-
אני מסכים עם כמה מהדברים במשוב הזה אבל תלמד לתת ביקות בצורה [b] לא פוגעת [/b].
אל תכניס את המילה "מטומטם" בכל ביקורת ואל תתנהג כאילו אתה יודע יותר מכולם. פשוט תיתן ביקורת בלי להעליב כי זה [b]נראה כאילו[/b] אתה משתדל להעליב.
ואני ועוד אחרים רצינו להשקיע בדברים מסויימים, עלה לנו רעיון, עשינו עליו מדריך והשקענו בו.
והתואר "האתר הישראלי" הוא כמו שיש ילדים שכותבים שהתואר של האתר שלהם הוא "האתר הכי טוב בעולם" או "אתר של זהב" או דברים כאלו.
-
לא אכפת לי מה אחרים כותבים, לכם לא מגיע את התואר "האתר הישראלי של פוקימון", יש אתר אחר ששווה את זה.
ואתם מתייחסים לכל הביקורות שלי, ולא לביקורת שלי עכשיו. בביקורת הזו לא העלבתי אף אחד, רק אמרתי את הדברים כמו שאני חושב.
והייתי קורא למעדכן מטומטם רק בביקורת השנייה שלי עליו, כשהוא לא שיפר כלום ממה שאמרתי לו לשפר.
-
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jul 8 2009, 10:50 AM
[b] לא אכפת לי מה אחרים כותבים, לכם לא מגיע את התואר "האתר הישראלי של פוקימון", יש אתר אחר ששווה את זה.
ואתם מתייחסים לכל הביקורות שלי, ולא לביקורת שלי עכשיו. בביקורת הזו לא העלבתי אף אחד, רק אמרתי את הדברים כמו שאני חושב.
והייתי קורא למעדכן מטומטם רק בביקורת השנייה שלי עליו, כשהוא לא שיפר כלום ממה שאמרתי לו לשפר. [/b][/quote]
מה שהתכוונתי לומר, זה שגם אם זה לא האתר הישראלי, אז כתבו שזה השם שלו.
למה לאתרים אחרים מגיעים התארים שהם נותנים להם? זה פשוט שם האתר, לא תואר האתר אלה שם האתר.
אז נכון שבביקורת הזו כתבת רק דבר אחד מעליב ("המצאה מופרכת ומטומטמת") אבל גם אותה יכולת לחסוך בכך שהיית אומר במקום זה שבעינייך זה לא חשוב.
וגם אתה לא צריך לקרוא למעדכן מטומטם לא משנה מה.
אתה זוכר שהתלוננת על ארווין? לך הפריע שהוא כתב את מה שהווא כתב אז אם זה מפריע לך שעושים לך את זה, אז למה אתה עושה את זה לאחרים?
-
עכשיו הגזמת
מה אתה חושב שברגע שאומרים למהדקנים להדקן יש להם חיים הם לא כול היום על המחשב וגם הם צריכים לעסוף את המידע החדש אז לוקח להם זמן אז תירגע קצת
-
אם יש אתר ישראלי לפוקימון שהוא יותר טוב לדעתך מפוקימונס לך אליו
אנחנו לא מכריחים אותך...אתה כל הזמן נותן ביקורות כמה שהאתר חרה אז עם
הוא כזה חרה פשוט תלך לפורום אחר
-
[quote][i]Originally posted by אמבראון[/i]@Jul 8 2009, 12:08 PM
[b] עכשיו הגזמת
מה אתה חושב שברגע שאומרים למהדקנים להדקן יש להם חיים הם לא כול היום על המחשב וגם הם צריכים לעסוף את המידע החדש אז לוקח להם זמן אז תירגע קצת [/b][/quote]
קודם כל, הייתי שמח אם היית לומד עברית כמו שצריך, ולא כותב שגיאות כאלו.
בלי קשר אם יש להם חיים או לא, זה לא שהם לא מעדכנים על הנושאים, הם פשוט לא מבינים בהם ולא מעדכנים עליהם כמו שצריך.
-
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jul 8 2009, 12:23 PM
[b] קודם כל, הייתי שמח אם היית לומד עברית כמו שצריך, ולא כותב שגיאות כאלו.
בלי קשר אם יש להם חיים או לא, זה לא שהם לא מעדכנים על הנושאים, הם פשוט לא מבינים בהם ולא מעדכנים עליהם כמו שצריך. [/b][/quote]
אל תידאג אני עובבד על זה
תאמין לי שזה קשה מאוד להכין מדריך או לעדכן אותו
אז תבין יכך קצת זמן אתה עוד תיראה שהכול יהיה מעודכן
-
[quote][i]Originally posted by אמבראון[/i]@Jul 8 2009, 12:27 PM
[b] אל תידאג אני עובבד על זה
תאמין לי שזה קשה מאוד להכין מדריך או לעדכן אותו
אז תבין יכך קצת זמן אתה עוד תיראה שהכול יהיה מעודכן [/b][/quote]
לוקח משום מה המון זמן.
אני מבין איך זה, ואני יכול לעדכן ולהכין עמודים רבים ביום אחד.
ואתם עוד צוות שלם.
-
מחזק! האתר באמת לא מתקרב לקרסולים של אתרים אחרים.
-
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jul 8 2009, 12:33 PM
[b] לוקח משום מה המון זמן.
אני מבין איך זה, ואני יכול לעדכן ולהכין עמודים רבים ביום אחד.
ואתם עוד צוות שלם. [/b][/quote]
אני מאמין שיש לך יכולות רבות וגם אני יכול ליתרום רבות
אבל אנכנו לא בצוות הזה אבל אנכנו תמיד יכולים להכין מדריך ולעזור לפורום
-
תקשיב, לא כל המעדכנים עושים מדריך ואתה לא יכול לעשות ביום אחד כזה.
ואם אתה ו-LOOKSCOVKER-AGAIN כל כך לא נהנים באתר וכל כך נהנים למתוח ביקורת על כולם וכל כך נהנים לכתוב סתם תלונות (כמו "לא מגיבים למדריכים שלי") וכל כך נהנים להגיד שאתם יותר טובים מכל צוות הניהול יחד אז תבחרו באחת מהאופציות הבאות:
תוכיחו את זה
תפרשו
ויש עוד אופציה:
תפסיקו למתוח ביקורת על כל פיפס קטן
עריכה:
הרגע עברתי על רוב ההודעות שלך ואני יכול לסכם אותם בשתי מילים-
ביקורות רעות.
עכשיו אני אפרט:
ראיתי שכתבת הודעה שזה לא טוב איך שאני כתבתי "טוב זה איווי". זה הסגנון כתיבה שלי, אין לך זכות לשפוט אותו ואפשר לכתוב ככה.
אתה משתדל לנסות ולהעיף מעדכנים בכח. ההוכחה לכך היא שבמלא הודעות כתבת "תעיפו מפה את המעדכנים הבורים האלו" ודברים בסגנון הזה ועוד בהודעה השלישית או הרביעית שלך בפורום כתבת "תעיפו מפה את המעדכנים האלו ותביאו אחרים. אם אתם רוצים, אני יכול להחליף אותם" וזה רק מוכיח, שאתה לא באמת חושב שהאתר רע כמו שאתה מתאר אותו אלה פשוט אתה רוצה להחליף את צוות הניהול.
-
-
תודה על המשוב.
בקרוב יהיו כמה שינויים באתר.