אופי:[/b]חכם, ישר, אקשן, אנרגטי ורומנטי
[b]רקע:[/b]כשירין היה קטן הוא לא אהב בכלל פוקימונים, הוא לא הבין מאיפו הם צצו ומה המשמעות שלהם. דוד של ירין היה מאמן מכון אך עד גיל 7 ירין לא ראה אף קרב שלו. בגיל 7 ראה בפעם הראשונה והאחרונה קרב של דודו, דודו הפסיד והיה מאוד מדוכא. ירין ניסה לעודד אותו אך כל מה שעשה לא עזר. ההפסדים המשיכו ויום אחד שדודו נסע באוטובוס, היה תרונת דרכים והוא נהרג. לירין היה ממש קשה עם זה והוא החליט להקדיש את חייו לפוקימונים.
[b]פוקימון:[/b]מגבי
[b]בקשות:[/b]שהדמות שתללוה אותי תיהיה בת חמודה ויפה.., ולתפוס אלקיד ופוקימונים מגניבים!
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b]אמת
[b]תמונה:[/b][url=http://www.siz.co.il/][img]http://up92.siz.co.il/up1/hdjndiddmo1b.png[/img][/url]
-
אוי ואבוי, כמה תגובות, זה המחיר שאני משלם על זה שלא הייתי במשך 9 שעות בפורום הזה, הא??!?
לגבי כל אלה שנרשמו:
אני מבין שכולכם מאוד שונאים את קרובי המשפחה שלכם, ולכן כולכם הרגתם לפחות מישהו אחד ברקע כן? זה כבר מתחיל לחרפן אותי. אבל לא נורא, אני אוהב להתחרפן
ניב
מצטער, לא נרשמת, ואני לא מקבל יותר רשומים, הרקע פשוט.. דל מדי, אפילו בשביל רקע דל. הרקע לא פונקציונלי, מסופר בו על סנורלקס שלא קשור לשום דבר, שזה סתם תופס זכרון בפורום.
לורן
העלילה לא קשורה לדמות שלך. בשום פנים ואופן. העלילה היא אירוע שלא קשור בכלל לדמות שאתם משחקים, זה שבסופו של דבר שהיו קשורים לזה, זה מקרי בלבד, כמו שבסדרה אש (שלא קשור בכלל לגרואודן וקיוגר) היה עד בקרב ההוא. אם תערוך את הקטע הזה, תתקבל.
איקי
רשום
ירין
סוף סוף מישהו שמשתמש בגיל בצורה פונקציונלית, ושקרא את העובדה שהוא יאלץ ללכת מכות עם דמות אחרת במשחק בשלב זה או אחר.
רשום
ניתאי
הוא אכן יתפתח למגמורטר בסופו של דבר, ללא צורך בכל מיני MAGMIZER או כל מיני דברים מוזרים אחרים, לגבי היכולת לא, הוא פשוט לא יפגע יותר מדי ממתקפת האש
רשום.
דודי/ג'יי
נראה לי שעם חמש שחקנים אני אסתדר, אז אני אנסה את השישי, רשום.
כולכם תערכו בקרוב ותתווספו בדף הראשי.
TreeCko(שחכתי את השם שלך, ותצטט את ההודעה שלי כשיש כל כך הרבה אנשים, עם השם)
אתה ניגש למעבדת הפרופסור בה רשום בכניסה "פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרוספור למדעי המחשב, ושימושים במדעי המחשב בעולם הפוקימונים". אתה נכנס למעבדה ורואה את הפרוספור מריץ קודים במחשב באטרף.
ליאו
אני עלול לכתוב את המתקפות, אבל הקטע ההוא שבהתחלה הפוקימון יודע רק מתקפות בסיסיות, למשל לסניזל יש ציפורניים אז הוא יכול לשרוט, יש לו ראש אז הוא יכול לבצע חבטת ראש, וכל פקוימון יכול לדחוף. אני ארשום רק את המתקפות שאתה מלמד את הפוקימון בדרף הראש.
פיג'י הלא מוכן נפגע, ולאחר מכן מתחיל לעוף למעלה והוא מתכוון להשתמש בדחיפה.
תמיר
אה הוא בידיים שלך? לא שמתי לב.
יש המון פוקימונים בשדה, אתה רואה ממרחק, את ליאו נלחם בפיג'י, ולידך אתה רואה סנטרט
-
לא ציתתי כי לא מצאתי תהתחלה
______________________-
אני יוצא לכיוון מעבדתו של הפרופסור ודופק בדלת
-
ירין
ההתחלה בסוף ההודעה הראשונה והכותרת שלה בצבע אדום כהה
אתה ניגש למעבדה של הפרוספור ואתה קורא את השלט
"מעבדתו של פרופסור ג'פרי רוזנשיין פרוספור למדעי המחשב, ושימוש במדעי המחשב במכשירים הקשורים בפקוימונים" אחד העוזרים פותח את הדלת
"שלום, אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 08:59 PM
[b] ירין
ההתחלה בסוף ההודעה הראשונה והכותרת שלה בצבע אדום כהה
אתה ניגש למעבדה של הפרוספור ואתה קורא את השלט
"מעבדתו של פרופסור ג'פרי רוזנשיין פרוספור למדעי המחשב, ושימוש במדעי המחשב במכשירים הקשורים בפקוימונים" אחד העוזרים פותח את הדלת
"שלום, אפשר לעזור לך?" הוא שואל. [/b][/quote]
"שלום! באתי לקחת את הפוקימון שלי!" אני אומר בשמחה
-
ירין
"אה אוקיי, אם כך גם לפרופסור, אתה תזהה אותו, הוא זה שיושב מול המחשב ומריץ כל מיני תכניות תוך טירוף קל" הוא מפנה את הכניסה ואתה נכנס, ואתה רואה בסוף המעבדה, מישהו יושב ליד מחשב והידיים שלו רוקדות על גבי המקלדת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 08:49 PM
[b] TreeCko(שחכתי את השם שלך, ותצטט את ההודעה שלי כשיש כל כך הרבה אנשים, עם השם)
אתה ניגש למעבדת הפרופסור בה רשום בכניסה "פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרוספור למדעי המחשב, ושימושים במדעי המחשב בעולם הפוקימונים". אתה נכנס למעבדה ורואה את הפרוספור מריץ קודים במחשב באטרף.
[/b][/quote]
קוראים לי מקס בסיפור
אז קרא לי מקס, הכי נוח מבחינתי
ו.. תפקיד את השמות כדי שנשים לב מתי מסתיים חלק ושיהיה כיף לקרוא:)
"פרופסור?" אני אומר אבל מרגיש שאמרתי חלש מדי וחוזר על עצמי חזק: "פרופסור!!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:03 PM
[b] ירין
"אה אוקיי, אם כך גם לפרופסור, אתה תזהה אותו, הוא זה שיושב מול המחשב ומריץ כל מיני תכניות תוך טירוף קל" הוא מפנה את הכניסה ואתה נכנס, ואתה רואה בסוף המעבדה, מישהו יושב ליד מחשב והידיים שלו רוקדות על גבי המקלדת. [/b][/quote]
יש לי שאלה... ראיתי שעוד מישהו לוקח מגבי, ואל באלי אותו דבר, אז אני אקח אלקיד, טוב?
אה כן בסדר
ירין + מקס(והנה הקטע שאתם מודעים אחד לשני).
הפרופסור מסתובב לאחור ורואה את שניכם הוא ניגש אליכם ושואל
"כן, אפשר לעזור לכם?" הוא שואל ואז הוא פונה לירין "פוקימון? אה כן, גם אתה רוצה פוקימון?" (בסוף הוא פונה למקס).